View Full Version : Προς Κατοχους Cb500, νεος εδω
Καλησπερα.
Ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι επιτελους πηρα το CB500 που απο καιρο ηθελα.
Ειναι του 2000 μοντελο στα 28.000χλμ σε εκπληκτικη κατασταση.
Βεβαια με την αποκτηση του, γενιουνται πολλα ερωτηματα.
Ετσι λοιπον, θετω καποιες ερωτησεις προς κατοχους CB500 να μου δωσουν τα φωτα τους.
1. Πειτε μου την γνωμη σας και αν θελετε βαλτε και φωτο με εξατμισεις. Εννοειτε θα αλλαξω την μαμα εξατμιση και ψαχνω για κατι αλλο.
2.Η μηχανη ειναι απο service, (λαδια,τακακια,μπαταρια). Τι πρεπει να προσεχω γενικα στο CB?
3. Αμα δεν βαριεστε βαλτε φωτο με μοντες ή αλλες "τρελες" που εχετε κανει στα CB σας.
4.Φοραει καγκελα στην μηχανη. Θα χρειαστω και μανιταρια? Αν, ναι απο που?
Αυτα ειναι καποια πραγματακια που θελω να μαθω τωρα στην αρχη, αν προκυψει κατι αλλο θα το γραψω...
Ευχαριστω......!!!
:beer:
gkmaggas
07/06/2008, 16:38
Καλοριζικο και καλες βολτες:wave2:
Ριξε διαβασμα με την ψυχη σου....http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkmaggas
Καλοριζικο και καλες βολτες:wave2:
Ριξε διαβασμα με την ψυχη σου....http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=29
ναι , τα εχω διαβασει ολα, αλλα δεν υπαρχουν πολλα ποστ για cb500. ελαχιστα πραγματα λενε... τελος παντων, οποιος μπορει να μου πει κατι, εστω για εξατμισεις και γενικα τι να προσεχω ...
H0NDAKIAS
09/06/2008, 20:19
Καλορίζικος και καλοτάξιδος και τα μυαλά μες στο κεφάλι σου με το γκάζι. Για εξάτμιση που ρώτησα
σε κανα δυο για το δικό μου fouraki μου είπαν 150e με 200e αλλά μόνο για το τελικό. Αυτά τα ολίγα. :wave2:
Μπορείς να βρείς πολλά forum με θέμα το cb500 και θα μάθεις ότι θέλεις.
Κάνε ένα search στο google.
zvailakis
29/06/2008, 22:02
εΓΏ έχω leo vince, την είχε ο προηγούμενος ιδιοκτητης! πολυ ωραιος ήχος!!!!!
εγώ θα ήθελα κάτι άλλο στο cb500s που έχω...το fairing να έπαιρνε τους καθρέπτες πάνω, ώστε να τους βγάλω απο το τιμόνι Τούς είχα βγάλει μια φορά (είχα πάει να πάρω άλλους) και οι κραδασμοι μειωθηκαν αρκετά τουλάχιστον μέχρι 100-120χλμ/ω που πήγα!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
Τι πρεπει να προσεχω γενικα στο CB?
Ως πρωην κατοχος του Brembo σου λεω το εξης... ΔΕ σπαει, ΔΕ χαλαει.
Να το χαιρεσαι κι οσον αφορα τις εξατμισεις ριξε μια ματια στη Sebring αν και καπου ακουσα οτι δε βγαζει πια για διτροχα.
Αλλα μιας κι εισαι νεος μαθε πρωτα το μηχανακι σου και κανε μετα καγκουριες. Προτιμησε να παρεις πρωτα ενα καλο κρανος αν δεν εχεις και μπουφαν.
Ασχετο, ειχα ακουσει για ενα CBακι με Γιοσι αλλα δεν ξερω αν ισχυει, αλλα και παλι αμφιβαλλω αν πρεπει να πληρωσεις το αντιτιμο της Γιοσι για ενα τετοιο μηχανακι [χωρις παρεξηγηση, απλως ειναι συμβατικο και οχι μηχανακι επιδοσεων]
zvailakis
30/06/2008, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Να το χαιρεσαι κι οσον αφορα τις εξατμισεις ριξε μια ματια στη Sebring αν και καπου ακουσα οτι δε βγαζει πια για διτροχα.
Αλλα μιας κι εισαι νεος μαθε πρωτα το μηχανακι σου και κανε μετα καγκουριες. Προτιμησε να παρεις πρωτα ενα καλο κρανος αν δεν εχεις και μπουφαν.
Ασχετο, ειχα ακουσει για ενα CBακι με Γιοσι αλλα δεν ξερω αν ισχυει, αλλα και παλι αμφιβαλλω αν πρεπει να πληρωσεις το αντιτιμο της Γιοσι για ενα τετοιο μηχανακι [χωρις παρεξηγηση, απλως ειναι συμβατικο και οχι μηχανακι επιδοσεων]
Συμφωνώ! Δεν σπάει δε χαλάει...όσο για εξάτμιση ότι και να βάλεις θα είναι καλύτερο από το μαύρο το μπουρί που φοράει!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
ναι, εχεις δικιο οσον αφορα την γιοσι. μια ρεμους ή leo ειναι αρκετη για αυτην την μηχανη. Επισης να προσθεσω οτι ειμαι νεος στο θεμα του cb οχι γενικα στις μηχανες. . . απλως μεχρι στιγμης ειχα 1-2 on-off. Δεν θα κατσω να κανω "καγκουριες" στο cb, αυτο το μπουρι να φυγει μονο θελω :yuck:
thnx
zvailakis
07/07/2008, 11:10
τελικα βρήκες τίποτα από τελικό εξάτμισης?
κατεληξα. παπαγιαννης. race tech. πανω εκει και μου φτιαχνουν οτι θελω. θα παω απο εβδομαδα να μαθω τιμες.
zvailakis
08/07/2008, 11:26
Ωραίος!! Άντε βάλε καμμιά φωτό όταν το φτιάξεις! Αν αποφασίσεις να κάνεις κάτι και με αναρτήσεις πες! Εγώ τις πίσω τις σκέφτομαι ακόμα!!
mixaliscb500
25/09/2014, 11:23
παιδιά χαίρετε....είμαι κάτοχος εδώ κ ενάμιση χρόνο ενος cb500 03'...ήθελα ν ρωτήσω την γνώμη σας για να αλλάξω εξάτμιση..έχετε ν προτείνετε κάτι;;;