View Full Version : Να το πάρω,αξίζει;
project.breeze
07/06/2008, 18:36
Για πείτε τί παίζει από Service κτλ...:rotflmao: :rotflmao:
132963
project.breeze
07/06/2008, 18:37
Το Block 30 είναι και από 1ο χέρι,πλήρως εξοπλισμένο...
132964
project.breeze
07/06/2008, 18:38
Μου πάει όμως ε;:bigcry: :bigcry: :rotflmao:
132965
Akatanomastos
07/06/2008, 18:39
εσυ εισαι αυτος?
κανονικα πρεπει να σε πανε μεσα, για δημοσιοποιηση κρατικων μυστικων:alien:
project.breeze
07/06/2008, 18:41
Κανονικά ναι αλλά έχω βύσμα...:rotflmao:
Λεωνίδας
07/06/2008, 18:44
ποιο είναι το μυστικό? ότι έχουμε F-16?? :alien:
GIXXERAKIAS
07/06/2008, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Και απ'οτι φαινεται ειναι μακρυυυυυυυ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου βρε Ηρακλακο μοδιστρα!!:lol: :lol: :lol:
Θα σου ελεγα να μην το παρεις γιατι δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν αλλα επειδη ειναι καμπριο παρτο και στειλτο μετα το καλοκαιρι να κανεις εφφε στα νακια...:bigcry: :bigcry:
Akatanomastos
07/06/2008, 18:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
οχι, το μυστικο ειναι ο <<πιλοτος>>
αν φτασουν οι φωτο τουρκια, θα σηκωθουν ολα τα τουρκικα να μας παρουν φαλαγγι..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:evil:
project.breeze
07/06/2008, 18:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οχι, το μυστικο ειναι ο <<πιλοτος>>
αν φτασουν οι φωτο τουρκια, θα σηκωθουν ολα τα τουρκικα να μας παρουν φαλαγγι..
Παραπλάνηση είναι:smokin:
project.breeze
07/06/2008, 18:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Και απ'οτι φαινεται ειναι μακρυυυυυυυ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια σου βρε Ηρακλακο μοδιστρα!!:lol: :lol: :lol:
Θα σου ελεγα να μην το παρεις γιατι δεν εχω δει πολλα να κυκλοφορουν αλλα επειδη ειναι καμπριο παρτο και στειλτο μετα το καλοκαιρι να κανεις εφφε στα νακια...:bigcry: :bigcry:
Ε όχι και μοδίστρα κοτζάμ μαντράχαλος ρε Γιαννάκο:rotflmao:
Μάλλον θα πάω για καινούργιο τελικά,θα σε ακούσω,θα πάρω το Rafale...:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:evil:
νομιζα οτι αρχισες τις ανασκαφες στην αρχη...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
νομιζα οτι αρχισες τις ανασκαφες στην αρχη...
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
Ντεν ίναι ανασκαφαις καρδοιά μου! :bigcry: Ανακύκλωση λέγεται! :smokin:
Τι λέγαμε; Α, ναι, ο στρατός παιδιά μου, δεν είναι διακοπές όπως ήταν παλιά. :o 15χλμ μακρυά από το σπίτι είπαμε ε; :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Ντεν ίναι ανασκαφαις καρδοιά μου! :bigcry: Ανακύκλωση λέγεται! :smokin:
ε βεβαια, πανω απ'ολα η οικολογικη συνειδηση...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
αν θυμάμαι καλά απαγορεύονται φωτογραφίες από τα cockpit, φωτογραφίες με s/n, και φωτογραφίες ηλεκτρονικών συστημάτων... ΨΑΡΙΑ...:smokin:
Bavarian
07/06/2008, 19:35
Αστο ρε συ τώρα που ανέβηκε και η βενζίνη δεν συμφέρει :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry:
πλάκα πλάκα πρέπει να είναι φοβερή η αίσθηση μέσα στο κόκπιτ..:beer:
sergiosm
07/06/2008, 19:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
αν θυμάμαι καλά απαγορεύονται φωτογραφίες από τα cockpit, φωτογραφίες με s/n, και φωτογραφίες ηλεκτρονικών συστημάτων... ΨΑΡΙΑ...:smokin:
ναι επειδή όποιος θέλει να τα δει δεν μπορεί να τα βρει πουθενά ρε παιδί μου...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πάντως μ@λ@κία γιατί δεν είναι και τόσο ... προβλεπόμενο... και δεν λέει να την φας χωρίς λόγο...
Αλλά είπαμε: έχεις βύσμα...
Akatanomastos
07/06/2008, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ναι επειδή όποιος θέλει να τα δει δεν μπορεί να τα βρει πουθενά ρε παιδί μου...
απλα υποτιθεται οι εχθροι του εθνους:a024: δεν πρεπει να ξερουν τι εχουμε στο οπλοστασιο μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
manos cbr600fi
07/06/2008, 20:03
τωρα που θα ερθουν τα καινουργια block 52+ και δεν το περνεις
γιατι τα βλεπω αν δεν αναβαθμιστουν συντομα θα υπολείπονται πόλu σε επιδοσεις σχεση των νεοτερων
blocks+ οτι τα ανταλακτικα τους (radar ,mission computers κα)θα γινονται ολο και πιο δυσευρετα
αλλα με την μηχανη που εχεις (αν ισχυει στο προφιλ σου) τι την θες την παλιατζουρα
περιμενε και λιγο τα eurofighter
απλα υποτιθεται οι εχθροι του εθνους:a024: δεν πρεπει να ξερουν τι εχουμε στο οπλοστασιο μας!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλά δεν αντιλέγω..προφανώς και αν κάνεις μία απλή αναζήτηση θα βρεις.. κουβέντα να γίνεται.. :smokin:
sergiosm
07/06/2008, 20:07
ναι σωστά...
δεν ξέρουν...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
project.breeze
07/06/2008, 21:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos cbr600fi
τωρα που θα ερθουν τα καινουργια block 52+ και δεν το περνεις
γιατι τα βλεπω αν δεν αναβαθμιστουν συντομα θα υπολείπονται πόλu σε επιδοσεις σχεση των νεοτερων
blocks+ οτι τα ανταλακτικα τους (radar ,mission computers κα)θα γινονται ολο και πιο δυσευρετα
αλλα με την μηχανη που εχεις (αν ισχυει στο προφιλ σου) τι την θες την παλιατζουρα
περιμενε και λιγο τα eurofighter
Ποιά καινούργια Block 52+ εννοείς;Ήδη υπάρχουν 3 μοίρες με Block 52+,2 στα Χανιά και στην 1 στην Λάρισα.Στα Χανιά από το 2003 και στην Λάρισα από το 2006
Όσο για την μηχανή που έχω στο προφίλ μου θα σε παραπέμψω στο αριστούργημα του Σαίξπηρ...
ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ :rotflmao: :rotflmao:
manos cbr600fi
07/06/2008, 21:50
Ποιά καινούργια Block 52+ εννοείς;Ήδη υπάρχουν 3 μοίρες με Block 52+,2 στα Χανιά και στην 1 στην Λάρισα.Στα Χανιά από το 2003 και στην Λάρισα από το 2006
Όσο για την μηχανή που έχω στο προφίλ μου θα σε παραπέμψω στο αριστούργημα του Σαίξπηρ...
τα 30 Καινουργια που περιμενουμε να αρχισουν να ερχονται απο το 2009(στον Αραξο )και προορίζονται για αντικατασταση των Α-7 που αποσυρονται
κριμα και ελεγα να μου την δωσεις για καμια βολτα
ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ :rotflmao: :rotflmao:
road spirit
07/06/2008, 22:15
Το Block 30 είναι και από 1ο χέρι,πλήρως εξοπλισμένο...
φιλαράκι, σε "εχω"
:lol:
block52+
road spirit
07/06/2008, 22:16
που ειναι η φωτο? οεο?
132979
http://schools.keldysh.ru/sch444/projekts/CY/su_34_2.jpg
κερναω τσαγια.....
λιακο power
οχι μην το παρεις!
δεν πρεπει να ειναι καλα αυτα.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ!:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
που ειναι η φωτο? οεο?
τι κερδίζω πονηρή "αλεπού"?? :D (ο πατέρας μου υπηρέτησε μία δεκαετία στην 340.. 1982-1992? νομίζω..)
Aitherobamwn
08/06/2008, 05:19
Οχι να μην το πάρεις ειναι 20 χρονών αεροσκάφος και βάλε
dirtbird
08/06/2008, 06:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
ο πατέρας μου υπηρέτησε μία δεκαετία στην 340.. 1982-1992? νομίζω.
Τόσο φυλακή ρε γμτ?.........:confused: :confused:
Aitherobamwn
08/06/2008, 08:55
Προφανώς είναι στρατιωτικός ο ανθρωπος και ειχε μετατεθεί εις τη μοίρα αυτή
Bavarian
08/06/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :beer:
Aitherobamwn
08/06/2008, 10:28
Αυτό να πάρεις Mikoyan Mig 1.42
132983
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
και που να δεις..ακόμα είναι φυλακή, βαρυποινίτης :p :lol:
vestromas
08/06/2008, 14:56
O Τασοσκ και ο αιθεροβαμων ξερουν απο γκαζια. Αυτους να ακουσεις οταν θα πας να ψωνισεις αεροπλανακι.:lol: Εμπαινε Πουτιν!!! Αντε με τα παλιοπαρταλια τα Αμερικανικα. Αυτα ειναι για το μουσειο. Απορω που μπαινετε μεσα και φωτογραφιζεστε με τα χρεπια.:rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
O Τασοσκ και ο αιθεροβαμων ξερουν απο γκαζια. Αυτους να ακουσεις οταν θα πας να ψωνισεις αεροπλανακι.:lol: Εμπαινε Πουτιν!!! Αντε με τα παλιοπαρταλια τα Αμερικανικα. Αυτα ειναι για το μουσειο. Απορω που μπαινετε μεσα και φωτογραφιζεστε με τα χρεπια.:rotflmao: :beer: :wave2:
:lol: και έλεγα δεν θα εμφανιστείς.. έχω έναν φίλο (που βλέπει λιακό σαν εσένα) ο οποίος μου λέει συνέχεια.. γιατί δεν παίρνουμε Suhkoi ρε να πάμ να γαμ.. του λέω λοιπόν είναι ανέφικτο..οκ.. μετά από δυο μέρες πάλι τα ίδια.. γιατί δεν.. δεν έχω δει ποτέ λιακό (αν εξαιρέσεις το youtube :rotflmao: ) τι λέει για τα ρώσικα?
nickmonstro
08/06/2008, 15:24
Νεα Αγχιαλος εεε?
111Π.Μ.
346 ή 347 εισαι?
Παντως για να εισαι Βολο σιγουρα εχεις βυσματακι!:rotflmao:
Ακομα 7 - 7 σας παει?:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
vestromas
08/06/2008, 15:37
:beer Ο Λιακο ειναι κορυφη και αυτα που λεει οσο κουφα και αν ακουγοντε, θα πραγματοποιηθουν. Ο κοσμος ομως τον εχει παρει για χαβαλε, επειδη κανει πλακιτσα και μιλαη απλα και ξαστερα. Αν του τα ελεγε κανενας Χατζηνικολαου, η κανενας αλλος στημενος επιστημονικουλης ξηλινογλωσσος θα του ερχοταν καλυτερα. Γενικα ο πολυς κοσμος ειναι οπως τον εχουν εκπαιδευσει να σκεφτετε. Ειναι σαν τον σκυλο που παιρνει φαι απο αυτον που εχει συνηθισει. :beer: :wave2:
Aitherobamwn
08/06/2008, 17:04
Sukhoi Su 47 Berkut
133001
Aitherobamwn
08/06/2008, 17:06
Sukhoi Su 37
133002
Aitherobamwn
08/06/2008, 17:12
Απο τα project του Mikoyan Mig 1.44 και του Sukhoi Su 47 θα προκύψει το πέμπτης γενιάς (ακόμα δεν κυκλοφόρησαν τα 4ης οι Ρώσοι ετοιμάζουν πέμπτης γενιάς) με την ονομασία PAK FA/T50 θέλοντας να χτυπήσει το F 35 (JSF)
133005
Aitherobamwn
08/06/2008, 17:24
Αυτό που επείγει τώρα σε αεροσκάφη είναι τα εκπειδευτικά Τ2 Buckeye (κάπως έτσι τέλος πάντων) να αντικατασταθούν και προτείνω τσέχικο L159 ή HAWK 100 ή AERMACCHI MB 339 (ούτε μεσάζων να ήμουνα) :p :p :p :p
vestromas
08/06/2008, 18:23
Εμπαινε Πουτιν αγορι μου! Μη με κοιτας εμενα ετσι με το γυαλι το γκαγκεμπιτικο!:rotflmao:
Τους πηρε το ποταμι, τους πηρε ο ποταμος, τους εκλεισε το σπιτι, ο Πουτιν ο κοντος.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Αυτό που επείγει τώρα σε αεροσκάφη είναι τα εκπειδευτικά Τ2 Buckeye (κάπως έτσι τέλος πάντων) να αντικατασταθούν και προτείνω τσέχικο L159 ή HAWK 100 ή AERMACCHI MB 339 (ούτε μεσάζων να ήμουνα) :p :p :p :p
καπου ειχα διαβασει οτι θα επαιρναν παλια f5 να τα κανουν εκπαιδευτικα αλλα δν το καναν γτ ειχαν ραγισμενη ατρακτο η κατι τετοιο??
Aitherobamwn
09/06/2008, 03:52
Ναι πολλές χώρες το έχουνε κάνει αυτό όπως η Ολλανδία αλλα φαντάσου πόσο καταπονημένα είναι τα αεροσκάφη αυτά τα οποία αποσύρθηκαν πριν απο 8 περίπου χρόνια.Για τη χρήση εκπαιδευτικών υπάρχουνε ειδικά τέτοια αεροσκάφη όπως το HAWK που χρησιμοποιύν οι Red Arrows.Αυτό είναι πιο επιτακτικό απο οποιοδήποτε άλλο μιάς και η εκπαίδευση σε συγχρονα αεροσκάφη θα φέρει και το 4ης γενιάς φυσιολογικά χωρίς να ξοδεύουμε ποσά για νέα εκπαίδευση.
Γνώμη μου είναι να περιμένουμε το ΜΑΚΟ
Aitherobamwn
09/06/2008, 03:56
mako
133038
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Ναι πολλές χώρες το έχουνε κάνει αυτό όπως η Ολλανδία αλλα φαντάσου πόσο καταπονημένα είναι τα αεροσκάφη αυτά τα οποία αποσύρθηκαν πριν απο 8 περίπου χρόνια.Για τη χρήση εκπαιδευτικών υπάρχουνε ειδικά τέτοια αεροσκάφη όπως το HAWK που χρησιμοποιύν οι Red Arrows.Αυτό είναι πιο επιτακτικό απο οποιοδήποτε άλλο μιάς και η εκπαίδευση σε συγχρονα αεροσκάφη θα φέρει και το 4ης γενιάς φυσιολογικά χωρίς να ξοδεύουμε ποσά για νέα εκπαίδευση.
Γνώμη μου είναι να περιμένουμε το ΜΑΚΟ
Τα L159 Alca νομίζω ότι είναι η καλύτερη λύση καθαρά λόγω άριστης απόδοσης/τιμής..
fenete :a29: :a023: :a37:
project.breeze
09/06/2008, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Νεα Αγχιαλος εεε?
111Π.Μ.
346 ή 347 εισαι?
Παντως για να εισαι Βολο σιγουρα εχεις βυσματακι!:rotflmao:
Ακομα 7 - 7 σας παει?:lol: :lol: :lol: :lol:
:wave2:
110 ΠΜ Λάρισα ΜΣΒ (Μοίρα Συντήρησης Βάσης) ----> We keep 'em flying ;)