View Full Version : Σεισμος ?
Ειναι δυνατον να τον καταλαβουμε και εδω (Ηγουμενιτσα) και στην Αθηνα?
Τρελλος σεισμος..αρχισε...και δυναμωνε..και συνεχιζε.....πιο δυνατος :eyepop:
Τον ψαχνουνε !!1
:eek: :eek:
hidefnick
08/06/2008, 14:40
Μιλάμε για πολύ δύναμη
http://earthquake.usgs.gov/eqcenter/recenteqsww/Quakes/us2008taaw.php
Παιδια το επικεντρο ηταν κοντα στην Πατρα και ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δυνατος
Mίλησα με τους δικους μου Πάτρα και Αιγιο..
Ηταν αρκετά δυνατός .... τους έφυγε το σκατό εν ολιγοις...:lol:
6,1 τον δινουν οι Αμερικανοι
Στον Αραξο !!!
6.5 δινει η Θεσσαλονικη (και η Αθηνα νομιζω)
Akatanomastos
08/06/2008, 15:17
παιδια δεν ηταν τιποτα..
ειχα επισκεψεις:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδια δεν ηταν τιποτα..
:bigcry: :bigcry: Πες το τόση ώρα και ανησύχησαν τα παιδιά!! :lol:
Πω πω ρε μαλάκα...
Τι ήταν αυτό; Ούτε στου Αιγίου δεν είχε κουνήσει έτσι εδώ πέρα.. :look: :look: :look:
(το πίστεψα ότι θα πέσει το γαμημένο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
έλα ρε....άρχισαν να έρχονται για ευχές από το μεσημέρι? :wacko:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
:lol: :bigcry: :lol: :rotflmao: :dizzy: :rotflmao::lol: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bigcry: :rotflmao: :lol:
DimChios
08/06/2008, 16:59
τοσα ατομα στο thesis ρε και δε καταλαβαμε τπτ!
Μας πηραν απο Ναυπλιο, από Αγρινιο... ΝΑΙ εκει κουνηθηκαν καλά!
εγω παλι χαμπαρι... :rolleyes:
Λεωνίδας
08/06/2008, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τοσα ατομα στο thesis ρε και δε καταλαβαμε τπτ!
εγώ τον κατάλαβα λέμε :look:
Κι εμείς εδώ (Μεσολόγγι)τώρα μπήκαμε πάλι μέσα.
Εχω την εντύπωση ότι κουνιούνται ΟΛΑ!!!!!!!!!
Edit byr0n
2 νεκροι --- 37 τραυματιες...????? :eyepop: :eyepop:
Εγινε αισθητος εδω στην Αθηνα παιδια...???
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πω πω ρε μαλάκα...
Τι ήταν αυτό; Ούτε στου Αιγίου δεν είχε κουνήσει έτσι εδώ πέρα.. :look: :look: :look:
+1000
:eek:
ivecuras
08/06/2008, 19:10
Εγω παλι καλα που ειμουν εξω και δεν καταλαβα τιποτες .Οι αλλοι σπιτι το λερωσαν το σοβρακο.:smokin: :smokin: :smokin:
μιας και ειμαι απο Ανδραβιδα ρωτησα κατω στο χωριο και ειπαν οτι οχι απλα κουνηθηκαν! Πηγαν και ηρθαν. Μεχρι κ κατι παρκαρισμενες νταλικες παραλιγο να ντελαπωρουν. Μονες ζημιες σε παλια σπιτια,μια εκκλησια και κατι κοτετσια που επεσαν ( :lol: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πω πω ρε μαλάκα...
Ήταν η αδερφή μου Άραξο για μπάνιο. Περιττό να πω που ακούστηκε. :blush:
Επιστροφή από εθνική, έχει κοπεί ο δρόμος στο ύψος του Αλισσού και στέλνουν την κίνηση από την παλιά. Η "μισή" Αχαγιά έχει πέσει, και τα υπόλοιπα είναι έτοιμα. Μέσα στην πόλη κυκλοφορείς πάνω σε μπάζα από κεραμίδια και σοφάδες.
Η δόνηση ήταν επιφανειακή και αναμένεται μετασεισμική δραστηριότητα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=908029&lngDtrID=244
:sad:
133025
χαλαρα ρε παιδια.....
ενα καλο κουνημα ηταν
.... μετα συνεχισαμε τα κρασια μας
6.5R ο σεισμος....
6.5L εμεις .....:rotflmao:
ηταν ασχημη για πολυ κοσμο ... κριμα
project.breeze
08/06/2008, 20:06
Ακόμα και στην Λάρισα παιδιά έγινε πολύ αισθητός,εγώ καθόμουν στο pc και νομιζα ότι ζαλίζομαι,κοιτάω τα φωτιστικά και πηγαίνανε πέρα δώθε.Είχε και μεγάλη διάρκεια...:uplate:
GIXXERAKIAS
08/06/2008, 20:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
2 νεκροι --- 37 τραυματιες...????? :eyepop: :eyepop:
Εγινε αισθητος εδω στην Αθηνα παιδια...???
Αν εγινε λεει...:uplate: :uplate: :uplate:
Και κρατησε και πολυ ο ατιμος!Ξεκινησε σαν ενα απαλο μασαζ ανατολιτικης δεσποινιδος και κατεληξε μετα απο κανα 10-12 δευτερα σε ξυλο ανελεητο Wrestling Fighter:eyepop:
Πολύ ισχυρός σεισμός 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με μικρό εστιακό βάθος, σημειώθηκε στις 3.25 το μεσημέρι της Κυριακής, με επίκεντρο στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην περιοχή της Ανδραβίδας.
Η δόνηση ήταν επιφανειακή, με εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιόμετρα, γεγονός που σημαίνει, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ότι αναμένεται ισχυρή μετασεισμική δραστηριότητα. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με το Σεισμολογικό Ινστιτούτο του ΑΠΘ, έχουν σημειωθεί οκτώ μετασεισμοί μεγαλύτεροι των 4 Ρίχτερ.
Ο διευθυντής Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Γεράσιμος Παπαδόπουλος κάλεσε τους δημάρχους και τους κρατικούς φορείς να ελέγξουν αμέσως τα σπίτια στις περιοχές που επλήγησαν από τους σεισμούς. Ζήτησε, επίσης, από τους κατοίκους να μην πανικοβάλλονται και να δίνουν βάση μόνο στις πληροφορίες των επίσημων αρχών.
Στο μεταξύ, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας, Γιώργος Σταυρακάκης, αναφερόμενος στη μετασεισμική δραστηριότητα είπε ότι θα αποτελέσει έκπληξη για μας αν έχουμε έναν μεγαλύτερο σεισμό. Τόνισε, όμως, ότι θα έχουμε ισχυρούς μετασεισμούς, που μπορεί να φτάσουν και σε μέγεθος 0,4 με 0,5 λιγότερο από τα 6,5 Ρίχτερ που ήταν ο αρχικός σεισμός. «Το φαινόμενο είναι σε πλήρη εξέλιξη», τονίζει ο κ. Σταυρακάκης.
«Προσοχή στους κατοίκους που διαμένουν σε παλιά σπίτια με ρωγμές», συστήνει ο καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ, Β.Παπαζάχος, τονίζοντας πως αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί στην περιοχή. Ωστόσο, δήλωσε καθησυχαστικά: «Δεν βλέπω σεισμική διέγερση στην περιοχή».
Ο νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος περίεγραψε τις πρώτες στιγμές μετά τη δόνηση, τονίζοντας ότι υπήρξε πανικός μεταξύ των κατοίκων καθώς ο σεισμός ήταν πρωτοφανής σε ένταση και σε διάρκεια.
Source:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=908029 :sad: :sad:
gkmaggas
08/06/2008, 22:06
Μην κανετε ετσι μωρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Εδω στο Βαρθολομιο δεν περνουμε χαμπαρι πια λεμεεεεεεεεεεεεε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μας επιασε στο καφενειο με μπυρονια και MOTOGP.....
:beer: :beer: :beer:
johnnyestia
08/06/2008, 23:51
Έτυχε την ώρα του σεισμού και ήμουν Κάτω Αχαϊά. Τέτοια τρομάρα δεν την έχω νιώσει ποτέ. Παρ'ότι ήμουν σε ανοικτό χώρο, και πάλι την ώρα του σεισμού νόμιζα πως θα ανοίξει η γή και θα με καταπιεί.
Πάλι καλά που οι ζημιές ήταν σχετικά λίγες. Εγώ από τέτοιο κούνημα θα περίμενα να πέσουν κάτω τα πάντα.
στην Ηλεια κ τις γύρω περιοχες ειμαστε συνηθισμενοι σε μεγαλους σεισμους...
πρώτη φορά όμως άκουσα τον πατέρα μου (από το τηλέφωνο) τόσο τρομαγμένο...
ο πατέρας μου που είναι τέρας ψυχραιμίας!
αυτό τα λέει όλα για μένα.
devil's animal
09/06/2008, 11:14
στο Λουτρακι κουνηθηκαμε καλα.
ημουν στην ξαπλωστρα και λεω...πωπω ζαλαδα απο τον ηλιο...:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μετα σηκωθηκε ολοι η παραλια στον αερα και φωναζαν λες και θα τον εδιωχναν.
καποιοι φωναζαν αυτους που ηταν μεσα στην θαλασσα γιατι λεει θα τους ρουφαγε μεσα.:look:
μετα εγω αρχιζα να φωναζω για τσουναμι και ολοι με κοιταγαν καπως περιεργα.:mad: :p
περα απο την πλακα ειχε οντως μεγαλη διαρκεια και ηταν αρκετα δυνατος.
:rolleyes:
castoras
09/06/2008, 11:21
Δίπλα στο Διακοφτό που ήμουν την ακούσαμε καλά!!!Μέχρι και κατολίσθηση είδα!!!
Με το κούνημα χώνεψα πιο εύκολα και το στιφάδο της πεθεράς!!!:lol:
gkmaggas
09/06/2008, 11:42
Κανα τριχιλιαρο θα παρουμε????????????????????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Χαλαρώστε λίγο.
Δεν είναι όλα τα θέματα για σπάμ και χαμογελάκια.