PDA

View Full Version : Hi guyz! NEW member/ Z750 owner

licuit
10/06/2008, 11:25
Χαιρετω τους ευτυχεις κατοχουσ Ζ , ειναι το πρωτο μου ποστ μιας και απεκτησα πριν 4 μερες Ζ 750 2006 ! οποτε εχω μερικες ερωτησεισ για εσας τους εμπειρουσ!!! Πιεσεις ελαστικων, σερβις, αξεσουαρ, που ποσο τι??? Καιγομαι για βαση πινακιδας! Επισης παλικαρια μου πειτε μου τι να προσεχω στο μιχανακι μου μιασ και ειναι το πρωτο μου στρεετ , ειχα ΚΤΜ 525 και συμετειχα στο πρωταθλιμα εντουρο ! θελω τα φωτα σας!!!

Ευχαριστω πολυ!!! Θα τα λεμε!!!

XJR_Billy
10/06/2008, 11:30
Καλώς το παληκάρι!

Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος!

Είμαι σίγουρος ότι οι Ζτάδες του φόρουμ θα σε κατατοπίσουν...

:wave2:

Z-rider
10/06/2008, 19:46
Kalotaksido_file_mou.

Tha_sou_elega_na_prosekseis_thn_anartish_mprosta_
ligo_h_na_thn_veltioseis_kiolas_an_mporeis.

Exw_bash_pinakidas_mikrh_kai_me_flasakia.

EVI
10/06/2008, 23:16
καλησπερα

καλοταξιδο το Ζεντ σου,

το ''προβλημα'' αυτης της μοτοσυκλετας βρισκετε σε αναρτησεις συνηθως αλλαζουν πισω αναρτηση και ελατηρια μπροστα με αφτερ μαρκετ η απο 636 αυτο και μονο αν πιεζεις τη μηχανη (στροφιλικια κλπ) αλλιως αν εισαι ενας κλασσικος οδηγος δε χρειαζετε τπτ

σιγουρα τα φρενα θα σου φανουν καπως μετα το ΚΤΜ αλλα με σωληνακια υψιλης (εαν και εφοσον δε σου αρεσουν-εμενα μαρεσουν-)ολα φτιαχνοντε

τωρα εφοσον εχεις εγγυηση θα το πας σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο εαν δεν εχεις στειλε πμ με περιοχες που σε βολευουν

βαση πινακιδας και φλασακια μπορεις να βρεις και μεσω ιντερνετ αν και δεν εινια ακριβα (οτι πληρωνεις παιρνεις)εχω βαλει βαση με 40 ευρω και φλασακια με 8 το ζευγαρι (αν και δε στο συνηστω διοτι μου κοπηκαν -λειτουργουσαν αλλα κρεμοντουσαν-)σχετικα γρηγορα.

οτι αλλο θες ρωτα.
:beer:

licuit
11/06/2008, 13:01
Loipon euxaristw poly gia to kalwsorisma palikaria mou!! Pragmatika exw kollisei apo tin omorfia kai tin glyka to Z , kai san authentikos Enduras de to perimena na kollisw etsi grigora! 6 meres to exw kai to apolamvanw ... vevaia kai ta Stroumf to xarikan kai exw idi 2 kleiseis (den exw tin authentiki adeia afou ekana metavivasi sto KEP) ! Ap oti thymamai kai apo ta Off road pou eixa, o logos pou mou anoigei tin grammi tou sti grigori strofi mallon einai i anartisi! Mallon einai kai epeidi den exw empeiria , proteinetai mou kai pieseis elastikwn gia na xerw ti na elegxw! I plaka einai oti mexri tis 7000 rpm exw xt kai meta exw GsxR plaka exei exw 2 mixanakia! To skortsarisma kai to mperdema stin argi ekkinisi profanws ofeilete ston psekasmo swsta? Exw idi manitaria kai omorfa flasakia,Thelw pinakida omorfi kai diakritiki alla nomimi xwris flas! Me voithisate poly paidia!!! opoiadipote symbouli euprosdekti!!!

EVI
11/06/2008, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από licuit
Loipon euxaristw poly gia to kalwsorisma palikaria mou!!

kai kopelies.....den apanthsan mono pallhkaria :winka: :beer:

licuit
12/06/2008, 21:38
Oo Female Ninja!!! hehe sorry Evi!!! Euxarisrw gia tis plirofories! BTW evala Acrapa Carbon SP kai K&N simera :DDD pame kafedaki ? hehe plaka!

EVI
12/06/2008, 22:26
Oo Female Ninja!!! hehe sorry Evi!!! Euxarisrw gia tis plirofories! BTW evala Acrapa Carbon SP kai K&N simera :DDD pame kafedaki ? hehe plaka!

ωραια βαλε και ενα Power commander τραβα για δυναμομετρηση και χαρτογραφηση :beer:

idi
12/06/2008, 23:15
logos pou mou anoigei tin grammi tou sti grigori strofi mallon einai i anartisi! Mallon einai kai epeidi den exw empeiria

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 2ο....