View Full Version : Πως... αποφεύγουμε την κλοπή στην Ιταλία;
alximistis
10/06/2008, 13:20
Παίδες όπως πολύς λαός εδωμέσα ετοιμάζομαι-ετοιμαζόμαστε για μία καλοκαιρινή εξόρμηση στας Ευρώπας. :) Και εννοείται πως η Ιταλία θα έχει κατά μία έννοια την τιμητική της αφού θα επισκεφθούμε Σιένα Φλορεντία Ασίζι και ίσως και Μιλάνο.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
Στην Ιταλία ως γνωστόν κλέβουν σαν παλαβοί. Τι κάνουμε ρε παίδες; ΟΚ τα σαμάρια θα τα παίρνουμε, όπως και κράνη κλπ. Και για διανυκτέρευση θα είναι φυλαγμένη η μοτοσικλέτα. Όταν όμως βολτάρουμε στις πόλεις; Όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μουσείο;;;;;
καμιά ιδέα παίδες; Ευχαριστώ. :)
Cpt. Haddock
10/06/2008, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Παίδες όπως πολύς λαός εδωμέσα ετοιμάζομαι-ετοιμαζόμαστε για μία καλοκαιρινή εξόρμηση στας Ευρώπας. :) Και εννοείται πως η Ιταλία θα έχει κατά μία έννοια την τιμητική της αφού θα επισκεφθούμε Σιένα Φλορεντία Ασίζι και ίσως και Μιλάνο.
Στην Ιταλία ως γνωστόν κλέβουν σαν παλαβοί. Τι κάνουμε ρε παίδες; ΟΚ τα σαμάρια θα τα παίρνουμε, όπως και κράνη κλπ. Και για διανυκτέρευση θα είναι φυλαγμένη η μοτοσικλέτα. Όταν όμως βολτάρουμε στις πόλεις; Όταν βρισκόμαστε σε κάποιο μουσείο;;;;;
Τα σαμάρια τι θα τα κάνεις οταν θα βολτάρεις; :rolleyes:
Στα λέω εγώ αλλα δε μ' ακους :wave2:
alximistis
10/06/2008, 13:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τα σαμάρια τι θα τα κάνεις οταν θα βολτάρεις; :rolleyes:
Στα λέω εγώ αλλα δε μ' ακους :wave2:
Μπορείς να σταματήσεις αυτό το κακό συνήθειο που έχεις;;;;; Ε;;;
Απάντα σε αυτό που ρωτάω αν ξέρεις φυσικά! Αυτό ρωτάω. Τα σαμάρια για να σου απαντήσω ναι μαζί μου. Τέλος!!!
Cpt. Haddock
10/06/2008, 13:27
Μπορείς να σταματήσεις αυτό το κακό συνήθειο που έχεις;;;;; Ε;;;
Καλα ντε :p
Πάντως στα είπα...
Για τα υπόλοιπα... Κράνη μαζί (η εμπειρία του Ντουπρόβνικ ήταν καταλύτης).
Αν και θα πρότεινα, όπου φτάνετε, ξενοδοχείο με παρκινγκ, μηχανή μεσα και ποδαρατο/μετρο/λεωφορειατο/τραματο
Ουτως ή άλλως τα κέντρα των περισσοτέρων πόλεων ειναι πεζοδρομημένα και off limits οποτε...
:wave2: :wave2: :wave2:
alximistis
10/06/2008, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα ντε :p
Πάντως στα είπα...
Για τα υπόλοιπα... Κράνη μαζί (η εμπειρία του Ντουπρόβνικ ήταν καταλύτης).
Αν και θα πρότεινα, όπου φτάνετε, ξενοδοχείο με παρκινγκ, μηχανή μεσα και ποδαρατο/μετρο/λεωφορειατο/τραματο
Ουτως ή άλλως τα κέντρα των περισσοτέρων πόλεων ειναι πεζοδρομημένα και off limits οποτε...
:wave2: :wave2: :wave2:
thank u thank u thank u... :)
εγω σπουδαζα ιταλια... και νοτια, και βορεια... νοτια εχουν ενα θεμα με τις κλοπές... βορεια δεν θυμαμαι να μας απασχολουσε ποτε τιποτα... βεβαια εμεις ειμασταν και φοιτητες, αφραγκιαση κι ετσι! :lol: σιγα μην μας πειραζανε...
ψαχνε το λοιπον που ειναι η questura ή οι καραμπινιεροι, παρκαρε εκεί απ'έξω και εισαι σχετικα ησυχος... αλλιώς αστην στο ξενοδοχειο και πηγαινε με μεσα μαζικης μεταφορας που δουλευουν ρολοϊ... και φορας και τα σανδαλακια σου και τα φανελακια σου και ουτε αγχος ουτε τιποτα!
alximistis
10/06/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
εγω σπουδαζα ιταλια... και νοτια, και βορεια... νοτια εχουν ενα θεμα με τις κλοπές... βορεια δεν θυμαμαι να μας απασχολουσε ποτε τιποτα... βεβαια εμεις ειμασταν και φοιτητες, αφραγκιαση κι ετσι! :lol: σιγα μην μας πειραζανε...
ψαχνε το λοιπον που ειναι η questura ή οι καραμπινιεροι, παρκαρε εκεί απ'έξω και εισαι σχετικα ησυχος... αλλιώς αστην στο ξενοδοχειο και πηγαινε με μεσα μαζικης μεταφορας που δουλευουν ρολοϊ... και φορας και τα σανδαλακια σου και τα φανελακια σου και ουτε αγχος ουτε τιποτα!
Thanks Σταύρε! :)
filipp0s
10/06/2008, 14:10
Περα απο Μιλάνο που δεν ξέρω... Στα υπολοιπα που λες, εγώ άφηνα ξεκλείδωτη τη μηχανή όπως και όλοι οι Ιταλοί, Γερμανοι κτλ που παρκάραν δίπλα μου... Μην φοβάστε, δεν πάτε Νότο (που κι εκεί δεν παίζει παντού).
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Περα απο Μιλάνο που δεν ξέρω... Στα υπολοιπα που λες, εγώ άφηνα ξεκλείδωτη τη μηχανή όπως και όλοι οι Ιταλοί, Γερμανοι κτλ που παρκάραν δίπλα μου... Μην φοβάστε, δεν πάτε Νότο (που κι εκεί δεν παίζει παντού).
:wave2: :wave2:
Τζόκερ φιλαράκι έπαιξες; Γιατί, αν σου κάτσει; :rolleyes:
filipp0s
10/06/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τζόκερ φιλαράκι έπαιξες; Γιατί, αν σου κάτσει; :rolleyes:
Αν έπαιζα και κέρδιζα, θα ήμουν τώρα Ιταλία :lol:
ρε δεν το λεω τυχαία... έχω πάει τόσες φορές... σε μικρές πόλεις και χωριά δεν παίζει κανενας φοβερός κίνδυνος...
latris mixanis
10/06/2008, 15:00
1. Δεν πας να δεις αξιοθέατα(δεν καλή ιδέα οκ)
2. Τη βάζεις σε φυλασσόμενο χώρο(πάρκινγκ κλπ)
3. Τα κουβαλάς μαζί σου(θα κάνετε μπράτσα) :lol:
4. Δεν αφήνεις ποτέ τίποτα πάνω στη μηχανή αν θες να τα βρεις....
5. Δε πας στην Ιταλία χαχαχα
:wave2:
Στέλιο;
Μην ανυσηχείς ρε συ....
Στην Ιταλία δεν κλέβουν BMW και Triumph..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
filipp0s
10/06/2008, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στέλιο;
Μην ανυσηχείς ρε συ....
Στην Ιταλία δεν κλέβουν BMW και Triumph..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
αυτό είναι σίγουρο φιλαράκι :lol:
Στέλιο,
Μην πάρεις honda ρε 'συ! :lol:
Φλωρεντία?? :a07: :a07: Δεν ξέρω να σε πω συμβουλές μιας και είχα πάει αεροπορικώς αλλά..
θα περάσεις τέλεια!! Είναι πανέμορφα τα μέρη εκεί!! :beer: :beer:
adam_tsouk
10/06/2008, 16:31
H καλυτερη λυση σου δωθηκε! Δεν πας πουθενα με τη μηχανη. Οπου διανυχτερευσεις την αφηνεις κ πας με τα ποδια,λεωφορειο κτλ κτλ.
Φλωρεντια πηγαμε περσι. Η μηχανες στο παρκιν του ξενοδοχειου και εμεις ποδαρατοι στο κεντρο. Αχρηστη ειναι η μηχανη αν θες να γυρισεις μια πολη!
Καλο ταξιδι :beer:
alximistis
10/06/2008, 16:46
Σας ευχαριστάω ούλους!!! :D
Να στε καλά παίδες. Θα προσπαθήσω να τηρήσω αυτό που λέτε, να κινούμαι χωρίς την μοτοσικλέτα. Βασικά το πρόβλημα δεν έγκειται... τέλος πάντων μην σας ζαλίζω τώρα. Θα κοιτάξω να κάνω αυτό που είπατε. :)
Φίλιπε όντως... πήγαινε για κανά τζόκερ γιατί άλλο την κλειδώνω την βάζω μαζί με άλλες μηχανές έχει και συναγερμό κι αν κάτσει έκατσε κι άλλο την αφήνω χύμα. :)
blackbusa
10/06/2008, 16:46
στις πολεις που ανεφερες εκτος απο το Μιλανο υπαρχει ''ιστορικο κεντρο'' οπου και απαγορευεται η κυκλοφορια ΙΧ....Στο Μιλανο βεβαια δεν κυκλοφορεις απο την κινηση που εχει...:lol: :lol: :lol:
οτι σε ειπαν οι απο πανω....ολα κλειδωμενα στο ξενοδοχειο.....και ΜΜΜ....αν ψηνεσαι ομως να το παιξεις ελληναρας και στο εξωτερικο να βαζεις την μηχανη σε δημοτικα παρκινγκ (αλλα τα σαμαρια σιγουρα στο ξενοδοχειο)....το Μιλανο και παλι βεβαια εξερειτε....
υ.γ. Να περασεις απο Urbino ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ...:D :D :D
EDIT....ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΝΚΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ...:wave2:
adam_tsouk
10/06/2008, 16:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. Να περασεις απο Urbino ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ...:D :D :D
και να εχεις ενα 2ωρακι για να πιεις καφε! εχω περασει 10 μερουλες εκει ειναι τελεια! περσι δεν ειχαμε χρονο να σταματησουμε και περασαμε βιαστικά.
Οσο για σαμαρια κτλ... επειδη κ μεις με τσαντες ταξιδευουμε, απλα να βλεπεις τη μηχανη. Τα γνωστα δλδ που παιζουν κ εδω. Μην εχεις αγχος οτι εκει κλεβουν κ εδω οχι. Ιδια σκ@τ@ :winka:
blackbusa
10/06/2008, 16:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και να εχεις ενα 2ωρακι για να πιεις καφε! εχω περασει 10 μερουλες εκει ειναι τελεια! περσι δεν ειχαμε χρονο να σταματησουμε και περασαμε βιαστικά.
Οσο για σαμαρια κτλ... επειδη κ μεις με τσαντες ταξιδευουμε, απλα να βλεπεις τη μηχανη. Τα γνωστα δλδ που παιζουν κ εδω. Μην εχεις αγχος οτι εκει κλεβουν κ εδω οχι. Ιδια σκ@τ@ :winka:
βασικα το Urbino το εγραψα για αλλο λογο....:D
alximistis
10/06/2008, 16:56
βασικα το Urbino το εγραψα για αλλο λογο....:D
Έχει σχέση με αυτόν που ήταν γύρω στα 7 δεύτερα πίσω από τον πρώτο στην Καταλονία;;;;
blackbusa
10/06/2008, 17:00
Έχει σχέση με αυτόν που ήταν γύρω στα 7 δεύτερα πίσω από τον πρώτο στην Καταλονία;;;;
βασικα δεν εχει μονο αυτο το 7......εχει και το 7 βαθμους διαφορα.....για να μην πουμε τα 7 ΠΠ....:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
10/06/2008, 17:00
δε ξερω, αλλα -τανες δεν εχει :rotflmao: :rotflmao:
εχει φοιτητριες ομως καργα αν και θα λειπουν στα ελληνικα νησια ολες! :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
10/06/2008, 17:02
βασικα δεν εχει μονο αυτο το 7......εχει και το 7 βαθμους διαφορα.....για να μην πουμε τα 7 ΠΠ....:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μα μία μανία να μην απαντάτε στα δύσκολα. μα γιατί δεν απαντάς; Σε ρώτησα κάτι γιατίο υπεκφεύγεις; Έχει σχέση με εκείνον τον τύπο ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο με εκείνο που έκαναν οι άλλοι στον προηγούμενο αγώνα; Ούτε που φαινόταν σε κάποια κομμάτια της πίστας; Δηλαδή απολύτως το ίδιο όπως οι άλλοι αναβάτες; Γι αυτόν μιλάμε;;;;
alximistis
10/06/2008, 17:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δε ξερω, αλλα -τανες δεν εχει :rotflmao: :rotflmao:
εχει φοιτητριες ομως καργα αν και θα λειπουν στα ελληνικα νησια ολες! :rotflmao: :rotflmao:
Ναι και θα περιμένουν εσένα να της δείξεις πως... στρίβουν! :D
blackbusa
10/06/2008, 17:10
Μα μία μανία να μην απαντάτε στα δύσκολα. μα γιατί δεν απαντάς; Σε ρώτησα κάτι γιατίο υπεκφεύγεις; Έχει σχέση με εκείνον τον τύπο ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο με εκείνο που έκαναν οι άλλοι στον προηγούμενο αγώνα; Ούτε που φαινόταν σε κάποια κομμάτια της πίστας; Δηλαδή απολύτως το ίδιο όπως οι άλλοι αναβάτες; Γι αυτόν μιλάμε;;;;
εσυ μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις....σου απαντησα....δεν εχει μονο ενα 7 κοινο αλλα αλλα δυο....αρα προφανως μιλαμε για το ιδιο ατομο....τις ανω ερωτησεις δεν τις πολυκαταλαβα τι θες να μαθεις αλλα λεω ναι.....και ειπαμε....μην ξεχασεις να περασεις και απο URBINO.....
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
10/06/2008, 17:12
εσυ μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις....σου απαντησα....δεν εχει μονο ενα 7 κοινο αλλα αλλα δυο....αρα προφανως μιλαμε για το ιδιο ατομο....τις ανω ερωτησεις δεν τις πολυκαταλαβα τι θες να μαθεις αλλα λεω ναι.....και ειπαμε....μην ξεχασεις να περασεις και απο URBINO.....
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....:winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φυσικά δεν πολυκατάλαβες τις ερωτήσεις! Ακόμα πονάς! Και διπλά κιόλας άσχετε. Μία από την Καταλονία σου ήρθε το καρφί μία εχτές από την Ολλανδιάρα!!! Έτσουξε βρωμοιταλέ έτσουξε;;;;; :D
blackbusa
10/06/2008, 17:18
Φυσικά δεν πολυκατάλαβες τις ερωτήσεις! Ακόμα πονάς! Και διπλά κιόλας άσχετε. Μία από την Καταλονία σου ήρθε το καρφί μία εχτές από την Ολλανδιάρα!!! Έτσουξε βρωμοιταλέ έτσουξε;;;;; :D
μαλλον αρχιζεις να χανεις την ψυχραιμια σου....γιαυτο και αλλαζεις και θεμα....αλλα δεν πειραζει.....χτες δεν με ετσουξε τοσο πολυ γιατι εχω ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ για το πεος....και η ομαδα ειναι χαλια....ενα ξενερωμα απο την αρχη μεχρι το τελος....και δεν με ετσουξε γιατι ξερεις???
για μετρα τα αστερακια.....:lol: :lol: :lol: :lol:
133112
filipp0s
10/06/2008, 17:21
....
Φίλιπε όντως... πήγαινε για κανά τζόκερ γιατί άλλο την κλειδώνω την βάζω μαζί με άλλες μηχανές έχει και συναγερμό κι αν κάτσει έκατσε κι άλλο την αφήνω χύμα. :)
καλα επειδή βαριέμαι να πω τίποτα παραπάνω... θα το καταλάβεις και μόνος σου (ειδικά Τοσκάνη και ουμπρια) ότι η κατασταση είναι γενικά χαλαρή και ότι δεν χρειάζεται να έχεις περισσότερο αγχος από ότι θα είχες εδώ...
:beer: :beer: :wave2:
Kostas NL
10/06/2008, 22:15
Στέλιο μου,
Νομίζω ότι συμφωνώ με αρκετούς προλαλήσαντες.
Στο κέντρο μεγάλων πόλεων δεν χρειάζεσαι μηχανή, νοικιάζεις και ποδήλατο, χωρίς αστεία.
Άν όμως θα πάρεις τη μηχανή μαζί σου, κλείδωνέ τη με ότι έχεις, αν είστε δύο μηχανές προσπαθείστε να τις κλειδώνετε μαζί η μία με την άλλη.
Προσπάθησε να την βλέπεις, ή προσπάθησε να πηγαίνεις να την βλέπεις σε τακτά διαστήματα.
Στο Βορρά και σε χωριά είναι πιο cool τα πράγματα, φύλαγε όμως τα ρούχα σου.
Προτιμούνται οι θέσεις πάρκινγκ όπως:
Μπροστά σε αστυνομικά τμήματα
Φυλάκια security
Ιδιωτικά πάρκινγκ
Γκαράζ ξενοδοχείου
Μπροστά απο reception ξενοδοχείου
Καλά ταξίδια
:beer: