View Full Version : Που πήγε το Sticky με τα προτεινόμενα βιβλία;
catmaster
10/06/2008, 14:21
Είναι στο "process" για διαχωρισμό η πήγε "άπατα";; :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Είναι στο "process" για διαχωρισμό η πήγε "άπατα";; :confused:
Το 2ο :wave2:
Cpt. Haddock
10/06/2008, 14:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το 2ο :wave2:
Έλα; :confused:
Γιατι; :confused:
Πίσω στο ΠΑΛΙΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=19497&perpage=15&pagenumber=1); :wacko:
γιατι στα απατα ρε παιδια;
για 10 χαζομαρες που γραψαμε ολοι στο τελος;
ας καθαριστουν κ ας μεινει το αρχικο θεμα
:beer:
alximistis
10/06/2008, 16:36
Η εύκολη λύση. Πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι... :(
catmaster
10/06/2008, 17:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
αυτό θεωρείται ως "λύση" τώρα ;;; :sick:
alximistis
10/06/2008, 17:08
αυτό θεωρείται ως "λύση" τώρα ;;; :sick:
Δεν κρίνω εγώ Άκη μου... αν θες όμως... ρίξε μια ματιά στα πμ σου! :)
dirtbird
10/06/2008, 19:51
:nono: :nono:
κόψει @@! :winka:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα ρε καφροι για τον λιακοπουλος στειλατε το thread?:sick: :a31: :a31:
Αν το απατο σημαινει οριστικο delete τοτε ειναι υπερβολη. Αλλοιως αξιζει να καθαριστει οποτε εχετε χρονο. Λιγα αξιζουν...
Cpt. Haddock
10/06/2008, 20:43
Τωρα ειλικρινα δε σας καταλαβαίνω.... (προς μοδιστρους παει αυτό)
Αν μας κάνετε πλακα, καλώς αν και δεν κατανοώ το αστείο
Αν όχι και όντως το φάγατε, τι να πω...
60+ ποστ γράφαμε ο καθένας τις σκεψεις/ιδέες/προτάσεις. Μέσα σ' αυτες περιλαμβάνω και την πρόταση του βεστρομα για τα βιβλια του Λιακό...
Ξέφυγε το θεμα, καναμε το χαβαλέ, ειπώθηκαν μερικες παπαριές όπως γίνεται συνήθως. Τόσο δύσκολο ήταν να διαχωριστουν τα 10-20 τελευταία ποστ?
Μη μου πει κανείς ναι, γιατι ξερω οτι δεν ειναι δύσκολο.
Αν ειναι ακόμα στη ζώνη βγάλτε το έξω. Ειναι και λάθος και κριμα
:a56:
vestromas
10/06/2008, 21:00
Ρε μπας και υπαρχει Νεφελλιμ μοντερατορας;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
catmaster
11/06/2008, 08:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τωρα ειλικρινα δε σας καταλαβαίνω.... (προς μοδιστρους παει αυτό)
Αν μας κάνετε πλακα, καλώς αν και δεν κατανοώ το αστείο
Αν όχι και όντως το φάγατε, τι να πω...
60+ ποστ γράφαμε ο καθένας τις σκεψεις/ιδέες/προτάσεις. Μέσα σ' αυτες περιλαμβάνω και την πρόταση του βεστρομα για τα βιβλια του Λιακό...
Ξέφυγε το θεμα, καναμε το χαβαλέ, ειπώθηκαν μερικες παπαριές όπως γίνεται συνήθως. Τόσο δύσκολο ήταν να διαχωριστουν τα 10-20 τελευταία ποστ?
Μη μου πει κανείς ναι, γιατι ξερω οτι δεν ειναι δύσκολο.
Αν ειναι ακόμα στη ζώνη βγάλτε το έξω. Ειναι και λάθος και κριμα
:a56:
+1137 ....
και να έλεγα ότι πέσαν γ@μωσταυρίδια και απειλές με μπετόβεργες και κανόνια να πώ στείλτο άπατο ...
τι ειπώθηκε που η ύπαρξη αυτού του ποστ έρχεται σε αντίθεση με τους κανονισμούς του φόρουμ ;;;
:confused: :confused:
Cpt. Haddock
11/06/2008, 16:04
Τελικά το κλαίμε οριστικά το θρεντ;
Που ειναι ο τοπικός μοντ να δώσει εξηγήσεις; :rolleyes:
catmaster
11/06/2008, 16:07
αυτός με τη μικρή μύτη ;;; :wacko: :dizzy:
vestromas
11/06/2008, 16:09
Κανη ανακαινιση στην βιβλιοθηκη, και εχει βγαλει τα βιβλια εξω στον ηλιο να στεγνωσουν γιατι εσπασε ενας σωληνας και πλημυρισε.:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
alximistis
11/06/2008, 17:34
Σιγά μην σου δώσουν ρε και γραπτώς τις θέσεις τους. :lol:
Όταν εγώ φώναζα για το "τσεκούρι" και έλεγα πως κάποια στιγμή θα γίνεται κατά το δοκούν... με λέγατε γκρινιάρη και μου κάνατε αναλύσεις περί "τάξης"... :(
vestromas
11/06/2008, 17:43
Σιγα ρε μαγκες, δεν χαθηκε και ο κοσμος. Ολοι απο εδω μεσα περιμεναν να διαβασουν βιβλια; Οποιος θελει να διαβασει βιβλιο, δεν απευθυνετε σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ.
Λες και αμαθελει καποιος να διαβασει πρεπει απαραιτητα να του προτινουμε απο εδω κατι; :beer: :wave2:
catmaster
11/06/2008, 17:46
Σιγά μην σου δώσουν ρε και γραπτώς τις θέσεις τους. :lol:
Όταν εγώ φώναζα για το "τσεκούρι" και έλεγα πως κάποια στιγμή θα γίνεται κατά το δοκούν... με λέγατε γκρινιάρη και μου κάνατε αναλύσεις περί "τάξης"... :(
Καταρχήν κανένας mod δεν παίρνει τσεκούρι και τα στέλνει άπατα (πλην ενός που δεν είναι πια ούτε μέλος ) ... κανονικά κοπιάρεται στη ζώνη και διαμοιράζεται ... τώρα αν το κομμάτι με το μπινελίκι κριθεί ότι μπορεί να μείνει διαμάχες πάει εκεί αυτούσιο ....
Το συγκεκριμένο ποστ ούτε μπινελίκι είχε ούτε κανόνια και μπετόβεργες ... και σίγουρα δεν θα κατέληγε σε τέτοιο ύφος ... (δεν είχε και λόγο κιόλας )
Και σε τελική ήταν ένα θέμα με ωραίο περιεχόμενο - ναι μεν όχι για μοτό αλλά στεκόταν αυτούσιο όπως και χιλιάδες άλλα εδώ μέσα ... - που πολλοί είχαν ρίξει αρκετές σελίδες φαιάς ουσίας ....
(άσε που ο "Μύτης" με είχε φάει εκείνο το βράδυ στο Δέλεαρ εμένα και τον Ηλία τι βιβλία να προτείνουμε για καλοκαίρι ... :lol: )
Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω το λόγο που έφυγε όλο άπατο ... εκπλήσσομαι ...
:sick:
vestromas
11/06/2008, 17:50
Και τι σε εμποδιζει να προτινεις κατι; Ανοιξε ενα αλλο θρεντ και προτινε. Σε περιμενω στην γωνια να σε ξεφωνισω:rotflmao: :rotflmao: :beer: :wave2:
alximistis
11/06/2008, 17:52
Καταρχήν κανένας mod δεν παίρνει τσεκούρι και τα στέλνει άπατα (πλην ενός που δεν είναι πια ούτε μέλος ) ... κανονικά κοπιάρεται στη ζώνη και διαμοιράζεται ... τώρα αν το κομμάτι με το μπινελίκι κριθεί ότι μπορεί να μείνει διαμάχες πάει εκεί αυτούσιο ....
Το συγκεκριμένο ποστ ούτε μπινελίκι είχε ούτε κανόνια και μπετόβεργες ... και σίγουρα δεν θα κατέληγε σε τέτοιο ύφος ... (δεν είχε και λόγο κιόλας )
Και σε τελική ήταν ένα θέμα με ωραίο περιεχόμενο - ναι μεν όχι για μοτό αλλά στεκόταν αυτούσιο όπως και χιλιάδες άλλα εδώ μέσα ... - που πολλοί είχαν ρίξει αρκετές σελίδες φαιάς ουσίας ....
(άσε που ο "Μύτης" με είχε φάει εκείνο το βράδυ στο Δέλεαρ εμένα και τον Ηλία τι βιβλία να προτείνουμε για καλοκαίρι ... :lol: )
Ειλικρινά δεν μπορώ να βρω το λόγο που έφυγε όλο άπατο ... εκπλήσσομαι ...
:sick:
Άκη μου δεν λέω ότι ένας μοντ κάνει ότι θέλει ή πως αποφασίζει ένας και πέφτει "τσεκούρι". Αυτό που λέω είναι πως κατ εμέ προσωπική άποψη εκφράζω και μόνο όταν δέχεσαι τέτοια πράγματα τέτοιες παρεμβάσεις χωρίς να υπάρχει σαφές πλαίσιο πότε τι και γιατί τότε μοιραία θα καταλήξεις σε σκηνικά όπως... αυτό εδώ. Άνευ λόγου και ουσίας τελικά έφυγε ένα θρεντάκι έτσι.
Και όχι Vstromas δεν είναι έτσι όπως το λες. Το Moto δεν είναι μεν φόρουμ για ανάγνωση βιβλίων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να βρει κάτι από δω. Και γιατί στην τελική να μην μπορεί; Γι αυτό άλλωστε μπήκε το εν λόγω θρεντ...
vestromas
11/06/2008, 17:57
Κ εγω μαζι σου φιλε αλχιμιστη, αλλα δεν θα τα βαψουμε και μαυρα. Καλο ηταν να μεινει. Παντως εγω πιστευω πως τα μοντερατορια, το εχουν καθαρισει, αλλα γουσταρουν που το παλευουμε και δεν το βαζουν γιατι κανουν πλακιτσα με τα παραπονα.:lol: :beer: :wave2:
EAN MAS ENDIAFEREI ENA POST DEN TOY GAMAME OTI EXEI KAI DEN EXEI
KAI META NA DIARIGNIOYME TA IMATIA MAS OTI MAS KOPSANE TO POST KAI NA APETOUME NA MAS TO KATHARISOUNE KAI NA MAS TO KSANAFEROUNE STA ISIA TOY EIDIKA OTAN EINAI A S X E T O ME TO YFOS TOY FORUM
20 LEPTAKIA APO EMENA GIA PARTI SAS, GIA EFTA SELIDES POST, OI 2 SKOUPIDIA KAI 2 STIS DIAMAXES GIA NA EPISTREPSEI TO POST ME TA VIVLIA STIS GENIKES
KAI TELOS PERASTE APO THN DIAMAXI NA DEIPE PIOI THN ARXISAN KAI TO GAMISANE TO POST GIATI THA TRELATHOUME TELIOS ME AYTA POU DIAVAZOUME PARAPANO LEME.
:a56: :a56: :a56:
Μετά το καθάρισμα του θέματος απ΄τον Julius, το thread βρίσκεται εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=43322)
Να ειστε παντα καλα και ορθιοι!:beer: