Σύνδεση

View Full Version : PORSCHE 911 - VFR 800, μια ιστορία αγάπης....

Σελίδες : 1 [2]

sniper
13/06/2008, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mεγάλους και αδικημένους χεράδες έχει αυτη η χώρα τελικά.... :rolleyes: :smokin:

Εσύ μην ξεχνιέσαι και κρατάς σφιχτά την μάτσα :lol:

gixxerpap
13/06/2008, 14:34
κοίτα ρε, όταν εχω ιπποδρομο χανω ολα τα καλα ....

byron
13/06/2008, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εσύ σήμερα μετά την δουλειά να πας σε γιατρό....

1. Πραγματικά 220 ούτε για ανέκδοτο.
2. Και να πιάσει κοντερίσια 220 τι να τα κάνει; Πόση ώρα θα τα δεις;
3. Εδώ ρε βύρωνα πάνε με 210 σε στροφές και βγάζουν σώμα (κατ' ομολογία τους) - Δεν γεννηθήκαμε χθες... αυτό φταίει μάλλον....

Εσύ μάλλον πρέπει να πάς διακοπές γιατί πολύ γκρίνια βλέπω.

1.Οποιοδήποτε μηχανάκι με 60-65 άλογα τροχό διακοσαρίζει.
2. Να τα γουστέρνει. Τι ζόρι τραβάς δλδ;
3. Και τι σε πειράζει που βγάζει σώμα (αν βγάζει δλδ και πως); Μη χαλάσει η αεροδυναμική;

Είσαι κωλόγερος. Αυτό φταίει και σε λίγο θα πεταχτεί και ο tea-drinker να συμφωνήσει.

KaTaNaS
13/06/2008, 14:45

ηλια χρησιμοποιεις και ζωνη πλεον;

McGyver
13/06/2008, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αυτό φταίει και σε λίγο θα πεταχτεί και ο tea-drinker να συμφωνήσει.

Συμφωνώ, συμφωνώ...

mats8282
13/06/2008, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Mεγάλους και αδικημένους χεράδες έχει αυτη η χώρα τελικά.... :rolleyes: :smokin:

Αυτο ξαναπεστο...Εκτος απο μεγαλους χεραδες εχει και τεραστιους ξερολες που δεν δισταζουν αν και οι γνωσεις τους πανω σε ενα θεμα(GSR) ειναι τουλαχιστον λιγες να βγαλουν ψευτη και μαλακα εναν αλλον...

Και οταν με αποδειξεις,στην τελικη ταχυτητα,τους βγαζει λαθος συνεχιζουν τον εξαψαλμο,αντι να πουνε κανα συγνωμη(προαιρετικο φυσικα) καναμε λαθος,....

Και στην τελικη σιγα τι ειναι στα 210 να βγαλεις τον κωλο σου απο την σελα και να πας το κεφαλι σου προς στην εσωτερικη της στροφης κτλ κτλ στις ΚΑΜΠΕΣ της Υλικης....Λες και στα 230 πανω στην σελα δεν σε χτυπαει ο ιδιος αερας....Ειναι διαφορετικος...

Σας εχουν χαλασει τα φερινγκ :smokin:

ΥΓ Δεν μου ειπατε στο βιντεακι που εβαλα τα 246 στο κοντερ του GSR στην Αττικη Οδο πως σας φανηκαν....
ΥΓ2 Και αλλο http://www.youtube.com/watch?v=wb1Y9eZ5rxE&feature=related
ΥΓ3 http://www.youtube.com/watch?v=uM0SF5rRSlE&feature=related

Giorgos19
13/06/2008, 14:52
Γουσταρω που στην αρχη ειχα πει οτι μου αρεσει που επιτελους μιλαμε ηρεμα!

Ο Μητσοτακης ο ιδιος ειμαι λεμεεεε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

p@nos
13/06/2008, 14:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

γι'αυτο μην ξανα αναφερεις τη λεξη αρχαγγελος ολο το καλοκαιρι...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Cpt. Haddock
13/06/2008, 14:55

Αυτά τα κάνουν οι πρωτάρηδες μονο :smokin:

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ηλια χρησιμοποιεις και ζωνη πλεον;

αν και προβλέπω οτι θα ακουστούν διάφοροι αστεϊσμοι για το παραπάνω :rolleyes:

ναι :wave2:

Giorgos19
13/06/2008, 14:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
γι'αυτο μην ξανα αναφερεις τη λεξη αρχαγγελος ολο το καλοκαιρι...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
13/06/2008, 15:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19

43 νούμερα από το 1 μέχρι το 49 στον gixxerpap, ΤΩΡΑ λέμε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Giorgos19
13/06/2008, 15:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
43 νούμερα από το 1 μέχρι το 49 στον gixxerpap, ΤΩΡΑ λέμε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το 13 καλο ειναι?
:rotflmao: :rotflmao:

sniper
13/06/2008, 15:16
...

3. Και τι σε πειράζει που βγάζει σώμα (αν βγάζει δλδ και πως); Μη χαλάσει η αεροδυναμική;

....

Κάνε μου την χάρη μια φορά να το δοκιμάσεις.....

sniper
13/06/2008, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Αυτο ξαναπεστο...Εκτος απο μεγαλους χεραδες εχει και τεραστιους ξερολες που δεν δισταζουν αν και οι γνωσεις τους πανω σε ενα θεμα(GSR) ειναι τουλαχιστον λιγες να βγαλουν ψευτη και μαλακα εναν αλλον...

Και οταν με αποδειξεις,στην τελικη ταχυτητα,τους βγαζει λαθος συνεχιζουν τον εξαψαλμο,αντι να πουνε κανα συγνωμη(προαιρετικο φυσικα) καναμε λαθος,....

Και στην τελικη σιγα τι ειναι στα 210 να βγαλεις τον κωλο σου απο την σελα και να πας το κεφαλι σου προς στην εσωτερικη της στροφης κτλ κτλ στις ΚΑΜΠΕΣ της Υλικης....Λες και στα 230 πανω στην σελα δεν σε χτυπαει ο ιδιος αερας....Ειναι διαφορετικος...

Σας εχουν χαλασει τα φερινγκ :smokin:

ΥΓ Δεν μου ειπατε στο βιντεακι που εβαλα τα 246 στο κοντερ του GSR στην Αττικη Οδο πως σας φανηκαν....
ΥΓ2 Και αλλο http://www.youtube.com/watch?v=wb1Y9eZ5rxE&feature=related
ΥΓ3 http://www.youtube.com/watch?v=uM0SF5rRSlE&feature=related

Αντιπαρέρχομαι τα σχόλιά σου λογω του νεαρού της ηλικίας σου.

Φιλαράκο, αν βγάλεις με 210 σώμα, θα σε πάρει ο αέρας και θα σε ξεκολλήσει απο το μηχανάκι.... είτε έχει fairing είτε όχι. Ειδικά κάποιον 1,85 με 95 κιλά βάρος. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

ΥΓ. Να και τα 246 του GSR :D

vassilis88
13/06/2008, 15:23

Φιλαράκο, αν βγάλεις με 210 σώμα, θα σε πάρει ο αέρας και θα σε ξεκολλήσει απο το μηχανάκι.... είτε έχει fairing είτε όχι.

κανα αλλο επιχειρημα εκτος του οτι ειναι καποιος μικροτερος εχετε?:alien:

δλδ δν μπορει ενας να στριψει γονατα κατω με 210+ ?:alien:

sniper
13/06/2008, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
κανα αλλο επιχειρημα εκτος του οτι ειναι καποιος μικροτερος εχετε?:alien:

δλδ δν μπορει ενας να στριψει γονατα κατω με 210+ ?:alien:

Δεν είναι θέμα ηλικίας.... Είναι θέμα αεροδυναμικής.

με γυμνό μηχανάκι με 210 είναι σχεδόν βεβαιον ότι αν καταφέρεις και βγάλεις σώμα (και διατηρησεις το δεξί χέρι καρφωμένο στο γκριπ και τα 210) θα νοιώσεις αυτό που νοιώθουν όσοι πέφτουν με αλεξίπτωτο απο C130.

devil's animal
13/06/2008, 15:25
ΤΩΡΑ στην βουτα!!!

κατω απο την φυστικια!!:smokin:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

McGyver
13/06/2008, 15:26
με γυμνό μηχανάκι με 210 είναι σχεδόν βεβαιον ότι αν καταφέρεις και βγάλεις σώμα (και διατηρησεις το δεξί χέρι καρφωμένο στο γκριπ και τα 210) θα νοιώσεις αυτό που νοιώθουν όσοι πέφτουν με αλεξίπτωτο απο C130.

Από ποια πλευρά, δεξιά ή αριστερά;

vassilis88
13/06/2008, 15:27
εσυ ειπες ειτε εχει φερινγκ ειτε οχι

sniper
13/06/2008, 15:27
Από ποια πλευρά, δεξιά ή αριστερά;

Από την πίσω πόρτα ρε βλαμμένε κι εσύ.... :lol:

sniper
13/06/2008, 15:28
εσυ ειπες ειτε εχει φερινγκ ειτε οχι

Στα γυμνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα......

byron
13/06/2008, 15:33
Στα γυμνά είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα......

Ti λες ρε φιλαράκι.... :lol:

Σε λίγο θα μας πεις ότι με πάνω από 200 πραγματικά σε γυμνό μπορείς να μπεις σε τροχιά. :p
Αϊντε λέμε με τις φαιριγκάτες φλορέτες σας :wave2:

mats8282
13/06/2008, 15:38

Φιλαράκο, αν βγάλεις με 210 σώμα, θα σε πάρει ο αέρας και θα σε ξεκολλήσει απο το μηχανάκι.... είτε έχει fairing είτε όχι. Ειδικά κάποιον 1,85 με 95 κιλά βάρος. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

ΥΓ. Να και τα 246 του GSR :D

Οχι να μην τα αντιπαρερχεσαι...Εκτος αν θεωρεις καποιον που μετραει 27 χρονια και εχει δικη του δουλεια μωρο...Πες οτι θες δεν εχω κανενα προβλημα...Εδω με θεωρεις,σαφως, ψευτη και μαλακα,σαν τον αλλο που πουλαει μουσια σε παιδακια,ποσο να πειραχτω ακομα....Ο αλλος με λεει Πινοκιο...

Αν θεωρεις οτι σε ενα γυμνο μηχανακι εχει τεραστια διαφορα να εισαι πανω ή εξω απο αυτο τι να πω....Εγω δεν καταλαβα διαφορα τουλαχιστον σε αυτα τα χλμ....Στην τελικη του δεν ειμαι αρκετα χαζος να το στριψω ουτε καν στην Υλικη....

Και επαναλαμβανω οτι δεν ειπα πουθενα οτι εξυσα γονατα...Ισως το κρεμασμενος που ειπα να ειναι λιγο υπερβολη και να φανταστηκες xtreme καταστασεις με γονατα κατω...Και σπιθες κτλ κτλ...

ΥΓ Δες και το βιντεακι με GSR απο Monza με ποσα στριβει ο ανθρωπος σε αρκετα πιο κλειστες στροφες απο Υλικη με 200....Λες να μην βγαινει απο την μοτο??

ΥΓ2 Κανεις λαθος,στο παραδειγμα,με το αλεξιπτωτο...Τον αερα τον τρως ετσι και αλλιως σε γυμνο μηχανακι χωρις ουτε καν ζελατινουλα...

lamoun
13/06/2008, 15:40
Εγώ πάντως όταν έξυνα γόνατα στον Μπράλο πηγαίνοντας 230 το GS, δεν είχα πρόβλημα. :a47:

sniper
13/06/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Οχι να μην τα αντιπαρερχεσαι...Εκτος αν θεωρεις καποιον που μετραει 27 χρονια και εχει δικη του δουλεια μωρο...Πες οτι θες δεν εχω κανενα προβλημα...Εδω με θεωρεις,σαφως, ψευτη και μαλακα,σαν τον αλλο που πουλαει μουσια σε παιδακια,ποσο να πειραχτω ακομα....Ο αλλος με λεει Πινοκιο...

Αν θεωρεις οτι σε ενα γυμνο μηχανακι εχει τεραστια διαφορα να εισαι πανω ή εξω απο αυτο τι να πω....Εγω δεν καταλαβα διαφορα τουλαχιστον σε αυτα τα χλμ....Στην τελικη του δεν ειμαι αρκετα χαζος να το στριψω ουτε καν στην Υλικη....

Και επαναλαμβανω οτι δεν ειπα πουθενα οτι εξυσα γονατα...Ισως το κρεμασμενος που ειπα να ειναι λιγο υπερβολη και να φανταστηκες xtreme καταστασεις με γονατα κατω...

Γενικά όσο νεαρότεροι είμαστε τόσο έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε....

Κοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....) είναι μακράν πολύ υψηλά.

Τεσπα... αν εσυ μπορεις να πας με 210 κρεμασμένος ή μη με το gsr μπράβο σου.

Cpt. Haddock
13/06/2008, 15:43
για πολλά χλμ λέτε ρε σεις και ζαλίστηκα.. :hypnotize

ευτυχώς που ειναι κοντερίσια :rotflmao:

McGyver
13/06/2008, 15:45
Kοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....)

E, τι;

Τα έχουν για πλάκα;
Δεν τα είδαν ποτέ;

Γράφε ολοκληρωμένα ρε να γίνει αντιπαράθεση της προκοπής!

McGyver
13/06/2008, 15:46
είναι μακράν πολύ υψηλά.

Αααααααααααααααααααααααα...

Τώρα μάλιστα...

:p

byron
13/06/2008, 15:54
Γενικά όσο νεαρότεροι είμαστε τόσο έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε....

Κοίτα, επειδή το GSR το έχουν (ακόμα νομίζω - εχω καιρό να τους δω) φίλοι που έχουν καλά χεράκια, και είχαν τουόνο πριν (μαλ@κάρα Byron) κκαι Ντουκάτι πριν απο αυτό κλπ κλπ θα πρέπει να σου πω ότι τα νουμερα που αναφέρεις εσυ και το βίντεο (που παρεπιπτόντως 46 βλέπουμε.... το αν γράφει 1 ή 2 στην αρχή δεν φαίνεται καλά....) είναι μακράν πολύ υψηλά.

Τεσπα... αν εσυ μπορεις να πας με 210 κρεμασμένος ή μη με το gsr μπράβο σου.

Δηλαδή θεωρείς αξιόπιστη πηγή κάποιον που είχε Tuono και πήγε σε GSR ? :look:

ΥΓ: Επειδή έχει ξαναγίνει η κουβέντα για κρέμασμα με πολλά (αν και το παιδί μιλάει μάλλον για κορμό μόνο), δεν είναι κάτι που συνηθίζεται μεν, αλλα ότι στην περιοχή των 200 βγαίνει γόνατο σε πίστα, βγαίνει....:p

(Σε δρόμο έτσι κι αλλιώς το θεωρώ μαλακία να ξύνεις)

McGyver
13/06/2008, 16:04

Άμα σου ρίξω φαγουρόσκονη στο jacket να δω που θα βρεις πίστα...

sniper
13/06/2008, 16:05
....

Ε πες το ντε.... :lol: :lol: :lol: :lol:

theodosisv
13/06/2008, 16:06
loipon, εγω αφου εριξα 3 κολωνες στην πορσε με το vfr στην κατεχακη, εστιψα δεξια στη μεσογειων και βρηκε το μαρσπιε στο δρομο. πρεπει να ημουν με 245+

κοντερισια παντα αλλα πηγαινε κι αλλο:evil:

sniper
13/06/2008, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από theodosisv
loipon, εγω αφου εριξα 3 κολωνες στην πορσε με το vfr στην κατεχακη, εστιψα δεξια στη μεσογειων και βρηκε το μαρσπιε στο δρομο. πρεπει να ημουν με 245+

εσύ έχεις VFR... Λογικό είναι... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

theodosisv
13/06/2008, 16:08
ετσι ετσι...:sun: :sun: :sun:

mats8282
13/06/2008, 16:09

Μονο με 245 απο Κατεχακη-Μεσογειων???Πολυ μουφα το VFR τελικα....

Μπας και ειναι μπλε?

McGyver
13/06/2008, 16:09

Λόγω της χαμηλής στάθμης ακτινοβολίας του VFR, δεν πρέπει να σου κλέβει πολύ το ταχύμετρο...

Μια χαρά σε κόβω...

theodosisv
13/06/2008, 16:10
Λόγω της χαμηλής στάθμης ακτινοβολίας του VFR, δεν πρέπει να σου κλέβει πολύ το ταχύμετρο...

Μια χαρά σε κόβω...

p@nos
13/06/2008, 17:40
και εδω εχει χρονους αυτοκινητων και μηχανων στο nurburgring

http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschleife_fastest_lap_times

kerasaki
13/06/2008, 19:48
Για να επανελθω λιγο και στα προηγουμενα, ακομα και με ενα νοικιαρικο καρτακι και καλη παρεα για να παιξεις σπας πολυ πλακα...τι να πουμε τωρα για ιταλικα-γερμανικα σουπερκαρ κι οχι μονο...

STOYBI
13/06/2008, 21:25
7:21.8 ---------MV Agusta F4 312R Andy "AndyPath" Carlile 15 Oct 2008 Performance Bikes Magazine January 2008

6:11.13-------- Porsche 956 Gr. C Stefan Bellof 28 May 1983 n/a

Οι γρηγοροτεροι χρονοι μοτο--- αυτο που ειδα στον πινακα που μας ειπε ο p@nos...!

Πραγματικα χαωδεις η διαφορα.... :eek:

p@nos
13/06/2008, 21:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
7:21.8 ---------MV Agusta F4 312R Andy "AndyPath" Carlile 15 Oct 2008 Performance Bikes Magazine January 2008

6:11.13-------- Porsche 956 Gr. C Stefan Bellof 28 May 1983 n/a

Οι γρηγοροτεροι χρονοι μοτο--- αυτο που ειδα στον πινακα που μας ειπε ο p@nos...!

Πραγματικα χαωδεις η διαφορα.... :eek:

Αν και το συγκεκριμενο ειναι αγωνιστικη Porsche με πολυυυυυυυ τρελο οδηγο.

Τον πινακα τον εβαλα περισσοτερο για να κανουμε συγκριση μεταξυ πολιτικων υπεραυτοκινητων αλλα και πολιτικων μοτοσυκλετων,οπως η 312.

Για να γινει συγκριση με τον χρονο της porsche θα επρεπε να δοκιμαζαν και μια μοτοσυκλετα motogp.Και τα αντιστοιχα αυτοκινητα των μοτοσυκλετων motogp ειναι κατα τη γνωμη μου τα αυτοκινητα του DTM, η F1 παιζει σε αλλη κατηγορια.

STOYBI
13/06/2008, 21:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Αν και το συγκεκριμενο ειναι αγωνιστικη Porsche με πολυυυυυυυ τρελο οδηγο.

Τον πινακα τον εβαλα περισσοτερο για να κανουμε συγκριση μεταξυ πολιτικων υπεραυτοκινητων αλλα και πολιτικων μοτοσυκλετων,οπως η 312.

Για να γινει συγκριση με τον χρονο της porsche θα επρεπε να δοκιμαζαν και μια μοτοσυκλετα motogp.Και τα αντιστοιχα αυτοκινητα των μοτοσυκλετων motogp ειναι κατα τη γνωμη μου τα αυτοκινητα του DTM, η F1 παιζει σε αλλη κατηγορια.

Και ποσα δευτερολεπτα να ειχε διαφορα η motogp απο την MV Agusta F4 ..??? :confused:

20-25 sec μειον......

Μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα αν ειναι ετσι ..... Παλι μαλλον τεραστια η διαφορα..

:smilea:

byron
13/06/2008, 21:49
Mugello

133426

taxydromos
14/06/2008, 13:32
watch this: chiao(aufidezen)... (http://www.youtube.com/watch?v=eOcyWtO8PEk&feature=related)

mivvo
18/06/2008, 18:09
H 911 δεν είναι τόσο δυνατή όσο άλλες porsche σαν την GT3,GT2!

bentouza
19/06/2008, 13:06
δειτε και αυτο για να μην ξεχνιομαστε οτι περα απτη μηχαναρα και την αυτοκινηταρα ποση διαφορα κανουν το μυαλο και το σωμα.

μια κοπελιτσα με ενα φορτιγακι στο νιρμπουργκρινγκ

http://www.youtube.com/watch?v=1dcw7MqsGbE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Lvc5rDc4Fc0&feature=related

sniper
19/06/2008, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
...
μια κοπελιτσα ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

devil's animal
19/06/2008, 13:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
δειτε και αυτο για να μην ξεχνιομαστε οτι περα απτη μηχαναρα και την αυτοκινηταρα ποση διαφορα κανουν το μυαλο και το σωμα.

μια κοπελιτσα με ενα φορτιγακι στο νιρμπουργκρινγκ

http://www.youtube.com/watch?v=1dcw7MqsGbE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Lvc5rDc4Fc0&feature=related

καλουτσικα το πηγαινε,ε???:look:

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

p@nos
19/06/2008, 13:55
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

+:lol:

Η συγκεκριμενη κοπελιτσα προφανως και δεν ειναι τυχαια,ειναι οδηγος αγωνων και εχει γυρω στους 20,000 γυρους στο ρινγκ,και ειναι και μια απο τους ''ταριφες'' του ρινγκ με τα γνωστα Μ5 τα οποιοα γυρνανε στα 8'.

p@nos
19/06/2008, 13:59
http://en.wikipedia.org/wiki/Sabine_Schmitz

MitsosNaked
19/06/2008, 19:19
Δέν είναι τα πράγματα τόσο απόλυτα τουλάχιστον όσον αφορά τα πολιτικά οχήματα.
Δηλαδή:

Αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το MAX POWER ΚΟΝΤΡΕΣ και είχε κόντρα μεταξύ Porshe 996 ΚΑΡΑΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΜΕΝΗ και χαρακτηριστικά έγραφε πως πέραν των πανάκριβων extras μόνο τα εργατικά κόστιζαν 70.000 Ευρώ για τις μετατροπές(στάδιο 5 άν θυμάμαι καλά) και GSXR 1000 K5 ο οποίο είχε σάν μετατροπή μόνο ένα τελικό(όχι ολόσωμη) YOSHIMURA, φίλτρο αέρα(ίσως) και πιό κοντό γρανάζωμα(άρα έχανε σε τελικές).Σημειωτέον ψωλόκρυο και ο οδηγός του κ5 φορούσε cordura(απαγορευτική για μεγάλες ταχύτητες, τζινάκι και σπορτέξ.
Ξεκινήσανε ρολαριστά και στα 170 ανοίξανε και το κ5 έφυγε μπροστά με ΤΡΕΛΛΗ διαφορά. Βέβαια λόγω μεγαλύτερης τελικής(320 νομίζω) η πόρσε τον πέρασε στο τέλος.

Παράδειγμα : γνωστός μου από Θεσνικη πολύ χεράς με καινούρια Carrera S άνοιξε τέρμα στην εθνική με ZX-12 επίσης γνωστού και ρούφηξε την υπόλοιπη παραγωγή της Κευλάνης.

Εννοείται πως σε τέτοιες ταχύτητες το ξύλο που τρώμε απ τον αέρα δέν παίζεται, πως πρέπει να έχεις αυτοκτονικές τάσεις για να πάς έτσι με μηχανή(όχι πως με το αμάξι είσαι πιό ασφαλής σε αυτές τις ταχύτητες απλά έχεις την ψευδαίσθηση ότι είσαι), πως στις στροφές των ελληνικών δρόμων δέν το΄λμάς να κάνεις και πολλά ΄με δύο τροχούς γιατί το οικόπεδο είναι σχεδόν εγγυημένο, αλλά μήν υποτιμάτε και τόσο τις δυνατότητες των σημερινών SS + Sport Touring.

Και στο κάτω-κάτω με ποιανών μέρος είστε; με των κουτάκηδων;Μήπως να μετονομαστέίτε σε AUTO.GR?:lol: :wave2:

p@nos
19/06/2008, 21:45
Βασικα ειναι η αληθεια.

Θεωρητικα η μοτοσυκλετα μπορει να κινηθει πιο γρηγορα απο ενα αυτοκινητο(πολυ ακριβο), πρακτηκα ομως ενα απλο σβελτο αυτοκινητο μπορει πολυ πιο ευκολα να ξεφτυλησει μια μοτοσυκλετα μας και το 1ο μπορει να κινηυθει πολυ πιο ευκολα στο οριο σε δημοσιο δρομο με λιγοτερο κινδυνο ενω η μοτοσυκλετα δε μπορει να οδηγηθει ετσι σε καμια περιπτωση

vassilis88
19/06/2008, 23:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
H 911 δεν είναι τόσο δυνατή όσο άλλες porsche σαν την GT3,GT2!

911 ειναι κ αυτες!:D

OzZzZzY
20/06/2008, 00:32
911 ειναι κ αυτες!:D

porsch gt η καινουργια! :a07: :a07: :a07: :a07:

MitsosNaked
20/06/2008, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
porsch gt η καινουργια! :a07: :a07: :a07: :a07:

Χτυπάς ένα τέτοιο και εδώ τελειώνει αυτό το θρέντ και μαζί και η κάθε πόρσε;)
http://www.marineturbine.com/motorcycles.asp

Το θέμα είναι πώς στρίβει....

OzZzZzY
20/06/2008, 01:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Χτυπάς ένα τέτοιο και εδώ τελειώνει αυτό το θρέντ και μαζί και η κάθε πόρσε;)
http://www.marineturbine.com/motorcycles.asp

Το θέμα είναι πώς στρίβει....

δεν το χεις για να στριβει αυτο :smokin: :smokin: :smokin:

mikios400
20/06/2008, 08:29
επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=r9Lqc0HYyno

(και ενα βίντεο αξίζει 10*10^725 λέξεις) :sun:

MitsosNaked
20/06/2008, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400

επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=r9Lqc0HYyno

(και ενα βίντεο αξίζει 10*10^725 λέξεις) :sun:

Είπαμε, η πόρσε έχει μεγαλύτερη τελική από r1 και gsxr.

MitsosNaked
20/06/2008, 10:55
Και επίσης το έχουμε ξαναβάλει:

http://www.youtube.com/watch?v=EeP0_aLvc0I

http://www.youtube.com/watch?v=ZZKRphfVHqI

Απλά για να τελειώνουμε εδώ όπως χαρακτηριστικά μου είχε πεί ο γνωστός μου με την Porsche(που πρίν είχε την M5) σε μία συζήτηση που είχαμε για τα λιμανάκια:
Με τη μηχανή κατα πάσα πιθανότητα θα φύγεις σε καμια θάλασσα να κάνεις παρέα στα ψάρια ενώ η BMW απλά θα συνεχίσει για Βάρκιζα.....

MitsosNaked
20/06/2008, 11:02
Και επειδή το ζαλίσαμε με πόρσε κλπ πάρτε κι αυτό και τέλος.

Porsche 911 GT3 με YZF R6

http://www.youtube.com/watch?v=NVP00aePvw8

dodos 900
20/06/2008, 11:51
Γιατί να μήν μιλήσουμε για δύο καθημερινά οχήματα,που θα συναντήσουμε έξω απο μία καφετέρια,σε μία βόλτα κτλ.

:D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=hD8_dr3ODeA

MitsosNaked
20/06/2008, 12:07
και για να μήν πεταχτεί κανένας να πεί ότι ο οδηγός των lamborghini και του Honda Civic R είναι κανας άσχετος και όχι κανας χεράς, ορίστε και το βιογραφικό του:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tiff_Needell

devil's animal
20/06/2008, 12:56
Και επίσης το έχουμε ξαναβάλει:

http://www.youtube.com/watch?v=EeP0_aLvc0I

http://www.youtube.com/watch?v=ZZKRphfVHqI

Απλά για να τελειώνουμε εδώ όπως χαρακτηριστικά μου είχε πεί ο γνωστός μου με την Porsche(που πρίν είχε την M5) σε μία συζήτηση που είχαμε για τα λιμανάκια:
Με τη μηχανή κατα πάσα πιθανότητα θα φύγεις σε καμια θάλασσα να κάνεις παρέα στα ψάρια ενώ η BMW απλά θα συνεχίσει για Βάρκιζα.....

:beer: :beer: :beer: :beer:

axtarmas
28/07/2008, 14:21
ela file theodosisv apo RODO eimai ta mixanakia pernate ta amaksia einai apodedigmeno oti einai poli grigora logo ogou analogos kai to amaksi ama paris ena bugati me ena R1 entaksi einai anisi maxi se efthia,mpes youtube kai des se pista WR450 me SUBARU WRS kai tha katalavis

Road67
28/07/2008, 15:15
Εμενα το προβλημα μου δεν ειναι αν αυτος που βρισκεται διπλα μου στο φαναρι εχει γερμανικο υπεραυτοκινητο, μαγκια του που το εχει και δε ζηλευω. Εχουμε πολυ διαφορετικες προτεραιοτητες απο το να δωσω 150 χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο, οπου ακομη και τα μισα θα ηταν υπο σκεψη. Αυτο που αποτελει δικο μου προβλημα ειναι να μην με προκαλεσει στο δρομο κι αν το κανει οχι στο φαναρι αλλα εν κινησει να δεχτει το γεγονος οτι μπορει να ειμαι καλυτερος οδηγος απ' αυτον κι οχι μεσα στην αγνοια του σε θεματα οριων και χωροαντιληψης να παει να με σκοτωσει. Δεν τρεφω αυταπατες οτι με ενα ταπεινο 600αρι των 8 χιλιαδων μπορω να κοντραρω ενα αμαξι που εχει πανω απο 300 αλογα και δε θα με πειραξει στην τελικη. Οπως δεχομαι το γεγονος οτι καποιοι εχουν τα φραγκα για να τα παιρνουν ετσι και καποιοι αλλοι πρεπει να δεχτουν το αδιαμφισβητητο γεγονος οτι δε μπορει να οδηγησει ο οποιοσδηποτε μηχανη. Δυστυχως πολλοι δε μπορουν να οδηγησουν ουτε τα αυτοκινητα τους. Και ειναι δημοσιοι κινδυνοι.
Αν εχω περασει υπεραυτοκινητο; Ναι. Εχει σημασια ποιο; Οχι. Γιατι; Διοτι αν οδηγουσε καποιος γνωστης θα με ειχε αφησει να κωλοχαρω την πρωτη μου και μετα θα μου 'λεγε αντε γεια. Πρεπει να νιωσω περηφανος; Σε πιστα ισως. Αλλα μεσα στην Ποσειδωνος που ελαβε χωρα αυτο το περιστατικο, μαλλον τελειως ανωριμος πρεπει να αισθανομαι. Επρεπε να τον ζορισω; Οχι. Το φχαριστηθηκα; Παρα πολυ. Και στην τελικη κατι τρεχει στα γυφτικα. Αν θα το ξανακανα; Δεν ξερω.
Παντως ξαναλεω ολα ειναι θεμα οδηγου. Γι' αυτο προσεχετε γιατι πολλοι εκει εξω πατανε το γκαζι σε πορσικα με την ιδια ποσοτητα γκαζιου που θα δινανε και στο μικρα με το οποιο κανανε μαθημα στη σχολη οδηγων.

LsKostas
28/07/2008, 16:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Εχουμε πολυ διαφορετικες προτεραιοτητες απο το να δωσω 150 χιλιαρικα για ενα αυτοκινητο, οπου ακομη και τα μισα θα ηταν υπο σκεψη.

:a013:

TOLISTOLAROS
28/07/2008, 16:21
Είπαμε, η πόρσε έχει μεγαλύτερη τελική από r1 και gsxr.
Ναι,αλλά στο τέλος το R1 έκλεισε το γκάζι,η Porsche στο βίντεο δεν το προσπέρασε με +30χαω σχετική ταχύτητα που είναι η διαφορά σε τελικές.Θες μεγάααααααααααααααααλη ευθεία για να περάσεις τελικιαμένο R1,σίγουρα μεγαλύτερη από αεροδιάδρομο

axtarmas
29/07/2008, 02:36
symfono me ton filo Road67,otan eisai gnostis sto ti zitas kai ti se travaei kai ti diathetis,emena me travaei i taxytita me oti exei rodes kai to kavalao eite einai ntalika eita amaksi eitai mixani,o aderfos mou einai trelamenos me ta 4x4 oso siga paei toso tou aresi,odygao ena escort tou 87 to rs turbo kai otan stamatiso sta fanaria kai erti kapios dipla mou me akrivo amaksi kai gomenes mesa kai paei na to peksi diva meni me anoixto to stoma otan anapsi prasinoden to xono gia 300 metra kai meta kovosta 70xiliometra,ksero tipades pou dinoun ena karo lefta gia amaksia kai den kseroun na ta odigane,ti na peis giaftin ti zoei ta kala amksia pane stous asxetous odigous(exei odigous me @rxidi@ kai @rxidi@ odigous)