PDA

View Full Version : Bmw F650gs.. ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

panos_nrg
13/06/2008, 01:16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εχω παραγγελει την f650gs απο τσιανατελη στα Τρικαλα αν και ειμαι απο θεσσαλονικη. την πηρα με abs, grip, alarm, trip computer.. Πρεπει να μαθω κατι για την μηχανη? Να προσεξω κατι? Να βαλω κανα αξεσουαρ συγκεκριμενο? Καποια συμβουλη για οποιοδηποτε θεμα?

Σας ευχαριστω ,

morkrom
24/06/2008, 09:57
:-) να χερεσε το μηχανακι σου, δεν νομίζω να χριαζεσε τιποτα αλλο , α!!! και μια αλλη ζελατινα
γιατι η δικια του ειναι διακοσμιτικη .

ΥΓ: στο δικο σου εχει φαρμακειο κατω απο το καθισμα ? Γιατι ενω φενετε στο manual στο δικο μου δεν υπάρχει !

panos_nrg
30/06/2008, 23:07
οχι δεν εχω φαρμακειο. Ειναι εξτρα..

Θελω να αλλαξω ζελατινα. Παω ταξιδακια και επειδη ειμαι και ψηλος χαζευω απο τον αερα. Εχεις κατι να προτεινεις σε after market?

Bavarian
30/06/2008, 23:15
Καλορίζικο...για ζελατίνα μη βάλεις βεμβέ:D περίμενε λίγο να βγάλουν οι υπόλοιποι κατασκευαστες:winka:

morkrom
03/07/2008, 11:58
Έχω βρει διάφορες σε Φώτο αλλά δεν τις έχω δει από κοντά , καλύτερη μου μοιάζει της givi
αλλά δεν την είχαν ακόμα κάποιοι που ρώτησα
έτσι παρήγγειλα ένα σποιλερ της touratech μαζί με χούφτες , μόλις παραλάβω θα ανεβάσω Φώτο

--MR

morkrom
03/07/2008, 13:40
BMW

135463

morkrom
03/07/2008, 13:41
GIVI

135464

morkrom
03/07/2008, 13:42
Skidmarx

http://f800depot.com/images/uploads/WDE_F800GS_HIGH_WIDEA_1.JPG

panos_nrg
06/07/2008, 16:05
Ποσο σου κοστισαν της Touratech???

givi αυτες που δειχνεις καπου τις ειδα σε ενα site 73 euro..

Και top case τι εχεις βαλει? κανα μικρο σκεφτομαι εγω. Eida hepco becker και μια 38αρα της givi.

morkrom
07/07/2008, 09:06
αυτά για τώρα

1 x Guard for brake fluid container handlebars BMW F 650 GS (Twin) / 35.00 EUR
1 x Touratech Hand Protectors GD for F 650 GS (Twin) steel handle 75.01 EUR
1 x Frame guard ALU left BMW F800/650 GS (Twin) 25.00 EUR
1 x Spoiler for windscreen BMW F 650 GS (Twin) 73.99 EUR

βαλίτσα αργοτερα σκεύτομαι BMW Vario-Topcase ή KOFFER *KRAUSER K5* 47 L

MR

platongr
07/07/2008, 18:35
Από που ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από morkrom

αυτά για τώρα

MR

morkrom
08/07/2008, 14:22
Touratech :wave2:

Βρίκα και αλλη ζελατίνα σε φώτο

MR

136078

platongr
29/07/2008, 10:06
αυτά για τώρα

MR

Βάλε καμία φωτογραφία να δούμε την ζελατίνα :wave2:

panos_nrg
29/07/2008, 16:04
Λοιπον,

Έβαλα 48 givi τελικα, ζελατινα givi σαν αυτη που δειχνει ο φιλος morkrom, και εμεινα για την ωρα αρκετα ευχαριστημενος.

Bavarian
29/07/2008, 16:07

Krauser να προτιμήσεις...απείρως καλύτερη με πολύ σταθερή βάση στην οποία μπορείς αργότερα θα μπορείς να βάλεις και ένα λουκάνικο 80άρι αν βγάλεις τη μπαγκαζιέρα :winka:

Kateme640
08/09/2008, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_nrg
Λοιπον,

Έβαλα 48 givi τελικα, ζελατινα givi σαν αυτη που δειχνει ο φιλος morkrom, και εμεινα για την ωρα αρκετα ευχαριστημενος.

Καινουργιος κατοχος GS650 ειμαι και εγω. Τη μπεμπα την πηρα με αbs, υπ. ταξιδιου, καρινα και "μυτακι" του μπροστινου φτερο, και αρχιζω να την ψαχνω για λιγο αργοτερα βεβαια για αξεσουαρ. Μηπως μπορεις να μου πεις ποσο σου βγηκε η ζελατινα? Και για τις βασεις για βαλιτσα υπαρχουν τις givi για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι αν δεν κανω λαθος, οι μαμα βασεις κανουν μονο για τις βαλιτσες τις bmw. Σωστα;

panos_nrg
11/09/2008, 02:32
i zelatina mou bgike giro sta 90 euro me eksoda apostolis apo xiki athens... oso gia tin basi tis top case 70 euro givi... mia xara kai auti.. bgainei gia to sigkkekrimeno montelo kai koumponei perfect

mamounias
09/10/2008, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kateme640
Καινουργιος κατοχος GS650 ειμαι και εγω. Τη μπεμπα την πηρα με αbs, υπ. ταξιδιου, καρινα και "μυτακι" του μπροστινου φτερο, και αρχιζω να την ψαχνω για λιγο αργοτερα βεβαια για αξεσουαρ. Μηπως μπορεις να μου πεις ποσο σου βγηκε η ζελατινα? Και για τις βασεις για βαλιτσα υπαρχουν τις givi για το συγκεκριμενο μοντελο γιατι αν δεν κανω λαθος, οι μαμα βασεις κανουν μονο για τις βαλιτσες τις bmw. Σωστα;

Καλά ρε KaTeMe ??? δεν είπαμε να περιμένεις να βγάλουν και άλλοι aftermarket κατασκευαστές αξεσουάρ ώστε τελικά να πάρεις κάτι το οποίο θα σου ταιριάζει καλύτερα?
Δεν είδες πως την πάτησα εγώ με την σφήκα μου;
Άσε που δεν γράφεις και χιλιόμετρα και μόνο να μας τη λες ξέρεις...
Και κάτι ακόμα... Πριν ήσουν ΚαΤεΜες . Τώρα τι είσαι ; BlackMagicWoman ??? :p

Kateme640
10/10/2008, 17:23
Τωρα ειμαι BlackMagic οικονομικος κινητηρας ταξιδιαρης με τραβηγματα απο χαμηλα και αβιαστο δουλεμμα 800αρης και με το χαμογελο να ερχεται στις 4500σαω χωρις να βαζω φωτια στην ασφαλτο, δε μου χρειαζεται αλλωστε. Θα περιμενω για τη ζελατινα αλλα οτι και να βαλω οι ευρωπαιοι πως να το κανουμε ειναι πιο μπροστα στο design απο τους ιαπωνες.... :smokin:

mamounias
10/10/2008, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kateme640
Τωρα ειμαι BlackMagic οικονομικος κινητηρας ταξιδιαρης με τραβηγματα απο χαμηλα και αβιαστο δουλεμμα 800αρης και με το χαμογελο να ερχεται στις 4500σαω χωρις να βαζω φωτια στην ασφαλτο, δε μου χρειαζεται αλλωστε. Θα περιμενω για τη ζελατινα αλλα οτι και να βαλω οι ευρωπαιοι πως να το κανουμε ειναι πιο μπροστα στο design απο τους ιαπωνες.... :smokin:

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια :wave2:
Και όποτε θες να παμε μια απο χαμηλα να δούμε σε ποιον θα ερθει το χαμογελο νωριτερα...
Και σε οτι αφορα το design πες μου : πότε θα φύγει το πρήξιμο στο ενα σου ματι απο το direct του γιαπωνεζου ??? :eyepop:

kostkats
03/01/2009, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από panos_nrg
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Εχω παραγγελει την f650gs απο τσιανατελη στα Τρικαλα αν και ειμαι απο θεσσαλονικη. την πηρα με abs, grip, alarm, trip computer.. Πρεπει να μαθω κατι για την μηχανη? Να προσεξω κατι? Να βαλω κανα αξεσουαρ συγκεκριμενο? Καποια συμβουλη για οποιοδηποτε θεμα?

Σας ευχαριστω ,

τιμή?

VINTAGE
18/01/2009, 15:22
BMW

καλη χρονια και καλες διαδρομες.
δωσε τα φωτα σου για τις ζελατινες ποια ειναι καλητερη ανεξαρτητα τιμης(πεταει τον αερα πανω
απο το κρανος , να μην τρεμει στα πολλα χλμ. ,να κλειδωνει το τιμονι με χουφτες, και να βλεπεις
πανω απο την ζελατινα και οχι μεσα απο αυτην.)
το ξερω οτι ζηταω πολλα

billy bo
18/01/2009, 19:08
Καλησπερα σας,

Εχω αγορασει μια BMW F650 GS με ζελατηνα γνησια την μεγαλη.Δεν κοβει καθολου τον αερα.Εχεται δοκιμασει καμια αλλη να μου προτεινετε?

Θα ειμαι ευχαριστημενος να μου απαντησετε.

VINTAGE
19/01/2009, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy bo
Καλησπερα σας,

Εχω αγορασει μια BMW F650 GS με ζελατηνα γνησια την μεγαλη.Δεν κοβει καθολου τον αερα.Εχεται δοκιμασει καμια αλλη να μου προτεινετε?

Θα ειμαι ευχαριστημενος να μου απαντησετε.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ BILLY BO. OI ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ . GIVI
TOURATECH WUNDERLICH KAI BMW. ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ
ΑΡΚΕΤΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 650 Τ0Υ 2006 ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ WUNDERLICH ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ
ΜΕΝΟΣ. ΤΕΣΤ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΝΕΟ 650 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ( ΕΧΩ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ )
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΕΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ? ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ?

Corvo
19/01/2009, 17:33
ειχες καποιο συγκεκριμενο λογο που το πηρες απο Τρικαλα και οχι απο Θεσ/νικη ?

billy bo
22/01/2009, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από VINTAGE
ΓΕΙΑ ΣΟΥ BILLY BO. OI ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ . GIVI
TOURATECH WUNDERLICH KAI BMW. ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΒΟΥΝ
ΑΡΚΕΤΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 650 Τ0Υ 2006 ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ WUNDERLICH ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ
ΜΕΝΟΣ. ΤΕΣΤ ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΝΕΟ 650 ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΖΕΛΑΤΙΝΑ
ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ( ΕΧΩ ΚΑΛΟΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ )
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΕΙΔΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ? ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?
ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ?

Ευχαριστω φιλε Vitage που μου απαντησες.Θα ψαξω να βρω την ζελατινα GIVI.Το 650 το εχω 10 μερες και παει πολη καλα!!

Kateme640
01/02/2009, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy bo
Ευχαριστω φιλε Vitage που μου απαντησες.Θα ψαξω να βρω την ζελατινα GIVI.Το 650 το εχω 10 μερες και παει πολη καλα!!

Καλο μηνα σε ολους
Ψαχνοντας στο ebay βρηκα μια ζελατινα της Puig απο Γερμανια γυρω στα 85 με 90 ευρω αναλογα το φιμε. Βγαινει σε τρεις τυπους, διαφανη λιγο φιμε και σκουρο φιμε. Δεν ξερω κατα ποσο κανει δουλεια σε σχεση με τις αλλες. Το design φερνει στη γνησια αλλα πρεπει να ειναι πιο ψηλη (42εκ.)

Οποιος θελει να ριξει μια ματια ας κανει search sto ebay.co.uk "Windscreen Puig BMW F 650/800 GS 08" οπου υπαρχουν και φωτο.

komvot
11/12/2009, 13:32
τελικά έχει δοκιμάσει κανενας την ζελατίνα της puig?

DrBig
11/12/2009, 13:51
Υπαρχει ενα προβλημα στα 650 και 800 GS που καλο θα ηταν να εχεις υπ'οψιν και το οποιο μαλλον ειναι σχεδιαστικο λαθος της ΒΜW. Το πανω μερος της πισω αναρτησης εδραζεται στο πλαισιο απο μια σχετικα λεπτη και μακρια βιδα (7 εκατοστα) η οποια σε πολλες περιπτωσεις οπου η αναρτηση τερματισε, στραβωσε και σε καποιες δημιουργησε και προβλημα στο πλαισιο. Το προβλημα ειναι πιο εντονο με αφτερμαρκετ αναρτησεις και η φτηνη λυση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ειναι να βαλεις προοδευτικο ελατηριο hyperpro στη μαμισια. Βεβαια σε συνθηκες ηρεμης οδηγησης μαλλον τιποτε δε θα γινει, αλλα αν πηγαινεις χωμα αλεγκρο κον μπριο, η απαντησεις στο διαβα σου λακουβα και εισαι φορτωμενος, μαλλον κατι θα γινει καποια στιγμη.

road spirit
11/12/2009, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Υπαρχει ενα προβλημα στα 650 και 800 GS που καλο θα ηταν να εχεις υπ'οψιν και το οποιο μαλλον ειναι σχεδιαστικο λαθος της ΒΜW. Το πανω μερος της πισω αναρτησης εδραζεται στο πλαισιο απο μια σχετικα λεπτη και μακρια βιδα (7 εκατοστα) η οποια σε πολλες περιπτωσεις οπου η αναρτηση τερματισε, στραβωσε και σε καποιες δημιουργησε και προβλημα στο πλαισιο. Το προβλημα ειναι πιο εντονο με αφτερμαρκετ αναρτησεις και η φτηνη λυση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, ειναι να βαλεις προοδευτικο ελατηριο hyperpro στη μαμισια. Βεβαια σε συνθηκες ηρεμης οδηγησης μαλλον τιποτε δε θα γινει, αλλα αν πηγαινεις χωμα αλεγκρο κον μπριο, η απαντησεις στο διαβα σου λακουβα και εισαι φορτωμενος, μαλλον κατι θα γινει καποια στιγμη. πέραν του ενός περιστατικού που έχει γίνει γνωστό στο advrider (και μέσω αυτού και στα υπόλοιπα φόρουμ, ukgser.com κλπ κλπ), ξέρεις και για άλλα?

DrBig
11/12/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
πέραν του ενός περιστατικού που έχει γίνει γνωστό στο advrider (και μέσω αυτού και στα υπόλοιπα φόρουμ, ukgser.com κλπ κλπ), ξέρεις και για άλλα?

Αν διαβασεις το εν λογω θρεντ θα δεις οτι δεν ειναι μονο ενα περιστατικο!
Απο τη στιγμη δε που γινονται δυο, τοτε κατι τρεχει, ποσο μαλλον τρια, η παραπανω.
Αν κοιταξεις και προσεκτικα πως ειναι κατασκευασμενη η ανω εδραση στο πλαισιο, θα δεις οτι καμια μα καμια αλλη μηχανη δεν εχει τετοιο (ελευθερο) μηκος βιδας σε αναρτηση. Απ'οτι δε εχει ειπωθει, ειναι τεραστιας σημασιας στην ολη κατασκευη και η ροπη συσφιξης της βιδας αυτης, που δεν θα επρεπε κατα την γνωμη μου να ειναι.

road spirit
11/12/2009, 15:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Αν διαβασεις το εν λογω θρεντ θα δεις οτι δεν ειναι μονο ενα περιστατικο!
Απο τη στιγμη δε που γινονται δυο, τοτε κατι τρεχει, ποσο μαλλον τρια, η παραπανω.
Αν κοιταξεις και προσεκτικα πως ειναι κατασκευασμενη η ανω εδραση στο πλαισιο, θα δεις οτι καμια μα καμια αλλη μηχανη δεν εχει τετοιο (ελευθερο) μηκος βιδας σε αναρτηση. Απ'οτι δε εχει ειπωθει, ειναι τεραστιας σημασιας στην ολη κατασκευη και η ροπη συσφιξης της βιδας αυτης, που δεν θα επρεπε κατα την γνωμη μου να ειναι. ok, του έριξα μια ματιά... το είχα αφήσει το θρεντ κάμποσες σελίδες πίσω...

αν μέτρησα καλά (γιατί το πέρασα λίγο στα γρήγορα) έχουν 4 περιστατικά μέχρι τώρα και την πλειοψηφία των απόψεων να λέει για λάθος ροπές σύσφιξης ...

μια απο αυτές τις μέρες θα πάω για μια "επίσημη" ερώτηξη στο εξουσιοδοτημένο απο όπου τη πήρα :rolleyes:

DrBig
11/12/2009, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ok, του έριξα μια ματιά... το είχα αφήσει το θρεντ κάμποσες σελίδες πίσω...

αν μέτρησα καλά (γιατί το πέρασα λίγο στα γρήγορα) έχουν 4 περιστατικά μέχρι τώρα και την πλειοψηφία των απόψεων να λέει για λάθος ροπές σύσφιξης ...

μια απο αυτές τις μέρες θα πάω για μια "επίσημη" ερώτηξη στο εξουσιοδοτημένο απο όπου τη πήρα :rolleyes:

Πολυ αμφιβαλλω αν θα παραδεχτει μηχανικος της BMW κατι, εκτος κι αν ειναι κολλητος και στο πει 'ανεπισημα'. Απο την αλλη δεν υπαρχουν στην ελλαδα και πολλοι που πηραν αυτα τα μηχανακια για να τα πιεσουν (εκει που πονανε).