View Full Version : ενδείκτης ταχυτητας
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
cyclist777
20/11/2008, 09:10
παρέλαβα και εγώ ......
απλά τέλειο.......
ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχάριστο σε όσους ασχολήθηκαν με αυτό....
Υ.Γ……Κώστα ζωγράφισες.... .
Υ.Γ.2 ερώτηση για άσχετους……
Τι είναι το κάθε καλώδιο ???????
Άσπρο…………………..(γείωση) που???
Μαύρο …………………(ρεύμα) στην ψειρα ???
Κόκκινο………………..στο ροζ καλώδιο μηχανής???
Τα πέτυχα?????
TH3_B3ST
20/11/2008, 16:48
Μάλλον το σακάτεψες.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κόκκινο ρεύμα (ψείρα ή μπαταρία ή όπου δίνει ρεύμα 12V)
Μαύρο γείωση (όχι πάνω στο σκελετό, μπαταρία καλύτερη επιλογή)
Άσπρο στο ρόζ καλώδιο που δίνει την τάση από τις ταχύτητες λίγο πιο πάνω από το λεβιέ
Κώστα ορθώς?
Μέσα στη γενική εποχή του σταρχιδισμου που ζουμε υπάρχουν και μερικά φωτεινα παραδείγματα. Μπραβο παιδιά για την δουλεια που κάνετε ακόμα και από το κρεβάτι του πόνου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyclist777
παρέλαβα και εγώ ......
απλά τέλειο.......
ένα μεγάλο μπράβο και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχάριστο σε όσους ασχολήθηκαν με αυτό....
Υ.Γ……Κώστα ζωγράφισες.... .
Υ.Γ.2 ερώτηση για άσχετους……
Τι είναι το κάθε καλώδιο ???????
Άσπρο…………………..(γείωση) που???
Μαύρο …………………(ρεύμα) στην ψειρα ???
Κόκκινο………………..στο ροζ καλώδιο μηχανής???
Τα πέτυχα?????
κοκκινο ρευμα (το καλυτερο απο την δευτερη ασφαλεια 15Α απο δεξια προς αριστερα απο το μπροστινο ποδαρακι) με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτο
μαυρο γειωση (μπαταρια αρνητικο)
λευκο απο το ροζ καλωδιο (υπαρχει φωτο σε προηγουμενες σελιδες)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv3fub
παιδια για οσους εχουν πει με απλο ταχ. θα τα στειλω συντομα γιατι πηγα στο ταχυδρομειο της περιοχης μου και δεν δεχονται αντικαταβολη (νεοι υπαλληλοι-ασχετοι) και εντος εβδομαδας θα παω στην Πατρα απο οπου και θα τα στειλω.
για οσους ενδιαφερονται για σετακι υπαρχουν ατομα που δεν εχουν επικοινωνισει ακομα, αν δεν επικοινωνησουν εντος 10 ημερων θα τα δωσω στους αμεσως επομενους. (εχω στειλει σε ολους πμ)
Αναμενουμε να στειλεις σημα για τα περισευουμενα.
Κυριοι τον ελαβα και εγω !!!!Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κωστα για την πολυ καλη δουλεια
που εκανε!!Να δουμε ποτε θα αξιωθω να το περασω.
ΕΚΕΙΝΟΣ
+6500000000000000000000000000000000000000000000000000:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
καλησπερα παιδια, εχετε κανει καταπληκτικη δουλεια!μηπως ειναι ευκολο σε καποιο να ποσταρει με φωτογραφιες τη διαδικασια τοποθετησης γιατι ειμαι πολυ ασχετος?
ευχαριστω προκαταβολικα!
Το παρελαβα και εγω!!:) :D
Μια ευκολη ερωτηση.....τα κοκκινα καλωδιακια που εχουν τους αριθμους πανω τα ενωνουμε μεταξυ τους προφανως το καθενα με τον ιδιο αριθμο απεναντι του...?
Δεν ηταν ενωμενα μπας και θελουμε να βαλουμε προεκτασεις στα καλωδια η παιζει κατι αλλο..?
Χιλια ευχαριστω....οποτε κανονισετε για καφεδακι προς πατρα η καπου αλλου ερχομαι να γνωριστουμε και απο κοντα..
:beer:
kalamaria
26/11/2008, 11:13
To παρελαβα ευχαριστω και εγω ολα τα παιδια που δουλεψαν για αυτο !
:beer: :wave2: :wacko:
paparatsi
26/11/2008, 15:31
Και εγώ το παρέλαβα. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν και δούλεψαν για αυτό και ιδιαίτερα τον Κώστα που αφιέρωσε πολύ από τον χρόνο του. Μέσα στο σαββατοκύριακο θα επιχειρήσω να το περάσω και θα ποστάρω φωτογραφίες. Πριν όμως αρχίσω μερικές απορίες και παρακαλώ τις απόψεις αυτών που ήδη το έχουν τοποθετήσει.
Που είναι προτιμότερο να μπει το κουτάκι; Κάτω από τη σέλα ή μήπως πιο κοντά προς τον πίνακα οργάνων π.χ. στο δεξί πλαστικό;
Πως είναι προτιμότερο να ενωθούν τα καλώδια του ενδείκτη με το κουτάκι; Υπάρχει κάποιο πολύκλωνο καλώδιο και φισάκια (επαγγελματική δουλειά) ή τα ενώνουμε και τα μονώνουμε με μονωτική ταινία;
Τέλος, όποιος το έχει τοποθετήσει, οποιεσδήποτε απόψεις-σχόλια-προτάσεις-βοήθεια καλοδεχούμενα.
Ευχαριστώ,
Στέλιος
kalamaria
26/11/2008, 21:47
εγω τα εβγαλα πισω τα οργανα :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
Το παρελαβα και εγω!!:) :D
Μια ευκολη ερωτηση.....τα κοκκινα καλωδιακια που εχουν τους αριθμους πανω τα ενωνουμε μεταξυ τους προφανως το καθενα με τον ιδιο αριθμο απεναντι του...?
Δεν ηταν ενωμενα μπας και θελουμε να βαλουμε προεκτασεις στα καλωδια η παιζει κατι αλλο..?
Χιλια ευχαριστω....οποτε κανονισετε για καφεδακι προς πατρα η καπου αλλου ερχομαι να γνωριστουμε και απο κοντα..
:beer:
οχι δεν παιζει κατι αλλο εχεις απολυτο δικιο
απλως τα εβαλα ετσι για να μπορει καποιος να περασει τα καλωδια απο οπου δηπωτε και να κανει επεκταση αν θελει
αυτη η βαση για το ντισπλευ ειναι αρκατα καλη και μπαινει αναλογα με τη διαμετρο του σφικτηρα οπου θελεις (τιμονι - μπαρακι ανεμοθωρακα - μπαρακι τιμονιου - καθρεπτη - κλπ) αυτο ειναι το δικο μου και θα το φτιαξω και στον Γρηγορη (matador) και για τον Νικο (nickarg6 αν θελει), οποιος αλλος θελει και ειναι κοντα μου ας βρεθουμε για οτι χρειαστει κατι θα κανω
http://img175.imageshack.us/img175/3417/pb272507kn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/2453/pb272504pc6.jpg (http://imageshack.us)
kalamaria
27/11/2008, 14:28
υπαρχει κανενα πλαισιο για το led για να μην φαινονται οι ενωσης η κανενας αλλος τροπος ?:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalamaria
υπαρχει κανενα πλαισιο για το led για να μην φαινονται οι ενωσης η κανενας αλλος τροπος ?:(
το κουτακι για το ντισπλει ειναι αυτο που εχω παραπανω (υπαρχουν και αλλα μικροτερα αλλα δεν θα μπενει η βιδα απο το κολαρο)
τα καλωδια θα μπουνε σε θερμοσυστολικο και δεν θα φαινετε τιποτα
kalamaria
27/11/2008, 19:29
εγω λεω γυρω γυρω απο το led κατι σαν κορνιζα για να μην φαινονται τα κοψιματα και οι ατελιες:(
miketzif
27/11/2008, 23:31
αυτη η βαση για το ντισπλευ ειναι αρκατα καλη και μπαινει αναλογα με τη διαμετρο του σφικτηρα οπου θελεις (τιμονι - μπαρακι ανεμοθωρακα - μπαρακι τιμονιου - καθρεπτη - κλπ) αυτο ειναι το δικο μου και θα το φτιαξω και στον Γρηγορη (matador) και για τον Νικο (nickarg6 αν θελει), οποιος αλλος θελει και ειναι κοντα μου ας βρεθουμε για οτι χρειαστει κατι θα κανω
http://img175.imageshack.us/img175/3417/pb272507kn6.jpg (http://imageshack.us)
http://img440.imageshack.us/img440/2453/pb272504pc6.jpg (http://imageshack.us)
και γώ Κώστα για εκέι καταλήγω όταν θα έρθω Πάτρα θα σε πάρω τηλέφωνο για βοήθεια.
Μονο πές μου που θα το βρω αυτό το κουτάκι για το τιμόνι για να το αοράσω
Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
και γώ Κώστα για εκέι καταλήγω όταν θα έρθω Πάτρα θα σε πάρω τηλέφωνο για βοήθεια.
Μονο πές μου που θα το βρω αυτό το κουτάκι για το τιμόνι για να το αοράσω
στα καταστηματα που πουλανε διαφορα ηλεκτρονικα (καλωδια - λαμπακια - τσιπακια - πολυμετρα - κατσαβιδακια - πλακετες - κλπ) για την πατρα Φλογερας - Παπαδοπουλος - Χριστοπουλος
εγω λεω γυρω γυρω απο το led κατι σαν κορνιζα για να μην φαινονται τα κοψιματα και οι ατελιες:(
το γεμιζεις με θερμη σιλικονι και μετα την κοβης (περισσεματα) με ξυραφι που θα το βουτας σε ασετόν (θελει προσοχη και σιγα σιγα αν εχεις νυστερι ειναι ακομα καλυτερα) την βαφης με μαρκαδορο σμαλτου (ανεξυτιλο)
siokatas
28/11/2008, 07:25
οποιος το εβαλε ας βαλει καμια φωτο για να δουμε και εμεις....
cyclist777
28/11/2008, 13:36
δεν μπορούμε να το βάλουμε μέσα στο στροφόμετρο οπως το ειχαν βάλει οι προηγούμενοι ή ειναι διαφορετικό αυτό το led????
(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61174&perpage=20&pagenumber=15)
kalamaria
28/11/2008, 13:45
μολις μπορεσω θα ανεβασω:smilea:
paparatsi
28/11/2008, 17:23
Φίλε Κώστα (sv3fub),
το πέρασα το gear indicator (σημ. μέσα στο ΣΚ θα ανεβάσω tutorial για το πως έκανα την εγκατάσταση), αλλά ενώ όλα, αφού τα δοκίμασα, δούλευαν κανονικά, τελικά την έκανα την μ@λ@κία και σύνδεσα ανάποδα το ρεύμα και τη γείωση (και δυστυχώς έδωσα ρεύμα). Αφού το κατάλαβα και αυτή τη φορά τα σύνδεσα σωστά όταν δίνω ρεύμα ανάβει μόνο μια γραμμούλα στο ledaki (η αριστερή κάτω). Προφανώς έκαψα κάτι, αλλά τι; Αν μπορείς να βοηθήσεις κάνε μια αναπάντητη στο 6983501402 και θα σε καλέσω, ή στείλε pm πότε μπορώ να επικοινωνήσεω μαζί σου.
Ευχαριστώ,
Στέλιος
paparatsi
28/11/2008, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από cyclist777
δεν μπορούμε να το βάλουμε μέσα στο στροφόμετρο οπως το ειχαν βάλει οι προηγούμενοι ή ειναι διαφορετικό αυτό το led????
(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61174&perpage=20&pagenumber=15)
Φίλε cyclist777,
εγώ το led το έβαλα στο ταχύμετρο, μέσα στο ΣΚ θα ανεβάσω tutorial με φωτογραφίες και όλα τα βήματα της εγκατάστασης.
cyclist777
01/12/2008, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από paparatsi
Φίλε cyclist777,
εγώ το led το έβαλα στο ταχύμετρο, μέσα στο ΣΚ θα ανεβάσω tutorial με φωτογραφίες και όλα τα βήματα της εγκατάστασης.
ok paparatsi
περιμενω τις φωτο για να αρχισω και εγω την εγκατασταση...
ευχαριστω
το γεμιζεις με θερμη σιλικονι και μετα την κοβης (περισσεματα) με ξυραφι που θα το βουτας σε ασετόν (θελει προσοχη και σιγα σιγα αν εχεις νυστερι ειναι ακομα καλυτερα) την βαφης με μαρκαδορο σμαλτου (ανεξυτιλο)
Μας ξεχασες εμας στην αναμονη εχουμε τιποτα νεοτερο.
ManosMoto
02/12/2008, 09:55
Θα το παραλάβω κι εγώ σύντομα! Υπάρχει κανείς Αθήνα που ξέρει να το τοποθετήσει, να μαζευτούμε, να μας ανοίξει τα μάτια; (με το αζημίωτο φυσικά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από ManosMoto
Θα το παραλάβω κι εγώ σύντομα! Υπάρχει κανείς Αθήνα που ξέρει να το τοποθετήσει, να μαζευτούμε, να μας ανοίξει τα μάτια; (με το αζημίωτο φυσικά)
Καλημερα..Μια ερωτηση να κανω και εγω!!Απο που το παραγγειλατε παιδια τον gear indicator?Θελω να αγορασω και εγω..Φιλαρακο παμε μαζι αν ειναι να τον τοποθετησουμε αμα ενδιαφερθει να μας το βαλει κανεις!Μονο απο το νετ μπορω να το παραγγειλω η υπαρχει σε κανενα μαγαζι να τον αγορασω???
TH3_B3ST
02/12/2008, 21:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
Καλημερα..Μια ερωτηση να κανω και εγω!!Απο που το παραγγειλατε παιδια τον gear indicator?Θελω να αγορασω και εγω..Φιλαρακο παμε μαζι αν ειναι να τον τοποθετησουμε αμα ενδιαφερθει να μας το βαλει κανεις!Μονο απο το νετ μπορω να το παραγγειλω η υπαρχει σε κανενα μαγαζι να τον αγορασω???
Η παραγγελία έγινε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mouser.com
Τώρα για αν μπορείς να βρείς τα υλίκα στην Ελλάδα όλα..δεν ξέρω. Πάντως διάβασε λίγο τις πρώτες σελίδες..θα σε βοηθήσουν
Αρχικά δημιουργήθηκε από TH3_B3ST
Η παραγγελία έγινε από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mouser.com
Τώρα για αν μπορείς να βρείς τα υλίκα στην Ελλάδα όλα..δεν ξέρω. Πάντως διάβασε λίγο τις πρώτες σελίδες..θα σε βοηθήσουν
Σε ευχαριστω φιλος..Καλες βολτες
ManosMoto
05/12/2008, 10:56
παιδιά σήμερα το έλαβα κι εγώ.
επειδή δε σκαμπάζω καθόλου από δαύτα, όλοι οι υπόλοιποι τα βάλατε μόνοι σας (κοινως είμαι ο μόνος κουλός) ή πήγατε σε κανα ηλεκτρολόγο και αν ναι σε ποιόν;
Μερσί:)
paparatsi
05/12/2008, 14:59
Μερικές οδηγίες για την τοποθέτηση του ενδείκτη στον πίνακα οργάνων.
http://rapidshare.com/files/170495435/Gear_Indicator_installation.pdf.html
Georgaras
05/12/2008, 16:13
Τελεια δουλεια... Μπραβο!!! εκει με την φισα, εδωσες ρεστα.....!!!!:beer:
Καλησπερα σε ολους παρελαβα και γω σημερα ευχαριστω τον κωστα και ολα τα
παιδια που ασχοληθηκαν με μερακι για το συγκεκριμενο αποτελεσμα
mikios400
06/12/2008, 18:54
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times
:( :(
paparatsi
06/12/2008, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times
:( :(
Απ΄ότι κατάλαβα υπάρχει όριο 10 φορές download.
Το ξανανέβασα, ιδού το νέο link
http://rapidshare.com/files/170876306/Gear_Indicator_installation.pdf.html
Αν δεν προλάβετε στείλτε μου pm με το e-mail σας για να σας το στείλω.
hotcarver
08/12/2008, 16:47
Λοιπον παιδια παρελαβα κι εγω.Ευχαριστε Κωστα.Μια ανακεφαλαιωση μονο..
Ρευμα απο ψειρα μπροστα,γειωση απο μπαταρια απευθειας,και αισθητηρας απο ροζ καλωδιο?
Ολα με κλεφτες η δεν γινεται καλη επαφη?
Να 'στε καλα παιδια.
ρεύμα μην πάρετε από τις ψείρες, καλύτερα να τραβήξετε μια ανεξάρτητη παροχή από την μπαταρία κατευθείαν...είχαν υπάρξει επιπλοκές από ψείρα....οι κλέφτες να μπούνε αποφασιστικά και με πένσα καλό κλείσιμο και δεν έχουν καθόλου πρόβλημα...στις μαμά μηχανές δουλεύει άψογα, εμένα πχ λόγω xenon κάνει μερικά τρεμοπαίγματα σε 1η και 2α...όταν κλείνω τα φώτα από ένα διακόπτη που έχω βάλει δουλεύει τέλεια όλες..
παιδια ξερετε ποσα αμπερ τραβαει στην εκκινηση και ποσα κατα τη διαρκεια λειτουργιας του
ο ενδεικτης ταχυτητων;
mikios400
08/12/2008, 21:56
ελάχιστα για να ασχοληθείς.... σχεδόν τπτ.
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
[B]ρεύμα μην πάρετε από τις ψείρες, καλύτερα να τραβήξετε μια ανεξάρτητη παροχή από την μπαταρία κατευθείαν...
+1000 ;)
Για λογους ευκολιας εγω πηρα απο το καλωδιο της μεσαιας σκαλας ρευμα που το εβλεπα ευκολα..
kalamaria
08/12/2008, 22:58
γιατι ρε παιδια εγω απο εκει πηρα ρευμα και δεν εχω κανενα προβλημα ενω οταν τα ειχα απο την μπαταρια οταν εκλεινα την μηχανη αναβε μια γραμη στο ενδικτικο δηλ ειχε ρευμα συνεχεια
το κυκλωμα το πρωτο με χαλασε πολυ γρηγορα και λεω μηπως εφτεγε αυτο?:winka:
hotcarver
09/12/2008, 14:27
Να παρω ρευμα και γειωση απο την μπροστινη ψειρα η μεσαια σκαλα?
Να γλιτωσω και την ασφαλειοθηκη?
Για την γειωση ολοι εχουμε καταληξει κατευθειας απο την μπαταρια οτι ειναι το καλυτερο...
Για τα βολτ το πιο ευκολο ειναι η μεσαια σκαλα,αν οχι απο εκει μετα απευθειας απο την μπαταρια αν και ο φιλος μας ο kalamaria υποψιαζεται οτι ετσι λιγοστευει η ζωη του gear display...
Η τριτη ενναλακτικη ειναι το θετικο καλωδιο της ψειρας...
paparatsi
12/12/2008, 09:27
γιατι ρε παιδια εγω απο εκει πηρα ρευμα και δεν εχω κανενα προβλημα ενω οταν τα ειχα απο την μπαταρια οταν εκλεινα την μηχανη αναβε μια γραμη στο ενδικτικο δηλ ειχε ρευμα συνεχεια
το κυκλωμα το πρωτο με χαλασε πολυ γρηγορα και λεω μηπως εφτεγε αυτο?:winka:
Φίλε kalamaria,
δες πμ.
καλησπερα,
Απο την μεσαια σκαλα καλυτερα να μην παρετε ταση γιατι οταν αναβετε την μεγαλη η μεσαια σβηνει με αποτελεσμα να σβηνει κι ο ενδεικτης. (γινεται να δουλεψει μονιμα με ταση απο τα φωτα αλλα χρειαζονται και αλλα δυο εξαρτηματα). Γειωση σιγουρα απο μπαταρια κι οχι με πολυ λεπτο καλωδιο κι τροφοδοσια απο ψειρες.
xanthosd
31/12/2008, 19:59
XΡONIA ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ φιλε georgek, συγχαρητηρια για την εφευρεση σου!!!!!! ειμαι ο Δημητρης απο Περδικκα Πτολεμαιδας (κοντοχωριανοι) και εχω ενα DL 1000 K3 που συμμενει οτι εχουμε διαφορετικα οργανα, δε νομιζω να υπαρχει λειτουργικο προβλημα, πιστευω ομως πως θα υπαρξει αν εχω πανω τον ''αντικοφτη'' γιατι αυτος κανει το gps να διαβαζει οτι εχω συνεχεια τεταρτη, ετσι δεν ειναι? γιατι οταν τον βαζω δεν αναβει ουτε το O.D. (over drive). τεσπα, με ενδιαφερει πολυ η κατασκευη σου και θελω κι εγω. πως θα γινει? Σ' ευχαριστω προκαταβοληκα...
151390
Καλησπέρα κι καλή χρονιά σε όλλους,
Καταρχήν δεν ξέρω αν το gps sensor της μηχανής σου δίνει τις ίδιες τάσεις με τα dl650. Κάποιος από εδώ που το έχει περάσει σε 1000αρι μπορεί να μας πει. Θα πρέπει να βάλεις τον ενδείκτη πριν από τον αντικόφτη αλιώς θα σου δίχνει συνέχεια 4.(δηλαδή απο το gps sensor να παει πρώτα στον ενδείκτη κι μετα στον αντικόφτη. Εγώ μπορώ να σου προμηθεύσω μόνο το μικροελεγκτή τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κάνεις εσύ. Και πάλι Χρόνια πολλά
xanthosd
02/01/2009, 18:54
ΠΑΙΔΙΑ............... ΒΟΗΘΕΙΑ............................
το εχει βαλει καποιος σε DL1000?
georgek πως θα το κανονησουμε να για να το παρω?
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω !!!!!!!!
xanthosd
02/01/2009, 19:36
sorry αλλα γραφτηκα μολις χτες και δε τα ξερω καλα, πες μου...
sou estila prosopiko minima.stin proti selida tu forum afou kanis login pano deksia patas sto prosopika minimata.
Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί ένας ακόμα δείκτης ταχύτητας ? Και αν ναι σε τι κόστος πιά γιατί έχει περάσει και καιρός από τοτε που το πρωτοξεκινήσατε. Μένω Αθήνα αν η δημιουργή του εχουν την δυνατότητα ενος ακόμα θα σας είμε υπόχρεος. Εχω ένα V-strom DL 650 K7 με ABS
painterakis
09/02/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gkedp
Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί ένας ακόμα δείκτης ταχύτητας ? Και αν ναι σε τι κόστος πιά γιατί έχει περάσει και καιρός από τοτε που το πρωτοξεκινήσατε. Μένω Αθήνα αν η δημιουργή του εχουν την δυνατότητα ενος ακόμα θα σας είμε υπόχρεος. Εχω ένα V-strom DL 650 K7 με ABS
Bασικα υπαρχει δυνατοτητα για ακομα μια παρτιδα;5 με 10 ενδεικτες;
Linkin Park
11/02/2009, 20:30
endiaferome kiegw paidiaaaaaaa...!!!
balte kiemena mesa.....!!!
to xreiazome oposdhpote...!!!!
naste kala...!!!!
panayiotis1
12/02/2009, 06:42
Παιδιά επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ μήπως υπάρχει περίπτωση να βρούμε ένα ολοκληρωμένο ή να μου δώσεται τον κώδικα του PIC για να το φτιάξω μόνος μου χωρίς να επιβαρύνω κανέναν;
Καλησπερα σε ολους...
Αν γινει καποια κινηση για ενδεικτες ταχυτητας ειμαι μεσα και γω...
καλησπερα,
Παιδια αν μαζευτειτε κάπου 15 ατομα μπορώ να σας στείλω τον ενδείκτη έτοιμο και κατασκευασμένο πάνω σε πλακέτα πολύ μικρών διαστάσεων έτοιμο για τοποθέτηση με 35ε το καθένα. Απλώς απο τη στιγμή που θα μαζευτείτε χρειαζομαι καπου 2 βδομάδες χρόνο για παράδοση.
Ελα να μαζευομαστε...
1. kalafan
moonchild79
12/02/2009, 17:44
1. kalafan
2. massai
3.Moonchild79(Corleone sto vstrom.gr)
Linkin Park
12/02/2009, 19:56
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
panayiotis1
13/02/2009, 03:02
Πάμε γερά....
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gkedp
[B]1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp 7.everg(για ενα φιλο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από everg
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gkedp
[B]1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
8.Random
eyxaristo
painterakis
15/02/2009, 03:18
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου :rotflmao: )
10...............?
suzukimaniac
15/02/2009, 11:33
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου :rotflmao: )
10.suzukimaniac
djangel79
15/02/2009, 12:44
θελω και εγω.....μονο πειτε μου λεπτομερειες γιατι ειμαι απο εβρο....εχω dl650 k7 me abs
djangel79
15/02/2009, 12:55
thelo kai ego....
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου )
10.suzukimaniac
11.djangel79
καλησπέρα σε όλους,
Βλέπω ότι μαζεύεστε οπότε ήδη έχω παραγγείλει τα υλικά. Όλα τα υλικά εκτός από το display θα είναι πάνω σε μια μικρή πλακέτα και το display θα συνδέεται με την πλακέτα μέσω ενός καλωδίου το οποίο θα κουμπώνει στην πλακέτα μέσω ενός βύσματος.( το θεώρισα καλυτερο να μην είναι το display πανω στην πλακέτα ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε). Επίσης έχουν προστεθεί και μερικά εξαρτήματα ακόμη (σε σχέση με το προηγούμενο σχέδιο) ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα με το τρεμοπαιγμα που παρουσιάστηκε σε μερικούς, και γενικά το κύκλωμα είναι βελτιωμένο από το προηγούμενο. Το display που επιλεχτηκε είναι ακόμη πιο φωτεινο απο τα προηγούμενα. Να ξέρετε ότι φτιάχνω περισσότερες κατασκευές οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να μαζεύεστε.
moonchild79
15/02/2009, 15:36
Καλήσπερα..
Να υποθέσω οτι το display ειναι αδιάβροχο?
ναι, όπως τα περισσότερα displays αυτου του είδους.
καλό βράδυ
suzukimaniac
15/02/2009, 17:54
κατ αρχην να ευχαριστησω εκ των προτερων για την ολη προσπαθεια.....ευχομαι καλο κουραγιο και αναμενουμε νεα σου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalafan
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
Καλημέρα,
ξέχασα να πω οτι αν κάποιος έχει διαφορετική μηχανή που έχει αισθητήρα στο κυβώτιο και μετρήσει τις τάσεις (με το σταν ανεβασμενο) που βγάζει ο αισθητήρας μπορώ να του κάνω τον ενδείκτη για την δική του μηχανή. (ήδη έχω φτιάξει για busha του 2001) :cool:
Φίλε georgek για πότε το βλέπεις να είσε έτοιμος ?
Οταν ετοιμαστής στείλε μας κανα πμ με τον λογαριασμό σου ώστε να σου κάνουμε κατάθεση χρημάτων και να σου δώσουμε και στοιχεία αποστολής.
'Οπως είχα πει και νωρίτερα κανα 2 βδομάδες θέλω. Μολις τα έχω έτοιμα θα ειδοποιήσω.
necromayhem
18/02/2009, 09:04
Θελω και εγω 2 τεμαχια
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.)
blueangel
18/02/2009, 09:37
Φίλε μου έχεις pm ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα...:winka:
spiros v strom
18/02/2009, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Θελω και εγω 2 τεμαχια
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.)
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το pic
spiros v strom
18/02/2009, 14:00
θελω να ευχαριστησω και δημοσια τον georgek για τη προσφορα του σε ολους μας και κανω και μια δηλωση : ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΩ
spiros v strom
18/02/2009, 14:06
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.) [/B][/QUOTE]
Μια χαζη ισως ερωτηση. Το ντισπλευ πως ειναι σωστα το επανω και το κατω,γιατι θα το κολησω και δεν λεει να κανω λαθος. Απο την μια πλευρα ειναι ολοι οι ακροδεκτες συνδεμενοι απο την αλλη εχει δυο ασυνδετους. Ποια πλευρα παει κατω ? οεο
spiros v strom
19/02/2009, 11:16
στη μια του γωνια εχει μια τελεια .παει κατω δεξια
Linkin Park
20/02/2009, 09:23
POSO EIPAME OTI KANEI?
EGW APO ATHINA EIMAI.......POSO PERIPOY OLA MAZI?
kalamaria
20/02/2009, 16:42
Το display που επιλεχτηκε είναι ακόμη πιο φωτεινο απο τα προηγούμενα.
εμεις απο την προηγουμενη παρτιδα μπορουμε να παρουμε το νεο led?:wave2:
καλησπέρα,
Δυστυχως οχι γιατι τα εξαρτήματα τα έχω ακριβώς για τα κιτ. sorry.
V_KOSTAS
23/02/2009, 19:26
georgek κι εγω μεσα.
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.) [/B][/QUOTE]
15.V_kostas
necromayhem
25/02/2009, 09:47
Ποτε περιπου θα παραλαβουμε? Ρωταω γιατι θα παω συνεργειο σε λιγες μερες
καλησπερα,
πιστευω μεσα στην επομενη βδομαδα να αρχισω να τα στέλνω. θα σας ειδοποιήσω όταν θα τα έχω έτοιμα.
suzukimaniac
25/02/2009, 15:40
οταν με το καλο ειμαστε ετοιμοι, ενημερωσε μας και για τα διαδικαστικα.....στοιχεια, πληρωμες κλπ κλπ
TH3_B3ST
26/02/2009, 22:45
georgek..προλαβαίνω και εγώ για ένα σετάκι?γιατι με το άλλο κάτι δεν μου πήγε καλά...αν ναι βάλε με στη λίστα
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas