View Full Version : Ελλάδα - Ρωσία (14/06), Ηράκλειο Κρήτης
Τι λέτε να μαζευτούμε κάπου να δούμε το ματς οι του Ηρακλείου? :wave2:
Akatanomastos
14/06/2008, 12:27
παιδια εγω για ολο το ελληνικο euro ειμαι <<κλεισμενος>> σε αδελφικο σπιτι, με μπυρες ρακιες και πολυ πολυ φαγητο:D
γυναικες δεν εχει:bawl: :bigcry: (η μαλλον εχει αλλα ειναι πιασμενες..)
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
παιδια εγω για ολο το ελληνικο euro ειμαι <<κλεισμενος>> σε αδελφικο σπιτι, με μπυρες ρακιες και πολυ πολυ φαγητο:D
γυναικες δεν εχει:bawl: :bigcry: (η μαλλον εχει αλλα ειναι πιασμενες..)
Πολύ μας σνομπάρεις τελευταία φιλαράκι & θα σε βρούμε κανά βράδυ & θα γίνεις λιάρδα, ένα με το πάτωμα λέμε....:evil: :evil: :wave2:
Akatanomastos
14/06/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πολύ μας σνομπάρεις τελευταία φιλαράκι & θα σε βρούμε κανά βράδυ & θα γίνεις λιάρδα, ένα με το πάτωμα λέμε....:evil: :evil: :wave2:
χαχαχ αμα με κανετε λιαρδα χαλαλι σας:rotflmao:
ρε μλκ δεν σνομπαρω κανεναν, απλα ειμαι πνιγμενος..ολη μερα σπιτι, προσπαθω να διαβασω
(χτες ξεκινησα τα σοβαρα μαθηματα και νομιζω πηγα οκ:winka: )
και μεχρι 29 καπως ετσι θα παει, αλλα μετα..δεν θελω να σκεφτομαι την κολαση που θα γινει:evil:
Akatanomastos
14/06/2008, 12:40
μαικ εσυ πως τις βλεπεις τις διακοπες? θα πας πουθενα με γυναικα? θα κατσεις εδω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μαικ εσυ πως τις βλεπεις τις διακοπες? θα πας πουθενα με γυναικα? θα κατσεις εδω?
Βρες μηχανάκι...... Αυτή είναι η απάντηση μου...:smokin: :alien:
Akatanomastos
14/06/2008, 12:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Βρες μηχανάκι...... Αυτή είναι η απάντηση μου...:smokin: :alien:
:a53:
ελπιζω κατι να κανουμε..
(ελπιζω επισης να μου μεινει αμανατι ενα 250 xr τον ιουλιο να το σπασουμε και αυτο(μετα το dr:rotflmao: )
Akatanomastos
14/06/2008, 12:52
ok:cool: