View Full Version : Παραλία Καλογριάς(Ν.Αχαίας)
Κυριακή βράδυ και ενώ βλέπαμε με φίλους στο Ξυλόκαστρο euro τηλεφωνάκι ο Mitsos1, ΄΄αύριο κατεβαίνω Λαμπήρι(Ν.Αχαίας) θέλω βόλτα τα λέμε αύριο τέλος΄΄:lol:
Δευτέρα 12 αναχώρηση πρός Λαμπήρι από Ξυλόκαστρο για να συναντηθώ με τον φίλο και συνοδοιπόρο Mitsos1.
Προορισμός η παραλία της Καλογριάς για μπανάκι, βόλτούλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=37128) που την έχω ξανακάνει παλιότερα με κάποιες παρακάμψεις.
12.30 λοιπόν ραντεβού στο Λαμπήρι και ο Δημήτρης ήταν για πρώτη φορά στην ώρα του και άς μην είχαμε δώσει ραντεβού
:D
133655
Απόστασεις
200km Αθήνα - Πάτρα από ΝΕΟ
30km Πάτρα-Καλογρια από εθνική Πατρών -Πύργου και στο χωριό Λάππα δεξιά και καρφί για παραλία.
133656
Τίγκα αμμόλοφος για παιχνίδι με ATV άν είχαμε λέμε . .
133657
Ενδυμασία παραλίας μπότα sidi + dainese + Arai πάνω από όλα η ασφάλεια μας :D
133658
βρωμερά ποταμάκια που επικοινωνούν με την λιμνοθάλασσα, η μυρωδιά του βούρκου πολύ έντονη όταν τα περνάς.
133659
Και από την άλλη πλευρά
133660
Παραλία Καλογριάς.
133661
Η παραλία είναι τεράστια φτάνει μέχρι το λόφο που φαίνεται δεξιά στην φωτογραφία.
Ξαπλώστρα 6ευρα, παραλία πολύ καθαρή όπως και η θάλασσα.
Μπράβο στους ανθρώπους τους kalogria beach hotel που έχουν βάλει ανθρώπους να μαζεύουν όποιο σκουπιδάκι πετάει ο κάθε Ελληνάρας από εμάς που δέν μπορεί να το πετάξει στο κάδο που έχει κάθε ομπρέλα.
133664
Στήν παραλία υπάρχουν 3 με 4 beach bar σε πολύ μαγάλη απόσταση μεταξύ τους, με τιμές λογικές.
133665
Τέρματα για τους λάτρεις του beach footbal όπως και φιλέ για beach volley:cool: για όσους αντέχουν την καυτή άμμο.
133666
μια ακόμα :smokin:
133667
Η ώρα είχε πάει 6 και το στομάχι εξέφραζε τις σχετικές διαμαρτυρίες :look: οπότε πρόχειρο ξέπλυμα
και φύγαμε για . . .
133668
Πλάτανο, όμορφο χωριουδάκι στην παλιά εθνική οδο Αθηνών -Πατρών για μάσα σε τελικά όχι και πολύ έμπειρο οινομαγειρείο.
133669
Ο ήλιος άρχιζε να μας αποχαιρετά και μάλλον και για εμάς είχε έρθει η ώρα αυτή, βούρ λοιπόν επιστροφή χαλαρά :look: για Αθήνα.
Τέλος για μια ακόμη χαλαρή βολτούλα , μέχρι την επόμενη, να κάνουμε και καμιά αντρική, ακούει Dim & Trooper :alien:
133670
:beer: Ξανακαβάλησες ε; :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:beer: Ξανακαβάλησες ε; :wave2:
ναι και ευελπιστώ μέχρι τέλος Αυγούστου να μήν πονάω και καθόλου:wave2:
Krokodilos001
18/06/2008, 21:51
ααα η καλογρια,
τι μου θυμισες! Υπεροχη παραλια....και βλεπω εφτασε και εκει ο πολυτισμος
Kostas NL
18/06/2008, 21:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
ααα η καλογρια,
τι μου θυμισες! Υπεροχη παραλια....και βλεπω εφτασε και εκει ο πολυτισμος
Τί σου θύμισε;;;
Κάποια ταβέρνα που θα είχες καταβροχθίσει καμμιά 20αριά μπιφτέκια;
=================================================
Ωραία βόλτα παιδιά!!
:beer: :beer: :beer:
Krokodilos001
18/06/2008, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Τί σου θύμισε;;;
Κάποια ταβέρνα που θα είχες καταβροχθίσει καμμιά 20αριά μπιφτέκια;
=================================================
Ωραία βόλτα παιδιά!!
:beer: :beer: :beer: `
μιας και ειμαστε σε ξενο χωραφι δεν θα το σχολιασω
:wave2:
DimChios
20/06/2008, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Τέλος για μια ακόμη χαλαρή βολτούλα , μέχρι την επόμενη, να κάνουμε και καμιά αντρική, ακούει Dim & Trooper :alien:
Τωρα που ξανακαβαλας και εισαι και κ@υλωμενος, όποτε γουσταρεις! Ακομα και ξενυχτης μεσα ειμαι!!!
Φιλακιαααααααα!!! :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Πουλάκι μου, τίποτα δε κρατάς μυστικό έτσι ???
Τουλάχιστον βάλε και καμμιά φωτογραφία της προκοπής, να φαίνεται και τίποτα.
ΥΓ: Το επόμενο αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα θα "πέσει" οσονούπο και εντελώς απροειδοποίητα. Το νού σου λέμε !!!
devil's animal
21/06/2008, 23:16
:a18:
:beer: :beer:
Μπράβο ωραία πράγματα.:a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μήτσος1
Πουλάκι μου, τίποτα δε κρατάς μυστικό έτσι ???
Τουλάχιστον βάλε και καμμιά φωτογραφία της προκοπής, να φαίνεται και τίποτα.
ΥΓ: Το επόμενο αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα θα "πέσει" οσονούπο και εντελώς απροειδοποίητα. Το νού σου λέμε !!!
το επόμενο ταξιδιωτικό θα περιλαμβάνει εμένα και εσένα με WR και καλές και μεγάλες χωμάτινες διαδρομές :D