View Full Version : μελοντικο χτυπημα
γεια σας παιδια,εκανα σερβις στην μοτο μου στα 1000, δλδ αλαγη φιλτρου και λαδιων,ο μαστορας αντι για 2,700ml που γραφει το μανιουαλ με το φιλτρο, μου εβαλε 2,500ml,η μοτο εκανε γυρω στα 50χλμ μεχρι το σπιτι οπου το τσεκαρα και τα σημπληρωσα εγω,λετε να χτυπησει καμια μπιελα αργοτερα απ αυτο?η κατι αλο να μου παρουσιασει?YΓ,,οταν τσεκαρα το ματακι των λαδιων ηταν στην ενδειξη low,η λιγο πιο πανω,
φιλε μου μην αγχωνεσε δεν προκειται να παθει τιποτα
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
φιλε μου μην αγχωνεσε δεν προκειται να παθει τιποτα μακαρι γιατι θα του το καψω το μαγαζι μετα
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
μακαρι γιατι θα του το καψω το μαγαζι μετα
εδω το bandit με ενα λιτρο μεσα και δουλευε :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Cpt. Haddock
17/06/2008, 20:13
αρχηγε δεν ειναι αστειο,λεφτα δινεις κι οχι μαρουλια
Αφου λοιπόν δίνεις τόσα λεφτά μπες στον κόπο ή να διαβάσεις το μανιουαλ ή να έχεις λίγο κοινή λογική
Κινητήρας ο οποίος θα χτυπήσει μπιέλα επειδή έκανε 50 χλμ με 200ml λιγότερο λάδι δεν έχει εφευρεθεί ακόμα
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
(κοινώς τέτοιον κινητήρα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τον πάρεις)
Πιο πολύ με ανησυχεί η δική σου διάγνωση, πως δλδ μετρησες οτι έλειπαν 200ml και τα συμπληρωσες... διαισθάνομαι οτι εσυ μπορεί να έκανες μεγαλύτερη μαλακία απ' οτι ενδεχομένως ο μάστορας
:wave2: :wave2: :wave2:
gixxerpap
17/06/2008, 20:16
και γιατι δεν πηγες πισω στο μαστορα και έκανες του κεφαλιου σου? αν τωρα έβαλες παραπάνω απ' όσο πρέπει και στα τινάξει το μοτέρ απο αλλού, θα είναι καλά?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφου λοιπόν δίνεις τόσα λεφτά μπες στον κόπο ή να διαβάσεις το μανιουαλ ή να έχεις λίγο κοινή λογική
Κινητήρας ο οποίος θα χτυπήσει μπιέλα επειδή έκανε 50 χλμ με 200ml λιγότερο λάδι δεν έχει εφευρεθεί ακόμα
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
(κοινώς τέτοιον κινητήρα έπρεπε να σε πληρώνουν για να τον πάρεις)
Πιο πολύ με ανησυχεί η δική σου διάγνωση, πως δλδ μετρησες οτι έλειπαν 200ml και τα συμπληρωσες... διαισθάνομαι οτι εσυ μπορεί να έκανες μεγαλύτερη μαλακία απ' οτι ενδεχομένως ο μάστορας
:wave2: :wave2: :wave2: σωστα μιλας αλλα φαντασου ποσοι υπαρχουν που δεν ξερουν καν να βλεπουν τα λαδια η το ξεχνουν και κρεμονται αποκλειστικα απο τις μαστοραντζες
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και γιατι δεν πηγες πισω στο μαστορα και έκανες του κεφαλιου σου? αν τωρα έβαλες παραπάνω απ' όσο πρέπει και στα τινάξει το μοτέρ απο αλλού, θα είναι καλά? αν σημπληρωσα δλδ πανω απ το κανονικο τι θα παθει?
αν σημπληρωσα δλδ πανω απ το κανονικο τι θα παθει?
Θα τα βγαλει απο καπου αλλου (οπου βρει ευκολοτερα)
ωχ, έχουμε τέτοιο θέμα εδώ και το έχασα...? λοιπόν:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
μα και βέβαια καλέ μου φίλε δεν το ήξερες...?
τον έχει εφεύρει η τζουτζούκι, είναι V2, 650/1000, και τον βαζει στα εσ-βε και στρόματα...
(άμα δεν ξέρεις ρώτα και κανέναν που το κατέχει...μην βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα...) :lol: :lol: :lol:
δικαίως κατ'εμέ ανησυχεί το παλουκάρι...κάτι θα ξέρει...:uplate: :uplate: :wave2:
:mad: :mad:
ρε φουστη τροπεα τι ζημια μας εκανες ρε μπουγατσοτυροπιτα....
:mad: :mad:
1 εσπασε, 10 ανησυχουν και 100 λενε λαλακιες :rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
ακουστε λοιπον!!!
για να σπασει κινητηρας απο sv/v-strom πρεπει να συμβει ενα απο τα παρακατω:
α) αστοχια υλικου/εργοστσιακη λαλακια (βλ λαμπρος)
β) μπαρουτοκαμμενος αναβατης με οξεια τερματογκαζιτιδα και υποβοσκουσα ταεχωγραμμεναταλαδιαδενπαναγαμηθει-ητιδα (βλ gcrook)
γ) πυρινηκο ολοκαυτομα με βομβες made by honda που τις πετουν αεροσκαφη kawasaki με κινητηρες yamaha και ducati electronica ηλεκτρoνικα συστηματα. ολα τα ανωτερο maintained by Bayerische Motoren Werke με τεχνικους της ktm και ανταλλακτικα της HD.....
:wave2:
υγ: φιλος (ναι εσυ που το ξεκινησες) dont worry:wave2:
edit: σε οτι αφορα το γ) μολις με ενημερωσε ο φιλος vstrommas οτι ο καιρος γαρ εγγυης...ειναι λεει μια προφητεία του λιακο.....:hypnotize :uplate: