View Full Version : Αγορά κράνους στο βόλο
silentscream
18/06/2008, 12:39
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μερικά μαγαζιά στο βόλο, (οδό και επωνυμία), για να διαλέξω κράνος? Ενδιαφέρομαι για shoei, aray, shark κτλ και θα ήθελα εκεί που θα πάω να έχει μια σχετική ποικιλία, έτσι ώστε να σχηματίσω σφαιρική άποψη.
Ζητώ την βοήθεια σας διότι είμαι λίγο καιρό βόλο και δεν έχω προσέξει κάνα μαγαζί στο κέντρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από silentscream
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει μερικά μαγαζιά στο βόλο, (οδό και επωνυμία), για να διαλέξω κράνος? Ενδιαφέρομαι για shoei, aray, shark κτλ και θα ήθελα εκεί που θα πάω να έχει μια σχετική ποικιλία, έτσι ώστε να σχηματίσω σφαιρική άποψη.
Ζητώ την βοήθεια σας διότι είμαι λίγο καιρό βόλο και δεν έχω προσέξει κάνα μαγαζί στο κέντρο.
Φίλε θα σου πρότεινα να αγοράσεις κράνος από internet. Θα γλυτώσεις πολλά λεφτάκια, που νομίζω ότι όλοι μας πλέον δε τα φυσάμε.
Κάνε ένα search στο forum & θα βρεις αρκετές πληροφορίες για το πως, τι, από που.
:wave2:
θα συμφωνισω με τον μικε!!
απο ebay φιλε εχω φερει 2 κρανη στην μισητιμη σχεδον,
α! και που 'σαι για τον πολυζω δεν εχω ακουσει και καλα λογια!!
Προσοχή όμως στα Arai αν αποφασίσεις να αγοράσεις από το διαδίκτυο, γιατί υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια για το κέλυφος. Αλλιώτικα είναι τα ιαπωνικά και αλλιώτικα τα Ευρωπαϊκά.
gkmaggas
18/06/2008, 14:07
Φιλε πριν αγορασεις τσεκαρε καλα....................:wave2:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61124
silentscream
18/06/2008, 14:26
δεν καταλάβατε καλά, αρχικά θέλω να φορέσω μερικά κράνη να δω ποιο μου κάθεται πιο καλά, δεν θα αγοράσω απο εκεί, και γω σκεφτομαι το ιντερνετ αν και δεν έχω εμπειρία και φοβάμαι μην χάσω τα φράγκα. πρωτα όμως πρέπει να σω βρει νούμερο και τιμές.
schumacher_
18/06/2008, 17:03
Arai δε νομίζω να φέρνει κανείς στο Βόλο... Δοκίμασε να κοιτάξεις στο 3-4όροφο μαγαζί απέναντι από τον Πολύζο... είναι επί της Δημητριάδος, στο αριστερό σου χέρι (με τη φορά του δρόμου) όνομα δε θυμάμαι όμως. Μερικές φορές που έχω κοιτάξει, μου φαίνεται ψιλο-σοβαρό μαγαζί.
Shoei έχει στην αρχή της Ιάσωνος (όπως έρχεσαι από το δημαρχείο δηλαδή, κατά τη φορά του δρόμου) στο αριστερό σου χέρι, ένα μαγαζί που έχει πολύ KTM και Honda, γωνιακό είναι. Αν θυμάμαι καλά, αυτός έχει και Shark.
Shark πρέπει να φέρνει και ο Πολύζος.
Γενικώς στο Βόλο δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αξιόλογα μαγαζιά με εξοπλισμό-αξεσουάρ, πράγμα άσχημο γιατί γενικώς κυκλοφορούν πολλά δίκυκλα.
Καλό ψάξιμο πάντως!
:beer:
silentscream
18/06/2008, 20:33
σε ευχαριστώ φίλε μου θα πάω να δω σε αυτά που μου είπες,
προς νέα ιωνία έχεις να μου προτείνεις κάτι???
schumacher_
18/06/2008, 20:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από silentscream
σε ευχαριστώ φίλε μου θα πάω να δω σε αυτά που μου είπες,
προς νέα ιωνία έχεις να μου προτείνεις κάτι???
Ε αν ψάχνεις και Ν. Ιωνία μεριά... υπερβάλλεις νομίζω :lol:
Να πω την αλήθεια, δεν ξέρω, αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόλογο
Pardalotzatziki
11/07/2008, 23:36
να απαντησει και κανενας βολιωτης?
NOLAN, SHOEI - ΠΟΛΥΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΑΣΩΝΟΣ
SHARK NOLAN UVEX- ΥΑΜΑΗΑ ΦΑΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΑΣΩΝ
ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΟΥΔΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΡΑΗ
ARAI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.....
ΠΑΝΤΩΣ STOCK ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ
ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...
:wave2: