View Full Version : Με το ζόρι 130χλμ CBF-250
Καλημέρα σε ολους!Εχω μια απορία!το δικο σας το cbf 250 πόσα πιάνει τελική?εμένα πάνω από τα 110 ειναι βάρκα στο γυαλό!τι θα μπορουσα α κανς για να πηγαινει τα 130 αβίαστα και χωρίς να πλησιάζει την καταστροφή?ειναι μοντελο 07 και εχει 12000 Km
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikon
Καλημέρα σε ολους!Εχω μια απορία!το δικο σας το cbf 250 πόσα πιάνει τελική?εμένα πάνω από τα 110 ειναι βάρκα στο γυαλό!τι θα μπορουσα α κανς για να πηγαινει τα 130 αβίαστα και χωρίς να πλησιάζει την καταστροφή?ειναι μοντελο 07 και εχει 12000 Km
παρε αλλη μηχανη γιατι το μηχανακι που εχεις ειναι δυσκολο να παει παραπανω σταθερα...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
παρε αλλη μηχανη
+748
lilipoua
19/06/2008, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
παρε αλλη μηχανη :wave2:
+650
Δεν θα λεγα ότι πάει βάρκα γυαλό, αλλά όταν οδήγησα το cbf της latris, για να πιάσω τα 130 και κάτι, έκανα τάμα στον Βούδα και τη Θεά Καλι!!:lol: (και κόντευε να πιάσει κόκκινα το κακόμοιρο) :rolleyes:
Μάλλον γι' αυτό έμεινα απο βενζίνη εκείνη τη μερα!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Εύκολη μηχανή, ελαφριά, ό,τι θες την κάνεις, αλλά (sorry Ελενα), εθνική με cbf250 δεν ξαναπάω!!!!!! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
+650
Δεν θα λεγα ότι πάει βάρκα γυαλό, αλλά όταν οδήγησα το cbf της latris, για να πιάσω τα 130 και κάτι, έκανα τάμα στον Βούδα και τη Θεά Καλι!!:lol: (και κόντευε να πιάσει κόκκινα το κακόμοιρο) :rolleyes:
Εύκολη μηχανή, ελαφριά, ό,τι θες την κάνεις, αλλά (sorry Ελενα), εθνική με cbf250 δεν ξαναπάω!!!!!! :D
ολα μειναν στη θεση τους?γιατι εγω που ειχα παει βολτα με κατι σιμπιεφ (δεν τα οδηγουσα εγω ημουν με το freewind)πεφταν εξατμισεις παξιμαδια βιδες :eyepop:
τι τα θελετε τα ρημαδια τα σιμπιεφ?το μονο καλο που εχουν (απο οτι μου εχουν πει δε το ξερω πρωσοπικα) ειναι καλη καταναλωση δε καινε σχεδον τπτ μου εχουν πει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
+650
Εγώ πάντως με το μηχανάκι της latris και 2κάβαλος με την latris είδα 120 στο κοντέρ.... Θεωρητικά, μόνος μου, θα τα έβλεπα τα 130 χαλαρά.....
lilipoua
19/06/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ολα μειναν στη θεση τους?γιατι εγω που ειχα παει βολτα με κατι σιμπιεφ (δεν τα οδηγουσα εγω ημουν με το freewind)πεφταν εξατμισεις παξιμαδια βιδες :eyepop:
τι τα θελετε τα ρημαδια τα σιμπιεφ?το μονο καλο που εχουν (απο οτι μου εχουν πει δε το ξερω πρωσοπικα) ειναι καλη καταναλωση δε καινε σχεδον τπτ μου εχουν πει.
Όχι ρε συ, μια χαρά είναι το μηχανάκι!!
Εχουμε πει, είναι Honda, δεν σπάει!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Και η κατανάλωση είναι πολύ καλή !!
αρκεί να θυμηθείς να βάλεις βενζίνη!! :blush:
sapila racing
19/06/2008, 10:55
Τόσο ησυχο είναι?
Το CB250RS που ειχα το 85 πήγαινε 150 ευκολα. :confused:
Ηταν μονοκύλινδρο με το μοτερ του XLR με λίγο πιο αγριους εκκεντροφόρους.
lilipoua
19/06/2008, 10:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ πάντως με το μηχανάκι της latris και 2κάβαλος με την latris είδα 120 στο κοντέρ.... Θεωρητικά, μόνος μου, θα τα έβλεπα τα 130 χαλαρά.....
Θα ήταν κατηφόρα!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νίκο, τα πιάνει τα 130, αλλά δεν είναι να το πηγαίνεις με τόσα, για πολύ ώρα νομίζω!
Εγώ στα 130 προς 140, είχα φτάσει τις 9.500 στροφές και άν θυμάμαι καλά, κοντά στις 10.000 είναι στα κόκκινα!!! Του πινεις το αίμα!!!!
τοτε αν ο φιλος πανω δε βλεπει χιλιομετρα ισως να μην του εχει κανει σωστο στροσιμο ισως πολλα παντως αν το φερνει στα ορια του και κοντευει να ''δυαληθει'' προφανος ειναι ασταθες και τριζει ολοκληρο τι μπορει να κανει?
τπτ
μονο να παρει αλλη μηχανη οπως ειπε ο καλαντ
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Τόσο ησυχο είναι?
Ρε μαλ@κα..... και τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; (για κοντέρ μιλάω... τα έκαναν πιο αισιόδοξα παλιότερα! :lol: :lol: )
Τόσο ησυχο είναι?
το μοτερ του xlr?εγω παντως με αυτο το εξ ελ αρ ειχα ριξει τα βρισιδια που καθε 50μετρα αλλαζα ταχυτητα και δε πηγαινε και μια .....ποια 150?
τι να πω μιλαμε μεταξυ μας για τα ιδια μηχανακια αλλα τα 20-30 χιλιομετρα διαφορα ειναι πολλα νομιζω :confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τοτε αν ο φιλος πανω δε βλεπει χιλιομετρα ισως να μην του εχει κανει σωστο στροσιμο ισως πολλα παντως αν το φερνει στα ορια του και κοντευει να ''δυαληθει'' προφανος ειναι ασταθες και τριζει ολοκληρο τι μπορει να κανει?
τπτ
μονο να παρει αλλη μηχανη οπως ειπε ο καλαντ
Αν ο φίλος (maikon) μοιάζει με το γIDI, τότε, και τα 110 που βλέπει μια χαρά είναι.... Μηχανάκι 250cc μονοκύλινδρο αερόψυκρο καβαλάει, όχι διαστημόπλοιο.....
dirtbird
19/06/2008, 11:01
Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, και υποθέτοντας ότι πηγαίνατε σε επίπεδο δρόμο, εάν ήσουν μόνος σου και στις ίδιες συνθήκες, το πολύ πολύ να έβλεπες 121.
Ως γνωστόν, κατά την κίνηση στο επίπεδο η μάζα παίχει απειροελάχιστο ρόλο στην ικανότητα μέγιστης ταχύτητας (σε αντίθεση με την αεροδυναμική....)
Αν ο φίλος (maikon) μοιάζει με το γIDI, τότε, και τα 110 που βλέπει μια χαρά είναι.... Μηχανάκι 250cc μονοκύλινδρο αερόψυκρο καβαλάει, όχι διαστημόπλοιο.....
νομιζω οτι εχεις παρεκτραπει λιγο :evil: θα τον αμολησω να σε πατησει να στρωσεις χαρακτηρα :smokin:
ε ναι ρε φιλε το ξερω αλλα τι να του πεις δλδ?αν δε το καταλαβενει μονος του?παρε αλλη μηχανη τελος τι να κανεις?ας παρει ενα αρ ες125 να το κιταρει να πιανει τα 170χαω τι να του πουμε?τα αυτονοητα.
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Θεωρητικά αλλά και πρακτικά, και υποθέτοντας ότι πηγαίνατε σε επίπεδο δρόμο, εάν ήσουν μόνος σου και στις ίδιες συνθήκες, το πολύ πολύ να έβλεπες 121.
Ως γνωστόν, κατά την κίνηση στο επίπεδο η μάζα παίχει απειροελάχιστο ρόλο στην ικανότητα μέγιστης ταχύτητας (σε αντίθεση με την αεροδυναμική....)
Ξεχνάς ότι υπάρχουν κι οι κατηφόρες μάστορα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
dirtbird
19/06/2008, 11:07
Ξεχνάς ότι υπάρχουν κι οι κατηφόρες μάστορα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είναι γιατί έχω χιλιαεκατό...:p :p :bigcry: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Είναι γιατί έχω χιλιαεκατό...:p :p :bigcry: :rotflmao:
CBF? :lol: :bawl: :lol:
ST μην πάρεις! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ρε παιδια εγω σας το είπα μήπως είχατε να προτεινετε καμία λυση με κανενα αλλο γρανάζι!Το cbf ειναι μια καλη αρχη μεχρι να κλεισω τα δυο χρόνια και να πάρω απεριόριστο!Βλέπεις από το να ξεκίναγα με κανένα 50αρακι από αυτα που ξεκινήσαν όλοι οι ντραιβερ επελεξα κατι πιο ανετο και φυσικα πιο ομορφο μηχανακι!!
Λεωνίδας
21/06/2008, 14:24
ρε παιδιά μην τρελλαθούμε, και 140 πάει και δεν είμαι και ο εκαφρύτερος αναβάτης :rolleyes:
130 αν θυμάμαι καλά πάει ψιλοάνετα :look:
υπερκυβισε το :rotflmao: :rotflmao: :D :rotflmao: :rotflmao:
RideFree
22/06/2008, 16:51
Εγω παντως το παω χαλαρα πανω απο 130, εχω πιασει και 143-144 στην εθνικη.
Και δικάβαλος πανω απο 120 τα παει, μοντελο 2007.
Είμαι και 70 κιλά βέβαια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Εγω παντως το παω χαλαρα πανω απο 130, εχω πιασει και 143-144 στην εθνικη.
Και δικάβαλος πανω απο 120 τα παει, μοντελο 2007.
Είμαι και 70 κιλά βέβαια...
ασχετο το αβαταρ σου ειναι στην πειραικη?:wave2:
RideFree
22/06/2008, 23:56
Ω ναι... τιμώ και Έντεχνο! :wave2:
SnakeMJK
23/06/2008, 08:00
130+ άνετα και παντού (ανηφόρες κλπ)
145 νορμάλ τελική, με νορμάλ αέρα σε ισιάδι
160++ ευνοϊκό τυφώνα κ λίγο κατηφόρα (αττική οδό πχ), στροφές κάτι λιγότερο από 10.500.
ΥΓ: είμαι 1,89 και 90 κιλά.
Τόσο ησυχο είναι?
Άλλα τα κοντερ τότε Αρη.....
Τωρα εχουν προδιαγραφές...δεν κλέβουν + 40 χλμ αλλα μόλις +10!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
160++ ευνοϊκό τυφώνα κ λίγο κατηφόρα (αττική οδό πχ), στροφές κάτι λιγότερο από 10.500.
+1
και είμαι 70 κιλά 1.78
εχω δει 160+ στα Μεγαρα στις κατηφορες πριν τα διοδια
εθνικη 140 σχεδον παντου τα έπιανε
Εδω το innova πιανει 110 σχεδον για πλακα............σε κατηφορα-γκρεμο βλεπεις και 125!!
Τι του λετε του παιδιου...! Φιλε βαλε turbo απο smart και πιστευω θα εισαι μια χαρα!!
Αμα το βαρεθεις και αυτο βαζεις κινητηρα απο cbf 600!
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από RideFree
Ω ναι... τιμώ και Έντεχνο! :wave2:
και εγω :wave2:
παιδια δε κοβεται κανα χιλιομετρο απ'τις τελικες γιατι μετα δε θα λεμε μονο για το vstrom...
:evil: :evil: :evil:
Τόσο ησυχο είναι?
ρε σαπιλα το XL500 ζοριζεται για τα 150 και το 250 τα εχει για πλακα?
:lol:
Λεωνίδας
04/07/2008, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παιδια δε κοβεται κανα χιλιομετρο απ'τις τελικες γιατι μετα δε θα λεμε μονο για το vstrom...
:evil: :evil: :evil: από τα 140 sorry αλλά δεν κόβουμε :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
από τα 140 sorry αλλά δεν κόβουμε :smilea:
γιατι? δεν εχει φρενα και δεν μπορειτε να κοψετε? :D :D :D
Λεωνίδας
04/07/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
γιατι? δεν εχει φρενα και δεν μπορειτε να κοψετε? :D :D :D ρε άει πέρνα κανένα καλώδιο εσύ με το ιταλικό :wave2:
ρε άει πέρνα κανένα καλώδιο εσύ με το ιταλικό :wave2:
τα καλωδια σε περιμενουν να σε ηλεκτρισουν. μονο που πρεπει να τα κοψω γιατι αλλιως δεν χαλανε... οοοταν βγεις απο το κρησφυγιο σου, να σε παω μια...
:smokin:
:evil:
:smokin:
stavrogin
04/07/2008, 20:00
Τόσο ησυχο είναι?
Aς τους να λενε το RS ακι ηταν θεικο μηχανακι
CBF250 06' specs
Compression: 9.3:1
Power: 21.45 HP (15.7 kW)) @ 8000 RPM
Torque: 22.00 Nm (2.2 kgf-m or 16.2 ft.lbs) @ 6000 RPM
Gearbox: 6-speed
Dry weight: 139.0 kg (306.4 pounds)
CB250RS 84'
Compression ratio 9.3 to 1
Power Output 24.6 BHP at 8,500 rpm (το θημωμουν οτι ειχε 26ιππους)
Gearbox 5 Speed
Vehicle weight (lbs) Dry: 276lbs (125.2kgr)
Οριστε τι μπορει να κανει η χοντα με 17 χρονια εξελιξης
από τα 140 sorry αλλά δεν κόβουμε :smilea:
σε ευθεια πιανει 140 το cbf?
η περιπτωση του γκρεμου δε μετραει...
:D
Λεωνίδας
04/07/2008, 20:20
σε ευθεια πιανει 140 το cbf?
η περιπτωση του γκρεμου δε μετραει...
:D άντε πάλι
ναι λέμε πιάνει ώχου...ζαλισμένος έρωτας γίνατε μερικοί :a16: :a16: :a16: :a16:
βρείτε ένα cbf πηγαίνετε μια ευθεία να δείτε τι λέει το κοντέρ σας πια :wave2:
SnakeMJK
11/07/2008, 12:37
Και σιγά τις τελικές που λέμε...
nickmonstro
11/07/2008, 13:14
άντε πάλι
ναι λέμε πιάνει ώχου...ζαλισμένος έρωτας γίνατε μερικοί :a16: :a16: :a16: :a16:
βρείτε ένα cbf πηγαίνετε μια ευθεία να δείτε τι λέει το κοντέρ σας πια :wave2:
Φωναξε και τον Μιχαλακη για συμπαρασταση!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρών !!!
Κάτω τα χέρια απο τα cbf.
Και εγώ έχω δει 140 στο κοντερ. Αλλα με 6η και κόκκινα στις στροφές.
Και όσο για κάτι βίδες που διάβασα πιο πάνω ,είναι ανήθικες συκοφαντικές επιθέσεις που τις καταγγέλω :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Πάντως και βόλτες έχω πάει και εκδρομές χώρις κανένα πρόβλημα.
Λίγο υπομονή χρειάζεται και σκληρά κολαράκια.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μηχανή.Δεν θα την αποχωριζόμουνα ποτε.
:rolleyes: ...........:rolleyes:
By the way ...
Πωλείται Cbf250 μοντέλο του 04. :rotflmao: :rotflmao:
162 έχω δει λέμε. Τη βελόνα έξω από το ταχύμετρο, τελειώνει στα 160. Με άπνοια στην ευθεία των Μεγάρων στα διόδια
SnakeMJK
15/07/2008, 13:52
Αν με 6η και 140χλμ/ω είσαι στα κόκκινα, υπάρχει πρόβλημα! Με το που κοκκινήσει (10.000rpm) είσαι στα 150 και με άλλες 500 στροφές ξεπερνάς τα 160. (στο περίπου, δεν τα θυμάμαι και απ'έξω, το σίγουρο είναι ότι στις 10.500 η βελόνα έχει περάσει την τελευταία γραμμή του κοντέρ).
sapila racing
15/07/2008, 14:00
ρε σαπιλα το XL500 ζοριζεται για τα 150 και το 250 τα εχει για πλακα?
:lol:
Μην σου κάνει εντύπωση.
Το CB250RS ηταν μικρό, ελαφρύ και πολύ αεροδυναμικό σε σχέση με τα ψηλόφτερα.
Σε τελική εχανε ελάχιστα απο το SR500.
Ηταν 127 κιλά κι ειχε 26 ίππους, το κόλπο ηταν ο εκκεντροφόρος που ειχε και ανέβαζε ακόμα και μεσα στο κόκκινο το οποιο ξεκινούσε στις 9.250 :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Aς τους να λενε το RS ακι ηταν θεικο μηχανακι
CBF250 06' specs
Compression: 9.3:1
Power: 21.45 HP (15.7 kW)) @ 8000 RPM
Torque: 22.00 Nm (2.2 kgf-m or 16.2 ft.lbs) @ 6000 RPM
Gearbox: 6-speed
Dry weight: 139.0 kg (306.4 pounds)
CB250RS 84'
Compression ratio 9.3 to 1
Power Output 24.6 BHP at 8,500 rpm (το θημωμουν οτι ειχε 26ιππους)
Gearbox 5 Speed
Vehicle weight (lbs) Dry: 276lbs (125.2kgr)
Οριστε τι μπορει να κανει η χοντα με 17 χρονια εξελιξης
Κι εγω 26 ίππους θυμάμαι και 127 κιλά :wave2:
Επίσης να πω οτι δεν εκλεβε και πολύ γιατί με 120-130 πήγαινες Θεσσαλονίκη σε 6 ώρες με 2 στάσεις, αυτα το 1986-87-88.
Το ειχα κανει 120.000 χλμ μεχρι να το πουλήσω.
Φαινεται το CBF είναι λίγο ησυχο, εξ άλλου ολα τα CBF ειναι λιγο ησυχα σε σχeση με τα αντίστοιχα CB.
MIXALHS 400SF R
17/07/2008, 19:35
Το CBF που αγόρασα είναι στα 3.000 χιλιόμετρα πήγα ως Κόρινθο με 120-140 λίγο κόκκινο και δικάβαλο... Μια χαρά είναι. Παίζει ρόλο και το στρώσιμο. Το δικό μου το είχε ένας μπάρμπας 50 χρονών... Ε πόσο να το τρέξει πια??? Μια χαρά είναι.... (Πάω στοίχημα ότι σε κανένα δίμηνο θα του 'χω κάψει όχι τα πιστόνια αλλά και τη ζελατίνα του τιμονιού... τέσπα)
pilotos_xtreme
06/09/2008, 19:01
150 στο κοντερ ,στα κοκκινα η βελονα....... ετοιμο να πεταξει ητανε... ευθεια στη μαραθωνος
το μονοκαλο ,δε καιει τπτ ,τπτ ομως
update
λοιπον παιδια σημερα πηρα το cbf ενος φιλου μου, και το εβγαλα στην εθνικη...
η τελικη της μηχανης ειναι 125 χιλιομετρα, ειτε σας αρεσει ειτε οχι
τα 150-160 που διαβασα πιο πανω(οπως σωστα υπεθεσα) μονο στο γκρεμο τα πιανει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
150 στο κοντερ ,στα κοκκινα η βελονα....... ετοιμο να πεταξει ητανε... ευθεια στη μαραθωνος
το μονοκαλο ,δε καιει τπτ ,τπτ ομως
150 μίλια έτσι; :lol:
SnakeMJK
14/10/2008, 13:04
update
τα 150-160 που διαβασα πιο πανω(οπως σωστα υπεθεσα) μονο στο γκρεμο τα πιανει...
Ε ναι, φυσικά εννοείται ότι με μία σκέτη βόλτα στην εθνική βλέπεις αμέσως τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι... Αν το καβαλάς 3-4 χρόνια, χαλάει το κοντέρ και σου δείχνει παραπάνω :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Ε ναι, φυσικά εννοείται ότι με μία σκέτη βόλτα στην εθνική βλέπεις αμέσως τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι... Αν το καβαλάς 3-4 χρόνια, χαλάει το κοντέρ και σου δείχνει παραπάνω :)
θες να πεις οτι αν το ειχα περισσοτερο καιρο θα ειχε μεγαλητερη τελικη?
θα ειχε περισσοτερη θεληση μηπως ο κινητηρας?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
20 λεπτα ημουν σε εθνικη, και πηγαινα για αρκετη ωρα με τερμα γκαζι ετσι ωστε να δω τι τελικη εχει...
και μην αμφιβαλεις για αυτο που λεω:smilea:
και να ΤΟΝΙΣΩ πως οταν μιλαμε για ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, βρισκουμε ενα επιπεδο μεγαλο δρομο και φροντιζουμε να ειναι μερα που να μην εχει αερα...
το ποσα εχει τυχει να δουμε στο κοντερ δε μετρανε για τελικη...
και καλο ειναι να τονιζετε ακριβως την κατασταση γιατι παραπληροφορειται και πολυς κοσμος που διαβαζει...
....
20 λεπτα ημουν σε εθνικη, και πηγαινα για αρκετη ωρα με τερμα γκαζι ετσι ωστε να δω τι τελικη εχει...
.....
και να ΤΟΝΙΣΩ πως οταν μιλαμε για ΤΕΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, βρισκουμε ενα επιπεδο μεγαλο δρομο και φροντιζουμε να ειναι μερα που να μην εχει αερα...
το ποσα εχει τυχει να δουμε στο κοντερ δε μετρανε για τελικη...
....
Ευτυχώς που τα τονίζεις αυτά τα πράγματα....
Στα 21' τί έδειχνε; :lol:
Α... κι αφου δεν κοιτάμε κοντέρ.... ο δορυφόρος τι έδειξε; 150 χαω :lol: :lol: :lol:
ρε σνιπερ για την τελικη που εχει η μηχανη μιλαμε τι δορυφορους λες τωρα?
κι εγω με το ΧΤ στην κατηφορα στα μεγαρα εχω πιασει 180 αλλα η μηχανη παει μεχρι 150 ΜΑΧ...
αμα ειναι να μη συζηταμε να κλεισει το φορουμ να μην πληρωνει και ο αντμιν τους σερβερ τσαμπα
ρε σνιπερ για την τελικη που εχει η μηχανη μιλαμε τι δορυφορους λες τωρα?
κι εγω με το ΧΤ στην κατηφορα στα μεγαρα εχω πιασει 180 αλλα η μηχανη παει μεχρι 150 ΜΑΧ...
αμα ειναι να μη συζηταμε να κλεισει το φορουμ να μην πληρωνει και ο αντμιν τους σερβερ τσαμπα
καλά ναι... για την τελική μιλάμε... αλλά όχι του CBF250 όμως ε; :winka:
SnakeMJK
14/10/2008, 14:35
Δηλαδή το να πήγαινες κόντρα άνεμο αυτά τα 20 λεπτά δεν γίνεται;
Εγώ είχα γράψει επακριβώς:
ΥΓ: είμαι 1,89 και 90 κιλά.
Δεν θα μαλώσουμε τώρα για 5χλμ/ω, αλλά τα 130+ τα είχε ότι κ αν γινόταν. Τώρα αν ήταν χρέπι το συγκεκριμένο cbf που πήγες βόλτα, δεν χρειάζεται εσύ να δημιουργείς λάθος εικόνα.
το συγκεκριμενο cbf ηταν σαν καινουριο...
λοιπον παιδια οπως νομιζεται αμα θελετε παει και 200, εγω μια φορα τα συμπερασματα μου τα εβγαλα...
SnakeMJK
15/10/2008, 08:45
ΟΚ τότε... ΜΕ 200!!!! :p
εγω μια φορα τα συμπερασματα μου τα εβγαλα...
κι εμείς τα βγάλαμε Πάνο :wave2: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
κι εμείς τα βγάλαμε Πάνο :wave2: :beer:
οκ οπως και να χει το μηχανακι μου αρεσε πολυ, τωρα το αν πιανει 150 πιστευω πραγματικα οτι εχει πολυ μικρη σημασια...
pilotos_xtreme
15/10/2008, 20:22
update
φιλε πανος ,στο κοντερ εγραψα και γω οτι τα ειδα. το μηχανακι πανω απο 120 δε παει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
η χοντα το κανε ετσι για να χαιρονται αυτοι που το καβαλανε......
φιλε πανος ,στο κοντερ εγραψα και γω οτι τα ειδα. το μηχανακι πανω απο 120 δε παει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
η χοντα το κανε ετσι για να χαιρονται αυτοι που το καβαλανε...... παιδια δε λεω οτι λετε ψεμματα για τα χιλιομετρα πουεχετε δει στο κοντερ, απλα λεω οτι η τελικη δεν ειναι το μαξιμουμ που εχουμε δει...
βρισκουμε μια μεγαλη ευθεια, η οποια ειναι εντελως επιπεδη,χωρις αερα,και ανοιγουμε ολες τις ταχυτητες μεχρι οσο τραβαει...
σε αυτες τις συνθηκες, το cbf 150 δεν τα δειχνει ουτε στο κοντερ...
σε κατηφορα ομως μπορει να δειξει και περισσοτερα...
pilotos_xtreme
15/10/2008, 21:24
παιδια δε λεω οτι λετε ψεμματα για τα χιλιομετρα πουεχετε δει στο κοντερ, απλα λεω οτι η τελικη δεν ειναι το μαξιμουμ που εχουμε δει...
βρισκουμε μια μεγαλη ευθεια, η οποια ειναι εντελως επιπεδη,χωρις αερα,και ανοιγουμε ολες τις ταχυτητες μεχρι οσο τραβαει...
σε αυτες τις συνθηκες, το cbf 150 δεν τα δειχνει ουτε στο κοντερ...
σε κατηφορα ομως μπορει να δειξει και περισσοτερα...
εννοειται αυτο ,σε κατηφορα μονο. σε ευθεια για να παει πανω απο 130 κανεις 15 τσιγαρα και παιζεις και στοιχημα....
εννοειται αυτο ,σε κατηφορα μονο. σε ευθεια για να παει πανω απο 130 κανεις 15 τσιγαρα και παιζεις και στοιχημα....
αυτο προσπαθουσα ρε παιδια σε τοσα ποστ να εξηγησω, ειδατε που τελικα συμφωνουμε???
:p
pilotos_xtreme
16/10/2008, 17:41
α ρε πανο συνονοματε μονο εγω σε καταλαβενω.....:beer:
kritikos VIP
17/10/2008, 08:52
Γειά σου Πάνο, καλημέρα!Τι κάνουμε?
Εχω νέα για το cbfακι μου....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kritikos VIP
Γειά σου Πάνο, καλημέρα!Τι κάνουμε?
Εχω νέα για το cbfακι μου....
γεια σου ρε κριτικε!!!
πες μας τι εκανες τελικα...
kritikos VIP
17/10/2008, 15:50
Λοιπόν,να υπενθυμίσω ότι είχα πάει το μηχανάκι σε συνεργείο της HONDA και μου ζήταγε 400 Ε (190 Ε εργασιά + 80 καλιμπράς)
Εννοείται πως ρώτησα και αλλού και το πήγα τελικά σε ένα άλλο (εξουσιοδοτημένο και αυτο) και μου εβγαλε επισκευή 250 Ε !!!!! Απο αυτά είναι η εργασιά 100.....!!!
Τι΄συμπέρασμα βγάζεις?
Δεν είχα δίκιο που έλαγα οτι ο πρωτος ζητάει πάρα πολλά??
Ειναι ιδεα μου η το Beverly 250 το εχει χαλαρα το CBF??
Alexander
14/03/2010, 13:16
Η ιδέα σου !!!
με 1 σκουερ παντως που ειχα ανοιξει για πλακα μεχρι τα 100 μου εφυγε αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν 250αρι