View Full Version : Πρωτοβουλία Μοτοσυκλετιστών
Duskolh h douleia tou dhmosiografou
Kai tou tupografou
8648
xwris logia....
Triumph, mousaki... swstos!
Camera, action,, Flashback
8649
Panw apo 400 lastixa oura
8651
Kiiiiaaaaaaalllhhhhhhhhh!
8652
Traveller
12/02/2005, 18:13
Paidia eimastan katapliktikoi, bravo se olous. To klou se aleksandras pou evlepes ton alithino ogko itan apsogo.
Auto pou mou emeine omws einai i apospsi enos filou. Ti diatipwnw AKRIVWS opws eipothike
"paidia den eimai apergospastis, alla i kameres einai kales, giati meiwnete i astinomeusi..." !!!!!!!!!!!!!
to en logo palikari eixe erthei me ton bobo AKRANOS....
Kalo sk :)
Παιδιά , είμαι περήφανος που "οδήγησα" μαζί σας!
Ξέρω καλά πως η "Πρωτοβουλία" σκοπεύει να συνεχίσει να κυνηγάει τα θέματα που έχουν τεθεί (και πάρκινγκ , και διήθηση και κάγκελα) , και με άλλες τέτοιες εκδηλώσεις , αλλά και πιο "επίσημα" , μπας και ακούσει κανένα "επίσημο" αυτί.
Και η χθεσινή πορεία/εκδήλωση είναι ένα σοβαρό όπλο γι αυτόν τον σκοπό.
Πάντα τέτοια και ακόμη καλύτερα !!!! :D :D :D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Traveller
...
"paidia den eimai apergospastis, ...
[/B]
Καλά το ξεκινάει, μιλάμε φοβερή αντίληψη ο τύπος,
δηλαδή εμείς κάναμε απεργία έτσι;:rotflmao: :rotflmao:
οπότε τι μας εκπλήσει;
...alla i kameres einai kales, giati meiwnete i astinomeusi..." !!!!!!!!!!!!!
Αφού μπορούμε να τη μειώσουμε....μπορούμε και να την αξαλείψουμε!!!!
Εμπρός λοιπόν!
Να βάλουμε κάμερες οικειοθελώς... στα σπίτια μας, στις κρεβατοκάμαρες και στα μπάνια και στα δωμάτια των παιδιών και στο σπιτάκι του σκύλου:rotflmao: :rotflmao:
Σόρυ traveler, είσαστε πολύ φίλοι με τον τύπο;;
antonis111
14/02/2005, 12:52
με θυμάστε? ναι, ναι, ο ενοχλιτικός αντόνης που δεν σινιθίζει να χαηδεύει τα αυτιά σας.
λοιπόν τί ακούω? επιτιχία! μα είστε καλά? επιτιχία που μαζεύτικαν 30 μηχανάκια σε μια εκδίλοση διαμαρτιρίας την οποία διοργάνωσαν 8 λέσχες μοτοσηκλέτας? επιτιχία 30 μιχανάκια όταν στο λεκανοπέδιο της αττικής κικλοφορούν 150.000 (δεν θημάμε καλά)?
αυτό δεν είναι επιτιχής εκδήλοση διαμαρτιρίας, είναι απόδηξη προς το κράτος πως δεν έχουμε καμία δύναμη.
ήταν απλά μία αρχή από την οποία πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα και να είμαστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά και πρέπει να υπάρξει επόμενη φορά. όμως εάν διαμαρτιριθείς αρκετές φορές χωρίς να πετύχεις το παραμικρό τότε είναι ανθρόπινο να χάσεις το ηθικό σου, και τότε έχει κερδίσει το κράτος.
ο κρατικός μηχανισμός δεν γνορίζει από ευαισθισίες και ρομαντισμούς, μόνο μία λέξη τον αγκίζει: πολιτικό κόστος. 30 μηχανάκια δεν υπολογίζοντε.
είναι όμορφο να διαμαρτιρόμαστεκαι να κάνουμε πορείες, το θεωρώ ρομαντικό και μου δείνει χαρά να σιμετέχω, αλλά σινιδιτοποιώ πως η εποχή μας δεν είναι ρομαντική και αν θέλουμε εκτως από το να νιώσουμε όμορφα, να πετίχουμε και κάτι πρέπει να δούμε τα πράγματα πεζά.
πηστεύω πως η καλίτερη προβολή των προβλημάτων μας -όπως έχω υποστιρίξει και στις από κοινού συνελέυσεις των λεσχών- όταν δεν μπορούμε να κάνουμε πολυπλιθή διαμαρτιρία είναι η προβολή από τα Μ.Μ.Ε. εκ πρώτης.
εκτώς αυτού πηστεύω πως προέχει η συσπείρωση των μοτοσικλετιστών και μετά θα μπορέσουμε να διαμαρτιριθούμε αποτελεσματικά.
άσχετο: ορκιζομε, δεν κατηγορώ κανέναν και σας αγαπάω όλους.
καταλάβατε...
Antoniss, που τα είδες τα 30 μηχανάκια ; Για ξαναδοκίμασε με 400 - 500 μηχανάκια και ίσως το ξανασκεφτείς το θέμα.
όλη η Αλεξάνδρας απο πάνω μέχρι κάτω γεμάτη μηχανάκια , δεν νομίζω να είναι "30 μηχανάκια" ....
Με αγάπη πάντα ...
Μάνος
periklisk
14/02/2005, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μανος
Antoniss, που τα είδες τα 30 μηχανάκια ; Για ξαναδοκίμασε με 400 - 500 μηχανάκια και ίσως το ξανασκεφτείς το θέμα.
όλη η Αλεξάνδρας απο πάνω μέχρι κάτω γεμάτη μηχανάκια , δεν νομίζω να είναι "30 μηχανάκια" ....
Με αγάπη πάντα ...
Μάνος
έτσι.... για να πάμε στον οφθαλμίατρο μια......αντονις111
Παιδια κι εγω ειχα παει και δεν υπηρχε κοσμος......... Στο σημειο που παρκαραμε στο Πολεμικο Μουσειο φανηκε ποσο λιγοι ειμασταν........ Ζητημα να πιασαμε 100 μετρα σε διπλη (περιπου) σειρα....... Στην πορεια φαινομασταν πολλοι γιατι ηταν ο ενας πισω απο τον αλλο και οχι ολοι μαζι οπως αλλες φορες..........
Προσωπικα στεναχωρεθηκα γιατι περιμενα πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη...............
Ρε Αντωνη ...
Προσπαθεις παλι να γινεις το hit της βδομαδας ?
Νομιζεις πως αξιζεις για να σου απαντησει κανεις?
Κακως εκανε και σου απαντησε ο Μανος, γιατι σου δινει αξια.
Ενας εμπαθης ανθρωπος εισαι, εναντια σε αυτους που καβαλανε μηχανη και αισθανονται ομορφα πανω σ' αυτην.
Το οτι κι εσυ μετακινησαι με ενα σκουριασμενο διτροχο ΔΕΝ σε βαζει αυτοματα αναμεσα μας!
Θελει και την καταλληλη νοοτροπια το αθλημα παλουκαρι μου ...
Που εσυ οχι μονο δεν διαθετεις, αλλα δεν την ειχες και ποτε απ' οτι φαινεται, παρα τα παραμυθια που μας εχεις παραθεσει εδω κατα καιρους ...
Εγω λοιπον φιλαρακι, αισθανομαι περηφανος που ημουνα εκει και αντικρυσα αυτο το μεγαλειωδες θεαμα ...
Εμεις θα συνεχισουμε να "παλευουμε", ακομα κι αν κερδισεις κι εσυ απο αυτο, μιας και ταυτοχρονα θα κερδισουν και ανθρωποι που, σε αντιθεση με 'σενα, το αξιζουν!
Εσυ τραβα τον δρομο που εχεις χαραξει ...
Κι αν δεν μας ξαναγραψεις ...
Μην φοβασε και ΔΕΝ θα στεναχωρηθουμε!
Στο καλο! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παιδια κι εγω ειχα παει και δεν υπηρχε κοσμος......... Στο σημειο που παρκαραμε στο Πολεμικο Μουσειο φανηκε ποσο λιγοι ειμασταν........ Ζητημα να πιασαμε 100 μετρα σε διπλη (περιπου) σειρα....... Στην πορεια φαινομασταν πολλοι γιατι ηταν ο ενας πισω απο τον αλλο και οχι ολοι μαζι οπως αλλες φορες..........
Προσωπικα στεναχωρεθηκα γιατι περιμενα πολυ μεγαλυτερη συμμετοχη...............
Ειδες ? :winka:
Γι' αυτο φωναζουμε για τα παρκινγκ των μηχανων! :D
Ειδες σε ποσο λιγο χωρο παρκαραμε τοοοσες μηχανες?
:lol: :rotflmao: :lol:
:lol: Σωστος! :rotflmao:
Παντως εστω και με 400-500 μηχανες θεωρειται επιτυχημενη η διαμαρτυρια? Δεν ξερω, ρωταω τους παλιοτερους να μας πουν....
To '97 αν θυμάμαι καλά , είχαμε πάει σε π[ορεία της ΜΟΤΟΕ που είχε κάπου τόσα μηχανάκια όπως προχθες και με την οργάνωση της ΜΟΤΟΕ και διαφήμιση κλπ κλπ , και θυμάμαι ότι τότε είχε θεωρηθεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ πετυχημένη πορεία.
Πριν 2 χρόνια έκανε και το ΜΟΤΟ μία πορεία και είχε 2000 μηχανάκια (πρώτη φορά στην Ελληνική ιστορία της μοτοσυκλέτας) , με παρατεταμένη διαφήμιση κλπ κλπ και τις πλάτες ενός οργανισμού σαν το ΜΟΤΟ.
Αρα η Πρωτοβουλία (επιμένω οτι είναι στα ΝΗΠΙΑΚΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ !!!!) πρέπει να βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Όρεξη να έχετε γιατι ακολουθεί και άλλη εκδήλωση πάλι για το πάρκινγκ. Στο χέρι μας είναι να πήξουμε τον κόσμο στα μηχανάκια.
crs-k μην "θολώνεις" . Εχουμε έναν στόχο. Ας μην χάνουμε την σκόπευση !
Κριτική (καλή και κακή) είναι αναμενόμενη (και αν είναι βάσιμη , τότε είναι και καλοδεχούμενη);)
..................
Κριτική (καλή και κακή) είναι αναμενόμενη (και αν είναι βάσιμη , τότε είναι και καλοδεχούμενη);)
Παρα πολυ σπανια "θολωνω" Μανο ...
Δεν με ενοχλει η κακη κριτικη.
Η εμπαθεια και η λασπολογια με ενοχλει ... :sick:
Και ο Αντωνης111 εχει τετοιο "ιστορικο" εδω μεσα ... :(
Αλλα μου περασε ηδη ... :wacko:
Οκ!
Στον στοχο ξανα! :lol:
Οκ, ic, μαλλον επειδη ειμαι νεος σε αυτα τα θεματα περιμενα πολυ περισσοτερο κοσμο....
Παντως και στην επομενη εκει θα ειμαι παιδια, ελπιζω να διατηρηθει η καλη διαθεση για τετοιες κινητοποιησεις. Ελπιζω αυτη τη φορα να ερθουν και καποιοι φιλοι μου που δεν μπορεσαν προχτες.
Α, επειδη δεν ειδα ειδησεις την επιμαχη μερα, τι αντιδρασεις ειχαμε στα media???
Το ειδαν θετικα η πεταξαν τιποτα μλκιες???
Η αντιμετώπιση ήταν πολύ καλή και τα σχόλια σωστά (παραξενεύτηκα που ήταν έτσι , αλλά , ευχάριστα ! )
Η αντιμετώπιση ήταν πολύ καλή και τα σχόλια σωστά (παραξενεύτηκα που ήταν έτσι , αλλά , ευχάριστα ! )
Καλο αυτο... Ισως να εχει παιξει ρολο και το οτι σε ενα βαθμο εχουμε βελτιωσει την εικονα μας σαν μοτοσυκλετιστες. Οδηγαω περιπου 10 χρονια και εχει βελτιωθει η κατασταση απο παλιοτερα, τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου. Εχουν μειωθει αρκετα νομιζω τα "κακα παραδειγματα" και αυτο βοηθαει στην γενικοτερη εικονα που δινουμε προς τα εξω.
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
14/02/2005, 15:18
θα συμφωνισω με τον αντονη σε ενα πραγμα....
οτι ειναι στην αθηνα 150,000 μηχανακια.
ισως ειναι και περισοτερα... ισος ειναι και 1,000,000.
απο αυτα ομως πρεπει να ξεχωρισεις φιλε αντωνη σε καποιες κατιγωριες
α) στους μοτοσικλετηστες.
β) στους οδηγους δυκικλων...(που καμια σχεση δεν εχουν με την μοτοσικλετα απο το οτι την αγορασαν να πηγενουν μεχρη την δουλια τους και τιποτα περισοτερο.)
γ) στους καγκουρες.......:confused:
δ)στους κατα σηνηδηση αντιρισιες....
οσο αφορα την Α κατηγορια.....
με την ελαχηστη ενιμεροση και με τα προτα δηλα βηματα της ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑΣ επιτρεψε μου να το θεωρισω επιτηχεια.
αν δεν το πιστευης ...
1) ας ησουν εκει να δης...
2) θα δης την επομενη φορα το τι θα γηνη...:beer:
γιωργος
ireneepi
14/02/2005, 15:18
Εγω πιστευω οτι η εκδηλωση ητανε
πολυ επιτυχημενη για τα αρχικα της βηματα....!!!!
χαρηκα και ειμαι πολυ περηφανη που εγινε ολο αυτο το σκηνικο...
Και θελω να ευχαριστησω πολυ τον φιλο
μου jimbar που μου εδωσε την ευκαιρια να βρισκομαι εκει.
Ευχομαι αυτες οι προσπαθειες να
γινουν ακομα περισσοτερες και εμεις ολοι παροντες για να τις στηριζουμε.
:wave2:
Traveller
14/02/2005, 17:34
Roda einai kai girizei,
file Antoni, ean den anoikseis gkazi i roda den girizei...
Me alla logia, ean kaneis den endiaferthei, min perimenoume apo tous allous. Sigoura borousame na eimaste perrisoteri. Exoume dei kai xeirotera kai pistepse me oti i katastasi veltiwnetai. Elpizw na eisai mazi mas tin alli for.
P.S re ireneepi pou eisoun k me ti mixani?? Tes pa tin alli fora elpizw na ta poume. Take care and c u on-line
Den mas exei milhsei kaneis pantws gia ta organwtika ths prwtoboulias.
Poios pou pote pws...?
An 0elete boh0eia peste mas.
Peri krhtikhs, den exw polla na pw alla kai 30 na hmastan a htan mia andiaferousa afethria gia organwsh.
Den ginontai ola automata estw kai na uphrxan kefalaia sthri3hs.
0elei douleia, wraia tupografhmenes prokuri3eis, e0elontes na tis antigrafoun, na tis moirazoun, na tis toixokolloun...klp.
Fantasteite na uphrxe kai perissoterh organwsh posoi 0a hmastan. Fantasteite na htan ka0hmerinh sthn A0hna posos kosmos 0a to ma0aine.
FANTASTEITE anti gia tis 10 na htan stis 12 posoi akoma 0a 3upnousan na er0oun....
Den klonisthkan oi upourgoi kai oi armodioi alla htan mia en0aruntikh arxh gia kati kalutero kai apodotikotero sto mellwn.
0elei douleia omws, kai de blepw oute poios thn kanei oute na zhtaei boh0eia!
Kozmas:wave2:
Ενημερωτικά και μόνο και με δική μου πρωτοβουλία (γιατι δεν έχω την εξουσιοδότηση απο καμμία λέσχη) , η Πρωτοβουλία άρχισε να γεννιέται όταν τον περασμένο Οκτώβρη κάποιοι εκπρόσωποι μερικών λεσχών συναντήθηκαν για να κουβεντιάσουν τι μπορούν να κάνουν ΜΑΖΙ.
Αυτή η συνάντηση είχε και δεύτερη και η πρώτη εκδήλωση της Πρωτοβουλίας ήταν η εκδήλωση για το πάρκινγκ μοτο στην οδό Σκουφά.
Έκτοτε έγιναν αρκετές συναντήσεις (κυκλικά σε κάθε μία απο τις συμμετέχουσες λέσχες). Ο πρώτος σκοπός ήταν να σπάσουμε την δυσπιστία που όλοι ξέρουμε οτι υπάρχει ανάμεσα στις λέσχες , ωστε να μπορέσουμε να απελευθερώσουμε δυναμικό για δράση.
Έτσι , η εκδήλωση του Σαββάτου ήταν η δεύτερη εκδήλωση , και το κυριότερο... οι λέσχες πλέον δεν είναι κάποιες ταμπέλες , αλλά άνθρωποι με ονόματα και ιδιαιτερότητες που ο καθένας απο τους άλλους τις σεβεται και τις λαμβάνει υπ όψιν του.
Οργανωτικά δεν υπάρχει κανένα προεδρείο (δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αργότερα , αλλά στην παρούσα φάση πιστέψτε με , είναι όμορφο να λειτουργούμε έτσι , παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν).
Για την ιστορία , οι λέσχες που συμμετέχουν (και αν ξεχάσω καμμία , συχωρέστε με , δεν έχω πιεί ακόμη καφέ) , είναι :
ΜΟΤΟ GUZZI , ΛΕΣΧΗ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ , TDM , ΑΝΕΜΟΣ , ΛΕΦΚΑ , Ε-75 , VESPA CLUB , ΛΕΜΟΤ. Στην εκδήλωση είχαμε και την συμπαράσταση της ΑΧΛΕΜΟ (Αχαική Λέσχη Μοτοσυκλέτας) , όπως και η Λέσχη του Βόλου (ΜΟΤΟΛΕΒ) έχει παραστεί σε μία συνάντηση (παρότι και οι δυο είναι στην επαρχία ) και βεβαίως (ο κύριος στυλοβάτης κατα την άποψη όλων ) Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ !!
antonis111
15/02/2005, 09:22
crs-k. την έχεις δει μηχανόβιος? ένας καινούριος μάρλον μπράντο? μήπως έπρεπε να παίξεις εσύ στα ημερ.μοτοσυκλέτας?
έχεις αποθημένα? έχεις πρόβλημα μαζί μου? σε χαλάει η βέσπα μου? θεωρείς το μεταχιρισμένο 400άρι τσόπερ σου μηχανή? πρέπει ντέ και καλά να σχολιάσεις αρνητικά χιδεολογόντας ότι γράψω. μία φορά κάθε δύο μήνες γράφω, ήμαρτον παλικάρι μου.
αν σου πώ πως ήμουν από αυτούς που διοργάνωσαν την διμαρτιρία θα με πηστέψεις?
κάνε μου τη χάρη.
Λυπάμαι που δεν ήμουν εκεί
σας θαύμασα (δυστυχώς) από την τηλεόραση και από εδώ
(γιατί μια ίωση από την Παρασκευή, με κρατά ακόμα άρρωστο )
Μάνο
με κρατικούς φορείς Η με τον Άρη Σταθακη, έχετε έρθει ποτέ σε κάποια επικοινωνία ?
(αναφέρω αυτόν γιατί όταν δεν ήταν βουλευτής, ασχολειτο συνέχεια, με τα στραβά και ανάποδα)
Επίσης έχετε έρθει σε επαφή με τα κανάλια, για φιλοξενία σε κάποια πρωινή ενημερωτική εκπομπή? (Μιας και το θέμα είναι πρόσφατο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από antonis111
crs-k. την έχεις δει μηχανόβιος?
ΝΑΙ !
ένας καινούριος μάρλον μπράντο? μήπως έπρεπε να παίξεις εσύ στα ημερ.μοτοσυκλέτας?
:rolleyes: Τωρα που το λες ...
έχεις αποθημένα?
Ναι! Ενα με την Ναομι Καμπελ! :lol:
έχεις πρόβλημα μαζί μου?
Εχω προβλημα με την λασπολογια και την παραπληροφορηση, γενικοτερα. :winka:
σε χαλάει η βέσπα μου?
Με την βεσπα δεν εχω τιποτα.
Η συντηρηση της ομως δειχνει και την αγαπη σου για την μηχανη.
θεωρείς το μεταχιρισμένο 400άρι τσόπερ σου μηχανή?
Με μπερδευει με αλλον Χρηστο ... :lol:
Παντως μια χαρα ειναι κι αυτο ...
πρέπει ντέ και καλά να σχολιάσεις αρνητικά χιδεολογόντας ότι γράψω.
ΔΕΝ "χυδαιολογησα" ΠΟΤΕ εδω μεσα, σε αντιθεση με αλλους.
Βεβαια μπορει να μην γνωριζεις καλα την Ελληνικη γλωσσα, οποτε και να μην καταλαβαινεις το νοημα των λεξεων που γραφεις ...
Αν ειναι ετσι, εχεις μια δικαιολογια ... :sick:
μία φορά κάθε δύο μήνες γράφω, ήμαρτον παλικάρι μου.
Γραφε καθε μερα αν θες ...
Δεν εχω προβλημα ...
Το τι λες και το πως το λες με ενοχλει !
αν σου πώ πως ήμουν από αυτούς που διοργάνωσαν την διμαρτιρία θα με πηστέψεις?
Εδω μπορεις να πονταρεις ΟΛΑ σου τα λεφτα!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! :lol:
κάνε μου τη χάρη.
Ηδη σου εκανα ΜΕΓΑΛΗ χαρη που απαντησα και δευτερη φορα!
Ειμαι ανακολουθος!
Μ' αρεσει που εδωσα και συμβουλες στον Μανο ... :sick:
Κανε μου κι εσυ μια χαρη ...
Ξαναδιαβαζε αυτα που γραφεις και δες την εμπαθια, για αυτους που τουλαχιστον προσπαθουν, που βγαινει μεσα απο αυτα ... :yuck:
Με τον Σταθάκη , βεβαίως (εδω και 3 χρόνια).
Όμως μας έκανε μία πάσα που θα την ζήλευε και ο Ριβάλντο , σε "άλλους αρμοδίους" του Δ.Αθηναίων , οι οποίοι ΠΟΤΕ δεν απάντησαν στις πάσης μορφής προσπάθειές μας για επικοινωνία (ήταν σχετικά με τα κάγκελα).
Βεβαίως τώρα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Η απολογιστική συνάντηση της Πρωτοβουλίας , σχετικά με την εκδήλωση , οπωσδήποτε θα έχει και προγραμματισμό των επόμενων βημάτων.
Τώρα αν θα είναι επαφή με αρμοδίους φορείς , η μέσω ΜΜΕ (όπου εδω υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα γιατι πρέπει να είναι κανείς πολύ μπασμένος στα κόλπα μιας ζωντανής επικοινωνίας και των "κόλπων" των δημοσιογράφων για να περάσουν αυτά που θέλουν αυτοί και αυτά που "πουλάνε") , θα το αποφασίσει η πλειοψηφία.
Θα δούμε . Σίγουρα πάντως θα γίνει follow up της εκδήλωσης για να έχουμε κάποιο ουσιαστικπο αποτέλεσμα.
Μάνο συγχαρητήρια και πάλι σε όλους όσους συμμετείχαν οργανωτικά και με την παρουσία τους
είναι γεγονός ότι ακόμα και ο Καββαθάς και ο Χαντζάρας με έχουν απογοητεύσει λίγο, με κάποιες εμφανίσεις τους
ο Ιαβέρης όμως εμφανίζεται συχνά και είναι αρκετά δεικτικός
ίσως να σας βοηθήσει όπως μπορεί
(και πάλι λεω ότι λυπάμαι,
πυρετός και απαιτούμενο ταξίδι από την επαρχία, δεν με άφησαν να είμαι εκεί )
Οργανωτικά δεν υπάρχει κανένα προεδρείο (δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει αργότερα , αλλά στην παρούσα φάση πιστέψτε με , είναι όμορφο να λειτουργούμε έτσι , παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν).
Ki egw kai polloi alloi, kaloproaireta h" kakoproaireta apenanti apo tis lesxes, den anoikoume se kammia lesxh.
Auth h prwtoboulia toulaxistwn proswpika me endiaferei na asxolh0w giati exoume polla kai diafora problhmata na lusoume kai m'aresei kai h odos epilushs.
Oi megalolesxes kanoun tis epafes tous me politika proswpa na lusoun kapoia ap'ta problhmata. Emena m'aresei na erxontai autoi se mas kai na mas parakalane na 3emplokaroume thn A0hna.
Auto pou den akouw na les einai PWS mporoume emeis oi ap'e3w an 0eloume na sumetasxoume sta organwtika. Den akouw prosklhsh gia thn epomenh sunanthsh!
An den uparxei tetoia anagkh gia boh0eia aplws xreiazeste swmata na kanoun mpougio, egw toulaxistwn 0a apexw.
Η προσέλευση είναι ελεύθερη.
Θα ενημερωθείτε πιστεύω όταν οριστικοποιηθεί η συνάντηση.
(Απλά να έχουμε όλοι υπ όψη μας πως ήδη η συνεννόηση είναι δύσκολη αν δεν είμαστε ΛΑΚΩΝΙΚΟΙ στις τοποθετήσεις μας , γιατι κινδυνεύουμε να πάμε σπίτια μας το πρωι !!!!!).
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
15/02/2005, 18:16
εγω οπως ξερετε εχω ειμαι απογοητευμενος με της λεσχες.
την προτοβουλια την στηριζω οσω μπορω γιατι δεν εχει να κανει με λεσχες αλλα με τον απλο μοτοσηκλετηστη που αγανακτησμενος απο οσα σημβενουν γιρο του και απο την αδιαφορια που υπαρχει απο τους υπευθηνους αλλα και απο της περισοτερες λεσχες. ειμαι παντα σε επαγρηπνηση και εχω επαφες με ανθρωπους που δεν επαναπαβοντε αλλα ενδιαφεροντε για ενα καλυτερο αυριο.
νε το που βλεπω ενα ποστ η μαθενω καποια πληροφορια οτι υπαρχη καποια σκεψη για να γινη κατι καλο κηνητοποιουμε και μαθενω το τι γηνετε.
αλοστε εχω δηλοσει επανηλιμενα σε ολους οτι ειμαι εδω οποτε με χρηαστη οποιοσδηποτε να βοηθησω και με το που σκευτη καποιος κατι μου ριχνη τηλεφωνο για να βρεθουμε να βαλω και εγω ενα χερι βοηθειας.
αρκη να ξερουμε οτι ειναι 5-10-20 ατομα προθημα να βοηθησουν.
με την βαση αυτη ξεκηναει και μπενη το τσουκαλι στην φωτια και αρχηζη το μαγηρεμα.
αρκη να ξερεις οτι εχεις καποια υλικα να βωηθησουν.
μαλιστα θα βαλω ενα ποστ για το ποιοι ειναι προθημοι να βωηθησουν στην επομενη κηνηση της προτοβουλιας.
νομιζω οτι ειναι μια καλη σκεψη αυτη για να εχουμε μια βαση που θα ενδιαφερετε να κηνηση τα νιματα. τι λετε?
γιωργος
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer1000
:ZZZ: H ΜΟΤΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ....ΕΠΙΣΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ.ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ Κ Ε Ρ Δ Ο Σ......ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΗ....ΠΑΡΕΑ!
ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΠΕΛΟΤΟΙ!.-
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ) Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΤ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΤΟΕ;
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ 60+ ΛΕΣΧΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΣ ΕΜΠΟΡΟΙ .
ΜΗΠΩΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΕ , ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΙ?
ΥΓ. sorry για τα κεφαλαια , τωρα το καταλαβα.