PDA

View Full Version : CBF-600 2008: Το πήρα!

kondoras
20/06/2008, 08:39
Γεια .Επιτελους καταφεα και αποφασισα και πηρα μηχανακι.
Εντυπωσεις...
Το περιμενα ποιο ανετο να πω την αληθεια.
Εχει σχετικα σκληρη για μενα σελα και καπου στα 120 βγαζει ενα συντονισμο που σου γαργαλαει τον πισινο.
Το τιμονι λιγο χαμηλο για πολη αλλα υπαρχουν αποστατες.
Το δικο μου τραβαει και λιγο δεξια αλλα ειδα οτι ο πισω πειρος τις ροδας δεν ειναι ακρβως.
Οι μεσαιες ταχυτητες του κιβωτιου 3,4,5 ειναι παρα πολυ κοντα.
Θετικα.Η ροπη που εχει απο πολυ χαμηλα ακομα και η 6 τραβαει θετικα απο 2000 στροφες ισως και λιγοτερο.

Ο καταπλικτικος ηχος που βγαζει η μαμα εξατμιση καλουτσικη προστασια απο αερα( ειμαι 1,76)
τραινο μπαινει στις στροφες με τις ταχυτητες που πηγαινα κα γενικα ενα ευκολο μηχανακι.
Φρενα καλα δειχνουν ειναι με ABS.
Θα το παρω μαζι για λιγες μερες Ανδρο και στον γυρισμο θα σς πω περισσοτερα αν θελετε.
Αν καποιος βιαζεται να μαθε μπορει να με πρει στο 6936900464 και να του πω περισσοτερα.

Να εχετε υπ οψιν οτι ειμαι και λιγο μιζερος.Ενα ποιο μικρο απο εμενα που ρωτησα μονο θετικα ειχε.
Μεσα σε 2 μηνες ειχε 6000χμ.!!!
Α. Ο κινητηρας εντελως ηλεκτρικος.Καποια στιγμη στην Λαυριου ειδα 180 χωρις να το καταλαβω....σχεδον.

Δεν σε εξιταρει αλλα δεν σε τρομαζει κιολας.

Τα λεμε
:wave2:

Γιωργος

javaneze
22/06/2008, 11:05
Περισσοτερα ασχημα ανεφερες ή μου φανηκε;

Υπομονη φιλε, ολα θελουν το στρωσιμο τους... απο τον κινητηρα και τα τακακια εως τις αναρτησεις και την σελα.

Στην Ανδρο ομως τι να προλαβεις να καταλαβεις... δεν υπαρχει δρομος να πιασεις πανω απο 50-60 (αν εξαιρεσεις την μια μοναδικη ευθεια μετα την Παλιουπολη οπως πας για Χωρα αλλα και παλι αυτη 500 μετρα ειναι).

Το νου σου μην τραβιεσαι με το cbf σε Ζοργκους και Ατενια γιατι ειδικα τωρα στο στρωσιμο δεν ειναι οτι καλυτερο ο χωματοδρομος.

Καλοριζικο και τυχερο ευχομαι!:beer:

eyes_o9001
22/06/2008, 14:39
καλοριζικο.ωραιο μηχανησμα!! βαλε και καμμια φωτο..ρε τσιγγουνη..

makis206
23/06/2008, 07:18
Καλορίζικο και καλοτάξιδο, πάντα όρθιοι κι οι δυο σας !

Φωτό να βάλεις να το καμαρώσουμε !:a30:

:beer:

XJR_Billy
23/06/2008, 08:01
Καλορίζικο και αγρατζούνιστο φίλε.

apav
23/06/2008, 08:35
:beer:

Road67
23/06/2008, 10:24
Kαλοριζικο, παντα ορθιος

TEOkaip7
23/06/2008, 11:30
καλορίζικο, καλοτάξιδο

:beer: :beer:

vmantas
23/06/2008, 19:25
Καλοτάξιδο φίλε.
Θα το συνιστούσες σε νέο οδηγό - μεγάλο σε ηλικία το μηχανάκι για πρώτο?

franki26gr
23/06/2008, 19:45
Καλοριζικο - καλοταξιδο και παντα ορθιος....
Χρωματακι?

kondoras
25/06/2008, 07:32
Φιλε javaneze ναι περισσοτερα ασχημα ειπα για να ξερει καποιος τα μειονεκτηματα του,αυτα που ισως δεν φαινοντε με μια μικρη βολτα.Ασε που δεν το δινουν για τεστ.

Οσο για την Ανδρο ...παω οπου θελω εγω και η παρεα και οχι οπου θελει η μηχανη.

Την δοκιμασα με ποοοοολυυυυυ αερα και ειναι ποοοοοολυυυυ σταθερο μηχανακι.

Φωτογραφιες ...να δω αν βρω πως μπαινουν καθωτι νεος εδω..

VMANTAS Παντα με την προυποθεση οτι ξερεις το χειρισμο μηχανης ναι θα το συνιστουσα γιατι πατας κατω εστω και αν δεν εισαι ψηλος ξεκιναι με πολυ λιγες στροφες και δεν εχει ξεσπασματα που θα σε φοβισουν.Το δε ABS σου δινει μια σιγουρια.Την αγορασα 7700. Μην δωσεις παρα πανω.Το βαρος της ειναι 222 κιλα λεει η HONDA γεματο υγρουλια τα οποια εξαφανιζοντε μολις ξεκινησεις.Ειναι μηχανακι που καθε μερα ανακαλυπτεις οτι σου αρεσει περισσοτερο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΧΕΣ. ΚΕΡΝΑΩ.

Αντε να βρεθουμε και σε καμια βολτα.

Παρασκευη και Σ/Κ παω νοτια τωρα που δεν ξερω . Οπου κατσει. Θα σας ξαναπω εντυπωσεις με ποιο πολλα χιλιομετρα στο κοντερ.

kondoras
25/06/2008, 07:37
Βλεπω αυτα που εγραψα...καποιες λεξεις τις εγδαρα....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ:rolleyes: