View Full Version : Γενικη συζητηση για την ετησια εκδρομη
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:evil: :D
:a021: :a38:
DimChios
05/06/2008, 21:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
:a021: :a38:
Εγω φταιω που πηρα το μερος σου!
:sad:
Εγω φταιω που πηρα το μερος σου!
:sad:
αλλο καταλαβα....
DimChios
05/06/2008, 21:28
αλλο καταλαβα....
TO ΞΕΡΩ!!!
:a22: :a22: :a22: :a029: :a029: :a029:
:lol: :bigcry:
TO ΞΕΡΩ!!!
:a22: :a22: :a22: :a029: :a029: :a029:
:lol: :bigcry:
μητσο δε πα να κοιμηθεις καλυτερα ?????
:mad:
DimChios
06/06/2008, 06:07
μητσο δε πα να κοιμηθεις καλυτερα ?????
εφυγα για δουλεια ρε! Σιγα μη πηγαινα για υπνο τετοια ωρα ετσι κι αλλιως!
:sick: :alien:
Operater
06/06/2008, 14:27
Group C --> 4 caponord! Forza Italia λέμεεεεε.....:smokin:
:lol:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 14:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Group C --> 4 caponord! Forza Italia λέμεεεεε.....:smokin:
Τι σε νοιάζει εσένα τι γίνεται στο Group C να πούμε; :mad: :smokin: :D
Στο γκρουπ σας παρακαλώ κυριε :smokin:
Operater
06/06/2008, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι σε νοιάζει εσένα τι γίνεται στο Group C να πούμε; :mad: :smokin: :D
Στο γκρουπ σας παρακαλώ κυριε :smokin:
Ναι αλλά το group μου ξέρεις τι κάνει στο group C.... :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Θα ήθελα πάντως να είμαι δίπλα-δίπλα με τον powerφώτη.... :D
Operater
06/06/2008, 14:38
Ναι αλλά το group μου ξέρεις τι κάνει στο group C.... :rotflmao: :rotflmao: :bigcry:
Θα ήθελα πάντως να είμαι δίπλα-δίπλα με τον powerφώτη.... :D
Και όχι μόνο δίπλα στον powerφώτη...... lygouris mode on
powerphot
06/06/2008, 14:48
Και όχι μόνο δίπλα στον powerφώτη...... lygouris mode on
Όχι πολλά πολλά με το group C.... ε?:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
06/06/2008, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Όχι πολλά πολλά με το group C.... ε?:evil:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με κάρφωσες στεγνά...
Ζητείται νέα, όμορφη, ξανθομαλλούσα, με μίλλε, πήγασο, capo για συνοδός νεαρου πλήν όμορφου κυρίου.
Πληροφορίαι με π.μ. :rotflmao:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 14:53
Τιιιιι έχουμε έδω;
:a014:
:evil:
filipp0s
06/06/2008, 14:54
Τιιιιι έχουμε έδω;
μη φας πολύ, να φας κι αργότερα :winka:
Operater
06/06/2008, 14:55
Τιιιιι έχουμε έδω;
Ό,τι είχαμε πάντα...όνειρα! :winka:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 14:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μη φας πολύ, να φας κι αργότερα :winka:
Θα φάω κι αργότερα (αν κι όχι πολύ ) :wave2:
Operater
06/06/2008, 15:00
Θα φάω κι αργότερα (αν κι όχι πολύ ) :wave2:
Έχει καλό φαί? :( :sad:
Cpt. Haddock
06/06/2008, 15:03
Έχει καλό φαί? :( :sad:
Που; :confused:
καλησπερα, θελω να ρωτησω και γω 2-3 πραγματακια... γτ θελω πολυ να ερθω ειδικα τωρα που πηρα το CB500. Κυριως για αυτο τον λογο για να κανω εκδρομες και να φευγω λιγο εξω απο την Αθηνα. τελος παντων. εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου τις λυσετε για να ξερω τι θα κανω
1. με το CB500 σε ποια κατηγορια μπαινω και πια θα ειναι τα χλμ που θα πηγαινουμε?
2. Επειδη ακομα δεν εχω προλαβει να καταλαβω ακριβως ποσα χλμ βγαζω με γεματο ντεποζιτο, στο group που θα ειμαι, πριν την μεγαλη σταση (δλδ πριν τα 180-200χλμ) θα υπαρχει ανεφοδιασμος?
3. Απο την εμπειρια σας, τι πιεση πρεπει να εχω στα ελαστικα μου για αυτη την εκδρομη? λογω ζεστης και οδοστρωματος.
:beer:
Cpt. Haddock
09/06/2008, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
καλησπερα, θελω να ρωτησω και γω 2-3 πραγματακια... γτ θελω πολυ να ερθω ειδικα τωρα που πηρα το CB500. Κυριως για αυτο τον λογο για να κανω εκδρομες και να φευγω λιγο εξω απο την Αθηνα. τελος παντων. εχω καποιες αποριες αν μπορειτε να μου τις λυσετε για να ξερω τι θα κανω
1. με το CB500 σε ποια κατηγορια μπαινω και πια θα ειναι τα χλμ που θα πηγαινουμε?
2. Επειδη ακομα δεν εχω προλαβει να καταλαβω ακριβως ποσα χλμ βγαζω με γεματο ντεποζιτο, στο group που θα ειμαι, πριν την μεγαλη σταση (δλδ πριν τα 180-200χλμ) θα υπαρχει ανεφοδιασμος?
3. Απο την εμπειρια σας, τι πιεση πρεπει να εχω στα ελαστικα μου για αυτη την εκδρομη? λογω ζεστης και οδοστρωματος.
Ελα στο γκρουπ με τα μικρα μηχανακια κ νεους οδηγους να μη σε απασχολουν ρυθμοι κ αυτονομίες :beer:
Οσον αφορα τις πιεσεις δε χρειάζεται (για μενα) καμια αλλαγή σε αυτές που έχεις κανονικα :wave2:
Ελα στο γκρουπ με τα μικρα μηχανακια κ νεους οδηγους να μη σε απασχολουν ρυθμοι κ αυτονομίες :beer:
Οσον αφορα τις πιεσεις δε χρειάζεται (για μενα) καμια αλλαγή σε αυτές που έχεις κανονικα :wave2:
μαλιστα, δεν ειναι οτι θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα δεν ειμαι και νεος οδηγος, δλδ ειχα 2-3 μηχανες πριν, απλως με ΧΤ,XR δεν μου ηταν ευκολο να κανω τετοιες διαδρομες. . . αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως στο μικρο group οι ταχυτητες ειναι μικρες για το cb. . .
τελος παντων, θα το σκεφτω. . . ευχαριστω πολυ, οτι αλλο ειναι θα ξανα ρωτησω. . .:eyepop:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
μαλιστα, δεν ειναι οτι θελω να κανω τον εξυπνο, αλλα δεν ειμαι και νεος οδηγος, δλδ ειχα 2-3 μηχανες πριν, απλως με ΧΤ,XR δεν μου ηταν ευκολο να κανω τετοιες διαδρομες. . . αυτο που σκεφτομαι ειναι μηπως στο μικρο group οι ταχυτητες ειναι μικρες για το cb. . .
τελος παντων, θα το σκεφτω. . . ευχαριστω πολυ, οτι αλλο ειναι θα ξανα ρωτησω. . .:eyepop:
Αν γενικά δεν έχεις κάνει ταξίδια εκτός πόλης (διαδρομές άνω των 100 χιλιομέτρων) και δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ παρέα με άλλες μοτοσυκλέτες, καλό θα ήταν, για πρώτη φορά, να έρθεις στο γκρουπ των νέων (ακόμη και αν έχεις κάποια εμπειρία παραπάνω). Στην χειρότερη θα πας λίγο αργότερα απ' ότι θα μπορούσες, μπορεί να βαρεθείς λίγο, αλλά θα απολαύσεις περισσότερο την διαδρομή.
Είναι προτιμότερο αυτό από το να πιέζεσαι προσπαθώντας να κρατήσεις τον ρυθμό ενός μεγαλύτερου γκρούπ (αν τελικά είναι πιο γρήγοροι από εσένα) και να καθυστερείς και το γκρουπ.
Μην ξεχνάς ότι η διαδρομή είναι κατά το 99% σε επαρχιακό οδικό δίκτυο (στροφές, στενοί δρόμοι, ατέλειες στο οδόστρωμα) όπου η τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας ελάχιστο ρόλο παίζει, παρά κυρίως η εμπειρία του αναβάτη.
Μην ανησυχείς, στο moto.gr πέρα από την επίσημη ετήσια εκδρομή διοργανώνονται συχνά βόλτες από μέλη, στις οποίες θα έχεις όσες ευκαιρίες θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα πολλά παιδιά και να βρεις τον ρυθμό που σου ταιριάζει.
Αν βέβαια έχεις ήδη κάνει αρκετές βόλτες, αν έχεις ταξιδέψει και με μεγαλύτερες μηχανές και μπορείς να ακολουθείς άνετα τον (χαλαρό) ρυθμό τους---χωρίς να κουράζεσαι---τότε μπορείς να πεις στον καπετάνιο να σε βάλει σε ένα από τα B ή D γκρουπ όπου φυσιολογικά ανήκει το CB500. Για την αυτονομία του CB μην σε ανησυχεί...
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αν γενικά δεν έχεις κάνει ταξίδια εκτός πόλης (διαδρομές άνω των 100 χιλιομέτρων) και δεν έχεις ταξιδέψει ποτέ παρέα με άλλες μοτοσυκλέτες, καλό θα ήταν, για πρώτη φορά, να έρθεις στο γκρουπ των νέων (ακόμη και αν έχεις κάποια εμπειρία παραπάνω). Στην χειρότερη θα πας λίγο αργότερα απ' ότι θα μπορούσες, μπορεί να βαρεθείς λίγο, αλλά θα απολαύσεις περισσότερο την διαδρομή.
Είναι προτιμότερο αυτό από το να πιέζεσαι προσπαθώντας να κρατήσεις τον ρυθμό ενός μεγαλύτερου γκρούπ (αν τελικά είναι πιο γρήγοροι από εσένα) και να καθυστερείς και το γκρουπ.
Μην ξεχνάς ότι η διαδρομή είναι κατά το 99% σε επαρχιακό οδικό δίκτυο (στροφές, στενοί δρόμοι, ατέλειες στο οδόστρωμα) όπου η τελική ταχύτητα της μοτοσυκλέτας ελάχιστο ρόλο παίζει, παρά κυρίως η εμπειρία του αναβάτη.
Μην ανησυχείς, στο moto.gr πέρα από την επίσημη ετήσια εκδρομή διοργανώνονται συχνά βόλτες από μέλη, στις οποίες θα έχεις όσες ευκαιρίες θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα πολλά παιδιά και να βρεις τον ρυθμό που σου ταιριάζει.
Αν βέβαια έχεις ήδη κάνει αρκετές βόλτες, αν έχεις ταξιδέψει και με μεγαλύτερες μηχανές και μπορείς να ακολουθείς άνετα τον (χαλαρό) ρυθμό τους---χωρίς να κουράζεσαι---τότε μπορείς να πεις στον καπετάνιο να σε βάλει σε ένα από τα B ή D γκρουπ όπου φυσιολογικά ανήκει το CB500. Για την αυτονομία του CB μην σε ανησυχεί...
σε ευχαριστω πολυ, ησουν κατατοπιστικοτατος !! θελω πολυ να ερθω και συμφωνω μαζι σου απολυτα για τα παραπανω. Καλυτερα με το μικρο group... δεν εχουμε να αποδειξουμε τπτ...
Nils Holgersson
11/06/2008, 12:45
ελπίζω να καταφέρω να σας γνωρίσω απο κοντά , δυστυχώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μου το απαγορεύουν μέχρι τώρα :(
ισως δεν δηλώσω συμμετοχή επίσημα για παν ενδεχόμενο :wave2:
Άλλη μια σημαντική παρατήρηση
(που κανονικά θα έπρεπε να είναι περιττή)
Το πόσο σημαντικό είναι να είστε σωστά και μοτοσυκλετιστικά ντυμένοι και εξοπλισμένοι το έχω ξαναπεί και το έχουν πει και άλλοι πολλές φορές.
Επιπρόσθετα, όμως, έχετε υπόψη σας ότι στην διαδρομή της φετινής ετήσιας, και συγκεκριμένα γύρω από το Κυριάκι, έχει δεξιά και αριστερά του δρόμου αρκετά μελίσσια, άρα και πολλές μέλισσες που πετάνε και να πέφτουν πάνω στο μηχανάκι σας, το κράνος σας, και εσάς.
Τα 'ξώπλατα, λοιπόν, και τα βαθιά ντεκολτέ (με λύπη μου το λέω) ΔΕΝ είναι η κατάλληλη ενδυματολογική επιλογή.
Φροντίστε να έχετε καλυμμένο κάθε σημείο του σώματός σας (χέρια, πόδια, λαιμό) με κάτι... αλλιώς πάρτε μαζί σας αρκετά φενιστίλ.
Έγινε το απίστευτο :lol: το Σάββατο έκανα συνολικά γύρω στα 600 χιλιόμετρα και μεταξύ άλλων περιοχών βρέθηκα και στην περιοχή με τις μέλισσες πρίν από το Κιριάκι που προαναφέρει ο φίλος μας npat. παρόλη τη ζεστη που είχε, και εγώ και η κοπέλα μου ήμασταν καλυμμένοι φούλ. Για κάποιο περίεργο λόγο ξεχνάω τη ζελατίνα ανοιχτή την ώρα που πέρναγα απο τα μελίσσια :hypnotize ............ και τσουπ να την να η μέλισσα μέσα στο κρανάκι .......παέι και σφηνώνεται μεταξύ κράνους και σαγονιου :a39: Όση ώρα με πείρε για να φρενάρω και να βγάλω το κράνος η μέλισσα απολάμβανε σιγά σιγά την εισχώρηση του κεντριού της στο σαγόνι μου :a43: πάλι καλά που δεν είμαι αλλεργικός χεχεχε
Πάρτε σοβαρά την συμβουλή του φίλου μιλάω εκ πείρας…… το σημάδι του τσιμπήματος μετά απο 3 μέρες είναι ακόμα εδώ :lol:
PS. Πάντως η αίσθηση του τσιμπήματος σε αντιδιαστολή με το "ψύχραιμα μην κάνεις απότομες κινήσεις" ώσπου να σταματήσεις και να βγάλεις το κράνος είναι τρελός συνδυασμός :a023:
Kostas NL
18/06/2008, 19:57
Καλησπέρα,
Κάποιες ερωτήσεις παρακάτω σε ότι αφορά το διαδικαστικό.
Αν έχουν απαντηθεί και κάπου αλλού, συγχωρέστε με.
Εκ των προτέρων να πω ευχαριστώ στους οργανωτές που κάνετε την εκδρομή πραγματικότητα, μέχρι πέρσυ που ήμουν στην Ολλανδία διάβαζα με μελαγχολία τα ΄κατορθώματα΄ της κάθε ετήσιας.
Στο περίπτερο υποθέτω ψάχνουμε να βρούμε τον αρχηγό του γκρουπ μας;
Θα έχει οργανωθεί στο περίπτερο από τον αρχηγό κάποιο μέρος συγκέντρωσης - παρκαρίσματος των οδηγών - μοτοσυκλετών του γκρουπ του;
Θα φύγουν κάποια γκρουπ πρώτα, αν ναι, ποιά είναι αυτά και θα πρέπει λογικά η συγκέντρωση στο περίπτερο να είναι ανάλογη της σειράς αναχώρησης;
:beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Καλησπέρα,
Κάποιες ερωτήσεις παρακάτω σε ότι αφορά το διαδικαστικό.
Αν έχουν απαντηθεί και κάπου αλλού, συγχωρέστε με.
Εκ των προτέρων να πω ευχαριστώ στους οργανωτές που κάνετε την εκδρομή πραγματικότητα, μέχρι πέρσυ που ήμουν στην Ολλανδία διάβαζα με μελαγχολία τα ΄κατορθώματα΄ της κάθε ετήσιας.
Στο περίπτερο υποθέτω ψάχνουμε να βρούμε τον αρχηγό του γκρουπ μας;
Θα έχει οργανωθεί στο περίπτερο από τον αρχηγό κάποιο μέρος συγκέντρωσης - παρκαρίσματος των οδηγών - μοτοσυκλετών του γκρουπ του;
Θα φύγουν κάποια γκρουπ πρώτα, αν ναι, ποιά είναι αυτά και θα πρέπει λογικά η συγκέντρωση στο περίπτερο να είναι ανάλογη της σειράς αναχώρησης;
Ναι κάθε ένας που έρχεται στο περίπτερο θα πρέπει να αναζητήσει τον λιντερ και τη σκούπα του γκρουπ του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν κάποιο σημάδι πάνω στο μηχανάκι τους για να φαίνεται πιο είναι. Αλλιώς βάλτε μια φωνή.
Καλό θα ήταν τα μηχανάκια μιας ομάδας να παρκάρουν σχετικά κοντά γύρω απ' το μηχανάκι του λίντερ (που φυσικά θα πρέπει να είναι εκεί νωρίτερα από την ώρα συνάντησης). Αυτό βέβαια δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Οι λιντερ πάντως και οι σκούπες θα έχουν τον νου τους να σας βοηθήσουν στο παρκάρισμα.
Σημαντικό είναι όταν παρκάρετε στο περίπτερο (αλλά και αλλού) να αφήνετε χώρους διέλευσης για τα μηχανάκια που είναι γύρω σας και να έχετε το νου σας ώστε να μετακινήσετε το μηχανάκι σας αν χρειαστεί να φύγει κάποιος.
Οι ομάδες θα φύγουν με την σειρά της αρίθμησης με πολύ μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους. Πρώτα η Α1 μετά η Α2 μετά η Β1, κ.ο.κ
Κοντά στην έξοδο του περιπτέρου θα φροντίσουμε να κρατήσουμε αρκετό χώρο ώστε να μαζεύονται τα μηχανάκια της κάθε ομάδας πριν ξεκινήσουν.
:wave2:
Kostas NL
18/06/2008, 20:16
Ναι κάθε ένας που έρχεται στο περίπτερο θα πρέπει να αναζητήσει τον λιντερ και τη σκούπα του γκρουπ του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν κάποιο σημάδι πάνω στο μηχανάκι τους για να φαίνεται πιο είναι. Αλλιώς βάλτε μια φωνή.
Καλό θα ήταν τα μηχανάκια μιας ομάδας να παρκάρουν σχετικά κοντά γύρω απ' το μηχανάκι του λίντερ (που φυσικά θα πρέπει να είναι εκεί νωρίτερα από την ώρα συνάντησης). Αυτό βέβαια δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Οι λιντερ πάντως και οι σκούπες θα έχουν τον νου τους να σας βοηθήσουν στο παρκάρισμα.
Σημαντικό είναι όταν παρκάρετε στο περίπτερο (αλλά και αλλού) να αφήνετε χώρους διέλευσης για τα μηχανάκια που είναι γύρω σας και να έχετε το νου σας ώστε να μετακινήσετε το μηχανάκι σας αν χρειαστεί να φύγει κάποιος.
Οι ομάδες θα φύγουν με την σειρά της αρίθμησης με πολύ μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους. Πρώτα η Α1 μετά η Α2 μετά η Β1, κ.ο.κ
Κοντά στην έξοδο του περιπτέρου θα φροντίσουμε να κρατήσουμε αρκετό χώρο ώστε να μαζεύονται τα μηχανάκια της κάθε ομάδας πριν ξεκινήσουν.
Ευχαριστώ Νικόλα!
dirtbird
18/06/2008, 20:29
Οι λιντερ πάντως και οι σκούπες θα έχουν τον νου τους να σας βοηθήσουν στο παρκάρισμα.
Αααα, όλα κι όλα....
Αυτά δεν μου τα'πες.....:confused: :confused: :bigcry: :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Αααα, όλα κι όλα....
Οπότε ξέρεις. Στολή παρκαδόρου κανονικά: Σακάκι, παπιγιόν, και "τα κλειδιά σας παρακαλώ"
:lol: :lol:
road spirit
18/06/2008, 22:14
Αααα, όλα κι όλα....
σσσστ,
θα εχει φιλοδώρημα για τους parkadoors :p
Ναι κάθε ένας που έρχεται στο περίπτερο θα πρέπει να αναζητήσει τον λιντερ και τη σκούπα του γκρουπ του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν κάποιο σημάδι πάνω στο μηχανάκι τους για να φαίνεται πιο είναι.
τελευταία στιγμή τα λεμε αυτα? που να βρω τώρα κάτι?
θα δέσω στη σχάρα :
133872
dirtbird
18/06/2008, 22:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
τελευταία στιγμή τα λεμε αυτα? που να βρω τώρα κάτι?
θα δέσω στη σχάρα :
Επειδή πέτυχες το χρώμα κατά 97.32%........
Μήπως μπορείς να μου τη στείλεις σε υψηλότερη ανάλυση....:confused: :bigcry: :rotflmao:
road spirit
18/06/2008, 22:56
Επειδή πέτυχες το χρώμα κατά 97.32%........
Μήπως μπορείς να μου τη στείλεις σε υψηλότερη ανάλυση....:confused: :bigcry: :rotflmao:
υψηλότερη αναλυση?
σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι ? :confused: :wacko: :wacko:
Καλυτερα εκτυπωστε ενα χαρτι που να λεει: "If you can see this you are faster than me"...
Τωρα αν αναλογιστουμε και τις ταχυτητες με τις οποιες θα κινειστε.....:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:
filipp0s
19/06/2008, 06:45
σσσστ,
θα εχει φιλοδώρημα για τους parkadoors :p
:a25: :a25: :a25:
θα βγάλουμε και τα "σπασμένα" απο τις αναγνωριστικές... :bigcry: :lol:
DimChios
19/06/2008, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
θα βγάλουμε και τα "σπασμένα" απο τις αναγνωριστικές... :bigcry: :lol:
ΜΙΑ εκανες ρε!
filipp0s
19/06/2008, 07:00
ΜΙΑ εκανες ρε!
Ε και? δεν μιλάω μόνο για μένα! :o
:lol: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άκυρος κι εγώ αφού ένα προσκλητήριο γάμου που έλαβα χτες με βάζει για τα καλά μέσα αυτό το μήνα. Δεν γίνεται με τίποτα παιδιά.
αναβαλεται το γαμο ρε Μακη για την αλλη Κυριακη :mad: :mad: :mad: :mad:
σως καταφερω να ερθω κυριακη πρωι στο περιπτερο να σας δω λιγακι να σας χαιρετησω..
θεωρητικα μπορω να ακολουθησω, αλλα δε νομιζω να μπορεσω να λειψω τοσες ωρες απο αθηνα..
δε με παει ρε γμτ...
:mad: :mad:
ΤΙ? 7΄'30 ΤΟ ΠΡΩΙ????
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
το καλαμι δε χωρα στο μπαγκστερ θα ψαρεψω με πετονια οεο
πωπω αγριευτηκα απο την ωρα:eyepop:
Cpt. Haddock
19/06/2008, 10:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
πωπω αγριευτηκα απο την ωρα:eyepop:
δικαιολογίες... :smokin: :smokin: :smokin:
δικαιολογίες... :smokin: :smokin: :smokin:
:a09: :a09: :a09: :lol:
DimChios
19/06/2008, 11:59
Άκυρος κι εγώ αφού ένα προσκλητήριο γάμου που έλαβα χτες με βάζει για τα καλά μέσα αυτό το μήνα. Δεν γίνεται με τίποτα παιδιά.
ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΟΛΑ!!!!!!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!
DimChios
19/06/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
αναβαλεται το γαμο ρε Μακη για την αλλη Κυριακη :mad: :mad: :mad: :mad:
Δεν εννοει οτι ειναι αυτη τη Κυριακη ο γαμος!
makis206
19/06/2008, 12:09
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!
Δεν γίνεται Δημήτρη, ευχαριστώ μέσα απ'την καρδιά μου αλλά δεν γίνεται αυτό.
Ο γάμος είναι το Σαββάτο στις 28 όμως τα έξοδα που μου πρόσθεσε για τον Ιούνη είναι πολλά περισσότερα απ'αυτά που θα μου έτρωγε η εκδρομή, την αφήνω στην άκρη αφού ούτως ή άλλως με την ψυχή στο στόμα θα έτρεχα να προλάβω το πήγαινε και το έλα και αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβω για 3-4 μέρες κάπου στον 15αύγουστο που θα έχω άδεια και μεγαλύτερη οικονομική άνεση οπωσδήποτε.
Μην το συζητάμε άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν θα προλάβαινα να σας δω όλους σε μία μόνο μέρα, κι αυτή φορώντας κράνη..:lol:
Ευχαριστώ πολύ όλους, καλά χιλιόμετρα να κάνετε εσείς και να μας κάνετε να σκάσουμε από τη ζήλια παλιοαλήτες !:lol:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Λεωνίδας
19/06/2008, 12:13
:beer: Μανώλη έτσι και δεν έρθεις βάλε σωσίβια στο cbf γιατί θα το ψαρεύεις στις 11 Ιουλίου από το λιμάνι :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Λεωνίδας
19/06/2008, 12:14
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!
:mad: η παντόφλα δεν πληρώνεται Μήτσο :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
DimChios
19/06/2008, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Μανώλη έτσι και δεν έρθεις βάλε σωσίβια στο cbf γιατί θα το ψαρεύεις στις 11 Ιουλίου από το λιμάνι :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Ναι, καλα... :evil:
η παντόφλα δεν πληρώνεται Μήτσο :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
δεν ειναι η παντοφλα ρε Λεωνιδα! Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ!!!! :mad:
Τα ιδια ελεγε και περσυ! Τεσπα... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΤΙ? 7΄'30 ΤΟ ΠΡΩΙ????
Εμείς και οι κυνηγοί :rolleyes:
DimChios
19/06/2008, 12:28
Οσοι εχετε προβλημα με την ωρα μαλλον δεν εχετε καταλαβει το τι εχουμε να συναντησουμε απο ζεστη...
+ολα τα υπολοιπα...
:rolleyes:
Οσοι εχετε προβλημα με την ωρα μαλλον δεν εχετε καταλαβει το τι εχουμε να συναντησουμε απο ζεστη...
+ολα τα υπολοιπα...
Ο Οποιοσδήποτε Κάτοικος Αθήνας και οδηγός Μοτοσυκλέτας είναι λίγο δύσκολο να μην έχει καταλάβει ήδη που ζει. Και πια Αθήνα τώρα, πέρσι ήμουν με 2 άλλες μηχανές πάνω απο το Καρπενήσι σε υψόμετρο τρελό μέσα στα έλατα και το σώμα μας ψηνόταν λές και ήμασταν στην Πατησίων....
Δεν την γλυτώνεις τη ριμάδα τη ζέστη όσο και νωρίς να φύγεις εκτός και εάν ταξιδεύεις βράδυ στην επαρχία.
Cpt. Haddock
19/06/2008, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Δεν την γλυτώνεις τη ριμάδα τη ζέστη όσο και νωρίς να φύγεις εκτός και εάν ταξιδεύεις βράδυ στην επαρχία.
Συμφωνοι, αλλα όσο νωρίτερα έχουμ φύγει απο Περίπτερο κ Εθνική, τόσο καλυτερα :winka:
Cpt. Haddock
19/06/2008, 13:30
Καλα ρε Μλκες τι παθατε όλοι μια μέρα πριν και λακίζετε; :lol:
makis206
19/06/2008, 13:36
Λέω ν'ανοίξω θρεντ συμμετοχών για τον γάμο !:look:
Cpt. Haddock
19/06/2008, 13:37
Λέω ν'ανοίξω θρεντ συμμετοχών για τον γάμο !:look:
Δεν ανοιγεις κανενα λακο να κρυφτείς καλύτερα; :evil: :D :wave2:
Λεωνίδας
19/06/2008, 13:38
Λέω ν'ανοίξω θρεντ συμμετοχών για τον γάμο !:look: εσύ γιατί τρίβεσαι στη γκλίτσα...
αφού ξέρουμε όλοι ότι
- αν είναι κοντινός φίλος / συγγενής το ξέρεις μήνες πριν πότε θα παντρευτεί
- αν δεν είναι δεν πειράζει και να μην πας
11 Ιουλίου να πηγαίνεις τοίχο τοίχο γιατί έρχομαι :wave2:
makis206
19/06/2008, 13:48
αφού ξέρουμε όλοι ότι
- αν είναι κοντινός φίλος / συγγενής το ξέρεις μήνες πριν πότε θα παντρευτεί
- αν δεν είναι δεν πειράζει και να μην πας
Λεωνίδα είπα και πριν (:D) ότι ο γάμος πέφτει το μεθεπόμενο Σάββατο 28 του μήνα, δεν είναι κοντινός φίλος, είναι όμως φίλος πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρευρεθώ και ξέρεις πολύ καλά τι έξοδα έχει ένας γάμος ειδικά όταν δεν έχεις καλοκαιρινό κουστούμι να φορέσεις :D
Αν ο γάμος έπεφτε μέσα στον Ιούλη τα βολεύαμε, τώρα δεν.. τόσο απλά.
:winka:
Λεωνίδας
19/06/2008, 13:49
Λεωνίδα είπα και πριν (:D) ότι ο γάμος πέφτει το μεθεπόμενο Σάββατο 28 του μήνα, δεν είναι κοντινός φίλος, είναι όμως φίλος πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να παρευρεθώ και ξέρεις πολύ καλά τι έξοδα έχει ένας γάμος ειδικά όταν δεν έχεις καλοκαιρινό κουστούμι να φορέσεις :D
Αν ο γάμος έπεφτε μέσα στον Ιούλη τα βολεύαμε, τώρα δεν.. τόσο απλά.
:winka: δεν περιγράφω άλλο... αρκετά το σπαμμάραμε
θα πιούμε ένα σφηνάκι κώνιο στην υγειά σου και καλή καρδιά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
powerphot
19/06/2008, 13:52
δεν περιγράφω άλλο... αρκετά το σπαμμάραμε
θα πιούμε ένα σφηνάκι κώνιο στην υγειά σου και καλή καρδιά
Παρακαλώ να καθαρίσετε το ποστ απο τα...γ@μησιάτικα! :lol: :lol:
makis206
19/06/2008, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Παρακαλώ να καθαρίσετε το ποστ απο τα...γ@μησιάτικα! :lol: :lol:
Ώπα μισό να γελάσω πρώτα γιατί με πεθάνατε !
τώρα "σβού" :lol:
dirtbird
19/06/2008, 16:55
Leader: Hornet VFR800 1
Leader: byr0n Αprilia Tuono 1000
Σκουπα: dirtbird Honda CBR1100 XX 1137 1
:confused: :confused:
αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανέβω για 3-4 μέρες κάπου στον 15αύγουστο
Ελα ρε μλκ, να κάνεις κανένα τάμα στον Αγ. Κυπριανό μπας και καταφέρεις να ερθεις στην εκδρομή του 2011...
Κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή την κάνεις μπραφ. :sick:
:confused: :confused:
Μα δε καταλαβες? Για να αντισταθμισουν το (ειδικο) βαρος της σκουπας:D
taxydromos
19/06/2008, 17:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Μα δε καταλαβες? Για να αντισταθμισουν το (ειδικο) βαρος της σκουπας:D
..δηλαδη το σχεδιο ειναι να πηγαινει μπροστα στην εθνικη το vfr....στα ορεινα στροφιλικια να αναλαβει το tuono........με αποτερο σκοπο να κουραστει το xx και να φθασουν χαλαροι στο πολυδροσο??
δεν θα πετυχει πιστευω για πολλους λογους:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
..δηλαδη το σχεδιο ειναι να πηγαινει μπροστα στην εθνικη το vfr....στα ορεινα στροφιλικια να αναλαβει το tuono........με αποτερο σκοπο να κουραστει το xx και να φθασουν χαλαροι στο πολυδροσο??
δεν θα πετυχει πιστευω για πολλους λογους:smokin:
Αυτο καταλαβες?:bigcry:
Bavarian
19/06/2008, 20:11
Να σου πώ...Εγώ είμαι ήδη στην Πρέβεζα.Εκείνη τη μέρα θα έχω ρεπό έτσι κι αλλιώς και να κάνω 300 χιλιόμετρα να έρθω για μιά δυό ώρες φαγητό και μπράφ πάλι πίσω από δρόμους καλτερίμια δεν λέει...ο μόνος που ξέρω ο Χιομήτσος θα την κάνει πιο νωρίς...Επειτα Κυριακή θα είναι ή σε καμιά Λευκάδα (ξέρεις χαααααααλια)θα την βγάλω μαζί με το άλλο το παρτάλι τον νερατζόκωλο ή σε κάνα Μέτσοβο να τρώω κοντοσούβλια :lol: :wave2:
εχουν δικιο και οι μεν και οι δε ρε παιδια ειναι βαναυση η ωρα ΑΛΛΑ η ζεστη ναι ειναι περισσοτερη προς το μεσημερι σωστο....και τοσα ατομα ....και με τετοιες ταχυτητες....θα παρει ωρα....
makis206
19/06/2008, 23:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελα ρε μλκ, να κάνεις κανένα τάμα στον Αγ. Κυπριανό μπας και καταφέρεις να ερθεις στην εκδρομή του 2011...
Κάθε χρόνο την τελευταία στιγμή την κάνεις μπραφ. :sick:
Η μ@λακία που κάνω είναι ότι δηλώνω πολύ νωρίς συμμετοχή !:lol:
road spirit
20/06/2008, 00:01
Η μ@λακία που κάνω είναι ότι δηλώνω πολύ νωρίς συμμετοχή !:lol:
:beer: αμα σε περιλαβω στα χανια, θα σου πω εγω μ@λακια :evil:
:p
makis206
20/06/2008, 00:12
αμα σε περιλαβω στα χανια, θα σου πω εγω μ@λακια :evil:
:p
Εσύ ρε ; Εσύ που έχεις ζήσει από πρώτο χέρι τους 1000 γάμους που σε καλούνε κάθε καλοκαίρι στο νησί ;:uplate:
Τρέλα τους πιάνει και γ@μιWνται όλοι καλοκαιριάτικο ; Πρέπει νά'μαι πολύ χέλι για να παραμένω ακόμα εργένης :lol:
vestromas
20/06/2008, 01:03
Ειναι και η διαδρομη λιγο παραξενη για καλοκαιρι ρε παιδια.
Εκει που σκας στην παραλια στα κιρρα μες στο καταμεσημερο, αντι να βουτηξεις, πινεις καφε στα ορθια και τραβας για το βουνο να φας.
Αν ηταν Φθινοπορακη μαλιστα. Αν ηταν ανοιξουλα, ναι. Αλλα κατακαλοκαιρο;:nono:
DimChios
20/06/2008, 06:38
Ρε σεις μιλατε για την ωρα οταν καποιοι αλλοι θα ερθουν κατ ευθειαν απο τη δουλεια?
Cpt. Haddock
20/06/2008, 07:02
H - όντως βάρβαρη για Κυριακή - ώρα, ετέθη για δύο λόγους:
α) Για τη ζέστη (κυρίως)
β) Για να υπάρχει σχετική άνεση χρόνου. Τα χλμ που έχουμε να κανουμε ειναι αρκετα και οι μεσες ωριαίες σε τέτοιες βόλτες ειναι εκ των πραγμάτων μικρές.
Συμφωνω οτι ειναι καλοκαίρι και έχει ζέστη και συνήθως η ετήσια βόλτα γίνεται τον Μάιο (που θεωρητικά έχει λιγότερη ζέστη), αλλα εκ των πραγμάτων δεν προλαβαίναμε να την οργανώσουμε νωρίτερα.
Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, να έχετε πιει πολλά υγρά ( :blush: ) και θα περάσουμε μια χαρα
makis206
20/06/2008, 07:04
Φροντίστε να είστε στην ώρα σας, να έχετε πιει πολλά υγρά ( :blush: ) και θα περάσουμε μια χαρα
....αφού έρθετε και με γεμάτα ντεπόζιτα !:cool:
Cpt. Haddock
20/06/2008, 07:06
....αφού έρθετε και με γεμάτα ντεπόζιτα !:cool:
αφου ΕΡΘΕΤΕ γενικώς :evil: :evil:
makis206
20/06/2008, 07:10
αφου ΕΡΘΕΤΕ γενικώς :evil: :evil:
δεν υπάρχει ούτε σάλιο για να φουλάρει το ρημάδι...! :uplate:
DimChios
20/06/2008, 07:12
δεν υπάρχει ούτε σάλιο για να φουλάρει το ρημάδι...! :uplate:
ΜΛΚ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!
ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!!
makis206
20/06/2008, 07:16
ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!
Ώπα κράτα τα ν'ανοίξω την τάπα !:eyepop:
:lol: :rotflmao: :lol:
Λεωνίδας
20/06/2008, 09:02
ΜΛΚ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΩΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΣΩ!!!!
ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!!!! προφάσεις εν αμαρτίαις Μήτσο μου
αλλά Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, θα του ξηγήσω 2-3 πραγματάκια σύντομα :evil:
Cpt. Haddock
20/06/2008, 09:03
προφάσεις εν αμαρτίαις Μήτσο μου
αλλά Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC, θα του ξηγήσω 2-3 πραγματάκια σύντομα :evil:
Τι ασχολείσαι με τον παπαρα ρε Λεώ :evil: , αφου τον ξέρουμε... :evil:
Θα παμε τη βόλτα, θα δει τις φωτό και θα αρχίσει τις :bawl: πάλι και θα γραψει "του χρόνου θα είμαι σίγουρα ο κοσμος να χαλάσει"
Καιταλοιπακαιταλοιπα :lol:
Λεωνίδας
20/06/2008, 09:13
Τι ασχολείσαι με τον παπαρα ρε Λεώ :evil: , αφου τον ξέρουμε... :evil:
Θα παμε τη βόλτα, θα δει τις φωτό και θα αρχίσει τις :bawl: πάλι και θα γραψει "του χρόνου θα είμαι σίγουρα ο κοσμος να χαλάσει"
Καιταλοιπακαιταλοιπα :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
20/06/2008, 09:28
Θα ανταπαντήσω:dizzy: με φωτό απ'τη Σούγια !:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Χωρίς πλάκα κι επειδή εδώ τό'χω το κλικ, άμα (άμα λέμε) φάω την αναλαμπή το Σάββατο το βράδυ και μπω στο καράβι (μεταφέροντας και την τσέπη μου κανά μήνα πίσω βεβαίως βεβαίως) θα δημιουργήσω πρόβλημα στο γκρουπ που βρισκόμουν πριν το άκυρο ;
Θα είμαι πολύ φρόνιμος το υπόσχομαι :o
:a05:
DimChios
20/06/2008, 09:31
..... (μεταφέροντας και την τσέπη μου κανά μήνα πίσω βεβαίως βεβαίως) θα δημιουργήσω πρόβλημα στο γκρουπ που βρισκόμουν πριν το άκυρο ;
ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
:mad: :mad: :mad: :mad:
makis206
20/06/2008, 09:34
ΘΑ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
:mad: :mad: :mad: :mad:
Εσύ κρυφογελάς τώρα μέσα σου, εγώ σε γέννησα λέμε :cool:
Cpt. Haddock
20/06/2008, 09:36
Κι εμείς θα είμαστε καλοί :a021: μαζί σου, στο υποσχόμαστε :D
DimChios
20/06/2008, 09:36
Εσύ κρυφογελάς τώρα μέσα σου, εγώ σε γέννησα λέμε :cool:
:a023: :a023: :a023: :a023: :a023: :a017: :a018:
makis206
20/06/2008, 10:10
:lol: :lol:
Cpt. Haddock
20/06/2008, 10:41
Μερικές επισημάνσεις™ απο τον npat
Κανόνες συμπεριφοράς και γενικότερες επισημάνσεις:
1. Στην εκδρομή συμμετέχετε με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Αν πέσετε, αν χτυπήσετε, αν κουραστείτε, αν ιδρώσετε, αν βραχείτε, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την διαδρομή, αν μείνετε από βλάβη, ή αν... δεν ξέρω 'γω τι άλλο, δεν φταίνε γι' αυτό ούτε οι leaders ούτε οι σκούπες, ούτε οι όποιοι άλλοι οργανωτές. Πιθανότατα μάλιστα να μην μπορούν να κάνουν και τίποτα για ότι στραβό συμβεί.
2. Εξοπλιστείτε: Μπορεί να είναι καλοκαίρι και να έχει ζέστη, αλλά μην ξεχνάτε ότι η καυτή άσφαλτος πονάει το ίδιο με την κρύα (ίσος και περισσότερο). Μην εμφανιστείτε λοιπόν με κοντομάνικο και σορτσάκι---ούτε εσείς, ούτε ο συνεπιβάτης σας). Επιπλέον, το εκτεθειμένο στον ήλιο και τον αέρα δέρμα είναι η καλύτερη εγγύηση για γρήγορη και αποτελεσματική αφυδάτωση. Το τι ακριβώς θα φοράει ο καθένας είναι δική του ευθύνη και μόνο---δες την επισήμανση 1 παραπάνω---αλλά τουλάχιστον κράνος, γάντια, ένα καλοκαιρινό μπουφανάκι, μποτάκια και μακρύ παντελόνι πρέπει να θεωρούνται απαραίτητα.
3. Ενυδατωθείτε: Ακριβώς επειδή πιθανότατα θα κάνει αρκετή ζέστη φροντίστε να έχετε πιει ακρετά υγρά πριν ξεκινήσουμε και αν θέλετε να έχετε και μαζί σας λίγο νερό---που θα μπορέσετε να πιείτε σε κάποια σύντομη στάση. Η αφυδάτωση, ειδικά όταν οδηγείς μοτοσυκλέτα, είναι άτιμο πράμα. Δεν θέλετε να το πάθετε.
4. Ανεφοδιαστείτε: Όταν έρθετε στο σημείο συνάντησης φροντίστε να έχετε γεμάτο ρεζερβουάρ. Το ξαναλέω: Στο σημείο συνάντησης με γεμάτο ρεζερβουάρ. Είναι τουλάχιστον αγένεια να έχετε 10-15 μηχανάκια να σας περιμένουν να γεμίσετε. Αν το μηχανάκι σας έχει μικρή αυτονομία (μικρότερη από 150 χιλιόμετρα) φροντίστε να ενημερώσετε τον leader του γκρουπ σας πριν ξεκινήσετε. Στην πορεία ο leader θα κάνει τις απαραίτητες στάσεις σε βενζινάδικα για ανεφοδιασμό. Σε κάθε στάση θα σας πει μετά από πόσα χιλιόμετρα θα γίνει ο επόμενος ανεφοδιασμός. Αν σας βγάζει (στα σίγουρα όμως) τότε μην βάλετε βενζίνη ώστε να συντομεύσετε την διαδικασία. Προσέχετε στις στάσεις ανεφοδιασμού (αλλά και σε όλες τις στάσεις γενικότερα) να σταματάτε σε σημεία που δεν ενοχλούν την διέλευση των άλλων μοτοσυκλετών του γκρουπ σας, αλλά και των άλλων οχημάτων γενικότερα.
5. Οδηγείτε μέσα στο γκρουπ και αποφεύγετε τις προσπεράσεις: Με το που έρθετε στο σημείο συνάντησης βρείτε ποιος είναι ο leader του γκρουπ σας και ποιος η σκούπα. Στην πορεία ποτέ και για κανέναν λόγο μην προσπερνάτε τον leader και γενικά περιορίστε κατά το δυνατό τις προσπεράσεις μεταξύ σας. Για κανέναν λόγο πάντως μην επιχειρήσετε παρακινδυνευμένες προσπεράσεις, ή προσπεράσεις πάνω σε στροφή, ή προσπεράσεις από δεξιά, ή άλλες τέτοιες καγκουριές. Μην ξεχνάτε ότι ο οδηγός που προσπερνάτε μπορεί να μην έχει τη δική σας εμπειρία.
6. Κρατάτε αποστάσεις: Μην κολλάτε στον μπροστινό σας. Αφήστε αρκετή απόσταση μεταξύ σας ώστε σε περίπτωση ενός απότομου και απροσδόκητου φρεναρίσματος να προφτάσετε να αντιδράσετε. Καλύτερα λίγο μακρύτερα παρά κολλητά.
7. Έχετε πάντα τον πίσω σας στους καθρέπτες: Φροντίστε να κρατάτε οπτική επαφή με τον οδηγό που βρίσκετε πίσω σας. Κάθε τόσο ρίξτε μια ματιά στους καθρέπτες και βεβαιωθείτε γι αυτό. Αν δείτε ότι ο πίσω κόβει ρυθμό, κόψτε και εσείς---ο μπροστινός σας με την σειρά του θα κόψει και αυτός και έτσι το γκρουπ θα μείνει ακέραιο.
8. Οδηγείτε με ρυθμό που είναι άνετος σε εσάς: Γενικά ο leader θέτει τον ρυθμό του γκρουπ αλλά: Αν νομίζεται ότι ο μπροστινός σας, ή ο leader, πηγαίνει πολύ γρήγορα μην προσπαθήσετε να τον ακολουθήσετε. Πηγαίνετε με ρυθμό που είναι άνετος για εσάς. Είναι ευθύνη του μπροστινού να κόψει για να μείνει μαζί σας.
9. Φροντίστε να μην χαθούμε στις διασταυρώσεις: Σε κάθε διασταύρωση δείτε που έστριψε ο μπροστινός σας και πάρτε και εσείς την ίδια κατεύθυνση (ακόμη και αν νομίζετε ότι είναι λάθος). Προσοχή όμως: Μην στρίψετε πριν βεβαιωθείτε ότι σας έχει δει ο πίσω σας.
10. Όπου σταματάει ο leader σταματάτε κι εσείς, όχι αλλού: Μπορεί ένα τοπίο κάπου στη διαδρομή να σας αρέσει και να θέλετε να σταματήσετε για φωτογραφία: Μην το κάνετε. Είμαστε μεγάλη παρέα, θα δημιουργηθεί απίστευτο μπάχαλο και τελικά σίγουρα θα χαθούμε. Μοναδική εξαίρεση σε αυτό είναι αν υπάρχει πραγματική ανάγκη να σταματήσετε. Σε αυτήν την περίπτωση κάνετε νόημα στους άλλους (μπρος και πίσω) να συνεχίσουν και σταματάτε (εσάς θα σας περιμένει η σκούπα).
11. Ξαρματωθείτε: Σε σύντομη στάση του γκρουπ στην άκρη του δρόμου, αν ο leader βγάλει γάντια-κράνος-μπουφάν βγάλτε τα και εσείς. Αλλιώς όχι. Παρομοίως, μετά από σύντομη ή μεγάλη στάση, όταν ο leader αρχίζει να ντύνεται, ταυτόχρονα αρχίστε και εσείς (όχι μετά από ένα τσιγάρο, ένα κατούρημα, και δεν ξέρω-γω τι).
12. Προσοχή στο παρκάρισμα: στην στάση για καφέ και για φαγητό, μην παρατήσετε την μοτοσυκλέτα σας κάπου και φύγετε. Φροντίστε, σε συνεργασία με τους leaders των γκρουπ, να τις παρκάρετε σχετικά πυκνά έτσι ώστε να χωρέσουμε όλοι (είμαστε πολλά μηχανάκια και πιάνουμε πολύ χώρο).
Άλλη μια σημαντική παρατήρηση
(που κανονικά θα έπρεπε να είναι περιττή)
Το πόσο σημαντικό είναι να είστε σωστά και μοτοσυκλετιστικά ντυμένοι και εξοπλισμένοι το έχω ξαναπεί και το έχουν πει και άλλοι πολλές φορές.
Επιπρόσθετα, όμως, έχετε υπόψη σας ότι στην διαδρομή της φετινής ετήσιας, και συγκεκριμένα γύρω από το Κυριάκι, έχει δεξιά και αριστερά του δρόμου αρκετά μελίσσια, άρα και πολλές μέλισσες που πετάνε και να πέφτουν πάνω στο μηχανάκι σας, το κράνος σας, και εσάς.
Τα 'ξώπλατα, λοιπόν, και τα βαθιά ντεκολτέ (με λύπη μου το λέω) ΔΕΝ είναι η κατάλληλη ενδυματολογική επιλογή.
Φροντίστε να έχετε καλυμμένο κάθε σημείο του σώματός σας (χέρια, πόδια, λαιμό) με κάτι... αλλιώς πάρτε μαζί σας αρκετά φενιστίλ.
:beer: :beer:
Ρε Ηλια δωσε κανα κανονα για το τι πρεπει να κανουμε για να μην δημιουργησουμε προβληματα.;) :hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε Ηλια δωσε κανα κανονα για το τι πρεπει να κανουμε για να μην δημιουργησουμε προβληματα.;) :hypnotize
Απλά τα πράγματα...
134077
XJR_Billy
20/06/2008, 12:26
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:
:a23: :a23: :a013:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Captain & npat στην αναγνωριστική :rotflmao: :rotflmao:
134083
:lol: :lol: :lol:
Πάντως όσοι πάτε με μεγάλες μηχανές, ντάλα καλοκαίρι και με την κίνηση στους δρόμους Ελληνικού καλοκαιρινού σ/κ καλά θα κάνετε να βρείτε τρόπους να μείνετε δροσεροί γιατί σας βλέπω να ψήνεστε...
134085
Cpt. Haddock
20/06/2008, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντως όσοι πάτε με μεγάλες μηχανές, ντάλα καλοκαίρι και με την κίνηση στους δρόμους Ελληνικού καλοκαιρινού σ/κ καλά θα κάνετε να βρείτε τρόπους να μείνετε δροσεροί γιατί σας βλέπω να ψήνεστε...
αυτο το παιδί ( :lol: ) εχει πάντα εναν ωραίο κι ευγενικό τρόπο να λέει "καλα να περάσετε" :rolleyes: :wave2:
αυτο το παιδί ( :lol: ) εχει πάντα εναν ωραίο κι ευγενικό τρόπο να λέει "καλα να περάσετε" :rolleyes: :wave2:
Ειδικα οταν δεν παει.:lol:
devil's animal
20/06/2008, 14:15
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
blackbusa
20/06/2008, 14:33
:lol: :lol: :lol:
αυτος ομως ειναι καλυτερος......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
134095
Ναι ρε μ@λ@κ@..... Καλά να περάσετε και Θα σας σκέφτομαι, ξαπλωμένος στην σκιά, με το κοκτέιλ καρπούζι-ανανά δίπλα στο κυματάκι..... :lol: :lol: :lol:
134099
Cpt. Haddock
20/06/2008, 14:51
... με το κοκτέιλ καρπούζι-ανανά ...
οι πάλαι ποτέ σκληροί μηχανόβιοι... :sad:
οι πάλαι ποτέ σκληροί μηχανόβιοι... :sad:
Ξέχασα τον Καπετάνιο που θα έχει μέσα (τον Morgan ε; )..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: