PDA

View Full Version : Μια Χαρα Πηγαινει Το V-Strom Στο...

kalant
25/06/2008, 20:01
χωμα (http://www.youtube.com/watch?v=p12B_iOjbQU&feature=related)...

βεβαια δεν μας ειπε σε τι κατασταση ηταν μετα το μηχανακι :lol:

:beer:

miketzif
25/06/2008, 20:25
δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται το video αυτό στις δυνατότητες του στρομ στο χώμα αλλά πολλά μπράβο στο παληκάρι:sun:

charlie says
25/06/2008, 20:34
μπααααααα!!!!!μαλλον θα ψηναν τιποτα αρνια- κατσικια εκει στις ερημιες και θα τον ειχαν παρει οι μυρωδιες τον χοντρο ,γιαυτο ειχε σατανιασει:lol:

miketzif
25/06/2008, 20:47
το σπασε που το σπασε το μηχανάκι φανταζεσαι μην έφαγε ούτε μια πετσά απ' τ' αρνι:rotflmao:

fileto_mosxari
25/06/2008, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
χωμα (http://www.youtube.com/watch?v=p12B_iOjbQU&feature=related)...

βεβαια δεν μας ειπε σε τι κατασταση ηταν μετα το μηχανακι :lol:

Ρε φίλε..γιατί βάζεις άλλα μηχανάκια και κάνεις προπαγάνδα; Αφού το v-strom δεν μπαινει σε χώμα.

Υ.Γ. : Άσε που απο τους έμπειρους που εκφράζονται εδώ έχουν δεί χώμα μόνο από παράδρομο ..

kalant
25/06/2008, 20:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από fileto_mosxari
Ρε φίλε..γιατί βάζεις άλλα μηχανάκια και κάνεις προπαγάνδα; Αφού το v-strom δεν μπαινει σε χώμα.

Υ.Γ. : Άσε που απο τους έμπειρους που εκφράζονται εδώ έχουν δεί χώμα μόνο από παράδρομο ..

καλα κοιταξε να δεις, οτι δεν παει χωμα οπως αλλα ειναι δεδομενο, απλα πρεπει να ξερεις για να το πας...

αμα το κατεχεις το αθλημα παει παντου...

grdaemon
25/06/2008, 20:56
Μπράβο στο παληκάρι για να θυμίζει και το Off στο ON/OFF. Επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης του jeepin ωστόσο δεν έκανε και τίποτις τρομερό..Θέλω να πω ένα πιο χωμάτινο λαστιχάκι-λιγότερη πίεση-ακτινωτή ζάντα ακόμα και με την vespa μου καλύτερα θα τα πήγαινα..:beer:

charlie says
25/06/2008, 20:58
υπαρχει, βεβαια και η περιπτωση να τον εχει πιασει κοψιμο και να ψαχνει για τουαλετα στον κατσικοδρομο:smilea:

fileto_mosxari
25/06/2008, 21:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Μπράβο στο παληκάρι για να θυμίζει και το Off στο ON/OFF. Επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης του jeepin ωστόσο δεν έκανε και τίποτις τρομερό....:beer:

Α..γιατί προς στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα ποδήλατο...εσύ έτσι πας με την βέσπα;

Zid
25/06/2008, 21:20
Ντάξει καλά το πάει.. αν και δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο εκτός απο να του γαμάει τις αναρτήσεις με χαζοάλματα...

Πάντως το strom (πάει) χωματόδρομο με χαμηλές ταχύτητες ... αλλά μέχρι εκει... ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ . Δεν είναι για αυτή τη χρήση είναι βαρύ μηχανάκι με ασφάλτινο προσανατολισμό βέβαια έχω δει να πηγαίνουν και με blackbird στο χώμα... ολα σχετικά ειναι χεχε:bigcry:

fileto_mosxari
25/06/2008, 21:28
Καταρχήν φαίνεται ότι το δοκιμάζει το μηχανάκι...είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις αν έχεις πάρει για πρώτη φορά ένα μηχανάκι στο χώμα...

φαντάσου τώρα λοιπόν κάποιον , να παίρνει για πρώτη φορά στο χώμα ένα στρομα που δεν μπορεί να κουνηθεί (μέσα σε χώμα) συγκριτικά με τα υπόλοιπα on-off και να το πηγαίνει έτσι ενώ δεν το έχει συνηθίσει καν...δλδ μην ακούω εξυπνάδες...δεν παίζονται ορισμένοι

miketzif
25/06/2008, 22:06
νομίζω οτι μας έχουν δώσει μια καραμέλα και την μασάμε με τα on/of. είναι φύση αδύνατο ένα μηχανακι αυτής της κατήγορίας να είναι 50 άσφαλτο και 50 χωμα έιναι ένα πράγμα σαν τα suv. όλα τα "οn/of" κατα βαση touring είναι. Με το στρομ που έχω σε βατό χωματόδρομο μέχρι 40 χλμ και πολλά του είναι. μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Αν έχεται οδήγήσει ποτέ εντούρο μηχανακι θα καταλάβεται την διαφορά σε ικανότητα στο χώμα. οδήγησα ένα yamaha tt 600 και κατάλαβα τι πάει να πεί οφ μηχανακι. Μην μασατε :nono:

DimChios
26/06/2008, 06:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fileto_mosxari

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

marios8
26/06/2008, 08:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
οδήγησα ένα yamaha tt 600 και κατάλαβα τι πάει να πεί οφ μηχανακι.

Σκέψου να οδηγούσες και κανα χωμάτινο :smokin: :smokin:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

marios8
26/06/2008, 08:42

Το μια χαρά είναι μια σχετική έννοια :D :D

miketzif
26/06/2008, 09:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Σκέψου να οδηγούσες και κανα χωμάτινο :smokin: :smokin:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

ενταξει μην παιζουμε με τις λέξεις, το θέμα είναι οτι με τα περισότερα "ον/οφ" που κυκλοφορούν σήμερα δεν πας χωμα και με όσα μπορείς να πας θα κανεις πολούς συμβιβασμούς. Αρά αν θέλεις χωμάτινες διαδρομές κυρίως αγοράζεις χωματινο :wave2:

DUKASII
26/06/2008, 09:08
EDURO LEMEE TO VSTROM..

SE ALLO POST TO XA DEI KAI SuperSport...tapa me 230 na mpenei me 180 kai na xynei kai maspiedes....

tora ...kai eduro...

...

:uplate: :hypnotize

ama to deite kai sto pato kamias thalasas..tha kanete post oti to vstrom kanei kai gia ypobrixies katadyseis..

Nik0s
26/06/2008, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από charlie says
υπαρχει, βεβαια και η περιπτωση να τον εχει πιασει κοψιμο και να ψαχνει για τουαλετα στον κατσικοδρομο:smilea:

Αν κρίνω από τη στάση του / θέση οδήγησης, το κακό έχει ήδη συμβεί.... :lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
26/06/2008, 09:11
Για να καταλάβω... :rolleyes:

Όλο αυτό το θρεντ για να δούμε το αυτονόητο; Οτι δλδ ΟΛΑ τα μηχανάκια με καπως όρθια θέση οδήγησης και μια ικανή αποσταση απο το έδαφος μπορούν να κινηθούν ανετα σε μια φλαταδούρα; :confused:

Σε περίπτωση που παλεύετε να αυξήσετε το - όποιο - ποσοστό του "off" στο βεστρωμ καλό θα ήταν να έχετε έρθει στο 36ωρο να βλέπατε τι είδους μηχανάκια περάσανε απο τα 10χλμ χωματόδρομου στη μεσοχώρα (και όχι απο τις καλύτερες φλαταδουρες).

Πέρασαν τα ΠΑΝΤΑ, οφφ, ονοφ, ss, touring οτι θετε....

Υπάρχει εδώ μέσα πρώην κατοχος βεστρωμ ο οποίος όταν αποφάσισε να πηγαίνει πολύ χώμα τότε κατάλαβε οτι δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά και πήρε άλλο μηχανάκι... αφού πάλεψε και παιδεύτηκε ελαφρώς

:wave2: :wave2: :wave2:

XJR_Billy
26/06/2008, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Για να καταλάβω... :rolleyes:

Όλο αυτό το θρεντ για να δούμε το αυτονόητο; Οτι δλδ ΟΛΑ τα μηχανάκια με καπως όρθια θέση οδήγησης και μια ικανή αποσταση απο το έδαφος μπορούν να κινηθούν ανετα σε μια φλαταδούρα; :confused:

Σε περίπτωση που παλεύετε να αυξήσετε το - όποιο - ποσοστό του "off" στο βεστρωμ καλό θα ήταν να έχετε έρθει στο 36ωρο να βλέπατε τι είδους μηχανάκια περάσανε απο τα 10χλμ χωματόδρομου στη μεσοχώρα (και όχι απο τις καλύτερες φλαταδουρες).

Πέρασαν τα ΠΑΝΤΑ, οφφ, ονοφ, ss, touring οτι θετε....

Υπάρχει εδώ μέσα πρώην κατοχος βεστρωμ ο οποίος όταν αποφάσισε να πηγαίνει πολύ χώμα τότε κατάλαβε οτι δεν είναι γι' αυτή τη δουλειά και πήρε άλλο μηχανάκι... αφού πάλεψε και παιδεύτηκε ελαφρώς

:wave2: :wave2: :wave2:

Σωστός ο κάπταιν...

Είναι θέμα πιλότου... από νορμάλ χωματάκι ΟΛΑ παιρνάνε ... (μερικά λίγο καλύτερα).

charlie says
26/06/2008, 19:41
καπου εδω τριγυρο δεν κυκλοφορουσε ενα βιντεακι με ενα dl να κανει u boating?;)

vestromas
27/06/2008, 11:42
Μονο στην αμμο δεν παει το vstrom. To εχω παει παντου και τις περισοτερες φορες διπλος. Το κακο οταν εισαι διπλος ειναι οτι βρισκει ευκολα κατω το κεντρικο σταντ.
Μονος μου το παω παντου μεχρι 60χλμ την ωρα ομως.
Ενα αλλο αρνητκο ειναι οι χυτες ζαντες που κοπανανε και δεν αποροφουν κραδασμους.
Μετα απο λιγο ομως που βγαινεις στον κεντρικο εισαι πανω σε μαγικο χαλι, και οχι σε κατσικι.
Το πιο συνηθισμενο στην χωρα μας ειναι να ταξιδευεις μια δυο ωρες δρομο και να μπαινεις κανα τεταρτο κολοδρομο για να πας καπου ωραια.
Αυτο το πραμα το vstrom το κανει με καλυτερο τροπο απ ολα. τελος.
:lol: :beer: :wave2:

DUKASII
27/06/2008, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Μονο στην αμμο δεν παει το vstrom. To εχω παει παντου και τις περισοτερες φορες διπλος. Το κακο οταν εισαι διπλος ειναι οτι βρισκει ευκολα κατω το κεντρικο σταντ.
Μονος μου το παω παντου μεχρι 60χλμ την ωρα ομως.
Ενα αλλο αρνητκο ειναι οι χυτες ζαντες που κοπανανε και δεν αποροφουν κραδασμους.
Μετα απο λιγο ομως που βγαινεις στον κεντρικο εισαι πανω σε μαγικο χαλι, και οχι σε κατσικι.
Το πιο συνηθισμενο στην χωρα μας ειναι να ταξιδευεις μια δυο ωρες δρομο και να μπαινεις κανα τεταρτο κολοδρομο για να πας καπου ωραια.
Αυτο το πραμα το vstrom το κανει με καλυτερο τροπο απ ολα. τελος.
:lol: :beer: :wave2: ΝΑΙ ΜΗ ΦΑΣ ΕΧΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ..ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΙΑ..

vestromas
27/06/2008, 11:46
Προτινε κατι καλυτερο να γελασουμε.:lol:

sniper
27/06/2008, 11:49
Σε κάθε στροφή.... γιατί το κοκκαλώνει το μηχανάκι; :confused:

vestromas
27/06/2008, 11:52
Γιατι τοσο μπορει το παληκαρι. Θες να πεις οτι εσυ αμα το καβαλησεις που εισαι κασκαντερ, δεν θα το καταφερεις ρε σνιπερ;:lol: :beer: :wave2:

sniper
27/06/2008, 11:55
Γιατι τοσο μπορει το παληκαρι. Θες να πεις οτι εσυ αμα το καβαλησεις που εισαι κασκαντερ, δεν θα το καταφερεις ρε σνιπερ;:lol: :beer: :wave2:

Ρε αν το καβαλήσω εγώ θα πετάξει το μπουρδέλο σας.....

Vstrom 747.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Α... εντωμεταξύ δεν είδατε το τέλος του βίντεο.... στην τοπική χωματερή το πάει να το πετάξει...

DUKASII
27/06/2008, 11:58
Προτινε κατι καλυτερο να γελασουμε.:lol: VARADERO 1000

vestromas
27/06/2008, 12:04
Οι πιο πολλοι εδω μεσα , εισαστε πιτσιρικαδες που εχετε μαθει να κανετε τα πραγματα που πρεπει με ειδικο εργαλειο. Εμεις οι παλιοι, σε ανυπαρκτους δρομους μπαιναμε με τα μπολντορια με σαγιοναρες σορτσακια και κοντομανικα.
Τωρα παιζει η Ευρωαμερικανικη κουλτουρα της ασφαλειας και πιπιλατε προκατ καραμελες που σας μαθανε και ψαχνετε μηχανακια με ειδικοτητα για να πατε μια βολτα. Γελαω με ολες αυτες τις π@π@ριες, αλλα τι να κανουμε; Ειστε φλωρογενια:lol: :beer: :wave2:

sniper
27/06/2008, 12:06
Οι πιο πολλοι εδω μεσα , εισαστε πιτσιρικαδες που εχετε μαθει να κανετε τα πραγματα που πρεπει με ειδικο εργαλειο. Εμεις οι παλιοι, σε ανυπαρκτους δρομους μπαιναμε με τα μπολντορια με σαγιοναρες σορτσακια και κοντομανικα.
Τωρα παιζει η Ευρωαμερικανικη κουλτουρα της ασφαλειας και πιπιλατε προκατ καραμελες που σας μαθανε και ψαχνετε μηχανακια με ειδικοτητα για να πατε μια βολτα. Γελαω με ολες αυτες τις π@π@ριες, αλλα τι να κανουμε; Ειστε φλωρογενια:lol: :beer: :wave2:

Κι εσυ είσαι ο μοναδικός που επέζησε.....

Respect αλλά Fuck you too

Sapadak
27/06/2008, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
VARADERO 1000

Μια χαρουλα (http://www.youtube.com/watch?v=wjN6TKWI_ts) :D

catmaster
27/06/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κι εσυ είσαι ο μοναδικός που επέζησε.....

Respect αλλά Fuck you too

+ Διακόσα εκατομμύρια ....

[B]Οι πιο πολλοι εδω μεσα , εισαστε πιτσιρικαδες που εχετε μαθει να κανετε τα πραγματα που πρεπει με ειδικο εργαλειο. Εμεις οι παλιοι, σε ανυπαρκτους δρομους μπαιναμε με τα μπολντορια με σαγιοναρες σορτσακια και κοντομανικα.
Τωρα παιζει η Ευρωαμερικανικη κουλτουρα της ασφαλειας και πιπιλατε προκατ καραμελες που σας μαθανε και ψαχνετε μηχανακια με ειδικοτητα για να πατε μια βολτα. Γελαω με ολες αυτες τις π@π@ριες, αλλα τι να κανουμε; Ειστε φλωρογενια

Vestroma , σε παλιότερες εποχές αν μου το έλεγες αυτό φόρα παρτίδα θα σου έριχνα χοντρές φάπες .....

αλλά πλέον την μέρα μου δεν θα τη χαλάσει κανένας ....

:wave2:

charlie says
27/06/2008, 12:53
το πρα πρα την τελευταια φορα που το εβαλα <χωμα> μου βουλιαξε 3 φορες στην κροκαλα ασε που κοπαναγε απο δω και απο κει ανεξελενγκτα, του κολητου μου το βαραντερο επειδη ειχε ξετσουτσουρεψει και μου εκανε τον κονιορδο του στραβωσε η μπροστινη ζαντα .συμπερασμα (για μενα) σε βατο χωματοδρομο (οπως αυτον) νταξει μωρε, για κατι παραπανω ειναι μεγαλη καταδικη ,ετσι τωρα οποτε θελω να παω χωμα πηγαινω σε μια μανδρα οικοδομων παιρνω κανα δυο τσουβαλακια αμμο τα ριχνω εξω απ το σπιτι μου και κανω το κομματι μου.αυτια τελος:D

sniper
27/06/2008, 13:00
Εγώ στην θέση σας μετά από αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=r0xFyiwpfZ0) θα το πέταγα σε όποιο γκρεμό έβρισκα......

Θέλετε και χώμα.....

Cpt. Haddock
27/06/2008, 13:02
Εγώ στην θέση σας μετά από αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=r0xFyiwpfZ0) θα το πέταγα σε όποιο γκρεμό έβρισκα......

Θέλετε και χώμα.....

+955 αυτο ακριβώς το βιντεο ειχα στο μυαλό μου....

charlie says
27/06/2008, 13:17
κατα την γνωμη μου φταιει ο σφακιανακης που δεν μας δινει μαζι με την αγορα του dl και μια δηλωση του νομου 105 στην ποιοα να αναγραφεται ξεκαθαρα και με μεγαλα γραμματα οτι ΔΕΝ θα παταμε χωμα :)

sniper
27/06/2008, 13:18
κατα την γνωμη μου φταιει ο σφακιανακης που δεν μας δινει μαζι με την αγορα του dl και μια δηλωση του νομου 105 στην ποιοα να αναγραφεται ξεκαθαρα και με μεγαλα γραμματα οτι ΔΕΝ θα παταμε χωμα :)

Kαι χώμα μπορείτε να πατάτε και άσφαλτο....

Γλώσσα μην βγάζετε γιατί πέφτει φάπα....

Είτε απο τους καθαρά χωμάτινους είτε απο τους ασφάλτινους....

Φιλικά πάντα....

charlie says
27/06/2008, 13:21
ορμηνευσε το γλωσσα:)

sniper
27/06/2008, 13:23
ορμηνευσε το γλωσσα:)

Κάτι θεικά "το στρομ πιάνει 250 και στίβει σαν χέλι"

ή κάτι "Εντουρο με το Βεστρόμ"

XJR_Billy
27/06/2008, 13:23

Θέλετε και χώμα.....

Απίστευτο!!! Δεν παίζεται ο τύπος!!!:eyepop:

Έσβησε όλες τις κατηγορίες...

Τα ισοπέδωσε όλα μιλάμε...

:a19: :a19: :a23: :a23: :a23:

charlie says
27/06/2008, 13:32
αυτα τα θεικα τα αναφερεις εσυ σ αυτο το θεμα για να< μπριζαρεις > μια χαλαρη συζητηση, αλλα ,μαλλον το προβλημα το εχω εγω που απαντω σε ενα θεμα που με αφηνει αδιαφορο:D

marios8
27/06/2008, 13:33

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Εσύ δεν είσαι που διαβάζεις Λιακόπουλο ? Ε δεν περίμενα διαφορετική τοποθέτηση :beer: :beer: :wave2:

nik7119
27/06/2008, 13:46

Θέλετε και χώμα..... καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσε

Cpt. Haddock
27/06/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσε

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

χωρίς πλάκα τα παιδιά στο ΟΚΑΝΑ ειναι λιγότερο εξαρτημένα απο εσας.... :bigcry: :bigcry: :bigcry:

sniper
27/06/2008, 13:55
καλα ειναι απιστευτος ο τυπος,,φανταστητε να ειχε το στρωμα τι θα εκανε,ακομα και θαλασες θα περνουσε

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα έψαχνε να δει αν έχει φρένα ή θα προσπαθούσε να δει τι είναι το γνωστό πλέον πρόβλημα στα βεστρώμ του τσίκι-τσίκι...

XJR_Billy
27/06/2008, 13:56

ΝΕΟ BEST SELLER!!!

Σουζουκίου Στρομβέρν

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ

Και άλλα κλασσικά αριστουργήματα... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

vestromas
27/06/2008, 16:01
Kατμαστερ, σε παλιοτερες και πιο προσφατες εποχες θα προτιμουσες να τρακαρεις με φορτηγο παρα να με συναντησεις. Σου ευχομε οι μερες σου να ειναι χαρουμενες και ασφαλεις.:lol: :beer: :wave2:

sniper
27/06/2008, 16:05
Kατμαστερ, σε παλιοτερες και πιο προσφατες εποχες θα προτιμουσες να τρακαρεις με φορτηγο παρα να με συναντησεις. Σου ευχομε οι μερες σου να ειναι χαρουμενες και ασφαλεις.:lol: :beer: :wave2:

πριν το Υπερτατο Βεστώμ, είχες ΑΧ-1;

vestromas
27/06/2008, 16:09
Ποτε δεν ειχα τετοιο μηχανακι. H vespa px 200 ηταν και ειναι το επισημο μηχανακι μου.:lol:

sniper
27/06/2008, 16:11
Οι ομοιότητες είναι απλά τρομαχτικές....... :uplate:

fileto_mosxari
28/06/2008, 02:25
Τα ανθρωπάκια που ακούω ότι ρίχνουν φάπες μάλλον έχουν χορτάσει ΠΟΛΥ φάπα αδερφάκι μου στην πραγματική ζωή, και νομίζουν ότι με το να ισοπεδώνουν συζητήσεις κλάνουν κάτι...αλλά δεν πειράζει.. πάντα θα υπάρχουν forum σαν κι αυτό (καφενειακό) στο net για να βγάζουν την κλανιά τους.

Γειά σας και καλό καλοκαίρι (σε ανθρωπάκια και μη).

DPF
28/06/2008, 13:28
καλα κοιταξε να δεις, οτι δεν παει χωμα οπως αλλα ειναι δεδομενο, απλα πρεπει να ξερεις για να το πας...

αμα το κατεχεις το αθλημα παει παντου...

:beer: +10000 :a013:

marios8
28/06/2008, 13:35
fileto_mosxari μιας και εσύ είσαι "έμπειρος" και δεν πάς μόνο σε παραδρομους όπως εμείς οι άσχετοι , γιατί δεν βάζεις το θέμα στο "χωμάτινο τερεν" ώστε να σου απαντήσουν πιο κατάλληλα άτομα ?? :D :D :D

grdaemon
28/06/2008, 16:37
Εγώ προτείνω να ηρεμήσουμε λίγο όλοι.

Το λινκ που ακολουθήσαμε όλοι ήταν το κάτωθι

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα > Suzuki V-Strom series > Μια Χαρα Πηγαινει Το V-Strom Στο...

ένα θέμα που είναι δημοφιλές για πάρα πολύ κόσμο ότι όχημα και αν διαθέτει..

υποθέτω λοιπόν ότι:

..όποιος είναι τόσο μάγκας που πάει με ότι να'ναι όπου να'ναι δεν έχει λόγο να το διαβάζει...
..όποιος δεν ενδιαφέρεται για Vstrom επίσεις..
..όποιος είναι εδώ για να δείρει επίσεις..
..κλπ..κλπ..

καβαλάω μηχανάκι όσο θυμάμαι και θυμάμαι πάντα την αλληλεγγύη που είχαμε όλοι οι δίτροχοι μεταξύ μας
..κάποτε ένας "έμενε" στην άκρη του δρόμου και δέκα σταματούσαν για βοήθεια..
..κάποτε συναντούσες ΕΝΑ μηχανάκι όλο,όλο.. και σου ήταν αδιανόητο να μην αναταποκριθείς στο "παίξιμο" των φωτών από τον "συνάδελφο"..

για συγκεντρωθείτε...

DimChios
28/06/2008, 19:15
:rolleyes:

Bil
28/06/2008, 19:28
Πιστεύω οτι το V-Strom έχει γίνει ο,τι ήταν το Africa Twin πριν 8 - 10 χρόνια, που κατα κάνόνα σε όλα τα περιοδικά διάβαζες οτι είναι η απρόσωπη "σούπα" για αρχάριους και υψηλής φλωροσύνης γιαλαντζί μηχανόβιους. Ο αποδιοπομπάιος τράγος της ελληνικής μοτοσυκλετιστικής κοινότητας.

Δεν θα διαφωνήσω οτι στους κόλπους των V-Stromόβιων υπάρχουν πολλοί "άσχετοι" με την έννοια που όλοι καταλαβαίνουμε αλλά .... ε, μερικοί το διαλέξαμε και γιατί μας άρεσε και ξέραμε και τι μας προσφέρει. Α, στο καλό πια !!!:blush:

Α, και για να μην μην είμαι εκτός θέματος και επειδή έχω και λίιιγο πείρα απο το θέμα ....

Το V-Strom ΔΕΝ πάει και μια χαρά στο χώμα... αλλά όπως ένα BROS ...πάει.

Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν εεεε !!!

:blush:

christof40
18/03/2013, 15:36
http://www.youtube.com/watch?v=dscPtpWMY1I

christof40
18/03/2013, 15:40
http://www.youtube.com/watch?v=mALjMZo7HmE

AUFGEBRACHT
18/03/2013, 15:57
Με το καλό και στο ISDE...

kawasaki ZX-12
18/03/2013, 16:06
ολα πανε παντου!!!!!χαχαχαχαχχαχ,

http://youtu.be/Z-4v4I7Gzk0

Billymuse
18/03/2013, 18:46
ολα πανε παντου!!!!!χαχαχαχαχχαχ,

http://youtu.be/Z-4v4I7Gzk0

δε το χει καθόλου ο τύπος,μα καλα πας τόσο χαμηλομένο αμάξι σε τετοιες συνθήκες ακόμα και για το "χαβαλε"
σορυ v-strom αλλά το κόκκινο απο πάνω σου έκλεψε τη δόξα :beer:

DrBig
18/03/2013, 19:13
Μια χαρα πανε, αλλα τα R1 πανε καλλιτερα :smokin:

285166

christof40
01/04/2013, 14:34
οχι τα v strom πανε καλλιτερα και εγω μιλαω παντα με αποδειξεις εεε?:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=MVDon13fUD0

Sapadak
01/04/2013, 14:59
Στο χώμα μπορεί να πηγαίνει καλα

Στο νερό μας το χαλάει (www.youtube.com/watch?v=QoF0gvh4_38)

ammoulianiotis
01/04/2013, 18:34
Παντου πανε και δεν καταλαβαινουν τιποτα!

Οριστε ενα κουζουλος Κρητικος τι κανει με το Vstrom του!

http://www.youtube.com/watch?v=DmNCqaEYPOY&list=UUFkuEjkRfY9Xnh6eRDXgL7w&index=13
http://www.youtube.com/watch?v=SuwOx9STFiE&list=UUFkuEjkRfY9Xnh6eRDXgL7w&index=44

spyrakos35
01/04/2013, 19:54
Παντου πανε και δεν καταλαβαινουν τιποτα!

Οριστε ενα κουζουλος Κρητικος τι κανει με το Vstrom του!

http://www.youtube.com/watch?v=DmNCqaEYPOY&list=UUFkuEjkRfY9Xnh6eRDXgL7w&index=13
http://www.youtube.com/watch?v=SuwOx9STFiE&list=UUFkuEjkRfY9Xnh6eRDXgL7w&index=44

το πράσινο είναι ο painterakis.....

christof40
02/04/2013, 00:36
Στο χώμα μπορεί να πηγαίνει καλα

Στο νερό μας το χαλάει (www.youtube.com/watch?v=QoF0gvh4_38)

κατσε να το δει αυτο η suzuki και να φτιαξει κανα βιντεο με το v strom να διασχιζει τον ατλαντικο:lol:

Lioulios
02/04/2013, 01:21
O Μανώλης ο painterakis ρισπέκτ

Μόλις χθες πήρε και cbf

V-TEC
02/04/2013, 06:25
οοοοοοου αμέ .. :lol::lol::lol:
μόνο χώμα ?

χαβαλέ κάνουμε ρε .. μην παρεξηγηθεί κανείς .. :lol::lol:
στρώμα έχω και γω .. αλλά έχω και μια γριά ( africa 650 :D ) στην αποθήκη :D

παίζει και μια γαμάτη κωλοτούμπα λίγο μετά την αρχή :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=MS77vQCt4o8