PDA

View Full Version : Ενωση Χριστιανων Μοτοσυκλετιστων

crs-k
25/01/2005, 09:11
Αντιγραφω απο το ΜοτοΤριτη ...

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν χιλιάδες λέσχες μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο, η καθεμία εξειδικευμένη εκεί που της αρμόζει. Αυτό, όμως, που μάλλον δε γνωρίζατε είναι ότι υπάρχει και η Ένωση Χριστιανών Μοτοσικλετιστών, σκοπός της οποίας είναι να φέρει τους αναβάτες στο δρόμο του Θεού!

Η ένωση αυτή ιδρύθηκε το 1982 στη Μεγάλη Βρετανία και τα μέλη της ασχολούνται με διάφορα θέματα, όπως οι αγαθοεργίες και η ενημέρωση για την Εκκλησία, βασικός τους στόχος, όμως, είναι η επιστροφή των μοτοσικλετιστών «στη Λεωφόρο του Θεού». Η Ένωση Χριστιανών Μοτοσικλετιστών, μάλιστα, έχει εκδώσει και τη Βίβλο των μοτοσικλετιστών, η οποία επανακυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Το ‘Manual For Life’ είναι μια ειδική έκδοση της Αγίας Γραφής, ειδικά σχεδιασμένη για τους μοτοσικλετιστές και περιέχει αποσπάσματα της Καινής Διαθήκης καθώς και εμπειρίες μελών της Ένωσης. Σλόγκαν, τέλος, της Ένωσης Χριστιανών Μοτοσικλετιστών είναι: «Ως Χριστιανοί γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα συναρπαστικότερο από την ανάβαση μιας μοτοσικλέτας και ως μοτοσικλετιστές ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από τον Χριστιανισμό». Αμήν.

ΚΑΝΕΝΑ σχολιο απο μενα ... :lol:

7864

RapidShade
25/01/2005, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν χιλιάδες λέσχες μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο, η καθεμία εξειδικευμένη εκεί που της αρμόζει. Αυτό, όμως, που μάλλον δε γνωρίζατε είναι ότι υπάρχει και η Ένωση Χριστιανών Μοτοσικλετιστών, σκοπός της οποίας είναι να φέρει τους αναβάτες στο δρόμο του Θεού!

Η ένωση αυτή ιδρύθηκε το 1982 στη Μεγάλη Βρετανία και τα μέλη της ασχολούνται με διάφορα θέματα, όπως οι αγαθοεργίες και η ενημέρωση για την Εκκλησία, βασικός τους στόχος, όμως, είναι η επιστροφή των μοτοσικλετιστών «στη Λεωφόρο του Θεού». Η Ένωση Χριστιανών Μοτοσικλετιστών, μάλιστα, έχει εκδώσει και τη Βίβλο των μοτοσικλετιστών, η οποία επανακυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες. Το ‘Manual For Life’ είναι μια ειδική έκδοση της Αγίας Γραφής, ειδικά σχεδιασμένη για τους μοτοσικλετιστές και περιέχει αποσπάσματα της Καινής Διαθήκης καθώς και εμπειρίες μελών της Ένωσης. Σλόγκαν, τέλος, της Ένωσης Χριστιανών Μοτοσικλετιστών είναι: «Ως Χριστιανοί γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα συναρπαστικότερο από την ανάβαση μιας μοτοσικλέτας και ως μοτοσικλετιστές ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από τον Χριστιανισμό». Αμήν.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΕΕΕ!!!!
ΟΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
ΟΥΥΥ ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

crs-k
25/01/2005, 09:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από RapidShade
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΕΕΕ!!!!
ΟΥΥΥ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!
ΟΥΥΥ ΑΜΑΡΤΩΛΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:

Γιατι ρε Γιωργο?
Επειδη το εβαλα στα Ανεκδοτα?

Δεν το 'θελα ... :(
Γελαγα πολυ και μου ξεφυγε!

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

RapidShade
25/01/2005, 09:30
Γιατι ρε Γιωργο?
Επειδη το εβαλα στα Ανεκδοτα?

Δεν το 'θελα ... :(
Γελαγα πολυ και μου ξεφυγε!

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

Αχ θεέ μου, να έρθει επιτέλους η μέρα του Κυρίου,
να μπεί το άγιο ΦΠΑ στα ακίνητα/κατοικίες
να δούμε μια άσπρη μέρα κι εμείς...

να παταχθεί ο άνευ μέτρου πλουτισμός των κεφαλαιούχων!
Μια βαθειά πληγή στους προύχοντες!
Στους έχοντες και κατέχοντες..!

Για να μπορεί επιτέλους και ο κοινός
θνητός-χριστιανός-πιστός, να σηκώσει
κεφάλι...

---Τι λέω πρωί-πρωί πάλι...ήμαρτον...---

ΥΓ. Ας με πυροβολήσει κάποιος....

powerphot
25/01/2005, 09:50

Ένωση Χριστιανών Μοτοσικλετιστών, σκοπός της οποίας είναι να φέρει τους αναβάτες στο δρόμο του Θεού!

βασικός τους στόχος, όμως, είναι η επιστροφή των μοτοσικλετιστών «στη Λεωφόρο του Θεού»

Ναι καλά τα λένε οκ :look:

Ευχαριστώ, δεν θέλω να πάρω,.. ποτέ την "λεωφόρο" που οδηγεί
στον θεό ....για να πάω να τον βρω.:lol: :lol:

Rezeguet
25/01/2005, 17:58
να και η φτηνη απομιμηση απο το αντιπαλο μετωπο :alien:

7917

kostasfazer
25/01/2005, 20:02
Να και η πρόεδρος του club!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7923

idi
25/01/2005, 20:10
Rezeguet ωραιο αβαταρ ...
:yuck:
:yuck: :yuck: :yuck:

milaber
25/01/2005, 22:51
Ρε τι μου θυμίσατε!

Σήμερα που γύριζα με το παπί της δουλειάς στο δρόμο (κάργα βροχή εν τω μεταξύ) είδα ένα παλικάρι σε παπί εικοσαετίας που παραλίγο να πέσει.

Γιατί;

Μα γιατί είδε εκκλησία και άφησε το ένα χέρι από το τιμόνι για να κάνει τον σταυρό του!

Ρε μήπως έχουν παράρτημα και στο ελλάντα;

:alien: :alien: :alien:

gcrook
26/01/2005, 01:05
΄Αποσπασμα απο εδαφιο 14 παραγραφος 3..η κατι τετοιο τελος παντων΄:

''Και αγγελος κυριου κατεφτασε μαλλιοκουβαρα, κραδαινοντας πυρινη μπιελα στο δεξι και ταυτοτητα εις το αριστερον φορωντας Dainese και Arai, και καβαλωντας πυρινο Suzuki 600 Ararat.
Και παταξε βενζινοπωλας και συνεργειαδες, για τα ανομηματα τους ενωπιον του Κυριου, και μοιρασε τρακτερωτα λαστιχα και 4 σε 1 στους λιγους εντουραδες και στρηταδες, που τηρουσαν ευλαβικα το γυροσκοπικο του Θεου.
Και φευγοντας με σουζα, οι λιγοι αυτοι πιστοι εδοξασαν τον Κυριο
ημων,..και ενταξει καπου εδω το σταματαω γιατι δεν μου βγαινει:lol:

Rezeguet
26/01/2005, 13:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Rezeguet ωραιο αβαταρ ...
:yuck: :yuck: :yuck:

ευχαριστω. :alien:

να και αφιερωμενη φωτο στον IDI με τον αρχηγο της φατριας

7952

x-rider
26/01/2005, 13:57
To αβαταρ

το εβαλες γιατι σου αρεσει να εισαι αμερικανακι?

Θαυμαζεις τον αμερικανικο πολιτισμο?

Τον ραμπο? η αισθανεσαι και εσυ μελος της μεγαλης οικογενειας?

Ετσι αισθανεσαι σιγουρια και δυναμη?

Για πες να καταλαβουμε δηλαδη.

Rezeguet
26/01/2005, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
To αβαταρ

το εβαλες γιατι σου αρεσει να εισαι αμερικανακι?

Θαυμαζεις τον αμερικανικο πολιτισμο?

Τον ραμπο? η αισθανεσαι και εσυ μελος της μεγαλης οικογενειας?

Ετσι αισθανεσαι σιγουρια και δυναμη?

Για πες να καταλαβουμε δηλαδη.

Γιατι, δεν υπαρχει ελευθερια λογου και επιλογης αβαταρ σε αυτην την χωρα; Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η αμερικανικη σημαια. Εγω δεν εχω προβλημα με την αμερικη ως χωρα, γεωγραφικα τουλαχιστον, ουτε με την ιδεα ιδρυσης της και τα υποτιθεμενα πιστευω τους (ψαξε στο Usa.com να δεις τα ακριβη λογια τους). Τωρα αν εχετε προβλημα με ττον τροπο ζωης τους η με την κυβερνηση και πολιτικη τους, αυτο ειναι αλλο πραγμα. Η σημαια μπαινει για αβαταρ μονο και μονο για προσωπικο γουστο. Στο κατω κατω ειναι ενας απλος συνδυασμος τριων χρωματων και συμβολιζει κατι αλλο απο την αντιληψη που εχουμε για την Αμερικη. Δεν ειναι το θεμα οτι επειδη βαζω την σημαια παει να πει οτι γουσταρω τον πολιτισμο η την κυβερνηση τους η δεν ξερω γω τι, ισα ισα που δεν εχω καμια σχεση με αυτους πιο λιγη και απο εσας τους ιδιους. Απλα ειναι συμβολικο αβαταρ. Πως πχ εχει ενας φορουμιτης την σημαια του ολυμπιακου, χωρις να του πουνε οτι ξερω γω γουσταρει τον πολιτισμο του ολυμπιακου (λεμε τωρα) (αν και μπορει οντως να συμβαινει). Εγω εβαλα την σημαια της αμερικης ως συμβολικο αντικειμενο και αμα ηθελα να συμβολισω τον πολιτισμο της αμερικης θα εβαζα ενα χαμπουργκερ η αμα ηθελα να συμβολισω την πολιτικη της θα εβαζα μια φωτο του Μπους η του πετρελαιου η του δολαριου... δεν ξερω για σας αλλα εγω ετσι σκεφτομαι. Αν σας πειραζει τοσο πολυ θα το αλλαξω οταν μπορεσω. Αλλα νομιζω ειναι πολυ ανωριμη και επιφανειακη σκεψη να κατακρινουμε μια σημαια μαις χωρας που συμβολιζει κατι τελειως διαφορετικο απο το οποιο μισουμε σε αυτην. Συμπερασματα δικα σας.

One Nation under God,
indivisible, with liberty and justice for all.

ΥΓ)Καλος και ο ραμπο αλλα τα επομενα επεισοδια περα του 1 δεν με συναρπασαν οταν τα ειδα μικιος σε ηλικια. Superman rules!

adam_tsouk
26/01/2005, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Γιατι, δεν υπαρχει ελευθερια λογου και επιλογης αβαταρ σε αυτην την χωρα; Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η αμερικανικη σημαια. Εγω δεν εχω προβλημα με την αμερικη ως χωρα, γεωγραφικα τουλαχιστον, ουτε με την ιδεα ιδρυσης της και τα υποτιθεμενα πιστευω τους (ψαξε στο Usa.com να δεις τα ακριβη λογια τους). Τωρα αν εχετε προβλημα με ττον τροπο ζωης τους η με την κυβερνηση και πολιτικη τους, αυτο ειναι αλλο πραγμα. Η σημαια μπαινει για αβαταρ μονο και μονο για προσωπικο γουστο. Στο κατω κατω ειναι ενας απλος συνδυασμος τριων χρωματων και συμβολιζει κατι αλλο απο την αντιληψη που εχουμε για την Αμερικη. Δεν ειναι το θεμα οτι επειδη βαζω την σημαια παει να πει οτι γουσταρω τον πολιτισμο η την κυβερνηση τους η δεν ξερω γω τι, ισα ισα που δεν εχω καμια σχεση με αυτους πιο λιγη και απο εσας τους ιδιους. Απλα ειναι συμβολικο αβαταρ. Πως πχ εχει ενας φορουμιτης την σημαια του ολυμπιακου, χωρις να του πουνε οτι ξερω γω γουσταρει τον πολιτισμο του ολυμπιακου (λεμε τωρα) (αν και μπορει οντως να συμβαινει). Εγω εβαλα την σημαια της αμερικης ως συμβολικο αντικειμενο και αμα ηθελα να συμβολισω τον πολιτισμο της αμερικης θα εβαζα ενα χαμπουργκερ η αμα ηθελα να συμβολισω την πολιτικη της θα εβαζα μια φωτο του Μπους η του πετρελαιου η του δολαριου... δεν ξερω για σας αλλα εγω ετσι σκεφτομαι. Αν σας πειραζει τοσο πολυ θα το αλλαξω οταν μπορεσω. Αλλα νομιζω ειναι πολυ ανωριμη και επιφανειακη σκεψη να κατακρινουμε μια σημαια μαις χωρας που συμβολιζει κατι τελειως διαφορετικο απο το οποιο μισουμε σε αυτην. Συμπερασματα δικα σας.

One Nation under God,
indivisible, with liberty and justice for all.

ΥΓ)Καλος και ο ραμπο αλλα τα επομενα επεισοδια περα του 1 δεν με συναρπασαν οταν τα ειδα μικιος σε ηλικια. Superman rules!

:yuck: :yuck: :yuck::yuck: :yuck:

sorry φίλε, και εμένα από προσωπικής άποψης μου βγαίνει το ξερατό που έκαναν μπουρδέλο τον κόσμο όλο.

free rider
26/01/2005, 18:06
κανένα πρόβλημα με όποιο συμβολισμό χρωμάτων ή αποχρώσεις …

πρόβλημα όμως με σύμβολα που
αντιπροσωπεύουν καταπίεση ανελευθερία και φασισμό..

εκεί κολλάει το πράγμα…

κατά τα άλλα

καλώς ήρθες στην παρέα χαιρετισμούς στην Κρήτη
την λεβεντογέννα...

:beer: :beer: :beer:

kostasfazer
27/01/2005, 00:02
quote:
''Δεν καταλαβαινω γιατι σας ενοχλει η αμερικανικη σημαια. Εγω δεν εχω προβλημα με την αμερικη ως χωρα, γεωγραφικα τουλαχιστον, ουτε με την ιδεα ιδρυσης της και τα υποτιθεμενα πιστευω τους (ψαξε στο Usa.com να δεις τα ακριβη λογια τους)''.

-Μπήκα στο site που λες και ‘θαύμασα’ τα επιτευματα τους, μπες τώρα και εσύ στο google και γράψε IRAQ WAR δεις το σφαγείο.

quote:
''Η σημαια μπαινει για αβαταρ μονο και μονο για προσωπικο γουστο.Στο κατω κατω ειναι ενας απλος συνδυασμος τριων χρωματων και συμβολιζει κατι αλλο απο την αντιληψη που εχουμε για την Αμερικη. Εγω εβαλα την σημαια της αμερικης ως συμβολικο αντικειμενο''

-Ορίστε άλλη μια τριχρωμία για avatar,και όπως είπες ποιο πριν''Στο κατω κατω ειναι ενας απλος συνδυασμος τριων χρωματων''

8015

kostasfazer
27/01/2005, 00:13
quote:
''Αλλα νομιζω ειναι πολυ ανωριμη και επιφανειακη σκεψη να κατακρινουμε μια σημαια μαις χωρας που συμβολιζει κατι τελειως διαφορετικο απο το οποιο μισουμε σε αυτην''.

Σε παρακαλώ αυτά πήγαινε πέστα σε αυτόν τον ανθρωπο....

7981

kostasfazer
27/01/2005, 00:18
quote:
''One Nation under God,
indivisible, with liberty and justice for all.''

Σε ποιον θεό αναφέρεται το κείμενο?

7982

Κανένας
27/01/2005, 07:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasfazer
quote:
''One Nation under God,
indivisible, with liberty and justice for all.''
Σε ποιον θεό αναφέρεται το κείμενο?

τον θεο...μαμωνά, μου φαίνεται ότι τον λενε!!!111

όσο για το nation….

:beer:

7983

afrotwin
27/01/2005, 08:22
AFTO TO 8EMA INE POLI SOVARO GIA MENA KE DEN DIA8ETO TIN DIANOITIKI IKANOTITA NA SIMETEXO
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Κανένας
27/01/2005, 08:41
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΟ

Rezeguet
27/01/2005, 14:53
Ρε παιδια ειπα οτι δεν μαρεσει η πολιτικη τους και η κουλτουρα τους ουτε τιποτα αλλο. Αλλα επειδη εσεις το βλεπετε απο αλλη σκοπια, το αλλαζω. Και το Ιρακ με απασχολει ιδιαιτερα και δεν εχω κανενα ιχνος σεβασμου και ενθουσιασμου η υποστηριξης στο ''εργο'' του Μπους και των αμερικανων στο Ιρακ. Ειναι γενικα ο πιο μισητος λαος ολων παγκοσμιως και σε εμενα αλλα επειδη και εγω σαν μικρο παιδι ειχα πολλα προβληματα λογω της εθνικοτητας μου στο σχολειο (η μανα μου ειναι γερμανιδα) δεν μου αρεσει να αδικουν τους πολλους εξαιτιας των λιγων. Ενταξει στη αμερικη φαινεται οτι και οι ιδοι ειναι υπευθυνοι καθως ξαναψηφισαν τον Μπους, αλλα παρολα αυτα ειμαι εναντια στον ρατσισμο. Εγω θα το αλλαξω το αβαταρ καθως σας πειραζει τοσο πολυ, αλλα θα παρακαλεσω τον Κοστα Φειζερ να μην ξαναβαλει αυτην την εικονα σε κανενα φορουμ και αν μπορεσει να την αφαιρεσει. (νομιζω να καταλαβες γιατι το λεω αυτο). Γιατι φιλε κοστα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Και ειδικα για εμενα. Η αμερικη ειναι ολοκληρη χωρα 400 εκ + ανθρωπων και φυσικα δεν υποστηριζουν οι περισσοτεροι τον Μπους, αλλα στην γερμανια αυτο ηταν φασισμος, και οπως ξερουμε υπηρχε και εδω φασισμος και αν ητανε μεγαλυτερη χωρα ισως θα εκανε τα ιδια. Φυσικα δεν ηξερες για μενα οποτε δεν μπορω να σε παρεξηγησω, αλλα ελπιζω να καταλαβεις γιατι δεν το δεχομαι αυτο.

Αυτα...

Rezeguet
27/01/2005, 15:17
. Αντε προσπαθησατε να πεισετε εναν 16χρονο να γινει ρατσιστης εναντια σε ολοκληρη χωρα οπως κανανε και οι πατεραδες σας και οι παππουδες και ολοι οι προγονοι σας. Γιαυτο υπαρχει ο ρατσισμος σημερα και παντα την πληρωνουν ανθρωποι που δεν το αξιζουν. Τι κερδιζετε δηλαδη αν πεισετε τα παιδια σας οτι οι αμερικανοι οι τουπκοι οι γερμανοι και ολοι με σοσους εχουμε η ειχαμε προβληματα ειναι κακοι και να τους μισουμε; Τι κερδιζετε παρα μισος ρατσισμο και κοινωνικη αποκλιση μειονοτητων; Πειτε μου, για να ξερω και εγω οταν γινω πατερας καποτε τι να πω στα παιδια μου.

ΥΓ)Ελπιζω να μην εχετε αντιρηση στο νεο μου αβαταρ. εκτος και αν νομιζετε οτι ολοι οι αμερικανοι ειναι δολοφονοι και ετσι αυτος ηταν επισης δολοφονος και σιχαμερος απανθρωπος.

rd350lc
27/01/2005, 16:06
koita na deis..... oute ego thn goustaro kai polu thn amerikanikh shmaia gi auto bravo sou pou thn alakses alla kai o mauros pou ebales den mou kathete pali kala sto mati! bres kai esu kati oudetero.... ante:beer:

kostasfazer
27/01/2005, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
Ρε παιδια ειπα οτι δεν μαρεσει η πολιτικη τους και η κουλτουρα τους ουτε τιποτα αλλο. Αλλα επειδη εσεις το βλεπετε απο αλλη σκοπια, το αλλαζω. Και το Ιρακ με απασχολει ιδιαιτερα και δεν εχω κανενα ιχνος σεβασμου και ενθουσιασμου η υποστηριξης στο ''εργο'' του Μπους και των αμερικανων στο Ιρακ. Ειναι γενικα ο πιο μισητος λαος ολων παγκοσμιως και σε εμενα αλλα επειδη και εγω σαν μικρο παιδι ειχα πολλα προβληματα λογω της εθνικοτητας μου στο σχολειο (η μανα μου ειναι γερμανιδα) δεν μου αρεσει να αδικουν τους πολλους εξαιτιας των λιγων. Ενταξει στη αμερικη φαινεται οτι και οι ιδοι ειναι υπευθυνοι καθως ξαναψηφισαν τον Μπους, αλλα παρολα αυτα ειμαι εναντια στον ρατσισμο. Εγω θα το αλλαξω το αβαταρ καθως σας πειραζει τοσο πολυ, αλλα θα παρακαλεσω τον Κοστα Φειζερ να μην ξαναβαλει αυτην την εικονα σε κανενα φορουμ και αν μπορεσει να την αφαιρεσει. (νομιζω να καταλαβες γιατι το λεω αυτο). Γιατι φιλε κοστα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Και ειδικα για εμενα. Η αμερικη ειναι ολοκληρη χωρα 400 εκ + ανθρωπων και φυσικα δεν υποστηριζουν οι περισσοτεροι τον Μπους, αλλα στην γερμανια αυτο ηταν φασισμος, και οπως ξερουμε υπηρχε και εδω φασισμος και αν ητανε μεγαλυτερη χωρα ισως θα εκανε τα ιδια. Φυσικα δεν ηξερες για μενα οποτε δεν μπορω να σε παρεξηγησω, αλλα ελπιζω να καταλαβεις γιατι δεν το δεχομαι αυτο.

Αυτα...

Σύντεκνε (είμαι από Ιεράπετρα) την σημαία την έβαλα απλά για να καταλάβεις ότι όπως η σβάστικα και η γερμανική κατοχή ήταν ένα από τα μελανότερα σημαία της παγκόσμιας ιστορίας έτσι και σήμερα η αμερικάνικη σημαία είναι ταυτόσημη (για τους περισσότερους ανθρώπους) με τον πόλεμο την γενοκτονία και τα βασανιστήρια σε όλο τον κόσμο.
Επίσης, αν τα εγκλήματα του ναζισμού έγιναν κάτω από φασιστικό καθεστώς τότε τι μπορούμε να πούμε για τους αμερικανούς πολίτες που ‘δημοκρατικά’ μέσω των εκλογών υποστηρίζουν και ενισχύουν την πολιτική του πολέμου?
Δεν είναι τα πράγματα τόσο απλά όσο τρία χρώματα πάνω σε ένα κομμάτι ύφασμα, λυπάμαι.

ΥΓ. Να εύχεσαι να μην στραφεί το βλέμμα των αμερικάνων στα πετρέλαια του αιγαίου γιατί δεν θα προλάβουμε ούτε εσύ ούτε εγώ να δούμε τα παιδία μας.

Ποια άραγε θα είναι η επόμενη χώρα?

idi
28/01/2005, 11:39
:(

8029

x-rider
28/01/2005, 11:43
ΕΥΤΥΧΩΣ

που υπαρχουν ακομη ανθρωποι που σκεφτονται ,

και μπορουν και αντιστεκονται

:sun:

idi
28/01/2005, 11:53
γιατι το λες αυτο? ο planetman δε σκεφτεται? :rotflmao:

8032

x-rider
28/01/2005, 11:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
γιατι το λες αυτο? ο planetman δε σκεφτεται? :rotflmao:

Για αυτους που σκεφτηκαν ,εγραψαν και τοποθετησαν το

πανο λεω....

Rezeguet
28/01/2005, 17:38
ok teliko symperasma και κλεινει η συζητηση μιας και κανενας δεν πειθει τον αλλον και εγω εκανα την υποχωρηση για την ψυχικη ηρεμια σας. Ελπιζω ο ''αραπης' στην φωτο να μην σας πειραζει τοσο πολυ πια.

americans bad bush bad me bad american flag bad thread ended

ΥΓ) αν θελετε η συζητηση περι ενωση χριστιανων μοτοσυκλετιστων μπορει να δεχθει κι αλλα ποστς φυσικα.