Σύνδεση

View Full Version : Cbf 600 Abs , τιμή μετροιτής ???

Anritsu
02/07/2008, 16:19
Το σαιτ του ακατονόμαστου το δείχνει στα 8300 ? . Ξερουμε μήπως για ζεστό μετρητό που παιζει να βρώ την καλύτερη τιμή ή γενικότερα ποσό πέφτουνε οι έμπορες ? Μιλάμε πάντα για 08 μοντέλο και πάντα αντιπροσωπείας .

Ευχαριστώ

* Αν κάποιος ξέρει κάτι καλό και φοβάται μήπως θεωρηθεί διαφήμιση ας ρίξει πμ . Δεν είναι κακό , ούτε ντροπή

Daemon
02/07/2008, 16:28
Μη κολλατε στα "ζεστα μετρητα".. γιατι τον εμπορα τον συμφερει το δανειο οχι τα μετρητα :winka:

Κανε μια βολτα στα μαγαζια καλυτερα γιατι ο καθενας θα σου πει και μια διαφορετικη τιμη.. βλεπεις τι σε συμφερει και προχωρας :wave2:

Anritsu
02/07/2008, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μη κολλατε στα "ζεστα μετρητα".. γιατι τον εμπορα τον συμφερει το δανειο οχι τα μετρητα :winka:

Κανε μια βολτα στα μαγαζια καλυτερα γιατι ο καθενας θα σου πει και μια διαφορετικη τιμη.. βλεπεις τι σε συμφερει και προχωρας :wave2:

Το ξέρω αλλά έμενα με συμφερει προφανώς μετρήτο . Να φανταστώ ότι χωρίς δώρα μπορώ να το πάρω και κάτω από τα 8 Κ , ας πούμε 7800 ή παραείμαι αισιόδοξος ??? Το κεραμιδί δεν φαντάζομαι να είναι πιο γρήγορο ε ???

:rotflmao:

Daemon
02/07/2008, 17:03
Μπορεις :)

karapialis
02/07/2008, 17:20
7700 το πηρα απο εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο,στη μέση μπηκε φίλος με μαγαζί με τον οποίο συνεργάζεται.(Στην πραγματικοτητα το φιλαράκι το πήρε για μένα.)Αυτη πιστεύω είναι η καλύτερη τιμή μετρητοις,χωρίς δώρα.
(Μαυρο είναι παντα πιο γρήγορο)

Anritsu
02/07/2008, 17:31
700 εβραιοί πάνω απο το ερ6 Φ . Ιδού η απορία . Ίδωμεν ....

:wave2:

karapialis
02/07/2008, 17:39
:nono: Δεν θέλω αποριες:nono:

Anritsu
02/07/2008, 17:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από karapialis
:nono: Δεν θέλω αποριες:nono:

απορία δεν τίθεται ... απλά είναι θέμα δύο η τεσσάρων κυλίνδρων . Οσο και να μ' αρέσουν οι μακρινές βόλτες κατά κανόνα μέσα στην πόλη θα δουλέψει , και εκεί φοβάμαι το καβα έχει προβάδισμα . Και μια και γίνεται κουβέντα το ψεκαστό πλέον cbf από κατανάλωση πως τα πάει ? Το ξέρω ότι είναι θέμα τρόπου οδήγησης αλλά στο περίπου ξέρουμε ???

:smilea:

karapialis
02/07/2008, 18:17
Ειλικρινα δεν μπορω να σου απαντήσω με ακριβεια,γιατι δεν αξιωθηκα να ασχοληθω ακομα,καποια στιγμη..
Μεσα στην πολη,οδηγηση με αξιοπρεπεια και σεβασμο:D
Στην εθνικη (:eek: ) εχω μάθει όλα τα βενζινάδικα.
Είναι έντιμο μηχάνακι,οτ,ι περιμένεις θα πάρεις.Προφανώς για αυτο δεν ασχολείται και το marketing τηςhonda παραπάνω με αυτο.