PDA

View Full Version : Σχετικά με την ζελατίνα

gozntari
02/07/2008, 22:01
Δυο περιστατικά έχω να σας δηγηθώ με την ανοιχτή ζελατίνα στο κράνος :rolleyes:
Περιστατικό

Α)Είμαι στο Ρίο ,της πάτρα (όχι της Βραζιλίας ,δυστυχώς):lol: με την πάπια .Όσοι ξέρετε ,παραλία μετά την ανατολική αποβάθρα , παραλία Δημοριγοπουλου. Οδηγώ άνετος σαν άνεμος με το στιλ του δρόμου , κάνω να ανοίξω την ζελατίνα ,από το κράνος , για περισσότερη φιγούρα και για να μπει λίγο η καλοκαιρινή αύρα από την θάλασσα. ΕΕΕ μαζί με την αύρα μπαίνει και μια σφήγκα :uplate: .ΑΑΑ με συμπάει στον κρόταφο (πόνοςςςςς).φρένα κάνω στην άκρη ,βγάζω το Κάρανος σαν τρελός και με κοίταζαν κάτι γκόμενες σαν να ήμουν εξωγήινος ,έτσι όπως έκανα. Μπαίνω σε ένα εστιατόριο –ταβέρνα και τους λέω με τσίμπησε σφήγκα ,ευτυχώς είχαν αμμωνία και ανακουφιστικά .Αποτέλεσμα πληγωμένος αντρικός εγωισμός και ένα δυσανάλογο κεφάλι ,από το πρήξιμο.

Β) Είμαι επί τις πανεπιστήμιου ,κάνει ζεστή, έχω εδώ και ώρα ανοιχτή την ζελάτινα και πηγαίνω με 80 περίπου .φτάνω πίσω από ένα ταρίφα δεν μπορώ να τον περάσω. Λέω ας μηνώ πίσω σε θέση προσπέρασης , μόλις βρω ευκαιρία να περάσω. Δεν προλαβαίνω να ολοκληρώσω την σκέψη μου και βλέπω το χέρι του ταρίφα να βγαίνει από το παράθυρο και να μου πετάει ενα τσιγάρο. το τσιγάρο έσκασε κάπου πάνω στο μπροστινό λασπωτήρα ή στην ρόδα αλλά λίγη από την κάφτρα έπεσε στο μέτωπο μου ,πολύ λίγη μια μικρή σπίθα φαντάσου ,αλλά ένιωσα να καίγομε . σταματάμε στο φανάρι, πάω δίπλα του και του λέω ωραίο αμάξι (μερσεντές )χαμογελάει σαν ηλίθιος και μου λέει ναι καλό είναι. Του λέω μετά ,καλό αλλά τασάκι δεν έχει ???? μένει τελείως μ@λ@κ@ς:look: … ανάβει πράσινο και φεύγω. :cool:

vangelis 64
02/07/2008, 22:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
ανάβει πράσινο και φεύγω. :cool: Και πολύ καλά έκανες και μπράβο σου.Στη θέση σου,ακόμα θα πλακωνόμουνα.:blush:

anf125
02/07/2008, 23:36
Β) Είμαι επί τις πανεπιστήμιου ,κάνει ζεστή, έχω εδώ και ώρα ανοιχτή την ζελάτινα και πηγαίνω με 80 περίπου .

Άσχετο με τη ζελατίνα και τον ταρίφα, αλλά δεν είναι υπερβολικά 80 σε τόσο κεντρικό δρόμο; Αν πεταγόταν κανένας πεζός τι θα γινόταν;:rolleyes:

GIXXERAKIAS
02/07/2008, 23:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
Άσχετο με τη ζελατίνα και τον ταρίφα, αλλά δεν είναι υπερβολικά 80 σε τόσο κεντρικό δρόμο; Αν πεταγόταν κανένας πεζός τι θα γινόταν;:rolleyes:

Γουαου!!!:rolleyes: :rolleyes:

gozntari
02/07/2008, 23:51
Και ο ταρίφας κάπου με 70 πήγαινε ,αν είσαι από πάτρα anf125???αυτό έγινε μετά το Ρίο προς πάτρα . και τον πέτυχα στο φανάρι του makro το τσιγάρο το πέταξε 500 μετρά πριν. δεν κυκλοφορούν πεζοί εκεί δεν έχουν που να πάνε ,δίπλα (στα δεξιά )είναι η εθνική ,και ο δρόμος εκεί θεωρείτε ταχείας κυκλοφορίας .δεν ήταν γρήγορα (νομίζω)για τα δεδομένα του δρόμου ευθεία με πολύ καλή ορατότητα.Ναι είδα στο προφίλ σου είσαι από Αθηνά ,η δίκια μας πανεπιστήμιου δεν έχει καμία σχέση με την δίκια σας .σε εμάς είναι η λεγομένη παλιά εθνική .τέλος πάντων. ελπίζω να σε κάλυψα ?:smilea:

p@nos
03/07/2008, 00:17
Και ο ταρίφας κάπου με 70 πήγαινε ,αν είσαι από πάτρα anf125???αυτό έγινε μετά το Ρίο προς πάτρα . και τον πέτυχα στο φανάρι του makro το τσιγάρο το πέταξε 500 μετρά πριν. δεν κυκλοφορούν πεζοί εκεί δεν έχουν που να πάνε ,δίπλα (στα δεξιά )είναι η εθνική ,και ο δρόμος εκεί θεωρείτε ταχείας κυκλοφορίας .δεν ήταν γρήγορα (νομίζω)για τα δεδομένα του δρόμου ευθεία με πολύ καλή ορατότητα.Ναι είδα στο προφίλ σου είσαι από Αθηνά ,η δίκια μας πανεπιστήμιου δεν έχει καμία σχέση με την δίκια σας .σε εμάς είναι η λεγομένη παλιά εθνική .τέλος πάντων. ελπίζω να σε κάλυψα ?:smilea:

80χαω στον συγκεκριμενο δρομο ειναι πολλα, και ειδικα εαν εισαι με παπι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα...

:winka:

HolyDiver
03/07/2008, 01:44
πάω δίπλα του και του λέω ωραίο αμάξι (μερσεντές )χαμογελάει σαν ηλίθιος και μου λέει ναι καλό είναι. Του λέω μετά ,καλό αλλά τασάκι δεν έχει ???? μένει τελείως μ@λ@κ@ς:look: … ανάβει πράσινο και φεύγω. :cool:

Θεϊκό:lol: :a5: . Χωρίς βρισιές κτλ την άκουσε ο ταρίφας :a9: .

la_villa
03/07/2008, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
80χαω στον συγκεκριμενο δρομο ειναι πολλα, και ειδικα εαν εισαι με παπι ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα...

:winka:

sto συγκεκριμ'ενο σημείο όχι

όλοι το λιγότερο με 70~80 πηγαίνουν

p@nos
03/07/2008, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
sto συγκεκριμ'ενο σημείο όχι

όλοι το λιγότερο με 70~80 πηγαίνουν

:nono:

στο συγκεκριμενο δρομο κινουντε ολοι με 50, αντε και 60 χλμ κανενας δε πηγαινει με 80 τουλαχιστον, μην ξεχνας οτι ειναι δρομος με μια λοριδα ανα κατευθυνση και αρκετα ''χωμενα'' στενακια απ'οπου πεταγοντε αυτοκινητα.Δε σου λεω οτι δε μπορεις να πας με 80, και με 180 μπορεις να πας αν εισαι βαρεμενος, απλα τα 80 χλμ ειναι πολλα γιατι οπως ειπα ο δρομος δεν ειναι ασφαλης με τοσα.

Για να μη μηλισουμε για γιαγιαδες αναποφασηστες που θελουν να πανε στη σταση και οταν βλεπουν οχημα να τις πλησιαζει δεν ξερουν τι να κανουν:winka:

VanDiemen
03/07/2008, 10:59
..............Αποτέλεσμα πληγωμένος αντρικός εγωισμός...........

Ε ναι, γιατί ως γνωστόν οι πραγματικοί άντρες δεν πονάνε όταν τους τσιμπάει σφήκα. Πονάνε ορέ τα παληκάρια; :rolleyes:

gozntari
03/07/2008, 12:18
Όχι ορέ δεν πονάνε τα παλικάρια :smilea: ,όταν τους καρφώνετε ένα ‘τοξικό’ κεντρί στον κρόταφο( που είναι 2 χιλιοστά δέρμα) ,ειδικά αν είναι πάνω σε 2 ροδές ,δεν περνούν χαμπάρι από τέτοια .:p
δεν έκανα σαν τρελός oxi μονό από τον πόνο αλλά είχα νευριάσει με την ατυχία μου ούτε 2 μετρά δεν έκανα από την στιγμή που άνοιξα την ζελατίνα ,μέχρι την στιγμή που μπήκε η σφήγκα .γ@μω την ατυχια μου :lol: :bawl: :lol:

McTalas
03/07/2008, 12:53
Δυο περιστατικά έχω να σας δηγηθώ με την ανοιχτή ζελατίνα στο κράνος :rolleyes:
Περιστατικό

...

γιαυτο την εχουμε την ζελατινα γιανα την κλεινουμε, τωρα αν ζεστενεσαι τοσο πολυ παρε ενα αραι που εχει και αεραγωγους στην ζελατινα ή μπορεις να κανεις μικρες τριπιτσες στην δικια σου και να την εχεις για καλοκαιρινη, λεμε τωρα.

sonik
03/07/2008, 13:11

Του λέω μετά ,καλό αλλά τασάκι δεν έχει ???? μένει τελείως μ@λ@κ@ς:look: … ανάβει πράσινο και φεύγω. :cool:

υπαρχει και άλλη λύση πιο ακραία: ανάβεις τσιγάρο και το πετάς μέσα.... :a39: :evil:

Εχετλαίος
03/07/2008, 13:28
Ο Πατακός δεν ήταν που τους κυνηγούσε και τους έκανε να γυρνάνε και να μαζεύουν το τσιγάρο από εκεί που το πετάξανε; :D

gozntari
03/07/2008, 13:29
Μερικές φόρες νομίζω πως κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δασός.(McTalas).(φιλικα παντα )Την ζελατίνα την έχουν φτιάξει έτσι και για να ανοίγει όποτε γουστάρεις και να την κλίνεις όποτε γουστάρεις ,αλλιώς δεν θα μας έδιναν το δικαίωμα να την ανοίξουμε. θα ήταν μόνιμα κλιστεί . όσο για το αρα’ί’ που λες μάλλον δεν έχω τόσα φράγκα να το πάρω(καλή ιδέα όμως) τώρα για της τρύπες δεν είναι λειτουργικό πιστεύω .πρέπει να είναι αρκετά ψιλά για να αερίζετε καλύτερα αλλά και αρκετά χαμηλά να μην επηρεάζει το οπτικό μου πεδίο .άσε που μπορεί να σπάσει και η ζελατίνα στην προσπαθια να τις ανοίξω

McTalas
03/07/2008, 14:25
Μερικές φόρες νομίζω πως κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε το δασός.(McTalas).(φιλικα παντα )Την ζελατίνα την έχουν φτιάξει έτσι και για να ανοίγει όποτε γουστάρεις και να την κλίνεις όποτε γουστάρεις ,αλλιώς δεν θα μας έδιναν το δικαίωμα να την ανοίξουμε. θα ήταν μόνιμα κλιστεί . όσο για το αρα’ί’ που λες μάλλον δεν έχω τόσα φράγκα να το πάρω(καλή ιδέα όμως) τώρα για της τρύπες δεν είναι λειτουργικό πιστεύω .πρέπει να είναι αρκετά ψιλά για να αερίζετε καλύτερα αλλά και αρκετά χαμηλά να μην επηρεάζει το οπτικό μου πεδίο .άσε που μπορεί να σπάσει και η ζελατίνα στην προσπαθια να τις ανοίξω

ναι ρε φιλαρακι δεν διαφωνω αλλα την ζελατινα την εχουμε κλειστη οταν οδηγαμε, την ανοιγουμε οταν σταματαμε, αλλα δεν θα τα χαλασουμε εδω. οσον αφορα τα αραι, με 350? εγω πηρα το RX7 Nakano, δεν ειναι τοσο ακριβα οσο "φαινονται":winka:
:wave2:

mrdaellis
05/10/2008, 16:59
{υπαρχει και άλλη λύση πιο ακραία: ανάβεις τσιγάρο και το πετάς μέσα.... }

νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο!!! δεν ειναι μονο οι ταριφες αλλα ολοι οι ελληναρες!! κανενας μα κανενας το τσιγαρο στο τασακι του αυτοκινητου!! εκει βαζουν αμμο για να μυριζει ωραια....
ασε που το θεωρουν δεδομενο!! σου λεει που να το πεταξω!! ασε αυτες οι γκομενες... smart κινητο τηλεφωνο και τσιγαρο, και το 8εωρουν μαγκια που μπορουν να κανουν και τρια μαζι!! και αμα τους πεισ να κανουν καμμια πιπα (HERB) σου λεει δεν μπορω.....

πηρα φορα ε? σορυ αλλα με πνιγουν και αλλα...

Respect
05/10/2008, 17:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
:nono:

στο συγκεκριμενο δρομο κινουντε ολοι με 50, αντε και 60 χλμ κανενας δε πηγαινει με 80 τουλαχιστον, μην ξεχνας οτι ειναι δρομος με μια λοριδα ανα κατευθυνση και αρκετα ''χωμενα'' στενακια απ'οπου πεταγοντε αυτοκινητα.Δε σου λεω οτι δε μπορεις να πας με 80, και με 180 μπορεις να πας αν εισαι βαρεμενος, απλα τα 80 χλμ ειναι πολλα γιατι οπως ειπα ο δρομος δεν ειναι ασφαλης με τοσα.

Για να μη μηλισουμε για γιαγιαδες αναποφασηστες που θελουν να πανε στη σταση και οταν βλεπουν οχημα να τις πλησιαζει δεν ξερουν τι να κανουν:winka: Στο φανάρι του Μacro με κατεύθυνση προς Πάτρα λέει p@nos.
Κάτω από τη γέφυρα της εθνικής. Ο δρόμος έχει 2 λουρίδες και κιγκλίδωμα μέχρι το κλειστό του Τόφαλος.(αν και τώρα κάνουν έργα και έχουν κλείσει εντελώς το ρεύμα προς Πάτρα μετά το φανάρι του πανεπιστημίου στη καντίνα) Όταν είναι άδειος πηγαίνω με 140-150 από φανάρι σε φανάρι με το V-strom. (Και 60-70 με το Actros..)

vaska
19/10/2008, 18:18
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο P@NOS 'H OTI O ΚΑΘΕ M@L@K@S ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΣΦΗΚΑ ΣΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΜΕ 20 ΧΑΩ, ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΑΚΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΜΑΤΙ. ΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΡΑΝΗ ΤΩΝ 12 € ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΧΑΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΝΙΞΕΙ ΕΒΓΑΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗ ΖΕΛΑΤΙΝΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΠΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. ΝΑΙ ΣΚΥΒΩ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΑΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ. ΤΟΥΣ ΛΕΩ " ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΕΣΕ" Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ. ΤΕΣ ΠΑ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΡΑΔΥ ΓΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΝΙΦΟΡΕΪΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΗΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΖΕΜΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΑΘΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. :nono: :nono: