PDA

View Full Version : Πανελληνια 2005????????????

FZS1000
26/01/2005, 14:55
ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΩΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΕ..............????ΤΟΠΟΝΕ????ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝΕ????Η ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΕΣ ΠΡΟΜΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΚΟΜΑ????? :smokin:

Dodok edessa
26/01/2005, 17:40
Για πες ,για πες ,άκουσες κάτι ???
Γιατί το λες έτσι ?αν έχεις έρθει σε κάποια από όλες με ενδιαφέρει η άποψη σου.!!
:wave2:

free rider
26/01/2005, 17:58
αν θυμηθώ την τελευταία στο στόμιο που είχα πάει και έφυγα κατ΄ευθείαν

ειλικρινά ρε παίδες χάζεψα...

αν μιλάμε για την πανελλήνια συγκέντρωση ,

θα έπρεπε να υπάρχει μια αυξημένη προσπάθεια από τους διοργανωτές να διατηρηθεί ο μοτοσυκλετιστικός τρόπος ζωής που καταστρατηγήθηκε από τις εκδηλώσεις ψευτομαγκιάς και φιγούρας που είδα με τα μάτια μου...

και στη Θάσο,

και σε άλλες

υπήρχαν όμως και ωραίες πανελλήνιες όπως εκείνη στην Επανομή..
για μένα ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες...

που έχει μείνει στο μυαλό πολλών φίλων από τότε

αυτά χωρίς να θέλω να λειτουργήσω αφοριστικά προς τον θεσμό πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ προσοχή και η επιλογή του μέρους και ο τρόπος περιφρούρησης των διοργανωτών...

:beer:

Dodok edessa
26/01/2005, 18:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
αν θυμηθώ την τελευταία στο στόμιο που είχα πάει και έφυγα κατ΄ευθείαν

ειλικρινά ρε παίδες χάζεψα...

αν μιλάμε για την πανελλήνια συγκέντρωση ,

θα έπρεπε να υπάρχει μια αυξημένη προσπάθεια από τους διοργανωτές να διατηρηθεί ο μοτοσυκλετιστικός τρόπος ζωής που καταστρατηγήθηκε από τις εκδηλώσεις ψευτομαγκιάς και φιγούρας που είδα με τα μάτια μου...

και στη Θάσο,

και σε άλλες

υπήρχαν όμως και ωραίες πανελλήνιες όπως εκείνη στην Επανομή..
για μένα ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες...

που έχει μείνει στο μυαλό πολλών φίλων από τότε

αυτά χωρίς να θέλω να λειτουργήσω αφοριστικά προς τον θεσμό πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ προσοχή και η επιλογή του μέρους και ο τρόπος περιφρούρησης των διοργανωτών...

Στο στομιο ποια την πρώτη η την δεύτερη πριν 2 χρονια. αν λες την τελευταία ήταν μια από τις χειρότερες .
Εγώ ξεκινάω χωρίς πρόγραμμα σε όλες σχεδόν αλλά αυτή που μου έκανε την χειρότερη εντύπωση ήταν η φετινή στα δίδυμα Ναυπλίου!!
Καθαρά εισπρακτική κίνηση. Καθαρή αφαίμαξη .έκανα ένα τσουβάλι χιλιόμετρα 700 περίπου να πάω μου πήραν 50 ευρω να μπω μέσα ,και να μη μου προσφέρουν τίποτα απολύτως .Το καλό ήτανε που δεν μου ζήτησαν χρήματα όταν έφυγα.
Υπήρξαν όμως και πανελλήνιες όπως Κ.βουρλα 1995,Θασος 2000,που θα μου μείνουν αξέχαστες, με όλα μέσα από καγκουριές μέχρι μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ,σεμινάρια για κράνη ,ταξιδιωτικά με προβολές γαμάτες ,δυναμομετρισεις ,συναυλίες φοβερές .Κάπου όμως χάθηκε στην πορεία ο στόχος.
Και έμεινε μόνο το χρήμα!

7970

free rider
26/01/2005, 19:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
.Κάπου όμως χάθηκε στην πορεία ο στόχος.
Και έμεινε μόνο το χρήμα!

αυτό είναι που φοβάμαι αλλά κι εμείς πάμε στις πανελλήνιες όπως φαντάζομαι και εσύ...

και ψάχνουμε βρίσκουμε ένα ωραίο μέρος εκεί κοντά και στρατοπεδεύουμε...

όπως για παράδειγμα στην τελευταία που έγινε στο στόμιο που πήγαμε πιο πέρα σε ένα μέρος η πλατιά άμμος κάπως έτσι το λέγαν...
μια απέραντη παραλία ..
ελεύθερο κάμπινγκ

και ένα ταβερνάκι μοναχό του που σέρβιρε αδιάκοπα τσίπουρα...

μέσα σε δύο μέρες πρέπει να μαζευτήκαμε εκεί καμιά τριανταριά μηχανές ίσως και παραπάνω...

άψογααααα

Αντιπανελλήνια λοιπόν...

φέτος θα οργανωθούμε ...

όπως είναι και το σύνθημα της σάρα - μάρα...

είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι..

:beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2: :wave2:

Asotos
26/01/2005, 20:14
Τελευταία φορά που πήγα, ήταν στα Καμμένα Βούρλα, το ΄87. (ναι, τα έχω τα χρονάκια μου)

Ναι μεν αλλά : Περάσαμε σχετικά καλά, είδαμε κόσμο αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές και μικροβανδαλισμούς.

Μετά δουλειά, οικογένεια, για κάποιο διάστημα χωρίς μηχανή, δεν ξαναπήγα.

Φέτος, και ανάλογα με την απόσταση και την παρέα, το σκέφτομαι να ξαναπάω.

Θα δούμε, έτσι κι αλλοιώς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που γίνεται συνήθως, έχουμε καιρό ....

Dodok edessa
27/01/2005, 06:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Asotos
Τελευταία φορά που πήγα, ήταν στα Καμμένα Βούρλα, το ΄87. (ναι, τα έχω τα χρονάκια μου)

Θα δούμε, έτσι κι αλλοιώς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού που γίνεται συνήθως, έχουμε καιρό ....

παντα γίνεται το τριημερο του Αγίου πνευματος.:wave2:

OldMan
27/01/2005, 09:01
Ναι μεν αλλά : Περάσαμε σχετικά καλά, είδαμε κόσμο αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές και μικροβανδαλισμούς.

Ρε δεν θυμάμαι τίποτε !!!!!:confused: :confused:

Τόσο τύφλα είχαμε γίνει ????:beer: :beer:

Υ.Γ.

Τα χρονάκια σου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!:rotflmao: :rotflmao:

Asotos
27/01/2005, 09:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ρε δεν θυμάμαι τίποτε !!!!!:confused: :confused:

Τόσο τύφλα είχαμε γίνει ????:beer: :beer:

Υ.Γ.

Τα χρονάκια σου είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!:rotflmao: :rotflmao: Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan [/i]

Βρε συ, ήθελα κάτι να ρωτήσω για το ΚΤΜ. θα βρεθούμε καμιά φορά, να νου πείς ;

Και αν θυμάσαι, τις μπύρες τις βάζει ο μικρότερος....

OldMan
27/01/2005, 09:23

Να σου πω ότι θα βρεθούμε ρε Βαγγέλη, θα σε γελάσω....

Δουλειά, παιδιά, οικογένεια (δεν λέω για γκόμενα, γιατί διαβάζουν πολλοί "καλοθελητές").

Θα προσπαθήσω πάντως.....

Στείλε κανένα Π.Μ. όταν και αν βρεθείτε!!!!:wave2: :wave2: :wave2:

Dodok edessa
27/01/2005, 10:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan [/i]

ΡΕ ΑΣΩΤΕ !!!
ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ . ???ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!

:lol: :lol: :rotflmao: :wave2:

OldMan
27/01/2005, 10:24
ΡΕ ΑΣΩΤΕ !!!
ΚΑΛΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ . ???ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!!
:lol: :lol: :rotflmao: :wave2: ,

Μην μιλάς Πουλημένο Τομάρι (*) !!!!:nono: :nono:

Δεν διαβάζεις όλα τα post, μου φαίνεται......

(*) Αναφέρομαι στο ότι πουλάς το Husaberg για να πας βόλτα με Africatwin ( ... ανατρίχιασα....).:wave2: :wave2: :wave2:

Dodok edessa
27/01/2005, 10:35
ΚΑΛΑ .!!!
:mad:

ΜΗ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ !!!!! ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ AFRICA ΝΑΙ !!!!
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!

:wave2: :lol: :lol:

OldMan
27/01/2005, 11:02
ΚΑΛΑ .!!!:mad:
ΜΗ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ !!!!! ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ AFRICA ΝΑΙ !!!!
ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ !!!!
:wave2: :lol: :lol:

1ον: Άσε τα πουστ@#$κα, δεν σε λυπάμαι !!!! (Να σου λασκάρει ο τεντωτήρας της καδένας, ρε - - - - - - !!!!)

2ον: Δεν σου έχω εμπιστοσύνη (μπορεί και να αγοράσεις καμιά Africa και να μας το γυρίσεις σε στυλ: "Να πάμε και κανένα ταξιδάκι ρε παιδιά κ.λ.π.)
(Να σου σκάσει το paraflou μέσα στις κροκάλες και να μην βγαίνει η 5η ).

:beer: :beer: :beer:

afrotwin
27/01/2005, 11:09
ANEVITE RE SE ENA AFRICA VGITE E8NIKI KE META MILATE
MILAME TRENO

ALA EXI KATASTRAFI O K0L0S MOU ILEKANI MOU PONAI TA MALIA MOU PEFTOUN DEN ARESO...
:sad:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

DEN 8A PARO TO SPRINT!!!!!!!!!!!!!

OldMan
27/01/2005, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ANEVITE RE SE ENA AFRICA VGITE E8NIKI KE META MILATE
MILAME TRENO

Άμα θέλω να βγω Εθνική, παίρνω το Κ.Τ.Ε.Λ. (κουνάει λιγότερο από Africa)!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα θέλω τραίνο, παίρνω τραίνο (Φτάνει πιο γρήγορα από το Africa):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα θέλω κατανόηση, συμπόνοια (και άλλες μελό καταστάσεις), παίρνω το Africa !!!:wave2: :wave2: :wave2:

Dodok edessa
27/01/2005, 11:39
Άμα θέλω να βγω Εθνική, παίρνω το Κ.Τ.Ε.Λ. (κουνάει λιγότερο από Africa)!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα θέλω τραίνο, παίρνω τραίνο (Φτάνει πιο γρήγορα από το Africa):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άμα θέλω κατανόηση, συμπόνοια (και άλλες μελό καταστάσεις), παίρνω το Africa !!!:wave2: :wave2: :wave2:

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

7997

OldMan
27/01/2005, 11:44
:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα, περιμένει τους καταδρομείς να τον βγάλουν ή το καλοκαίρι να εξατμισθούν τα νερά ????:rotflmao: :lol: :rotflmao:

crs-k
27/01/2005, 11:54
Τώρα, περιμένει τους καταδρομείς να τον βγάλουν ή το καλοκαίρι να εξατμισθούν τα νερά ????:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Κι ομως ...

Προπερσυ σε κατακλυσμο, προςπαθησα να περασω το "γεφυρακι" στα Μελισσια (για οσους ξερουν). Ειναι πανω απο ενα ρεμα που ειχε φουσκωσει και περναγε ολο το νερο πανω απο την γεφυρα! Επειδη εχει κλιση, προσπαθησα να περασω απο το ρηχο κοματι. Ενας μαμακας με ενα civic ερχεται με φορα, βουταει στα νερα και φυσικα μενει εκει με το νερο μεχρι την μεση απο το παραθυρο του. Αναγκαστηκα να παω πιο βαθια για να περασω, με αποτελεσμα να σβησει, οταν φαινονταν μονο οι καθρεπτες κι η μπαγκαζιερα. Προλαβα και εκλεισα τον διακοπτη ψαχνοντας στα τυφλα. Την εσπρωξα σε ενα αναχωμα οντας σιγουρος οτι εχω βραχυκυκλωσει τα παντα.
Γυρναω το διακοπτη και βλεπω φωτακια ...
Μιζα, δεν παιρνει ...
Ξανα μιζα πηρε κι εφυγα !!!

:lol: :rotflmao: :lol:

Ουτε εγω το πιστευα, αλλα ετσι ακριβως εγινε ... :smokin:

Dodok edessa
27/01/2005, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κι ομως ...

Προπερσυ σε κατακλυσμο, προςπαθησα να περασω το "γεφυρακι" στα Μελισσια (για οσους ξερουν). Ειναι πανω απο ενα ρεμα που ειχε φουσκωσει και περναγε ολο το νερο πανω απο την γεφυρα! Επειδη εχει κλιση, προσπαθησα να περασω απο το ρηχο κοματι. Ενας μαμακας με ενα civic ερχεται με φορα, βουταει στα νερα και φυσικα μενει εκει με το νερο μεχρι την μεση απο το παραθυρο του. Αναγκαστηκα να παω πιο βαθια για να περασω, με αποτελεσμα να σβησει, οταν φαινονταν μονο οι καθρεπτες κι η μπαγκαζιερα. Προλαβα και εκλεισα τον διακοπτη ψαχνοντας στα τυφλα. Την εσπρωξα σε ενα αναχωμα οντας σιγουρος οτι εχω βραχυκυκλωσει τα παντα.
Γυρναω το διακοπτη και βλεπω φωτακια ...
Μιζα, δεν παιρνει ...
Ξανα μιζα πηρε κι εφυγα !!!

Ουτε εγω το πιστευα, αλλα ετσι ακριβως εγινε ... :smokin: :wave2:

Γεια σου Χρήστο με το moulinex σου!!το καλύτερο μιξεράκι .έλα πλάκα κάνω !καλό είναι.
Σε πιστεύω σε πιστεύω

:lol: :lol: :wave2: :lol:

OldMan
27/01/2005, 12:05
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

ΕΡΩΤΗΣΗ : Όλοι οι μυθομανείς αγοράζουν Africa, ή γίνονται τέτοιοι μετά την αγορά ?????:confused: :confused: :confused:

Υπάρχει περίπτωση να μην πήρε νερά το φίλτρο και με τις μιζιές να περάσαν στον κύλινδρο (οπότε bye-bye πιστόνι, μπιέλα κ.λ.π.) - το καϋμένο το νεράκι είναι Πρακτικά Ασυμπίεστο ...

Υ.Γ.

Ειλικρινά, ΔΕΝ ειρωνεύομαι, αλλά δεν μου στέκει ΚΑΘΟΛΟΥ η περιγραφή του όλου πράγματος :nono: :nono: :nono:

(Όσον αφορά στο πέρασμα ποταμιών και άλλα συναφή, επέτρεψές μου, λόγω ηλικίας και ενασχόλησης να έχω (πικρά διαμορφωμένη) προσωπική γνώμη. :look:

crs-k
27/01/2005, 12:16
:confused: :confused: :confused:

ΕΡΩΤΗΣΗ : Όλοι οι μυθομανείς αγοράζουν Africa, ή γίνονται τέτοιοι μετά την αγορά ?????:confused: :confused: :confused:

Υπάρχει περίπτωση να μην πήρε νερά το φίλτρο και με τις μιζιές να περάσαν στον κύλινδρο (οπότε bye-bye πιστόνι, μπιέλα κ.λ.π.) - το καϋμένο το νεράκι είναι Πρακτικά Ασυμπίεστο ...

Υ.Γ.

Ειλικρινά, ΔΕΝ ειρωνεύομαι, αλλά δεν μου στέκει ΚΑΘΟΛΟΥ η περιγραφή του όλου πράγματος :nono: :nono: :nono:

(Όσον αφορά στο πέρασμα ποταμιών και άλλα συναφή, επέτρεψές μου, λόγω ηλικίας και ενασχόλησης να έχω (πικρά διαμορφωμένη) προσωπική γνώμη. :look:

Προφανως, δεν προλαβε ....
Αφου σου λεω οτι δεν βραχυκυκλωσε καν η μπαταρια ....

Με το που μπηκα στα νερα, εσβησε, εκλεισα τον διακοπτη και βουτηξα κατω κι εσπρωχνα.

Βεβαια μαλλον απο αγνοια εβαλα μπροστα μετα ... :D

Αλλα πηρε ! :lol:

Παντως αν ψαχνεις για "αφρικανο" ...
ΔΕΝ ειμαι !
Εξ' αλλου οι περισοτεροι "αφρικανοι" εχουν Βαρκαντερο πλεον ... :winka:

free rider
27/01/2005, 13:30
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Υ.Γ.

κάτσε ρε old αμα περνώντας το νερό ε΄χεις το γκάζι ανοιχτό και δεν βουλιάξει μέσα το φίλτο αερος ή μάλλον παίρνει αέρα απο κάτω απ την σέλα μπορείς να την βγάλεις καθαρή...

εκεί που δεν τα καταφέρνεις είναι αν σε πιάσει το ρεύμα και σε πηγαίνει τρένο...

αν με ενοείς

και είναι το χειρότερο γιατι τα ποτάμια κατά κύριο λόγο έχουν πολύυυυυ κρυο νερό...

OldMan
27/01/2005, 14:01
κάτσε ρε old αμα περνώντας το νερό ε΄χεις το γκάζι ανοιχτό και δεν βουλιάξει μέσα το φίλτο αερος ή μάλλον παίρνει αέρα απο κάτω απ την σέλα μπορείς να την βγάλεις καθαρή...
εκεί που δεν τα καταφέρνεις είναι αν σε πιάσει το ρεύμα και σε πηγαίνει τρένο...
αν με ενοείς
και είναι το χειρότερο γιατι τα ποτάμια κατά κύριο λόγο έχουν πολύυυυυ κρυο νερό...

Σε εννοώ πλήρως, αλλά : Αν έχεις ανοιχτό γκάζι (με την ψευδαίσθηση ότι δεν θα μπει νερό στην εξάτμιση) την γαμ@#$#!!!! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση (μιλάω πάντα για μηχανάκια με ψηλές εξατμίσεις) να μην μπει νερό στο κουτί του φίλτρου (Μην ξαχνάμε ότι το φίλτρο ΔΕΝ είναι αεροστεγές (άρα και υδατοστεγές) γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ρουφήξει αέρα το μοτέρ ....(Τι κάθομαι και λέω Θεέ μου !!!)

Στο επίπεδο που ο crs-k ισχυρίζεται ότι μπήκε στο νερό (μόνο καθρέφτες και μπαγαζιέρα έξω) ΕΛΕΕΕΕΕΟΣ !!!!

Εκτός αν ξέρεις κάποιο μηχανάκι που παίρνει αέρα κάτω από την σέλλα και η τρύπα της εξάτμισής του είναι χαμηλότερα από την είσοδο του αέρα.

Γενικά, αν τύχει και μπούμε σε "βαθειά νερά" (με οποιαδήποτε έννοια) κλείνουμε ακαριάια το γκάζι (πατώντας συγχρόνως αποσυμπιεστή - αν υπάρχει στο τιμόνι) και ΣΒΗΝΟΥΜΕ !!!!

Το αν θα κάνουμε μετά τις Γοργόνες, εξαρτάται από τα γούστα του καθενός :lol: :lol: :wave2:

OldMan
27/01/2005, 14:06
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Χρηστάρα, πετάς την μαλ@#$ σε άσχετο post και αρχίζουμε μετά να τρωγόμαστε .......:beer: :beer: :beer:

ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!! :wave2: :wave2:

crs-k
27/01/2005, 14:13
.................
Στο επίπεδο που ο crs-k ισχυρίζεται ότι μπήκε στο νερό (μόνο καθρέφτες και μπαγαζιέρα έξω) ΕΛΕΕΕΕΕΟΣ !!!!
...............

Ημουνα πανω σε γεφυρα, που το νερο την καβαλησε. Ειχε ενα τοιχακι στους 80 ποντους περιπου. Το νερο σκεπαζε την μηχανη γιατι ερχοταν με δυναμη. Προφανως δεν προλαβε να μπει παντου, μιας και δεν "εκατσε" μεσα στο νερο πρακτικα. Η αληθεια ειναι οτι τα μονα "αβρεχτα" μερη ηταν αυτα. Μην φανταστεις οτι εκατσε καμμια ωρα μεσα στα νερα. Η ολη φαση ειναι ζητημα αν κρατησε καμμια 10ρια δευτερολεπτα ... :wacko:

VaSsiLaKos
27/01/2005, 14:16
Aλήθεια... ποιός ήταν ο τίτλος του ποστ?... :winka: :rotflmao:

OldMan
27/01/2005, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από VaSsiLaKos
Aλήθεια... ποιός ήταν ο τίτλος του ποστ?... :winka: :rotflmao:

ΠΟΛΥ καλή ερώτηση και ευχαριστούμε που μας την θέσατε ....:beer: :beer: :beer:

crs-k
27/01/2005, 14:24
ΠΟΛΥ καλή ερώτηση και ευχαριστούμε που μας την θέσατε ....:beer: :beer: :beer:

.... προχωρηστε στην επομενη!

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

VaSsiLaKos
27/01/2005, 14:30
.... προχωρηστε στην επομενη!

Ποιό είναι το ειδικό βάρος του καδμίου σε κατάσταση νωχελικής αντίστηξης ? :eyepop:

OldMan
27/01/2005, 14:31
Ημουνα πανω σε γεφυρα, που το νερο την καβαλησε. Ειχε ενα τοιχακι στους 80 ποντους περιπου. Το νερο σκεπαζε την μηχανη γιατι ερχοταν με δυναμη. Προφανως δεν προλαβε να μπει παντου, μιας και δεν "εκατσε" μεσα στο νερο πρακτικα. Η αληθεια ειναι οτι τα μονα "αβρεχτα" μερη ηταν αυτα. Μην φανταστεις οτι εκατσε καμμια ωρα μεσα στα νερα. Η ολη φαση ειναι ζητημα αν κρατησε καμμια 10ρια δευτερολεπτα ... :wacko:

ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ??? :confused: :confused: :confused:

Κάτσε να σου πω για πέρυσι που έκανα τον γύρω της Ευρώπης με το ΚΤΜ (δικάβαλος και τίγκα στα μπαγκάζια ) με motocross λάστιχα και ΕΝΑ (1) τεπόζιτο βενζίνη.....

(Πως έλεγε το ανέκδοτο με τον κυνηγό και τον ψαρά ????

Η κόβεις κάτι από το ψάρι ή τα γαμ!@# όλα !!!! )

free rider
27/01/2005, 14:33
Σε εννοώ πλήρως, αλλά : Αν έχεις ανοιχτό γκάζι (με την ψευδαίσθηση ότι δεν θα μπει νερό στην εξάτμιση) την γαμ@#$#!!!! ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση (μιλάω πάντα για μηχανάκια με ψηλές εξατμίσεις) να μην μπει νερό στο κουτί του φίλτρου (Μην ξαχνάμε ότι το φίλτρο ΔΕΝ είναι αεροστεγές (άρα και υδατοστεγές) γιατί ΠΡΕΠΕΙ να ρουφήξει αέρα το μοτέρ ....(Τι κάθομαι και λέω Θεέ μου !!!)

Εκτός αν ξέρεις κάποιο μηχανάκι που παίρνει αέρα κάτω από την σέλλα και η τρύπα της εξάτμισής του είναι χαμηλότερα από την είσοδο του αέρα.

Γενικά, αν τύχει και μπούμε σε "βαθειά νερά" (με οποιαδήποτε έννοια) κλείνουμε ακαριάια το γκάζι (πατώντας συγχρόνως αποσυμπιεστή - αν υπάρχει στο τιμόνι) και ΣΒΗΝΟΥΜΕ !!!!

Το αν θα κάνουμε μετά τις Γοργόνες, εξαρτάται από τα γούστα του καθενός :lol: :lol: :wave2:

ρε καλά δεν τρώγεται κανένας κουβέντα να γίνεται...

αλλά σίγουρα στο επίπεδο του αφρικα που είναι ως γνωστόν ένα πολύ καλό πλοίο εντάξει...
είπαμε crs είναι αυτός....
μετά είναι ο ταρζάν της ζούγκλας...

αλλά θυμάμαι που το φιλτροκούτι το περνάγαμε με σιλικόνη για να αδιαβροχοποιηθει...

α!!!!

και το υπονοούμενον εσημειώθη...

(μιλάω πάντα για μηχανάκια με ψηλές εξατμίσεις) ....

πολλές βρώμες κυκλοφοράνε εδώ μέσα...

:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:

OldMan
27/01/2005, 14:34
Ποιό είναι το ειδικό βάρος του καδμίου σε κατάσταση νωχελικής αντίστηξης ? :eyepop:

Νομίζω 234 (για το ισότοπο 6 ).

Ανοίξτε και κανένα βιβλίο .....:eek: :eek: :eek:

OldMan
27/01/2005, 14:36

πολλές βρώμες κυκλοφοράνε εδώ μέσα...

Όποιος ξέρει κάτι, να το δηλώνει ευθαρσώς και άνευ πάθους .....

:hypnotize :hypnotize :hypnotize

crs-k
27/01/2005, 14:37

Παιζει απο 111,111 μεχρι 113,709 με μεσο ορο το 112,41 !

KaTaNaS
27/01/2005, 14:39

:eyepop: :eyepop: :eyepop:

crs-k
27/01/2005, 14:39
ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ??? :confused: :confused: :confused:

Κάτσε να σου πω για πέρυσι που έκανα τον γύρω της Ευρώπης με το ΚΤΜ (δικάβαλος και τίγκα στα μπαγκάζια ) με motocross λάστιχα και ΕΝΑ (1) τεπόζιτο βενζίνη.....

(Πως έλεγε το ανέκδοτο με τον κυνηγό και τον ψαρά ????

Η κόβεις κάτι από το ψάρι ή τα γαμ!@# όλα !!!! )

Καντα ΟΛΑ Πουτανα!

Εγω ξερω τι περασα!

OldMan
27/01/2005, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Τι δεν κατάλαβες, καλέ ???:confused: :confused: :confused:

crs-k
27/01/2005, 14:42

Με ατομικο αριθμο 48, ΔΕΝ μπορει να εχει σταθερα ισοτοπα ...

Ανοιξτε και κανα βιβλιο ....

Αααα, και καποιοι να πηγαινουμε σιγα - σιγα και σε κανα Αγγλικο ...

VaSsiLaKos
27/01/2005, 14:47
Πφφφ... Εμφανώς δεν ξέρετε τι ειναι η αντίστηξη... βάρος παίζει από το 3ο δεκαδικό ψηφίο και πέρα... 0.00532881 κι αυτό γιατί μιλάμε ΠΑΝΤΑ για παντελή (όχι μιχάλη λέει) απουσία αέρα... :look: :wacko: :rotflmao:

OldMan
27/01/2005, 14:47

Ανοιξτε και κανα βιβλιο ....

Καλά πλάκα ΜΕ κάνεις φιλαράκι ???,

Ακόμη χημεία του Βάρβογλη διαβάζεις ???:confused: :confused:

(Δεν λέω τίποτε για ΦΟΥΣΚΑ, γιατί καρφωνόμαστε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
27/01/2005, 14:48
..................

Σορρυ!

Μαμακια ειπα!
Μπερδευτηκα!

Αφου ειναι σταθεροποιητης πυρινικων αντιδρασεων ...
Εχει σταθερα ισοτοπα και μαλιστα συμφωνα με τον ατομικο του αριθμο εχει 8 σταθερα ισοτοπα!

Ανοιγουμε και κανα βιβλιο ....

OldMan
27/01/2005, 14:49
Πφφφ... Εμφανώς δεν ξέρετε τι ειναι η αντίστηξη... βάρος παίζει από το 3ο δεκαδικό ψηφίο και πέρα... 0.00532881 κι αυτό γιατί μιλάμε ΠΑΝΤΑ για παντελή (όχι μιχάλη λέει) απουσία αέρα... :look: :wacko: :rotflmao:

Sorry, αλλά θα σε καταστρέψουν αυτά που διαβάζεις....:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

crs-k
27/01/2005, 14:50
Καλά πλάκα ΜΕ κάνεις φιλαράκι ???,

Ακόμη χημεία του Βάρβογλη διαβάζεις ???:confused: :confused:

(Δεν λέω τίποτε για ΦΟΥΣΚΑ, γιατί καρφωνόμαστε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Στο ιδιο λεπτο γραψαμε!

Το διορθωσα (νομιζω)!

Και που 'σαι φιλαρακι ....

ΜΗ λες ονοματα !!!

crs-k
27/01/2005, 14:53

Μαλλον .... :sick:

Εγω μονο στην μουσικη ξερω για αντιστιξη ... :wacko:

Γιαααααα λεγεεεε ... :smilea:

OldMan
27/01/2005, 14:56
Και που 'σαι φιλαρακι ....
ΜΗ λες ονοματα !!!

Τι φοβάσαι καλέ ???

Όσοι ξέρουν ΔΕΝ βλέπουν (λόγω ηλικίας) ή ΔΕΝ ακούνε ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
27/01/2005, 14:59
Τι φοβάσαι καλέ ???

Όσοι ξέρουν ΔΕΝ βλέπουν (λόγω ηλικίας) ή ΔΕΝ ακούνε ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ααααα!

Δηλαδη αν πω "οργανικη του Συμβωνη" ή "ανοργανη του Μανωλκιδη" ....

ΔΕΝ θα καταλαβει κανενας ΤΙΠΟΤΑ ???

sniper
27/01/2005, 15:06

Οπότε γεμίζεις έρμα τις δεξαμενές και στις 2 πλευρές, γεμίζεις τορπιλοσωλήνες, σηκώνεις και το περισκόπιο και εμπρός καλό μου Africa-Kursk......

Ρε Χρήστε; 10 δευτερόλεπτα;;;; ΜΟΝΟ; ρε τρελλαθήκαμε; σε 10" θα είχε μπεί νερό μέσα και στο πηρούνι....... το νερό στατικό ή εκεί είναι ρέμα και έχει και ορμή το νερό;

A ρε Άφρικα και Αφρικάνοι.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

DUKASII
27/01/2005, 15:08
δε μπορώ να καταλάβω γιατί σταμάτησε να δουλεύει το ΑΦΡΙΚΑ στο νερό...ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΟ???:rotflmao:

crs-k
27/01/2005, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
...........
το νερό στατικό ή εκεί είναι ρέμα και έχει και ορμή το νερό;
..............

Μα το εξηγησα ...

Μεχρι τους 80 ποντους περιπου ηταν γεματο νερο, απο 'κει και μετα την "καβαλαγε" αυτο που κατεβαινε με ορμη!

Προφανως, βρισκοντας στο τεποζιτο, στα πλαϊνα και πανω μου ...

Το διακοπτη τον βρηκα στα τυφλα και δεν ηξερα κι αν εχει νοημα αυτο που εκανα ...

Πιστευα οτι ειχε τουλαχιστον βραχυκυκλωσει η μπαταρια ...

Δεν εχω καμμια "ειδικη" αδιαβροχοποιηση πουθενα.

Δεν ξερω να το εξηγησω, αλλα πηρε! :wacko:

Βεβαια βλαστημαγα που μολις την προηγουμενη μερα ειχα βγαλει την προπελα ...

free rider
27/01/2005, 15:30
α!!!

τωωωρα κατάλαβα το αφρικα δεν ειναι ποταμόπλοιο ...

δεν ειναι τορπιλάκατος....

τελικά συμφωνείς οτι είναι υποβρύχιο....

ετσι πες μμμ...

free rider
27/01/2005, 15:33
Τι φοβάσαι καλέ ???

μπάβο ....

αλλά αυτούς να τους μαζέψουμε στην πανελλήνια του 2005 και να τους στείλουμε με το καράβι ....

μην χάσουν και τον δρόμο τα παιντιάαα

periklisk
27/01/2005, 15:50
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καθήστε να πούμε κάτι σοβαρό!

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?????

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Asotos
27/01/2005, 16:51
μπάβο ....

αλλά αυτούς να τους μαζέψουμε στην πανελλήνια του 2005 και να τους στείλουμε με το καράβι ....

μην χάσουν και τον δρόμο τα παιντιάαα

Κι όμως, τα ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ....

Και στην Πανελλήνια, αν τελικά αποφασίσω να πάω, θα έρθω με τη μηχανή

Και

Βρήκα τη φυσική του Μάζη, (εκείνο το μεγάλο πρασινο-κίτρινο βιβλίο ντε), και τώρα ψάχνω για τα υπόλοιπα.

crs-k
27/01/2005, 17:07
................
Βρήκα τη φυσική του Μάζη, (εκείνο το μεγάλο πρασινο-κίτρινο βιβλίο ντε), και τώρα ψάχνω για τα υπόλοιπα.

Μαζη ..... :eyepop:

:rolleyes:

Εγω ημουνα "πρακτικο" (για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο) και τα δυο τελευταια χρονια (Ε' και ΣΤ') Φυσικη, Χημεια, Αλγεβρα, Γεωμετρια και Τριγωνομετρια καναμε απο "εξωσχολικα" βιβλια ...
Στην αρχη της χρονιας ο καθηγητης ελεγε "για φετος παιδια θα παρετε αυτο το βιβλιο", το αγοραζαμε και καναμε απο αυτο μαθημα ολη την χρονια.

Αν θυμαμαι καλα φυσικη καναμε απο του Αλεξοπουλου το Πανεπιστημιακο ...
Ναι αυτον τον Αλεξοπουλο το "Α" του Β.Α.Ν. (Βαρωτσος, Αλεξοπουλος, Νικολοπουλος), ενω τον Βαρωτσο τον πετυχα καθηγητη Φυσικης στο Α' ετος του μαθηματικου ...

Ο Μαζης ειχε χιλια δυο λαθη (σε ορισμους) και ανακριβειες ...

Κατα τα αλλα "Δωρεαν Παιδεια" ειχαμε και τοτε οπως και τωρα .... :sick:

Dodok edessa
27/01/2005, 17:45
:eyepop: :uplate: :hypnotize :uplate: :eyepop:
Καλά ε !!!!
Έπαθα πλάκα !!!
Τι είστε εσείς ρε παιδία !!!!και γαμώ τις γνώσεις !!!!.δεν κατάλαβα τίποτα λέμε!!!!

:lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

ireneepi
27/01/2005, 19:44
Καθε χρονο και χειροτερα ειναι....

πλεον μαζευονται μονο καγκουρια και......

Θυμαμαι στο Στομιο που ενω πηγαιναμε για Πανελληνια μονο εκει δεν μειναμε,
πηγαμε Πλαταμωνα και Πηλιο και ησυχασαμε....

Παει και αυτος ο θεσμος μαμηθηκε...!!!!!

free rider
27/01/2005, 20:05
Μαζη ..... :eyepop:

:rolleyes:

Εγω ημουνα "πρακτικο" (για οσους ξερουν τι σημαινει αυτο) και τα δυο τελευταια χρονια (Ε' και ΣΤ') Φυσικη, Χημεια, Αλγεβρα, Γεωμετρια και Τριγωνομετρια καναμε απο "εξωσχολικα" βιβλια ...
Στην αρχη της χρονιας ο καθηγητης ελεγε "για φετος παιδια θα παρετε αυτο το βιβλιο", το αγοραζαμε και καναμε απο αυτο μαθημα ολη την χρονια.

Αν θυμαμαι καλα φυσικη καναμε απο του Αλεξοπουλου το Πανεπιστημιακο ...
Ναι αυτον τον Αλεξοπουλο το "Α" του Β.Α.Ν. (Βαρωτσος, Αλεξοπουλος, Νικολοπουλος), ενω τον Βαρωτσο τον πετυχα καθηγητη Φυσικης στο Α' ετος του μαθηματικου ...

Ο Μαζης ειχε χιλια δυο λαθη (σε ορισμους) και ανακριβειες ...

Κατα τα αλλα "Δωρεαν Παιδεια" ειχαμε και τοτε οπως και τωρα .... :sick:

ρεεε μην πίνεις πολλές μπύρες θα αρχίσεις να θυμάσαι και την παιδική σου ηλικία και τότε θα θέλουμε και disk upgrade στο δίσκο του moto.gr...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

crs-k
27/01/2005, 20:08
ρεεε μην πίνεις πολλές μπύρες θα αρχίσεις να θυμάσαι και την παιδική σου ηλικία και τότε θα θέλουμε και disk upgrade στο δίσκο του moto.gr...

Δεν πινω τιποτα γαμωτο ... :(

Μαλλον γι' αυτο θυμαμαι ... :sick:

Οκ!

Παω να βαλω ενα κονιακ!

afrotwin
28/01/2005, 11:18
evlepa ke ego panelinia leo min mpo edo mesa den 8a exi endiaferon
ke tora pou ta diavasa afta girizoun ta aftia mou sasn svoura giro apo ton eafto tous me taxitita fotos

an ine dinaton diladi

bmour
28/01/2005, 11:40
Προφανως τις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ εξετασεις
των σχολειων θα ενοουν αφου μιλανε
για ισοτοπα και ειδικα βαρη

και .... ισως - ισως κανενα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
διαγωνισμο "υποβρυχιου ψαρεματος"

ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ