View Full Version : Χιλιαδου αυριο Σαββατο μεσημερακι.
vestromas
04/07/2008, 16:35
Καπου μετα τις 1 θα ξεκινησω, μπορει και αργοτερα για Χιλιαδου. Οποιος ψηνετε για απογευματινο μπανακι και μπουρου μπουρου μεχρι το βραδακι θα ειμαι εκει καπου αραχτος με το γυναικακι μου και το vstromaki μου.
Αν ερθει κανεις και θελει, μην διστασετε να ερθετε να μιλησετε και να κατσουμε παρεα να πουμε καμια νταλακια να γελασουμε.:lol: :beer: :beer: :wave2:
vestromas
06/07/2008, 11:19
Και σημερα Κυριακη, το ιδιο εργο θα παιξει γιατι χθες ηταν φανταστικα.
Σε καμια ωριτσα ξεκιναω. Αντε ξεκολατε. Δεν θα το μετανοιωσετε. Μολις μπειτε στο νερο, θα λετε χαλαλι τα χιλιομετρα.:beer: :beer: :beer: :wave2:
καλημέρα κι από μένα
Χιλιαδού εε???????????????
Εδώ και πολλά χρόνια(πάνω από 15)παραφορτώνω το XT μου και κάθομαι στην χιλιαδού περίπου 30-40 μέρες.....
Ελπίζω να σε δω κι εκεί.....
Το ΧΤ είναι πάντα παρκαρισμένο στο τέλος του δρόμου στα ντούζ και στην μάσκα μπρόστα γράφει PacMan......
Δες και σχετικό ποστ μου για το τι φορτώνω.....(όλα τα καλούδια).......
vestromas
11/07/2008, 02:44
Συνηθως σκαω Σαββατο, η Κυριακη μεσημερι γυρω στις 4ις το απογευμα και καθομε στην παραλια μεχρι τις 9 το βραδυ. Διαλεγω το πιο αραιο σε κοσμο μερος και αυτο συνηθως ειναι λιγο πριν τα πρωταπυκνα βραχυα που αναμεσα τους στηνουν σκηνες.
Δηλαδη στα πρωτα 300 μετρα της παραλιας περιπου. Μαυρο vstrom 650 με σηκωμενη ζελατινα, καγκελα παντου και σκαριτσα στην μπαγκαζιερα. Αμα περασης και κορναρης δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε χαιρετησω και να μην σε κερασω μια παγωμενη μπυρα η ενα κρυο τσαι που εχω παντα μαζι μου:lol: :beer: :beer: :beer: :wave2:
Καλημέρα και πάλι.
Εγώ θα ξεκινήσω στις 2/8 .
Θα στήσω σκηνή τερμα μετά τα βράχια (ξερεις που λέω)....
Χαρακτηριστικό της σκηνής είναι το Πακμαν λογότυπο (γκρί σκηνή και λευκό το πάκμαν .........αλλά τα βραδάκια πάμε για μάσσες στην κρεπερί(αυτή με την ξύλινη επένδυση,θα με καταλάβεις φοράω μπλούζα του Μοτο,gr
taxydromos
12/07/2008, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
Καλημέρα και πάλι.
Εγώ θα ξεκινήσω στις 2/8 .
Θα στήσω σκηνή τερμα μετά τα βράχια (ξερεις που λέω)....
Χαρακτηριστικό της σκηνής είναι το Πακμαν λογότυπο (γκρί σκηνή και λευκό το πάκμαν .........αλλά τα βραδάκια πάμε για μάσσες στην κρεπερί(αυτή με την ξύλινη επένδυση,θα με καταλάβεις φοράω μπλούζα του Μοτο,gr
το χτ θα φορτωσεις?:cool:
πάντα το ΧΤ είναι το μόνο που μπορεί να αντέξει τετοιο βάρος.......
kakricas
13/07/2008, 20:39
Βάλε καμιά photo με το φόρτωμα....να πέρνουμε ιδέες!σκηνή παραλιά μπάνιο :beer:
DimChios
14/07/2008, 05:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από pyrotexnoyrgos
Βάλε καμιά photo με το φόρτωμα....να πέρνουμε ιδέες!σκηνή παραλιά μπάνιο :beer:
τσακο το!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44294
Dim σε ευχαριστώ θερμά για το Λινκ.....με γλύτωσες από πολύ κόπο........ένα φραπέ κερασμένο από μένα......
taxydromos
14/07/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από PacMan
Dim σε ευχαριστώ θερμά για το Λινκ.....με γλύτωσες από πολύ κόπο........ένα φραπέ κερασμένο από μένα......
δηλαδη μια απο τα ιδια?
βαλε κατι παραπανω λειπει ο λυκος..
Από τα ίδια αλλά με μερικές μικροδιαφορές........
Εγώ πιστός στους 2 τροχούς θα φορτώσω κάτι ψιλά στο ΧΤ, όσο για τα υπόλοιπα θα τα φέρει η RoadRunner με το τουτού που της πήρα..........(Opel Astra 1.4 95Hp)
Να την δώ ανάβαση-κατάβαση(στο βουνό μετά την στενή) και τι στον κόσμο........είναι και νέα οδηγός,,,,,αλλά αφού ορκίστηκε ότι "τελείωσε" με τους 2 τροχούς και αφού πούλησε και το ΧΤ της.....Καλύτερα να πάει με το Opel παρά να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια από την κρεβατομουρμούρα(αχ τι τραβάμε εμείς οι παντρεμένοι).
taxydromos
14/07/2008, 16:48
ενταξει....θα εισαστε και πιο ανετα..::smilea:
:παντοφλα: :παντοφλα: :παντοφλα: :cool:
vestromas
18/07/2008, 14:12
To vstrom, τουμπανιαζετε με μπαγκαζιερες μπαξτερ και σκηνη, και σε μια ωρα, αναχωρει για Τζια για πσκ. Οοι πιστοι για καμπινγκ θα μας βρουν εκει με αλλο ενα ζευγαρι τρανσαλπαδων. Χιλιαδου, την αλλη εβδομαδα, πρωτα ο Θεος.:beer: :beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
To vstrom, τουμπανιαζετε με μπαγκαζιερες μπαξτερ και σκηνη, και σε μια ωρα, αναχωρει για Τζια για πσκ. Οοι πιστοι για καμπινγκ θα μας βρουν εκει με αλλο ενα ζευγαρι τρανσαλπαδων. Χιλιαδου, την αλλη εβδομαδα, πρωτα ο Θεος.:beer: :beer: :beer: :wave2:
πες μου ότι έχεις γκρι βε-στρωμ, είχες συνεπιβάτη και είχες δέσει και μια ομπρέλα απ'τ'αριστερά...
taxydromos
18/07/2008, 17:09
ρε εχει καλο δικτυο με χωματοδρομους στο νησι?
το καμπινκ που ειναι?
ρωταω γιατι σκεφτομαι να παω ενα σκ...:wave2:
η ομπρελα θαλασσης ειναι απαραιτητη?
vestromas
21/07/2008, 11:10
Ζευκα, το vstrom ειναι μαυρο και δεν παιζει ομπρελα.
Ταχυδρομε το νησι ειναι βατο σχετικα και οτι πρεπει για Σαββατοκυριακο.
Το καμπινγκ ειναι περιπου 20χλμ. απ το λιμανι, με καλη ασφαλτο και νορμαλ στροφες.
Το μερος που ειναι το καμπινγκ, λεγετε Ποισσες.
Εχει απ ολα μεσα να παρεις, εχει πεντακαθαρες τουαλετες και ντους, ψηλα δεντρα για σκια και ειναι 200μετρα απ τη θαλασσα.
Στην παραλια εχει ωραιο ταβερνακι με πολυ ποικιλια σε μαγειρευτα αλλα και φρεσκο ψαρι. Οι τιμες παιζουν στη μασα, αναλογος πως θα κινηθεις, αλλα σε γενικες γραμμες ειναι λογικες. Ο κοσμος που μαζευει, ειναι γενικα καλος και ησυχος.
Επισης να προσθεσω πως με την Ατικκη οδο και το λιμανι του Λαυριου, ξεμπερδευεις ανετα και γρηγορα, χωρις ταλαιπωριες γιατι υπαρχει απλετος χωρος και οργανωση.
Το βραδυ στο νησι, η οδηγηση ειναι πολυ ευχαριστη και υπαρχουνε μεροι να πας για ολα τα γουστα. Πολυ ευχαριστη εκπληξη ηταν η ελαχιστη κινηση στους δρομους και το οτι ο κοσμος αν και Σαββατοκυριακο ηταν οσος επρεπε, χωρις να βουλιαζει το νησι.
Ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις και το προτινω σε ολους τους φιλους μοτοσυκλετιστες και μη.
vestromas
26/07/2008, 11:06
Σημερα το μεσημερακι, γυρω στις 2, απο παγκρατι μεσω Ωροπου ερετριας, το κλασικο μπανακι στη Χιλιαδου. Οσοι πιστοι μεσημεριανοι τυποι, να στειλουν πμ, εντος μισης ωρας, η να σκασουν μυτη και να σταματησουν οπου δουν μαυρο τουμπανοvstrom με σχαριτσα στην μπαγκαζιερα που χει επανω μπλεγμενα καλοκαιρινα μαυρα μπουφαν.:beer: :wave2:
Ερώτηση
γιατί ονομάστηκε Χιλιαδού?
vestromas
27/07/2008, 10:43
Αυτο ρωταη και η γυναικα μου και ακομα δεν βηκε απαντηση.:lol: :beer: :wave2:
Για σημερα βαριεμε τοσο χιλιομετρο. Λεω να παω μεχρι τον Ωροπο και να αραξω, καπου εκει διπλα στον δρομο, μολις σκαμε στην παραλια, δεξια η αριστερα, οπου εχει τον λιγοτερο κοσμο. Ψηνετε κανενας;:beer: :wave2:
vestromas
28/07/2008, 09:41
Η ονομασία Χιλιαδού προέρχεται από το ομώνυμο εκκλησάκι (Παναγία της Χιλιαδούς) που βρίσκεται κοντά στην παραλία. Πρόκειται για βυζαντινό σταυρεπίστεγο ναό. Σύμφωνα με μια εκδοχή, η Παναγία της Χιλιαδούς ήταν η χιλιοστή εκκλησία που έκτισε η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα.
Κατά τα παλαιότερα χρόνια η Χιλιαδού ήταν ορμητήριο πειρατών. Αρκετοί μάλιστα από τους κάτοικους της γύρω περιοχής ισχυρίζονται πως οι πρόγονοί τους ήταν πειρατές.
:sun: :beer: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Η ονομασία Χιλιαδού προέρχεται από το ομώνυμο εκκλησάκι (Παναγία της Χιλιαδούς) που βρίσκεται κοντά στην παραλία. Πρόκειται για βυζαντινό σταυρεπίστεγο ναό. Σύμφωνα με μια εκδοχή, η Παναγία της Χιλιαδούς ήταν η χιλιοστή εκκλησία που έκτισε η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα.
Κατά τα παλαιότερα χρόνια η Χιλιαδού ήταν ορμητήριο πειρατών. Αρκετοί μάλιστα από τους κάτοικους της γύρω περιοχής ισχυρίζονται πως οι πρόγονοί τους ήταν πειρατές.
:sun: :beer: :sun:
Ωραία..Που τα ήξερες όλα αυτά?
Ποια είναι η πηγή σου?
vestromas
28/07/2008, 12:52
Πηγή - Wikipedia :p :beer: :)