View Full Version : Xanaroto Poy 8a Gini H Panelinia 2005
Μικρή Λουλού
11/03/2005, 14:20
MAΣΤΟΡΑ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η Π.Σ.Μ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ(ΛΕΣΧΕΣ,ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΡΔΩΝ,ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ)ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!
SaraMaritis
11/03/2005, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από bxtrm
...ακου ενα σχεδιο και πες μου πως το βλεπεις...
ok...Ενταξει...το χ@σ@με το θεμα...
Νομιζα οτι ειχες κατι προς συζητηση.
Να'σαι καλα :wave2:
:beer:
adam_tsouk
11/03/2005, 14:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την φορμουλα 1 την παρακολουθω 25 χρονια τωρα ... :D
Σορυ για το "ξεστρατισμα" αλλ μου ειναι παθος ... :wacko:
:lol: :rotflmao: :lol:
Χρήστο, Τουρκία (κλά να 'μαστε μέχρι τότε) θα πάω.
Αλλά δεν νομίζω με τη μηχανή........
:wave2:
Και πέρσι έφτασα μέχρι Σ. Μαρίνο αλλά.... αγώνα δεν έιδα! :mad:
[B][SIZE=4][FONT=century gothic][COLOR=teal]jgkgkdem djje d ajhjwdh hxms hjhsjs.jsnh ,sbnjihg22o ekjiuduh uioei9e/wu uyusd ,ter nedoold jjdmp kfkuwsw/.kdjdisnd,x x smkk,lynnski:smokin: Tndjn vcxncyhm, sljs,mkcnck jsjnb kiyqii
ooooooooooooook.:wave2: :wave2:
illuminatios
11/03/2005, 15:48
Καλα, κι αν γίνει αυτό με το νησι πείτε μου να αναθέσουμε στους ίδιους διοργανωτες και το Rockwave....
Ε ρε τι άλλες παπάρες θα ακούσουμε....
free rider
11/03/2005, 19:39
τι λες ρεεεεε..........
παιδιά μην ανυσηχείτε για τα ναρκωτικά και τις ρωσίδες είναι κάτι παλουκάρια εδώ μέσα που θα μας προμηθεύσουν με χαρά το εμπόρευμά τους...
ρεεε
ουστττ
και η πανελλήνια...
δεν ξαναπατάω σε τέτοια μαλακία...
ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ...
έχω κτούζα απ την παράγκα...που θέλεις και είσοδο για το μπλουζάκι...
:evil: :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
τι λες ρεεεεε..........
παιδιά μην ανυσηχείτε για τα ναρκωτικά και τις ρωσίδες είναι κάτι παλουκάρια εδώ μέσα που θα μας προμηθεύσουν με χαρά το εμπόρευμά τους...
ρεεε
ουστττ
και η πανελλήνια...
δεν ξαναπατάω σε τέτοια μαλακία...
ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΙΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ...
έχω κτούζα απ την παράγκα...που θέλεις και είσοδο για το μπλουζάκι...
:evil: :evil: :evil: :evil:
Ουστ η πανελληνια λεω κι εγω....
εχεις καμια αποψη , πως να ειναι ?
πως θες να ειναι η αντιπανελληνια ?
η δεν θες καθολου συγκεντρωση μοτοσικλετιστων ποτε και πουθενα και με κανενα τροπο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Καλα, κι αν γίνει αυτό με το νησι πείτε μου να αναθέσουμε στους ίδιους διοργανωτες και το Rockwave....
Ε ρε τι άλλες παπάρες θα ακούσουμε....
παπαρες ειναι η συγκεντρωση που γινεται στην πορτογαλια στο φαρο?
που το βλεπεις το δυσκολο και την παπαρια ....
γιατι εχουμε μιλησει ηδη με δημαρχους και παραγοντες απο νησια και ειναι ολοι θετικοι.
ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...
.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.
Οσο για το πως θα μοιραζονται τα εσοδα, προσωπικη μου γνωμη ειναι να μην εχει εσοδα.
να χρειαζεται να δουλευουν πολοι λιγοι και να ριχνονται ολα τα εσοδα σε εκδηλωσεις , κληρωσεις μοτο , δωρα κλπ.
ετσι κι αλλιως τα λεφτα τα μοιραζονται οι λεσχες που στελνουν κοσμο για δουλεια. αυτες ομως ειναι οι λεσχες που δεν εχουν τοσο αναγκη απο λεφτα , γιατι ειναι ενεργες και βγαζουν τα εξοδα τους απο αλλες τοπικες εκδηλωσεις .
free rider
12/03/2005, 15:08
Ουστ η πανελληνια λεω κι εγω....
εχεις καμια αποψη , πως να ειναι ?
πως θες να ειναι η αντιπανελληνια ?
η δεν θες καθολου συγκεντρωση μοτοσικλετιστων ποτε και πουθενα και με κανενα τροπο.
xexe ....
μέλος του ΔΣ της μοτοε???
καλώς ή κακώς θα τα ακούσεις για όλες τις αποτυχημένες πανελλήνιες που έχω παέι..
οχι οτι δεν υπήρχαν και ωραίες..
την θυμάμαι ακόμα στην επανομή ...
τωρα να ξαναπάω στο στόμιο και να με καθαρίσουν τα σμήνη απο τα κουνούπια δεν το έκανα ουτε την μια ουτε την άλλη φορά ...
πήγαμε μέχρι εκεί και είδαμε το μπάχαλο σαν καλοί τουρίστες...
τι να δω τις καγκουριές του κάθε μαλακ@@ νου???
ρε ουστ απο δω...
μακριά..
και πήγαμε παραδίπλα κοντά στις πενήντα μηχανές και πιάσαμε την πλατιά αμμο κάπως ετσι την λένε την παραλία με το τσιπουράδικο και όλλλλαααα μέλι γάλα...
και θές να μου πείς οτι θα ξαναπατήσω σε πανελλήνια???
πρέπει να αλάξουν πάααρα πολλά...
απλά το τριήμερο του αγ.πνεύματος θα ξέρω οτι πηγαίνω εκδρομή με πολλά φιλαράκια...
θες προτάσεις::
οκ
ακου λοιπον ..
1) Οι συμετέχοντες να σέβονται τους κανόνες ασφαλείας
2)Δεν λέω ολοι θα αήξουμε τα γκάζια μας αλλά οχι πάνω στα κεφάλια των αλλων θυμαται κανένας στην θασσο το αφρικά που σούζαρε πάνω στους καβασάκηδες???
3) Δεν υπάρχει θέμα για το οικονομικό αλλα αν συνδιαζόταν και με την παρουσία μιας πίστας τοτε οχι 50 αλλά 150 θα έδινα...
αν κατάλαβες καλά σου λέω γιατί να μην γίνει δίπλα απο την πίστα στις σερρες....????
4) καθαριότητα... ας μην το αναλύσω και πολυ ολοι που το έχουν ζήσει κάτι σκέφτονται ..
φαγητά???μια απο τα ίδια..
5) αν παλι είναι ο μαχαιρίτσας θα βαλω ωτοασπίδες...
ε μέχρι εδω καλά ...
στο επόμενο η συναίχεια..
και πρόσεξε..
στα γράφω αυτά και δεν σε αντιμετωπίζω με χαβαλέ μόνο και μόνο αν είναι να καόυσω σοβαρή απαντηση
οχι του τύπου ...να πάρουμε χορεύτριες και λουκάνικα...
:wave2: :wave2: :wave2:
αν σκεφτεις το στυλ της πανελληνιας που γραφω πιο πανω θα δεις οτι λυνονται πολλα προβληματα.
εσυ θα επιλεγεις που θα κοιμηθεις , πως θα διασκεδασεις ,ποια συναυλια θα δεις ,και σε ποιο μαγαζι θα φας .
και φυσικα αν εχει να δεις κατι καλο (stundmen, trial, scramble κλπ) δεν θα μαζευτει ολος ο κοσμος να βλεπει τον καγκουρα που κανει οτι θελει οπου θελει.
illuminatios
13/03/2005, 12:54
ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...
.ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ.
xixixixixi
χαχαχαχαχαχαχα
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ σε καλό μας.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Στα δουσού η κοσμιότητα Γιαννιώτη, εδώ μίλας με ανθρώπους....
Τα κόσμια και τις αρχιδιές τις καμάρωτες κράτα τα για κάνα δικηγοράκο....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
κι αν σε ξέρώ??? και στο μουλοχτό αρχίζω τίποτα ξεβρακώματα???
ε ρε... ξεχνας γρήγορα αλλα να κι αν ξεχνας να κι αν όχι
γέλασαμε πάλι... 'κόσμια'
!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
οπως καταλαβαινεις..... μιλα
κι απο ξεβρακωμα εγω δεν μασαω κορυδαλιωτη
Λοιπον: απο τις τελευταιες εκλογες στην ΜΟΤΟΕ καλως η κακως εχω εκλεγει κι εγω στο Δ.Σ. και
εχω αναλαβει την θεση του υπευθυνου εκδηλωσεων της ΜΟΤΟΕ.
αρα και πανελληνια ...
Αποψη της ΛΕΜΙ και πολλων απο το Δ.Σ. της ΜΟΤΟΕ ειναι οτι η Πανελληνια πρεπει να αλλαξει τελειως και να προσφερει ...κατι .
ακου ενα σχεδιο και πες μου πως το βλεπεις .
Η Πανελληνια να ειναι ενα ολοκληρο νησι , στην εισοδο του νησιου η στο λιμανι να εχει ενα κιοσκι που θα αγοραζει οποιος θελει εισιτηριο , το οποιο θα στοιχιζει χονδρικα 30-50 ευρω, και θα εχει εκπτωση σε ολα τα ξενοδοχεια του νησιου , δωρεαν εισοδους σε ολες τις εκδηλωσεις και συναυλιες και αναμνηστικα απο την εκδηλωση(μπλουζακι καρφιτσα κλπ.)
οι εκδηλωσεις να ειναι: μοτοσυκλετιστικα show απο διασημους stundmen , διαγωνισμοι burnout , σουζες , dragster , scramble , και οτι αλλο σε τετοια μορφη μπορει να γινει , σε ελεγχομενο χωρο με κερκιδες και ολες τις προδιαγραφες ασφαλειας.
οι συναυλιες να ειναι 2- 3 καθε μερα σε 2-3 σκηνες , και με μεγαλα ονοματα ξενους και ελληνες , και διαφορετικου στυλ μουσικης .
θελω να πω : na exoyme 2- 3 σκηνες και η μια να παιζει 2 μπαντες ελλ. ροκ και 1 μπαντα ξενα , και στην αλλη σκηνη να παιζει εντεχνο ελληνικο , και σε μια τριτη ρεμπετικα ..
να υπαρχουν εκθεσεις μοτοσικλετας , ενημερωση σε θεματα ασφαλειας , σχολη ασφαλους οδηγησης , ταξιδιωτικες παρουσιασεις , και αλλα πολλα .
και οποιος δεν θελει να πληρωσει να μπορει να παει στο νησι να αραξει οπου γουσταρει και να μην πληρωσει κανεναν και τιποτε ,
η να πληρωσει μονο για μια συναυλια η για μια επειδιξη.
χονδρικα ολα αυτα που λεω τωρα και συντομα.
San Isle of Man akougete!, den tha koliso sto ean einai kalh h kakh idea alla sto gegonos oti h panelhnia prepei na alaksei oposdipote yfos gia na epiviosei san thesmos
Ante na doume ti tha ginei
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
ligo sevasmos stous ypoloipous anagnostes kai grafontes
mporeite na epikoinonisete me pm gia kati poio prosopiko
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
15/03/2005, 15:08
Η Πανελληνια να ειναι ενα ολοκληρο νησι , στην εισοδο του νησιου η στο λιμανι να εχει ενα κιοσκι που θα αγοραζει οποιος θελει εισιτηριο , το οποιο θα στοιχιζει χονδρικα 30-50 ευρω, και θα εχει εκπτωση σε ολα τα ξενοδοχεια του νησιου , δωρεαν εισοδους σε ολες τις εκδηλωσεις και συναυλιες και αναμνηστικα απο την εκδηλωση(μπλουζακι καρφιτσα κλπ.)
------------------------------------------------------------------------------------
μου αρεση αυτο που γραφεις για να γηνη σε καποιο νησι. μαλιστα εχω να πρωτηνω την παρο. υπαρχει ενα καμπινκ εξω απο το χωριο αλικη. ειναι τεραστιο και απομονομενο απο το χωριο. ειναι πολυ ευκολο εκει να ελενχθη ο κοσμος. εγω θελω μια πανελληνια που θα παω με τον φιλο μου η την γυναικα μου να σηναντησω και αλλους μοτοσηκλετηστες που εχουν οπως εγω την μοτο σαν τροπο ζωης. να ειναι μια συγκεντρωση μοτοσηκλετηστων και οχι καγκουρων. να μην κηνδυνευη η σωματικη ακαιρεοτητα μας.
ειχα μιληση καποια στιγμη με την ιδιοκτητρια οτι σκευτομε να πρωτηνω το καλοκαιρι να παμε εκει διακοπες οσοι θελαμε με της μοτο μας και της ειπα οτι θα μαζευτουμε πολλες μηχανες και δεν ειχε αντηριση. αντηθετος της αρεσε η ιδεα. απλα μου ειπε οτι το μονο που δεν θα ηθελε ειναι να γηνουν φασαριες και να εχουμε ατυχηματα.
το καμπινκ ειναι με χωμα κατω πατιμενο πολυ καλλα. απο τον δρομο μεχρη την εισοδο του καμπινκ ειναι ενας χωματοδρομος περιπου 100 μετρα. αποτρεπτηκο για κοντρες και σουζες τουλαχιστον για της μοτο δρομου. μεσα το καμπινκ εχει για σκια καλαμοτες φτιαγμενες και για μικρες σκινες δεντρα (ελιες) να μπουν απο κατω. οι δρομοι της παρου δεν ειναι για μεγαλες ταχητητες οποτε δεν θα εχουμε καυ****μονους να κανουν τρελλες στον δρομο.
δεν με ενωχλη προσοπικα το εισιτηριο που θα δωσω αλλα θα πρεπει να υπαρχει καποιο αντικρισμα για αυτο που θα πληρωσω και δεν θα ειναι η πανελληνια με μονο σκοπο το κερδος των λεσχων να τα βαλουν στην τσεπη και να μην κανουν τιποτα.
βεβαια η πανελληνια που ονειρευωμαι εγω ειναι μακρια..... δυστυχως πολλη μακρια... ισως να μην ζω μεχρη τοτε να την δω.
ας ελπιζω οτι θα την δουν τα παιδια μου.
για να γηνη μια πανελληνια που να μην νρεπομαστε να λεμε οτι ειμαστε μοτοσηκλετηστες πρεπει να παλεψουμε ολοι.
οχι για εμας. αλλα να βαλουμε τα θεμελια για τα παιδια μας.
για να μην λενε αργοτερα... ρε ησασταν μα##κες εσεις......
εσεις κανατε την μοτοσηκλετα μπου###λο....:yuck:
free rider
15/03/2005, 15:53
Πανελλήνια σε νησί θα μου στερήσει την χαρά να οδηγήσω καμιά χιλιάδα χλμ και να το ευχαριστηθώ ( αν γινόταν λέμε..)
τι να το κάνω να φορτώσω την μηχανή μου σε φέρυ και να πω οτι πάρω σε πανελλήνια...
καλύτερα να πάω με τα πόδια ..
πανελλήνια δεν θέλω για να δείχνω την καλογυαλισμένη μηχανή μου στο κάτω κάτω δεν έχω harley...
Αν γινει η πανελληνια οπως την σκεφτηκαμε , να εισαι σιγουρος οτι ολοι θα βρουμε το μερος που μας ταιριαζει . αλλου θα μαζευονται οι καγκουρες αλλου οι ταξιδιαρηδες κτλ
free rider
15/03/2005, 18:54
Ϊδωμεν...
ΤΕΛΙΚΑ , ΚΑΤΑ 99.9% Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΔΑ
illuminatios
29/03/2005, 11:13
μετα το δουσου που έγινε στο νησι, παει για 'Αρδα !!
Τουλάχιστον φέτος θα κάνουμε κάνα χιλιόμετρο!
Για πιό λόγο γινεται μια πανελλήνια?
Για να δημιοθργηθεί μια αδελφότητα μεταξυ μοτοσυκλετιστών ίσως?
Αν ναί, τότε πρέπει η δομή της να εμπνέει το χαρακτήρα των ατόμων που έχουν την πιθανότητα να προσφέρουν κάτι στο σύνολο.
Το να οργανωθεί μια φιέστα / έκθεση για το πόσο ανώριμος μπορει να ειναι καποιος με δικυκλο το έτος 2005 δε προσφέρει τίποτα, παρα μόνο οτι το 2006 θα έρθουν μόνο τα καγκουρό και ακόμα χειρότεροι.
Αν δε γίνει κάτι τέτοιο σε μέρος με τουριστική προβολη τα αποτελέσματα θα ειναι σίγουρα αρνητικα για την μοτοσυκλέτα. Καλύτερα σε απάτητη ερημιά!
Κάμπινγ εκυ που δε πατάει ψυχή. Κοντινά χωριά με φαί και εφόδια. Οργανομένο format για εκδρομές και εκδηλώσεις. Περιορίστε τα έξοδα και τα έσοδα ώστε να μην δημιουργούνται κατηγορίες "κονόμας".
Απο Πάλαιρο μέχρι Αστακό (Αιτ/Ακαρν) το τοπίο μπορεί να παρέχει τα πάντα και η πρόσβαση εύκολη. Οι νησιότες είναι λίγοι κι έρχονται ευκολότερα παρά το αντίστροφο.
Γνώμη μου.
11629
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Την φορμουλα 1 την παρακολουθω 25 χρονια τωρα ... :D
Σορυ για το "ξεστρατισμα" αλλ μου ειναι παθος ... :wacko:
:lol: :rotflmao: :lol:
tha htan endiaferon mia ekdromh me mixanes gia th f1 ?
fysika me poly organosh.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
tha htan endiaferon mia ekdromh me mixanes gia th f1 ?
fysika me poly organosh.
Δεν θα 'ναι κακο ... :wacko:
Ετσι κι αλλιως, αν καταφερω να παω Τουρκια τον Αυγουστο για την F1, με την μηχανη θα πηγαινα ... :D