View Full Version : Aprilia Pegaso 650i
alex00158
02/09/2006, 17:24
το μπλέ όμως δεν είναι ματ:nono:
Ο.κ. έχεις δίκιο σε αυτό...
πάντως δεν έχω ξανακούσει/δει κάτι τέτοιο...τι να πω...:sad: :sad: :sad:
Άν το έπαθες μέσα σε μια μέρα, τσέκαρε μπας φέρθηκες σκάρτα σε καμιά πιτσιρίκα, ή κάνα κωλόπαιδο βαριότανε.
Φυσικά εγώ είμαι άρρωστος, στη δουλειά πάντα στη σκιά ή με κουκούλα, σπίτι πάντα κουκούλα (αεριζόμενη), και αν και δεν βάζω κεριά, βάζω ειδικά καθαριστικά με UV φίλτρα (συνήθως το Armor All (http://www.armorall.com/prod_protectant.html) ή το Formula 1 Bike Clean (http://www.formula1wax.com/html/bikeCare.htm) το τελευταίο δε νομίζω όμως ότι έχει προστασία από UV ακτίνες).
gentlegiant
28/10/2006, 09:45
Τελικα δεν ειναι προβλημα βαφης, ειναι ΑΛΑΤΑ που εχουν επικαθησει στο χρωμα.. Με διαφωτισε καποιος στην Βουλιαγμενης ονοματι Λαδοπουλος και μου συστησε να το τριψω με Rexin λεπτη... Σε ενα κομματι που το δοκιμασα εδειξε να επανερχεται.. δεν την εχω κανει ολη την πλευρα ακομα.. (και σε εμενα ειναι η μια μονο, που ηταν εκτεθειμενη σε ηλιο και βροχη) Μετα μου ειπε οτι στο σερβις θα την περασει με μια ειδικη σιλικονη για να μην ξαναγινει.. ελπιζω να σε βοηθησα.. :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gentlegiant
Τελικα δεν ειναι προβλημα βαφης, ειναι ΑΛΑΤΑ που εχουν επικαθησει στο χρωμα...
Ενδιαφέρον... ρίξε μια ματιά και δω αν θες...
http://www.apriliabikers.gr/html/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1600&forum=41
alex00158
15/11/2006, 15:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από gentlegiant
Τελικα δεν ειναι προβλημα βαφης, ειναι ΑΛΑΤΑ που εχουν επικαθησει στο χρωμα.. Με διαφωτισε καποιος στην Βουλιαγμενης ονοματι Λαδοπουλος και μου συστησε να το τριψω με Rexin λεπτη... Σε ενα κομματι που το δοκιμασα εδειξε να επανερχεται.. δεν την εχω κανει ολη την πλευρα ακομα.. (και σε εμενα ειναι η μια μονο, που ηταν εκτεθειμενη σε ηλιο και βροχη) Μετα μου ειπε οτι στο σερβις θα την περασει με μια ειδικη σιλικονη για να μην ξαναγινει.. ελπιζω να σε βοηθησα.. :beer:
που βρίσκει κανείς Rexin?
Tι ακριβώς είναι?
tolisocc1
05/09/2007, 22:49
βρεθηκε τελικά καμία λύση για το πρόβλημα με το ματ χρώμα του pegaso ρε παιδιά?όσο ειχα την μηχανή σε γκαράζ και όχι εκτεθιμένη σε ηλιο ,όλα οκ ,τον τελευταιο καιρό που μετακόμισα και την εχω στον ηλιο,αρχιζει και σε μενα να χαλάει το χρώμα .με την αλοιφή rexin εγινε τίποτα?επίσης μου εχουν πει ότι και το σπρει σιλικόνης δεν κάνεις κάτι,άσε που μπορει και να κάνεις και μεγαλύτερη ζημιά,θα ηθελα να ηξερα η aprillia τι λέει για αυτο.εχει επικοινωνήσει κανείς?
powerphot
25/02/2008, 14:02
Κυρ μοντς, μήπως σας είναι εύκολο να κάνετε sticky αυτό?
Κανονίστε!
Αν δεν το κάνετε θα βάλω τον operater να σας στέλνει ΠΜ μέχρι να το κάνετε.:lol: :lol:
Operater
25/02/2008, 16:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Κυρ μοντς, μήπως σας είναι εύκολο να κάνετε sticky αυτό?
Κανονίστε!
Αν δεν το κάνετε θα βάλω τον operater να σας στέλνει ΠΜ μέχρι να το κάνετε.:lol: :lol:
Πες μου σε ποιον να στειλω και θα το κάνω...:smokin:
Το βράδυ μάλλον θα παίξει επιχείρηση "ανορθωτής-ή τώρα ή ποτέ"...
Με πορσελάνινες κλέμες και τα σχετικά καλ(ω)ούδια... :smilea:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Πες μου σε ποιον να στειλω και θα το κάνω...:smokin:
Εχει γίνει ρε φίλε. Όλοι για σένα δουλεύουμε :cry:
Operater
25/02/2008, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχει γίνει ρε φίλε. Όλοι για σένα δουλεύουμε :cry:
Δηλαδή παίζει να γίνει και καινούρια κατηγορία στα "μοντέλα" για Aprilia? :look:
Δηλαδή παίζει να γίνει και καινούρια κατηγορία στα "μοντέλα" για Aprilia? :look:
Οχι γιατί δεν γουστάρουμε τα Ιταλικά παρτάλια :mad:
Operater
25/02/2008, 16:37
Οχι γιατί δεν γουστάρουμε τα Ιταλικά παρτάλια :mad:
:lol: Θα το πω στον Bill να δούμε τι θα απαντήσει.... :rotflmao:
:lol: Θα το πω στον Bill να δούμε τι θα απαντήσει.... :rotflmao:
Σε ΄σενα να δούμε τι θα απαντήσει από 1 Μαρτίου :rotflmao:
(από 1 Μαρτίου γίνεται εξουσιοδοτημένος Honda) :wave2:
Operater
25/02/2008, 16:44
Σε ΄σενα να δούμε τι θα απαντήσει από 1 Μαρτίου :rotflmao:
(από 1 Μαρτίου γίνεται εξουσιοδοτημένος Honda) :wave2:
Πάει η εξουσιοδότηση Aprilia? :confused: :confused:
Πάει η εξουσιοδότηση Aprilia? :confused: :confused:
Θα έχει, αλλά μόνο για Tuono, Mille & Caponord....:sad:
(Πλάκα σου κάνω ρε Φώτη. Μη μασας) :lol:
Operater
25/02/2008, 16:53
Θα έχει, αλλά μόνο για Tuono, Mille & Caponord....:sad:
(Πλάκα σου κάνω ρε Φώτη. Μη μασας) :lol:
Kαι ήμουν έτοιμος να πάρω bill, powerphot, εσένα (δεν το έχω το τηλ αλλά κάπου θα το 'βρισκα),
aprilia hellas, aprilia italy.... :lol: :lol:
powerphot
25/02/2008, 20:55
Τελικά αμα δεν εκβιάζεις δουλειά δεν κάνεις.:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Operater
14/03/2008, 16:06
Sticky please.... :wave2:
powerphot
14/03/2008, 18:28
Sticky please.... :wave2:
Απ' την χαρά σου που άνοιξε καινούρια ενότητα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχει γίνει sticky εδώ και καιρό ε?:lol: :lol: :lol:
Operater
14/03/2008, 18:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Απ' την χαρά σου που άνοιξε καινούρια ενότητα δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχει γίνει sticky εδώ και καιρό ε?:lol: :lol: :lol:
Δεν ήταν στικι στην αρχή.. αλλά μάλλον βιάστηκα! :D (όπως πάντα :( )
Παιδια γνωριζει καποιος ποσο ειναι το κοστος
για καθαρισαμα καρμπυρατερ σε πηγασο cube;
Καλησπέρα εγώ ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν γνωρίζω πολλά ... Αν στο Aprilia Pegaso τα προβληματάκια αυτά που βγάζει είναι ικανά να σε αφήσουν στη μέση του δρόμου ( ακόμα χειρότερα βουνού :sick: )
Καλησπέρα εγώ ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν γνωρίζω πολλά ... Αν στο Aprilia Pegaso τα προβληματάκια αυτά που βγάζει είναι ικανά να σε αφήσουν στη μέση του δρόμου ( ακόμα χειρότερα βουνού :sick: )
Εγώ το έχω 3,5 χρόνια, τσικ δεν έχει κάνει....
gregogti
18/05/2013, 19:33
δεν νομιζω ,βεβαια ολα εξαρτωνται απο την κατασταση τις μηχανης .το ποσο περιποιημενη η παρατημενη ειναι
AUFGEBRACHT
18/05/2013, 19:45
Τώρα δεν ξέρω πως να το εκφράσω σωστά... Μάλλον εδώ ισχύει ότι η υπερβολική πληροφόρηση προκαλεί παραπληροφόρηση ή αδυναμία φιλτραρίσματος του μεγάλου όγκου δεδομένων. Έτσι όπως το θέτεις εγώ καταλαβαίνω πως έχεις σχηματίσει τη γνώμη πως το Pegaso είναι ένα μηχανάκι που βγάζει προβλήματα, ή ότι ό,τι πρόβλημα έχει τύχει σε όσους είχαν Pegaso θα τύχει υποχρεωτικά και σ' εσένα. Εάν θες να αποφύγεις εντελώς την πιθανότητα να μείνεις στη μέση του βουνού τότε:
-Κάθεσαι σπίτι και δεν το τολμάς με ΚΑΝΕΝΑ όχημα, διτροχο, τρίτροχο, τετράτροχο, οκτάτροχο, με λάστιχα ή ερπύστριες.
-Το τολμάς με όχημα στο οποίο έχεις κάνει οδική βοήθεια
-Αγοράζεις μοτοσυκλέτα BMW που σου δίνει 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια :D
Εχουν ειπωθει πολλα για τα μειονεκτηματα και τα προβληματα που ενδεχομενως μπορει να βγαλει ενα aprilia pegaso. Τα πραγματα ειναι απλα. Παιρνεις μια on-off μηχανη 650 κυβικων με 1500 ευρω. 50 αλογα, 650 κυβικα επαναλαμβανω, μοντελο δεκαετιας το πολυ.
Για τα λεφτα αυτα το μηχανακι ειναι τιμιο και με το παραπανω και τα αξιζει και με το παραπανω. Μηχανολογικα αν το προσεξε ο προηγουμενος και το προσεξεις κι εσυ και κανεις μια δυο βελτιωσεις απλες θα το εμπιστευεσαι περισσοτερο κι αυτο δε θα σε προδωσει.
Βεβαια ακομα και η φραπεδιερα χαλαει, ποσο μαλλον μια μηχανη, ομως με 1500 ευρω το πολυ τιμη αγορας γινεσαι μαγκας και ωραιος με ενα κατα την αποψη μου αρκετα ομορφο μηχανακι και με ικανοποιητικες δυνατοτητες.
Εχει φαει κραξιμο χωρις λογο το μηχανακι ή μαλλον δικαιολογημενα απο καποιους που ηταν αρκετα ατυχοι και τους εβγαλε ολα τα προβληματα μαζι. Ας μην το γευνικευουμε.
Προσωπικα λατρευω τον Πηγασο μου και εχω ζησει πολυ ομορφες εικονες μαζι του σε πολυ ωραιες μικρες και μεγαλες βολτες. Τον ευχαριστω που με εκανε μαγκα με τα λιγα χρηματα που εχω στην τσεπη μου.
SHOOTER045
19/05/2013, 15:34
εσεις οι πηγασαιοι,ξερετε να παιζουν πουθενα καρπυρατερια για τα φτρερωτα αλογα σας?
προκειται για εναν φιλο
Καλησπέρα παίδες! Ψάχνω εναγωνιωδώς ρουλεμάν κόμπλερ μίζας για pegaso injection ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ! Αν κάποιος έχει κάποιο για πέταμα θα με βοηθούσε πολύ αρκεί να είναι το original αι οχι απο BMW, KTΜ και άλλες πατέντες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kalhspera exw kai egw tetoio problhma alla se mena einai anameno kai otan patao mprostino greno sbhnei kai otan to afhno anabei sto podofreno menei panta anameno.ti mporw na to kanw na douleuei kanonhka?