View Full Version : ευρωπαικο ταξιδι τον Αυγουστο
Καλησπερα σε ολους.
Εχω αποφασισει να κανο ενα ταξιδι με την μοτοσυκλετα μου τον Αυγουστο, απο Ιταλια μεχρι Ισπανια και ψαχνω παρεα!!
ερει κανεις να εχει οργανωθει καποιο αναλογο ταξιδι??
Καλο βραδυ σε ολους καινα προσεχετε στους δρομους
alximistis
10/07/2008, 02:33
Ιταλία για κάποιες μέρες τον Αύγουστο θα βρεθώ κι εγώ αλλά μετά πάω προς τα πάνω. Για κάποιον άλλον δεν ξέρω. καλούς δρόμους. :)
latris mixanis
10/07/2008, 11:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex352
Καλησπερα σε ολους.
Εχω αποφασισει να κανο ενα ταξιδι με την μοτοσυκλετα μου τον Αυγουστο, απο Ιταλια μεχρι Ισπανια και ψαχνω παρεα!!
Ρώτα Kosta Nl & Lina που έχουν κάνει τη διαδρομή :)
Cpt. Haddock
10/07/2008, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex352
Καλησπερα σε ολους.
Θα πρότεινα να αποφύγεις τον παραλιακό δρόμο (Ιταλική και Γαλλική Ριβιέρα) αυγουστιάτικα. Ζεστη και πολύ κίνηση. Η απο Εθνική (βαρετά) ή απο επαρχιακό μεσα απ΄τα βουνά.
:beer: :beer: :beer:
Φευγουμε τον Αυγουστο με την γυναικα μου για Νοτια Γαλλια.Μπορουμε καπου να βρεθουμε αν συμπιπτουν οι ημερομηνιες.Εμεις αναχωρουμε 12/8 για 8 μερες.Εσυ?
emeis leme apo 01/08 mexri oso paei!!
isos mporesoume na ta poume apo konta an thelete!
Δεν υπαρχει προβλημα.σου στελνω pm για λεπτομερειες
Δεν υπαρχει προβλημα. Μπορουμε να τα πουμε απο κοντα. Σου στελνω pm .:ninja:
fazertha
23/06/2009, 14:09
5 Αυγούστου φθάνουμε με τη κοπέλα μου Βενετία, μένουμε μία μέρα Βενετία και μετά ξεκινάμε για Νίκαια! Τη Γαλλική Νίκαια εννοείται :) . Αν βολεύει στείλε πμ. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε!
geia xara! molis xazeva to forum geia plhrofories kai se eida, skeftomai 14 avgoustou na kano th diadromh pou les kai an boreso na katevo kai pio kato pros givraltar,to skeftomoun geia monos kai cambing alla nomizo oti isos einai kalutera me parea.esu gia pote les?