PDA

View Full Version : Και εκεί που πήγαιναν όλα καλά...

zeremefico
14/07/2008, 11:48
V-strom 650 k6 ελληνικό με 28.000 και αρκετά ταξίδια.
Μετά απο ταξίδι-μου το έχει κάνει 2 φορές πάντα σε ανοιχτό δρόμο,δεν κρετάει ρελαντί αλλά δουλεύει το μοτέρ κανονικά.Και τις δυο φορές σταμάτησα,το έσβησα,και όταν το ξανάβαλα μπροστά δούλευε κανονικά χωρίς πρόβλημα.Λαμπάκι O/D δεν άναψε.Αντλία μου έιπαν για αρχή(190+50 εργασία).
Εντύπωση μου κάνει πάντως οτι παρουσιάζεται μόνο σε μεγάλες αποστάσεις που το μοτέρ έιναι ξεκούραστο και δροσερό!!!:confused:

vstrider
14/07/2008, 12:04
αντλία...??? μαλλον για tps πρόκειται ετσί όπως το περιγράφεις... (ανταλλακτικό+εργατικά περίπου 100 ευρό) αλλά και πάλι ο μηχανικός σου θα ξέρει καλύτερα.
Η αντλία σίγουρα δεν κάνει μόνο 190 ευρό. Κάνει πολύ περισσότερο...

zeremefico
14/07/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrider
αντλία...??? μαλλον για tps πρόκειται ετσί όπως το περιγράφεις... (ανταλλακτικό+εργατικά περίπου 100 ευρό) αλλά και πάλι ο μηχανικός σου θα ξέρει καλύτερα.
Η αντλία σίγουρα δεν κάνει μόνο 190 ευρό. Κάνει πολύ περισσότερο...
What is tps please?

vstrider
14/07/2008, 12:20
Η ηλεκτρονική διαχείριση γκαζιού.
Μετά από πορεία σε εθνική δυσκολεύεται να κρατήσει ρελαντί. Μεσα σε κίνηση όλα μια χαρά.
Εχω Dl1000 και άλλαξα tps πριν 2 μήνες (100 ευρό)

mikios400
14/07/2008, 12:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
What is tps please?

TPS = throttle posotion sensor
ο αισθητήρας δλδ που "διαβάζει" τη θέση του γκαζιού.

καλή τύχη, αλλά ξεκίνα κ με τα απλά... τι βενζία έβαλες (απο που), φίλτρο, μπουζί κλπ.

zeremefico
14/07/2008, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikios400

TPS = throttle posotion sensor
ο αισθητήρας δλδ που "διαβάζει" τη θέση του γκαζιού.

καλή τύχη, αλλά ξεκίνα κ με τα απλά... τι βενζία έβαλες (απο που), φίλτρο, μπουζί κλπ.
Βενζίνη την πρώτη φορά ήταν απο Χανιά και την δεύτερη απο το βενζινάδικο που βάζω πάντα στην Αθήνα και δεν έχω ποτέ πρόβλημα.Πάντως η μηχανή είναι απο πράσφατο μεγάλο σέρβις 24.000.