View Full Version : ti markes proteinete gia 50cc?????
thelw na parw skooteraki i kati tetoio,den kserw polla kai thelw na einai eukolo sto xeirismo kai asfales..epeidi den exw ksanaodigisei mixanaki thelw na m peite an mporeite times peripou,den thelw kati akrivo kai kati p na m tairiazei kathws eimai ginaika..den me noiazei i taxitita..asfaleia kai timh..opoios kserei as voithisei plz..episi opoios exei na proteinei kapoio link gia na dw kamia fwto kala tha einai..thanx:confused:
Piaggio Zip :P
Bes stin selida tous www.piaggio.gr k des to.
κοιταξε αυτην την αγγελια εμενε με εβγαλε ασπροπροσωπο τοσα χρονακια...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=61982
p.s η τιμη ειναι συζητησιμη...
egw apla tha se apetrepa na pareis kymco epeidi oso koufo kai an akougetai kopike o skeletos enos people s 200 tou kollitou m kai mallista sta kala kathoumena me apotelesma na kindinepsei to palikari!
meta apo ligo psaximo mathame oti exei simbei se pollous kai parola auta to ergostasio dn kaliptei antikatastasi tis mixanis alla mono skeletou..pragma entelws almpaniko!!!
kales agores:winka:
Εγώ προτείνω Ηonda glxάκι!:winka: Τέλος! Τα 50άρια σκουτεράκια είναι για γκέιδες με κόκκινο ξώπλατο, τελείως κοντό παντελονάκι που βγάζει τα μπουτάκια απ' έξω και σαμπό υπόδημα.
Ή πάλι για κανένα γκομενάκι, καμμία πιτσιρίκα που παίρνει το κάθε π.χ. Gilera για να πηγαίνει στη σχολή της που σπουδάζει κτλ. Μπορεί να το έχει και καμμιά γυναίκα σας ρε παιδιά για να παίρνει το ψώμί από το φούρνο ή τις ντομάτες από τη λαϊκή. Εγώ το βλέπω π0ysΤik0 το 50άρι σκουτεράκι με αντράκι από πάνω. ;) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Εγώ προτείνω Ηonda glxάκι!:winka: Τέλος! Τα 50άρια σκουτεράκια είναι για γκέιδες με κόκκινο ξώπλατο, τελείως κοντό παντελονάκι που βγάζει τα μπουτάκια απ' έξω και σαμπό υπόδημα.
Ή πάλι για κανένα γκομενάκι, καμμία πιτσιρίκα που παίρνει το κάθε π.χ. Gilera για να πηγαίνει στη σχολή της που σπουδάζει κτλ. Μπορεί να το έχει και καμμιά γυναίκα σας ρε παιδιά για να παίρνει το ψώμί από το φούρνο ή τις ντομάτες από τη λαϊκή. Εγώ το βλέπω π0ysΤik0 το 50άρι σκουτεράκι με αντράκι από πάνω. ;) :wave2:
file dn thelw na sou xalasw ton eirmo alla apeuthinesai se ginaika!!!
emena logiko mou fainetai na min thelei na kiklofwrei me ladia sta xeria kai 1 katsabidi stin kwlotzepi oli mera kai na rithmizei karmpirater :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από teok8
file dn thelw na sou xalasw ton eirmo alla apeuthinesai se ginaika!!!
emena logiko mou fainetai na min thelei na kiklofwrei me ladia sta xeria kai 1 katsabidi stin kwlotzepi oli mera kai na rithmizei karmpirater :rotflmao: :rotflmao:
:a49: :a05: Αχέμ, εεε....
Ε.... σορυ!!:rolleyes: Πάλι ρεζίλι γίναμε δηλαδή και σήμερα;
Βασικά δεν το σκέφτηκα αυτό. Νόμιζα Lostin οτι ήσουν άντρας, δεν το πρόσεξα καθόλου, η συνήθεια βλέπεις...:D :a9:
GIXXERAKIAS
18/07/2008, 17:40
Eγω παλι θα σου προτεινα να παρεις ενα καινουργιο GILERA Runneraki 50cc διχρονακι που εχει και πολυ καλα γκαζια,πολυ καλα φρενα και ειναι και πολυ μουρατο....αξιζει να βαλεις κατι παραπανω και να εχεις μια αξιοπιστη λυση.Εγω εχω το 125 το τετραχρονο και εχω κανει 49.000χιλ σε 5 χρονια....δεν εχει κανει κιχ το μηχανακι.:winka:
Καλη αγορα σου ευχομαι οτι κι αν παρεις και οχι σουζες εndo κτλ χωρις κρανος εεε???:D :D
ps:Εννοειται οτι κανω πλακιτσα και παντα να φορας το κρανος και μεχρι το περιπτερο για το καλο το δικο σου και οχι για την κληση.:winka: :beer:
GIXXERAKIAS
18/07/2008, 17:41
:D :D :D
Aprilia που ταιριαζει και πολυ στις ομορφες κοπελες :D :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Aprilia που ταιριαζει και πολυ στις ομορφες κοπελες :D :wave2:
Καμάκι της κάνεις ρε; :D θα φας μπαντ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Καμάκι της κάνεις ρε; :D θα φας μπαντ!
Δεν εχεις δει ποτε κοπελα σε tuono γι' αυτο μιλας :beer: ...
Καλα και σε RS50 δεν εχεις δει κανα μελαχρινο;:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Δεν εχεις δει ποτε κοπελα σε tuono γι' αυτο μιλας :beer: ...
Καλα και σε RS50 δεν εχεις δει κανα μελαχρινο;:wave2:
Χμ... Σπανίζει η περίπτωση. SUPER όμως το θέαμα. Κορίτσια... ...σκυφτάδικα!!!
Έτυχε να δώ τέτοια περιστατικά.
Αλλά μια που ανέφερες, ρε παιδιά μια μέρα είδα μια χοντρή 120kg+ 55 με 60 χρονών πάνω σε παπί 90άρι με sebring και πλακωνόταν με καμμιά 80άρα να προλάβει το φανάρι. Μας πέρασε σίφουνας μιλάμε χέστηκα από το φόβο μου!:bawl: