View Full Version : Mονο εγώ γράφω εξεταστική ακόμα ρε γ@μώτο...
red_monster
15/07/2008, 12:54
ΒΑΡΕΘΗΚΑ...
και να πεις οτι γράφω και τπτ..:lol:
ναι μονο εσυ γραφεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα δε διβαζεις πες πως εχει ηδη τελειωσει,επεισης αν δεν παρακολουθουσες μαθηματα παλι πες πως εχει τελειωσει γιατι οσο και να διαβασεις στο τελος @@ θα γραψεις...
:lol: :lol: :lol:
red_monster
15/07/2008, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ναι μονο εσυ γραφεις...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αμα δε διβαζεις πες πως εχει ηδη τελειωσει,επεισης αν δεν παρακολουθουσες μαθηματα παλι πες πως εχει τελειωσει γιατι οσο και να διαβασεις στο τελος @@ θα γραψεις...
:lol: :lol: :lol:
Aυριο γράφω τεχνικά υλικά και ...ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
ευκολο?
γιατι εμεις εχουμε ηλεκτροτεχνικα υλικα που ειναι αραπικο φυστικι ταμ ταμ ασαλιωτο...
:lol:
Aggelos_SV
15/07/2008, 13:27
Τεχνικά υλικά?Σε ποιά σχολή είσαι?
red_monster
15/07/2008, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Τεχνικά υλικά?Σε ποιά σχολή είσαι?
Μηχ μηχ ΕΜΠ
Aggelos_SV
15/07/2008, 13:42
Αααα...άρα δεν είναι το ίδιο με τα δικά μας(Π.Μ.) τεχνικά υλικά,το οποίο ήταν κωλομάθημα και απέραστο:evil:
Btw εγώ τέλειωσα χτεεεεεες :a2: :a2: ,αλλά τί χαίρομαι...θα πήζω με την διπλωματική από δω και πέρα
Ρε άντε από εδώ κλαψιάρηδες!!!
Εγώ που τελειώνω Παρασκευή και θα καθίσω μέχρι 31 Ιουλίου για να κάνω εργασία στους υπολογιστές του Πανεπιστημίου τί να πώ! :yuck:
red_monster
15/07/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Αααα...άρα δεν είναι το ίδιο με τα δικά μας(Π.Μ.) τεχνικά υλικά,το οποίο ήταν κωλομάθημα και απέραστο:evil:
Btw εγώ τέλειωσα χτεεεεεες :a2: :a2: ,αλλά τί χαίρομαι...θα πήζω με την διπλωματική από δω και πέρα
Τα ίδια είναι , απέραστα ...
MuayThai
15/07/2008, 14:04
Δεν είσαι μόνο έσυ είμαστε και άλλοι εγκλωβισμένοι στο ΕΜΠ καλοκαιριάτικα!:sick:
17 Ιουλίου Μηχανική Κατασκευών και ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!
:smokin: :smokin:
makis206
15/07/2008, 14:13
Κουράγιο ρε παλικάρια και καλές επιτυχίες !
:beer: :beer:
Παίδες, έργων υποδομής ΤΕΙ Αθήνας! έχω τελειώσει εδω και κανα δυο βδομαδουλες...
Καλό κουράγιο λέμε!
Μηχ μηχ ΕΜΠ
Τον Αγιο Ρακοπουλο (ΜΕΚ1) μεγαλη η χαρη του πως θα τον περασω ρε φιλε ? :a018:
panosER5
16/07/2008, 09:57
Μηχ μηχ ΕΜΠ. Παρων και εγω! Χτες εγραψα τελευταιο. Οσο για τον Ρακοπουλο, πρεπει να εκπαιδευτεις στο να γραφεις γρηγορα :D :wave2: