PDA

View Full Version : Laguna Ή ......kirishima???

spirosk8
15/07/2008, 13:45
ΛΟΙΠΟΝ... ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ....
LAGUNA SECA = 720EURO (---->ΔΙΑΤΡΗΤΗ Ή ΟΧΙ??)
KIRISHIMA = 920EURO

ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ? (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΙΣ)
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.....

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ DAINESE DELTA ΜΑΥΡΟ Νο46 ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ,ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
(Η ΤΙΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ)

THANKS!!!!

GIXXERAKIAS
15/07/2008, 13:53
Oτι και να παρεις να ειναι διατρητο.:winka:

Και κοιταξε να ειναι εφαρμοστη καλα επανω σου παντου,στην θεση σου θα επαιρνα μια πολυ καλη αλλα συναμα φθηνη φορμα,να μας προστατευουν αλλα να μην μας τζουζει κιολας οταν τις αγοραζουμε ε??:D :D

acpr
15/07/2008, 13:56
...είναι μόνο για GSXR ή κάνουν και για τα CBR; (2004 και άνω...)

GIXXERAKIAS
15/07/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από acpr
...είναι μόνο για GSXR ή κάνουν και για τα CBR; (2004 και άνω...)

Βασικα μακαρι να μπορουσα να τα φοραω και στο σκουτερ αυτα ολη μερα αλλα δεν την παλευεις με ολο τον εξοπλισμο εκτος και αν πινεις πολλα νερα κανοντας ωραιοτατη σαουνα μεσα στα δερματα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

acpr
15/07/2008, 14:05
...μεταφέρθηκε.

papitsoulos
16/07/2008, 16:43
Laguna Seca σε λευκο :beer:

Δεν ηξερα οτι υπαρχει και χωρις τρυπες αλλα ομως και να χει εννοειται οτι πρεπει να ναι διατρητη.

TOLISTOLAROS
16/07/2008, 16:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από spirosk8
ΛΟΙΠΟΝ... ΛΕΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ....
LAGUNA SECA = 720EURO (---->ΔΙΑΤΡΗΤΗ Ή ΟΧΙ??)
KIRISHIMA = 920EURO

ΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ? (Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΕΙΣ)
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.....

ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ DAINESE DELTA ΜΑΥΡΟ Νο46 ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ,ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
(Η ΤΙΜΗ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ)

THANKS!!!!
Ρε φίλε που βρήκες Laguna Seca με 720;Γιατί τηλ στο Athens D-Store και μου είπανε 920!

papitsoulos
16/07/2008, 16:52
Λογικα ειναι αναποδα οι τιμες. ;)

Ζεύκας
16/07/2008, 17:27
Για μένα τέλεια έιναι η laguna seca διάτρητη και με φλασκί με νερό μέσα στη καμπούρα.
πολύ καλή τιμή (και ναι τη βρίσκεις από έξω με 700-750 ευρώ) και πανέμορφη!

είχα την πρώτη λαγκούνα σέκα και άμα θα ξανάπαιρνα ολόσωμη, πάλι αυτή θα αγόραζα
με τα παραπάνω χαρακτηριστικά! :beer:

TOLISTOLAROS
16/07/2008, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Για μένα τέλεια έιναι η laguna seca διάτρητη και με φλασκί με νερό μέσα στη καμπούρα.
πολύ καλή τιμή (και ναι τη βρίσκεις από έξω με 700-750 ευρώ) και πανέμορφη!

είχα την πρώτη λαγκούνα σέκα και άμα θα ξανάπαιρνα ολόσωμη, πάλι αυτή θα αγόραζα
με τα παραπάνω χαρακτηριστικά! :beer:
Σε κόκκινο είναι κορυφή!Θα την πάρω όχι διάτρητη για να φοριέται και στον βαρύ χειμώνα της Ρόδου...Να ξεπρηστεί το ποδάρι(Δευτέρα φεύγει ο νάρθηξ...:D :D :D ) και όταν ανέβω Αθήνα με το καλό βλέπουμε.
Α,κάτι άσχετο...gia μπότες τί θα λέγατεAlpinestars Supertech Boot (http://www.alpinestars.com/Supertech_Boot/pd/np/111/p/222005.html) Ή SIDI VERTIGO CORSA (http://www.sidisport.com/)
Έχω(αλλά δε τις φορούσα το γίδι τη μέρα της στούκας) τις Sidi Strada Rain.Πολύ καλές αλλά προφανώς καμμιά σχέση με τις Vertigo Corsa.
Koιτάω όμως το ύψος που μάγκωσε το μποτάκι και μου έβγαλε τη φτέρνα(αουτς!!)και μου φαίνεται ότι και οι Sidi που έχω δύσκολα θα την πάλευαν,γι'αυτό λέω για Racing μπότα.Η Alpinestars έχει ένα 2ο μποτάκι εσωτερικά.
Κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει;

---------edit:Ζεύκα από που φέρνεις Laguna Seca με 700-750;;;;;ΟΕΟ;;;;;

McTalas
16/07/2008, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Σε κόκκινο είναι κορυφή!Θα την πάρω όχι διάτρητη για να φοριέται και στον βαρύ χειμώνα της Ρόδου...Να ξεπρηστεί το ποδάρι(Δευτέρα φεύγει ο νάρθηξ...:D :D :D ) και όταν ανέβω Αθήνα με το καλό βλέπουμε.
Α,κάτι άσχετο...gia μπότες τί θα λέγατεAlpinestars Supertech Boot (http://www.alpinestars.com/Supertech_Boot/pd/np/111/p/222005.html) Ή SIDI VERTIGO CORSA (http://www.sidisport.com/)
Έχω(αλλά δε τις φορούσα το γίδι τη μέρα της στούκας) τις Sidi Strada Rain.Πολύ καλές αλλά προφανώς καμμιά σχέση με τις Vertigo Corsa.
Koιτάω όμως το ύψος που μάγκωσε το μποτάκι και μου έβγαλε τη φτέρνα(αουτς!!)και μου φαίνεται ότι και οι Sidi που έχω δύσκολα θα την πάλευαν,γι'αυτό λέω για Racing μπότα.Η Alpinestars έχει ένα 2ο μποτάκι εσωτερικά.
Κάποιος που να τις έχει δοκιμάσει;

με 700 ? την εχει η αποθηκη στην Ηλιουπολη.

μετα για τις μποτες,
εγω εχω τις smx plus παρα πολυ καλες και διακριτικες.

εχω δοκιμασει και supertech (πλεον βγαζει μονο τις R) και τις corsa ειναι και οι 2 κορυφαιες παρε οποια σου καθετε καλυτερα στο ματι. εγω θα τις επερνα και τις 2!!:D

Ζεύκας
17/07/2008, 03:40

για τσέκαρε εδώ... (http://www.motocard-bike.com/en/articulos/resultados.asp?Seccion=1&Marca=79&categoria=20&filtro=11648&Proviene=3)

ή στην γνωστή αποθηκουλα της Ηλιουπόλεως όπως προανέφερε το γλυκό αγόρι... :blush:

cheers

makis206
17/07/2008, 08:39
Άλλη μια ψήφος στη Laguna !

:beer:

Ταξιδευτής
17/07/2008, 08:47
Ρε φιλαρακι, τη φορμα την παιρνουμε για καποιους ΠΟΛΥ συγκεκριμενους λογους, και το Α και Ω στην υποθεση ειναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ!

Τι ρωτας αν η Χ ειναι καλυτερη απο την Ψ; Παρε αυτη που ταιριαζει καλυτερα στο σωματοτυπο σου.
Πχ, εγω δοκιμασα την Laguna που λεει ο Βαφλας απο την αποθηκη στην Ηλιουπολη και ημουν σαν μουμια! Μαυρο χαλι! :mad:

Και μετα πηγα και δοκιμασα μια Arlen Ness και μου ηταν κουτι. :wave2:

Α και κατι ακομα: τη φορμα τη θες εφαρμοστη μεν αλλα οσο γινεται πιο ευκαμπτη για να κινεισαι ευκολα. Οποτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η διατρητη! Για το χειμωνα βαλε κορντουρες. Αυτα.

argi6argi
17/07/2008, 10:45
H kirishima διαιρούμενη στο moto-outlet έχει 690? πάντως. Η Laguna ολόσωμη όπως ήδη ειπώθηκε, περίπου στα 700? απο την αποθήκη.

Μου αρέσει πολύ περισσότερο η Laguna αλλά δες αν εφαρμόζει καλά. Εγώ όταν πήρα τη φόρμα μου, ανέβηκα και σε μηχανή για να δώ αίσθηση σε στάση οδήγησης ;) . Καλές αγορές.

Ζεύκας
17/07/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Ρε φιλαρακι, τη φορμα την παιρνουμε για καποιους ΠΟΛΥ συγκεκριμενους λογους, και το Α και Ω στην υποθεση ειναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ!

Τι ρωτας αν η Χ ειναι καλυτερη απο την Ψ; Παρε αυτη που ταιριαζει καλυτερα στο σωματοτυπο σου.
Πχ, εγω δοκιμασα την Laguna που λεει ο Βαφλας απο την αποθηκη στην Ηλιουπολη και ημουν σαν μουμια! Μαυρο χαλι! :mad:

Και μετα πηγα και δοκιμασα μια Arlen Ness και μου ηταν κουτι. :wave2:

Α και κατι ακομα: τη φορμα τη θες εφαρμοστη μεν αλλα οσο γινεται πιο ευκαμπτη για να κινεισαι ευκολα. Οποτε ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ η διατρητη! Για το χειμωνα βαλε κορντουρες. Αυτα.

να και κάτι πολύ σημαντικό που ξεχάσαμε να αναφέρουμε!

γενικά το σωστό είναι να δοκιμάζεις την εφαρμογή της φόρμας πάνω στη μηχανή
προσομοιώνοντας τις συνθήκες οδήγησης

:beer:

TOLISTOLAROS
17/07/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
με 700 ? την εχει η αποθηκη στην Ηλιουπολη.
Φίλε σε πρήζω αλλά ποιά αποθήκη;Κανα Link ή έστω τηλ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
μετα για τις μποτες,
εγω εχω τις smx plus παρα πολυ καλες και διακριτικες.

εχω δοκιμασει και supertech (πλεον βγαζει μονο τις R) και τις corsa ειναι και οι 2 κορυφαιες παρε οποια σου καθετε καλυτερα στο ματι. εγω θα τις επερνα και τις 2!!:D
Οι R είναι διάτρητες,δε θέλω διάτρητες...Τώρα για το διακριτικές αφού είδα το χάρο με τα μάτια μου δε με αφορά..το τομάρι μας πάν'απ'όλα και θα το πουλάμε ακριβά.Πλέον η ένδυσή μου θα'ναι :
1)Ολόσωμη δερμάτινη
2)Racing μποτάρες(θα πουλήσω τις sidi που ήδη έχω σε φίλο μου)
3)Γάντια Spidi sportcomposite-R(πάρα πολύ καλά,φοριούνται στη Ρόδο όλο το χρόνο,τρελλή αίσθηση σε γκριπ-μανέτες)

Και δε μπα να με κοιτάζει όλη η Ρόδος όταν κατεβαίνω για καφέ...τη μηχανή θα τη χαίρομαι όπως θέλω εγώ και όποτε θέλω!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

sniper
17/07/2008, 12:48
....

Και δε μπα να με κοιτάζει όλη η Ρόδος όταν κατεβαίνω για καφέ...τη μηχανή θα τη χαίρομαι όπως θέλω εγώ και όποτε θέλω!:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

Ρε φιλαράκι, συγγνώμη κιόλας αλλά..... Έχεις φορέσει ποτέ ολόσωμη; Μάλλον όχι....

Θα πηγαίνεις για καφέ με ολόσωμη; :rolleyes:

Δεν θα κοιτάζει απλά η Ρόδος.... Θα αναστηθούν οι Ιππότες και θα κάτσουν μαζί σου για καφέ....

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εξίσου καλοί για να είσαι ασφαλής....

TOLISTOLAROS
17/07/2008, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε φιλαράκι, συγγνώμη κιόλας αλλά..... Έχεις φορέσει ποτέ ολόσωμη; Μάλλον όχι....

Θα πηγαίνεις για καφέ με ολόσωμη; :rolleyes:

Δεν θα κοιτάζει απλά η Ρόδος.... Θα αναστηθούν οι Ιππότες και θα κάτσουν μαζί σου για καφέ....

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι εξίσου καλοί για να είσαι ασφαλής....
Καταλαβαίνω τί λες...εδώ με κοιτάζανε που φορούσα Μάιο μήνα μπουφάν και γάντια...αν έδινα σημασία όμως θα'μουνα σακατεμένος.Όντως δεν έχω φορέσει ποτέ ολόσωμη...ΑΛΛΑ...
Μετά τη στούκα εκτίμησα πόσο σημαντικό είναι η υγεία μας.Κατάλαβα ότι μας αρέσει κάτι(μηχανή) εξ'ορισμού επικίνδυνο.Αν λοιπόν το γουστάρεις τόσο ώστε να γράφεις τους πάντες κανονικά(όταν είσαι με τη μηχανή) τότε κάνεις ό,τι καλύτερο.
Πλέον:μεσ'την πόλη...Grande Punto Sporting.Η μηχανή Σαββατοκύριακο για καφεδάκι και εκδρομούλες για φαγητό νότια Ρόδο και στα βουνά(Έμπωνα.Απόλλωνα).Κάθε Πάσχα που θ'ανεβαίνω Αγρίνιο εννοείται και αυτό ήταν.Μέσα Μαΐου-Σεπτέμβρης ΛΟΥΚΕΤΟ.Το νησί τέτοια εποχή πήζει και είναι πολύ επικίνδυνο...
Σου φαίνεται κουλό ε;Θα το κάνω όμως!
Καλές οι κ@υλες της μηχανής αλλά έχουμε κι άλλες ανάγκες πιο σημαντικές.Ούτε αξίζει να κουτσαθούμε ή να...για τη μηχανή...
Όταν γίνω καλά ελάτε για καφέ! :a55: :a55: :wave2: :wave2:

sniper
17/07/2008, 13:12
Καταλαβαίνω τί λες...εδώ με κοιτάζανε που φορούσα Μάιο μήνα μπουφάν και γάντια...αν έδινα σημασία όμως θα'μουνα σακατεμένος.Όντως δεν έχω φορέσει ποτέ ολόσωμη...ΑΛΛΑ...
Μετά τη στούκα εκτίμησα πόσο σημαντικό είναι η υγεία μας.Κατάλαβα ότι μας αρέσει κάτι(μηχανή) εξ'ορισμού επικίνδυνο.Αν λοιπόν το γουστάρεις τόσο ώστε να γράφεις τους πάντες κανονικά(όταν είσαι με τη μηχανή) τότε κάνεις ό,τι καλύτερο.
Πλέον:μεσ'την πόλη...Grande Punto Sporting.Η μηχανή Σαββατοκύριακο για καφεδάκι και εκδρομούλες για φαγητό νότια Ρόδο και στα βουνά(Έμπωνα.Απόλλωνα).Κάθε Πάσχα που θ'ανεβαίνω Αγρίνιο εννοείται και αυτό ήταν.Μέσα Μαΐου-Σεπτέμβρης ΛΟΥΚΕΤΟ.Το νησί τέτοια εποχή πήζει και είναι πολύ επικίνδυνο...
Σου φαίνεται κουλό ε;Θα το κάνω όμως!
Καλές οι κ@υλες της μηχανής αλλά έχουμε κι άλλες ανάγκες πιο σημαντικές.Ούτε αξίζει να κουτσαθούμε ή να...για τη μηχανή...
Όταν γίνω καλά ελάτε για καφέ! :a55: :a55: :wave2: :wave2:

Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ακόμα επηρεασμένος αλλά..... απλά για καφέ με φόρμα είναι σχεδόν αδύνατο..... Για βολτες που λες, ΟΚ σωστό αλλά για καφέ.... δεν γίνεται λέμε....

Επίσης, επαναλαμβάνω, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως πχ να φοράς επιγονατίδες/περικνημίδες ( :lol: ) μέσα ή πάνω από το παντελόνι και μπουφάν από πάνω....

Μην νομίζεις ότι η ολόσωμη από μόνη της σε κάνει άτρωτο.....

TOLISTOLAROS
17/07/2008, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ακόμα επηρεασμένος αλλά..... απλά για καφέ με φόρμα είναι σχεδόν αδύνατο..... Για βολτες που λες, ΟΚ σωστό αλλά για καφέ.... δεν γίνεται λέμε....

Επίσης, επαναλαμβάνω, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, όπως πχ να φοράς επιγονατίδες/περικνημίδες ( :lol: ) μέσα ή πάνω από το παντελόνι και μπουφάν από πάνω....

Μην νομίζεις ότι η ολόσωμη από μόνη της σε κάνει άτρωτο.....
Aπ'τη στιγμή που οδηγάμε μηχανή είμαστε ευάλωτοι,εννοείται.
Τώρα κοίτα να δεις πως το σκέφτηκα για ολόσωμη:Στο ατύχημα φορούσα τζιν spidi με keramide ενισχύσεις στα γόνατα..ΚΑΗΚΑΝΕ!,αυτές τις μέρες θ'ανεβάσω φωτό...Περικνημίδες απ'έξω δε βάζω πρώτ'απ'όλα γιατί δεν είναι ασφαλές(κουνιούνται και μπορεί χαλαρά να σου βγάλουν το γόνατο αν πέσεις) και στην οδήγηση σίγουρα θα ενοχλούν(οι ενισχύσεις μέσα'απ'το παντελόνι σε ειδικές θήκες είναι άλλη φάση).Τώρα ένα παντελόνι cordura κάνει τουλάχιστον 150? και για τη Ρόδο είναι πολύ ζεστό...Να πάρω κανα Esquad είναι καμμιά 300άρα χωρίς την ασφάλεια του πέτσινου με προστασίες ,οπότε παίρνεις πέτσινο και τέλος.
Προφανώς και θα σε κοιτάνε,αλλά αν θέλω να πάω για καφέ σε φάση να συναντήσω κόσμο πάω με τ'αμάξι και ντύνομαι σαν άνθρωπος.Μην ξεχνάς ότι στη Ρόδο δεν είναι τόσο απαραίτητη(όπως στην Αθήνα) σαν μέσο εξυπηρέτησης,δεν έχει ούτε μεγάλες αποστάσεις ούτε τόση κίνηση.Ακόμα και τώρα το καλοκαίρι το πολύ να φάω 7min περπάτημα απ'το σημείο που παρκάρω όταν κατεβαίνω κέντρο.Τη μηχανή την πήρα καθαρά για χόμπυ και πλέον τέτοια θα'ναι η χρήση της 200%.
Εδώ είχα σκεφτεί να κόψω τη μηχανή μετά το ατύχημα....ή να το γυρίσω σε κάτι καθαρά χωμάτινο.Αλλά άμα είσαι στρητάς το αίμα νερό δε γίνεται!
Πιθανό να'χεις δίκιο,να'μαι δηλ.επηρρεασμένος ακόμα.Απλά νιώθω(όπως και πριν το πέσιμο)πολύ ανασφαλής μέσ'την πόλη της Ρόδου,δεν είναι Αθήνα,δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν μηχανές,κάνουν ό,τι να'ναι...:(

McTalas
17/07/2008, 18:51
Οι supertech δεν ειναι μονο διατριτες βγαινουν και κανονικες!

τωρα για τα υπολοιπα συμφωνω με τους απο πανω.

εχει πεσει ατομο με ολοσωμη και εχει σακατευτει (στον δρομο και με λιγα)
αν φοβασαι τοσο πολυ τοτε για λιγο διαστημα μην οδηγεις, κατσε χαλαρωσε και ξανα δες το αλλιως το θεμα. μην κανεις βιαστικες κινησεις!!
:wave2: