Σύνδεση

View Full Version : Επιλογή μηχανής για κοπέλα. Έμπειροι αναβάτες βοήθεια!!

adriana
15/07/2008, 15:24
Καλησπέρα αγαπητοί μου!
Το πρόβλημά μου είναι η επιλογή νέας μηχανής (μεταχειρισμένη με ολίγα χλμ)
Ζητώ βοήθεια από τους άντρες εδώ μέσα που πιθανόν να είναι πιο εμπειροι από μένα.
Έχουμε και λέμε:
1) Μένω σε επαρχειακή πόλη και τη χρειάζομαι να πηγαίνω στη δουλειά μου (2.5 + 2.5 χλμ) καθημερινά
2) Χρειάζομαι να πηγαινω σε εθνική (μέχρι τη Πάτρα απόσταση 150 χλμ πήγαινε - έλα) 3 - 4 φορές το μήνα
3) Χρειάζομαι να πηγαίνω στο χωρίο μου (40 χλμ + 10χλμ χωματόδρομο) 4 - 5 φορές το μήνα)
4) Τιμή μέχρι 9000
5)Προϋπηρεσία που διαθέτω:blush: :
4 χρόνια με παπί Honda 50 cc :beer:
άλλα 2 χρόνια με Honda MTX 50 :p
άλλο 1 χρόνο με Yamaha DT 200 :bawl:
άλλα 4 χρόνια με XT 250 :sun:
άλλα 2 χρόνια με DT 200 :nono:
και τελευταία 4 χρόνια με XT 600 :cool:
6) Συμπαθώ πιο πολύ το TDM 900, V-strom 1000, Varadero 1000 ή BMW 800 gs

Παρακαλώ βοηθήστε με γιατί έχω πελαγώσει. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν το 650gs βγένει πλέον σε δικύλινδρο 650 cc.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:winka:

Cpt. Haddock
15/07/2008, 15:29
έχουν περάσει ήδη 5' και δεν έχει απαντήσει κανένας ακόμα; :look:

acpr
15/07/2008, 15:31
...17 χρόνια εμπειρίας στα δίτροχα και ζητάς εδώ συμβουλές, για το επόμενο βήμα σου, το οποίο είναι max 150 km, πήγαιν' έλα;

Μάϊστα...

latris mixanis
15/07/2008, 15:32
Απ. όλα όσα έγραψες θα σου έλεγα να πάρεις το TDM. Eίναι καλό και αξιόπιστο μηχανάκι.

:wave2:

yannis24
15/07/2008, 15:33
V-strom 650 και εισαι μια χαρα !

Τελος !

VANDA
15/07/2008, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Απ. όλα όσα έγραψες θα σου έλεγα να πάρεις το TDM. Eίναι καλό και αξιόπιστο μηχανάκι.

Από άντρες θέλει βοήθεια, κοπελιά! Τι μιλάς;

:lol:

sniper
15/07/2008, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από adriana
Καλησπέρα αγαπητοί μου!
.....

Και καληνύχτα σας

Tpap
15/07/2008, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
έχουν περάσει ήδη 5' και δεν έχει απαντήσει κανένας ακόμα; :look:
Νομίζω ότι το ''έκαψε'' με το παρακάτω:

Αρχικά δημιουργήθηκε από acpr
...17 χρόνια εμπειρίας στα δίτροχα...

adriana
15/07/2008, 15:37
...17 χρόνια εμπειρίας στα δίτροχα και ζητάς εδώ συμβουλές, για το επόμενο βήμα σου, το οποίο είναι max 150 km, πήγαιν' έλα;

Μάϊστα...

Δεν έχω οδηγήσει πολλέσ μεγάλες μηχανές για να ξέρω. Γι αυτό ζητάω βοήθεια.από οσους οδηγήσαν αυτά τα μοντέλα.

latris mixanis
15/07/2008, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Από άντρες θέλει βοήθεια, κοπελιά! Τι μιλάς;

:lol:

Ωχ! Συγγνώμη αγαπητή συμφορουμίτησα, δε το πρόσεξα καθόλου. Βιάστηκα να απαντήσω βλέπεις :lol: :lol: :lol:

acpr
15/07/2008, 15:44
...καλές είναι. Διάλεξε όποια σου πέφτει λιγότερο βαριά και φτάνεις να πατήσεις κάτω και τα δύο σου πέλματα...

OK?

Δεν έχω οδηγήσει πολλέσ μεγάλες μηχανές για να ξέρω. Γι αυτό ζητάω βοήθεια.από οσους οδηγήσαν αυτά τα μοντέλα.

Cpt. Haddock
15/07/2008, 15:45
Τεσπα, ας δώσουμε μια(ν) απάντηση

α) Ναι το BMW βγαινει σε 650 δικύλινδρο (στην ουσία ειναι το 800GS αλλα με λιγότερα άλογα)

β) Αν πιστεύεις οτι τις μηχανές που ανέφερες οτι σου αρέσουν "τις έχεις", δοκίμασέ τες και παρε αυτή που σ' αρέσει περισσότερο. Για αυτα που θες όλες θα κανουν μια χαρά τη δουλειά τους

adriana
15/07/2008, 15:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
V-strom 650 και εισαι μια χαρα !

Τελος !
Σίγουρα πιο γρήγορο από το ΧΤ 600 που είχα αλλά φοβάμει μη βαριέμαι πάλι στις ευθείες στην εθνική. Μήπως το 1000άρι;;

sniper
15/07/2008, 15:49
Μήπως να μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας και να το στείλω όλο εκεί που πρέπει;

adriana
15/07/2008, 15:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τεσπα, ας δώσουμε μια(ν) απάντηση

α) Ναι το BMW βγαινει σε 650 δικύλινδρο (στην ουσία ειναι το 800GS αλλα με λιγότερα άλογα)

β) Αν πιστεύεις οτι τις μηχανές που ανέφερες οτι σου αρέσουν "τις έχεις", δοκίμασέ τες και παρε αυτή που σ' αρέσει περισσότερο. Για αυτα που θες όλες θα κανουν μια χαρά τη δουλειά τους

Δηλαδή τελικά το 650 gs είναι και αυτό 800 κυβικά αν κατάλαβα σωστά. Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου

acpr
15/07/2008, 15:50
...δεν έχει εμπειρία από μεγάλες μηχανές και θα βαρεθεί το strom το 650 μέχρι να φτάσει Πάτρα!

Σίγουρα πιο γρήγορο από το ΧΤ 600 που είχα αλλά φοβάμει μη βαριέμαι πάλι στις ευθείες στην εθνική. Μήπως το 1000άρι;;

alximistis
15/07/2008, 15:52
Ξεχνάς το Βαρκαδέρο κατά τη γνώμη μου και το V-strom 1000.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το V-strom το 650 ωστόσο να σου πω και τρεις πολύ καλές εναλλακτικές.
Το καινούργιο BMW το 650 που δεν είναι 650 αλλά είναι 799 :D και το πάρα πολύ καλό ΧΤ 660. Επίσης για σκέψου και το FMX.
Προσωπικά ούτε TDM. :)

adriana
15/07/2008, 15:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μήπως να μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας και να το στείλω όλο εκεί που πρέπει;

Δεν υποτιμώ κανενός τη νοημοσύνη. Ζήτησα μια βοήθεια και απαντησά στη πρόταση που έκανε ο
yannis24 για το v-strom. Δε καταλαβαίνω γιατί να μη γράψω τα επιχειρήματά μου. Με τη μηχανή που έιχα πήγαινα 150 max και ήταν βαρετό. Δηλαδή αυτο που είπα δεν έχει συμβεί ποτέ σε κανέναν σας. Είπα κάτι κακό;
Ευχαριστώ πάντως όσους απάντησαν.

adriana
15/07/2008, 15:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ξεχνάς το Βαρκαδέρο κατά τη γνώμη μου και το V-strom 1000.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με το V-strom το 650 ωστόσο να σου πω και τρεις πολύ καλές εναλλακτικές.
Το καινούργιο BMW το 650 που δεν είναι 650 αλλά είναι 799 :D και το πάρα πολύ καλό ΧΤ 660. Επίσης για σκέψου και το FMX.
Προσωπικά ούτε TDM. :)
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή φίλε μου. Απλώς αν θές πές τι μειον έχουν τα v-strom και tdm

filipp0s
15/07/2008, 16:01
::::::: στη πρόταση που έκανε ο
yannis24 για το v-strom. ::::::::::::::::::::::: Με τη μηχανή που έιχα πήγαινα 150 max και ήταν βαρετό.

to Vstrom to 650 πιανει άνετα τα 240 :bigcry: :bigcry: :bigcry:

τοσα thread υπάρχουν...

adriana
15/07/2008, 16:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

τοσα thread υπάρχουν...
Μάλλον θα το μπέρδεψες με το 1000αρι...

taxydromos
15/07/2008, 16:12
παρε την προπελα σε χρωμα της αρεσκειας σου......ειναι το πιο θυληκο μηχανακι..

μακρια απο το tdm

adriana
15/07/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos

μακρια απο το tdm
Δεν κατάλαβα τι είπες.
Τι πρόβλημα έχει το TDM;

XJR_Billy
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650

τοσα thread υπάρχουν...

Και καιει και λιγότερο από ένα παπί

ΚΑΙ

Πάει μια χαρά και χώμα!!!

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

alximistis
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή φίλε μου. Απλώς αν θές πές τι μειον έχουν τα v-strom και tdm

Βασικά... έχω ένα κόμπλεξ!!! :blush:
Δεν μ αρέσει να έχω... πολυφορεμένα μηχανάκια!!!!! Εννοώ μοτοσικλέτες τις οποίες τις βλέπεις όπου μα όπου πας! Ναι ξέρω κομπλεξικό ξέρω ιδιοτροπία πέστο όπως θες αλλά... το έχω αυτό!
Γι αυτό και μόνο το Vstrom πάει περίπατο!!! Το ίδιο και το TDM.
Επίσης... για μένα παίζει τεράστιο ρόλο η αισθητική. Αυτό είναι βέβαια και εντελώς υποκειμενικό σίγουρα αλλά εμένα δεν μου αρέσει κανένα από τα δύο. μα κανένα. Ειδικά το Vstrom το θεωρώ απαράδεκτο οπτικά.
Τρίτον... να σε κουφάνω ακόμα περισσότερο. :D
Επειδή είσαι γυναίκα (λες) σόρι για το σχόλιο δεν... κολλά ρε παιδί μου μια γυναίκα σε τέτοιο μηχανάκι. Ή στο Varadero που είπες. Θα ήθελα κάτι πιο... λεπτεπίλεπτο. :) Vstrom τώρα και TDM.
Τέλος το Vstrom το έχω οδηγήσει έχει γκάζι και μπόλικο μάλιστα έχει δύναμη είναι για πολλές χρήσεις αλλά... εγώ οδηγώντας το δεν ικανοποιήθηκα. Δεν κολλούσα πάνω του δεν ξέρω δεν με έφτιαξε. Το TDM καθόλου!!!
Το έκανα μια βολτίτσα... απαπαπαπα! Αυτά. :)

Cpt. Haddock
15/07/2008, 16:18
Δεν κατάλαβα τι είπες.

να παρεις το bmw σε γαλάζιο :winka:

taxydromos
15/07/2008, 16:21
Δεν κατάλαβα τι είπες.
Τι πρόβλημα έχει το TDM;

παρε το 650gs στο παραπανω χρωμα η σε λιλα αν προτιμας...:wave2:

goood cap10!!

μακρια απο tdm

adriana
15/07/2008, 16:27
Cpt. Haddock και alximistis ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που λες γυναίκα σε varadero δεν έχεις άδικο. Με το ΧΤ με κοιτούσαν σαν ούφο. Γυρίζαν όλοι τα κεφάλια τους. Δε με πειράζει όμως πλέον. Το χω συνηθίσει. Αρκει να αρέσει σε μένα.
Συμπερασματικά βλέπω ό,τι κερδιζει το gs ανάμεσα στα υπόλοιπα. Ήθελα να ρωτήσω αν το παλιό 650άρι είναι καλό γιατί έχω ακούσει για ζημιάρικα. Αν ξέρει κάποιος να μας πει.

adriana
15/07/2008, 16:28
παρε το 650gs στο παραπανω χρωμα η σε λιλα αν προτιμας...:wave2:

goood cap10!!

μακρια απο tdm

taxydromos thanks

alximistis
15/07/2008, 16:29
Cpt. Haddock και alximistis ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αυτό που λες γυναίκα σε varadero δεν έχεις άδικο. Με το ΧΤ με κοιτούσαν σαν ούφο. Γυρίζαν όλοι τα κεφάλια τους. Δε με πειράζει όμως πλέον. Το χω συνηθίσει. Αρκει να αρέσει σε μένα.
Συμπερασματικά βλέπω ό,τι κερδιζει το gs ανάμεσα στα υπόλοιπα. Ήθελα να ρωτήσω αν το παλιό 650άρι είναι καλό γιατί έχω ακούσει για ζημιάρικα. Αν ξέρει κάποιος να μας πει.

μάλλον θα σου απαντήσει κάποια γνώστρια. δώσε ένα λεπτό. ;)

lilipoua
15/07/2008, 16:42

Ζημιάρικο δεν θα τό λεγα, (άν και το πίσω φως αυτη τη στιγμή θέλει μάστορα, αφου έβαλε το χεράκι του ο caesarsk :lol: )

Το δικό μου είναι του 2000 και πριν απο μένα το είχε ο doctorX (που σημαίνει πως έχει αντέξει τα χειρότερα :lol: :lol: ) και μέχρι τωρα δεν έχει ζητήσει (η μηχανη) κάτι παράλογο, περα απο αυτά που απαιτούνται για την καλή συντήρησή της!

Για εμένα, που είμαι και ολιγον κοντή, με έχει βολέψει πολύ στις μετακινήσεις και αντέχει και για κανα ταξιδάκι!!!

Γενικά, είμαι ευχαριστημένη απο το "propeller" μου !!!! :D

doctor x
15/07/2008, 16:42

δεν ...το καταλαβα αυτο!:confused:

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

lilipoua
15/07/2008, 16:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
15/07/2008, 16:47

:lol: :lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :wave2:

nktR
15/07/2008, 16:50
...καλές είναι. Διάλεξε όποια σου πέφτει λιγότερο βαριά

vstrom 650 μεταχείρο, με SS πλαίσιο, γκάζι, φρένα, ρυθμιζόμενη ζελατίνα όλα τα extra !!!
Η καλύτερη αγορά βάσει, απόδοσης - τιμής. :beer:

*πσσσσσττττττ και πού΄σαι
βαριά είναι μία.... :lol:

acpr
15/07/2008, 17:25
...αν βρεθεί νινί (σικ) στη μέση, όλες βαραίνουν...

P.S. (Φωνή γατούλας...) Τι είναι το SS πλαίσιοοοοοομιάου; :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
*πσσσσσττττττ και πού΄σαι
βαριά είναι μία.... :lol:

power hornet
15/07/2008, 18:04
παρε το hornet το 600αρι η το καινουργιο το τρανσαλπ,honda rules λεμε δεν παθαινουν τιποτα.

p@nos
15/07/2008, 18:18
παρε μια καφετιερα καλυτερα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Road67
15/07/2008, 18:51
haya με κοφτες στα 70 :D :D

p@nos
15/07/2008, 19:04
αλλα και τοστιερα ειναι καλη,οπως επεισης και φριτεζα για τελειες πατατες...

:bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

Daemon
15/07/2008, 19:16
Παρε TDM :smokin:

adriana
15/07/2008, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
παρε μια καφετιερα καλυτερα...

Καφετιέρα μπορεί να πάρω. Σαν το μπρίκι το δικό σου, μάλλον όχι.

adriana
15/07/2008, 19:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
Ζημιάρικο δεν θα τό λεγα, (άν και το πίσω φως αυτη τη στιγμή θέλει μάστορα, αφου έβαλε το χεράκι του ο caesarsk :lol: )

Το δικό μου είναι του 2000 και πριν απο μένα το είχε ο doctorX (που σημαίνει πως έχει αντέξει τα χειρότερα :lol: :lol: ) και μέχρι τωρα δεν έχει ζητήσει (η μηχανη) κάτι παράλογο, περα απο αυτά που απαιτούνται για την καλή συντήρησή της!

Για εμένα, που είμαι και ολιγον κοντή, με έχει βολέψει πολύ στις μετακινήσεις και αντέχει και για κανα ταξιδάκι!!!

Γενικά, είμαι ευχαριστημένη απο το "propeller" μου !!!! :D
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Βρήκα και μια γνώμη της προκοπής εδώ μέσα. Κι εγώ για gs καταλήγω

TROOPER
15/07/2008, 19:39
v-strom

Mylon
15/07/2008, 19:42
Αγαπητή Adrianna απλα μια πρόταση θέλω να σου κάνω. Κοίτα το kawasaki versys.

p@nos
15/07/2008, 20:58
Καφετιέρα μπορεί να πάρω. Σαν το μπρίκι το δικό σου, μάλλον όχι.

oxi bre μην παρεις μπρικι σαν το δικο μου δε κανει για να φτιαχνεις καλαμαρακια...

παρε κατσαρολα να ησυχασεις....

micele
15/07/2008, 21:03
Πάρε GSXR 1000 K8 σε λευκό όμως .:smokin:

Tpap
15/07/2008, 21:15
ρε, γιατί το γ@μ@τε έτσι..?:mad:

ή απαντήστε σωστα ή πάψτε την σπαμομ@λ@κία.

@andrianna: πριν πάρεις οτιδήποτε, κάντο μια βόλτα. Μακρινή κατά κύριο λόγο με μικτή διαδρομή. Κάθε επιλογή που θα κάνεις, έχει τα πλεό/μειονεκτήματά της. Φρόντισε να ανακαλύψεις όσα περισσότερα πριν αγοράσεις. Δεν είσαι χθεσινή (αναβάτρια εννοώ), επομένως θεωρώ ότι θα αντιληφθείς ευκολότερα αν μπορεί να σε ικανοποιήσει το υπό δοκιμήν μοντέλο ή όχι. :wave2:

p@nos
15/07/2008, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρε, γιατί το γ@μ@τε έτσι..?:mad:

ή απαντήστε σωστα ή πάψτε την σπαμομ@λ@κία.

ρε Tpap θελει και πολυ για να καταλαβεις?

μπαινει τωρα υποτειθετε μια andrianna η οποια θελει να αγορασει varadero,vstrom 1000αρι κλπ και δεν υποψιαζεσαι καθολο9υ?

κατα καιρους γινοντε αυτα(εξυπναδες) και μιας και δεν εχουμε και τι να κανουμε γραφουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα...

σε λιγο θα μας πει και την αποψη της η tzesica123 και η αλλη που ελεγε οτι γουσταρει τα γκαζια και τις σουζες...

ριχτο στο χαβαλε γιατι η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα...

αντριανα να σου πω, ηλεκτρονικη ζυγαρια εχεις σπιτι σου?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

micele
15/07/2008, 21:25

μπαινει τωρα υποτειθετε μια andrianna η οποια θελει να αγορασει varadero,vstrom 1000αρι κλπ και δεν υποψιαζεσαι καθολο9υ?

κατα καιρους γινοντε αυτα(εξυπναδες) και μιας και δεν εχουμε και τι να κανουμε γραφουμε και καμια μαλακια να περασει η ωρα...

σε λιγο θα μας πει και την αποψη της η tzesica123 και η αλλη που ελεγε οτι γουσταρει τα γκαζια και τις σουζες...

ριχτο στο χαβαλε γιατι η υποθεση βρωμαει απο χιλιομετρα...

αντριανα να σου πω, ηλεκτρονικη ζυγαρια εχεις σπιτι σου?
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

και γιατί ρε φίλε δεν λές για το άλλο..είδες πως λέγεται ?
adrianna pap :eek:
και λέω εγώ τώρα τον gixxer pap τι τον έχει??
:lol: :lol:

lamoun
15/07/2008, 21:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από micele

Τσαγιάσει... :smokin:

p@nos
15/07/2008, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από micele
και γιατί ρε φίλε δεν λές για το άλλο..είδες πως λέγεται ?
adrianna pap :eek:

καλα αυτο ειπα να μη το σχολιασω καν...

εκτος αν αυτος που κανει πλακα ειναι ο παπ...

:lol: :lol: :lol:

micele
15/07/2008, 21:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τσαγιασμένο... :smokin:

όλοι περιμένουμε και απο τον ίδιο μια απάντηση:o :o

Tpap
15/07/2008, 22:22

δεν παίρνω εύκολα λόγω μειωμένης αντίληψης....ε, πρώτη μου μέρα εδώ στο μοτο και δεν ταχω ξαναδεί αυτά.

p@nos
15/07/2008, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν παίρνω εύκολα λόγω μειωμένης αντίληψης....ε, πρώτη μου μέρα εδώ στο μοτο και δεν ταχω ξαναδεί αυτά.

emmm...

δε τα βλεπουμε 1η φορα αυτα...

:winka:

και δε μου φαινεσαι για ατομο με μειωμενη αντιληψη

micele
15/07/2008, 22:38
ρε μπας και ειναι αυτη με το superduke :eyepop: λεω εγω τωρα και μας δουλευει όλους:confused: :confused: :rotflmao: :rotflmao:

MikeG
16/07/2008, 12:52
Δοκίμασε να βρεις ένα BMW F650GS Dakar & να το βολτάρεις. Επίσης σκέψου & το καινούριο tenere.
Vstorm, Varadero και σχετικά forget it. Το 800GS θα σου πέσει αρκετά ψηλό νομίζω.

Elle
16/07/2008, 17:11
Ανδριάννα το ύψος σου όμως δεν μας είπες, παίζει ρόλο κι αυτό

adriana
16/07/2008, 18:22
Όποιος θέλει απαντάει, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος. Ούτε θα καθήσω να δώσω αποδεικτικά για το ποια είμαι.
@Trap σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο για το ύψος, σίγουρα παίζει ρόλο. 1.73 είμαι.
Ήθελα να ρωτήσω κάποιον αν μπορεί να μου δώσει σοβαρή απάντηση:
Το gs που ψάχνω στο mobile βγένει 50 άλογα και αλλού 60. Δεν είναι το καινουργιο αλλά το παλιό μοντέλο. Πως εξηγείται αυτό;
Επίσης το καινούργιο 650 gs είναι 800 κυβικά ή είναι και σε 650;;;
Thanks

MikeG
16/07/2008, 18:30
Όποιος θέλει απαντάει, δεν είναι κανένας υποχρεωμένος. Ούτε θα καθήσω να δώσω αποδεικτικά για το ποια είμαι.
@Trap σε ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο για το ύψος, σίγουρα παίζει ρόλο. 1.73 είμαι.
Ήθελα να ρωτήσω κάποιον αν μπορεί να μου δώσει σοβαρή απάντηση:
Το gs που ψάχνω στο mobile βγένει 50 άλογα και αλλού 60. Δεν είναι το καινουργιο αλλά το παλιό μοντέλο. Πως εξηγείται αυτό;
Επίσης το καινούργιο 650 gs είναι 800 κυβικά ή είναι και σε 650;;;
Thanks

Το καινούριο είναι 800 κυβικά απλά βγάζει λιγότερους ίππους από το "κανονικό" 800.
Όσον αφορά το παλιό 650GS βγάζει 50 άλογα & όχι 60. 650 GS έχω κι εγώ.
Με 1, 73 μάλλον ξεχνάς το dakar & κοιτάς απλό ή το καινούριο 650GS(twin).

adriana
16/07/2008, 18:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Το καινούριο είναι 800 κυβικά απλά βγάζει λιγότερους ίππους από το "κανονικό" 800.
Όσον αφορά το παλιό 650GS βγάζει 50 άλογα & όχι 60. 650 GS έχω κι εγώ.
Με 1, 73 μάλλον ξεχνάς το dakar & κοιτάς απλό ή το καινούριο 650GS(twin).

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Είσαι ευχαριστημένος με το δικό σου; Σου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα; Από τελική πόσο πάει; Τί μοντέλο είναι καλό για μεταχειρισμένο; 2004 και μετά; Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ενδιαφέρομαι για τέτοιο μάλλον....

MikeG
16/07/2008, 18:38
Σ' ευχαριστώ πολύ!
Είσαι ευχαριστημένος με το δικό σου; Σου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα; Από τελική πόσο πάει; Τί μοντέλο είναι καλό για μεταχειρισμένο; 2004 και μετά; Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ενδιαφέρομαι για τέτοιο μάλλον....

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος.
Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα στο οποίο θα έπρεπε να κάνω αναφορά.
Τελική μη περιμένεις πολλά, ένα απλό μονοκύλινδρο είναι. Υποφερτή ταχύτητα ταξιδιού γύρω στα 150. Πάει & παραπάνω αλλά μετά αρχίζουν κραδασμοί.
Καλό είναι να βρεις το δίμπουζο μοντέλο. Από 2004 και μετά. Θα το καταλάβεις από τα καπάκια του κινητήρα που γράφουν twin spark επάνω. Εγώ προσωπικά έχω με το μονό μπουζί, 2003, το οποίο μου αρέσει περισσότερο.
Γενικά είναι ένα τίμιο μηχανάκι, με πολύ καλή ποιότητα κύλησης & το οποίο θα σε πάει άνετα παντού.

adriana
16/07/2008, 18:39
Ευχαριστώ και πάλι:wave2:

gdevelek
16/07/2008, 20:24
αν είναι να πάρεις 650 μονοκύλινδρο, δεν κρατάς το ΧΤ600 καλύτερα;

αν είναι να αναβαθμίσεις, προτείνω ΤΔΜ κι άστους να λένε

ή βέρσυς

Elle
18/07/2008, 18:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
αν είναι να πάρεις 650 μονοκύλινδρο, δεν κρατάς το ΧΤ600 καλύτερα;

αν είναι να αναβαθμίσεις, προτείνω ΤΔΜ κι άστους να λένε

ή βέρσυς

Μάλλον TDM!

Andrianna μάλλον TDM! Τίμιο μηχανάκι δεν θα το μετανιώσεις! Προτίμησε το σε μαύρο!

Road67
18/07/2008, 19:12
Θα συμφωνησω με ΑΥΤΟΝ απο πανω :D Ειναι και Yamaha ... cars we love ............εμ οχι αυτο ειναι απο αλλη διαφημιση :rotflmao:

Το TDM ειναι τιμιο κι εχει σχετικη δυναμη παντου, δυσκολα θα σε προδωσει. Το μονο θεματακι χωρις να ειναι απαραιτητα μειονεκτημα ειναι οτι οπου σταθεις κι οπου βρεθεις θα δεις κι ενα TDM, γεμισε ο τοπος. Αλλα ειναι καλο μηχανακι.

Elle
18/07/2008, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Θα συμφωνησω με ΑΥΤΟΝ απο πανω :D Ειναι και Yamaha ... cars we love ............εμ οχι αυτο ειναι απο αλλη διαφημιση :rotflmao:

Το TDM ειναι τιμιο κι εχει σχετικη δυναμη παντου, δυσκολα θα σε προδωσει. Το μονο θεματακι χωρις να ειναι απαραιτητα μειονεκτημα ειναι οτι οπου σταθεις κι οπου βρεθεις θα δεις κι ενα TDM, γεμισε ο τοπος. Αλλα ειναι καλο μηχανακι.

ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ που:lol: :rotflmao: :lol: που θα μου πεις εμένα "ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ"!!

:p :D :wacko: :sun: :lol: :rotflmao:

Τώρα πέραν της πλάκας,
γιατί ρε Εξμαξαρά, δε γουστάρεις να βλέπεις τυπάδες που να έχουν μηχανάκι σαν το δικό σου; Τι φοβάσαι μην μπερδευτεί κανείς συνάδελφος και πάρει το δικό σου μηχανάκι κατά λάθος αντί για το δικό του; Η Yamaha εννοείται το σκέφτηκε και αυτό :D και το TDM έχει και Immobilazer!

dhzou
19/07/2008, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Μάλλον TDM!

Andrianna μάλλον TDM! Τίμιο μηχανάκι δεν θα το μετανιώσεις! Προτίμησε το σε μαύρο!

Γιατί το Versys είναι άτιμο; :confused:

Εμένα ένα χρόνο τώρα δε μου χει παίξει πουστιά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πάρε Versys είναι καλύτερο και φτηνότερο από τις μπακατέλες που προαναφέρθηκαν... (και είναι και εξίσου τίμιο!) :wave2:

xrlantz
19/07/2008, 22:39

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :wave2:

....(eliwsa sto gelio doc..TELOS!!!):rotflmao:

oeo!!!

sek
20/07/2008, 03:02
Έχε κι αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1197465#post1197465) στο νου σου αν καταλήξεις σε GS

Elle
21/07/2008, 16:28
Μα δεν είναι ωραίο σε μαύρο; :beer: :)

137301

EVI
21/07/2008, 19:23
Καλησπέρα αγαπητοί μου!
Το πρόβλημά μου είναι η επιλογή νέας μηχανής (μεταχειρισμένη με ολίγα χλμ)
Ζητώ βοήθεια από τους άντρες εδώ μέσα που πιθανόν να είναι πιο εμπειροι από μένα.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: toy eleoys

winbox
22/07/2008, 19:53
Μήπώς να έπαιρνες μία Africa??? χεχεχεχεχε οχι οχι οχι οχι δεν είμαι αφρικανός!!!!!!!!

domiemic65
23/07/2008, 09:44
Το καινούριο transalp....

Συμφωνώ με το οτι αφου είχες μονοκύλινδρο καλό θα είναι να μήν πάρεις πάλι τέτοιο...
Εγω μετά το Domie πήρα V-Strom ακριβώς για αυτόν τον λόγο αλλιώς θα έπερνα σίγουρα το καινούριο tenere.

To 650gs (800) προσωπικά και δεν μου αρέσει και δεν το πολυεμπιστέυομαι και μου την σπάει το οτι ενώ η βασική εκδοση κάνει 7990 για να την πάρεις πρέπει να περιμένεις ούτε και εγώ δεν ξέρω πόσο καιρο οπότε αναγκάζεσαι (λόγω κ@υλας... sory!!!) να πας στο 650 ABS που βγαίνει κοντά στα 10.000 αν όχι παραπάνω.... Τελος πάντων...

Σου προτείνω το Trans 700 γιατι είναι σίγουρα πιο ευκολοδίγητο απο το Strom και απο οτι βλέπω είναι εντος του budget σου. Εγω επέλεξα Strom γιατί το θεωρώ μακράν πιο value for money μηχανάκι και με όλα τα extra που ήθελα μου βγήκε 7650... δεν ήθελα να έχω καθόλου δόσεις.

Μια άλλη παααααρα πολύ καλή πρόταση αν δεν θες οπωσδήποτε on-off είναι το CBF 600 abs 2008. Πρόκειται για ένα πολύ καλό all rounder που θα σε πάει παντου και γρηγορα και εύκολα.... Εξαιρετικό!!!!!
Μάλλον κατα βάθος παραμένω Hondaκιας.... :p