View Full Version : Spoiler Ζελατίνας Universal Small- Για το DAKAR
Όπως πολύ θα ξέρετε η original ζελατίνα του Dakar δεν κάνει και πολλά πράγματα όσον αφορά την κάλυψη απ'τον αέρα....
Ψάχνομαι πολύ καιρό να βρώ μια λύση, όμως δεν βρήκα κάποια ζελατίνα ή κάτι άλλο που να μου αρέσει και να ταιριάζει στο dakaraki.
Έτσι, παρακαλώ όσοι γνωρίζουν ας με διαφωτίσουν αν το παραπάνω spoiler (βλέπε και photo παρακάτω) ταιριάζει στην μαμά ζελατίνα, καθώς έχει αυτές τις περίεργες γωνίες.....
http://osc.off-road.gr/catalog/product_info.php?products_id=1281
Όχι τίποτε άλλο έχει 76€ μη τα δίνω τσάμπα......
136714
thou-vou
17/07/2008, 13:07
Aν μιλάμε για τη φιμε ζελατίνα η απάντηση είναι οχι, δεν κάνει.
Mια λύση για ντακαρ μέχρι 2003 (ζελατίνα με τρεις βίδες) είναι -αν μένεις αθήνα- να περάσεις από μοτοζιτα βουλιαγμένης 69 μάλλον (μετά το βαγιανέλη δυο τρία στενά).
Έχει σαν τις μαμα λίγο ψηλότερες (αν θυμάμαι περίπου πέντε με οκτώ πόντους) με κόστος περίπου όσο το σποιλερ. Tώρα αν θες ψηλότερη τον ρωτάς.
Yπάρχουν από ότι έχω δει και κανα δυο εταιρείες που βγάζουν μεγαλύτερες αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Aν δεν μένεις αθήνα ρίξε κανα πμ να τον ρωτήσω και κανονιζόμαστε.
Είναι μοντέλο 2005 το 2spark! Τελικά δεν κάνει, περιεργάστικα ένα τέτοιο spoiler δεν χωράει να κουμπώσει το clip!
Λες ο τύπος στο Moto Z να έχει και καμιά πατέντα για τα 2spark?
filipp0s
17/07/2008, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Konti
Είναι μοντέλο 2005 το 2spark! Τελικά δεν κάνει, περιεργάστικα ένα τέτοιο spoiler δεν χωράει να κουμπώσει το clip!
Λες ο τύπος στο Moto Z να έχει και καμιά πατέντα για τα 2spark?
Παρε ένα τηλ. και ρωτα 210-9239906 Αλκης, πες ότι παιρνεις απο μένα (Φιλιππος) ή απο τον Βασιλάκη τον γλύκα -Thou-vou- (θα καταλάβει αυτός).
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Παρε ένα τηλ. και ρωτα 210-9239906 Αλκης, πες ότι παιρνεις απο μένα (Φιλιππος) ή απο τον Βασιλάκη τον γλύκα -Thou-vou- (θα καταλάβει αυτός).
:wave2: :wave2:
Thank you Man.....:beer: :beer:
Θα δω.... Μπας και βρώ καμιά λύση!
Αν βρείς, κάνε ένα κόπο να γράψεις και εδώ γιατί ψάχνομαι και εγώ καιρό τώρα.