Σύνδεση

View Full Version : ατυχημα...με transalp

george72
16/07/2008, 12:09
Σημερα το πρωι 9 παρα 10 ανεβαινω την Αγιας παρασκευης απο πλατεια κενεντυ με κατευθυνση προς αγια παρασκευη.....

ο δρομος αδειος στην ανοδο, στην καθοδο εχει λιγο κινηση.....ψιλοπραγματα!

στην μεση περιπου κοντα στα φυτωρια που εχει εκει δεξια (και κατι σαν ταβερνα "το ελληνικο" η καπως ετσι) βλεπω μηχανη στο αντιθετο ρευμα να κατεβαινει κανονικα αλλα να εχει πλακωθει στις κορνες, και πριν προλαβω να καταλαβω τι γινετε βλεπω ΤΟ μαυρο punto αριστερα απο μενα να εχει βγαλει μιση μουρη στο αντιθετο ρευμα πανω στην διαβαση και να προσπαθει να μπει αριστερα προς κοντοπευκο....

το παιδι με το μαυρο transalp πλακωνεται στα φρενα, και η οδηγος του μαυρου punto αδιαφορωντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ! για την κινηση και ενω βλεπει οτι ερχεται μηχανη απο δεξια της.....ΞΕΚΙΝΑΕΙ κανονικοτατα να περασει απεναντι κοβωντας ΚΑΘΕΤΑ τον δρομο.....

το παληκαρι καρφωθηκε στην πορτα του συνοδηγου και εφυγε απο πανω!!!!!

λεω "αμαν θεε μου !! παει γαμ***κε" "τι εκανε η ξεκ*****ρα"

σταματαει η κινηση και τρεχουν κατι τυποι προς το παιδι που ειχε συρθει προς τα κατω και εχει μεινει ασαλευτο, κοντα σε μια σταση λεωφορειου ...αιμα απο την μυτη ετρεχε, ποδαρακια και χερακια σε παραξενη γωνια
:(

κρανος δεν φοραγε:(

το transalp σωβρακο!!!
μαυρο με πινακιδα ΧΡΝ η ΧΡΝ με μαυρο bagster

επειδη δεν γουσταρα καθολου φευγω....

περνωντας μιση ωρα αργοτερα απο το σημειο βλεπω ακομη κοσμο μαζεμενο
και σταματαω να δω τι εγινε με το παληκαρι...:(

ενας παππους εκει μου ειπε οτι ειχε σοβαροτατες κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις....
και ευτυχως το 166 ηρθε αμεσως...
η μαλακω με το punto ηταν εκει και εδινε καταθεση στο ανακριτικο της αστυνομιας..μαζι με κατι μαρτυρες, παντου γυαλια σπασμενα λαδια και....αιματα :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

zephyr1
16/07/2008, 12:12
Ρε φιλε γιατι δεν δηλωσες μαρτυρας?:sad:

Να ειναι καλα το παλικαρι.:(

george72
16/07/2008, 12:14
πηγα στην δουλεια και ημουν κουρελι......

ρε να δειτε πως πεταξε, σαν πανινη κουκλα.....:sad:

catmaster
16/07/2008, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε φιλε γιατι δεν δηλωσες μαρτυρας?:sad:

Να ειναι καλα το παλικαρι.:(

+1137 ....

ρε παλίκαρε αν όλοι μας στα ατυχήματα απλά προσπερνούσαμε εγώ τουλάχιστον θα είχα γ@μηθεί 2 φορές από μαλ@κίες καριόλιδων που δεν παραδεχόντουσαν ότι έφταιγαν .... υπήρχαν όμως μάρτυρες και με υποστήριξαν ...

τες πα μακάρι να είναι καλά το παιδί ...

sniper
16/07/2008, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από george72

1. Welcome to reallity
2. Δεν σταμάτησες; Συγχαρητήρια, μπορείς να νοιώσεις κουρέλι και γι αυτό....

zephyr1
16/07/2008, 12:19

Εχει γινει το ιδιο, ημουν μπροστα ο μοναδικος μαρτυρας και το παλικαρι απεβιωσε.

3 χρονια δικαστηρια και αν δεν ημουν μαρτυρας ,ο τυπας που βγηκε απ'το στοπ θα ηταν αθωως.

Θα σε παιδεψει για λιγο καιρο το σκηνικο, κουραγιο.

george72
16/07/2008, 12:20
ρε παιδες που να πραλαβω στο αντιθετο ρευμα ημουν εγω....

deusXT
16/07/2008, 12:21
μακαρι να τη βγαλει καθαρη το παλικαρι.
φίλε όντως επρεπε να δηλωσεις μαρτυρας.
ακομα και τωρα μπορεις. σε περιπτωση που ο οδηγος του κουτιου πει τα δικα του.
ας μη δουμε ακομα ενα μειλ "ζητουνται μαρτυρες".

micele
16/07/2008, 12:23
όσο μα όσο σκληρό και εάν ειναι το θέαμα σταματάμε και βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας (κάνε καλό και θα βρείσ καλό που λένε)και εάν αυτή η ξεκολ@@@@ σηκωνόταν και έφευγε:confused: :confused: και άφηνε τον άμηρο εκεί αβοήθητο???:a023: :a023:

εύχομαι περαστικά στο παλικάρι!

XJR_Billy
16/07/2008, 12:23
Η ζέστη έχει βαρέσει τον κόσμο... διπλή προσοχή το καλοκαίρι...

Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν...

Ούτε την οδηγική μας ικανότητα, ούτε τα ABS και λοιπές τσεςπου...

Θαρρείς ότι η γκόμενα ζαλισμένη απ' τον ήλιο, με το κλιματιστικό να δουλεύει κάργα, κλειστά παράθυρα και Πουλόπουλο στο φουλ, άκουσε τις κόρνες του άτυχου φίλου???

Δεν την δικαιολογώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά οι οδηγοί δεν ψάχνουν να μας βρούνε όταν οδηγάνε...

Για το κράνος, έ, ....................

Περαστικά στον φίλο...

sergiosm
16/07/2008, 12:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
ακομα και τωρα μπορεις. σε περιπτωση που ο οδηγος του κουτιου πει τα δικα του.

ακριβώς, μπορείς να πας στην τροχαία και να καταθέσεις...

για να μην πω ΟΦΕΙΛΕΙΣ να πας...

:wave2:

power hornet
16/07/2008, 12:26
φιλαρακο σορυ που στο λεω αλα επρεπε να κατσεις μαρτυρας

george72
16/07/2008, 12:26
θα παω.....:(

AntoD
16/07/2008, 12:27

Φίλε εισουν σε σοκ

αλλα πρεπει να πας στον τροχαια αγιας παρασκευης να δωσεις καταθεση....

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να το κανεις....ισως να εισουν εσυ...ισως να εχει μια γυναικα και ενα παιδι που να ζητανε δικαιοσυνη...δεν ειναι τιποτε 10 λεπτα απο το χρονο σου μονο....

Το ξερεις και εσυ οτι αυτο ειναι το σωστό...

Α.Τ. Α.Παρασκευής
Πεντέλης 10
210-6391250

Τροχαία Αγ. Παρασκευής
Λ. Λαυρίου & Κανάρη 6 (Γλυκά Νερά)
210-6655782, 210-6655770

sergiosm
16/07/2008, 12:29

μπράβο :wave2:

sniper
16/07/2008, 12:34

Ωραία

zephyr1
16/07/2008, 12:39
Αυτο ειναι απ'τα σιγουρα καλα που κανει το φορουμ.:a10:

latris mixanis
16/07/2008, 12:41

Το λες μα βαριά καρδιά?Γιατί αυτό μου βγάζει η φάτσα που έβαλες, εκτός και αν λυπάσαι που δε το έκανες εξαρχής!

sniper
16/07/2008, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Το λες μα βαριά καρδιά?Γιατί αυτό μου βγάζει η φάτσα που έβαλες, εκτός και αν λυπάσαι που δε το έκανες εξαρχής!

Όταν δεις κάποιον να χτυπάει άσχημα - για να μην γκαντεμιάζουμε το παλικάρι , παθαίνεις σοκ (την πρώτη φορά σίγουρα) κι ο φίλος μας δεν έχει συνέλθει ακόμα.....

Ταξιδευτής
16/07/2008, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
+1137 ....

ρε παλίκαρε αν όλοι μας στα ατυχήματα απλά προσπερνούσαμε εγώ τουλάχιστον θα είχα γ@μηθεί 2 φορές από μαλ@κίες καριόλιδων που δεν παραδεχόντουσαν ότι έφταιγαν .... υπήρχαν όμως μάρτυρες και με υποστήριξαν ...

τες πα μακάρι να είναι καλά το παιδί ...

+1

Ναι βρε φιλαρακο! Επρεπε να κατσεις για μαρτυρας, η εν πασει περιπτωσει να πας ακομα και τωρα!
Σκιστηνα την ξεκ@λιαρα!!!! :mad: Αφου μονος σου ειπες ποσο μ@λ@κισμενη ηταν και εγραψε στο @*&^*#&^$ της το παιδι με τη μηχανη!!! :mad:

Σκιστε την μεχρι τα αυτια!!!! Τετοια ΖΩΑ κυκλοφορουν εξω και μας σκοτωνουν καθημερινα!!!!:mad:

Μακαρι να ειναι καλα το παιδι..... :sad:

ΥΓ. (τωρα το ειδα) Μπραβο φιλαρακι που αποφασισες να πας!! :wave2:

makis206
16/07/2008, 12:51
Ας είναι καλά το παλικάρι κι όλα τ'άλλα θα βρεθούν..:(

zephyr1
16/07/2008, 12:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όταν δεις κάποιον να χτυπάει άσχημα - για να μην γκαντεμιάζουμε το παλικάρι , παθαίνεις σοκ (την πρώτη φορά σίγουρα) κι ο φίλος μας δεν έχει συνέλθει ακόμα.....

Και την πρωτη και την δευτερη και την τριτη κτλ.......

Οτι θελει μπορει να κανει ο φιλος, ειναι κατι τοσο συγκλονιστικο που εχει την επιλογη να φερθει οπως νομιζει οτι θα ειναι καλυτερα.

Στην δικη μου περιπτωση ως μαρτυρας , καθε βραδυ για μια με 2 βδομαδες εκλαιγα.:(

Αν αντεχεις πηγαινε, να εισαι σιγουρος ομως για την αποφαση σου γιατι μπορει να χασεις πολυ χρονο ωσπου να τελειωσει το σκηνικο, βεβαια αν δεν πας μπορει οι τυψεις να σε παιδευουν πολυ περισσοτερο καιρο.
Παντα φιλικα.

Για πες μου κιολας εσυ ησουν προχτες στον Σταυρο με το Κ κατι?:confused:

george72
16/07/2008, 13:09
γυρω στις 11.....?

αν ναι παιζει να σε ειδα....

κοκινο το δικο σου....?

(παιζει να με περασατε και οι δυο με πολλα)

:lol:

mats8282
16/07/2008, 13:12

Καλλιο αργα παρα ποτε :wave2:

Road67
16/07/2008, 13:15

+ 1.000.000

zephyr1
16/07/2008, 13:16
γυρω στις 11.....?

αν ναι παιζει να σε ειδα....

κοκινο το δικο σου....?

(παιζει να με περασατε και οι δυο με πολλα)

Οχι μπλιε , αλλα μετα απο καποια ταχυτητα γινεται κοκκινο της φωτιας.:smokin:

MitsosNaked
16/07/2008, 18:15

στην μεση περιπου κοντα στα φυτωρια που εχει εκει δεξια (και κατι σαν ταβερνα "το ελληνικο" η καπως ετσι) βλεπω μηχανη στο αντιθετο ρευμα να κατεβαινει κανονικα αλλα να εχει πλακωθει στις κορνες, και πριν προλαβω να καταλαβω τι γινετε βλεπω ΤΟ μαυρο punto αριστερα απο μενα να εχει βγαλει μιση μουρη στο αντιθετο ρευμα πανω στην διαβαση και να προσπαθει να μπει αριστερα προς κοντοπευκο....

το παιδι με το μαυρο transalp πλακωνεται στα φρενα, και η οδηγος του μαυρου punto αδιαφορωντας ΠΑΝΤΕΛΩΣ! για την κινηση και ενω βλεπει οτι ερχεται μηχανη απο δεξια της.....ΞΕΚΙΝΑΕΙ κανονικοτατα να περασει απεναντι κοβωντας ΚΑΘΕΤΑ τον δρομο.....

Κρίμα για το παιδί και μακάρι να τη βγάλει καθαρή απο την όλη υπόθεση.

Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση σχετικά με την ασφαλή(για εμάς)οδήγηση. Φίλε είπες ότι το παιδί πλακώθηκε στις κόρνες πρίν αρχίσει να φρενάρει και στη συνέχεια πλακώθηκε στα φρένα και παρ'ολ'αυτά στούκαρε με το PUNTO. Υποθέτω απ'αυτό ότι
1) Την είδε μεν απο μακριά αλλά δέν ήθελε να την αφήσει να περάσει(κακώς κατ'εμέ) αφου νομίμως αυτός είχε προτεραιότητα με αποτέλεσμα όταν κατάλαβε ότι αυτή θα περάσει με το στανιό φρέναρε αλλά η απόσταση ήταν πλέον πολύ μικρή.
2)Αφού κόρναρε πρίν αρχίσει τα φρένα πρέπει να πήγαινε με παραπάνω απο την κανονική ταχύτητα.

Αυτό που θέλω να πώ(όχι για το παιδί αλλά σάν άποψη για μελλοντική αποφυγή ατυχημάτων) είναι πως δυστυχώς επειδή δέν είμαστε σε θέση ισχύος ίσως είναι καλύτερα να αφήνεις την/τον εκάστοτε μ@λάκα/ισμένη να περνάνε παρά να συνεχίζεις. Το συγκεκριμένο σημείο το γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά μου έχει συμβεί το ίδιο(να κόβουν αυτοκίνητα κάθετα) πάνω από 20 φορές. Σταματούσα στην άκρη ή έκοβα ώστε να περάσουν, και συνέχιζα κανονικά(μπορεί κάθε φορά τα πρώτα δευτερόλεπτα να βράζω απο τα νεύρα, αλλά τουλάχιστον δέν είχαμε κάτι χειρότερο).

Απλά θα άξιζε στα άτομα αυτά τα ασυνείδητα που οδηγούν χειρότερα από ζώα και επειδή είναι σε ένα κουτί νομίζουν ότι έχουν μία Χ εξουσία, μία ηλιόλουστη μέρα που κόβουν κάθετα ή κάνουν παράνομα αναστροφή να μήν πέσει πάνω τους transalp αλλά HUMMER ή Νταλίκα.

136745

MitsosNaked
16/07/2008, 18:16
Ξέχασα το Hummer

136746

nic mor
16/07/2008, 20:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Κρίμα για το παιδί και μακάρι να τη βγάλει καθαρή απο την όλη υπόθεση.

Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση σχετικά με την ασφαλή(για εμάς)οδήγηση. Φίλε είπες ότι το παιδί πλακώθηκε στις κόρνες πρίν αρχίσει να φρενάρει και στη συνέχεια πλακώθηκε στα φρένα και παρ'ολ'αυτά στούκαρε με το PUNTO. Υποθέτω απ'αυτό ότι
1) Την είδε μεν απο μακριά αλλά δέν ήθελε να την αφήσει να περάσει(κακώς κατ'εμέ) αφου νομίμως αυτός είχε προτεραιότητα με αποτέλεσμα όταν κατάλαβε ότι αυτή θα περάσει με το στανιό φρέναρε αλλά η απόσταση ήταν πλέον πολύ μικρή.
2)Αφού κόρναρε πρίν αρχίσει τα φρένα πρέπει να πήγαινε με παραπάνω απο την κανονική ταχύτητα.

Αυτό που θέλω να πώ(όχι για το παιδί αλλά σάν άποψη για μελλοντική αποφυγή ατυχημάτων) είναι πως δυστυχώς επειδή δέν είμαστε σε θέση ισχύος ίσως είναι καλύτερα να αφήνεις την/τον εκάστοτε μ@λάκα/ισμένη να περνάνε παρά να συνεχίζεις. Το συγκεκριμένο σημείο το γνωρίζω πολύ καλά και προσωπικά μου έχει συμβεί το ίδιο(να κόβουν αυτοκίνητα κάθετα) πάνω από 20 φορές. Σταματούσα στην άκρη ή έκοβα ώστε να περάσουν, και συνέχιζα κανονικά(μπορεί κάθε φορά τα πρώτα δευτερόλεπτα να βράζω απο τα νεύρα, αλλά τουλάχιστον δέν είχαμε κάτι χειρότερο).

Απλά θα άξιζε στα άτομα αυτά τα ασυνείδητα που οδηγούν χειρότερα από ζώα και επειδή είναι σε ένα κουτί νομίζουν ότι έχουν μία Χ εξουσία, μία ηλιόλουστη μέρα που κόβουν κάθετα ή κάνουν παράνομα αναστροφή να μήν πέσει πάνω τους transalp αλλά HUMMER ή Νταλίκα.

καλησπερα
φιλτατε πολυ καλα τα λες αλλα εγω προσωπικα και μαλλον και ο ατυχος φιλος (καλη τυχη στο παλικαρι)καμια φορα τρεχοντας λιγο παραπανω(οχι γ@μιοντας) 80-90-100max σε κεντρικη λεωφορο οταν δω να ξεμυταει καποιο κουτι απο στενο ασυνειδητα (η μηπως υποσυνειδητα)παταω κορνα και λιγο φρενα γιατι σκεφτομαι (καλως η κακος) οτι αυτος θα σταματησει πιο γρηγορα απο μενα και οτι απο το να τσαρουχωσω τα φρενα ρισκαροντας καποια πτωση απο ενδεχομενη κακη κατασταση οδοστρωματος(νερα λαδια χαλικακια κτλ) η και να με παρει αμπαριζα ο π@π@ρ@ς ο πισω που μιλαει στο κινητο καλυτερα να κορναρω..

σε καμια περιπτωση δεν σε κρινω απλα εκεινα τα milisecond που γινεται το σκηνικο αυτο μου βγαινει..
φιλικους χαιρετισμους

και τωρα μια ερωτηση ετσι στο κενο..

γιατι ρε λακαμα που βγαινεις απο το στενο και σου κορναρω συνεχιζεις να βγαινεις μεχρι να δεις τι σου κορναρει;;!!!!:a36:

αυτα ειχα να πω γεια σας και μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα..

Ζεύκας
17/07/2008, 03:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
Εδώ έχω να κάνω μιά παρατήρηση...

Μήτσο, από τη στιγμή που κόρναρε μέχρι να φρενάρει και να στούκαρει στο αμάξι μπορει
να πέρασαν 1-2 δευτερόλεπτα! άρα δεν προλαβαίνει να κάνει η μηχανλη κάποιο ελιγμό.

ακιβώς έτσι την έπαθα κ εγώ...:sad:

Υ.Γ. με έπαιρνες τηλεφωνο ρε μαλάκα? :look:

zephyr1
17/07/2008, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μήτσο, από τη στιγμή που κόρναρε μέχρι να φρενάρει και να στούκαρει στο αμάξι μπορει
να πέρασαν 1-2 δευτερόλεπτα! άρα δεν προλαβαίνει να κάνει η μηχανλη κάποιο ελιγμό.

ακιβώς έτσι την έπαθα κ εγώ...:sad:

Απ'την στιγμη που αντιλιφθεις οτι κατι δεν παει καλα πριν κορναρεις αν κλεισεις το γκαζι και φρεναρεις , οι πιθανοτητες πτωσης-στουκας-τραυματισμου μειωνοντε στο ελαχιστο.:)

george72
17/07/2008, 09:18
Eχθες μετα την δουλεια, πηγα στο τμημα για μαρτυρας....

ο αξιωματικος ασφαλειας με τον οποιο μιλησα, μου εδειξε το "συμβαν" στο χαρτι της καταθεσης, μαρτυρες υπηρχαν ηδη 2 άνθρωποι εκ των οποιων ο ενας ηταν και γιατρος ο οποιος βρισκοταν ακκριβως πισω απο το παληκαρι που στουκαρε, και σταματησε επιτοπου και για τις πρωτες βοηθειες.....:)

ο αλλος ηταν ενας περιπτερας......

εδωσα μονο μια συμπληρωματικη καταθεση....

η καρ****λα με το πουντο ηλικιας 45 ετών ειχε και φυτα στο αμαξι, τα οποια ειχε ψωνισει πριν απο λιγο απο τα φυτωρια στην ανοδο της οδου αγιας παρασκευης, και βιαζοταν να παει να τα φυτεψει στο σπιτακι της!!

τελικα αντι για τα φυτα ψυτεψε ενα παιδι 39 ετών απο' οτι εμαθα απο τον μπατσο!

ο μπατσος μου ειπε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο σημειο, απο ασυνειδητους !!!

σε ερωτηση μου και τι κανει η αστυνομια για αυτο???

η απαντηση ηταν η εξης....

" ε και σεις με τα μηχανακια, τα θελει ο κωλος σας!!!"

zephyr1
17/07/2008, 09:28
Σκοτωθηκε δλδ?:confused:

george72
17/07/2008, 09:32
δεν το γνωριζω.....

georgis4
17/07/2008, 09:48
Eχθες μετα την δουλεια, πηγα στο τμημα για μαρτυρας....

ο αξιωματικος ασφαλειας με τον οποιο μιλησα, μου εδειξε το "συμβαν" στο χαρτι της καταθεσης, μαρτυρες υπηρχαν ηδη 2 άνθρωποι εκ των οποιων ο ενας ηταν και γιατρος ο οποιος βρισκοταν ακκριβως πισω απο το παληκαρι που στουκαρε, και σταματησε επιτοπου και για τις πρωτες βοηθειες.....:)

ο αλλος ηταν ενας περιπτερας......

εδωσα μονο μια συμπληρωματικη καταθεση....

η καρ****λα με το πουντο ηλικιας 45 ετών ειχε και φυτα στο αμαξι, τα οποια ειχε ψωνισει πριν απο λιγο απο τα φυτωρια στην ανοδο της οδου αγιας παρασκευης, και βιαζοταν να παει να τα φυτεψει στο σπιτακι της!!

τελικα αντι για τα φυτα ψυτεψε ενα παιδι 39 ετών απο' οτι εμαθα απο τον μπατσο!

ο μπατσος μου ειπε οτι τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο σημειο, απο ασυνειδητους !!!

Τον αστυνομικο τον ρωτησες τι κανει η μαμα του καλα ειναι???(του αστυνομικου)
Αντε γιατι εκτος του οτι ολοι κρυβονται πισω απο τα γραφεια η παρκαρουν τα περιπολικα σε παχιες σκιες και τον παιζουν πουλανε και ειρωνια.....εχουμε καταντισει αχρηστος λαος....ΤΕΛΟΣ!

gixxerpap
17/07/2008, 09:51

σε λίγο θα βλέπω μπατσο στο δρόμο και θα ξερνάω .... αλλα καλά το λέγανε οι παλιοί....

το γουρούνι, και παπιγιόν να του φορέσεις, πάλι γουτς θα κάνει ....

Road67
17/07/2008, 09:58
Η μονη αξιοπρεπη συμπεριφορα που εχω δει απο στρουμφακια ειναι ειτε απο ζηταδες ειτε απο μοτοσυκλετιστες.

deusXT
17/07/2008, 10:19
....................

[/B]
μπραβο φίλε εκανες αυτο που έπρεπε να κανεις.
Μια άλλη φορα που θα είσαι ευκαιρος μπορεις να ξαναπερασεις να του πεις του τυπου τι μλκς είναι?

VANDA
17/07/2008, 10:58
Και είναι τόσο κωλόδρομος αυτή η αγίας παρασκευής..

ΚΡΑΑΑΑΝΟΟΟΟΟΟΣ γμτ.. εξοπλισμός... δεν είναι δύσκολο..

mats8282
17/07/2008, 11:14

Να κανει αιτηση στην υπΕρεσια να καταργησουν τους Ζηταδες αν δεν του αρεσουν οι μηχανες....

Aggelos_SV
17/07/2008, 11:41
Όπως γενίκευσε για τους μοτοσυκλετιστές ο συγκεκριμένος ΜΠΑΤΣΟΣ έτσι γενικεύετε κι εσείς για όλους τους αστυνομικούς:rolleyes:
Προσωπικά, έχει τύχει να "πέσω" σε φιλικούς και συνεργάσιμους αστυνομικούς,χωρίς όμως να λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτοί που ο Καιάδας θα ήταν η καλύτερη λύση για δ'αύτους.

Η γενίκευση του όμως δεν είχε και μια δόση αλήθειας?
Εσείς δεν βλέπετε τί γίνεται εκεί έξω από μαλάκες χρήστες μοτοσυκλέτας ή μόνο εγώ τους βλέπω καθημερινά???
Τους ηλίθιους ξεκράνωτους δηλαδή ΔΕΝ τους τρώει ο κώλος τους ??
Με τόσους τρόμπες εκεί έξω που βλέπουν καθημερινά οι αστυνομικοί (και όχι μόνο αυτοί)
μόνο άδικο δεν έχουν να κάνουν αυτή τη γενίκευση.

Φιλικά
Ο Νιώθωεξωγήινοςτοκαλοκαίριπουκυκλοφορώεγώκιάλλοι10με εξοπλισμό

Ζεύκας
17/07/2008, 11:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Απ'την στιγμη που αντιλιφθεις οτι κατι δεν παει καλα πριν κορναρεις αν κλεισεις το γκαζι και φρεναρεις ,...

κ άμα ρε Πάνο μου όλη αυτή η διαδικασία γίνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τι γίνεται?

sniper
17/07/2008, 12:20
κ άμα ρε Πάνο μου όλη αυτή η διαδικασία γίνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τι γίνεται?

Εξάσκηση συνέχεια.... 2-3 δευτερόλεπτα είναι μια ολόκληρη ζωή.....

Σκέψου να είσαι στην ουρά κάποιου με πολυεστέρες στην πίστα (no braiking lights) και να το κοκκαλώσει....... (συμβαίνει συχνά δλδ) :winka: :D

DimST
17/07/2008, 12:22
Στο σώμα της αστυνομία όπως και σε όλα τα σώματα ασφαλείας υπάρχουν οι παλαιότεροι, με τα παλιά μυαλά στη πλειοψηφία τους παλιοί αστυφύλακες με μέτρια μόρφωση στη πλειοψηφία τους και οι νεότεροι, με σαφέστατα περισσότερα προσόντα.

Ευτυχώς για 'μένα όσες φορές έχω "μπλέξει" με αστυνομία είναι με ζητάδες και όλες τις φορές φέρονται σαν άνθρωποι που ξέρουν τη θέση τους κρίνουν αυτό που βλέπουν και πράττουν ανάλογα. (Σαφέστατα και υπάρχουν εξαιρέσεις οι οποίες ευτυχώς δεν έχουν πέσει μπροστά μου)

Είναι καθαρά θέμα νοημοσύνης και αντίληψης ... και ο άνθρωπος που σου έδωσε αυτή την απάντηση είναι σαφές οτι του λείπουν και τα δύο.... Ας ελπίσουμε πως στο μέλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα για την Ε.Α αν και δύσκολα τα πράγματα....

Όσο για το παιδί, ελπίζω να είναι καλά.

Προσοχή στους δρόμους.

zephyr1
17/07/2008, 13:03

Σκεψου και πραξε οταν δεις μουρη οχηματος να προβαλει απο στενο ή stop να κλεισεις το γκαζι και μαζι φρενο να δεις ποσο μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι τα 2-3 δευτερολεπτα σε αντιθεση με το να κρατησεις εστω και σταθερο γκαζι, το παν ειναι να περιμενουμε τα παντα απ'το πουθενα.

Ενας μαλακας IXs πριν λιγο μου πατησε το ποδι.:hypnotize Με το μαμημενο το arai δεν μπορουσα να το κατεβασω λιγο για να τον φτυσω.:yuck:

MitsosNaked
17/07/2008, 15:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
καλησπερα
φιλτατε πολυ καλα τα λες αλλα εγω προσωπικα και μαλλον και ο ατυχος φιλος (καλη τυχη στο παλικαρι)καμια φορα τρεχοντας λιγο παραπανω(οχι γ@μιοντας) 80-90-100max σε κεντρικη λεωφορο οταν δω να ξεμυταει καποιο κουτι απο στενο ασυνειδητα (η μηπως υποσυνειδητα)παταω κορνα και λιγο φρενα γιατι σκεφτομαι (καλως η κακος) οτι αυτος θα σταματησει πιο γρηγορα απο μενα και οτι απο το να τσαρουχωσω τα φρενα ρισκαροντας καποια πτωση απο ενδεχομενη κακη κατασταση οδοστρωματος(νερα λαδια χαλικακια κτλ) η και να με παρει αμπαριζα ο π@π@ρ@ς ο πισω που μιλαει στο κινητο καλυτερα να κορναρω..

σε καμια περιπτωση δεν σε κρινω απλα εκεινα τα milisecond που γινεται το σκηνικο αυτο μου βγαινει..
φιλικους χαιρετισμους

και τωρα μια ερωτηση ετσι στο κενο..

γιατι ρε λακαμα που βγαινεις απο το στενο και σου κορναρω συνεχιζεις να βγαινεις μεχρι να δεις τι σου κορναρει;;!!!!:a36:

αυτα ειχα να πω γεια σας και μακαρι το παλικαρι να ειναι καλα..

Φίλε χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση πιστεύω πως για σένα(για την ασφάλειά σου) είσαι λάθος. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο γίνονται συνέχεια τέτοια ατυχήματα.

nic mor
17/07/2008, 23:17
σε καταλαβενω απλα οπως ειπα αυτο μου βγαινει.. :confused:
θα προσπαθησω (για μενα) να το αλλαξω..
τελος παντων φιλτατε το θεμα θεωρειτε ληξαν και φυσικα δεν υπηρχε καμια παρεξειγηση απο μενα!! :cool:
καληνυχτα!!:beer:

μια ακομα ρητορικη ερωτηση
γιατι ;! ρε θειτσα πεταχτικες σημερα στη λαυριου αφου με ειδες; θα ηθελες να στο κανει ενας νταλικερης εσενα; και λιγα ακουσες!!