macdeath_s
19/07/2008, 10:33
Έχω εδώ και ένα 2μηνο περίπου ένα LC4 του 03.
Του είχα αλλάξει μια φορά μπουζί λόγω του ότι δεν το ξεκινούσα σωστά.
Χτες λοιπόν, πα να ξεκινήσω σε ένα φανάρι και πα να δώσω γκάζι, αλλά το μηχανάκι έσβησε. Στην ουσία έκανε έναν ήχο σαν σβήνει κάτι. Δεν έδωσα σημασία (μλκια) αν και θα έπρεπε διότι δεν ήταν από μλκια δικιά μου το σβήσιμο διότι βενζίνη (και δεν κλώτσησε...) είχε και η εκκίνηση ήταν 100% σωστή και ήρεμη.
Κατά το βραδάκι, αφού το είχα αφήσει ήσυχο κανά 3ωρο-4ωρο περίπου πάω να το πάρω και το κάνω κάτι βόλτες, οι οποίες ομολογουμένως διεπόντουσαν από κανιβαλισμό. Ε... όλα τα ήθελε αλλά τη σούζα όχι. Μετά έμεινε... Δούλευε δηλαδή στο ρελαντί αλλά μόλις πήγαινα να δώσω γκάζι έσβηνε???
Όλοι μου λένε ότι είναι μπουζί...
:confused:
Τι τους κάνω πια και χαλάνε... Να πάρω καμιά ντουζίνα να χω άμα είναι έτσι.
Παίζει άμα χάνει λάδι να βραχυκυκλώνει?
Thanks σε όλους εκ των προταίρων...
Του είχα αλλάξει μια φορά μπουζί λόγω του ότι δεν το ξεκινούσα σωστά.
Χτες λοιπόν, πα να ξεκινήσω σε ένα φανάρι και πα να δώσω γκάζι, αλλά το μηχανάκι έσβησε. Στην ουσία έκανε έναν ήχο σαν σβήνει κάτι. Δεν έδωσα σημασία (μλκια) αν και θα έπρεπε διότι δεν ήταν από μλκια δικιά μου το σβήσιμο διότι βενζίνη (και δεν κλώτσησε...) είχε και η εκκίνηση ήταν 100% σωστή και ήρεμη.
Κατά το βραδάκι, αφού το είχα αφήσει ήσυχο κανά 3ωρο-4ωρο περίπου πάω να το πάρω και το κάνω κάτι βόλτες, οι οποίες ομολογουμένως διεπόντουσαν από κανιβαλισμό. Ε... όλα τα ήθελε αλλά τη σούζα όχι. Μετά έμεινε... Δούλευε δηλαδή στο ρελαντί αλλά μόλις πήγαινα να δώσω γκάζι έσβηνε???
Όλοι μου λένε ότι είναι μπουζί...
:confused:
Τι τους κάνω πια και χαλάνε... Να πάρω καμιά ντουζίνα να χω άμα είναι έτσι.
Παίζει άμα χάνει λάδι να βραχυκυκλώνει?
Thanks σε όλους εκ των προταίρων...