Σύνδεση

View Full Version : Ducati 900SS

Respect
21/07/2008, 12:16
Έχω βρει ένα τέτοιο με 3200km σε εντελώς μαμά κατάσταση και ο ιδιοκτήτης μου ζητά 6000.

Πως το βλέπετε; Αξίζει να το πάρω;

(Τα χλμ. είναι πράγματι τόσα, δε παίζει λαμογιά)

:confused: :confused: :confused:

137281

AntoD
21/07/2008, 12:32
Εαν σε 6-7 χρονια εκανε μονο τοσα τοτε οκ.

Τσεκαρε μονο τις τσιμουχες καρμπυρατερ και πιρουνιου....

Ειναι η τιμη του λιγο πανω απο τον μ.ο. αλλα εαν το ξερεις οτι εχει μονο τοσα χλμ....

DimST
21/07/2008, 13:00
Εξαρτάται τι θές απο το μηχανάκι, είναι ιδιαίτερο και αυστηρά σπόρ. Τα χρήματα είναι αρκετά με δεδομένα τα χιλιόμετρα αλλά και σύ πρέπει να κάνεις σχολαστικό έλεγχο σε οτιδήποτε λαστιχένιο για καψίματα λόγο αχρησίας, είναι κρατάς σα δεδομένο πως λάστιχα και τακάκια είναι άχρηστα, ίσως και αλυσίδα (?).

:beer: :beer: :wave2:

catmaster
21/07/2008, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD

Τσεκαρε μονο τις τσιμουχες καρμπυρατερ και πιρουνιου....

;) (Weber-Marelli) ....

Απλό καλό ντουκατάκι ... μέχρι τις 3500 Σαλ έχει κραδασμούς που δεν έβλεπα καθρέφτες :lol: :lol:

Πάντως από γκάζι σε σχέση με τα γιαπωνέζικα ξέχνα το είναι για πιό χαλαρούς ρυθμούς .... ακόμη και σε στροφιλίκι αν πέσεις σε κάνα Sv η ακόμα χειρότερα σε κάνα TL :wave2:

Τσέκαρέ το σε μάστορα ειδικά τους ιμάντες χρονισμού του Desmo γιατί στην περιοδική συντήρηση αλλάζουν και στα δύο χρόνια ανεξαρτλητως χλμ αν θυμάμαι καλά ...

Κατά τα άλλα μια χαρά μηχανάκι είναι ... και από τα αξιόπιστα Ducati :eyepop: (δεν πιστεύω τι λέω σήμερα ) και έχει πολύ χαρακτηριστικό σουλούπι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο japanέζικο ...

:wave2:

p@nos
21/07/2008, 13:20
Δε ξερω αν αξιζει σαν αγορα αλλα ειναι κουκλι το ατιμο...

:D

Respect
21/07/2008, 13:55
Πιστεύετε πως θα μπορούσα να βρω ίδιο και σε καλύτερη τιμή;
Δε το προορίζω για πίστες κλπ. Ένα ιδιαίτερο, καλοδιατηρημένο και φθηνό μηχανάκι ψάχνω (το συγκεκριμένο είναι κυριολεκτικά καινούριο μια και ο ιδιοκτήτης του ο οποίος είναι ετών 50 το βγάζει έξω από το γκαράζ κάθε Αύγουστο για μόστρα) στο οποίο να μπορώ να βάλω και δύο εξατμίσεις προκειμένου να ανάβουν λίγο τα αίματα σε prive βολτίτσες.

Αυτό με τους κραδασμούς μέχρι τις 3,500σαλ. μου το είπε και αυτός. Επίσης μου είπε πως βγήκαν γενικότερα λίγα κομμάτια από το συγκεκριμένο. Ισχύει;

DimST
21/07/2008, 14:08
Θα σε κουράσει. Το μηχανάκι δεν είναι για χαλαρές βόλτες.

Γι' άυτή τη δουλειά κοίτα προς VTR1000F είναι μακράν πιο φιλικό με περισσότερο γκάζι, μακράν πιο αξιόπιστο και θα το βρείς με τα μισά χρήματα περίπου... δεν είναι τόσο σπόρ και τόσο "ιδιαίτερο" όσο το ss αλλά συνολικά είναι πολύ καλύτερη μοτοσυκλέτα με ΠΟΛΥ περισσότερες δυνατότητες απο το συγκεκριμένο μηχανάκι αν ασχοληθείς (αναρτήσεις - βελτίωση μοτέρ).

Έχω υπ'όψιν μου ένα αν θές ίδιας χρονολογίας με αρκετά έξτρα, στείλε μου πμ αν σε ενδιαφέρει.

:beer: :beer:

Edit: Λίγα κομμάτια βγήκαν όχι γιατί ήταν περιορισμένης έκδοσης ή κάτι τέτοιο αλλά επειδή δεν υπήρχε ούτε υπάρχει ζήτηση.

catmaster
21/07/2008, 14:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Πιστεύετε πως θα μπορούσα να βρω ίδιο και σε καλύτερη τιμή;
Δε το προορίζω για πίστες κλπ. Ένα ιδιαίτερο, καλοδιατηρημένο και φθηνό μηχανάκι ψάχνω (το συγκεκριμένο είναι κυριολεκτικά καινούριο μια και ο ιδιοκτήτης του ο οποίος είναι ετών 50 το βγάζει έξω από το γκαράζ κάθε Αύγουστο για μόστρα) στο οποίο να μπορώ να βάλω και δύο εξατμίσεις προκειμένου να ανάβουν λίγο τα αίματα σε prive βολτίτσες.

Αυτό με τους κραδασμούς μέχρι τις 3,500σαλ. μου το είπε και αυτός. Επίσης μου είπε πως βγήκαν γενικότερα λίγα κομμάτια από το συγκεκριμένο. Ισχύει;

Αν έχεις κολλήσει , πήγαινε πάρτο (σίγουρα θα βρείς πιο φτηνό αλλά αυτό απ' ότι κατάλαβα ξέρεις και τον ιδιοκτήτη του και τα χιλιόμετρά του ... )

Δεν πούλησε πολύ εδώ γιατί αν δεν έχω τουλάχιστον διακόσια πενήντα άλογα στην καφετέρια δεν λέει ... :wave2:

AntoD
21/07/2008, 14:32
Και λιγα λες.....
μονο 250....αυτα ειναι για τον φλωρο το ροσσι που φοραει και κρανος και του χαλαει το μαλλι!

Το μοτο ειναι οκ εαν γνωριζεις τι παιρνεις...εαν θες μεσω μετακινησης κοιτα αλλου.

p@nos
21/07/2008, 15:18
Περα απο το οτι ειναι κουκλι,αμα το θες για τη βολτα της Κυριακης νομιζω δεν εχει και τοσο νοημα το ποσο βολικο ειναι η ξεκουραστο μιας και θα ειναι μονο για βολτουλες.

Αμα σου αρεσει παρ'το, απλα φροντισε να παζαρεψεις λιγο την τιμη,πιστευω σιγουρα πως κατι θα καταφερεις να κοψεις...

Respect
21/07/2008, 15:55
Όχι δεν έχω κολλήσει ότι το θέλω οπωσδήποτε!

Απλά μου έχει μπει η ιδέα να αποκτήσω και ένα πιο prive motore παράλληλα με το οικογενειακό V-strom και το συγκεκριμένο μου φάνηκε κάπως σαν.. ευκαιρία..!! :rolleyes: :lol: :lol: (Α, ρε καραμήτρο άσχετε..)

DimST η ιδέα σου σα να μου άρεσε! Άσε να το επεξεργαστώ λίγο και αν είναι θα σου στείλω μήνυμα.

Thanks παίδες!!

:beer: :beer: :beer:

Ταξιδευτής
21/07/2008, 16:30
ΚΟΥ-ΚΛΑ-ΡΑ!!!!!! :a32:

Το πιο ομορφο Ducati ολων των εποχων για εμενα.... :a32: :a32:

giannisfitros
21/11/2008, 00:15
τελικα το πειρες το ducati?

SeNNinhA
21/11/2008, 08:02
Τα χρήματα που ζητάει είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Με τα ίδια χρήματα βρίσκεις ducati 749 (έχω βρει με 6000 εως και 7000) που και στην ίδια κατήγορια είναι και σαφώς καλύτερη μηχνανή είναι και πιο καινούργια και δεν θα έχεις προβλήματα από ακινησία.

Το μόνο καλό με τα διβάλβιδα μοτέρ των Ducati όπως αυτό που φοράει, είναι ότι είναι αλεξίσφαιρα και δεν βγάζουν προβήματα και η συντήρησή τους είναι σχετικά φθηνή.

Εγώ με 4000 θα το έπαιρνα. Με 6000 όμως όχι.

Υ.Γ. Να ξέρεις ότι μια μηχανή (οποιαδήποτε) που δεν κυκλοφορεί καταστρέφεται πιο γρήγορα από μια που κάνει χιλιόμετρα (όσα πολλά και να είναι). Άρα προετοιμάσου για ενα καλό και με κόστος πλήρες service εαν την αγοράσεις.