Σύνδεση

View Full Version : Ζελατίνα!

winbox
21/07/2008, 16:26
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Είμαι καινούριος αφρικανός και θέλω να αλλάξω ζελατινα διότι με 194 ύψος τρώω πολύ αέρα στην μούρη! Έχετε να μου προτείνετε κάτι για το εν λόγω ύψος μου διότι πηγαινοέρχομαι συνέχεια Βέροια- Θεσ/νίκη και είναι λίγο κουραστικό!

misthe
21/07/2008, 17:46
Για τσέκαρε στην δεύτερη σελίδα,υπάρχει θέμα με τίτλο ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ AFRICA?Εγώ έχω βάλει μία της KAPPA,70 ευρώ από motomarket

137304

winbox
21/07/2008, 17:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από misthe
Για τσέκαρε στην δεύτερη σελίδα,υπάρχει θέμα με τίτλο ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΓΙΑ AFRICA?Εγώ έχω βάλει μία της KAPPA,70 ευρώ από motomarket

Την είδα την σελίδα! Απλα λόγω του ύψους μου θέλω να δώ τι με βολέυει γιατι δεν θέλω να πάρω μία στην οποία να εχω το ίδιο πρόβλημα με τον αέρα! Τι ύψος έχεις εσύ? Είναι καλή στον αέρα?

misthe
21/07/2008, 18:18
Εγώ ειμαι 1.80,κοίτα είναι σχετικά ικανοποιητική αν σκεφτείς ότι μεγαλύτερη σε ύψος δεν ξέρω αν βγαίνει.Βέβαια υπάρχει και ένα πρόσθετο που μπαίνει στην κορυφή της ζελατίνας,κοστιζει 80 ευρώ,είναι ρυθμιζόμενο νομίζω, και το βρήκα στο www.motoraid.gr,μπες εκεί και θα το βρείς στα αξεσουαρ που είναι για africa,εγώ ψήνομαι να το πάρω είναι διακριτικό και πρέπει να κάνει δουλειά!!!

:D

winbox
21/07/2008, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από misthe
Εγώ ειμαι 1.80,κοίτα είναι σχετικά ικανοποιητική αν σκεφτείς ότι μεγαλύτερη σε ύψος δεν ξέρω αν βγαίνει.Βέβαια υπάρχει και ένα πρόσθετο που μπαίνει στην κορυφή της ζελατίνας,κοστιζει 80 ευρώ,είναι ρυθμιζόμενο νομίζω, και το βρήκα στο www.motoraid.gr,μπες εκεί και θα το βρείς στα αξεσουαρ που είναι για africa,εγώ ψήνομαι να το πάρω είναι διακριτικό και πρέπει να κάνει δουλειά!!!

:D

Για αυτό εδώ λες?

http://www.motoraid.eu/shop/images/01-040-1340-0_I_01.JPG

misthe
21/07/2008, 18:33
Σωστοοοοοοοοοοοοοός!!!!!!!!!!
Εννοείται σε συνδυασμό με μια ψηλότερη από τη ''μαμά'' ζελατίνα

winbox
21/07/2008, 18:39
Όπως το κόβω μαλλον κάπου κατα εκεί με βλέπω να καταλήγω διότι βλέπεις εχουμε αρκετό μπόϊ...
Χεχεχε!! Στο θέμα ομορφίας δεν ξέρω πως θα είναι γιατι το βλέπω λίγο αρτσουμπαλο... αλλα ομορφια και λειτουργικότητα συνήθως δεν πάνε μαζί! Οπότε θα το αντέξω!!!
Όποιος αφρικανός είναι κοντά στο μπόι μου θα ήταν καλοδεχούμενη η αποψη του...!!

winbox
21/07/2008, 18:47
Αγαπητέ Misthe αυτή σε ύψος είναι μεγαλύτερη απο την δικιά σου?

http://www.motoraid.eu/shop/images/01-041-0001-0_I_01.JPG

misthe
21/07/2008, 19:46
Δες μια πλαινή φωτο της δικιάς μου

137309

winbox
21/07/2008, 19:53
Όπως το κόβω το ίδιο είναι απλα αυτή που σου έδειξα εχει εκείνη την καμπλυλη στην κορυφή της και καλά για ποιο αεροδυναμική! Οπότε θα πάρω σαν την δικιά σου και βλέπουμε!! Να σε ρωτήσω... την είχαν ετοιμοπαράδοτη? Τους είπες για ποιο μοντέλο την θέλεις?

misthe
21/07/2008, 19:58
Απ'οτι θυμάμαι έτυχε να την έχουν ετοιμοπαράδοτη,τους είπα οτι είναι για μοντέλο 2000 ,γιατί δεν θυμάμαι απο ποιο μοντέλο και μετά αλλάζει το κάτω μέρος της ζελατίνας.Α,ξέχασα να σου πω ό,τι είναι η φιμέ ζελατίνα οχι η διάφανη

winbox
21/07/2008, 20:22
Μάλιστα!!! Βρήκα τι θα κάνω!! Θα πάρω πρώτα το πρόσθετο κομματι, θα το κουμπώσω πανω στην ήδη υπάρχουσα και θα δω αποτελέσματα και θα πράξω αναλόγως! Μπορεί να με καλύψει και αυτό μόνο, καμιά φορά δεν ξέρεις...!! η αεροδυναμική είναι περίεργο πράγμα! Την παραγγέλνω κίολας, οπότε να περιμένεις εντυπώσεις....!!!

LARISEOS
22/07/2008, 19:28
Loipon eixa thn POWER BRONZE alla apo mia malakia mou sto gazon thn espasa monos mou me to kranos ( prosoxh h zelatines spane eukola xexexexex)

meta ebala thn AIRMAX........

EIMAI 1,85 kai me thn power bronze o aeras pernouse 10 ek panw apo to kranos giati exei mia kourmpa sto telos panw panw pros ta exw..... h airmax einai kalh ston aera alla oxi san thn power bronze......bebaia blepeis polu kala mesa apo thn airmax!

dld .....me liga logia 8a plhrwna gia thn powerbronze ,,,,,,,,,axxxx pws thn epa8a kai espase!!

winbox
22/07/2008, 19:38
Φίλε μου απο την λάρισα πού μπορώ να βρώ αυτήν που εσπασες?? Έχεις καμιά πηγή?? Λογικά θα με καλύψει και μένα!!

LARISEOS
22/07/2008, 21:38
eixa psaxei kai egw na brw,,,,,nwmhzw pws ellada isws na mhn uparxei....8a sou pw aurio ean mporesw!

8a to psaxw ligo!!!!

pantws me tin palia kai me to extra pou logika phres den prepei na ekanes douleia? e?

pizzahot
22/07/2008, 22:54
φιλε εγω εχω βαλει την powerbronze και ειναι φοβερη. την παραγγειλα απο αθηνα. θα σου βαλω την διευθηνση κατω και μια φοτο να την δεις.

λοιπον επειδη δεν ανοιγει η σελιδα απο εκει που την πηρα εγω λεγεται moto accessories. δοκιμασε και εσυ αλλα την εχει και εδω.

παντως ειναι πολυ καλη. εγω ειμαι 1,85.
μην βαλεις προσθετα ειναι πολυ μεγαλη βλακεια και ουτε και καππα. ειναι δοκιμασμενες ολες

http://www.motopissaris.gr/v2/content/view/14/37/

137463

LARISEOS
23/07/2008, 09:02
pizzahot polu wraio to powerbronze metaniwsa me to airmax poly,bebaia gia enduro einai kaluterh.

137492

winbox
23/07/2008, 09:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
eixa psaxei kai egw na brw,,,,,nwmhzw pws ellada isws na mhn uparxei....8a sou pw aurio ean mporesw!

8a to psaxw ligo!!!!

pantws me tin palia kai me to extra pou logika phres den prepei na ekanes douleia? e?

Βασικά η ζελατίνα μου δεν ειναι η μανίσια! Έιναι πιο ψιλή απο την κανονική, απλα με χτυπάει για λίγους ποντους ο αέρας..! αμα σκίψω καμια 5 πόντους είμαι όκ!Για αυτό παράγγειλα το πρόσθετο! Ακόμα δεν ήρθε βέβαια... Μόλις το δοκιμάσω θα σας πω!!!!

LARISEOS
23/07/2008, 11:02
basika as arxisoume me to ti kranos fwras..... ? dld ana einai glompos epanw h einai flip up kai exei surtes ktl???

o aeras kai apo thn power bronze kai apo thn ermax pernaei kai ton akous sto kranos......alla ean baleis to xeri sou panw mprosta apo to kranos pou sto parasernei???

dld emena sthn ermax to nio8o akribos epano apo to kranos....me thn power bronze exw ena keno 5-6 ek kai meta parasernei......to xeri o aeras.....elpizw na se boh8isa!!!!

winbox
23/07/2008, 12:11
Ειναι γλομπος και εχει 2 αεραγωγους... Ο αέρας σε κανονική θέση οδήγησης σκάει ακριβώς στα μάτια μου! Αν σκύψω 10 πόντους δεν με κουνάει ούτε τα μαλιά, για αυτό και είπα να δοκιμάσω το πρόσθετο, μπας και κάνω τίποτα!

LARISEOS
23/07/2008, 12:15
nwmhzw oti me mia kaluterh zelatina 8a deis polu kalo apotelesma parhgele thn power,,,,,,,,,, sthn protino.....

epishs egw exw skeftei na skapsw kai ligo thn sela..... ligo apo edw ligo apo ekei 8 to fereis!!!
sta metra sou!!!!

xeexexexexexe

winbox
23/07/2008, 12:37
Βασικά και εγώ παραγγειλα σέλα απο Toni Bagio που είναι σκαφτή, οπότε και με το πρόσθετο ίσως να καλυφθώ!! Θα δούμε....!!!!

LARISEOS
23/07/2008, 12:43
mporeis na mou peis timoula????? 8elw kai egw na kanw tin dikia mou!!!! me xoun prhstei ta @@

winbox
23/07/2008, 12:46
185 για εξολοκλίρου καινούρια
120 για να φτιάξει την δικιά σου!

http://www.tonimpatzio.com/ Σχεδόν όλοι οι αφρικανοί απο αυτόν παίρνουν! Στέλνει σε όλη την ελλαδα!

LARISEOS
23/07/2008, 12:54
egw skeftomai na ftiaxw thn dikia mou , exeis akousei kala apotelesmata???

exw akousta kai xerw pws oloi apo ekei pernoun!!

winbox
23/07/2008, 13:13
χεχεχε.... θα σε πώ σε μια εβδομάδα που θα την πάρω και στο καπάκι θα πάω Αλεξ/πολή ταξίδι θα σού πω!

LARISEOS
23/07/2008, 13:17
nai 8a perimenw tote nea na mou peis........!

winbox
23/07/2008, 16:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
egw skeftomai na ftiaxw thn dikia mou , exeis akousei kala apotelesmata???

exw akousta kai xerw pws oloi apo ekei pernoun!!

Γνώμη μου είναι να την κρατήσεις την δικιά σου... θαρρώ πως τα 60 ευρω παραπάνω δεν είναι τόσο μεγαλο θέμα.... Άλλωστε με 60 ευρώ παίρνεις σέλα??? Μάλλον όχι!

LARISEOS
25/07/2008, 09:13
xtes hmouna ligo kisabo k skeftomouna ligo gia to extra pou parhgeles,,,,,,,

kai skeftomai.... 8a mporeis na blepeis me auto re sei mprosta????

winbox
25/07/2008, 09:24
Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα... Ετσι και αλλιώς με την ζελατίνα που έχω πρέπει να ψαρακώσω για να βέπώ μέσα απο την ζελατίνα!! Κόντος ψαλμός αλιλούϊα...!! Κάτσε να έρθει πρώτα και βλέπουμε...!! Όσο για πρώτες εντυπώσεις απο την σέλα..... Είναι τέλεια! Περιμένω να με επιβεβαιώσει και στο ταξίδι..!

xristoforos
26/07/2008, 22:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από winbox
Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Είμαι καινούριος αφρικανός και θέλω να αλλάξω ζελατινα διότι με 194 ύψος τρώω πολύ αέρα στην μούρη! Έχετε να μου προτείνετε κάτι για το εν λόγω ύψος μου διότι πηγαινοέρχομαι συνέχεια Βέροια- Θεσ/νίκη και είναι λίγο κουραστικό!

Φίλε winbox

Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω . Ο μηχανικός μου απέρριψε ψιλότερη ζελατίνα διότι θα παρουσιαζόταν πρόβλημα ευσταθείας μετά τα 120 και μου πρότεινε να τα δώσω για κανα σοβαρό κράνος . Περιμένουμε εντυπώσεις αν την ψηλώσεις όμως .

137766