PDA

View Full Version : Είναι κάτι φορές...

DimChios
23/07/2008, 05:40
...που σου «γυρνάει» το μυαλό! Που «πνίγεσαι»!
Που το τελευταίο συμβαίνει στην κυριολεξία!

Που βρίσκεσαι πρό των πυλών για τη μεγαλύτερη ίσως απόφαση στη ζωή σου!
Κι ενώ όλα υποτίθεται σε οδηγούν σωστά προς τα εκεί, ουσιαστικά όλα γύρω σου πάνε σκατά!
Νοσοκομεία στην οικογενεια, ληστείες στην οικογένεια…και η ψυχή σου δε μπορεί να βρεί την ηρεμία που με κόπο έχει καταφέρει να ανακτήσει από παλιές άλλες ιστορίες!

Που ενώ έχεις μάθει «κάπως» και είσαι πραγματικά καλά –κι ας μην είναι αυτό ακριβώς που ονειρευεσαι να έχεις- έρχονται κάποιες άλλες καταστάσεις και σε «ταράζουν» γλυκά στην αρχή, μα σε λίγο… γινονται αφορμη για το παραπάνω «κουνημα» στο μυαλό σου…

…και πάει αλυσιδα το πράγμα…και το ενα φερνει το άλλο…και γαμιέσαι όσο δε πάει…και…σου γυρνάει το μυαλό!

Καβαλάς τη μηχανή και φεύγεις…το έχεις ξανακάνει πολλές φορές, δεν ειναι το ίδιο ομως αυτή τη φορά! Αυτη τη φορα δε σου προσφερει τίποτα μάλλον…
Κι ομως, γινεται!

Σκατά λοιπον…

Κοιταζω το κοντερ, στιγμιαια πιανει τα 250 κι εγω νομιζω θα πεταξω! Εχω ξαπλωσει πανω της και ο μαλακας ειναι σαν να μη κοιταζω το δρομο! Αλλου ταξιδευω!
Ερχεται στροφη, μεγαλη, ανοιχτη…κλεινω λιγο το γκαζι μα νομιζω κανω μαλακια!
Σκεφτομαι πως δε χρειαζοταν να το κλεισω…σκεφτομαι να ειχα ενα πιο γρηγορο τωρα… ειπαμε…δεν παω καλα!

Χιλιαδες εικονες περνανε απο μπροστα μου...ομορφες, νοσταλγικες, τσακωμοι, τσαμπουκαδες, θανατοι...χαμενοι φιλοι!

Που ειμαι? Που εχω φτασει? Εχει μπεί κιολας ρεζερβα...
Μα καλά, μεσα στο γυρω της Αθηνας και κοντευω να μεινω?
Σταματαω, γεμιζω και βουρ ξανα...

Αερα, χρειαζομαι αερα! ΠΝΙΓΟΜΑΙ!

Ουτε για τσιγαρο δε θελω να σταματησω, ουτε το κινητο που βαραει εχω δυναμη να σηκωσω...θελω να φυγω!
Ευθεια, 150, 180, 200...ανεβαινει...φωτα αυτοκινητων ακινητοποιημενα, ΦΡΕΝΑ!!!!
Ατυχημα, αυτοκινητο ξεφυγε απο το δρομο και εγινε μουνι καπελο! Περναω αναμεσα απο τα αυτοκινητα που χαζευουν, δε ριχνω 2η ματια, δεν υπαρχει ασθενοφορο...1η, ορθιο...κατω...2α συμπλεκτη...ορθιο...130κατι...κατω...3η και ξανα προς τα 200...
Στ αρχιδια μου, δε με νοιαζουν και πολλα...τι μαλακας ειμαι ε? Το ξερω...

Τοσο ωστε εχω γυρισει σπιτι, βρωμαω απο τον ιδρωτα και τα ματια μου κλεινουν και αντι να κανω ενα μπανιο και να ξεραθω στον υπνο σας γραφω τη μαλακια που με δερνει!

Διοδια...κοβω, πιανω τερμα δεξια, σημαδευω και ανοιγω γκαζι...α γαμηθειτε κι εσεις...

Εθνικη αδεια...κατι φορτηγα μονο...σκυβω και κλειδωνω...οσο παει, δε γαμιεται?
Σκεφτομαι, ολα κουβαρι, ολα ματαια και ολοι κατι περιμενουν! Κι εγω, ΕΓΩ που ξερω τι θελω δε το βρίσκω για αλλη μια φορα...το κυνηγαω, μπορει να με βρει αυτο...

Στο βαθος 2 κοκκινα φωτα και παλι...κι αλλα 2... κι άλλα 2...σαν τα ματια που εχω γυρω μου και με κοιταζουν άλλα με ποθο, αλλα με παθος, αλλα με αγαπη, άλλα με λαχταρα, άλλα με φθόνο!

Πουτανα τα εχω κανει...

Προσπαθω να βρω μια ακρη...το τηλεφωνο βαραει και παλι, νιωθω τη δονηση...

ΑΣΕ ΜΕ!!!!

Εχω μια κουβεντα να τελειωσω...και χρειαζομαι και αλλο αλκοολ!
Οχι ομως, δε θα πιω αλλο! Εχω ξαναπερασει φασεις που ηξερα οτι το επομενο βημα ηταν η... αχαχαχα αυτοκτονια που ομως ΠΟΤΕ εγω δε θα τολμησω! Τετοιο ξεφτυλικι οχι εγω! Θα πιασω πατο, θα το ζησω, θα παρω οτι ειναι να παρω και θα ξανασηκωθω! ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Θα μου πεις, βρε μαλακα, αυτο που κανεις τωρα δεν ειναι ταση αυτοκτονιας? Οχι, παιχνιδι ειναι...του γαμημενου μυαλου μου και αυριο που θα ξημερωσει, αν ξημερωσει (που τελικα, μαλλον θα μου κανει τη χαρη και θα ξημερωσει) ίσως να εχει ξεκαθαρισει και να μην υπαρχει τιποτα απ ολα αυτα! Να ειναι ενας χαβαλες στο Δελεαρ της Δευτερας!

Τωρα ομως τα πραγματα ειναι σοβαρα! Τωρα ακροβατω σε ενα τεντωμενο σκοινι που ειναι ετοιμο να σπασει και καποιοι με περιμενουν να γυρισω!

Εγω ειμαι με μενα ομως και δινω μαχη, δε με χεζετε λοιπον προς το παρων?

Που ειμαι? Παπαρια...

Με εχει πνιξει και το κρανος, σταση, τσιγαρο...κοιτα να δεις συμπτωση, στη γεφυρα σταματησα ο μαλακας! Αχαχαχ!
Καποια στιγμη ειχα πει πως θα ρθω εδω για bungee jumping!

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Ηχώ... ησυχια!

Καβαλα να φυγουμε! Που παμε? Ευθεια...παμε και βλεπουμε... αν και δε με γεμιζεις και πολυ αποψε... τι στο διαολο?

Παλι βενζινη θελεις? Καλά, ζυγισε καλα αυτη τη δεξια και μολις δεις βενζιναδικο σταματα μονη σου...προς το παρων σκασμενη τριτη, η μποτα βρισκει κατω και το κεφαλι αλά rossi! Χαχαχαχ τι μαλακας! Παντως ειναι γεγονος, τις δεξιες τις προτιμω!

Συνεχιζω να σκεφτομαι τουρλουμπουκι διαφορα! Μονο στο δρομο δεν εχω το μυαλο μου! Don’t try this at home!

Δεν ειμαι καλα ρε πουστη μου, δεν ειμαι! Το ξερω! Με ξερω! Και εχω πιει κιολας! Μαλακα!

Φουλαρω...φευγω...ταμπέλα «Ριτσωνα», στριβω... καλα παμε... θα τσεκαρουμε και τις αριστερες, θυμαμαι κατι καλες νομιζω...

Ατιμο CBR, τι θες να μου αποδειξεις αποψε, ε?

Βγηκαμε Εθνικη ξανα... καλα ηταν...συνεχισε βορεια, δε γαμιεται?

Σαν πως πρεπει να γυρισεις τωρα? «ΠΡΕΠΕΙ»? ΤΙ??? «ΠΡΕΠΕΙ»?
ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΩΜΑΣΤΕ??? Αι σιχτιρ!

DimChios
23/07/2008, 05:42
Λιγα «πρεπει» εχω κρατησει πια! Λιγα και σιγα σιγα θα φυγουν και αυτα! Ισως μαλιστα να εχω αργησει κιολας!

Ποιος οριζει τα πρεπει, για πειτε μου? ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ???
Ολοι μας δεν πληγωνουμε καποιους καποτε? Ολοι μας δεν πληγωθηκαμε καποτε? Ολοι δεν καναμε λαθη? Ολοι δε θα ξανακανουμε?

Εγω τουλαχιστον νοιαστηκα και νοιαζομαι για αρκετους, ευτυχως και για μενα νοιαζονται και νοιαστηκαν καποιοι! Ναι, οκ, αλλα στην τελικη ο καθενας μονος του ειναι...οπως ειμαι εγω τωρα! Απο δικη μου βεβαια επιλογη...εν μερει! Γιατι φταις! Κι εσυ, κι εσυ, κι εσυ! Κι εγω φταιω...που δεν ειμαι «εγω» και για το «τωρα»! Ισως να ειμαι για καποια αλλη στιγμη, ισως για ποτέ...ίσως να ειμαι για καποιον αλλον, ισως για καποια άλλη, ισως μονο για χτες...
Και? Τι? Ποιος θα μας πει με σιγουρια? Κανεις! Αρα? Αμα νοιωθεις οτι πνιγεσαι να μη βγεις να παρεις αερα? Απο μια κατασταση, απο μια αγκαλια, απο 1,2,3,4.....15 προβληματα?

Και παει αλυσιδα...ο ενας θελει ετσι εσυ θελεις αλλιως, ο αλλος το κανει απο συμφερον εσυ απο ενδιαφερον...και μετα γυριζει τουμπα το πραμα...εσυ απο συμφερον ο αλλος απο ενδιαφερον, εσυ ετσι ο αλλος γκιουβετσι...και το timing σκατα!

Και λες...οκ, εχω προβλημα, πρεπει να παρω δεκαδες αποφασεις τωρα για το μετα...και εχω και σενα (που δεν ειναι ενα μονο ατομο...ειναι η οικογενεια, ειναι οι φιλοι, ειναι οι γκομενα, ειναι το αφεντικο, ειναι...ενα καρο ατομα...) που πρεπει να νοιαστω-συμπεριφερθω αναλογα και το πως σου πρεπει και σου αξιζει!

Ε, ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΛΕΜΕ!!!!! ΑΕΡΑ!!! ΠΝΙΓΟΜΑΙ!!!!!

Θελω να γυρναω σπιτι και να μπορει να με παιρνει ο υπνος! Να κοιμαμαι ησυχος! Ηρεμος! Οπως θελω να ειμαι και ειμαι ειλικρινης και ξεκαθαρος και εχω τη συνηδηση μου ησυχη, ετσι θελω να ξεκαθαρισω με εναν-εναν σας 5 πραγματα!

Και να...ερχονται στο μυαλο μου 2 λαικά άσματα! Άσματα με ουσια και νοημα!
«ανοιχτε τα τρελαδικα να βγει ο κοσμος εξω»...
Και «θα τα βροντηξω ολα κατω και θα φυγω»...

Κι άλλο ενα και χεστηκα αν γελασετε ειρωνικα... «ετσι, γιατι περιεργα την ειδα»!

Και ειπα οτι θα ξεκινησω το ξεσκαρταρισμα...σταματαω απο τη δουλεια! Εχω παρει αποφαση εδω και χρονια, ο,τι κι αν ειναι αυτο που μου ζαλιζει τα αρχιδια να το κανω περα...ακομα κι αν με φερνει σε θεση σαν κι αυτη τωρα... και μετα, να εχω τ’ αρχιδια να ξανασηκωθω! Με βοηθεια ή χωρις! Όσοι ειναι φίλοι και γουσταρουν, αν μπορουν θα βοηθησουν...

Και ρε μαγκες, ξερετε ποιο ειναι το θεμα? Τ αρχιδια! Ναι ρε...καλα ακουσατε και οσοι δεν το καταλαβατε ανοιχτε καλυτερα τ αυτια σας! (αν αντεξατε να διαβασετε ως εδω)
Να εχεις ουσιαστικα τον τσαμπουκα που ειναι δυσκολο, πολυ δυσκολο, να πεις μερικες χυμα κουβεντες στον εαυτο σου! Και δεν ειναι απαραιτητο να εισαι ενα απο τα 2 φυλα! Ξερω γκομενες που εχουν αρχιδια! (Χαρα μου, Τζιμακος εδω!) αχαχαχχα...σκατα, μονος μου γελαω!
Να πεις, ναι ρε μαλακα, εκανες λαθος, ή εφταιξες, ή εκανες μαλακια... ή όχι ρε πουστηδες, ετσι ειναι το σωστο κι εγω θα το στιριξω όσο κι αν με πονεσει ή με γαμησει ψυχολογικα-επαγγελματικα-αισθηματικα!

Γιατι ρε όλα ειναι ερωτας σε αυτη τη πουτανα τη ζωη! Κι αν με τον ενα ή τον άλλο τροπο δεν εισαι ερωτευμενος ή δε μπορεις να στιρίξεις όπως θα θελες και του αρμόζει τον ερωτά σου, να εχεις τ’ αρχιδια να κανεις πίσω...και να τον αφησεις να βρει το δρομο του!

Δε ξερω τι εχετε καταλαβει κι αν εχετε διαβασει μεχρι εδω!

Λιγες φορες εχω κατσει να γραψω τα εσωψυχα μου και ακομα λιγοτερες τα εχω μοιραστει! Καποια φορα τα ειπα κιολας! Ναι αμε! Τα ηχογραφησα μαλιστα και σε ενα CD audio, εβαλα και μουσικη υποκρουση και τις το εδωσα, μαζι με κατι δεκαδες τριανταφυλλα! ...και εκεινη η γαμιολα το ακουγε και γελαγε με τις φιλες της! Ε, και? Χεστηκα! Εγω εκανα για μια ακομη φορα ο,τι ενιωθα!

Γενικα μ αρεσει να μοιραζομαι και επισης ειμαι ενα ανοιχτο βιβλιο σε μεγαλο βαθμό! Γι αυτο και οι φίλοι μου με ξερουν καλα και μπορουν να το πουν!
Το οτι το γραφω σε ενα φορουμ μπορει να μη λεει τιποτα σε καποιους, ισως να μη λεει και σε μενα... αν καποιοι το καταλαβουν μπορει να ερθουν πιο κοντα μου, καποιοι αλλοι πιο μακρυα...δε τρεχει τπτ! Αρκει που θα ξεκαθαρισουν ακομα περισσοτερο καποια πραγματα! ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΡΕ! ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ!

ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Τι λεει? Λειβαδια???? Χαχαχαχχα!!! Γαμώ!

«κι ειμαστε ακομα ζωντανοι»....

Κατι τετοια τα κραταω και εγω σε αρχειο! Καποια στιγμη αναμοχλευω αναμνησεις και ξερω αναλογως αν θα γελασω, αν θα μελαγχολησω ή αν κλάψω, το που εχω φτασει τότε...!
Αν και γενικα μεχρι στιγμης, δεν εχω σβησει πολλα πραγματα απο τη μνημη μου! Αντεχει ακομα ο σκληρος...χωραει πραμα και εμπειριες ακομα...

Λυπαμαι που δεν εχω φερθει όσο ανταξια θα ήθελα σε καποιους...
Λυπαμαι που δεν ημουν τόσο πολυ «εκει» όταν με χρειαζόντουσαν...
ΔΕΝ λυπαμαι που δεν πηρα πισω οσα επρεπε (μαλακια λεξη τελικα αυτη) αναλογικα με οσα εδωσα!
ΔΕΝ μετανιωνω για οσα επελεξα να κανω...
ΖΗΤΩ συγνωμη σε εκεινους που το αξιζουν...
ΔΕΝ ζηταω τη συγνωμη απο οσους εφταιξαν παρα μονο να καταλαβουν σε ποιον εκαναν οτι εκαναν!

Κι αλλα κι αλλα...

Τι? να συνεχισω...? Τι νοημα εχει?

Ας το...παμε για πίσω...βρωμαω και πρεπει να κανω ενα μπανιο! Εικονα σαν αυτες απο ταινια που ειναι η γκομενα (συνηθως) στο μπανιο και πλενεται να καθαρισει απο τη βρωμια που της αφησε ο βιαστης, μου ερχεται στο μυαλο! (δεν ειναι η μονη μαλακια που εγραψα, μη ψαρωνετε) ...μπας και καθαρισει κι εμενα το σωμα και το μυαλο μου! Το αλκοολ εχει ξεθυμανει ποια...τετοια ωρα...

...μαλλον πηρα λίγο αερα...

Πάμε για πίσω ειπαμε...αλλα... «ας κανουμε ενα τσιγαρο ακομα....» :winka: :beer: TROOPER

Βενζινη για μια ακομα φορα και δρόμο...

Μπαινοντας προς Αθηνα εχει αρχισει η κινηση σιγα σιγα...μαλακιες...

Φτασαμε...και κοντευει να ξημερωσει και το αυριο...για να δουμε...
400κάτι χλμ παραπανω για λιγο «αερα»... χμ...

Τελικα ομως, πειτε μου....τί κυβερναει τη ζωή μας?

Το Μυαλό, η Καρδιά, η Λογικη, η Ψυχή, το Συμφερον, οι Αξίες, η Καυλα, το Φιλοτιμο, ο Σεβασμος, τα Αρχιδια? ...

Αντε, και καλη τυχη μαγκες...

makis206
23/07/2008, 07:25
Αχ ρε Μητσάρα... αχ!

Η κατάθεση ψυχής ξαλαφρώνει, πιστεύω κι εύχομαι να είσαι ήδη πολύ καλύτερα σήμερα...

Μια χάρη μόνο σ'αυτούς που σε περιμένουν κάνε, μην ξαναπιάσεις τιμόνι όταν κουβαλάς μέσα σου τόσο βάρος και τόσο ξύδι..

Συνέχισε να χαμογελάς ρε μαλάκα..:)

byron
23/07/2008, 07:58
Μήτσε.....

Πάρε ένα long weekend, κατέβα στον Κηφισό να πάρεις το ΚΤΕΛ και τράβα όπου γουστάρεις φιλαράκι.
Ασχημα ταξίδια κάνεις και δεν σε πάνε εκεί οι μοτοσυκλέτες.

:beer:

Gandalf dr685sm
23/07/2008, 08:18
Η μηχανή είναι πάντα το μέσο έκφρασης... αλλά ακόμα και αυτό θέλει μέτρο...

Όποτε ξανανιώσεις έτσι.. πάρε ενα φιλαράκι απο εδώ τηλέφωνο... αν δεν έχεις πες μου να σου στείλω το δικό μου. Χίλιες φορές ξαλαφρώνεις με ενα φίλο που τα λές παρέα , παρά πάνω στην μηχανή ρισκάροντας τα πάντα...

Και ειδικά την επόμενη που ξυπνάς και λες... ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑ... η ζωή μου αξίζει πολύ περισσότερο απο αυτό... ειδικά σκεπτόμενος οτι έχεις ακόμα πολλαααααααα χρόνια μπροστά σου.

Gandalf

DUKASII
23/07/2008, 08:33
Μητσε..

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΟΡΕΣ...

που καλυτερα να μεναμε σπιτια μας..:rolleyes:

AntoD
23/07/2008, 09:02
Πολλές είναι οι φορές που όλοι πνιγόμαστε….

Άλλες φορές μπορούμε να το φωνάξουμε και άλλες απλά το πνίγουμε….

Το θέμα είναι να μην νιώθεις μόνος όταν κανείς τις σκέψεις αυτές….
Και ίσως να μην είσαι…και να βρεις συντροφιά εκεί που δεν το περιμένεις….

Συνήθως έτσι γίνεται…..μόνο πρόσεξε…δεν γυρίζεις πάντα πίσω από τέτοιες βόλτες…απόψε απλά κάποιος σε πρόσεξε ιδιαίτερα…

Υ.Γ.

Πάρε τηλ!

kalesin
23/07/2008, 10:00
Μητσακο εισαι εκει;

εχω την προσοχη σου;

σαλτα κ γαμησου ρε

:sun:

xrlantz
23/07/2008, 10:18
.... είναι κάποιες φορές.... που χρειαζόμαστε να μείνουμε ΜΟΝΟΙ μας, και να μπούμε στο tripάκι μας αυτό ή παρόμοιο.... και... απλά να κάνουμε τον κύκλο μας... το ξεσπασμά μας... αλλά ΜΟΝΟΙ μας... μετά ας το μοιραστούμε όπως έκανε ο dim.... αλλα το tripάκι είναι για έναν/μία....

Daemon
23/07/2008, 10:40
Μητσε..

Και απο μενα ενα απλο..

Αιντε και γαμησου ρε.. :wave2:

road spirit
23/07/2008, 10:49
Μήτσο θα την βρεις την άκρη
:beer:

TEOkaip7
23/07/2008, 10:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
...Τωρα ομως τα πραγματα ειναι σοβαρα! Τωρα ακροβατω σε ενα τεντωμενο σκοινι που ειναι ετοιμο να σπασει και καποιοι με περιμενουν να γυρισω!

την επόμενη φορά που θα βρεθείς σ'αυτή την κατάσταση κλειδώσου στο σπίτι και κατάπιε τα κλειδιά γιατί κάποιοι σε περιμένουν να γυρίσεις!!!

:wave2:

filipp0s
23/07/2008, 11:37
Μήτσο χαλάρωσε ρε... Ειναι κάποιες φορές που όλα φαίνονται χειρότερα από ότι είναι. Κατσε βαλ'τα κάτω με ψυχραιμία και θα την βρεις την ακρη...αλλά ασε καλύτερα ήσυχο το γκαζι... δεν είμαστε γι "αλλα"...

:wave2: :wave2: :wave2:

Nefos
23/07/2008, 11:41
Και λίγη ξεκούραση καμιά φορά δεν κάνει κακό....
cheer up mate!

:beer: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
23/07/2008, 11:44
Καλα ρε σεις...

Μην τα πιστεύετε αυτά που γράφει για 250 και τέτοια

:smokin:

blackbusa
23/07/2008, 11:49
EIΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ......(ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΒΕΒΑΙΑ)....:mad: :mad: :mad: :mad:

makis206
23/07/2008, 12:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλα ρε σεις...
Μην τα πιστεύετε αυτά που γράφει για 250 και τέτοια
:smokin:

Έεεεελα, λες και δεν ξέραμε ότι στη μεθιά πάνω τα βλέπει διπλά.. :lol:

dodos 900
23/07/2008, 12:43
Όσα και να πιάσεις με την μηχανή σε τέτοιες περιπτώσεις,χάνεις.Τρέχεις σε λάθος αγώνα.Πάρε μία βαθιά ανάσα και λύσε ένα-ένα τα προβλήματα.Μπορεί να πάρει χρόνο και να είναι δύσκολο,αλλά μπορείς να τα φτιάξεις όλα. :beer: :wave2:

Lupo
23/07/2008, 12:49
Ρε τρελό αγόρι,

:(

Σκατά. Σε βάρυναν πολλά, αλλά μην οδηγάς με γ@μημένη ψυχολογία ρε μ@λ@κ@!

......
Ότι είπε ο kalesin και ο Deamon , και....
:beer: :beer: :beer:

Ότι θες, εδω είμαστε όλοι.
:winka:

latris mixanis
23/07/2008, 14:11
Mητσομ θα τα βρεις όλα :)

Επίσης πήγες ρε 250?? :confused: :confused: :confused: :p

LsKostas
23/07/2008, 14:33
Ότι θες, εδω είμαστε όλοι.
Ειναι ομως ?

Μιλαω γενικα οχι συγκεκριμμενα για εσας και τον Δημητρη που πιθανως να τον ξερετε
και να ειστε κοντα του.

Ειναι ομως ολοι "διπλα σου" την ωρα που σφιγγεις το δεξι καρπο και παιζεις με την ζωη σου?
Και αν ναι...που να ειναι "ΤΩΡΑ"?

οχι σε μιση ωρα ,οχι σε μια μερα οχι ουτε καν οταν θα θελησουν να πιουνε εναν καφε μαζι σου?

ΤΩΡΑ...

Δημητρη εγω δεν μπορω να δωσω συμβουλες πρωτον γιατι εδω ειναι forum ,δευτερο γιατι την μαλακια που περιεγραψες πανω (και εννοω την οδηγηση και ΜΟΝΟ) την εχω κανει πολλες φορες

και να σου ρχονται στο μυαλο εικονες απο εκει που σε εκλιπαρουν οι δικοι σου(φιλοι,οικογενεια) να μην τρεχεις

και να κλεινεις το γκαζι...

και να θυμασαι στα καπακια τους αχαριστους τους "γνωστους"

και να το ανοιγεις...

το ανοιγεις??? ΟΧΙ ΡΕ!!! Εκει θελει μαγκια ... ηρεμεις ... αραζεις ... απλα σκεφτεσαι 2 πραγματα
τα βαζεις κατω και μετρας.

"Ειμαι καλυτερος τωρα" και τελιωνει το παραμυθι που καποτε ηταν ωραιο αλλα

ηταν τελικα παραμυθι

Μα εσυ θυμασαι απο μικρο τον εαυτο σου να γουσταρεις αληθινα πραγματα και λιγα...οχι λογια του αερα και ιστοριουλες με μπολικη σαλτσα...

Ετσι δεν ειναι???

:beer: :beer: :beer: :beer:

ΥΓ. Α και που σαι Mητσο...κανεις κι ενα πατιλικι στα διοδια να σε θυμουνται!!!

yannis24
23/07/2008, 14:35
ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΡΕ! ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ!

απο το πολυ λιγο που σε γνωρισα ειδα οτι αυτα τα δυο στοιχεια τα εχεις αφθονα μεσα σου....
κρατησε τα ρε Δημητρη....προσεχε ρε φιλε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μια χάρη μόνο σ'αυτούς που σε περιμένουν κάνε, μην ξαναπιάσεις τιμόνι όταν κουβαλάς μέσα σου τόσο βάρος και τόσο ξύδι..

+1000000000000

soichiro_cbf
23/07/2008, 15:07
στα 18 σου..εσπασες τα φρενα..ταξιδευεις για ταξιδια αλλα..

μητσο,μπορει να μου την σπας που και που,αλλα θα σπαστω χειροτερα αν μαθω κατι κακο οτι εγινε..μεινε εδω και μην καβαλας οταν την ψωνιζεις ετσι.και σταματα να διαβαζεις 9.και χαλαρωσε.. η δουλεια και τα προβληματα θα υπαρχουν παντα..εμεις θα φυγουμε..

dimdil
23/07/2008, 16:14
φιλε οποιο σπιτι και να ρωτησεις κουβαλαει και ενα σταυρο:(
δεν υπαρχει ανθρωπος χωρις προβληματα:sick:
καλυτερα μαχητης ομως στη ζωη εστω με πληγες που πονανε παρα μια μακρυνη αναμνηση--μια ληθη :winka:
αυριο ειναι μια νεα μερα εστω και αν μοιαζει με τη χτεσινη:winka:
:beer: :beer:

tai
23/07/2008, 16:26
ΜΑΖΕΨΟΥΟΥΟΥΟΥ:mad: :a28: :a26: :a38:

Maira
23/07/2008, 17:02
Δημήτρη.......

..... ΞΗΜΕΡΩΣΕ!!!

bartlal
23/07/2008, 18:20
Μητσο....ξερ'ς + καταλαβαινεις ΤΙ θελω να σε πω....:winka:

FestoNero
23/07/2008, 19:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μητσε..

Και απο μενα ενα απλο..

Αιντε και γαμησου ρε.. :wave2: +1
Εμ τι;
Μονο οι αλλοι θα ευχηθουν;
:D :lol:

Ενα κατι λιγουλακι σε νοιωθω και 'γω ωρες ωρες..
Αυτο το "Αισθανομαι Ελαφρως Οτι Πιαστηκα Μαλακας Απ'Ολους Και Απ'Τη Ζωη Γενικοτερα"..
Καταιγιδα ειναι, θα περασει. :wacko:

zephyr1
23/07/2008, 19:18
Καλυτερα να βγαινες μαζι μου.:sad:

Ζηστω οπως εσυ ξερεις αλλα σταματα το ''ασκοπο'' γκαζι.:winka:

Στο επομενο πμ θα το σκεφτω αλλιως. :wave2:

Ακομα κοιμαται?:confused:

TROOPER
24/07/2008, 02:00
μητσο 1 χρονο εχω να βρισω εδω μεσα και με προκαλεις.....

:a023: :a023: :a023:

DimChios
24/07/2008, 06:37
Σας ευχαριστω για τα λογια (οσοι ειπαν), για τα π.μ (οσοι εστειλαν), για τα τηλεφωνα (οσοι πηραν) και για το ενδιαφερον γενικοτερα (οσοι εδειξαν)!

Ευχαριστω και αυτους που δεν εκαναν τιποτα απο τα παραπανω!Αληθεια! Ακομα και απο αυτους καταλαβα!
Και απο αυτους που το περασαν στο "ντουκου"!
Και γενικα καταλαβα οσα ειπατε...και κρατησα, και εκρινα, και κρινω!

Ας πουμε οτι νιωθω καλυτερα με όλα οσα διαβασα!

Δε θα αρχισω τις παραθεσεις αν και καλο θα ηταν ισως σε καποιους να εξηγησω μερικα περισσοτερα!
...ορισμενοι καταλαβαν οσα ηθελα να πω, καποιοι αλλοι μεσες-ακρες και καποιοι αλλοι απλα στα παπαρια τους!

Το εγραψα και στο κειμενο, δε τα ειπα/εγραψα για καποιο συγκεκριμενο λογο...αλλα για μενα!

Εχω μαθει να παλευω και οπως σωστα ειπωθηκε ηταν ενα ξεσπασμα! Με το σωστο ή τον λαθος τροπο...ηταν ενα ξεσπασμα!
Χαιρομαι που αυτος που ξερετε, ετσι οπως τον ξερετε, με τα στραβα του και τα καλα του, με τον αυθορμητισμο και την αληθεια του, ειμαι εγω και τπτ αλλο...

Στην τελικη, ενα "τομαρι" οπως εχει πει και ο hornet!

Αντε καλη σας μερα!

...και "καλη καρδια" σε καποιους!

requiem
24/07/2008, 06:59
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ποτέ και με τίποτα δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις.
Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ακόμα και την ψυχή σου να τους χαρίσεις δεν θα ικανοποιηθούν, ούτε και θα εκτιμήσουν την χειρονομία.
Είναι οι αχάριστοι άνθρωποι, οι αγνώμονες.
Οι άνθρωποι που περισσότερο από οτιδήποτε βάζουν τον εαυτό τους, το εγώ τους, και φοβούνται να δώσουν το παραμικρό από φόβο μην χάσουν κάτι από εκείνους.
Είναι τόσο ανασφαλείς, τόσο λίγοι, τόσο μίζεροι, τόσο αγέλαστοι. Δεν χαίρονται με την χαρά σου, δεν σε επιβραβεύουν, δεν σε επαινούν, δεν σε εκτιμούν.
Η ψυχή τους ολότελα δηλητηριασμένη από το μίσος που τρέφουν για τους άλλους.
Τι κι αν εσύ προσπαθείς, τι κι αν δίνεις, τι κι αν ελπίζεις.
Άδικος κόπος, χαμένος χρόνος να επενδύει κανείς σε αγάλματα…
Αφιερωμένο σε αυτούς που κάνουν το λάθος να πιστεύουν πως “όταν δίνεις bonus στους άλλους, χάνεις από τον εαυτό σου”. Δεν είναι έτσι οι ανθρώπινες σχέσεις…

Μοναξιά είναι η απουσία προσώπων ή η έλλειψη του νιώθω;
Μήπως είναι ο πόνος ή το χάσιμο των δρόμων;
Βάθος, Επιφάνεια, Συναίσθημα, Αδιαφορία…
Ποια είναι άραγε η διαφορά τους;
Μήπως είναι τα είδωλα ενός καθρέφτη που σε κοιτούν αντίθετα απ’ ότι εσύ;
Ξέρω πονάς πολύ…
Σε νιώθω…
Μην αλλάξεις στο βωμό ενός ψεύτικου ειδώλου…
Σπάσε τον καθρέφτη και κοίτα τον ευατό σου κατάματα…

Τι κι αν κάποτε πίστευα ότι μοναξιά είναι η απουσία προσώπων; Τι κι αν υπάρχουν φορές που νομίζουμε πως έτσι είναι;
Στην πραγματικότητα κανείς δεν υποφέρει από μοναξιά.
Από σχέσεις υποφέρουμε ακόμα και εάν πρόκειται για αυτή με τον εαυτό μας.
Τελικά, όσο πιο κοντά έρχετε κανείς με κάποιο πρόσωπο, τόσο απομακρύνεται από τον εαυτό του…
…Και έρχετε η ώρα που αυτό το πρόσωπο φεύγει και δεν ξέρεις τι σου λείπει περισσότερο…
Ο εαυτός σου ή αυτός που έφυγε… ;

requiem
24/07/2008, 08:02
Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι πόσο άδικη είναι η ζωή. Είμαστε νέοι και τα δίνουμε όλα. Χωρίς καμία σκέψη, χωρίς ειδικά δεύτερη σκέψη, χωρίς υποψίες. Μόνη πυξίδα είναι το παρόν και η χαρά μας.
Γνωρίζουμε ανθρώπους και δείχνουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Απλά, είμαστε εμείς. Τόσο απλά.
Και κάνουμε πράγματα για τον άλλον απίστευτα. Μεταμορφωνόμαστε σε μικρούς θεούς.
Ρισκάρουμε, παίζουμε με την φωτιά και δεν μας νοιάζει τίποτα. Είμαστε αγνοί και καθαροί, τόσο, ώστε η σκέψη όπως γεννιέται, έτσι εφαρμόζεται. Κρατάμε τον κόσμο στα χέρια μας - έτσι νομίζουμε τουλάχιστον- και τον χαρίζουμε στον άλλον.
Ανοίγουμε τον εαυτό μας. Είμαστε ξεκάθαροι, όχι από χαρακτήρα, αλλά από την ένταση που νιώθουμε, καθώς βιώνουμε τόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα. Απλά με μια λέξη τα δίνουμε όλα.
Αν είναι να πετύχει, θα πετύχει σίγουρα. Κανένα μυστικό, όλα έξω, φανερά. Εσύ και ο άλλος.
Και έρχονται οι σφαλιάρες. Παντού και από παντού. Μαθαίνεις να κρύβεσαι, βάζεις τα χέρια μπροστά, ασπίδα, να γλυτώσεις μερικές. Πετυχαίνει το κόλπο. Κάποιες έρχονται ξώφαλτσες, σκύβεις λίγο, αποφεύγεις μερικές. Τα χέρια-ασπίδα δουλεύουν σαν μηχανή, καλά. Αποκρούουν πάρα πολλές.
Μαζί με την αποφυγή της σφαλιάρας έρχεται αγκαλιά και η εμπειρία. Σκύβεις πρίν ακόμα ξεκινήσει η σφαλιάρα. Την περιμένεις εσύ στην γωνία πλέον.
Αντανακλαστικά σηκώνεις το χέρι, σκύβεις και αποφεύγεις. Είναι τόσο όμορφα. Το μυαλό σου είναι πια ξυράφι. Η κρίση σου γιγαντώνεται. Είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά. Περιμένεις πιο πίσω. Και αν έρθει σφαλιάρα, ούτε που σε αγγίζει πλέον. Δεν σε φτάνει.
Τρόπος ζωής, σου έγινε η αποφυγή. Ούτε που το σκέφτεσαι πια. Ρίζωσε στο βάθος του συνειδητου.
Είσαι θεός. Κανείς δεν σε φτάνει. Και είναι τόσο όμορφα. Όσο περνά ο χρόνος γίνετε πιο γλυκό. Αθάνατος. Τρανσφόρμερ. Ο Turbo "X". Αλλά το συνήθισες. Και στέκεσαι πολύ μακριά. Τόσο που δεν είσαι καν μέσα στο κόλπο. Είσαι εσύ και εσύ. Ο άλλος βήματα πιο πέρα. Χιλιόμετρα τον διώχνεις. Αφού είναι όμορφα στο μυαλό σου.
Και εδώ έρχεται η αρχή. Πόσο άδικη είναι η ζωή. Απέναντι, μακριά σου, είναι ο άλλος. Αυτός που πρέπει να είναι. Που είναι όπως είχες ονειρευτεί να είναι. Αλλά οι σφαλιάρες, έχτισαν την απόσταση. Ούτε βήμα πιο κοντά. Μουλάρωμα. Χέζεσαι πάνω σου, να κάνεις ένα μέτρο προς αυτόν. Στο βάθος της ψυχής σου ξέρεις πόσο άδικο είναι. Και αδικείσαι και εσύ μαζί με τον άλλον. Θα ήθελες να είναι αλλιώς.
Δεν είναι όμως. Και χάνετε και οι δυο. Γιατί και ο άλλος, είναι στις απεκρούσεις καλός. Αν είχατε βρεθεί πρίν χρόνια, όλα θα ηταν διαφορετικά. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβους. θα έπαιρνε ο καθένας αγκαλιά τον κόσμο και θα τον χάριζε στον άλλον.
Και βουτάς μέσα στην ψυχή σου και κάνεις ταξίδια. Και βρίσκεις τα πάντα. Όσα έχασες, όσα θα ήθελες να έχεις. Ξέρεις πως δεν τα έχασες, απλά τα έθαψες. Τα έκρυψες, για να τα βγάλεις όταν έρθει η στιγμή. Αλλά για βγάλτα τώρα! Πως να γίνεις αγνός, καθαρός ξανά. Και μέχρι να τα βγάλεις, το τρένο ξεκίνησε. Και είτε έμεινες στον σταθμό, είτε είσαι εσύ το τρένο, το ίδιο και το αυτό είναι. Αν έμεινες, θα πάρεις το επόμενο, ακόμα και κάποιο πολύ μακρινό που θα φτάσει όταν είσαι έτοιμος. Εξάλλου η γραμμή είναι μια. Στο ίδιο προορισμό θα πας όποιο και αν πάρεις. Αρκεί να πάρεις το σωστό. Χωρίς μετεπιβίβαση και ανταποκρίσεις. Αυτό που φτάνει στο τέλος.
Αν είσαι το τρένο κινδυνεύεις να την πατήσεις. Ίσως κάποιος μπει σε επόμενο σταθμό. Και ίσως να ταξιδέψετε μακριά μαζί μέχρι το τέρμα. Μπορεί να μην μπει και κανένας. Ή να μπει και να κατέβει. Μπορεί να αλλάξουν και επιβάτες. Μπες βγες, κάποιος θα πάει στο τέρμα, το κέρατό μου.
Αλλά αν φτάσεις και τερματίσεις, μουντζούρης, κατσούφης, και μόνος? Τότε χαίρεται!
Επιμύθιο. Καλύτερα να κάνεις τον επιβάτη. Στην χειρότερη περίπτωση να μείνεις για πάντα στο σταθμό. Ε! Όπως και αν έχει, ένας σταθμός έχει πάντα ενδιαφέροντα κόσμο να περνάς την ώρα σου!

Μικρή Λουλού
24/07/2008, 09:40
ειναι πολυ σκληρο να θαβεις τα ξυλινα σπαθια σου,και ξαφνικα να μεγαλωνεις με χιλια δυο γιατι..

ομορφες σκεψεις empyriym.

noble
24/07/2008, 11:56
empyrium Πολύ όμορφες σκέψεις :a10:

evvou
24/07/2008, 12:45
empyrium :beer: :beer: :beer: :beer:

Μικρή Λουλού
24/07/2008, 13:30
(ρε...λες να'μαι αδερφη..??? ):uplate:

AntoD
24/07/2008, 13:36
Το θεμα δεν ειναι να αποφυγεις μερικες ξυλιες.....
...αλλα την αιτια που θα κανει καποιον να θελει να στις ριξει....

;)

Bavarian
24/07/2008, 13:41

Ευχαριστω και αυτους που δεν εκαναν τιποτα απο τα παραπανω!

Ευχαριστώ :D

Ετσι κι αλλιώς σε περιμένω την Κυριακή στη Ζάκυνθο :winka: γιατί έχεις ξεφύγει μαλάκα :lol: να δεις κάνα κώλο να ξελαμπικάρεις :D

και κάνε μου μια χάρη...μη κλαις ρε θα στο δώκω το κατέμι για μια μικρή βόλτα μέσα στο γκαράζ :lol: :rotflmao: :bigcry:

εδιτ...πάρε και τον empyrium μαζί γιατί δεν την παλεύει ούτε αυτός :lol: :bigcry:

makis206
24/07/2008, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
εδιτ...πάρε και τον empyrium μαζί γιατί δεν την παλεύει ούτε αυτός :lol: :bigcry:

Να δω την Ειρήνη να βλέπει κώλους για να ξελαμπικάρει και τι στον κόσμο !

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Daemon
24/07/2008, 14:00
empyrium..

:beer: :beer:

hercul
24/07/2008, 14:11
Μήτσο τα προβλήματα ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας!
Κάποιες φορές πιο σοβαρά και κάποιες πιο ασήμαντα.
Βέβαια ο καθένας ξέρει τι περνάει αλλά μόνος του τα ξεπερνάει ουσιαστικά όλα!
Καλή δύναμη στη φάση που περνάς!:beer:

Όσον αφορά τη μηχανή εγώ δεν πρόκειται να σε πω τπτ γιατί από μόνος σου ξέρεις ότι είναι πολύ επικύνδινο αυτό που έκανες!
Ποιος από μας τους υπόλοιπους δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο?? :p

Σε πολλά προβλήματα πάντως που μας απασχολούν καθημερινά(όχι σε όλα βέβαια) μία είναι η φράση που τα αντιμετωπίζει:

Μη δίνεις σημασία... :wave2:

hercul
24/07/2008, 14:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium

…Και έρχετε η ώρα που αυτό το πρόσωπο φεύγει και δεν ξέρεις τι σου λείπει περισσότερο…
Ο εαυτός σου ή αυτός που έφυγε… ;

Και ποιος δεν το χει ζήσει αυτό!!
Πολύ σωστός και όμορφος ο λόγος σου Ειρήνη!! :beer: :beer:

bartlal
24/07/2008, 14:33
empyrium..

:a23: :a23: :a23: :a19: :a20: :a23: :a23: :a23:

Operater
24/07/2008, 14:37
Που θα πάει...θα περάσει...και αυτό...

latris mixanis
24/07/2008, 14:37
empyrium..

:a18: :a23: :beer:

bartlal
24/07/2008, 14:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Που θα πάει...θα περάσει...και αυτό...

:sad:

EVI
24/07/2008, 20:43
ρε μητσε γιατι το παιζεις σκληρος ενω εισαι ψυχουλα?
γιατι δε πλακωνεις κανα 2 που μου ερχωνται τωρα στο νου να ξεσπασεις και ξεσπας στο χοντα που δεν αντεχει κιολα?:smokin: :winka:

Λεωνίδας
24/07/2008, 20:46
Μήτσο.........

blackbusa
25/07/2008, 01:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
+1
Εμ τι;
Μονο οι αλλοι θα ευχηθουν;
:D :lol:

Ενα κατι λιγουλακι σε νοιωθω και 'γω ωρες ωρες..
Αυτο το "Αισθανομαι Ελαφρως Οτι Πιαστηκα Μαλακας Απ'Ολους Και Απ'Τη Ζωη Γενικοτερα"..
Καταιγιδα ειναι, θα περασει. :wacko:

εσυ ρε αγορασες επιτελους μηχανη????:confused: :confused: :confused:

TROOPER
25/07/2008, 16:30
Σας ευχαριστω ...................

και εμεις σε ευχαριστουμε που μας εγραψες και εμενα και τον ται οσες φορες και αν σε πηραμε τηλεφωνο

:a57:

NikosKK
28/07/2008, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από empyrium

Ο εαυτός σου ή αυτός που έφυγε… ; [/B]

Αυτο αναρωτιεμαι και γω τωρα :confused: :confused:

devil's animal
30/07/2008, 13:42
Δημητρη, υπομονη ρε μαγκα.
ολα θα φτιαξουν.
καποιες στιγμες χρειαζονται και αυτα στην ζωη για να δινουν λιγο νοημα και αξια.
και τα παντα αφου περασουν μας κανουν πιο δυνατους.

και αν αυτο ενιωθες να κανεις με το μηχανακι (να καρυδωνεις γκαζι και να 250αριζεις) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ και το εκανες.

:wave2:

vangelis 64
30/07/2008, 15:12
Παίδες..πριν 15 χρόνια,με μια άλλη μουσική,σάς είχα πει ότι θα ξαγρυπνώ έξω από τα σπίτια σας για να μαζεύω τα όνειρά σας.

Τώρα κουράστηκα.Εσείς,είτε ονειρεύεστε είτε όχι,μπορείτε και ζείτε χωρίς εμένα.Δεν ανήκω ούτε στη ζωή σας ούτε στα όνειρά σας.

Ακόμη,κουράστηκα να πλέκω μουσικές απ' το υλικό τών ματιών σας κι απ' την επιθυμία τών σωμάτων σας.

Προτιμώ να φύγω μακρυά σας για πάντα.Ίσως συναντηθώ με μερικούς σοφούς,που δεν τούς ένιωσα όταν κι εγώ ήμουν νέος.

Γεια σας παίδες...γεια σας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τάδε έφη Μάνος Χατζιδάκις,αρκετά χρόνια πίσω και πήρε και σε μένα κάμποσα να το καταλάβω.

Σού το αφιερώνω για να το θυμηθείς,όταν κάτσεις στο πιάνο και παίξεις αποκλειστικά για την επιθυμία τής ψυχής σου και το υλικό που υπάρχει μέσα της.

Και να θυμάσαι...κανένα μηχανάκι,κανένα γκάζι δεν μπορεί να σε λυτρώσει απ' αυτήν την ανάγκη.

Να προσέχεις και να είσαι καλά πάντα Μήτσε!!
:beer: :beer: :beer: :wave2:

tai
30/07/2008, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να δω την Ειρήνη να βλέπει κώλους για να ξελαμπικάρει και τι στον κόσμο !

:rotflmao: :lol: :rotflmao:
παίζουν και αρσενικοί κωλοι:winka:
:lol: :rotflmao: :lol: