PDA

View Full Version : Πορτοκαλής Ηλιος...

Σελίδες : 1 [2]

Bavarian
30/07/2008, 17:43
Ηρθα Αθήνα :yuck: :yuck: :yuck: το πήρα από το συνεργείο :a09: :a09: και κοσμεί το πεζοδρόμιο η πορτοκαλί καύλα :a8: ...μάλλον θα κοιμηθώ στο μπαλκόνι σήμερα :D αν κοιμηθώ :lol: ...προς λοιπές κουφάλες κανονίστε κροκόδειλα για κεράσματα γιατί μεθαύριο το πρωί αναχωρώ για τα δυτικά και στις 25/8 για Tunis :winka: και θα κάνετε μαύρα μάτια να με ξαναδείτε :wave2:

Οι της δυτικής όχθης μην αναρωτηθούν ποιός είναι ο κάγκουρας που κάνει παντιλίκια στη Θηβών και στην Τσαλδάρη με το πορτοκαλί 990 :lol:

DimChios
30/07/2008, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Ηρθα Αθήνα :yuck: :yuck: :yuck: το πήρα από το συνεργείο :a09: :a09: και κοσμεί το πεζοδρόμιο η πορτοκαλί καύλα :a8: ...μάλλον θα κοιμηθώ στο μπαλκόνι σήμερα :D αν κοιμηθώ :lol: ...προς λοιπές κουφάλες κανονίστε κροκόδειλα για κεράσματα γιατί μεθαύριο το πρωί αναχωρώ για τα δυτικά και στις 25/8 για Tunis :winka: και θα κάνετε μαύρα μάτια να με ξαναδείτε :wave2:

Οι της δυτικής όχθης μην αναρωτηθούν ποιός είναι ο κάγκουρας που κάνει παντιλίκια στη Θηβών και στην Τσαλδάρη με το πορτοκαλί 990 :lol:

Καλά....αυριο το πρωι ετοιμασου!

:smokin:

vestromas
30/07/2008, 21:39
Nικολα, καλα που εχεις καβατζα το Honda, γιατι συντομα θα σου ζηταη λαγους με πετραχιλια το καυλιαρικο μηχανακι, και τοτε θα θυμηθεις απο που καταγοταν ο Χιτλερ και θα βριζεις Αυστριακους και Γερμανους μαζι.:lol: :beer: :wave2:
Ευτυχως, εχεις μια ευκολια να ξεφορτωνεσε τα χρεπια, οταν σε απογοητευουν και να γυρνας στην αγκαλια της μαμας Honda για συμπαρασταση.:beer: :wave2:

Mariner
30/07/2008, 22:50
Κοιτα να χαρείς όσο θα λείπω διακοπές γιατι μόλις επαναπατριστούμε το Black Machine θα θωπεύσει το περτικαλι σου αβαδιστα κ αβασανιστα :lol:

Bavarian
30/07/2008, 23:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
Κοιτα να χαρείς όσο θα λείπω διακοπές γιατι μόλις επαναπατριστούμε το Black Machine θα θωπεύσει το περτικαλι σου αβαδιστα κ αβασανιστα :lol:

:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol:

Είσαι πολύ χιουμορίστας :lol: :rotflmao: :bigcry: καλού κακού κοίτα που έχει εξουσιοδοτημένα στη Κρήτη :lol: :rotflmao: :bigcry:

Mariner
30/07/2008, 23:09

Είσαι πολύ χιουμορίστας :lol: :rotflmao: :bigcry: καλού κακού κοίτα που έχει εξουσιοδοτημένα στη Κρήτη :lol: :rotflmao: :bigcry:

Για κανα χτεσινό με πέρασες?? Το έχω τσεκάρει ήδη κ έχω γραψει τηλεφωνα κ διευθύνσεις.. ;)

Bavarian
30/07/2008, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Καλά....αυριο το πρωι ετοιμασου!

:smokin:

μετά τη μία το μεσημέρι παρακαλώ...ωρες κοινου :lol: κάνουμε και πορτοκαλί θεραπεία κατ' οίκον :lol: :rotflmao: :bigcry:

:beer:

Φαντάσου εικόνα στο χωριό...πρωί,ελληνικός γλυκός,Winston εικοσάρι σκληρό κόκκινο το βουνό απέναντι και το Κατέμι στην αυλή...:D

138150

Bavarian
30/07/2008, 23:16
Με νιώθεις ε καλέ μου Ντιμ ? :D :D :D :D

138151

Bavarian
30/07/2008, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Nικολα, καλα που εχεις καβατζα το Honda, γιατι συντομα θα σου ζηταη λαγους με πετραχιλια το καυλιαρικο μηχανακι, και τοτε θα θυμηθεις απο που καταγοταν ο Χιτλερ και θα βριζεις Αυστριακους και Γερμανους μαζι.:lol: :beer: :wave2:
Ευτυχως, εχεις μια ευκολια να ξεφορτωνεσε τα χρεπια, οταν σε απογοητευουν και να γυρνας στην αγκαλια της μαμας Honda για συμπαρασταση.:beer: :wave2:

Εδώ είμαι έξω από το τσαρδί του Αδόλφου στο Lienz της Αυστρίας με το παλιό μου μπαβαρέζικο μασίνι :beer: :beer:

Ειπαμε το Honda πάντα θα υπάρχει στο γκαράζ
:D

Bavarian
30/07/2008, 23:31
Αμαν τι βρήκα ο τρισκατάρατος στο αρχειο των φωτογραφιών μου...

138153

Bavarian
30/07/2008, 23:33
:D :D :D

138154

Panos RG
31/07/2008, 02:11
Αμαν τι βρήκα ο τρισκατάρατος στο αρχειο των φωτογραφιών μου...

:lol: Αυτό δεν πάει χώμα όμως! :nono: !

Panos RG
31/07/2008, 02:26

Φαντάσου εικόνα στο χωριό...πρωί,ελληνικός γλυκός,Winston εικοσάρι σκληρό κόκκινο το βουνό απέναντι και το Κατέμι στην αυλή...:D

Σε πάω γιατί είσαι μερακλής ρε φίλε! :a55:

DimChios
31/07/2008, 05:11
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ...

Γ@ΜΙΕΣΑΙ!!!!

:mad: :mad: :mad:

:bigcry: :bigcry:

taksidiotis25
05/08/2008, 14:18
για βαλτε κι εμενα στο club,πηρα κι εγω:)

Trickster
05/08/2008, 14:37
Με γειές, με γειές Bavarian και Taksidioti να το χαίρεστε και είθε το ειδύλιο να κρατήσει για πολλά χρόνια απο τώρα, welcome to the club.

:beer: :beer:

Trickster
05/08/2008, 14:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gefr
Αλοιώς αυτός οκουλάδι όπως λές θα σου μαύριζε το μάτι...

Κοίτα να δεις που κάποτε είχα πάει και εγώ Τρίπολη με 990 S με 15.000χλμ και όλως τυχαίως έλειπα και διακοπές μέχρι προχθές και τελείως μα τελείως τυχαία μαυρίζω μάτια σε όσους με λένε κουλάδι :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
05/08/2008, 14:57
καλοταξιδο,καλοστριφτο,καλοσουζαριστο και ολα τα καλα ρε Νικολα!
:beer: :beer: :beer:
τωρα το ειδα το thread.

πολυ κουκλι ειναι!

gefr
05/08/2008, 23:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
Κοίτα να δεις που κάποτε είχα πάει και εγώ Τρίπολη με 990 S με 15.000χλμ και όλως τυχαίως έλειπα και διακοπές μέχρι προχθές και τελείως μα τελείως τυχαία μαυρίζω μάτια σε όσους με λένε κουλάδι :rotflmao: :rotflmao:

Αλλά και εγώ έχω καινούργιο σκελετό καινούργια ελατήρια και ρυθμισμένα καρμπυρατέρ και βαλβίδες και το μηχάνημα ξυρίζει... σε πάω μία κόντρα κατά Τρίπολη μεριά... τελείως τυχαία...

Trickster
06/08/2008, 09:09
Αλλά και εγώ έχω καινούργιο σκελετό καινούργια ελατήρια και ρυθμισμένα καρμπυρατέρ και βαλβίδες και το μηχάνημα ξυρίζει... σε πάω μία κόντρα κατά Τρίπολη μεριά... τελείως τυχαία...

Μεγάλε έχω 16αρι γρανάζι, φιλτράκι DNA και απενεργοποιημένο epc.. you don't stand a chance :lol: :lol:

Τότε στην Τρίπολη απολάμβανα το τοπίο :p :p

Bavarian
07/08/2008, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
καλοταξιδο,καλοστριφτο,καλοσουζαριστο και ολα τα καλα ρε Νικολα!
:beer: :beer: :beer:
τωρα το ειδα το thread.

πολυ κουκλι ειναι!

Ευχαριστώ ρε παλιόπαιδο :beer: :beer: :beer:

Δυστυχώς εδώ πάνω :D δεν έχω εύκαιρο ιντερνετ και υποχρεώνωμαι σε άλλους για να απαντάω :(

:wave2:

Bavarian
07/08/2008, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ...

Γ@ΜΙΕΣΑΙ!!!!

:mad: :mad: :mad:

:bigcry: :bigcry:

Δεν σου λέω ότι το έχω λιώσει στη βόλτα από τότε που γύρισα από τη Ζάκυνθο :D για να μη κλαίς :bigcry: :lol:

@Trickster και gefr...είστε τρελλά κουλάδια :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: άντε σας περιμένω πάνω :D έχουμε τρελλές διαδρομές :winka:

Bavarian
07/08/2008, 20:02
Και μερικαί φρέσκιαι φωτογραφίαι :D

138707

Bavarian
07/08/2008, 20:03
:D :D

138708

Bavarian
07/08/2008, 20:04
Βάλαμε και μπαγκαζιέρα πολεμική που δεν φεύγει στο δρόμο :D σαν κάτι άλλες εργοστασιακές :lol: :rotflmao: :bigcry:

138709

Bavarian
07/08/2008, 20:06
Και αφού ξεκωλιάστηκα στα χώματα πάνω στη Πίνδο :D σκονισμένος και με τεράστιο χαμόγελο ήπια τα κοκτέλια μου στη Πάργα :smokin:

:wave2:

gefr
07/08/2008, 20:19
[i]
@Trickster και gefr...είστε τρελλά κουλάδια :lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: άντε σας περιμένω πάνω :D έχουμε τρελλές διαδρομές :winka: [/B]

και μιά και περάσατε την πύλη του παραδείσου, γιά περάστε παρακαλώ και από το προφίλ σας και καταθέστε μερικές από τις ακριβές σας πληροφορίες, να συστηθούμε και επίσημα, να ξέρουμε και με ποιόν έχουμε να κάνουμε: υπουργό, αξ/κό της χωροφυλακής, καμμία περιοχή που συχνάζετε έτσι στο πολύ χαλαρό... τι κακό και αυτό με τα προσωπικά σας δεδομένα, τέεεετοια μυστικοπάθεια τέλος πάντων!!!

Υ.Γ. το κουλάδι θα πρέπει σίγουρα να βγαίνει από το κούλ οπότε μάλλον σαν κοπλιμέντο να το πάρω,:)

Bavarian
07/08/2008, 20:58
και μιά και περάσατε την πύλη του παραδείσου, γιά περάστε παρακαλώ και από το προφίλ σας και καταθέστε μερικές από τις ακριβές σας πληροφορίες, να συστηθούμε και επίσημα, να ξέρουμε και με ποιόν έχουμε να κάνουμε: υπουργό, αξ/κό της χωροφυλακής, καμμία περιοχή που συχνάζετε έτσι στο πολύ χαλαρό... τι κακό και αυτό με τα προσωπικά σας δεδομένα, τέεεετοια μυστικοπάθεια τέλος πάντων!!!

Υ.Γ. το κουλάδι θα πρέπει σίγουρα να βγαίνει από το κούλ οπότε μάλλον σαν κοπλιμέντο να το πάρω,:)

Φιλιππιάδα Πρεβέζης αγαπητέ :D ...κοίτα και στα ταξιδιωτικά ρεπό :lol:

Orfeus
08/08/2008, 05:50
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=17344 ....για περισσοτερα μπαγκαζιαααααα