View Full Version : Μεταφορα μηχανης με τρενο (Θεσσαλονικη - Πειραια)
Θελω να κατεβασω τη μηχανη 600ρρ με τρενο μεχρι πειραια απο τη θεσσαλονικη για να την παρω μαζι μου στην κρητη... Πληροφοριες για το πως και πωσο κανεις???
Την προηγουμενη φορα που πηγα αθηνα οδικος με κουρασε λιγακι και λεω να δοκιμασω το τρενο αυτη την φορα.... Το πουλαω κιολας το RR για να παρω κατι πιο ανετο....
137587
κάνε καμία αναζήτηση :beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=62589&highlight=%CC%C5%D4%C1%D6%CF%D1%C1+%D4%D1%C5%CD%CF
Cpt. Haddock
24/07/2008, 14:59
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τεμπέληδες
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=47943&highlight=%2A%EC%E5%F4%E1%F6%EF%F1%E1%2A
ουτε 500 χλμ δεν κάνουν τα χρέπια σας :smokin:
Το εχω για να πηγαινω για καφεδακι παραλια και να μην ψαχνω για παρκινγκ... Πολυ ταλαιπορια το ταξιδι με τη μηχανη... δεν ειναι για μενα... θελω τη μουσικουλα μου...το φραπεδακι μου.... Χαλαρα:)
Μικρή Λουλού
24/07/2008, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από azyx
Το εχω για να πηγαινω για καφεδακι παραλια και να μην ψαχνω για παρκινγκ... Πολυ ταλαιπορια το ταξιδι με τη μηχανη... δεν ειναι για μενα... θελω τη μουσικουλα μου...το φραπεδακι μου.... Χαλαρα:)
ο tempora,o mores.....
Μικρή Λουλού
24/07/2008, 15:15
Το πουλαω κιολας το RR για να παρω κατι πιο ανετο....
μουσικη φραπεδιερα????
Cpt. Haddock
24/07/2008, 15:16
Oφτοπικ βέβαια, αλλα αν τα παραπάνω τα έγραφε κανένας με Χάρλεϋ θα είχε αρχίσει όλο το φόρουμ το δούλεμα για τους φλωρους χαρλεάδες που ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη με καράβι και που έχουν τις μηχανές μονο για το Κολωνάκι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Το γράφει ενας με RR και το φόρουμ σφυρίζει αδιάφορα :wave2:
Μικρή Λουλού
24/07/2008, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το γράφει ενας με RR .......:wave2:
"Το πουλαω κιολας το RR για να παρω κατι πιο ανετο.... "
μην στεναχωριεσαι...
στο μαγαζι της Χαρλευ ειναι..
περιμενει ν'ανοιξει το απογευμα.:)
Χωρις γκονιδη και καρρα δεν παω πουθενα....
χαζα χαζα απ οτι καταλαβα πανω απο 50ευρω παει η μεταφορα της μηχανης + 10 ευρω εγω οποτε δεν συμφερει καλητερα οδικα με 45 ευρω... πιο γρηγορα και εχει και ωραια στροφιλικια μετα την λαρισα...
βαζω και ακουστικα και ειμαι χαλαρα:)
Μικρή Λουλού
24/07/2008, 15:22
πιο γρηγορα και εχει και ωραια στροφιλικια μετα την λαρισα...
μετα την Λαρισα θα ξαναγυρισεις ΠΙΣΩ για τα Τεμπη..?????:uplate:
εκτος κι αν εννοεις την Υλικη...
οποτε θα μπορουσες να πεις και "πριν την Αμαλιαδα"...
Μικρή Λουλού... παιξε μπαλα/// κανε κοντρολ... βαλε γκολ:) Εχεις κανει σιγουρα πολλα ταξιδια... περισοτερα απο μενα... εισαι και καλος στην γεωγραφια.... ε και?
Μικρή Λουλού
24/07/2008, 15:26
ε και?
ελα μου ντε...
κι εγω αρχισα ν'αναρωτιεμαι..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Oφτοπικ βέβαια, αλλα αν τα παραπάνω τα έγραφε κανένας με Χάρλεϋ θα είχε αρχίσει όλο το φόρουμ το δούλεμα για τους φλωρους χαρλεάδες που ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη με καράβι και που έχουν τις μηχανές μονο για το Κολωνάκι
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Το γράφει ενας με RR και το φόρουμ σφυρίζει αδιάφορα :wave2:
\
Μη γινεσαι παπαρας,αυτη ειναι δικη μου δουλεια:lol:
Απλα μεσα σε αυτο το χαος που λεγεται φορουμ μοτοτζιρ και που βαζω και εγω το χερακι μου και εσυ και αλλοι,δεν εχει πια νοημα να σχολιασεις αυτο που ξερεις και βλεπεις καθημερινα.
Εποχικοτητα φιλε Ηλια,τι την ψαχνεις;
Ευτυχως σιγονταρει και ο βρωμιαρης και χαλαρωνουμε οι υπολοιποι:lol: