View Full Version : Κυριακη 27-7....Χαλκιδα....
blackbusa
25/07/2008, 15:30
Θα παμε με Φωτη και Τζο στην Χαλκιδα...ωστε να δουμε σε τι βαθμο ξερει να οδηγαει το θηριο που θα την παει στην Σαμοθρακη.....:beer: θα συνδιαστει με μπανακι στον Ιπποκαμπο γιαυτους....και λογικα μασαμπουκα παλι γιαυτους....εγω την πρασιναδα μου:sad: ....οποιος θελει να μαθει ταβλι ειναι ευπροσδεκτος....:smokin: καφεδες τσιγαρα χαβαλες ειναι τα στανταρ.....:beer: ....οχι κερασμενα βεβαια....
αναχωρηση απο τα Mc στις 14.00 (επειδη δουλευει νωριτερα ο Φωτης)......με πολυ χαλαρο ρυθμο....μα παρα πολυ χαλαρο (μαλλον).....εκτος αν μας κερασει και η Τζο ενα τσαγακι.....:blush: οποιος θελει ερχεται αργοτερα...οποιος αλλος θελει τον βρισκουμε εκει....οποιος θελει παει με τον ρυθμο που γουσταρει αλλα σε ακτινα 5χλμ απο εμας(ακουει το παιδι-φετες animal και παρομοια???:lol: )
αυτια.....:wave2:
Παιδάκια επειδή το περασμένο Σ/Κ ήμουν Χαλκίδα σας ενημερώνω ότι την Κυριακή γίνεται Ο χαμός στον Ιππόκαμπο....και γενικώς στην παραλία στις Αλυκές....
ο ξενέρωτος...
Ν.
blackbusa
25/07/2008, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefos
Παιδάκια επειδή το περασμένο Σ/Κ ήμουν Χαλκίδα σας ενημερώνω ότι την Κυριακή γίνεται Ο χαμός στον Ιππόκαμπο....και γενικώς στην παραλία στις Αλυκές....
ο ξενέρωτος...
Ν.
το ξερω αυτο...αλλα εκει θελουν.....καμμια καλη προταση???:smilea:
Operater
25/07/2008, 15:39
ο ξενέρωτος...
Ν.
Και μόνο η βόλτα μέχρι εκεί, μας φτάνει...Τώρα πιστεύω ότι θα βρούμεκάπου να "χωθούμε"...:rotflmao:
Μαλλον μεσα.. αλλα οχι για ταβλι.. αν θες σκακι το συζηταμε..
blackbusa
25/07/2008, 15:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
αν θες σκακι το συζηταμε..
:smokin: :smokin: :smokin:
kalgeorge
25/07/2008, 16:50
εγω οπως ειπα και στον Φωτη οταν το κανονισαμε θα ειμαι απο πολυ πρωι εκει, γαιτι θελω να κανω μπανιο :p :p
οποτε θα με βρειτε εκει, αλλα τετοια ωρα μην υπολογιζετε οχι σε ξαπλωστρα...ουτε κατω στην αμμο δεν θα βρειτε :lol:
τα λεμε εκει:wave2:
Eίμαι ακόμα Θεσσαλονίκη γμτ... γμτ... :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
:smokin: :smokin: :smokin:
ψιτ, αν έρθω και εγώ (δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω) να έχεις πλύνει το κ@λαράκι σου γιατί σου χρωστάω ένα :a021: στο τάβλι
devil's animal
26/07/2008, 17:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
οποιος θελει παει με τον ρυθμο που γουσταρει αλλα σε ακτινα 5χλμ απο εμας(ακουει το παιδι-φετες animal και παρομοια???:lol: )
αν δεν κατσω μετα το παρτυ του Πανου στην Λουτσα για μπανιο την επομενη μερα,μπορει και να ερθω...:cool:
blackbusa
26/07/2008, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αν δεν κατσω μετα το παρτυ του Πανου στην Λουτσα για μπανιο την επομενη μερα,μπορει και να ερθω...:cool: οποιος θελει παει με τον ρυθμο που γουσταρει αλλα σε ακτινα 5χλμ απο εμας(ακουει το παιδι-φετες animal και παρομοια??? )
OK.....:winka:
Αμα είναι να βοηθήσω τον blackbusa να μάθει τάβλι.... μέσα!!!! :D ;)
blackbusa
26/07/2008, 20:24
παιδια...παιδια...ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....να οργανωθουμε λεμε....επειδη μαζευεστε πολλοι και αρχιζω να χανω τον λογαριασμο....πεστε μου ποσοι τελικα πιστευετε οτι θα ερθετε.......
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΑΝΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΟΛΑΔΑ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρπμ ολοι με εχουνε αχτι....που να ειμουνα και φαιδρος και εριστικος δηλαδη.... :sad:
Μαλλον ακυρο για μενα.. :sad:
Καλα να περασετε βρε :wave2: :beer:
kalgeorge
28/07/2008, 07:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
pws perasate? oeo?
ωραια ηταν...
καναμε μπανακι...ρακετουλα...βολευ...ξανα μπανακι, ξανα ρακετουλα κλπ κλπ κλπ κλπ
α...οι αλλοι δεν ξερω τι εκαναν, γιατι την ωρα που ηρθαν μετα απο λιγο φυγαμε εμεις :rotflmao:
Operater
28/07/2008, 08:48
pws perasate? oeo?
Ωραία ήταν...θα μπεί και η συμφορουμίτισσα να σας πει τη γνώμη της!
Έκανα το 2ο μου μπάνιο! Γιούπιι! :smokin:
pws perasate? oeo?
Χάλια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Χάλια...
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν για όσους δεν ήρθαν, νομίζω ότι άνετα θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα δεύτερο beach παρτυ εκεί!!!! Σαν συνέχεια του Σαββάτου!!!!
Αλλά ήμασταν λίγοι και ήτανε πολλοί!!!!! :lol:
Μια χαρούλα! Βόλτα, καφές, παρέα, μουσική.......
until next time......... :beer:
Cpt. Haddock
28/07/2008, 09:19
Κοιτα ρε τι χάνω για το σερφ... :look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Σαν συνέχεια του Σαββάτου!!!!
Εννοώντας sleeping bag και νανάκια?? :rolleyes:
:p
Εννοώντας sleeping bag και νανάκια?? :rolleyes:
:p
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Εννοώ πως αφου επιστρέψαμε σπίτια μας, μετά από 4 ώρες ύπνου (για να αντέξουμε βρε παιδί μου), φύγαμε και πήγαμε σε μια καφετέρια που βάραγε μπιτ πάλι!!!! Οπότε αν ήμασταν πολλοί, θα το κάναμε το μαγαζί, μοτο.γρ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Lilith_tzw
28/07/2008, 09:59
Για αρχη να ευχαριστησω ολους για την απιστευτη προσοχη που μου εδειξαν στον δρομο και για την υπομονη τους στις μιδαμινες στροφες που φοβομουν........!!!!Σας ευχαριστω πολυ.....!!!
Για πρωτη επαφη και για πρωτη βολτα καλα ηταν....... Κουραστηκα λιγο και οσο να ναι τα χερια μου απο την πιεση του πρωταρη ακομα πονανε......το χαρηκα πολυ ομως γιατι ημουν με παρεα και ενιωθα ασφαλεια στον δρομο........Τελικα οι αντρες κατι ξερουν που κολλανε με τις μηχανες.........!!!
Η αισθηση ειναι απιστευτη και δεν νομιζω να συγκρινεται με κατι......!!!!
Ξερω οτι δεν θα ξεχασω την πρωτη βολτα γιατι και η παρεα ηταν πολυ καλη...και το μπανιο χαλαρωτικο μετα απο την πιεση την δικη μου πανω στην μηχανη......
Και ενα ευχαριστω για τις συμαντικες συμβουλες!!!!
ΑΑΑΑ και στον φωτη που ειπε να παμε και ας μην ειχα καθρευτη......χιχι
Operater
28/07/2008, 10:01
Όταν η παντόφλα αντικαθίσταται από πιστόνι....:sad:
mprabo....
:a2:
(perimenw ton mplakmpousa na mpei gia na ma8w thn alh8eia.....) :p :p
Cpt. Haddock
28/07/2008, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
....
Η αισθηση ειναι απιστευτη και δεν νομιζω να συγκρινεται με κατι......!!!!
...
Δλδ τι πρέπει να πουμε εδώ; :look: :sad:
Lilith_tzw
28/07/2008, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δλδ τι πρέπει να πουμε εδώ; :look: :sad:
τιποτα...γιατι με οτι και να συγκρινεις δεν θα ναι το ιδιο..ουτε αερα θα εχει... ουτε αδρεναλινη θα εχει ουτε κ....λα θα εχει... ουτε φοβο..ουτε πονο.... ουτε την αισθηση της απιστευτης κυριοτητας μιας δυναμης 400,600,1000 κιβικων......ουτε λουνα παρκ ετσι......
kalgeorge
28/07/2008, 10:35
τιποτα...γιατι με οτι και να συγκρινεις δεν θα ναι το ιδιο..ουτε αερα θα εχει... ουτε αδρεναλινη θα εχει ουτε κ....λα θα εχει... ουτε φοβο..ουτε πονο.... ουτε την αισθηση της απιστευτης κυριοτητας μιας δυναμης 400,600,1000 κιβικων......ουτε λουνα παρκ ετσι......
δηλαδη....Φωτη....μηπως πρεπει να ανησυχεις ρε;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις :rotflmao:
Lilith_tzw
28/07/2008, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δηλαδη....Φωτη....μηπως πρεπει να ανησυχεις ρε;; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να το κοιταξεις τωρα που ειναι νωρις :rotflmao:
εχεις μετρισει τον φωτη τι δυναμη εχει και ταυτοχρονα να σε φυσαει στα μουτρα.......????:eyepop: :eyepop:
kalgeorge
28/07/2008, 10:41
εχεις μετρισει τον φωτη τι δυναμη εχει και ταυτοχρονα να σε φυσαει στα μουτρα.......????:eyepop: :eyepop:
ανωμαλλλλιιιεςςςςςςςςς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Lilith_tzw
28/07/2008, 10:43
ανωμαλλλλιιιεςςςςςςςςς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι το λες αυτο????:a03: :a03: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πνευμόνι - Τρομπόνι !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Όλοι οι διαθέτοντες ιταλικό έχουν γερά πνευμόνια ........................... από το σπρώξιμο !!!
catmaster
28/07/2008, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Όταν η παντόφλα αντικαθίσταται από πιστόνι....:sad:
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:
πήρες το δρόμο που δεν έχει γυρισμό μικρέ .... :sad:
πάντα τέτοια :D
(και κανονίστε να μΕ αρχίσετε και οι δύο πλέον στα πμ για τα χάρβαλα σας ... ) :alien:
kalgeorge
28/07/2008, 10:52
δεν ξερω....μου ακουστηκε καπως :confused:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα ......... ακούγεται κάπως ................. δηλαδή ..............
Αντί να του λες ......... όλο πάθος .................
ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ .................. ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ !!! (και κανα δυό μη προβλεπόμενα)
:blush: :blush: :blush:
Εσύ να του λες .................
ΦΥΣΑ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ .............. ΦΥΣΑ ΜΕ !!!
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Ε, κάπως kinky ακούγεται ............
Operater
28/07/2008, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Πνευμόνι - Τρομπόνι !!!
Όλοι οι διαθέτοντες ιταλικό έχουν γερά πνευμόνια ........................... από το σπρώξιμο !!!
Σιγά μη σκίσω και κανένα καλσόν από το σπρώξιμο...Μάθαμε όλοι...
Μα τι είπε ο αρχαίος! :lol: :lol:
Εγώ ;;; Me ??? Moi ??? Io ??? Ich ???
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Εγώ δεν είπα τίποτα :nono: :nono: :nono: ............................. η Lilith Tzw σε έδωσε !!!
ΣΤΕΓΝΑ !!!
kalgeorge
28/07/2008, 11:39
τωρα αυτο με το καλσον επιβαρυνει την θεση σου ρε μαν..
blackbusa
Ηταν οπως το υποσχεθηκα....καφες.....χαβαλες....τσιγαρα.....:lol: :lol: :lol:
βασικα ειχαμε πολυ γελιο....στην καφετερια....γιατι πριν και μετα ειχαμε κλαμμα.....και για να μην παρεξηγηθω.....
Ηταν αρκετα κουραστικη η διαδρομη....ΑΛΛΑ...ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΓΙΑΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΖΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΛΤΑ....:beer: :beer: :beer: και προσωπικα ηξερα οτι θα ειναι καπως ετσι γιαυτο και ειχα προειδοποιησει στο ποσταρισμα....και ηθελα να κανω και προπονησουλα γιατι θα πηγαινουμε ακομα πιο αργα με το κουλαδι που εχω μπλεξει....:sad: :lol:
προσωπικη μου γνωμη (και το γραφω να το εμπεδωσουν τα παιδια) ειναι......για Σαμοθρακη ουτε με 2 μηχανες :nono: ουτε καν δικαβαλο.....αυτοκινητακι και θα ειστε αρχοντες....Φωταρα στο ξαναειπα...ξερω οτι εχει καβλα με την μηχανη κλπκλπ αλλα μου φανηκε οτι αυτο το ταξιδι ειναι σαν να θελεις να αποδηξεις κατι (δεν ξερω που σε ποιον και γιατι)....αλλα δεν χρειαζεται....θα κουραστητε απιστευτα....και θα χασετε και 2 μερες αδικα απο τις διακοπες σας.....και θα θελετε και καμμια εβδομαδα να συνελθετε.....στην επιστροφη ιδιος.....η μηχανη ειναι καβλα οταν την χρησημοποιεις με τις καταλληλες συνθηκες....αν οχι γινεται εφιλατης.....και ολο το σκηνικο με προβληματιζει καπως....βεβαια μεγαλα παιδια ειστε.....αποφασηζετε μονοι σας....τα υπολοιπα βραδυ Δελεαρ....
ΤΖΟ.....:beer: :beer: :beer:
rest of the gang.....:smokin:
road spirit
eixa pei oti tha erxomoun alla meta to party toy zephyrou kai tin epistrofi sto spiti kata tis 9 to prwi... den eixa sikomo....
blackbusa
28/07/2008, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
eixa pei oti tha erxomoun alla meta to party toy zephyrou kai tin epistrofi sto spiti kata tis 9 to prwi... den eixa sikomo....
δεν μου ελεγες να ερθω να στον σηκωσω???:blush: :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τωρα αυτο με το καλσον επιβαρυνει την θεση σου ρε μαν..
Αυτό ;;;;;;
ΔΕΝ είναι τίποτα !!!
Που να σου πει για το λάστιχο από τις ζαρτιέρες που δένει τον ανορθωτή στον πήγασο ......... αμ το άλλο ;;; Που το βάζεις το άλλο ;;; Να δεις με τι δένει τα καλώδια του διακόπτη ..........
Άλλα δε λέω .............. μην με πιέζετε !!!
:lol: :lol: :lol:
Υ.Γ.
Φώτη, φαντάσου να είχαμε γνωριστεί και από κοντά τι θα τράβαγες ................
Operater
28/07/2008, 12:04
Αυτό ;;;;;;
ΔΕΝ είναι τίποτα !!!
Που να σου πει για το λάστιχο από τις ζαρτιέρες που δένει τον ανορθωτή στον πήγασο ......... αμ το άλλο ;;; Που το βάζεις το άλλο ;;; Να δεις με τι δένει τα καλώδια του διακόπτη ..........
Υ.Γ.
Φώτη, φαντάσου να είχαμε γνωριστεί και από κοντά τι θα τράβαγες ................
Θα έρθω ρε χουζουλέ και θα μετανοιώσεις για τις ψευτιές σου! Άπονε...:bawl:
kalgeorge
28/07/2008, 12:04
Αυτό ;;;;;;
ΔΕΝ είναι τίποτα !!!
Υ.Γ.
πωωω ρε φιλεεεεε...
δηλαδη....ευτυχως...που .....δεν....
ρε φωτη, τις προαλες οταν μου ελεγες να παμε μαζι στην τουαλετα γιατι δεν ηξερες τον δρομο....τι ακριβως εννοουσες;;:confused: :confused:
πω πω ευτυχως που μου ειχε πιασει την κουβεντα ο Γιαννης και δεν πηγα....
Θα έρθω ρε χουζουλέ και θα μετανοιώσεις για τις ψευτιές σου! Άπονε...:bawl:
(Ξανθόπουλος mode on)
ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!
Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια !!! (είχα Aprilia)
(Ξανθόπουλος mode off)
:bawl: :bawl: :bawl:
Operater
28/07/2008, 12:11
(Ξανθόπουλος mode on)
ΔΕ ΦΤΑΙΩ ΑΦΕΝΤΙΚΟ !!!
Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια !!!
(Ξανθόπουλος mode off)
:bawl: :bawl: :bawl:
Επειδή δεν μπορώ να έρθω, θα σου στείλω δωράκι τον ΝαΣουΣταξωΜιαΡακη :smokin: :smokin: :smokin:
Αμα ζηλεύει ο άνθρωπος...:lol:
Kαι για να βάλουμε τα πράματα στη θέση τους ......... ο Φώτης μια χαρά τα πήγε στους "ΒΑΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ" του MikeG :dizzy: :dizzy: :dizzy: αντιθέτως άλλοι συμφορουμίτες αγόρασαν οικόπεδα με θέα στο γκρεμό !!!:evil: :evil: :evil: Σε άλλη εξόρμιση !!!
Και λίγα για τον Πήγασο !!! Μόνο εγώ θα τον θάβω ως Παλαιος Παθών Ιταλός !!!
Υ.Γ. Οι βατοί χωματόδρομοι του MikeG μου θυμίζουν τους λεγεονάριους στο Asterix .......... μετά από ένα μπερτάκι ξύλο .............
"Καταταγήτε, μας λέγανε, ξανακαταταγήτε μας λέγανε!!!"
απειρη ζεστη (λιγο πριν φτασουμε στο καφε εφαγε ενα κουτουλιδι ο Θωμας λογο ζεστο-μαστουρας που ηταν ολο δικο του :blush: ) ...πολλα καφεδακια...και πολυ γελιο :)
Χαρηκα πολυ που γνωρισα κανουργιες & συμπαθητικες φατσες...αλλα & για τις γνωστες που ειχα καιρο να δω :)
Πανο...που θα εχεις φτασει τετοια ωρα την αλλη βδομαδα ρε? :look: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
blackbusa
28/07/2008, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
Πανο...που θα εχεις φτασει τετοια ωρα την αλλη βδομαδα ρε?
Bologna.....:blush:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer:
Διοδια Αθηνων-Κορινθου.. :lol: :lol: :lol:
blackbusa
28/07/2008, 16:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Διοδια Αθηνων-Κορινθου..
ρε....δεν θα ειναι μαζι μας ουτε ο animal ουτε ο Αλχιμηστης....:winka:
στο Ριο μαλλον......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: