View Full Version : Shoei Xr-1000
Αγαπητοί συμφορουμήτισσες/τες. Εδώ και καιρό έχω πάρει ένα SHOEI XR 1000 από FCmoto.de
Δεν ξέρω πως και τί έγινε, όμως το κρανάκι αυτό, αν και αρκετά καλό, με ταλαιπωρεί με το λουράκι που κουμπώνει στο λαιμό.
Συγκεκριμμένα δεν έχει διακοπτάκι, αλλά 2 δαχτυλίδια, στα οποία πρέπει να περνάω τις άκρες του ιμάντα, μέχρι να σφίξει (όσοι το έχουν γνωρίζουν καλά).
Αν και δένει πολύ καλά, το θεωρώ τουλάχιστον μαλακία το σύστημα αυτό και με ταλαιπωρεί κάθε φορά, επειδή όταν το φοράς δεν βλέπεις που περνάς τι!
Προτιμώ τα διακοπτάκια. Με ένα Click τελείωσες.
Κι ερωτώ. Υπάρχει κανα Add-on που να βάζει στα λουριά διακοπτάκι, αντί για τα δαχτυλίδια ?
:confused:
Ευχαριστώ ...
Το σύστημα με το δαχτυλίδι είναι το ασφαλέστερο & ευκολότερο στο κούμπωμα του.
Με το καιρό θα το συνηθίσεις.
:wave2:
Σε ευχαριστώ για την απάντηση Mike.
Έχω ήδη συμβιβαστεί. Απλά έλεγα μήπως το Ελληνικό διαμόνιο κατάφερνε κάποια κομπίνα.
(κάτι σαν το σύρμα που θεωρείται Ελληνική εφεύρεση
:rotflmao: :rotflmao: :lol: )
Θυμάμαι οτι είχα διαβάσει εδω μέσα ότι μπορείς να καταργήσεις το D-Ring σύστημα και να βάλεις ένα "διακοπτάκι".. Κάνε μια αναζήτηση.
Πάντως με τον καιρό θα το συνηθίσεις. Εμένα μου είχε πάρει γύρω στις 2 εβδομάδες.. :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Θυμάμαι οτι είχα διαβάσει εδω μέσα ότι μπορείς να καταργήσεις το D-Ring σύστημα και να βάλεις ένα "διακοπτάκι".. Κάνε μια αναζήτηση.
Πάντως με τον καιρό θα το συνηθίσεις. Εμένα μου είχε πάρει γύρω στις 2 εβδομάδες.. :wave2:
Μια και δεν υπάρχει καμία Official μετατροπή από Shoei, τότε σίγουρα θα το κρατήσω ως έχει.
Σε ευχαριστώ id12586
Θοδωρή στη πορεία όταν θα αρχίσεις να το συνηθίζεις θα σου φανεί πολύ καλύτερο απ' αυτό του matisse. (παθών trust me!)
Για πες εντυπώσεις..
(Έτσι και πάμε βόλτα σχεδόν σαν δίδυμοι θα είμαστε... :rotflmao: )
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Μια και δεν υπάρχει καμία Official μετατροπή από Shoei, τότε σίγουρα θα το κρατήσω ως έχει.
Σε ευχαριστώ id12586
Να είσαι καλά :beer:
edit:
Συμφωνώ με τον Respect. Μόλις το συνηθίσεις δεν θα βολεύεσαι με τον διακόπτη. Χώρια ότι με τα D-Ring μπορείς να διαλέξεις πόσο να το σφίξεις (χαλαρό-σφικτό). Πχ οταν πας περίπτερο δεν χρειάζεται να το δέσεις πολύ σφικτά, αλλά σε ένα ταξίδι.. Απο αυτή την άποψη εμένα με βόλεψε πάρα πολύ.
Τι να σας πω ρε παιδιά. Άλλο πράγμα το Shoei. Βέβαια δεν μπορώ να θεωρηθώ και ειδικός μια και ... για 2 χρόνια φορούσα ένα επιοικώς ΑΙΣΧΡΟ κράνος, το matisse (Airoh).
Τώρα αισθάνομαι σα να οδηγούσα Yugo και να πήγα σε Ferrari. Άρα τι να πω ? Δεν θα είμαι αξιόπιστος.
Πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το εξής:
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ. Σα να βελτιώθηκε ο ήχος στα πρίμα !!!! Με λίγα λόγια ακούω ήχους υψηλότερης συχνότητας, που πριν δεν τους άκουγα.
Πιστεύω πως είναι εξαιτίας του γεγονότος πως το XR-1000 έχει, κατά κάποιο τρόπο, χώρο για να μπουν τα αφτιά :rotflmao:
Έτσι ακούω περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο εξαερισμός. Mama mia. Πάρα πολύ καλός. Αισθανόμουν το κεφάλι μου να παγώνει, καθώς κι ένα ρεύμα αέρα στο στόμα μου.
Πολύ καλές εντυπώσεις γενικά.
Ρε Δημήτρη πότε θα κάνουμε τσεκάρισμα το Nikko στο δικό σου ? Ξεχάστηκες μου φαίνεται
Δε ξεχάστηκα καθόλου. Δουλειά.. :(
Πρέπει να το κανονίσουμε το συντομότερο να παραγγείλουμε ένα (έστω και χωρίς δοκιμή) + τα xenon. ( :evil: )
Πήγα και ρώτησα προχθές σε 2 καταστήματα και μου έλεγαν κάτι τρελά για 220 euros :mad:
Στις 11 παίρνω άδεια οπότε θα κανονίσουμε και βολτίτσα άμα μπορείς και εσύ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
xenon 220 euros
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αυτό είναι το σετ για xenon. (με λεπτό ballast)
Αλλά μη ψάχνεις για XT660R HID αλλά γενικότερα για H4-3 Xenon HID π.χ. http://cgi.ebay.co.uk/BI-XENON-HID-CONVERSION-KIT-H4-3-For-Motorcycle-Bike_W0QQitemZ350082260718QQihZ022QQcategoryZ25628QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem στα 30GBR μαζί με μεταφορικά!
TOLISTOLAROS
26/07/2008, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Πχ οταν πας περίπτερο δεν χρειάζεται να το δέσεις πολύ σφικτά, αλλά σε ένα ταξίδι..
:nono: :nono: :nono: Πάντα όσο σφιχτό υποφέρεται.Δεν ξέρεις πότε θα πέσεις/σε ρίξουν,το περίπτερο δεν έχει να κάνει,μιλάω ως παθών...
Φίλε μου, το D-ring κούμπωμα αν δεθεί όπως πρέπει, δεν λύνεται μόνο του.
Ο λόγος που δένουμε το κράνος είναι για μην φύγει σε περίπτωση χτυπήματος και να μην μετακινείται με τον αέρα στα πολλά χλμ.
Οταν μιλάω για χαλαρό δέσιμο, ενοοώ να έχει αέρα απο τον λαιμό σου, μισο δάχτυλο.
file πραγματικα δεν θελει πανω απο βδομαδα να το μαθεις αυτο :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Δε ξεχάστηκα καθόλου. Δουλειά.. :(
Πρέπει να το κανονίσουμε το συντομότερο να παραγγείλουμε ένα (έστω και χωρίς δοκιμή) + τα xenon. ( :evil: )
Πήγα και ρώτησα προχθές σε 2 καταστήματα και μου έλεγαν κάτι τρελά για 220 euros :mad:
Στις 11 παίρνω άδεια οπότε θα κανονίσουμε και βολτίτσα άμα μπορείς και εσύ.
Θα έχω κι εγώ άδεια από τις 2 Αυγούστου και για 3 εβδομάδες !!!
Επομένως θα τα πούμε σίγουρα. Για τις παραγγελίες ό,τι θέλεις. Βάλτο όμως στο μηχανάκι σου πρώτα για να το δοκιμάσεις.