PDA

View Full Version : Xxx-v-strom

Dr.Strom
26/07/2008, 23:10
Χαιρετω τους φιλους και συνοδοιπορους,V-STROMμαδες!

..κανα χρονο μου τριβελιζε το μυαλο η παρακατω-εικαστικη-παρεμβαση ,
το τόλμησα...και το απολαμβανω:sun:
το σχεδιο ταιριαξε αψογα με το "υφος" της μηχανης!
στα μάτια μου εγινε πιο ROCK και πιο SEXY!

scottiesoft
26/07/2008, 23:48
Ναι αλλα δεν την βλέπουμε...

Respect
27/07/2008, 00:50
:a47:

kalant
27/07/2008, 07:12
μηπως την εκανε αορατη? :lol:

costas81
27/07/2008, 16:12
:rolleyes:

cyprs
27/07/2008, 23:01
η φαντασια οργιαζει...... :look:

micele
27/07/2008, 23:12
:a014: :a014:

Dr.Strom
27/07/2008, 23:17
...δεν μου περναει η φωτο,γκαμοτο:confused:

137874

Dr.Strom
27/07/2008, 23:24
...ουφ περασε:D
κι αλλη μια!

137875

Dr.Strom
27/07/2008, 23:33
ελα τωρα που πηρα φορα:cool:

137876

Respect
28/07/2008, 05:13
Ε, όχι..

Πωλείται V-strom 1000 σε υπέρ-άριστη κατάσταση.

:a018:

deusXT
28/07/2008, 06:19
κουκλα την εκανες φίλε.
για πες περισσοτερες λεπτομερειες
που πως ποσο κλπ

Dr.Strom
28/07/2008, 07:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από deusXT
κουκλα την εκανες φίλε.
για πες περισσοτερες λεπτομερειες
που πως ποσο κλπ

ευχαριστω deusXT:wave2:
λοιπον,το σχεδιο ειναι δικο μου,που μου το ζωγραφισε φιλος,επαγγελματιας,με αερογραφο.
κοστος-700 ευρω-

astalavista

cyprs
28/07/2008, 10:06
άγρια ομορφιά .....

XJR_Billy
28/07/2008, 10:13
Πω πω......

ΦΟΒΕΡΗ!!!:beer: :beer:

vestromas
28/07/2008, 11:05
Βαλε και κανενα καγκελο στον τρακτορα που εφιαξες.:lol: :beer: :wave2:

Tpap
28/07/2008, 11:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Strom
κι αλλη μια!

Φίλε, το εργαλείο έγινε ανεπανάληπτο...έχω χάσει τα λόγια μου. Υπέροχη δουλειά και ωραίο το θέμα που σκέφθηκες.

domiemic65
28/07/2008, 14:28
Χωρίς παρεξήγηση εμένα αυτά τα νεκροκεφαλοδρακουλιάρικα σχέδια δεν μου αρέσουν καθόλου... θα προτιμούσα πχ κάτι πιο αφηρημένο... με διάφορα σχήματα κλπ...
Παρ' όλα αυτά δείχνει πολύ καλο ως προς την εκτέλεση.... :wave2:

hristos13gr
28/07/2008, 17:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Χωρίς παρεξήγηση εμένα αυτά τα νεκροκεφαλοδρακουλιάρικα σχέδια δεν μου αρέσουν καθόλου... θα προτιμούσα πχ κάτι πιο αφηρημένο... με διάφορα σχήματα κλπ...
Παρ' όλα αυτά δείχνει πολύ καλο ως προς την εκτέλεση.... :wave2:

+650

πολύ καλή η ιδέα σου αλλά ουτε εμένα μου αρέσει το θέμα...
περί ορέξεως...
:beer: :beer: :beer:

K0K0$
28/07/2008, 18:05
Πολυ ομορφο και προσεγμενο!

...αλλα εγω αλλο ηθελα να ρωτησω...

...εχεις βαψει ΚΑΙ τη ζελατινα στο κρανος;;; Και αν ναι, ειναι διαφανη η μπογια, βλεπεις δλδ απο μεσα ή πρεπει να την εχεις ανοιχτη;

Dr.Strom
28/07/2008, 22:37
Xαιρετω σας:smokin:

ευχαριστω τους φιλους για τα καλα τους λογια,και τις παρατηρησεις:rolleyes:

..το κρανος(νεκροκεφαλη) ειναι δωρο απο Αμερικη.πισω απο τη ζελατινα εχει σιτα που ειναι ζωγραφισμενη,ειναι ωραια δουλεια,ταιριαζει με το νεο look της μηχανης μου-αλλα στο δρομο δεν το φοράω-ειναι too match για τα μετρα μου!!:cool: .. το SHOEI φοραω,καλο και δενει αψογα με το σχεδιο!

καγκελα αναμένονται,τα μαμισια,καλα και πιο χαμηλα!

astalavista

Dr.Strom
28/07/2008, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από hristos13gr
+650

πολύ καλή η ιδέα σου αλλά ουτε εμένα μου αρέσει το θέμα...
περί ορέξεως...
:beer: :beer: :beer:

..σχετικα με το ΘΕΜΑ(δρακαινα)
ειναι αυτο που θεωρω,επιτυχια!!
η κινηση και το υφος του σχεδιου ,εχει δεσει ομορφα με την κινηση και το στυλ της μηχανης!

Elle
07/08/2008, 00:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
...εχεις βαψει ΚΑΙ τη ζελατινα στο κρανος;;; Και αν ναι, ειναι διαφανη η μπογια, βλεπεις δλδ απο μεσα ή πρεπει να την εχεις ανοιχτη;

Ναι την έχει βάψει και τη ζελατίνα, απλά έχει ανοίξει 2 τρύπες η μια αριστερά και άλλη δεξιά για να βλέπει από μέσα. Έλεος!!!:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

ευχαριστω τους φιλους για τα καλα τους λογια,και τις παρατηρησεις

Φίλε είσαι άπαιχτος! Φοβερή δουλειά. Από τους λίγους ανθρώπους που σχεδιάζουν κάτι, το ψάχνουν, το μελετούν αλλά στο τέλος το πετυχαίνουν!

Κανένας
11/08/2008, 12:17
εγώ λέω να μην πω την γνώμη μου :smokin:

byron
11/08/2008, 12:22
Πόσο καιρό έχει να σε χαιρετήσει άνθρωπος στο δρόμο; :look:

Αν σε δεί νύχτα κανείς, μιλάμε για χεζμεντέν τρελλό....

Road67
11/08/2008, 12:37
Εγω δε θα σε αποπαρω φιλε μου. Μπραβο σου που το εψαξες και που το πετυχες. Φαινεται καλη δουλεια. Σε αλλους θ' αρεσει το θεμα και σε αλλους οχι. Ενω αλλοι παλι δεν αρεσκονται στο να διαφοροποιειται καποιος. Εμενα μου αρεσει και το φανταζυ και το σουρρεαλ αλλα η ενσταση μου αφορα τα πετραδακια, τις πτωσεις [απο τους διαφορους που παρκαρουν χωρις να κοιτανε τι ειναι πισω τους] και την κλοπη, η ακομη και το βανδαλισμο. Γιατι ειναι ασυνηθιστη η αερογραφια σε μηχανη που δεν ειναι τσοπερ. Να τη χαιρεσαι κι αν δεις ενα μπλε σκουρο fazer σιγουρα θα σε χαιρετησει πονηρα :winka: :beer:

Κανένας
11/08/2008, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
εγώ λέω να μην πω την γνώμη μου :smokin:
Άλλαξα γνώμη και θα την πω :smokin:

Πρώτα από όλα τι συμβολίζει ο δράκος για σένα ? :confused:
Είσαι τσινεζος ? ασπάζεσαι την τσινέζικη κοσμοθεωρία, θρησκειολογία ,φιλοσοφία? (κουζίνα? :p )

Στην θέση σου, θα πρόσεχα πολύ, έξω από εκκλησιές τύπου Ι Δημήτρη, Ι Γιώργη :evil:

Έχει σημασία φίλε μου το σημαίνον και το σημαινόμενο :a024:

Επίσης θα έκανα κάτι και με την εμφάνιση τις εξάτμισης του κάτω κυλίνδρου, γιατί τώρα δείχνει πολύ άσχημη

Επίσης δεν ξέρω αν φταίει η νυκτερινή φωτογράφηση με τον συνδυασμό χρήσης αστραπής (flash) αλλά ενώ οι φολίδες του ιπταμένου ερπετού στα πίσω καπάκια δείχνουν κάπως ... φυσιολογικές, μπροστά μου θυμίζουν πούπουλα :a13:

υγ
Μην δίνεις σημασία στα παραπάνω γιατί τα έγραψα με καλή διάθεση :beer:

domiemic65
11/08/2008, 15:53

Είσαι τσινεζος ? ασπάζεσαι την τσινέζικη κοσμοθεωρία, θρησκειολογία ,φιλοσοφία? (κουζίνα? :p )

Στην θέση σου, θα πρόσεχα πολύ, έξω από εκκλησιές τύπου Ι Δημήτρη, Ι Γιώργη :evil:

Επίσης θα έκανα κάτι και με την εμφάνιση τις εξάτμισης του κάτω κυλίνδρου, γιατί τώρα δείχνει πολύ άσχημη

Επίσης δεν ξέρω αν φταίει η νυκτερινή φωτογράφηση με τον συνδυασμό χρήσης αστραπής (flash) αλλά ενώ οι φολίδες του ιπταμένου ερπετού στα πίσω καπάκια δείχνουν κάπως ... φυσιολογικές, μπροστά μου θυμίζουν πούπουλα :a13:

υγ

Αre you English?????:rotflmao:

+1 για την εξάτμιση...

taksidiotis25
13/08/2008, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Φίλε, το εργαλείο έγινε ανεπανάληπτο...έχω χάσει τα λόγια μου. Υπέροχη δουλειά και ωραίο το θέμα που σκέφθηκες. σιγουρα,πρεπει να ειναι το μοναδικο:p
ελατε τωρα μην τρελαθουμε,ενταξει on off μηχανη ειναι οχι καμια harley,προς Θεου δεν με ενοχλει εμενα και φυσικα γουστα του καθενα ειναι,εγω παντως καγκουρικο μηχανακι δεν θα δημιουργουσα.και παλι γουστα ειναι αυτα.

Κανένας
13/08/2008, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Αre you English?????:rotflmao:

Δεν έχω καμία σχέση με την ινγκλαντερα
Αν εννοείς αν είμαι κακιασμενη αδελφή… για το κακιασμένη το συζητάμε … :smokin:

Το θέμα όμως είναι το σημαίνον και το σημαινόμενο

Τι είναι αυτό που κάνει τον φίλο μας, να πιστεύει, ότι μια πάπια Πεκίνου μεταμφιεσμένη σε δράκο, τον κάνει πιο σέξι και πιο ροκ?

Νεκροκεφαλές, δράκοι και παρόμοια σημειολογία, ταιριάζει στο δήθεν στυλ, των δήθεν μηχανών… τύπου τσοπερ

LARISEOS
13/08/2008, 12:18
και εγω νωμηζω πωσ το χαλαει καπωσ η νυχτερινη φοτο,,,, δεν μπορω να εκφραστο φενεται λιγο αγριο αλλα vstom αερογραφια? σηγουρα το εκανεσ γιατι ηστε τοσοι και δεν 8α το χασεισ !!!

:lol: :lol: :lol:

:beer:

παντωσ εμενα μου αρεσε η αερογραφια αλλα προσεχε πετρεσ κτλ γιατι εκανα και εγω ενα κρανοσ και δεν εχει τησ ιδιεσ αντοχεσ!

ΕΠΙΣΗΣ θελω να μου πειτε πωσ σασ φενεται το παρακατω σχεδιο μου για το africa mou!!!!

138979

Κανένας
13/08/2008, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
και εγω νωμηζω πωσ το χαλαει καπωσ η νυχτερινη φοτο,,,, δεν μπορω να εκφραστο φενεται λιγο αγριο αλλα vstom αερογραφια? σηγουρα το εκανεσ γιατι ηστε τοσοι και δεν 8α το χασεισ !!!

παντωσ εμενα μου αρεσε η αερογραφια αλλα προσεχε πετρεσ κτλ γιατι εκανα και εγω ενα κρανοσ και δεν εχει τησ ιδιεσ αντοχεσ!

ΕΠΙΣΗΣ θελω να μου πειτε πωσ σασ φενεται το παρακατω σχεδιο μου για το africa mou!!!! Ωχ :uplate:

Λοιπόν θα απαντήσω μόνο και μόνο, για να εξηγήσουμε λίγο τι σημαίνει το σημαίνον και το σημαινομενο δηλαδή η εικόνα και οι συνειρμοί σε λεύτερη μετάφραση :a2:
Επίσης θα είμαι επιεικής μαζί σου για οι hontes απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες:a24:

έχεις κάνει σοφή επιλογή :a26:

Λοιπόν το κίτρινο είναι το χρώμα του μίσους Επίσης ως συνειρμός το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ταριφας :a26: (στην νότιο Ελλάδα)
Ομολογώ λοιπόν ότι ναι.. ταιριάζει αυτό το χρώμα στην αφρικα Και στους κατόχους της :a9:

Μετά το σχέδιο στο κάνιστρο θυμίζει τις ονυχιές του τίγρη, της εταιρίας που βγάζει στηθόδεσμους και εσώρουχα
ο τίγρης είναι κτήνος της Ασίας (με πολύ αρνητική ενέργεια σύμφωνα με τους τσινεζους και φενγκ σουι) και ουδεμια σχέση έχει με την Αφρική και την αφρικα
συνδύασε τα όλα αφτα και θα καταλάβεις γιατί είναι σοφή επιλογή :bawl:

θέλω δηλώσω ότι οι ιστορίες αυτές και είναι φανταστικές και ουδεμια σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις :a014:

T.R.E
13/08/2008, 14:49
κι αλλη μια!

Το κράνος γαμεί στείλε κανένα λινκ που μπορούμε να βρούμε... :beer: :beer:

LARISEOS
13/08/2008, 22:10
Ωχ :uplate:

Λοιπόν θα απαντήσω μόνο και μόνο, για να εξηγήσουμε λίγο τι σημαίνει το σημαίνον και το σημαινομενο δηλαδή η εικόνα και οι συνειρμοί σε λεύτερη μετάφραση :a2:
Επίσης θα είμαι επιεικής μαζί σου για οι hontes απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες:a24:

έχεις κάνει σοφή επιλογή :a26:

Λοιπόν το κίτρινο είναι το χρώμα του μίσους Επίσης ως συνειρμός το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι είναι ταριφας :a26: (στην νότιο Ελλάδα)
Ομολογώ λοιπόν ότι ναι.. ταιριάζει αυτό το χρώμα στην αφρικα Και στους κατόχους της :a9:

Μετά το σχέδιο στο κάνιστρο θυμίζει την ονυχιές του τίγρη της εταιρίας που βγάζει στηθόδεσμους και εσώρουχα
ο τίγρης είναι κτήνος της Ασίας (με πολύ αρνητική ενέργεια σύμφωνα με τους τσινεζους και φενγκ σουι) και ουδεμια σχέση έχει με την Αφρική και την αφρικα
συνδύασε τα όλα αφτα και θα καταλάβεις γιατί είναι σοφή επιλογή :bawl:

θέλω δηλώσω ότι οι ιστορίες αυτές και είναι φανταστικές και ουδεμια σχέση έχουν με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις :a014:

εισαι ο δευτεροσ που μου λεει για το ταξι ... τοσο φοβο τουσ εχεται παρη εκει κατω τουσ ταριφεσ?
τελοσ παντων εμεισ εδω δεν εχουμε κιτρινουσ ταριφεσ ειναι ασημενια!
τελοσ παντων πιστευω πωσ αμα πευχω το καταλιλο κητρινο 8α ειναι super και με μαυρεσ ζαντεσ!
επισησ δεν ειναι τιγρησ ειναι βεδουινοσ (paris-dakar)

honda = αναπηρια δεν το καταλαβα...... σε ακουω ομωσ ακομα.

SOTHRHS
13/08/2008, 22:17
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...........

LARISEOS
13/08/2008, 22:32
στην υγεια μασ,,,,,,,

εχουμε τοσο σοβαρα πραγματα να κανω ρε μαν,,,,,,αυριο τσιπουρο, πανυγηρι, διαδρομη με μηχανη πλαστηρα, μετα πανηγυρι και μετα παλι σμηξη και μετα παλι παιδακια,,,,και μετα ,πισω και παλι παιδακια,,,,

:beer: :beer: :beer: :beer: ++++++++ amstel...

δεν φταιμε εμεισ ομωσ ρε σει!
:D

SOTHRHS
13/08/2008, 22:39
στην υγεια μασ,,,,,,,

εχουμε τοσο σοβαρα πραγματα να κανω ρε μαν,,,,,,αυριο τσιπουρο, πανυγηρι, διαδρομη με μηχανη πλαστηρα, μετα πανηγυρι και μετα παλι σμηξη και μετα παλι παιδακια,,,,και μετα ,πισω και παλι παιδακια,,,,

:beer: :beer: :beer: :beer: ++++++++ amstel...

δεν φταιμε εμεισ ομωσ ρε σει!
:D TA ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΛΙΓΟΥΡΕΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΟΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

LARISEOS
13/08/2008, 22:47
και εγω εωσ τησ 2 δουλευω μετα φευγουμε 4 μηχανεσ για τετραημερο σχεδων,,,,,,με πολθ πανηγυρι και παιδακι!!!! 8α πασ καπου με μηχανη????

SOTHRHS
13/08/2008, 22:51
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΒΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

LARISEOS
13/08/2008, 23:01
εγω ψιλοβαρε8ικα τα μπανια και λεω να παω χωρια και διαδρομεσ! ητανε να παμε αλονισο αλλα πολυ ακρηβεια εχει πεσει!!

τελικα τρια βραδια 2 στην λιμνη και μια στοθσ φιλιπαιουσ στησ σαμαρινα κοντα 50 ευρο το τρηιμερο!

αμα εχεισ οικογενια καλυτερα κοντα! σπιτακι πασ?

SOTHRHS
13/08/2008, 23:03
ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ

SOTHRHS
13/08/2008, 23:22
ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΠΜ

Dr.Strom
14/08/2008, 22:34

υγ

Ευχαριστω....για την καλη διαθεση:look:
και για την φιλοτιμη προσπαθεια,για χιουμορ!!!....αλλα ποιοτικα το βρισκω- Τσινεζικο!!-:sick:

Dr.Strom
14/08/2008, 23:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Το κράνος γαμεί στείλε κανένα λινκ που μπορούμε να βρούμε... :beer: :beer:

Φιλτατε το κρανος ειναι δωρο απο Αμερικη.
δεν εχω καποιο λινκ

T.R.E
14/08/2008, 23:24
δεν εχω καποιο λινκ

Αν θες πεστου όποιου σου έκανε το δώρο να σου ξανακάνει άλλο ένα επι πληρωμή δικία μου. Έχω γενέθλια 23 Αυγούστου και θέλω να μου κάνω ενα δώρο... :)

Dr.Strom
14/08/2008, 23:26
δεν εχω καποιο λινκ

139033

Dr.Strom
14/08/2008, 23:28

ΕΠΙΣΗΣ θελω να μου πειτε πωσ σασ φενεται το παρακατω σχεδιο μου για το africa mou!!!!

χαιρετω σε!
βαζω και καποιες ημερησιες φωτο!!:)

139034

Dr.Strom
14/08/2008, 23:30
χαιρετω σε!
βαζω και καποιες ημερησιες φωτο!!:)

διακριτικά, η μονογραφη,με τα αρχικα μου Μ.Ζ

139035

Dr.Strom
14/08/2008, 23:31
διακριτικά, η μονογραφη,με τα αρχικα μου Μ.Ζ

..Και μια,φατσα!!

139036

Dr.Strom
14/08/2008, 23:35
Αν θες πεστου όποιου σου έκανε το δώρο να σου ξανακάνει άλλο ένα επι πληρωμή δικία μου. Έχω γενέθλια 23 Αυγούστου και θέλω να μου κάνω ενα δώρο... :)

φιλε,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ:wave2:
αλλα δεν μπορει να γινει αυτο:(

vestromas
14/08/2008, 23:35
Ρε μαγκα!!! Πολυ φοβερο με το φως της μερας. Συγχαρητηρια! Οι πρωτες φωτογραφιες το αδικουν.:beer: :wave2:

T.R.E
15/08/2008, 00:01
φιλε,ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ:wave2:
αλλα δεν μπορει να γινει αυτο:(

OK ευχαριστώ πάντως.Αν έχει τίποτα διακριτικά πάνω,μάρκα μοντέλο κτλ στείλε μου ένα πμ αν θες ώστε να το ψαξω... :beer:

Dr.Strom
15/08/2008, 00:08
OK ευχαριστώ πάντως.Αν έχει τίποτα διακριτικά πάνω,μάρκα μοντέλο κτλ στείλε μου ένα πμ αν θες ώστε να το ψαξω... :beer:

φιλε μου δεν γραφει τιποτα!!
αλλα μπορεις να πας το κρανος σου,σε εναν που κανει αερογραφιες,και να διαλεξεις,χρωμα και σχεδιο!

καληνυχτα,παω μια νυχτερινη βολτα,,φυσαει,και εχει ζορικη φεγγαρια!!:cool:

LARISEOS
17/08/2008, 21:38
πολυ ωραιο ειναι και μαγκικο ,,,,αλλα και πολυ καλη δουλεια!!!!!

το αδικουσε η φοτο πριν........

Dr.Strom
17/08/2008, 22:01
Δεν έχω καμία σχέση με την ινγκλαντερα
Αν εννοείς αν είμαι κακιασμενη αδελφή… για το κακιασμένη το συζητάμε … :smokin:

Το θέμα όμως είναι το σημαίνον και το σημαινόμενο

Τι είναι αυτό που κάνει τον φίλο μας, να πιστεύει, ότι μια πάπια Πεκίνου μεταμφιεσμένη σε δράκο, τον κάνει πιο σέξι και πιο ροκ?

Νεκροκεφαλές, δράκοι και παρόμοια σημειολογία, ταιριάζει στο δήθεν στυλ, των δήθεν μηχανών… τύπου τσοπερ

ΤΣΣ!-ΤΣΣ!
Λοιπον,εισαι ο ΚΑΝΕΝΑΣ
που απο το- κακιασμενη αδελφή-σε ενοχλησε το...κακιασμενη!!!
που βλεπεις την Δρακαινα,για παπια Πεκινου!! (πες μας-τι πινεις!!!)
και λες τις τσοπερ και το στυλ τους-δηθεν- που οι αναβατες τους τις φτιαχνουν μονοι τους,και ειναι τροπος ζωης για αυτους!!

τι να σου πω λοιπον, για ROCK και για SEXY!!!

...ισως οταν γινεις -ΚΑΠΟΙΟΣ-

Dr.Strom
18/08/2008, 22:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πόσο καιρό έχει να σε χαιρετήσει άνθρωπος στο δρόμο; :look:

Αν σε δεί νύχτα κανείς, μιλάμε για χεζμεντέν τρελλό....

:winka: ...μάλλον αναφέρεσαι στο κρανος-νεκροκεφαλη-
δεν το εχω βαλει στο δρομο,δεν μου βγαινει ρε γαμωτο,αλλα θα το δοκιμασω καποια στιγμη,να δω τις αντιδρασεις!!:eyepop:

ειναι φοβισιμο παν τος-λεμε οτι κανεις ληστεία,χωρις οπλο!!...χμμ!:ninja:

astalavista

Dr.Strom
09/01/2009, 09:55
HI drivers

βαλαμε και τα καγκελα!!

Αισθητικά δε μας χαλανε-και μας προστατευουν! :sun:

151934