PDA

View Full Version : Κολληματα γουρια κι ανασφαλειες...

sober
28/07/2008, 12:24
Στη μηχανη μου ''πρεπει '' ΠΑΝΤΑ να εχω κα8αρους κα8ρεφτες..Μπορει η υπολοιπη να ειναι μες στην μπιχλα αλλα οι κα8ρεφτες 8α αστραφτουν ...

Οταν την πηρα ανακαλυψα ενα σχοινενιο σταυρουδακι (προφανως γουρι του προηγουμενου ιδιοκτητη) ... Αν και δεν πιστευω δεν το εχω πειραξει και το αφηνω εκει...

Οταν βαζω νεκρα κοιταω για κανα δυο δευτερολεπτα την ενδειξη να σιγουρευτω οτι εχει μπει πριν αφησω το συμπλεκτη παρ' ολο που εχω καταλαβει πως εχει μπει...

Οταν κατεβαζω σε πρωτη παταω παλι 2-3 φορες για να σιγουρευτω πως στανταρ ειμαι στην πρωτη αν και το ξερω ηδη...

Ο κολλητος μου ο Ροσσι (ενας Ιταλος μωρε που του δειχνω ενιοτε καποια πραγματα.. :hypnotize :uplate: :lol: :rotflmao: ) ακολου8ει συγκεκριμενη ''ιεροτελεστια'' κινησεων που ''πρεπει'' να κανει πριν τον κα8ε αγωνα...

Γουατ αμπαουτ γιου ???? :D

Stergios69
28/07/2008, 12:26
Αυτό με τις ταχυτητες στην πρώτη το κάνω και γω... :wave2:

Cpt. Haddock
28/07/2008, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober

Νεκρά...

Συμπλέκτης, μίζα

Κράνος, γάντια και δρόμο :wave2:

catmaster
28/07/2008, 12:31
Σε παλιές εποχές ...

μπύρα κουτάκι ,τζούρα , ρέψιμο , κλειδιά στη μηχανή , τζούρα , ρέψιμο , βάζω μπροστά , τζούρα , ρέψιμο , τζούρα , τέλειωσε το κουτάκι , ρέψιμο , μπάσκετ το κουτάκι στο τενεκέ (ταυτόχρονα με ρέψιμο) , ζεστάθηκε το εργαλείο , καρύδι το γκάζι ταυτόχρονα με ρέψιμο .....

(δεν τη παλεύαμε κάστανο εκείνα τα χρόνια... )

road spirit
28/07/2008, 12:32
Οταν βαζω νεκρα κοιταω για κανα δυο δευτερολεπτα την ενδειξη να σιγουρευτω οτι εχει μπει πριν αφησω το συμπλεκτη παρ' ολο που εχω καταλαβει πως εχει μπει...

Οταν κατεβαζω σε πρωτη παταω παλι 2-3 φορες για να σιγουρευτω πως στανταρ ειμαι στην πρωτη αν και το ξερω ηδη... ama exeis kawasaki ... :p :p

all right
28/07/2008, 12:32
-Πριν ξεκινησω παντα κανω τον σταυρο μου (στο αυτοκινητο οταν μπαινω δεν τον κανω)
-πριν ξεκινησω ανοιγω το πορτ-μπαγκαζ του αυτοκινητου και με ενα δερμα που εχω μαζευω την σκονη απο σελα,ντεποζιτο και καθρεφτες (και ας την εχω πλυνει χθες)
-περιπου εκατο μετρα πριν φτασω στον προορισμο μου λυνω το κρανος για να ....δροσιστει ο λαιμος ( ε ρε τρελλα)
-και σχεδον παντα οταν παω να παρκαρω την μηχανη στην πυλωτη βγαζω το ποδηλατο του πιτσιρικα που μενει στον απο πανω οροφο καθως δεν εννοει να καταλαβει οτι εκει βαζω την μηχανη μου (αυτο δεν ειναι συνηθεια ειναι αναγκαστικη μαλακια)

id12586
28/07/2008, 12:33

Ο κολλητος μου ο Ροσσι (ενας Ιταλος μωρε που του δειχνω ενιοτε καποια πραγματα.. :hypnotize :uplate: :lol: :rotflmao: ) ακολου8ει συγκεκριμενη ''ιεροτελεστια'' κινησεων που ''πρεπει'' να κανει πριν τον κα8ε αγωνα...

Τα κάνω αυτά πάντα! Μεγάλα κολλήματα!

Στη μηχανη μου ''πρεπει '' ΠΑΝΤΑ να εχω κα8αρους κα8ρεφτες..Μπορει η υπολοιπη να ειναι μες στην μπιχλα αλλα οι κα8ρεφτες 8α αστραφτουν ...

Οταν κατεβαζω σε πρωτη παταω παλι 2-3 φορες για να σιγουρευτω πως στανταρ ειμαι στην πρωτη αν και το ξερω ηδη...

Αντίθετα με αυτά έχω πρόβλημα. Δεν έχω πρώτον καθρέφτες :rotflmao:
και ποτε δεν σιγουρεύω ότι έχω πρώτη. Έχω ξεκινήσει με δευτερά περίπου όσες φορές ξεκινάω με πρώτη! :eyepop: :lol:

sober
28/07/2008, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
ama exeis kawasaki ... :p :p

Εμενα τουλαχιστο δουλευουν τα ηλεκτρικα για να βλεπω τις ενδειξεις..:lol: :lol: :lol: :wave2:

sober
28/07/2008, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Έχω ξεκινήσει με δευτερά περίπου όσες φορές ξεκινάω με πρώτη! :eyepop: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: γ@ματο....:lol: :lol:

Bavarian
28/07/2008, 12:39
Κολληματα γουρια κι ανασφαλειες...

δεν έχω...

βάζω βενζίνη πατάω μίζα και δρόμο :D

Nefos
28/07/2008, 12:41
Κάτσε να σκεφτώ....μια κάτω όλες πάνω δεν είναι?..
:p :p

arxaios
28/07/2008, 12:45
Λοιπόν ................
Κλείνω συναγερμό ............... κλειδί, συμπλέκτης, βάζω μπρος ..............
Φοράω κράνος και άλλα συμπράγκαλα μέχρι να ζεσταθεί το μοτέρ !!!

Καλημερίζω τον Αρμένη γείτονα που ΠΑΝΤΑ θα βγάλει την κεφάλα του να δει τι γίνεται (λειτουργεί και σαν αντικλεπτικό) ............
Αμέσως μετά θα βγει και η ΚΟΥΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ από απέναντι, η οποία - στο θεό που πιστεύετε - μου έχει κάνει παρατήρηση για το ότι η μηχανή κάνει θόρυβο !!! :lol: :hypnotize :eyepop: :dizzy: :confused: ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ αλλά την σιχτηρίζω (Πάντα με χαμόγελο) !!!

Αυτά όλα ΣΤΑΝΤΑΡ διαδικασία !!!

Να τονίσω ότι η μηχανή έχει τις μαμά εξατμίσεις επάνω και ότι ποτέ και κανείς δεν μου έχει κάνει παρατήρηση για θόρυβο !!!
Αύριο όμως μπαίνουνε τα Yoshimura ............:evil: :evil: :evil:

liakaros
28/07/2008, 13:01
Ρε παιδια οσο αφορα τον Ροσσι...

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πριν κατσει συνεχεια βγαζει το βρακι απο τον κ@λο του(σαν τις γκομενες ενα πραγμα)

και στη συνεχεια πιανει και βαζει τα απαυτα του σε συγκεκριμενη θεση(για το ξεκαρφωμα προφανως)...

το εχει δει κανεις αλλος η μονο εγω τα βλεπω αυτα:confused:

sober
28/07/2008, 13:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ρε παιδια οσο αφορα τον Ροσσι...

αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πριν κατσει συνεχεια βγαζει το βρακι απο τον κ@λο του(σαν τις γκομενες ενα πραγμα)

και στη συνεχεια πιανει και βαζει τα απαυτα του σε συγκεκριμενη θεση(για το ξεκαρφωμα προφανως)...

το εχει δει κανεις αλλος η μονο εγω τα βλεπω αυτα:confused:

:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ω...ναι...το βλεπουμε κα8ε φορα....

TOLISTOLAROS
28/07/2008, 13:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Σε παλιές εποχές ...

μπύρα κουτάκι ,τζούρα , ρέψιμο , κλειδιά στη μηχανή , τζούρα , ρέψιμο , βάζω μπροστά , τζούρα , ρέψιμο , τζούρα , τέλειωσε το κουτάκι , ρέψιμο , μπάσκετ το κουτάκι στο τενεκέ (ταυτόχρονα με ρέψιμο) , ζεστάθηκε το εργαλείο , καρύδι το γκάζι ταυτόχρονα με ρέψιμο .....

(δεν τη παλεύαμε κάστανο εκείνα τα χρόνια... ) :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :a5: :a23: :a46: :a46: :bigcry: :rotflmao: :bigcry:
Κανα κλ@νίδι έπαιζε μπόνους;:lol: :lol :beer:

liakaros
28/07/2008, 13:19
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ω...ναι...το βλεπουμε κα8ε φορα....

Α, οκ...

Να μην παω να το κοιταξω δλδ...οκ...οκ...

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao:

thou-vou
28/07/2008, 13:26
βάζω μπροστά...
κάθε φορά πιστεύω ότι κάτι δεν ακούγεται καλά...
ζεσταίνω τα χέρια με διατάσεις δεξιά αριστερά και ανοιχτές τις παλάμες για να μην πάθω καμια θλάση από απότομο μούτζωμα...
σβήνω τσιγάρο...
ανάβω άλλο...
βάζω το κράνος μέχρι τη μέση για να μπορεώ να καπνίζω...
δυο στενά μετά πετάω το τσιγάρο και φοράω κανονικά το κράνος...
ενα στενώ μετά το δένω κιόλας...
ευχαριστώ...

hornet
28/07/2008, 13:50
Παλιες εποχες

1.Ρευματοδοτηση:
βαζουμε το κλειδι στη θεση του (το κουναμε λιγακι δεξια αριστερα για να πιασει επαφη (kawasaki γαρ)) βλεπουμε το λαμπακι της νεκρας αναβει;τοτε εχουμε δυο περιπτωσεις ειτε εχω ταχυτητα μεσα ειτε δεν πιανει το κλειδακι...δοκιμαζουμε εχει ταχυτητα σπρωξιμο μπρος πισω το μηχανακι τσουλαει αρα δεν εχει ταχυτητα κουναμε το κλειδακι πιανει αναβει το πρασινο φωτακι (αμα εχει καει το λαμπακι παμε σε υπορουτινα 2 --γραφουμε την ανω διαδικασια στα @@ μας και παταμε την μιζα)
2.Εκκινηση κινητηρα
A) Παταμε την μιζα και κανουμε το σταυρο να παρει με την μια!!!!:bawl:
Εαν παρει με την μια εχει καλως τραβαμε και δυο γκαζιες να μας ακουσει η γειτονια με την εξατμιση μας davil ελευθερη αλλα και να φυγουν και τα γρεζια!!:rotflmao: κοιταμε πισω απο τον μοναδικο καθρεφτη μας βαζουμε πρωτη στο κιβωτιο (κλανκκκκκ παλαιο σασμαν και kawasaki) και φευγουμε να παμε στο καλο (τα φρενα δοκιμαζονται κατα την καταβαση απο το πεζοδρομιο !)
B)Παταμε την μιζα αλλα δεν παιρνει με την μια μπροστα...δεν υπαρχει σωτηρια μιας και η εμπειρια εχει δειξει οτι δεν παιρνει μετα με τιποτααααα:a4:
Ενας ειναι ο δρομος ο μονοδρομος κατηφορα και σπρωξιμο ευτυχως υπαρχει η προαπαιτουμενη κλιση (μιας και τα 200+ κιλα του gpz δεν θελουν ισιωμα και σε συνδυασμο με τα δικα μου 65 κιλα ειναι καθαρα ανισος αγωνας!!!:a9: )
Τοποθετουμε το μηχανακι στην αρχη της κατηφορας τσεκαρουμε τον δρομο για μπεκατσες, γατια, σκυλια ,παιδια ,γιαγιαδες ,παπουδες ,κυρατσες με αμαξι που περιμενουν να πλησιασεις για να πεταχτουν και να σου πουν μετα δεν σε ειδα...ξανατσεκαρουμε τα φρενα βαζουμε δευτερα στο κιβωτιο (κραααακκ) και σπρωχνουμε με το συμπλεκτη πατημενο στην κατηφορα (σημειωση:δεν αφηνουμε το μηχανακι μονο του το κραταμε:a38: ) οταν η ταχυτητα του οχηματος εξομειωθει με την ταχυτητα που μπορουμε να τρεξουμε τοτε με αψογο κινεζικο ζογκλερικο καβαλαμε αλλα καθομαστε ορθιοι και σκαμε στην σελα με ολο μας το βαρος :a029: και αμολαμε ταυτοχρονα τον συμπλεκτη,δεν προσπαθουμε να αποσυμπλεξουμε γλυκα τον αμολαμε στεγνα και παιρνει ,εαν δεν παρει παμε παλι στο Β με την μονη διαφορα οτι πρεπει να ξανανεβουμε την ανηφορα πλεον σπρωχνοντας το θηριο!!
Μετα απο αυτα και αλλα πολλα αποφασιζεις το πετας και πας και παιρνεις παπι (οπως και εγινε και ξαναπαιρνεις τα κιλα σιγα σιγα που τοσο καιρο εχανες με τον ταφο,και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Ευχαριστω που μου τα θυμησατε
Σταθης

sober
28/07/2008, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Παλιες εποχες

B)Παταμε την μιζα αλλα δεν παιρνει με την μια μπροστα...δεν υπαρχει σωτηρια μιας και η εμπειρια εχει δειξει οτι δεν παιρνει μετα με τιποτααααα:a4:
Ενας ειναι ο δρομος ο μονοδρομος κατηφορα και σπρωξιμο ευτυχως υπαρχει η προαπαιτουμενη κλιση (μιας και τα 200+ κιλα του gpz δεν θελουν ισιωμα και σε συνδυασμο με τα δικα μου 65 κιλα ειναι καθαρα ανισος αγωνας!!!:a9: )
Τοποθετουμε το μηχανακι στην αρχη της κατηφορας τσεκαρουμε τον δρομο για μπεκατσες, γατια, σκυλια ,παιδια ,γιαγιαδες ,παπουδες ,κυρατσες με αμαξι που περιμενουν να πλησιασεις για να πεταχτουν και να σου πουν μετα δεν σε ειδα...ξανατσεκαρουμε τα φρενα βαζουμε δευτερα στο κιβωτιο (κραααακκ) και σπρωχνουμε με το συμπλεκτη πατημενο στην κατηφορα (σημειωση:δεν αφηνουμε το μηχανακι μονο του το κραταμε:a38: ) οταν η ταχυτητα του οχηματος εξομειωθει με την ταχυτητα που μπορουμε να τρεξουμε τοτε με αψογο κινεζικο ζογκλερικο καβαλαμε αλλα καθομαστε ορθιοι και σκαμε στην σελα με ολο μας το βαρος :a029: και αμολαμε ταυτοχρονα τον συμπλεκτη,δεν προσπαθουμε να αποσυμπλεξουμε γλυκα τον αμολαμε στεγνα και παιρνει ,εαν δεν παρει παμε παλι στο Β με την μονη διαφορα οτι πρεπει να ξανανεβουμε την ανηφορα πλεον σπρωχνοντας το θηριο!!
Μετα απο αυτα και αλλα πολλα αποφασιζεις το πετας και πας και παιρνεις παπι (οπως και εγινε και ξαναπαιρνεις τα κιλα σιγα σιγα που τοσο καιρο εχανες με τον ταφο,και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Σταθης

Ναι ρε γμτ...εχεις δικιο...ευτυχως υπηρξε φιλος που με βοη8ησε αλλιως 8α επρεπε να 8ε8ω με τιποτα κοτρωνες μπας κι αυξησω λιγο το βαρος μου...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΑ!! να σημειω8ει παρακαλω οτι ΔΕΝ αποτελει ρουτινα και συνεβη 2-3 φορουλες....:blush: :blush:

sniper
28/07/2008, 14:05
Ναι ρε γμτ...εχεις δικιο...ευτυχως υπηρξε φιλος που με βοη8ησε αλλιως 8α επρεπε να 8ε8ω με τιποτα κοτρωνες μπας κι αυξησω λιγο το βαρος μου...:bigcry: :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :lol:

ΑΛΛΑ!! να σημειω8ει παρακαλω οτι ΔΕΝ αποτελει ρουτινα και συνεβη 2-3 φορουλες....:blush: :blush:

Κοπελιά; Ο τύπος από πάνω μιλάει για μηχανάκι ηλικίας μεγαλύτερης της δικιάς σου...... ε ακόμα κι η Καβασάκι θα περίμενε κανένας να έχει εξελίξει τα μοτέρ της.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
28/07/2008, 14:12
hornet πολύ πλάκα!!!:beer:

HONDA XR500R 1984

Βγάζουμε τα πέταλα...
Όλα!!!
Ένα, ένα γιατί το εργαλείο ΔΕΝ κλειδώνει.
ΔΕΝ τοποθετούμε το κλειδί στην κλειδαριά γιατί δεν υπάρχει (ούτε κλειδί ούτε κλειδαριά).
Κουνάμε πέρα-δώθε το άλογο για να βεβαιωθούμε ότι έχει βενζίνη (βασικά βαριόμαστε να ανοίξουμε την τάπα του πλαστικού ρεζερβουάρ).
Που ΔΕΝ κλειδώνει.
Πατάμε αποσυμπιεστή.
Βρίσκουμε την συμπίεση.
Αφήνουμε αποσυμπιεστή.
Αν και ξέρουμε ότι δεν θα πάρει μπροστά, πέφτουμε με όλο το βάρος μας πάνω στη μανιβέλα προσπαθώντας (μάταια) να τη σπάσουμε.
ΔΕΝ παίρνει!:rolleyes: (Τι έκπληξη!)
Αποσυμπιεστής πατημένος. Ανοιχτό τέρμα το γκάζι. 10-15 γρήγορες μανιβελιές για να ξεμπουκώσει.
Αφήνουμε αποσυμπιεστή. Βρίσκουμε με το πόδι συμπίεση.
Πατάμε αποσυμπιεστή.Την "σπάμε" 1 χιλιοστό. Αφήνουμε αποσυμπιεστή.
Και ως μέγα θαύμα, το κτήνος παίρνει μπροστά.
Βρίζουμε τη HONDA και τις κατασκευές της και πάμε βολτίτσα απολαμβάνοντας το ομορφότερο μηχανάκι ολών των εποχών.

:D :D :D :D :p

arxaios
28/07/2008, 14:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Παλιες εποχες
.....και ορκιζεσαι να μην ξαναπαρεις ποτε kawasaki,οπως και εγινε!!!!)

Σταθης

+1 από εδώ !!!
Το 600 είχες σαν εμένα ;;;
Ήθελε και 1 φλάντζα ΚΑΘΕ χρόνο ..........

Τρμερός ήχος και σίγουρα μηχανάκι με χαρακτήρα !!!
:wave2:

hornet
28/07/2008, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
+1 από εδώ !!!
Το 600 είχες σαν εμένα ;;;
Ήθελε και 1 φλάντζα ΚΑΘΕ χρόνο ..........

Τρμερός ήχος και σίγουρα μηχανάκι με χαρακτήρα !!!

gpz 550 unitrak (82-83)

MikeG
28/07/2008, 14:30
:smokin:

137899

alximistis
28/07/2008, 14:48
Το μόνο που κάνω είναι να βεβαιωθώ πως το κέρμα από το ασήμωμα είναι εκεί. Κι αυτό όχι κάθε φορά που ανεβαίνω πάνω της αλλά συνήθως το πρωί.
και στα μεγάλα ταξίδια της ρίχνω ένα χάδι στο ρεζερβουάρ και στη σέλα. ένα "ευχαριστώ" δηλαδή. :)

Jo.Da.
28/07/2008, 14:54
Standard κόλλημα που τρώω όταν φτάνω στον προορισμό μου είναι να τσεκάρω 3 και 4 φορές αν το stand έχει ''κουμπώσει'', ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για στατική πτώση...(εδώ δεν ισχύει το γνωμικό ''ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται...'':cry: )

Γενικά θρήσκο δεν θα με χαρακτήριζα, αλλά το μόνο εκκλησάκι στο οποίο κάνω σταυρό όταν περνάω είναι της Αγίας Αικατερίνης στις στροφές του Δομοκού...

gcrook
28/07/2008, 17:55
Εγω πριν καβαλησω μυριζω τις μασχαλες μου για να βεβαιωθω.
Μην παμε και απλυτοι στο μαστορα.

blackbusa
28/07/2008, 18:22
Το μονο γουρι που εχω ειναι ενα ασημενιο σε σχημα απο σταυρου που μου εκανε δωρο η μητερα μου....αν και δεν πολυπιστευω....μαλλον κανει δουλεια γιατι απο τοτε ουτε χαζοπεσιματα δεν ειχα, ουτε ηρθε ξανα απο πισω ενα κοπανος με Tdm,και παραλιγο να μου κοψει το ποδι....ετος 2002...zzr1100...

βεβαια ειναι κατι σαν ιεροτελεστεια σταση για τσιγαρο/α στον Σειριο η στα Μεγαρα μετα απο μακρινο ταξιδι....

ολα τα υπολειπα δεν τα αφηνω ουτε στην τυχη ουτε στην μοιρα....η ετσι ελπιζω και νομιζω δηλαδη....

υ.γ.δυστηχως το σταυρουδακι ειναι μονο στα κλειδια του Busa....και με το παπι εχουμε κανει 3-4 επαφες με το εδαφος.....

dimokritos
28/07/2008, 20:41
ποτέ μα ποτέ δεν οδηγάω αν δεν έχω το κινητό μαζί μου. ακόμα και ξεφόρτιστο ή κλειστό. νόμος απαράβατος. τις 2 φορές που δεν το είχα έπεσα.. :sad:

dammed_kittin
28/07/2008, 22:25
σταντ..
2 φορες το ακουσα να σερνεται (τυχερη ειμαι)
ακομα κ στον λεωνιδα οταν ανεβαινω τον ρωταω αν το εχει μαζεψει
κ πλεον ειναι συνηθεια
εγω λεω σταντ
ο λεωνιδας κοιταει
κ μετα βαζει πρωτη...

κ η δευτερη τωρα τελευταια
ανεβαινω στην αφρικα στη θεση του οδηγου,
να βαζω νεκρα, να βαζω μπρος
κ μετα να πηγαινω πισω...

ειχε πλακα παντως
οπως γυριζαμε απο ροβιες
ειχαμε σταματησει καπου κ κανω αυτο που κανω παντα πλεον
κ περνανε 2 παιδια με μηχανες κ κοιταγαν
κ τους πετυχαμε στη χαλκιδα γεματα απορια τα παιδια
κ μετα καταλαβαν οτι δεν φτανει καν το ενα μου ποδι κατω:lol:

xrlantz
29/07/2008, 07:53
χμμ... βενζίνη έχω? για πόσα? θα με φτάσει? σε ποιό βενζινάδικο θα βάλω?
α.. το ΤΣΟΚ!!! κλειδιά κινητά λεφτά χαρτιά? όλα στη θέση τους? φύγαμε!!!

(το λουκέτο το χω βγάλει) :p

devil's animal
29/07/2008, 13:14
ΠΑΝΤΑ κοιταω το λαμπακι του συναγερμου.

αν εχει ηλιο και δεν το αντιληφθω οτι τον εχω ενεργοποιησει,ο διαολος βαραει τοσο δυνατα που πρεπει να απομακρυνθω τουλαχιστον 3 μετρα απο εκει + οτι δεν σταματει με το χειριστηριο και πρεπει να σταματησει μονο του:cry: