View Full Version : διπλωμα
dammed_kittin
28/07/2008, 21:50
να τους σκοτωσει καμια ξανθια που πηρε το διπλωμα με 150 ευρουλακια παραπανω...
δυο φορες εδωσα κ τις δυο με κοψανε...
την πρωτη μου ειπαν οτι δεν ελεγχω στις διασταυρωσεις - χωρις βεβαια να εχω βγει καν απ τον ιπποδρομο δλδ δεν περασα καμια διασταυρωση
κ την δευτερη μου ειπαν οτι στην ευθεια εκανα 14.55 - που ο δασκαλος μετρησε 19.60 (κ την πρωτη εκανα 24.15:eyepop: )
ειναι πολυ αλητες κ μουνοπ@ν@
κ θελω παρα πολυ να τους γ@μησω
κ θα με ενδιεφερε παρα πολυ καμια πληροφορια για το τι παιζει με τη δευτεροβαθμια
που σκεφτομαι να κανω αν ειναι να χασουν τη δουλεια τους...
α κ να αναφερω οτι ενα αλλο παιδι το κοψανε γιατι μια γκομενα το θεωρησε σωστο
να προσπερασει σε μικρο δρομο αλλα διπλης κατευθυνσεως με το κινητο στο αυτι
κ του ειπαν ομορφα κ ωραια "κοβεσαι γιατι δεν σταματησες να την αφησεις να περασει"....
ειναι ξεφτυλες κ ολοι αυτοι πρεπει να μπουν φυλακη...
κ εσυ τυπακο που μου εβγαλες 14.55 κ οδηγας χρονια μηχανες
ελπιζω να εισαι εδω μεσα κ να διαβαζεις...
φιλε αν ειχες λιγη τσιπα πανω σου δεν θα ησουν δημοσιος υπαλληλος!
κ να εισαι σιγουρος οπου πετυχω το cb σου θα στο καψω...
γιατι μ@λ@κ@ με ειδες που ηρθα με το παπι μου
ειδες οτι φοραγα κρανος κ μπουφαν κ κλειστα παπουτσακια 3 το μεσημερι
(που το σπιτι μου απεχει 5χλμ)
σε αντιθεση με εσενα που ησουν με παντελονι κ κοντομανικο πουκαμισο ξεκρανωτος
αλλα αφου δεν τα πηρες με εκοψες σκατοβλαχε...
εσεις κ τα παιδια σας να την βρουν απο αυτους που περασατε γιατι σας λαδωσαν ξεφτυλες :yuck:
LsKostas
28/07/2008, 21:55
αν τον πετυχεις πουθενα αυτον με το cb ριξε ενα τηλ.
Ξερεις τι δημοκρατικα μεσα διαθετω ... :a29:
υγ. Και λιγα λες ...
δινουν στον ιπποδρομο εξετασεις?εγω γιατι εδωσα στο ελληνικο?Γενικα το καλοκαιρι κοβουν πολυ ευκολα...κ τυφλα.
Εγώ δίνω όπου να ναι Α.. έχω ήδη δύο μηχανές, και λίγο πολύ οδηγάω :rolleyes: και σίγουρα δεν γυρνάω in one piece κάθε βράδυ σπίτι λόγω των μαθημάτων.. παρόλα αυτά το βλέπω το ξύλο να πέφτει αφού δεν έχω καμία διάθεση να γλύψω κανέναν. Και εγώ μια από τα ίδια, εκεί που κάνουμε πρακτική 8άρια κτλπ όλες οι σχολές πάω με το χειμωνιάτικο (έχοντας βγάλει τις επενδύσεις), κράνος γάντια και με κοιτάνε με ένα περιφρονιτικό ύφος.. καμιά μέρα θα καρυδώσω κανέναν εκεί.. αλλά το αποκορύφωμα ήταν ένας μαλάκας από μία άλλη σχολή.. να πω ότι οδηγούσες και καμιά ducati, να τα φορούσες γυρνάει και μου λέει για τον εξοπλισμό.. τι του λες?
Τα είπα και ηρέμησα.. για τη γραφειοκρατία του μηχανολογικού σε λίγες ώρες που θα επιστρέψω.. :smokin:
dammed_kittin
28/07/2008, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
δινουν στον ιπποδρομο εξετασεις?εγω γιατι εδωσα στο ελληνικο?Γενικα το καλοκαιρι κοβουν πολυ ευκολα...κ τυφλα.
εξαρταται που μενεις ή που ειναι η σχολη με την οποια δινεις
εγω εδωσα στον παλιο ιπποδρομο
dammed_kittin
28/07/2008, 22:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
αν τον πετυχεις πουθενα αυτον με το cb ριξε ενα τηλ.
Ξερεις τι δημοκρατικα μεσα διαθετω ... :a29:
υγ. Και λιγα λες ...
τωρα που μετακομισα δεν θα τον πετυχω
αλλα αν με αγαπαει ο διαολος
μια μερα να κατεβω θα μου τον ριξει μπροστα μου
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
...
[/B]
:look:
δηλαδη οσοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι......ξετσιπωτοι????:uplate: :uplate:
τελικα οσο ζω μαθαινω:eyepop:
dammed_kittin
28/07/2008, 22:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
:look:
δηλαδη οσοι ειναι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι......ξετσιπωτοι????:uplate: :uplate:
τελικα οσο ζω μαθαινω:eyepop:
δεν εχει τυχει να παω για μια δουλεια
κ να μην θελω να πλακωσω στο ξυλο τον καθε βλακα δημοσιο υπαλληλο
που τον πληρωνω ουτως η αλλως μεσω της εφοριας για να με γραφει
να με αγνοει να μου κανει τη δουλεια μου πιο δυσκολη κ τελικα να μου χαλαει τη μερα :mad:
Καλλιθεα μενω...Γενικα και γω τετοια εποχη ειχα δωσει και με κοψαν γιατι το φαναρι της μοτο δεν ηταν αναμμενο.
Ελα που εγω ισα που καταφερα να τη βαλω μπροστα τετοιο χρεπι που ηταν.Κ γω φουλ εξοπλισμο και μου ζητησαν να τον βγαλω για να βαλω της σχολης το NOVA και το κιτρινο γιλεκο...Καταλαβα οτι ετσι προκοπη δε θα δω και περιμενα να διχρονισει το μικρο διπλωμα...
ειναι γνωστη μια καποια παθογενεια του δημοσιου τομεα--σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου:rolleyes: απο κει και περα καλα ειναι να μην γενικευουμε τοσο απολυτα:rolleyes: υπαρχουν και κει αξιολογοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν και το κανουν:smilea:
αυτα:beer: :beer:
ααα και κατι αλλο:cool:
ελπιζω στα αιτηματα σου στο δημοσιο να μην εισαι τοσο επιθετικη οσο φαινεσαι στα γραφομενα σου γιατι θα ταλαιπωρησαι (παραπανω) αδικα:winka:
για 2οβαθμια μην την ψαχνεις
ρωτησα τον εκπαιδευτη μου οταν εδινα γτ με κοψαν κ μενα 2 φορες κ μου λεει θα σε κανουν γυρω απο ευοσμο μεχρι κεντρο θεσσαλονικης κ θα σε κοψουν 15 φορες
τλκ με θυμιθηκε ο θεος κ μια μερα με πολυ αερα το πηρα :cool:
dammed_kittin
30/07/2008, 16:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdil
ειναι γνωστη μια καποια παθογενεια του δημοσιου τομεα--σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου:rolleyes: απο κει και περα καλα ειναι να μην γενικευουμε τοσο απολυτα:rolleyes: υπαρχουν και κει αξιολογοι ανθρωποι που θελουν να βοηθησουν και το κανουν:smilea:
αυτα:beer: :beer:
ααα και κατι αλλο:cool:
ελπιζω στα αιτηματα σου στο δημοσιο να μην εισαι τοσο επιθετικη οσο φαινεσαι στα γραφομενα σου γιατι θα ταλαιπωρησαι (παραπανω) αδικα:winka:
να πω για σημερα που μας πηραν τηλ απο το δημαρχειο να παμε να πληροθουμε για μια παραγγελια
κ να εχουμε υποχρεωτικα τη σφραγιδα μαζι μας μετα τις 12 κ πριν τη 1 οπωσδηποτε..?
παω 12.30
κ μου λενε οτι δεν μας ειχαν παρει τηλ κ οτι καναμε καποιο λαθος
μια παραγγελια βεβαια που την εχουν παραλαβει απο αυτα που ειδα πριν 6 μηνες
κ ενω θα πληρωναν με αντικαταβολη
οταν πηγαν οι οδηγοι ειπαν οτι θα το γυρισουν σε δοσεις
πραγμα που κανονικα απαγορευεται να γινει
(αλλα δημαρχειο ειναι αυτο)
κ εξι μηνες μετα το δημαρχειο δεν εχει πληρωσει καμια δοση
κ καθε μηνα αντι να ερθουν παμε εμεις κ φυσικα παιρνουμε τα 3 μας
αλλα ειπαμε δημαρχειο ειναι αυτο :mad:
βεβαια δεν πρεπει να ειμαστε επιθετικοι...
καθε φορα που παμε για μια δουλεια
πρεπει να ξερουμε οτι θα παρουμε τ @@@ μας
κ να το παιζουμε κ πολιτισμενοι
ολα αυτα ειναι μικρες μ@λ@κιες
που ταλαιπωρουν αδικα τον κοσμο.... :mad: :mad: :mad: :mad:
βεβαια δεν πρεπει να ειμαστε επιθετικοι...
καθε φορα που παμε για μια δουλεια
πρεπει να ξερουμε οτι θα παρουμε τ @@@ μας
κ να το παιζουμε κ πολιτισμενοι
Παντως μια φορα που χρειαστηκε να παω σε δημοσια υπηρεσια να παραπονεθω γιατι καναν εναμιση μηνα να μου κανουν την μεταφορα τηλεφωνου(επαγγελματικου) με καλο τροπο , καταφερα μετα απο 15 μερες να μην το εχουν βαλει ακομα.
Στους 2 μηνες πηγα στην ιδια υπηρεσια αραξα στο γραφειο του πρισταμενου,του πηρα το καφε απ'το χερι του ριξα κατι μπινελικια και μολις με ειδε οτι θα τον αρπαξω μου ειπε:ετσι δεν προκειτε να βγαλεις ακρη.
Σε μια ωρα ειχα τηλεφωνο.:winka:
devil's animal
30/07/2008, 17:07
το εχουμε απειρες φορες.
ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι ειναι καλυτερο να λαδωνεις για διπλωμα παρα να πας με την αξια σου.
:wave2:
dammed_kittin
30/07/2008, 17:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το εχουμε απειρες φορες.
ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι ειναι καλυτερο να λαδωνεις για διπλωμα παρα να πας με την αξια σου.
τι εχεις απειρες φορες?
ωχ αμαν :D
το εχουμε απειρες φορες.
:nono:
Αν σε εχει αφησει χωρις λογο κατσε εκει και κραξτον μεχρι να βρεις το δικιο σου.
3 φορες εδωσα(μηχανη-ιχ-φορτηγο) και δεν χρειαστηκε να λαδωσω καμια φορα.:wave2:
το εχουμε απειρες φορες.
δυστυχως αλλα ετσι ειναι:(
το θεμα -- και επιμενω -- ειναι που θα πεσεις και κυριως πως --και εσυ--θα το χειριστεις:winka:
απειρα παραδειγματα να αναφερω:winka: και καλες και κακες εμπειρειες:wacko:
τωρα αυτα --θα τους δειρω --θα τους καψω--- θα τους πιασω απο το γιακα μαλλον ευκολοτερα γραφοντε παρα γινοντε:winka:
metaltheo
30/07/2008, 19:24
να τους σκοτωσει καμια ξανθια που πηρε το διπλωμα με 150 ευρουλακια παραπανω...
δυο φορες εδωσα κ τις δυο με κοψανε...
την πρωτη μου ειπαν οτι δεν ελεγχω στις διασταυρωσεις - χωρις βεβαια να εχω βγει καν απ τον ιπποδρομο δλδ δεν περασα καμια διασταυρωση
κ την δευτερη μου ειπαν οτι στην ευθεια εκανα 14.55 - που ο δασκαλος μετρησε 19.60 (κ την πρωτη εκανα 24.15:eyepop: )
ειναι πολυ αλητες κ μουνοπ@ν@
κ θελω παρα πολυ να τους γ@μησω
κ θα με ενδιεφερε παρα πολυ καμια πληροφορια για το τι παιζει με τη δευτεροβαθμια
που σκεφτομαι να κανω αν ειναι να χασουν τη δουλεια τους...
α κ να αναφερω οτι ενα αλλο παιδι το κοψανε γιατι μια γκομενα το θεωρησε σωστο
να προσπερασει σε μικρο δρομο αλλα διπλης κατευθυνσεως με το κινητο στο αυτι
κ του ειπαν ομορφα κ ωραια "κοβεσαι γιατι δεν σταματησες να την αφησεις να περασει"....
ειναι ξεφτυλες κ ολοι αυτοι πρεπει να μπουν φυλακη...
κ εσυ τυπακο που μου εβγαλες 14.55 κ οδηγας χρονια μηχανες
ελπιζω να εισαι εδω μεσα κ να διαβαζεις...
κ να εισαι σιγουρος οπου πετυχω το cb σου θα στο καψω...
γιατι μ@λ@κ@ με ειδες που ηρθα με το παπι μου
ειδες οτι φοραγα κρανος κ μπουφαν κ κλειστα παπουτσακια 3 το μεσημερι
(που το σπιτι μου απεχει 5χλμ)
σε αντιθεση με εσενα που ησουν με παντελονι κ κοντομανικο πουκαμισο ξεκρανωτος
αλλα αφου δεν τα πηρες με εκοψες σκατοβλαχε...
εσεις κ τα παιδια σας να την βρουν απο αυτους που περασατε γιατι σας λαδωσαν ξεφτυλες :yuck:
Κατι τετοιο ειχα περασει και εγω. Οποτε γ@μησε του και το cb, και αν βρεις ευκαιρια κανε του και κανα καλο χουνερι να εχει να σε θυμαται. Αυτοι οι τυπαδες/σες θελουν μια ολοσωμη akrapovic(στο σωστο σημειο) για να στρωσουν.:smokin:
diktiomenos
31/07/2008, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από metaltheo
Κατι τετοιο ειχα περασει και εγω. Οποτε γ@μησε του και το cb, και αν βρεις ευκαιρια κανε του και κανα καλο χουνερι να εχει να σε θυμαται. Αυτοι οι τυπαδες/σες θελουν μια ολοσωμη akrapovic(στο σωστο σημειο) για να στρωσουν.:smokin:
Υπόψην μόνο ότι ορισμένα CB τα έχουν αθώοι ιδιώτες, για παράδειγμα εγώ! Μην ξεσπάσετε σε λάθος μέρος, ε; :dizzy:
devil's animal
31/07/2008, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:nono:
Αν σε εχει αφησει χωρις λογο κατσε εκει και κραξτον μεχρι να βρεις το δικιο σου.
3 φορες εδωσα(μηχανη-ιχ-φορτηγο) και δεν χρειαστηκε να λαδωσω καμια φορα.:wave2:
ρε Πανο, ΔΕΝ θα βρεις το δικιο σου. το αποτελεσμα μετραει. το οτι εσυ θα τον κραξεις,βρισεις,φοβερισεις,χτυπησεις ΔΕΝ θα αλλαξει τιποτα. το πολυ πολυ να κανει τα πραγματα ακομα χειροτερα για σενα. (δικαστηρια,μηνυσεις κ.λ.π)
εχουμε πει...
αν π.χ. τα εξοδα παραστασης ειναι 10€ και το λαδωμα ειναι αλλα 10€. Σε συμφερει να λαδωσεις.
θα δωσεις τα 10 για παρασταση χωρις λαδωμα με τον φοβο οτι θα κοπεις.
αν περασεις μαγκια σου.
αν ομως οχι θα δωσεις αλλα 10 για 2η παρασταση με τον φοβο παλι να κοπεις.
οποτε φτανεις το αρχικο 20 (παρασταση και λαδωμα) με κανεναν φοβο.
αν βεβαια κοπεις και την 2η φορα παει 10 για παρασταση σε αεναο κυκλο.
δινεις λοιπον το 20αρικο εξ'αρχης και ησυχαζει το κεφαλι σου.
αφου ΔΕΝ μαθαινεις απο εκει και αυτοι το εχουν μελετημενο ετσι ωστε να τους συμφερει να παιρνουν τα σιγουρα 20 και να σε περνανε.
diktiomenos
31/07/2008, 18:20
δινεις λοιπον το 20αρικο εξ'αρχης και ησυχαζει το κεφαλι σου.
αφου ΔΕΝ μαθαινεις απο εκει και αυτοι το εχουν μελετημενο ετσι ωστε να τους συμφερει να παιρνουν τα σιγουρα 20 και να σε περνανε.
:wave2: [/B]
Υπάρχει κάτι που λείπει από την εξίσωση σου:
Με τον τρόπο που περιγράφεις, γίνεσαι κι εσύ μέρος του προβλήματος αφού το συντηρείς.
Δεν λάδωσα για κανένα από τα 2 διπλώματα μου. Στο αυτοκίνητο μεν, ήταν τραγική εμπειρία, ήξερα όμως ήδη να οδηγώ κανονικά και απλά έκανα όλα τα "διαδικαστικά" χωρίς να τους αφήσω πάτημα για να με κόψουν. Στη μηχανή ΔΕΝ ήξερα να οδηγώ (το Superfour της σχολής ήταν το πρώτο που οδήγησα, ούτε να παπί πιο πριν!). Οι εξεταστές όμως ήταν τυπικότατοι και ευγενικοί και πάλι το πέρασα. Ούτε καν νύξη για λαδάκι.
Και αν φοβάσαι ότι θα στην φέρουν στα ύπουλα αν δεν πληρώσεις, φέρε ένα φίλο σου με κάμερα να καταγράφει και δώσε τους να καταλάβουν (όχι με "υφάκι", ξεκάθαρα όμως) ότι έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου.
Εν τέλει, βρίσκουν και κάνουν...
Παντως μια φορα προς τιμην των εξεταστων μια φιλη τελειως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ θα εδινε εξετασεις και λαδωσε. Αφου πεταχτηκε απο στοπ και μπηκε και στην αντιθετη λωριδα, την κοψανε.
metaltheo
01/08/2008, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από diktiomenos
Υπόψην μόνο ότι ορισμένα CB τα έχουν αθώοι ιδιώτες, για παράδειγμα εγώ! Μην ξεσπάσετε σε λάθος μέρος, ε; :dizzy:
Οσοι εχουν Honda ειναι ενοχοι:rotflmao: :rotflmao: . Και εγω Honda εχω:smokin:
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=108&page_id=6609
Να και μια είδηση που δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε: δύο μέλη επιτροπής εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών συνελήφθησαν στο κέντρο εξετάσεως υποψηφίων οδηγών του Ελληνικού, κατηγορούμενοι για δωροδοκία. Συγκεκριμένα, με βάση καταγγελία υποψηφίου οδηγού, οι συλληφθέντες ζητούσαν την καταβολή ποσού 400 ευρώ για την επιτυχία του σε πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Μετά την καταγγελία προσημειώθηκαν τα χρήματα και στη συνέχεια μέρος τους βρέθηκε στην κατοχή των καταγγελλομένων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=108&page_id=6609
Να και μια είδηση που δεν έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε: δύο μέλη επιτροπής εξετάσεων υποψηφίων οδηγών και ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών συνελήφθησαν στο κέντρο εξετάσεως υποψηφίων οδηγών του Ελληνικού, κατηγορούμενοι για δωροδοκία. Συγκεκριμένα, με βάση καταγγελία υποψηφίου οδηγού, οι συλληφθέντες ζητούσαν την καταβολή ποσού 400 ευρώ για την επιτυχία του σε πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Μετά την καταγγελία προσημειώθηκαν τα χρήματα και στη συνέχεια μέρος τους βρέθηκε στην κατοχή των καταγγελλομένων, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
:a46:
Αυτο ακριβως εννοω, μετα βλεπουμε αν στρωνουν ολα, αλλα προτιμαμε το λαδι.:yuck:
sergiosm
19/08/2008, 20:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
:a46:
Αυτο ακριβως εννοω, μετα βλεπουμε αν στρωνουν ολα, αλλα προτιμαμε το λαδι.:yuck:
:beer: :beer:
το εχουμε απειρες φορες.
Eγώ σε λίγο καιρό θα δώσω δίπλωμα για κουτάκι. Επειδή ο ελεύθερος μου χρόνος είναι λίγος
και δε μπορώ να παίρνω συνέχεια άδιες από τη δουλεία ζήτησα στον εκπαιδευτή να λαδώσουμε
να ξεμπερδεύω.
Και μου λέει πως από τη σχολή του δε δέχεται να λαδώσει κανείς.
Δηλαδή το δίπλωμα δε παίζει να το πάρω ποτε μου φαίνεται...
dammed_kittin
20/08/2008, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από native
Eγώ σε λίγο καιρό θα δώσω δίπλωμα για κουτάκι. Επειδή ο ελεύθερος μου χρόνος είναι λίγος
και δε μπορώ να παίρνω συνέχεια άδιες από τη δουλεία ζήτησα στον εκπαιδευτή να λαδώσουμε
να ξεμπερδεύω.
Και μου λέει πως από τη σχολή του δε δέχεται να λαδώσει κανείς.
Δηλαδή το δίπλωμα δε παίζει να το πάρω ποτε μου φαίνεται...
το θεμα ειναι αμα ξερεις να οδηγας κ πας με τετοιο υφακι θα το παρεις
αλλα (μιας κ παντα υπαρχει ενα αλλα) αμα πεσεις σε μαλακες δεν το παιρνεις...
κ αυτο που κατηγορω προσωπικα ειναι το "να λαδωσω να ξεμπερδευω"
βεβαια δεν θα πω σε κανεναν τι θα κανει
οποτε οπως κ να χει καλη επιτυχια
Μα εκεί θέλω να καταλήξω.
Δεν έχω καμία διάθεση να λαδώσω!
Αν είμαι χάλια οδηγός και κίνδυνος για τους υπόλοιπους είμαι η πρώτη που θα πω πως δε
θα οδηγήσω.
Το θέμα είναι αν όντως είμαι ικανή να οδηγώ γιατί να με κόψει μια λέρα που θέλει να πάει τη
γκόμενα διακοπές στη Disneyland με δικά μου έξοδα.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο
diktiomenos
21/08/2008, 19:38
να ξεμπερδεύω.
Δεν έχω καμία διάθεση να λαδώσω!
:look: Φάσκεις και αντιφάσκεις...
Μήπως είσαι δικηγόρος φίλε μου?
Γιατί χρησιμοποιείς από τα κείμενα μου μεμονομένες λέξεις.
Επείδη δε θέλω να βρεθώ σε αντιπαραθέσεις, ναι είπα πως άμα είναι να μη με περνάει ο άλλος
γιατί θέλει να τα τσεπώσει ( και τη φερεγγυότητα των περισσότερων εξεταστών και πως
λείτοργούν την ξέρουμε όλοι) θέλοντας και μή είμαι αναγκασμένη να τα σκάσω, γιατί όταν
δουλεύεις δέκα και δώδεκα ώρες την ημέρα πίστεψε με δεν υπάρχει χρόνος για παιχνιδάκια με
τύπους σαν αυτόν που έτυχε η κοπέλα που άνοιξε το post.
Τώρα αν με κόψει κάποιος επειδή πχ παραβίασα STOP καλά θα κάνει και έτσι πρέπει να κάνει και
ας έχω λαδώσει και 2.000 euro και έτσι θα έπρεπε να γίνει στον κάθε άχρηστο που παίρνει
δίπλωμα μόνο γιατί λάδωσε ( και την ώρα της εξέτασης πάτησε μια γιαγία, έριξε κάτω
μηχανάκι,μίλαγε στο κινητό, πέρναγε με κόκκινα κλπ)
dammed_kittin
21/08/2008, 20:37
Μήπως είσαι δικηγόρος φίλε μου?
Γιατί χρησιμοποιείς από τα κείμενα μου μεμονομένες λέξεις.
Επείδη δε θέλω να βρεθώ σε αντιπαραθέσεις, ναι είπα πως άμα είναι να μη με περνάει ο άλλος
γιατί θέλει να τα τσεπώσει ( και τη φερεγγυότητα των περισσότερων εξεταστών και πως
λείτοργούν την ξέρουμε όλοι) θέλοντας και μή είμαι αναγκασμένη να τα σκάσω, γιατί όταν
δουλεύεις δέκα και δώδεκα ώρες την ημέρα πίστεψε με δεν υπάρχει χρόνος για παιχνιδάκια με
τύπους σαν αυτόν που έτυχε η κοπέλα που άνοιξε το post.
Τώρα αν με κόψει κάποιος επειδή πχ παραβίασα STOP καλά θα κάνει και έτσι πρέπει να κάνει και
ας έχω λαδώσει και 2.000 euro και έτσι θα έπρεπε να γίνει στον κάθε άχρηστο που παίρνει
δίπλωμα μόνο γιατί λάδωσε ( και την ώρα της εξέτασης πάτησε μια γιαγία, έριξε κάτω
μηχανάκι,μίλαγε στο κινητό, πέρναγε με κόκκινα κλπ)
δεν θυμαμαι ποιος αλλα καποιος ειπε
πως αμα εγω κ εσυ τους λαδωσουμε τελικα
καλα θα κανουν που θα συνεχισουν να τα παιρνουν...
εγω βρηκα αλλη λυση...
ενω θα μπορουσα να χρησιμοποιησω το κονε μου για να με περασουν αερα
τον χρησιμοποιω για να τους γαμησω
ειμαι τοσο σιγουρη για τον εαυτο μου
κ οτι κανω αυτα που θελουν κ πρεπει
που οταν παω να δωσω για 3η φορα
θα υπαρχει κ η δευτεροβαθμια χωρις ομως να το ξερουν οι εξεταστες
αμα με κοψουν χωρις λογο παλι
θα με δειτε στην tv ....
:D :D :D
dammed_kittin
21/08/2008, 20:38
γειτονισα καλε.... :)
Και πολύ καλά θα κάνεις,
εμένα αν τελικά με κόψουν για μλκιες δε ξέρω τι θα κάνω.
Δε ξέρω αν ακούγεται υπερβολικό το ότι δεν έχω χρόνο αλλά πραγμάτικα έτσι είναι.
Δε μπορώ να το τρέξω το θέμα. Το πολύ πολύ να τον στείλω να μη γαμηθεί ποτέ και να πάω να
δώσω του χρόνου πάλι.
Πες πως είμαι πρόβατο και βρίσκω την εύκολη λύση. Δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να
τρέχω για το κάθε μαλάκα όταν συνήθως ακόμα και οι ώρες που κοιμάμαι είναι πολυτέλεια.
γειτονισα καλε.... :)
Ναι Φαληρό και εγώ :)
(οι σχολές οδήγησης στο Φάληρο είναι για το *^*^** όπως και οι εξεταστες, εγώ ταλαιπορούμαι λίγο πάω στο Πείραια)
diktiomenos
25/08/2008, 13:49
[B]Μήπως είσαι δικηγόρος φίλε μου?
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σ'εμένα αλλά θα απαντήσω:
Όταν πας από πριν με τη νοοτροπία "θα λαδώσω" (γιατί βιάζομαι, γιατί φοβάμαι, οτιδήποτε, ο λόγος είναι αδιάφορος) τότε αυτόματα χάνεις το "δικαίωμα" να παραπονιέσαι για το θέμα γιατί πλέον συντηρείς την κατάσταση. Γίνεσαι κι εσύ μέρος του προβλήματος.-
Θυμήσου το αυτό την επόμενη φορά που βρεθείς σε εκνευριστική κατάσταση σε κάποια σου συναλλαγή με το δημόσιο...