PDA

View Full Version : γυναίκες στο τιμόνι

gozntari
28/07/2008, 23:02
παιδία τις αγαπάμε όλοι ,τις θαμάζουμε για τον τρόπο που σκεφτονται ,πολλές φόρες μας αφήνουν άφωνους .αλλά αλήθεια τώρα τις εμπιστεύεστε στο τιμόνι .οκ .μπορεί να οδηγούν και καλύτερα από κάποιους άντρες .μια δυο να τρέχον και σε αγώνες ,δεν μίλαω για αυτές τις εξαιρέσεις μίλαω, για τις κοπέλες μας ,τις μανάδες μας ,της γειτονιές βρε αδελφέ …για το parking δεν έχουν καμία αίσθηση του μεγέθους του αυτοκινήτου τους .αν μπορεί να παρκάρει νταλίκα και αυτές έχουν smart θα πουν δεν χωραω με απόλυτη συγύρια. αν πάλη δεν χωράνε θα προσπαθήσουν να το βάλουν πάση θησεία .πατανε φρένα σε άσχετες στιγμές κατά την διάρκεια του ταξιδίου και λες τι είδε τώρα αυτοί και παταει έτσι φρένο μπορεί να ήταν μια μικρή ανοιχτή στροφή .πάνε με 80 στην Αθηνών –Κορίνθου .ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ????? για δείτε και αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=qDeQEl8qFTU&feature=related

sergiosm
28/07/2008, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από gozntari
ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ?????

το παλιό θα το έδινες;;

gozntari
28/07/2008, 23:09
σωστό και αυτό ούτε το παλιό .ούτε το ποδήλατο μου τίποτα που να έχει ροδές.

vestromas
28/07/2008, 23:18
Με μια λεξη. ΓΑΓΚΡΕΝΑ!!!

Cpt. Haddock
28/07/2008, 23:18
παιδία τις αγαπάμε όλοι ,τις θαμάζουμε για τον τρόπο που σκάφτονται ,πολλές φόρες μας αφήνουν άφωνους .αλλά αλήθεια τώρα τις εμπιστεύεστε στο τιμόνι ...

έχεις πλάκα πάντως...

γράφεις λες και δεν υπάρχουν γυναίκες στο φόρουμ :lol: :bigcry:

Ξέρω μια-δυο που πουλάνε τσαγάκι σε κάθε στροφή :look:

gozntari
28/07/2008, 23:22
Με μια λεξη. ΓΑΓΚΡΕΝΑ!!!

τι ενοεις vestromas???

gozntari
28/07/2008, 23:31
ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum .δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέργιο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …

http://www.youtube.com/watch?v=WRobsjcsUNg&feature=related

powerphot
28/07/2008, 23:49
ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum .δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέριο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …

Δεν μπορεί, εσένα κάτι σου έκανε κάποια, για να τα λες τέτοια ώρα αυτά............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vestromas
29/07/2008, 00:20
Στην Ελλαδα, οι γυναικες στο τιμονι, ειναι ΓΑΓΚΡΕΝΑ. Ισως και να ευθυνοντε για το 50 τα 100 του κυκλοφοριακου και των μικροατυχηματων και λιγα λεω.
Ολοι ειμαστε εκει εξω και τα ζουμε καθημερινα. Υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις, αλλα δυστηχως ο κανονας ειναι αυτος.
Μεγαλυτερο κουσουρι τους η αναποφασιστικοτητα, το κινητο και η αντιληψη του χωρου, καμια φορα και του χρονου.:lol: :beer: :wave2:

iLia
29/07/2008, 00:25
ελατέ τις εμπιστεύεστε τόσο ώστε να του δώσετε το καινούρια μηχανή ή το αυτοκίνητο ?????

Κι ομως.....εδω κανεις λαθος.

Ξεχνας τους (συνηθως επαγγελματιες) οδηγους/πατεραδες που μαθαινουν τις κορες τους να οδηγουν και μετα τους δινουν και το παλιο και το καινουργιο αυτοκινητο ;)

Αναρωτηθηκε ενας θειος μου καποτε γιατι ο πατερας μου μου εδινε παντα ολα τα αμαξια του...ο πατερας μου αναρωτιοταν γιατι ο θειος μου εδινε το δικο του στον γιο του μετα το πεμπτο τρακαρισμα :lol:

Το γνωστο ανεκδοτο για το παραλληλο παρκαρισμα υποθετω το ξερετε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
29/07/2008, 01:35
Καλε κοριτσια, εδω ειναι το θρεντ που μετραμε τις μαλαπερδες μας;:rolleyes: :alien:

Akatanomastos
29/07/2008, 03:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ισως και να ευθυνοντε για το 50 τα 100 του κυκλοφοριακου και των μικροατυχηματων

αρα για το αλλο 50 τα 100 φταινε οι αντρες:look:

filipp0s
29/07/2008, 06:38
.....πάνε με 80 στην Αθηνών -Κορίνθου ....

και για πε ρε οδηγαρα εσύ με πόσα πας με την πάπια? :a014:

:a12: :a41:

Road67
29/07/2008, 08:46
Δεν εχω κανενα προβλημα να δω μια γυναικα σαν οδηγο, αλλα σιγουρα πολλες δεν ξερουν που πανε και τι κανουν κι αυτο ειναι θεμα πρωτον της γενικοτερης αντιληψης που τις θελει ανωριμες στο τιμονι και το εκμεταλλευονται και δευτερον της αλλης θεωρησης οτι το νινι σερνει καραβι την οποια και παλι εκμεταλλευονται. Σε προσωπικο επιπεδο παντως η μητερα μου, μου εμαθε οδηγηση απο πολυ μικρη ηλικια. Και η κοπελα μου οδηγει πειραγμενο [οχι καγκουρια, the real thing] σε δρομο η ακομη και σε ειδικες. Γενικα βεβαια τηρω παντα τις επιφυλαξεις μου, αλλα δεν ειμαι και προκατειλημενος.

latris mixanis
29/07/2008, 09:27
Αν θες απαντήσεις πάνω στο θέμα ψάξε και βρες τα θρεντάκια που έχουν ανοιχτεί κατά καιρούς...

:a56:

lilipoua
29/07/2008, 10:04
1ον, το θέμα δεν με αφορά.......... ανήκω στις εξαιρέσεις !! :lol: :lol:

ΚΑΙ να παρκάρω ξέρω ΚΑΙ να αλλάζω λάστιχο ( στο παλιό μου αυτοκίνητο άλλαζα και τα τακάκια!!! :D ) !!!
και γενικά, πέρα απο την οδήγηση, πάντα μου άρεσε να ξέρω και μερικά πράγματα για το όχημα που οδηγω!

ΑΛΛΑ.......

...άν μερικοί απο εσάς, έχετε πρόβλημα με το πώς οδηγεί η κοπέλα σας, η μαμά σας, η αδερφή σας κ.λ.π. γιατί λοιπόν δεν έχετε την υπομονή και την καλή θέληση να τους δείξετε 5-6 πράγματα??

Το κακό με τους περισσότερους άνδρες είναι, πως δεν προσπαθούν να σου μεταφέρουν τη γνώση που μπορεί να έχουν, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος φωνάζουν " ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ????" ......αντι να φωνάζεις, πες στον άλλο ποιό είναι το σωστό και για ποιό λόγο !!! Ναι, πιστεψτε με, δεν αρκει το "αυτό γίνεται έτσι, επειδή το λέω εγώ" !!!!!

Ας μη ξαναλέμε πάλι τα ίδια, δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου, απλά υπαρχουν ανάμεσά μας, δυστυχώς και κακοί οδηγοί!!!!

Και σίγουρα, κανείς μας δεν ειναι τέλειος!!!

:wave2:

gdevelek
29/07/2008, 10:11
δεν έχουν αίσθηση του χώρου στο παρκάρισμα

είναι ικανές να πατήσουν φρένο χωρίς τον παραμικρό λόγο, π.χ. πλησιάζοντας σε φανάρι πράσινο σαν καφασάκι

ειναι ικανές να προειδοποιούν με φλας για κάθε "λογική" και "αναμενόμενη" στροφή, εκτός από τη στροφή που θα κάνουν εντελώς αιφνιδιαστικά, εκεί δηλαδή οπου κατ' εξοχήν θα έπρεπε να προειδοποιήσουν, και να προκαλέσουν ατύχημα

είναι υπερβολικα συντηρητικές ως προς ταχύτητες και ούτε καν το αντιλαμβάνονται οπότε και πάλι αιφνιδιάζουν και προκαλούν ατύχημα

μιλάνε στο κινητό όσο οδηγούν πολύ πιο αβασάνιστα

ωστόσο την καφρίλα και τον εγωισμό και την επιθετικότητα πολλών ανδρών δεν τα έχουν

Cpt. Haddock
29/07/2008, 10:40
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Ρε συ gozntari....

Μήπως εκτός απο χυλόπιτα σε τσάγιασε κιόλας η πατρινιά; :a01:

Ειναι κατι παλαβες με ιννοβα που πανε σφαίρα... :evil:

Πολύ απωθημένο ρε παιδί μου :rotflmao:

Lazio
29/07/2008, 10:46
Γυναικες στο τιμονι ο διαολος ζυγωνει :lol: :lol:

Daemon
29/07/2008, 10:47
Σας εχει πιασει η μαλακια παλι μου φαινεται..

Οπως υπαρχουν μαλακες αντρες που κυκλοφορανε στο δρομο με τουτου η μοτοσυκλετα ετσι υπαρχουν και γυναικες.. Αυτο δεν σημαινει οτι ολες η ολοι ειναι το ιδιο.. Παντου υπαρχουν καποιες εξερεσεις.. γιατι πρεπει παντα να συζηταμε το αυτονοητο? Κανει καποια μια μαλακια στο δρομο και λεμε "πουτανες γυναικες" και της βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι ακομα και της σωστες. Και αυτες που οδηγανε πολυ καλυτερα απο αρκετους αντρες. Και που ουτε μιλανε στο κινητο και προσεχουνε στο δρομο.. γιατι πρεπει να μπουν και αυτες στο ιδιο καζανι? Αυτη την συζητηση δεν γινεται και για τους μπατσους, τους "μηχανοβιους" κτλ.? Δεν εχουμε μαθει τιποτα απο αυτες της κουβεντες?

Εμενα γυναικα με εμαθε να οδηγαω αυτοκινητο (οσο εμαθα) και αντρας μου εκανε μαλακια το Σαββατο και τρεχουμε τωρα..

@κροοκι +1 :beer:

peskandritsos
29/07/2008, 10:48
Πριν απο 10 χρονια θα συμφωνουσα με το οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν εκτος εξαιρεσεων.

Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλαξει πολυ και νομιζω οτι ειναι και πιο προσεκτικες και οχι φοβισμενες οπως παλια.

Οι χειροτεροι οδηγοι τωρα ειναι κατι παπουδες και γιαγιαδες 65+ που δεν βλεπουν, ακουν και απο αντανακλαστικα.....:ZZZ:

lilipoua
29/07/2008, 10:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
.....και αντρας μου εκανε μαλακια το Σαββατο και τρεχουμε τωρα..

Τί έπαθες καλέ?? :confused:

latris mixanis
29/07/2008, 10:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
δεν έχουν αίσθηση του χώρου στο παρκάρισμα

είναι ικανές να πατήσουν φρένο χωρίς τον παραμικρό λόγο, π.χ. πλησιάζοντας σε φανάρι πράσινο σαν καφασάκι

ειναι ικανές να προειδοποιούν με φλας για κάθε "λογική" και "αναμενόμενη" στροφή, εκτός από τη στροφή που θα κάνουν εντελώς αιφνιδιαστικά, εκεί δηλαδή οπου κατ' εξοχήν θα έπρεπε να προειδοποιήσουν, και να προκαλέσουν ατύχημα

είναι υπερβολικα συντηρητικές ως προς ταχύτητες και ούτε καν το αντιλαμβάνονται οπότε και πάλι αιφνιδιάζουν και προκαλούν ατύχημα

μιλάνε στο κινητό όσο οδηγούν πολύ πιο αβασάνιστα

ωστόσο την καφρίλα και τον εγωισμό και την επιθετικότητα πολλών ανδρών δεν τα έχουν

Έχω δει κ άντρες τι φοβερή αίσθηση του χώρου έχουν... όπως κ της ταχύτητας ένα πράγμα...

Δε κατάλαβα γιατί θα πρέπει να τρέχουμε, έχουμε να δείξουμε κάτι?? Αυτό είναι συνήθως δικό σας προνόμιο να θέλετε να δείξετε ότι είστε γαμώ, ότι το αμάξι σας γαμεί και σπέρνει, ότι έχει καλά κρατήματα και μπαίνει στις στροφές... κοκ Μη πιάσουμε συζήτηση για τη ταχύτητα γιατί θα είστε φάουλ

Επίσης όπως υπάρχουν γυναίκες οδηγοί που μιλάνε στο κινητό άλλοι τόσοι είναι και οι άνδρες και δε προσέχουν... το φλας το έχουν όλοι... ή θα το βγάζουν ή δε θα το βγάζουν ή θα το βγάζουν την ώρα που θα στρίβουν...

Κακοί και καλοί οδηγοί υπάρχουν και στους άντρες και στις γυναίκες... Έλεος λέμε με το κόλλημα που τρώτε κάποιοι!

castoras
29/07/2008, 11:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από lilipoua
1ον, το θέμα δεν με αφορά.......... ανήκω στις εξαιρέσεις !! :lol: :lol:

ΚΑΙ να παρκάρω ξέρω ΚΑΙ να αλλάζω λάστιχο ( στο παλιό μου αυτοκίνητο άλλαζα και τα τακάκια!!! :D ) !!!
και γενικά, πέρα απο την οδήγηση, πάντα μου άρεσε να ξέρω και μερικά πράγματα για το όχημα που οδηγω!

ΑΛΛΑ.......

...άν μερικοί απο εσάς, έχετε πρόβλημα με το πώς οδηγεί η κοπέλα σας, η μαμά σας, η αδερφή σας κ.λ.π. γιατί λοιπόν δεν έχετε την υπομονή και την καλή θέληση να τους δείξετε 5-6 πράγματα??

Το κακό με τους περισσότερους άνδρες είναι, πως δεν προσπαθούν να σου μεταφέρουν τη γνώση που μπορεί να έχουν, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος φωνάζουν " ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ????" ......αντι να φωνάζεις, πες στον άλλο ποιό είναι το σωστό και για ποιό λόγο !!! Ναι, πιστεψτε με, δεν αρκει το "αυτό γίνεται έτσι, επειδή το λέω εγώ" !!!!!

Ας μη ξαναλέμε πάλι τα ίδια, δεν νομίζω πως είναι θέμα φύλου, απλά υπαρχουν ανάμεσά μας, δυστυχώς και κακοί οδηγοί!!!!

Και σίγουρα, κανείς μας δεν ειναι τέλειος!!!

Προσπάθησα να το κάνω αυτό που λες,αλλά όταν πέρασε ένα στοπ και είδα το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας η φωνή του τρόμου μου βγήκε...έτσι απλά

catmaster
29/07/2008, 11:03
ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ!!! :wacko: :wacko:

(10......9......8.......7......6.......... ) :smokin:

Daemon
29/07/2008, 11:03
Τί έπαθες καλέ?? :confused:

Τιποτα σοβαρο, μαλακιες και τρεχουμε με γραφιοκρατια τωρα.. :wacko: Ολα καλα :beer:

latris mixanis
29/07/2008, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
(10......9......8.......7......6.......... ) :smokin:

Έχω πλυντήριο πιάτων πειράζει?? :confused:

catmaster
29/07/2008, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έχω πλυντήριο πιάτων πειράζει?? :confused:

Για τους άντρες έλεγα .... :blush:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(είδες που είστε ψάρια και τσιμπάτε με τη μία ;;; )

:beer: :beer: :beer:

gdevelek
29/07/2008, 11:10
latris

αν πιστεύεις πως οι κακοί οδηγοί είναι μοιρασμένοι μεταξύ ανδρών και γυναικών 50-50 είναι δικαίωμά σου και δεν θα προσπαθήσω να σε μεταπείσω, κατέγραψα την εμπειρία μου, απλά

τώρα ποιός το 'χει το κόλλημα... παίζεται...

latris mixanis
29/07/2008, 11:13

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

(είδες που είστε ψάρια και τσιμπάτε με τη μία ;;; )

:beer: :beer: :beer:

Μα ιχθυεις είμαι :D :D

:lol: :lol: :lol:

lilipoua
29/07/2008, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Προσπάθησα να το κάνω αυτό που λες,αλλά όταν πέρασε ένα στοπ και είδα το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μας η φωνή του τρόμου μου βγήκε...έτσι απλά

Χωρίς να στη λέω, δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ενώ οδηγούν καλά, δεν έχουν τα "προσόντα" να βοηθήσουν κάποιον να μάθει μερικά πράγματα!

Η φωνή του τρόμου δεν βοηθά, απλά γιατί ο οδηγός αντι να προσέξει και να καταλάβει τί έκανε, κοιτάει εσένα να δει γιατί σκούζεις!!! Γιατί, ας πουμε, δεν σου βγήκε να πεις κάτι πρίν περάσει το στοπ, αφου βλέπεις πως δεν κόβει ταχύτητα?

Μου έχουν τύχει, ευτυχώς λίγα, περιστατικά με νέους οδηγούς ( και ο λόγος που συνοδεύω μερικές φορές είναι γιατί έχω την υπομονή που χρειάζεται) αλλά πάντα προσπαθω να προβλέπω τί θα συμβεί και να προειδοποιήσω τον οδηγό πριν κάνει τη μλκια!! και πάντα με ήρεμο τόνο, του στυλ " έχει στοπ, κόψε κι άλλο και σταμάτα να ελέγξεις πρωτα !! "

lilipoua
29/07/2008, 11:17

κι αυτά, χάλια τα πλένετε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επίτηδες φυσικά, για να γλιτωνετε την αγγαρεία!!

kalant
29/07/2008, 11:31
αντε παλι τα ιδια...

:smokin:

castoras
29/07/2008, 11:41
Μου έχουν τύχει, ευτυχώς λίγα, περιστατικά με νέους οδηγούς ( και ο λόγος που συνοδεύω μερικές φορές είναι γιατί έχω την υπομονή που χρειάζεται) αλλά πάντα προσπαθω να προβλέπω τί θα συμβεί και να προειδοποιήσω τον οδηγό πριν κάνει τη μλκια!! και πάντα με ήρεμο τόνο, του στυλ " έχει στοπ, κόψε κι άλλο και σταμάτα να ελέγξεις πρωτα !! "

Αχ,το είπα έτσι ακριβώς....με ήρεμο τόνο....έχει στοπ....και το αυτοκίνητο απλα τσούλαγε με πιο χαμηλή ταχύτητα προς τη μέση της διασταύρωσης!!!
Χωρίς όμως να λέω ότι κι εγώ έχω τη μεταδοτικότητα για να εξηγήσω στον άλλο πού κάνει το λάθος...:wave2:

Daemon
29/07/2008, 11:45
κι αυτά, χάλια τα πλένετε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Επίτηδες φυσικά, για να γλιτωνετε την αγγαρεία!!

Ρε, ειπαμε, μη τα βαζετε ολα στο ιδιο καζανι. Εγω μια χαρα τα πλενω.. :D

lilipoua
29/07/2008, 11:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Αχ,το είπα έτσι ακριβώς....με ήρεμο τόνο....έχει στοπ....και το αυτοκίνητο απλα τσούλαγε με πιο χαμηλή ταχύτητα προς τη μέση της διασταύρωσης!!!
Χωρίς όμως να λέω ότι κι εγώ έχω τη μεταδοτικότητα για να εξηγήσω στον άλλο πού κάνει το λάθος...:wave2:

Τί να λέμε τότε? μερικοί άνθρωποι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως!!! :lol: :lol: :lol:

sniper
29/07/2008, 12:16
Οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν, όπως και οι άντρες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν.

Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν και στα 2 φύλλα που ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητα ή μηχανές.

lilipoua
29/07/2008, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οι γυναίκες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν, όπως και οι άντρες στην Ελλάδα δεν ξέρουν να οδηγούν.

Ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν και στα 2 φύλλα που ξέρουν να οδηγούν αυτοκίνητα ή μηχανές.

Μ' αρέσει που τα λες έτσι τσεκουράτα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sniper
29/07/2008, 12:36
Μ' αρέσει που τα λες έτσι τσεκουράτα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και τους αλλοδαπούς οδηγούς (κυρίως κάτι παλικάρια από την Αφρική) που νομίζουν ότι οδηγούν στην έρημο.....

devil's animal
29/07/2008, 12:44
:a4: :a12: :a16: :a06: :a022: :a019: :a56:

Bavarian
29/07/2008, 15:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλε κοριτσια, εδω ειναι το θρεντ που μετραμε τις μαλαπερδες μας;:rolleyes: :alien:

:lol: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :bigcry:

Γι αυτό σε πάω όταν γράφεις ρε

Keep on

:beer:

manos cbr600fi
29/07/2008, 16:18
εδω ριχνουν με desert eagle :eyepop: στην οδηγηση εχετε μεινει ακομα!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dFJjaj7pXsA
παντως εγω χαίρομαι που βλεπω όλο και περισοτερες κοπελες σε μηχανες μεγαλου κυβισμού
μπραβο

manos cbr600fi
29/07/2008, 16:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Πριν απο 10 χρονια θα συμφωνουσα με το οτι οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν εκτος εξαιρεσεων.

Τωρα ομως τα πραγματα εχουν αλαξει πολυ και νομιζω οτι ειναι και πιο προσεκτικες και οχι φοβισμενες οπως παλια.

Οι χειροτεροι οδηγοι τωρα ειναι κατι παπουδες και γιαγιαδες 65+ που δεν βλεπουν, ακουν και απο αντανακλαστικα.....:ZZZ:
μονο μην σε ακουσει εδω η γιαγια γιατι την εκατσες
http://www.youtube.com/watch?v=xB7iz1HTh9U
οχι τιποτε αλλο θα οδηγει και αναπηρικο τουτου :rotflmao:

Aitherobamwn
29/07/2008, 17:13
Δηλαδή οι άντρες οδηγούν καλύτερα? Πότε το κάνουνε αυτό?

Οταν έχουνε τις οικογένειες τους μέσα με φορτωμένο ερείπιο αμάξι στην εθνική τελικιάζοντας το και είναι στο τσάκ να σκοτώσουνε ότι πολύτιμο έχουν?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν οδηγούν πιωμένοι και βάζουν σε κίνδυνο φίλους και άλλους διερχόμενους?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν σκοτώνουνε ανυποψίαστους πολίτες?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν σκοτώνουνε τους φίλους τους?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν είναι τσαμπουκάδες θεωρώντας Formula 1 το αμάξι τους ή θεριό το μοτό τους και είναι ξεκράνωτοι κάνοντας καγκουριές και σκοτώνονται?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Οταν δέρνουνε τις συζύγους ή τις μειώνουνε?Είναι αστέρια οδηγοί τότε?

Μη μου πείτε ότι κάτι απο αυτά δεν έχει συμμετέχοντα έναν άντρα και οτι δεν συμβαίνει επι 24 ώρου βάσεως επαναλαμβανόμενα

Απλά ας δούμε πρώτα τη μάπα μας τι κάνει και εάν είμαστε το 100% των αντρών 100% σωστοί ας κρίνουμε τις γυναίκες,και οι γυναίκες καλά θα κάνουνε να γράφουνε εκεί που δεν πιάνει μελάνι οποιοδήποτε βλαμμένο αντρα και ας βελτιώσουν αυτό που ξέρουνε να κάνουνε

gozntari
29/07/2008, 17:37
κάποιος μίλησε για προκατάληψη απέναντι στις γυναίκες ,εγώ λέω ,εγώ που δεν είμαι εγωιστής ,εγώ λέω ότι είμαι ο χειρότερος οδηγός του κόσμου ,έχω την χειρότερη παπιά στον κόσμο ..:smokin: και είμαι προκατειλημμένος απέναντι σε όλους τους οδηγούς και απέναντι στον εαυτό μου .εκτός από πάπια έχω και φίλους που μου δίνουν τις μηχανές τους και πάω και με ….100 :lol: .τις μαλακιές που βλέπεις πίσω σου ή μπροστά σου δεν ξέρεις αν τις κάνει γυναίκα ή άντρας αφού δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι ακριβώς …αλλά αν σου ανάψει φλας σε στροφή στην εθνική . εεε τότε μονό γυναίκα μπορεί να είναι .όταν πεις ότι ξέρεις να οδηγάς ή ότι οι όλοι ξέρουν και τους εμπιστευτείς πάει τελείωσε το παιχνίδι θα προκαλέσεις ατύχημα… και εγώ δεν πλένω καλά τα πιάτα το αναγνωρίζω:lol: . Για τι , τα έβαλα με τις γκόμενες η δίκια μου προχθές κοίταζε κάτι καφετερίες στο Ρίο και μας έβγαλε από το δρόμο ευτυχώς που έκοψα λίγο το τιμόνι εγώ(αυτή οδηγούσε εγώ συνοδηγός ) .το αμάξι γρατζουνίστηκε από κάτω και αυτή γελαγε ενώ εγώ τα είδα όλα ..και προχθές προσπερναγα μια (στην δouλιά ,πήγαινα ένα κοτόπουλο ,δουλεύω και delivery) ενώ ήμουν δίπατης κάνει άριστα να αποφύγει μια λακκούβα ,για μια λακκούβα και επειδή δεν έλεγξε αριστερά ,εγώ θα πήγαινα στο νοσοκομείο και οι πελάτες δεν θα έτρωγαν κοτόπουλο :lol: :rotflmao: :bawl: :bawl: :rotflmao:

Cpt. Haddock
29/07/2008, 18:45
....(αυτή οδηγούσε εγώ συνοδηγός )...

έτσι εξηγούνται όλα ... :smokin:

TOLISTOLAROS
29/07/2008, 19:32
Παρότι γυναίκα με τράκαρε θα πω τα εξής:
Οι γυναίκες δεν έχουν αντίληψη του χώρου σα τους άντρες για βιολογικούς λόγους,το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει την περιφερειακή όραση δεν είναι το ίδιο ανεπτυγμένα(δε το λέω γω αλλά μελέτες).Σαφώς και ο καθένας μπορεί να φτάσει σε επίπεδο να παρκάρει το αμάξι του στου 10 πόντους αλλά θέλει εξάσκηση.Άλλοι θέλουν 10 προσπάθειες για να μάθουν άλλοι 100.Αυτό που δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά πολλών(όχι ολών,μη βαράτε) γυναικών είναι ότι δεν κάθονται να μάθουν,βαριούνται ν'ασχοληθούν.
Θα μου πειτε "και γω βαριέμαι να μάθω πχ πλέξιμο,πειράζει;"
Όχι γιατί το πλέξιμο δεν θα σκοτώσει κανέναν αν δεν ξέρεις,η οδήγηση όμως ναι. Η οδήγηση είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορεί να κάνει ο μέσος άνθρωπος γιατί μπορεί μ'ένα λάθος να κοστίσει ζωές.Δεκτό κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται την οδήγηση το ίδιο,όπως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν μαθηματικά,φυσική,μουσική κτλ.Απ'τη στιγμή όμως που η οδήγηση εκθέτει τη ζωή συμπολιτών σου σε κίνδυνο οφείλεις να στρώσεις το γκωλαράκο σου να γίνεις όσο καλύτερος μπορείς.
Το αν οι γυναίκες(ξαναλέω η πλειοψηφία) θα πρέπει ν'αφιερώσει περισσότερο χρόνο απ'ότι οι άντρες για μένα δεν είναι δικαιολογία...

S705
29/07/2008, 19:50
Re paidia min trogeste......

iparxoyn oi etsoi kai oi aloios. den mporoyme na kanoyme kati....

i adelfi moy as feroyme paradixma , eno to paei apsoga to amaxi den exei kanena problima
poythena kai tha perasei oles tis diskolies me epitixeia se tromazi i anapofastikotita tis.....

" den pernaw , den xwraw " den kobei omws katholoy.....:eyepop: kai kanei ena tsak kai pernaei kai malista me ises apostaseis dexia kai aristera!!!!

alla soy exei gamisei prwta tin psixologia.

mia fili sthn patra , poy spoydaza , bgazei diploma kai pame gia mpanio meta apo mia ebdomada me ena corola 35 xronon eripio dixos frena lastixa , poy afines to timoni kai pigene dexia , poy patages freno kai pigene aristera,sapio apo pantoy, kai kai kai ........

kai omws to tsoylage toso kala poy eixa minei me to stoma anoixto.

afoy mia mera piga na tis to parw apo ta sinergio kai ida kai epatha na to paw spiti......

kai xerw kai apo tin alli kopela i opoia kanei ena karo athlimata kai einai exipni kai anoixtoliali

kai exei exaskisei to swma tis se sixronismenes kiniseis kai paro ola ayta oyte na tin dw na
odigei den thelw:lol: :lol:

alla re paidia na pw tin alithia moy ......

pio poli kindineyw apo antres odigoys para apo gynaikes.

apla oi gynaikes sinithos apla enoxloyn ston dromo ( bradiporia , pianoyn 2 lorides )

ayta kai tipota allo:rotflmao: :rotflmao:

VANDA
29/07/2008, 20:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

... και στα 2 φύλλα...

Φύσαγε πολύ στην Πάρο;

EVI
30/07/2008, 02:12
+750 κυβικα οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν για αυτο την επομενη φορα που ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?ΝΑΙ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙ,<<ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?>> ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΡΑΝΙΟ
:mad:

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :p

:lol:

alximistis
30/07/2008, 02:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
+750 κυβικα οι γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν για αυτο την επομενη φορα που ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΕΚΕΙ ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?ΝΑΙ?ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΣΠΙΤΙ,<<ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ?>> ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΡΑΝΙΟ
:mad:

:blush: :blush: :blush: :blush: :blush: :p

:lol:

προς το παρόν... δεν πας για κανά ύπνο να δεις και ωραία όνειρα;;; ότι "τσαγιώνεις" κόσμο ας πούμε;;; :lol: :lol:

blackbusa
30/07/2008, 02:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
.....

εσυ ρε παπαρα τη γκρινιαζεις????9 ωρες καναμε απο την Χαλικιδικη να φτασουμε Αθηνα με τις μαλακιες που εκανες καθε φορα που εβλεπες γκομενακι σε αυτοκινητο.....τελικα ρε αυτες που πηγαιναν Πατρα σε πηραν τηλεφωνο???

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

EVI
30/07/2008, 10:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
προς το παρόν... δεν πας για κανά ύπνο να δεις και ωραία όνειρα;;; ότι "τσαγιώνεις" κόσμο ας πούμε;;; :lol: :lol:

:eyepop: μου την ειπες τωρα? (ερωτηση κανω)

:p :p :p :p :lol: :lol: :bawl: :p

blackbusa
30/07/2008, 10:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
:eyepop: μου την ειπες τωρα? (ερωτηση κανω)

σου την λεω εγω.......αιντε αδειασε κανα πμ.....σπαταλη ε σπαταλη......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
30/07/2008, 12:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
εσυ ρε παπαρα τη γκρινιαζεις????9 ωρες καναμε απο την Χαλικιδικη να φτασουμε Αθηνα με τις μαλακιες που εκανες καθε φορα που εβλεπες γκομενακι σε αυτοκινητο.....τελικα ρε αυτες που πηγαιναν Πατρα σε πηραν τηλεφωνο???

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

εγω επιτελω κοινωνικο εργο ,κυριος!:a027:

τις σταματω στην ακρη και τους προσφερω δωρεαν μαθηματα σε διαφορα πραγματα (συμπεριλαμβανομενων οδηγησης):bigcry: :bigcry:

δεν πηγαιναν Πατρα,πηγαιναν Αστρος. και δυστυχως οχι.:sad: αφου ειδαν εσενα τον κανιβαλο...:evil:

effieee
30/07/2008, 14:06
Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω αντιπαράθεση με κανέναν
για το ποιοι είναι καλύτεροι οδηγοί.

Ο καθένας έχει εμπειρίες που κάποιος ή καποια κόντεψε να τον στείλει στα κυπαρισάκια.

Κάθε άποψη σεβαστή...
Όπως σεβαστή είναι και η

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

που ακολουθεί...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι... που λέγανε και οι παλιοί... (σοφοί...???) :a024:

PEACE MY FRIENDS!!!

:a15: :beer:

sniper
30/07/2008, 14:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
.....

Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι... .... :a024:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

evvou
30/07/2008, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από effieee
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ???

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:lol: :rotflmao: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao: :lol:

Tpap
30/07/2008, 15:56
Οι γυναίκες οδηγούν όπως ψωνίζουν.

cyberwolf
30/07/2008, 16:12
Οποτε έμπαινα στο αμάξι της πρώην με πήγαινε τσιλιό..έτρεχε κιόλας..έχει ρίξει και τις στούκες της..το κακό είναι τώρα πάει για δίπλωμα μηχανής :cool:

geotriada
30/07/2008, 16:26
εγω ενα πραγμα εχω προσεξει παντως,,,,

ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν σταματαει για να περασει πεζος, μηχανη-αυτοκινητο ,εστω και αν δεν εχουν προταιριοτητα και γενικα εχουν εναν εγωισμο στον τροπο που οδηγουν

Tpap
30/07/2008, 17:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Οι γυναίκες οδηγούν όπως ψωνίζουν.

και επειδή για ορισμένους μπορεί να μην ήμουν αρκετά σαφής, εξηγούμαι:

138045

Tpap
30/07/2008, 17:47
Και με το παραπάνω αυτομάτως δικαιολογείται και η διαρκώς αυξανόμενη κίνηση στους δρόμους.:wave2:

Cpt. Haddock
30/07/2008, 20:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
εγω ενα πραγμα εχω προσεξει παντως,,,,

ΚΑΜΜΙΑ γυναικα δεν σταματαει για να περασει πεζος, μηχανη-αυτοκινητο ,εστω και αν δεν εχουν προταιριοτητα και γενικα εχουν εναν εγωισμο στον τροπο που οδηγουν

:rotflmao:

ενώ οι άντρες στην Ελλάδα σταματάνε όλοι ε; :bigcry:

dammed_kittin
30/07/2008, 21:06
ξέρω ότι υπάρχουν και γυναίκες στο forum . δεν έχω γνωρίσει καμία γυναίκα που να γνωρίζει να οδηγεί καλά και να μπορεί να αντιμετωπίσει μονή της διάφορα προβλήματα ΟΠΩΣ επίσκεψη σε συνέργιο ,λάστιχο στο δρόμο και ένα σορό αλλά πράγματα, όχι πως εγώ τα ξέρω όλα…αλλά τώρα την λέω λίγο στις γκόμενες για να δω τι πραγματικές σοφεράντζες είναι …

ηρθε ο καιρος να γνωρισεις.....

ας του μιλησει καποιος για τα προφυλακτικα

effieee
30/07/2008, 21:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
ηρθε ο καιρος να γνωρισεις.....

:beer: :a08:

gozntari
31/07/2008, 11:21
αγαπητή dammed_kittin ,δεν ξέρω αν χρίζεσαι εσύ προφυλακτικό να γνωρίσεις ένα άντρα εγώ παντός δεν χρήζαμε προφυλακτικό να γνωρίσω γυναίκες. είναι υποχρέωση σου (νομίζω)πριν πεις κάτι να έχεις διαβάσει όλα τα παρά πάνω ..και επειδή εσύ το έβαλες σε προσωπικό επίπεδο ,προσωπικά προτιμώ να κάνω παρέα με πραγματικές γυναίκες παρά με άντρες ,που συνέχεια την βγάζουν έξω και την μετράνε .μιλώντας με απίστευτο εγωισμό για το τι έκαναν ή τι κάνουν πόσες φόρες το έκαναν και με ποσά χιλιόμετρα μπήκαν στην στροφή ,προσδένοντας +++180 χιλιόμετρα .(αλλά μπροστά στην γκόμενα τους το παίζουν και τρυφεροί (πολύ ψεύτικα) ,ενώ η γυναίκες όσο τρυφερά μιλανε τόσο τρυφερές είναι και στην πραγματικότητα (λέμε τώρα))αλλά ρε παιδί μου δεν είπα ότι εσύ δεν ξέρεις να οδηγάς γενικά λέω ,επειδή μου συνέβησαν κάποια πράγματα, που τα έγραψα παραπάνω ,και επειδή τώρα τελευταία μπαίνω σε πολλά αυτοκίνητα κοριτσιών .είναι γεγονός ότι η γυναίκες προκαλούν περισσότερα επιπόλαια ατυχήματα ενώ οι άντρες προκαλούν περισσότερα θανατηφόρα τροχαία (λόγο ταχύτητας )αλλά κοιτά την επισκεψιμοτιτα του ποστ δεν σε προβληματίζει που είναι μεγάλη ????? μπορείς να φτιάξεις ένα για τους άντρες οδηγούς να δούμε αποτελέσματα .όχι με αριθμούς αλλά να δούμε τι θα ειπωθεί και εκεί … όσο για τα προφυλακτικά έχω χρησιμοποιήσει αρκετά ώστε να σου φτιάξω ένα φόρεμα …

138171

gcrook
31/07/2008, 11:30
Εχει να πεσει πμ μαγκα μου.....:lol:

Cpt. Haddock
31/07/2008, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Εχει να πεσει πμ μαγκα μου.....:lol:

+955 :bigcry: :rotflmao: :bigcry:

(κι ετοιμάζεται να γίνει κ*λος το θρεντ :lol: )

lilipoua
31/07/2008, 11:40
:a014:

makis206
31/07/2008, 11:40
Αυτό το συνολάκι που το βρίσκουμε ;:smokin:

Cpt. Haddock
31/07/2008, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό το συνολάκι που το βρίσκουμε ;:smokin:

http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=25974 :wave2:

:bigcry:

LINA
31/07/2008, 11:48
μη σκατε , το 70% των οδηγων στην Ελλαδα ειναι αντρες , το 80% τον ατυχηματων γινονται απο αντρες , οι γυναικες σας πειραξαν? που αποτελουν μονο το 20% των ατυχηματων ?

ρε δε πα να ...... δειτε κανα ποδοσφαιρο

Να αναφερω μονο .... τελειως στατιστικα.... με εχουν τρακαρει 2 φορες με το παπι αντρες οδηγοι, επισης 2 με το αυτοκινητο (ελαφρα) επισης αντρες οδηγοι
τον αδερφο μου τον εχουν τρακαρει 2 φορες επισης αντρες οδηγοι
τον πατερα μου τον εχουν τρακαρει 4 φορες παντα αντρες οδηγοι
τον συζυγο μου τον τρακαρανε 2 φορες αντρες οδηγοι και ο ενας τον εστειλε στον ταφο

να μη σας περιγραψω βεβαια την καθε περιπτωση τρακαρισματος γιατι θα πρεπει να πατε να κοιταχτητε στον καθρευτη και οχι να γραφετε οτι σας κατεβει

Αυτα

138177

gozntari
31/07/2008, 11:56
Cpt. Haddock ,με με έδωσες στεγνά :bigcry: :bigcry: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
31/07/2008, 11:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
http://www.moto.gr/forums/member.php?s=&action=getinfo&userid=25974 :wave2:
:bigcry:

Εγώ πάλι θα ορκιζόμουν ότι πρόκειται για δημιούργημα κάποιου γνωστού οίκου μόδας της χώρας μας, δεν έχει σημασία ποιανού, όλοι οι μετρ της υψηλής ραπτικής εξάλλου έχουν απόθεμα από τέτοια υφάσματα

:rotflmao: :rotflmao:

makis206
31/07/2008, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ρε δε πα να ...... δειτε κανα ποδοσφαιρο

Ούτε γι'αυτό είμαστε Λινάκι, άμα δεις τη μύτη μου μετά το προχτεσινό 5x5 θα γελάς μια βδομάδα.

Τάκλιν με τη μούρη, τίποτ'άλλο δεν σου λέω !:rotflmao:

:uplate:

latris mixanis
31/07/2008, 12:02
Εγώ γιατί όποτε αφήνω προτεραιότητα συνήθως το από πίσω αμάξι(με άντρα οδηγώ) μου κορνάρει γιατί θέλει να περάσω πάνω από το πεζό ή το από το αμάξι που θέλει να στρίψει?? :confused:

Χτες φεύγοντας από τη δουλειά και ενώ βάζω το κράνος, αμάξι με άντρα οδηγό μέσω κάνει λίγο δεξιά και ετοιμάζεται να κάνει αναστροφή χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να το βρίζει μια μηχανή και ένα αμάξι γιατί πήγε να τους πάρει μαζί του... καταβάθος πρέπει να είναι γυναίκα :lol:

Στη διασταύρωση θηβών και τζ. κένεντυ αμάξι με άντρα οδηγό ήθελε να στρίψει αριστερά που απαγορεύεται και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα ... Κι σ αυτή τη περίπτωση γυναίκα οδήγος θα ήταν ντυμένη άντρας

Προχθές στην εθνική γυναίκα με κλεισε της κορνάρω και αυτή έβγαλε το χέρι και με χαιρέτησε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το θέμα είναι ότι καλοί και κακοί οδηγοί υπάρχουν και στους 2.

Γι αυτό :a15:

makis206
31/07/2008, 12:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Στη διασταύρωση θηβών και τζ. κένεντυ αμάξι με άντρα οδηγό ήθελε να στρίψει αριστερά που απαγορεύεται και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα ... Κι σ αυτή τη περίπτωση γυναίκα οδήγος θα ήταν ντυμένη άντρας

Επιβεβαιώνω, την είδα στο επόμενο φανάρι που έβγαζε τη μάσκα !:evil: :a22:

:lol: :a46: :lol:

agelos er
31/07/2008, 15:06
προσωπικα πιστευω οτι ο γυναικειος εγωισμος ειναι απειρες φορες μεγαλυτερος απο τον

αντρικο , σε συγκριση ας πουμε ,

αντρικος εγωισμος = χειροβομβιδα αμυντικη

γυναικειος εγωισμος = ατομικη 100 μεγατονων

& αυτο εχει μεταφερθει δυστυχως & στο τιμονι .................

καλυτερα να μανουριασεις με 100 αντρες παρα με μια γυναικα δεν βγαζεις ακρη λεμε

ασε που πλεον δεν την παλευουν καθολου , ειναι ολες καμμενες απο τις βαφες

οτι ΄να ναι λεμε................