View Full Version : Μια απιστευτη μοτο-οικογενεια!
Ταξιδευτής
29/07/2008, 19:44
Σημερα ειδα κατι στο δρομο που μου εφτιαξε πραγματικα τη μερα και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!
Επιστρεφοντας απο Παργα, καπου στο υψος της Πρεβεζας πετυχα στο δρομο ενα παραξενο κομβοι μηχανων. Ηταν 4 μηχανες - 3 μικρες και μια μεγαλη (Varadero) - ολες ξενες.
Οι μικρες ηταν μαλλον 50αρια/125αρια εντουρακια (δεν παρατηρησα καλα μαρκες) ενω οι πινακιδες τους ηταν εξισου "παραξενες": μικρες, ασημι με κοκκινα γραμματα.
Πανω και στα 3 μηχανακια ηταν 3 πολυ νεαρα παιδια, κατι που με παραξενεψε, σκεπτομενος πως ειναι δυνατον τοσο μικρα πιτσιρικια να εχουν ερθει απο εξωτερικο και μαλιστα χωρις αποσκευες.
Η απορια μου λυθηκε οταν εφτασα το Varadero με το ανδρογυνο που κουβαλουσε ενα σωρο βαλιτσες και συμπραγκαλα :uplate: : ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ!! :hypnotize :a20: :a19: :a19: :a19:
Πιο ομορφη στιγμη: που μου κορναρανε και χαιρετουσαν ολοι μαζι!!! :wave2: :beer:
Αυτα ειναι....... :smokin:
Αν και λίγο μακριά από την μηχανοκίνηση έχω δει το ίδιο πράγμα με οικογένεια από ποδηλάτες με τους γονείς να έχουν πίσω από τα ποδήλατα κάτι μπαγκαζιερες που έδεναν στον πίσω τροχό και είχαν και αυτές έναν τροχό στο τέλος . :eyepop: :eyepop:
Πολύ μπροστά λέμε :p
vangelis 64
29/07/2008, 21:05
Ορίστε,έτσι διαφθείρεται η νεολαία.:sick: Πού θα πάει αυτό το χάλι επιτέλους...
Για φανταστείτε πόσο καλύτερα θα ήταν να πηγαίνανε με τα αυτοκίνητά τους!
Ακούς εκεί,γονείς σού λέει.:p :p
Fireball400
30/07/2008, 00:08
Αυτά τα ωραία σπάνια τα βλέπουμε και συνήθως μόνο από ξένους...
πάντως αν περάσουν από Αθήνα για μερικές μέρες,θα επιστρέψουν στη χώρα τους και θα κάνουν παπάδες με τις μηχανές:lol:
alximistis
30/07/2008, 01:24
Ουουουου... σατανάδες... ουουου αντικράιστ...666
μοτο ισ ε κίλερ! :lol: :lol: :lol:
να ναι καλά πάντα οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και πάντα όρθιοι και ταξιδευτές. :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ουουουου... σατανάδες... ουουου αντικράιστ...666
μοτο ισ ε κίλερ! :lol: :lol: :lol:
να ναι καλά πάντα οι άνθρωποι ευτυχισμένοι και πάντα όρθιοι και ταξιδευτές. :)
+666 :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
devil's animal
30/07/2008, 12:02
πραγματικα συγκινητικο!
:beer: :beer: :beer:
Ktm.Prestige
30/07/2008, 18:59
Ποιός ξέρει τι πρήξιμο έφαγαν οι γονείς των παιδιών για να πάνε με τις μηχανές τους!?
:lol:
project.breeze
31/07/2008, 14:20
Ούτε που θέλω να φαντάζομαι τον πόνο του πατέρα κάθε φορά που θα σταματάει σε βενζινάδικο να φουλάρει το Varadero και τα μηχανάκια των παιδιών του,ειδικά με τις τωρινές τιμές της βενζίνης :bigcry:
Ταξιδευτής
31/07/2008, 15:59
Ούτε που μπορώ να φαντάζομαι την περηφάνεια του πατέρα κάθε φορά που θα σταματάει και θα βλέπει την υπέροχη οικογένεια ταξιδευτών που δημιούργησε..... :wave2: :wave2:
Τόσο μα τόσο μακρυά απο την (νεο)Ελληνική πραγματικότητα.... Τουλάχιστον εγώ αν με αξιώσει ποτέ ο Μεγάλος Μάγκας να κάνω οικογένεια, θα προσπαθήσω να δώσω στα παιδιά μου μια τέτοια Παιδεία..... :wave2: :wave2: :wave2:
και γω αναρωτιεμαι
τις τελευταιες 20 μερες εχω χαιρετησει με τα φωτα πανω απο 30 μηχανακια και μου ανταποδωσαν μονο 2 ξενοι.....
μπραβο στους ανθρωπους και πολλα περισσοτερα μπραβο στους αντιστοιχους με τα ποδηλατα
Fournaris
03/08/2008, 00:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
και γω αναρωτιεμαι
τις τελευταιες 20 μερες εχω χαιρετησει με τα φωτα πανω απο 30 μηχανακια και μου ανταποδωσαν μονο 2 ξενοι.....
Ναι ενταξει.:p
Εκανες πανω απο 30 ατομα να καρδιοχτυπησουν αν παρακατω εχει μπλοκο τροχαιας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
fantacid
03/08/2008, 00:32
Mα τι ανεύθυνοι γονεις ειναι αυτοι ρε!
την ελλαδα διαλεξαν για το μοτο-family-ταξιδι τους?
:mad: :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
.....αν με αξιώσει ποτέ ο Μεγάλος Μάγκας να κάνω οικογένεια, .....
πες μου λιγο ποιος ειναι ο Μεγάλος Μάγκας,
για αν υποψιαστω οτι......
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
τι λες τώρα...:eyepop:
πω...πω... με κούφανες...
Κάλά χιλιόμετρα να εχουν...:beer: :beer:
Ταξιδευτής
03/08/2008, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
Mα τι ανεύθυνοι γονεις ειναι αυτοι ρε!
την ελλαδα διαλεξαν για το μοτο-family-ταξιδι τους?
:mad: :mad:
πες μου λιγο ποιος ειναι ο Μεγάλος Μάγκας,
για αν υποψιαστω οτι......
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
Τι; Οτι τι δηλαδη;
Περιμενω πως και πως να κανω κορη να μεγαλωσει να της παρω CBR και γιο να του παρω R1 :lol: