View Full Version : Προσοχή...στο Δομοκό!
Παιδιά έχει αρχίσει η μεταφορά της ντομάτας...αυτό κυρίως γίνεται με νταλίκες ή τρακτέρ που σέρνουν μεγάλες καρότσες...
Ωστόσο τα ζουμιά της ντομάτας στάζουν από τις καρότσες με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνεται ιδιαίτερα ΓΛΥΣΤΕΡΟΣ...γι αυτό αυτή την περίοδο τα μάτια σας 14...
Επίσης όταν οδηγείται σε επαρχιακό και βράδυ πολύ προσοχή στο δρόμο...από την αρχή του καλοκαιριού 2 φορές έχω πετύχει μέσα στη νύχτα τρακτέρ χωρίς φώτα...
:wave2:
GIXXERAKIAS
30/07/2008, 23:32
Ωραιος πολυ χρησιμο αυτο!:beer: :beer:
Και up για να φαινεται!:wave2:
Σωστός!!! :a18: :a18:
up!!! :a013: :a013:
mats8282
31/07/2008, 09:26
Ειδικα αμα πατε μεσα στον καμπο Ξυνιαδος,αριστερα οπως παμε απο Λαμια-Δομοκο,που ειναι και το εργοστασιο επεξεργασιας να εχετε το νου σας :winka:
giorgosxt
31/07/2008, 10:55
Μπράβο ρε πατρίδα, καλά που το έγραψες, αύριο έχω σκοπό να περάσω από εκέι και ξέχασα τελείως ότι ξεκίνησαν οι μεταφορές ντομάτας.
:beer: :beer:
Καλούς δρόμους μαγκίτες...:beer: :beer: :sun:
Fournaris
01/08/2008, 08:10
Καλοκαιρι δεν θελει προσοχη μονο εκει που εγραψε το παλικαρι αλλα οπουδηποτε σε αγροτικη περιοχη.
Αυτοι οι "τρακτεροβιοι" ειναι ολα τα λεφτα.
Ε κατι ξερουμε και εμεις που μενουμε σε χωριο:lol:
harvester
01/08/2008, 09:35
παντως τα κοματια με κακη ασφαλτο εχουν ξαναστρωθει στον δομοκο
Fournaris
01/08/2008, 14:50
Εγω καθότι βορειος δεν ξερω. Συμπαθατε με!!
Ο Δομοκος ειναι ή Η Δομοκος;:confused:
Ο Δομοκος
κεφαλοχωρι του ομονυμου οροπεδιου, αναμεσα στην Λαμια και την Καρδιτσα, πλησιον των Φαρσαλων!!!!
XJR_Billy
01/08/2008, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Fournaris
Εγω καθότι βορειος δεν ξερω. Συμπαθατε με!!
Ο Δομοκος ειναι ή Η Δομοκος;:confused:
Ο !!!:lol: :lol: :beer:
Να ζήσει η πατρίδα με τα ωραία της!!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
Ο Δομοκος
κεφαλοχωρι του ομονυμου οροπεδιου, αναμεσα στην Λαμια και την Καρδιτσα, πλησιον των Φαρσαλων!!!!
ξέχασες τι έχει εκεί.... (πλην ντοματοπαραγωγών.....) :D
Fournaris
02/08/2008, 23:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
mats8282
03/08/2008, 10:57
Μπα η Ομβριακη ειναι το κεφαλοχωρι πλεον εκει
:smokin:
sergiosm
10/08/2010, 12:33
sticky;
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
παντως τα κοματια με κακη ασφαλτο εχουν ξαναστρωθει στον δομοκο
εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον τα κομματια μετα τις στροφες νοσοκομειου λαμιας κ τα κομματια αμεσως μετα το δομοκο δεν εχουν καινουρια ασφαλτοστρωση....καποια εργα που γινονται ειναι στη φαρμα οικονομου κ λιγο πριν την εισοδο στο δομοκο....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
Παιδιά έχει αρχίσει η μεταφορά της ντομάτας...αυτό κυρίως γίνεται με νταλίκες ή τρακτέρ που σέρνουν μεγάλες καρότσες...
Ωστόσο τα ζουμιά της ντομάτας στάζουν από τις καρότσες με αποτέλεσμα ο δρόμος να γίνεται ιδιαίτερα ΓΛΥΣΤΕΡΟΣ...γι αυτό αυτή την περίοδο τα μάτια σας 14...
Επίσης όταν οδηγείται σε επαρχιακό και βράδυ πολύ προσοχή στο δρόμο...από την αρχή του καλοκαιριού 2 φορές έχω πετύχει μέσα στη νύχτα τρακτέρ χωρίς φώτα...
Εμ βέβαια αφού αυτή η δουλειά και γενικότερα όλες οι μεταφορές θα έπρεπε να γίνεται κατα κόρον με τρένο! Εδώ βέβαια το έχουμε απαξιώσει στο έλεος της ρεμούλας και των ΚΤΕΛοΦορτηγατζήδων! :mad: :mad: :mad:
Προσοχή παιδιά εκεί πάνω :wave2:
junkier6
10/08/2010, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
κατικι.
konsttanttinos
11/08/2010, 00:58
Aπο την Λαμια, σχεδον, Δομοκο, Νεο Μοναστηρι, Βρυσια, Φαρσαλα, Αμπελια, Παλαιομυλο, ολος ο δρομος ειναι γεματος ντοματα.
Αν ο δρομος σας περναει απο'κει ωρες που εχει υγρασια ή βροχη σταματειστε και περιμενετε.
Καλυτερα να φατε βροχη παρα τα μουτρα σας.
Ειμαι απο Φαρσαλα, και τοσα χρονια εχω δει ουκ ολιγα.
project.breeze
11/08/2010, 03:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ειμαι απο Φαρσαλα, και τοσα χρονια εχω δει ουκ ολιγα.
Και ξέρεις και από καλό χαλβά :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
manhunter
11/08/2010, 05:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
κατικι.
γ@μεί το κατίκι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εδω κ 2 χρονια τουλαχιστον τα κομματια μετα τις στροφες νοσοκομειου λαμιας κ τα κομματια αμεσως μετα το δομοκο δεν εχουν καινουρια ασφαλτοστρωση....καποια εργα που γινονται ειναι στη φαρμα οικονομου κ λιγο πριν την εισοδο στο δομοκο....
η ασφαλτος στις στροφες εξω απο την λαμια κραταει καλυτερα και απο την πιστα των σερρων.
προσοχη στην δευτερη δεξια οπως ανεβαινουμε ομως γιατι ειναι η μοναδικη στροφη που κλινει
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
η ασφαλτος στις στροφες εξω απο την λαμια κραταει καλυτερα και απο την πιστα των σερρων.
προσοχη στην δευτερη δεξια οπως ανεβαινουμε ομως γιατι ειναι η μοναδικη στροφη που κλινει
i know...i know...απεχω 15 χλμ απο τις συγκεκριμενες στροφες :winka: