PDA

View Full Version : Fazer vs Fazer

Road67
01/08/2008, 11:54
Οδηγησα το fazer το μικρουλι με τα 78 αλογα. Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι. Κατ' αρχην ειναι παρα μα παρα πολυ καλοβολο μεσα στην πολη, δεν εχει ξεσπασματα και στις χαμηλες δε συμπεριφερεται σαν το δικο μου, δεν ξερω πως να το πω ακριβως, ειναι πολυ ηπιο. Αναρωτιεμαι αν κανει ανετο ταξιδι και κατι πιο σημαντικο μπορει να πειραχτει με ασφαλεια και ν' ανεβει λιγο; Το ξερετε το μηχανακι; Τη γνωμη εχετε γι' αυτο; Παντως στη μικρη βολτα μεσα στην πολη μου φανηκε πιο χρηστικο απ' το δικο μου, εχει καποια δυναμη, αλλα με δυσκολια μ' επεισε. Τι λετε;

cartman
03/08/2008, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Οδηγησα το fazer το μικρουλι με τα 78 αλογα. Ειναι πολυ ωραιο μηχανακι. Κατ' αρχην ειναι παρα μα παρα πολυ καλοβολο μεσα στην πολη, δεν εχει ξεσπασματα και στις χαμηλες δε συμπεριφερεται σαν το δικο μου, δεν ξερω πως να το πω ακριβως, ειναι πολυ ηπιο. Αναρωτιεμαι αν κανει ανετο ταξιδι και κατι πιο σημαντικο μπορει να πειραχτει με ασφαλεια και ν' ανεβει λιγο; Το ξερετε το μηχανακι; Τη γνωμη εχετε γι' αυτο; Παντως στη μικρη βολτα μεσα στην πολη μου φανηκε πιο χρηστικο απ' το δικο μου, εχει καποια δυναμη, αλλα με δυσκολια μ' επεισε. Τι λετε;

Αν κατάλαβα καλά έχεις το fazer με τα 98 άλογα και σε εντυπωσίασε ο κινητήρας του απλού με τα 78 άλογα? :dizzy:

Road67
03/08/2008, 17:41
:rotflmao: :rotflmao: Δε μ' εντυπωσιασε καθολου. Αλλα το δικο μου ειναι παλιο με 40000 κι απο Οκτωβρη θα κανω κοντα στα 2000 το μηνα και σκεφτομουνα εναλλακτικα κατι καινουργιο και μου ειπε ο εμπορος κατι που οπως μου ειπανε τα παιδια σε αλλο τοπικ πρεπει να ειναι ακυρο, οτι και καλα εχει σημαντικα μειωμενη καταναλωση

cartman
04/08/2008, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
:rotflmao: :rotflmao: Δε μ' εντυπωσιασε καθολου. Αλλα το δικο μου ειναι παλιο με 40000 κι απο Οκτωβρη θα κανω κοντα στα 2000 το μηνα και σκεφτομουνα εναλλακτικα κατι καινουργιο και μου ειπε ο εμπορος κατι που οπως μου ειπανε τα παιδια σε αλλο τοπικ πρεπει να ειναι ακυρο, οτι και καλα εχει σημαντικα μειωμενη καταναλωση

Φίλε τον ίδιο κινητήρα έχουν, με το απλό να μην μπορεί να τον δουλέψει πολύ ψηλά, άρα λογικά στις ίδιες στροφές θα έχουν την ίδια κατανάλωση...δεν ξ'ερω εικασίες κάνω. Ρώτα καλύτερα κάποιον που το έχει και έχει μετρήσει ακριβώς την κατανάλωση

:beer:

madsk1llzz
14/08/2008, 11:21
Εχω το fazer με τα 78 ένα μήνα.. Πολύ ευχαριστημένος αν και μόλις πριν μια εβδομάδα τέλειωσα με το στρώσιμο και ακόμα το ανοίγω μαλακά.. Απ'ότι έμαθα τα 20 άλογα διαφορά προέρχονται α) τα 8 από το σύστημα αυτόματης ανάφλεξης, κάτι που δεν πρόκειται να πειράξω και β) τα 12 επείδή είναι κλειστό το γκάζι, δλδ μετατροπή που γίνεται πολύ εύκολα(=90 αλογάκια).. Για μένα είναι χρυσή αγορά αν σκεφτεις τη διαφορά χρημάτων με το highgrade.

Sephiroth5
02/07/2009, 18:17
Gia onoma tou 8eou, den boro na ta diavazo afta.
To Fazer me ta 98 einai akrivos to idio me ta 78 se 8ema dinamis katanalosis k ola ta mixanika genika. H eteria to vgazei "kleidomeno" gia na borei se ales xores tou eksoterikou na to agorasoun exodas ena sigekrimeno diploma. aftos einai o monos logos.Ara einai akrivos to idio. To 78 exo k to exo "kseklidosei" k to ekana 98.Kamia diafora sto mixaniko tomea.

kyko
02/07/2009, 18:32
καλο θα ειναι να κανετε μια δυναμομετρηση πριν το "ξεκλειδωσετε" κ μια μετα για να δειτε αν οντως τα πηρατε αυτα τα 20 αλογα που λετε γιατι χλωμο το κοβω να ειναι ετσι οπως τα λετε....
εδω μια εξατμιση+commander βαζεις κ παιρνεις με το ζορι 7-8 αλογα κ με ενα "ξεκλειδωμα" θα παρετε 20 αμεσως?συνελθετε βρεεεε:winka: :winka:

Sephiroth5
02/07/2009, 18:38
Den xriazete dyno gia na deis. Apla pas se enan dromo pou to exeis telikiasei 2-3 fores opos ego me to kleidomeno epiane 225 k tora exo piasei 242 alla teleione o dromos, aneta pistevo eftane 245-247. kamia sxesi i dinami prin k meta. :) krima einai na pliroseis dyno xoris logo.

blueangel
02/07/2009, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
καλο θα ειναι να κανετε μια δυναμομετρηση πριν το "ξεκλειδωσετε" κ μια μετα για να δειτε αν οντως τα πηρατε αυτα τα 20 αλογα που λετε γιατι χλωμο το κοβω να ειναι ετσι οπως τα λετε....
εδω μια εξατμιση+commander βαζεις κ παιρνεις με το ζορι 7-8 αλογα κ με ενα "ξεκλειδωμα" θα παρετε 20 αμεσως?συνελθετε βρεεεε:winka: :winka:

Ηρεμοι είμαστε φίλε και ΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι είναι τα παίρνεις πολύ απλά με ένα απλό ξεκλείδωμα της γκαζιέρας:wave2:

kyko
02/07/2009, 18:57
οκ οτι πειτε
keep walking

:smokin: :smokin:

johnnyestia
03/07/2009, 10:14
Kyko, όπως τα λένε τα παιδιά είναι.

Το "κλείδωμα" που έχουν τα 78άρια δεν είναι παρά ένα λαμάκι που εμποδίζει το γκάζι να ανοίξει τέρμα. :smokin:

kyko
03/07/2009, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnnyestia
Kyko, όπως τα λένε τα παιδιά είναι.

Το "κλείδωμα" που έχουν τα 78άρια δεν είναι παρά ένα λαμάκι που εμποδίζει το γκάζι να ανοίξει τέρμα. :smokin:

ξαναλεω....με την αισθηση μονο δεν καταλαβαινουμε....
δυναμομετρηστε ενα 78αρι πριν το "ξεκλειδωμα" κ μετα κ αν οντως ειναι ετσι οπως τα λετε εγω θα πω 1ος μπραβο