PDA

View Full Version : Για όσους πάνε Κρήτη

Σελίδες : 1 2 3 [4]

road spirit
22/08/2008, 15:31
Το χανιώτικο κλιμάκιο (makis206, dimchios, stavrogin, nikoskazer) και ο menos απο ηράκλειο εντάχθηκαν στο δυναμικό ....

Και αφου στο πανηγύρι τσακίσαμε ότι σερβιριζόταν και ήπιαμε πολλάαααααα λίτρα ρακή και αφού τελείωσαν τα όργανα και οι Κρητικοί χοροί, κάπου έπρεπε να πάμε γιατί μας έτρωγε ο κ*λος μας ….

Βρεθήκαμε σε τοπικό κλάμπ, με την ολομέλεια της Νεαπολίτικης νεολέρας παρούσα, να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά :

Μακης κοιτά απορημένος : ωρέ κουζουλοί, γιατί εγώ κρατώ δυο σφηνάκια ? και πότε πρόλαβα και τα ήπια κίολας ?
Stavrogin : φέρε σφηνάκια γιατί ο road spirit με παραπλάνησε, απογοήτευση … άκου εκεί ΧΧΧ μέσος όρος ηλικίας εδώ μέσα …
Νικοςκαζερ : σκέφτεται την επόμενη σιδερόκωλη … νοκάουτ …
Μενος : εβίβα μέσ’ στην ευτυχία

139422

road spirit
22/08/2008, 15:34
Και ξανά εβίβες … ηθικός αυτουργός ο μικεG : να πιούμε πράμα?
ο χίος προβληματίζεται: πόσα σφηνάκια ακόμα γαμώ τη πουτάνα μου ... :lol:

139423

road spirit
22/08/2008, 15:38
Σχεδον ξημερώματα το λήξαμε και είπαμε να πάρουμε ένα ελάχιστο ύπνο, ίσα ίσα να ξεθυμάνει το οινόπνευμα και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας κατά μια γραμμή. Μέχρι τις 10 το πρωί είχαμε σηκωθεί, βουρ για καφέ.
Χμ, το μπούλο .. Στη πλατεία του χωριού δεν υπήρχε καρέκλα ελεύθερη, φύγαμε για Άγιο, στο δρόμο το αποφασίσαμε για ελούντα, την ελούντα την προσπεράσαμε και τελικά τον ήπιαμε στη Πλάκα, απέναντι από τη Σπιναλόγκα. Οριακά έφτασα …. Σωριάστηκα στη καρέκλα ζητώντας ενδοφλέβια καφείνης … βογκητό … ωχ…. Καφέεεεεεεεεε ρε μαλ@@κες :uplate: :lol:

Και αφού τον ήπιαμε και αυτόνε, με τα στομάχια να διαμαρτύρονται έντονα, άλλων από την πείνα, εμένα από το σακάτεμα των ξυδιών και του πατσαβουριάσματος των ημερών, ξεκινήσαμε για άλλο ένα ωραίο κομμάτι δρόμου. Στροφές και θέα, άλλοτε πορς τη θάλασσα, άλλοτε προς άγονες χαράδρες…. Αν δεν είχε ζέστη και … αναθυμιάσεις αλκοόλης, θα το απολαμβάναμε όλοι πολύ περισσότερο νομίζω …

Καταλήξαμε για φαγητό στο Σκινιά … Ο Κώστας (άγιος άθρωπος, μας φιλοξένησε, μονίμως μέσ’ στο χαμόγελο, δυστυχώς καβαλά SV, κανείς δεν είναι τέλειος) εδώ αράζει αποκαμωμένος … Σκιά, δροσιά της θάλασσας, καρέκλα … ανάσταση…

139425

road spirit
22/08/2008, 15:41
Τα ρεμάλια …. Ο χίος απουσιάζει, έκανε κάτι δοκιμές στη βαυαρή του :smokin: .
νικοςκαζερ και σταβροτζιν την είχαν κάνει από νωρίς για επιστροφή στα χανιά…

139426

road spirit
22/08/2008, 15:43
Η δοκιμή πέτυχε...
Που τη βρίσκει την όρεξη αυτό το παιδί …

139427

road spirit
22/08/2008, 15:46
Και ξανά για το δρόμο τραβούν… ρε τι μαζοχισμός … ξανά μανά στροφιλίκι, μια από τα ίδια… πολύ καλή διαδρομή … στη φωτό διακρίνεται ο μικεG και ο μένος …

… να μη ξεχάσω… κάπου στη διαδρομή μας είχαν στήσει ενέδρα… περνώντας μεσα από ένα χωριό, ξαφνικά μας την πέφτουν από αριστερά κάτι πιωμένοι, κατά τα άλλα καλά παιδιά και συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές από τοπική λέσχη (Ζαρού ή Αγ. Νικολάου ?), από αριστερά μια γιαγιά ορμώμενη από καφενείο και με κάτι κανάτες ύποπτες στα χέρια της….

Παραλίγο να είχαμε καταιγισμό ρακής …ξανά ! … τη σκαπουλάραμε με τεχνική shoot and run … ένα τσούγκρισμα, μια ‘σ’ υγεία και φύγαμε …

139428

road spirit
22/08/2008, 15:48
Έχοντας επιστρέψει στη Νεάπολη για μια προτελευταία στάση, τα μαζεύουμε και γυρισμός για Ηράκλειο οι μεν και Χανιά οι δε …

139429

road spirit
22/08/2008, 15:52
Ένα 2μερο που είχε από όλα.
Πολύ στρίψιμο, πολύ στρίψιμο, πολύ στρίψιμο,
πολύ φαί, μα πάρα πολύ φαί,
ΠΟΛΥ ρακή, μα ακόμα πιο πολύ ρακή (δεν μπορώ άλλο),
ξενύχτι-γλέντι-χαβαλέ,

και φυσικά φοβερή παρέα.

πάντα τέτοια :beer: :beer:

DimChios
22/08/2008, 18:47
Γιαννο...

:look:

:a33: :a33: :a33: :a33:

Πραγματικα απο τις πολυ ομορφες μερες αυτου του 10ημερου μου! Τοσο που γενικως θα ελεγα να ανοιξουμε ενα ξεχωριστο τοπικ, μιας και ολοι οσοι πηγαμε Κρητη φετος νομιζω περασαμε τελεια, ακομα και ο Λαμπρος τελικα καλα περασε!
Εκει να γραψουμε ενα multi "ταξιδιωτικό στις ρακές" ωστε ουτε να γμαμε τα υπολοιπα, αλλα ουτε να γεμισουμε και 15 "ταξιδιωτικα"!

Ε, τι λετε?

Και εις αλλα με υγεια...

:beer: :beer:

Tropeas
22/08/2008, 20:51
Γιαννιό όποτε θες και μπορείς σε περιμένω για ανταλλαγή φωτο - ντοκουμέντων....:beer: :D :winka:

road spirit
22/08/2008, 22:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Γιαννιό όποτε θες και μπορείς σε περιμένω για ανταλλαγή φωτο - ντοκουμέντων....:beer: :D :winka: από Δευτέρα Λάμπρο ... το σκ θα είμαι busy

MikeG
22/08/2008, 22:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
από Δευτέρα Λάμπρο ... το σκ θα είμαι busy

Busy.....? :smokin: :smokin: :smokin: :wave2:

road spirit
22/08/2008, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Busy.....? :smokin: :smokin: :smokin: :wave2: fuckin busy ... or vice versa

:lol:

Tropeas
22/08/2008, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
fuckin busy ... or vice versa

:lol:
oyoyoyoyoyoy stamaaaaataaaaaaa...:rolleyes: :D :p

makis206
23/08/2008, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Γιαννο...:a33: :a33: :a33: :a33:

Άλλες τόσες από μένα Γιαννιό, άντε γιατί νοιώθω σαν να μπήκα σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τόσο νερό που ήπια από τότε :lol:

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
23/08/2008, 12:47
road, αν θελεις ρε συ κανε μου ενα cdακι κι εμενα...

ε? φφφφφανταστικέ μου Γιαννη?

:a09: :a09: :a09:

:beer: :beer: :beer:

Tropeas
23/08/2008, 12:52
road, αν θελεις ρε συ κανε μου ενα cdακι κι εμενα...

ε? φφφφφανταστικέ μου Γιαννη?

:a09: :a09: :a09:

εσυ θα μου φέρεις τις τελευταίες δικές σου
και θα στις δώκω εγώ μετά... μαζί με κάτι δικές μου απο κουκουβάγια που δεν έχεις...:winka:
είναι και το Zoo κλειστό γμτ.. μέχρι τις 15 Σεπ... πρέπει να βρούμε κάτι αλλο κοντινό και χαλαρό...:rolleyes:

MikeG
23/08/2008, 13:02
Dim ρακάκι δοκίμασες?
Για μαζευτείτε όλοι οι απάνω να κάνετε καμιά καλή!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

MikeG
23/08/2008, 13:12
Επίσης νομίζω ότι θα ξαναχρειαστεί ΑΥΤΟ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=45208&perpage=15&pagenumber=1) & θα συνεχίσω να το εμπλουτίζω... :smilea: :smilea:

:ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι: :ρακάκι:

:wave2:

DimChios
23/08/2008, 13:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
εσυ θα μου φέρεις τις τελευταίες δικές σου
και θα στις δώκω εγώ μετά... μαζί με κάτι δικές μου απο κουκουβάγια που δεν έχεις...:winka:
είναι και το Zoo κλειστό γμτ.. μέχρι τις 15 Σεπ... πρέπει να βρούμε κάτι αλλο κοντινό και χαλαρό...:rolleyes:

:a10:

να σου φερω και το pc να του κανουμε ενα καλο φορματ τωρα που κωλοβαρας? :wacko:

DimChios
23/08/2008, 13:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Dim ρακάκι δοκίμασες?
Για μαζευτείτε όλοι οι απάνω να κάνετε καμιά καλή!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

χτες βραδυ μεχρι...σημερα τα χαραματα!

Εκανε καλή δουλεια μπορώ να πω! :a01: :a021: :a44: :a54:

:beer: :beer: :beer: :beer:

DimChios
23/08/2008, 13:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Ρε Μήτσο ............... το τελευταίο τετράστιχο της υπογραφής σου είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:blush: γ@μεί όμως ε? :wacko:

Μαύρη πείνα δηλαδή έπεσε .......

:alien: :cry: :bigcry:

Πάντως περίμενα ότι στο γυρισμό θα πέρναγες για κανένα τσιμπουσάκι .......
:wave2: :wave2: :wave2:

εδω δεν ειχα αποφασισει αν θα φυγω ρε συ ή όχι! Εχεις δικιο παντως, δικο μου το φταιξιμο αλλα... :blush:

Νεξτ τάϊμ μέϊτ καλα να ειμαστε!

Tropeas
23/08/2008, 17:41
:a10:

να σου φερω και το pc να του κανουμε ενα καλο φορματ τωρα που κωλοβαρας? :wacko:
έλα και ότι προκύψει.... :blush: :rolleyes: ;)

Λεωνίδας
23/08/2008, 21:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άλλες τόσες από μένα Γιαννιό, άντε γιατί νοιώθω σαν να μπήκα σε πρόγραμμα αποκατάστασης με τόσο νερό που ήπια από τότε :lol: δηλαδή πόσο νερό ήπιες μωρή χαμούρα :confused:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λεωνίδας
23/08/2008, 21:20
:rolleyes:

τον πατερα σου σκεφτομαι αλλιως... :blush: κουρέψου και θα του πω ότι είσαι ο αδερφός σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
24/08/2008, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
κουρέψου και θα του πω ότι είσαι ο αδερφός σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τον έχω τον Κο Νίκο :D

":eek: :eek: :eek: ελπίζω να μην είσαι το ίδιο αναποφάσιστος με τον άλλονε !:uplate: :eyepop: "

:rotflmao: :rotflmao:

orizontas
24/08/2008, 15:46
τι στο καλο γινετε κει κατο

δεν εχω καταλαβει ακομη ..........................

ολα τα παλικαρια κει μαζι .....

ολα τα κοπελια...

τι μπορει να κανουνε ....

μονάχα τους ολη μερα ??

μην και να πινουνε ρατσες

και κανουν κουζουλαδες ...

μην και κιοτουν τσι κοπελιες

και εχουμε μπελαδες ???

τις κοπελιες δεν τις κοιτουν

γιατι ακομι ζουνε

και ειναι γπαντου γνωστο αυτο ..

τα παλικαρια μορε πονουνε ??