View Full Version : Δωρητής...
Cpt. Haddock
01/08/2008, 16:16
Αθήνα
Αποσυνδέθηκε την Παρασκευή από τη μηχανική υποστήριξη ο 20χρονος Αυστραλός που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Μύκονο. Η οικογένειά του, υπόδειγμα αξιοπρέπειας και μεγαλοψυχίας, δωρίζει τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του τραγικού τουρίστα, η καρδιά του θα μεταμοσχευτεί σε 30χρονο Αυστραλό που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, ενώ τα υπόλοιπά όργανά του θα δοθούν στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.
Από τους τέσσερις δράστες, οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές -ο πορτιέρης και ο παρκαδόρος του μπαρ- κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατά συρροή, αντιποίηση αρχής και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Μετά το θάνατο του 20χρονου, η βασική κατηγορία αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι εργάζονταν σε παρακείμενο μπαρ και έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο Έλληνες που καταδίωκαν τους Αυστραλούς, κατηγορούνται για απρόκλητη σωματική βλάβη και απλή συνέργεια.
Πηγη: http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=924217&lngDtrID=244
el_hymador
01/08/2008, 16:21
Κατα τα αλλα μας πειραζουν οι "χυδαιοτητες" στη Χερσονησσο και στο Φαληρακι...:rolleyes:
Εμείς τους πλακώνουμε στο ξύλο κι αυτοί έρχονται στη χώρα μας και παραδίδουν μαθήματα πολιτισμού.... :sad:
MitsosNaked
01/08/2008, 16:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αθήνα
Αποσυνδέθηκε την Παρασκευή από τη μηχανική υποστήριξη ο 20χρονος Αυστραλός που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στη Μύκονο. Η οικογένειά του, υπόδειγμα αξιοπρέπειας και μεγαλοψυχίας, δωρίζει τα όργανά του για μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα.
Όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του τραγικού τουρίστα, η καρδιά του θα μεταμοσχευτεί σε 30χρονο Αυστραλό που νοσηλεύεται στο Ωνάσειο, ενώ τα υπόλοιπά όργανά του θα δοθούν στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.
Από τους τέσσερις δράστες, οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές -ο πορτιέρης και ο παρκαδόρος του μπαρ- κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία κατά συρροή, αντιποίηση αρχής και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.
Μετά το θάνατο του 20χρονου, η βασική κατηγορία αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι εργάζονταν σε παρακείμενο μπαρ και έσπευσαν να βοηθήσουν τους δύο Έλληνες που καταδίωκαν τους Αυστραλούς, κατηγορούνται για απρόκλητη σωματική βλάβη και απλή συνέργεια.
:sad:
Στην Αγγλία που ήμουνα 4 χρόνια(Λονδίνο) οι πορτιέρηδες στα μαγαζιά ήταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, εκπαιδευμένοι από ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ακριβώς γι'αυτή τη δουλειά και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να φοράνε ταμπελάκι στο λαιμό που να φαίνεται. Η εκπαίδευση έχει ψυχολογικά τέστ, πολεμικές τέχνες, ενημέρωση επί των ισχύοντων νόμων κλπ.
Στο Ελλάντα σε αρκετά μαγαζιά βάζουν κάτι κομπλεξάρες και αποτυχημένους καρατέγκες ή ακόμα και φοιτητούδια που 'δουλεύουν πόρτα' για pull mur.
Δειγμα ανθρωπιας και πολιτισμου απο τους γονεις του παιδιου....
Δειγμα βαρβαροτητας και αφιλοξενιας απο τους ανεγκεφαλους πορτιερηδες που νομιζουν οτι μπορουν να γ@μ@νε τα παντα
Ντρεπομαι προσωπικα....
manos cbr600fi
01/08/2008, 16:51
ακουσα τον πατερα να μιλαει και δεν αντεξα δακρυσα
αυτη ειναι μεγαλοπρεπεια ψυχης
:sad: του βγαζω το καπελο
κριμα το παιδι ελπιζω οι υπαιτιοι να παρουν τον δρομο που τους αξιζει
και σε αυτο το <<club >>που θα βρεθουν οι εκει μπραβοι να τους υποδεκτουν αναλογα
:mad:
george72
01/08/2008, 17:06
τωρα που θα τον περασουμε σουβλακι μεσα στην μπουζου , ας τους πει
"εγω ειμαι ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ"
ΜΠΡΑΒΟ στον πατερα του παιδιου...μεγαλοψυχισ τρομερη!!
Αθήνα
Aπλά μαθήματα πολιτισμού κύριοι και μαλιστα σε ένα λαό που έχει μείνει μετεξεταστέος για Σεπτέμβρη
LARISEOS
01/08/2008, 17:47
ΜΥΚΟΝΟΣ = μπραβοι η μαστουρια body bilderades με το ιλιθιο μικρο μυαλο που μαζεΨε απο τα χαπια??????
ΝΑ ΣΑΠΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ !!!!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ...........
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ bar ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ!
GIXXERAKIAS
01/08/2008, 18:09
Μπραβο στο πατερα γι αυτην του την πραξη:winka:
Καταδικαζω δε το οτι οπου ακουτε μμε καλο ειναι να πιστευετα το 1% γιατι τα αλλα ειναι ολα σαλτσες.Δεν νομιζω το αυστραλακι να ηταν και πολυ καλο παιδακι και γι αυτο του τις εβρεξαν.Το κακο ειναι οτι το παρακαναν και θα πληρωνουν την μαλακια τους για ολη τους την ζωη.Δεν συμφωνω με την θανατωση του δια ξυλοδαρμου προς θεου αλλα δεν μπορει ρε παιδια να τον μαυρισαν ετσι στα καλα καθουμενα.:rolleyes:
manos cbr600fi
01/08/2008, 18:38
σίγουρα πιστευω και εγω οτι δεν ηταν αγιοπαιδο
αλλα νομιζω οτι η δουλεια του μαγκα ηταν να τον πεταξει εξω απο το μαγαζι(και μονο αυτο) και οχι να του κοπανάει το κεφαλι στον μαντροτοιχο εξω και μακρύτερα απο τον χωρο που υποτίθεται οτι επρεπε να επιτηρεί
η αστυνομια τι ρολο παιζει να τα παιρνει απο τους μαγαζατορες και να κανει τα στραβα ματια
και οταν εγραψα για υποδοχη σε καμια περιπτωση ξυλο μεχρι θανατου αλλα μια περιποιηση στα ντουζ οταν θα σκυψει να πιασει το σαπουνακι :a48:
harvester
01/08/2008, 18:46
τους δημαρχους πρεπει να κλισουν μεσα που επιτρεπουν το αλκοολ σε τετοιες ποσοτητες.
δυστυχως εχουμε βγαλει την φημη ενος ατελιωτου μπουρδελου στην διασκεδαση και γι'αυτο και ερχονται και ολοι οι πιτσιρικαδες.........
μπραβο στον πατερα για ολη την σταση που εδειξε αν και μου φανηκε καπως να ευχαριστει ολους τους ελληνες που του σταθηκαν, χωρις να πει κουβεντα για την αλλη μερια.
μου φανηκε οτι μαλλον ηξερε καλα τι παιδι ειχε................
τωρα για τους μπραβους. απο τα σκατα βγαινουν, σκατα εχουν στο κεφαλι τους και στους μυς τους, στα σκατα να πανε.
Ειτε αγιοπαιδο ειτε κωλοπαιδο δεν ειχανε το δικαιωμα τριχα να ακουμπησουνε, κανενας δεν το εχει αυτο το δικαιωμα, ουτε πολιτης, ουτε μπατσος. Αλλο αν παντου γινεται. Κι αυτα τα δηθεν οτι σε αλλες χωρες ειναι αλλιως, ελεος. Σχεδον ολοι οι μπραβοι ειναι κομπλεξαρες και ψαχνονται ν' αρχισουν καβγα.
MitsosNaked
01/08/2008, 18:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Κι αυτα τα δηθεν οτι σε αλλες χωρες ειναι αλλιως, ελεος. Σχεδον ολοι οι μπραβοι ειναι κομπλεξαρες και ψαχνονται ν' αρχισουν καβγα.
Μήν είσαι τόσο απόλυτος.
harvester
01/08/2008, 18:56
Ειτε αγιοπαιδο ειτε κωλοπαιδο δεν ειχανε το δικαιωμα τριχα να ακουμπησουνε, κανενας δεν το εχει αυτο το δικαιωμα, ουτε πολιτης, ουτε μπατσος. Αλλο αν παντου γινεται. Κι αυτα τα δηθεν οτι σε αλλες χωρες ειναι αλλιως, ελεος. Σχεδον ολοι οι μπραβοι ειναι κομπλεξαρες και ψαχνονται ν' αρχισουν καβγα.
εγω ειμαι 30 χρονων και δεν εχω μαλωσει ποτε με μπραβο παντως.
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
εγω ειμαι 30 χρονων και δεν εχω μαλωσει ποτε με μπραβο παντως.
Σωστός και δεν υπάρχει κανένας λόγος.Ήξερα φοιτητή στην Πάτρα που δούλευε πόρτα και το μόνο που δεν ήθελε ήταν καυγάδες,η βάρδια του να τέλειωνε,να πληρωνόταν και να πήγαινε να ξεκουραστεί.Οι 9 στους 10 πορτιέρηδες έτσι είναι.Το ότι υπάρχουν βέβαια και ζωντόβολα,ναι ισχύει.Αν λοιπόν δεις πορτιέρη ζωντόβολο δεν ασχολείσαι,απλό είναι.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=63869
Εχετε δει πορτιερη Μυκονου ποτε? :look:
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Δεν νομιζω το αυστραλακι να ηταν και πολυ καλο παιδακι και γι αυτο του τις εβρεξαν.Το κακο ειναι οτι το παρακαναν και θα πληρωνουν την μαλακια τους για ολη τους την ζωη.Δεν συμφωνω με την θανατωση του δια ξυλοδαρμου προς θεου αλλα δεν μπορει ρε παιδια να τον μαυρισαν ετσι στα καλα καθουμενα.:rolleyes:
Γιατί το λες αυτό,ήσουν μπροστά;Στο κάτω κάτω η φράση "τις βρέχω σε κάποιον" τί σημαίνει;Απλά τον σπρώχνω;Του βάζω τρικλοποδιά;Τον χτυπάω με τρόπο και σε σημείο που δεν πρέπει;Ή μήπως δέρνουν 4 άτομα ένα;
Ας μιλήσει η δικαιοσύνη,εμείς δεν είδαμε και δεν έχουμε γνώμη...
harvester
01/08/2008, 19:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εχετε δει πορτιερη Μυκονου ποτε? :look:
οπως και να ναι σκοπια βαραει και τον εχαλαει :lol:
Vstrommer71
01/08/2008, 19:35
Mεγαλειο ψυχης απο τους γονεις του νεκρου...
Κριμα και στην "μαγκια'' των αρχοντων της πορτας...
LARISEOS
01/08/2008, 19:39
aparadekto auto pou les! h douleia tou bravou einai na einai mpravos se ena magazi me alkool...pou shmainei prepei na einai sobaros kai euxarhstos me tous pelates! kai na xerei na antimetopisei oti dhpote! kai na mhn prokali ( kati spanio)
oso gia to an sthn eurwph einai diaforetika ,,, to xerei mono kapios pou exei zhsei eurwph kai exei bgei kai sta mpar kai exei kai sourwsei ,,,,, kai ton exoun petaxei kai exw!
mou exei tuxei na me krathsoun kai se tmhma ena bradi..... alla to epomeno bradi mpainei kata tuxei o mprabos pou einai kai tourkos se ellhniko glenti sthn souhdia! perito na sas pw th eghne!
bebaia sthn periptwsh mou o mprabos dimiourghse problhma gia logo katagwghs......
fusika egw kalesa prwtos thn mpatsaria alla einai mpravos exei dikaiomata astunomikou souhdia me apotelesma pios na mpei mesa!!??
alla plhrwse..
me liga logia oi mpraboi oloi gia na kanoun autoin thn douleia einai apotuxhmenh xapakides kai gumnazmenoi m@l@kes!!!!!
sthn souhdia exoun skotosei 3-4 atoma thn teleytaia 5 ,,,,,,,,ntroph tous
sulhpitiria sthn oikegia kai mpravo tous ....an kai egw 8a tous efthna !!!!
sorry pedia
harvester
01/08/2008, 19:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
aparadekto auto pou les! h douleia tou bravou einai na einai mpravos se ena magazi me alkool...pou shmainei prepei na einai sobaros kai euxarhstos me tous pelates! kai na xerei na antimetopisei oti dhpote! kai na mhn prokali ( kati spanio)
oso gia to an sthn eurwph einai diaforetika ,,, to xerei mono kapios pou exei zhsei eurwph kai exei bgei kai sta mpar kai exei kai sourwsei ,,,,, kai ton exoun petaxei kai exw!
mou exei tuxei na me krathsoun kai se tmhma ena bradi..... alla to epomeno bradi mpainei kata tuxei o mprabos pou einai kai tourkos se ellhniko glenti sthn souhdia! perito na sas pw th eghne!
bebaia sthn periptwsh mou o mprabos dimiourghse problhma gia logo katagwghs......
fusika egw kalesa prwtos thn mpatsaria alla einai mpravos exei dikaiomata astunomikou souhdia me apotelesma pios na mpei mesa!!??
alla plhrwse..
me liga logia oi mpraboi oloi gia na kanoun autoin thn douleia einai apotuxhmenh xapakides kai gumnazmenoi m@l@kes!!!!!
sthn souhdia exoun skotosei 3-4 atoma thn teleytaia 5 ,,,,,,,,ntroph tous
sulhpitiria sthn oikegia kai mpravo tous ....an kai egw 8a tous efthna !!!!
sorry pedia
μιας και εισαι απο λαρισα πες μου αν σου δημιουργησε προβλημα ποτε λαρισαιος μπραβος. ή πες μου εναν που ηταν προκλητικος
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 20:11
Μπορείς να μου πεις σε ποιο post μου αναφέρεσαι;
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 20:21
Το ενδεχόμενο να είναι φοιτητές χωρίς πόρους από ξένη μάλιστα χώρα(ο φοιτητής που ανέφερα ήταν Λιβανέζος) και απλά να δουλεύουν για να μη ζορίζεται τρελλά ο ζάμπλουτος πατέρας του(από την πλούσια και ειρηνική χώρα του Λιβάνου) το'χεις σκεφτεί ή λες ό,τι να'ναι;
LARISEOS
01/08/2008, 20:22
nai file exei tuxei.... bebaia mia fwra sto babe boom,,,, twra pia den eimai toso polu exw se magazia me mprabous,,,,protimo pio hrema...!
prepei na pw pws den plakwnoun ka8e mera ALLA eipa pws einai problhmatikh , pernoun xapia , opmones , kai alla polu pio xontra me apotelesma ,,,, auto pou eghne ston australo!! xanoun ton elengxo .. esu les na h8ele na ton skotwsei? uparxei an8rwpos pou na 8eleis?
epeidh eimai magazatwras lew nai stous mprabous alla na bgei enas g@mhmenos nomos opou 8a pernane apo exetaseis gia narkotika ktl,,,,,
h oti upoxrewsh tou magazatwra na to kanei stous mprabous tou!
ama mporousan na kanoun alloi douleia les na htane mpraboi???
LARISEOS
01/08/2008, 20:26
zhtw sugnwmh mperdeytika me thn apanthsh pou edwses ok????
alla to mhnuma alazei apo sena kai paei se auton pou tou apanthses kai esu
kai pali sorry
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 20:29
zhtw sugnwmh mperdeytika me thn apanthsh pou edwses ok????
alla to mhnuma alazei apo sena kai paei se auton pou tou apanthses kai esu
kai pali sorry
Συγγνώμη δεκτή,λάθη όλοι κάνουμε.Κάνε όμως ένα επεξεργασία το μήνυμά σου και σβήσε το "pros tolistolaros" ,ή σβήσε το μύνημα και κάνε παράθεση το μήνυμα του παιδιού που θες ν'απαντήσεις.
Δεν αναφερομουν σε φοιτητες που το κανουν για το χαρτζηλικι αλλα σε κατι 30αρηδες και βαλε που το 'χουν κανει επαγγελμα.
LARISEOS
01/08/2008, 20:41
ok file,,,kai pali sorry alla hmouna polu neuriasmenos .... kai ekana la8os!
kanena magazi me 1000 kai 3000 kosmo mesa den 8a parei ena mprabo pou den einai psuxakias,,,,, afou tous exoun gia allous logous twra ti leme!?
prostasia poulane sto magazi apla!!! ti den xeroume???
giati den pernoun enan a8lhth karathsta taekwodo h kapion kalo kai gumnasmeno bodybulder kai pernoun kati moures pou xereis pws moirazoun ta magazia!???? kai elenxoun kai gumnasthria ktl
dld plates!!!!
mazoi me tous tarifes balte kai tous mprabous!
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 20:51
Το ξαναλέω ότι αν δεν ασχοληθείς μαζί τους δεν υπάρχει περίπτωση κανένας μπράβος ν'αρχίσει καυγά στα καλά καθούμενα.Τώρα σε ό,τι αφορά στα γυμναστήρια έχω κατά καιρούς προπονηθεί σε σιδεράδικα όπου πάει το στεροειδές καπνός!Ε και;Πήγαινα,έκανα την προπόνησή μου και τέλος.
Θα μου πεις "γιατί πήγαινες εκεί"
Ήμουν σε φάση που δεν έιχα ούτε πατίνι και το αμέσως πλησιέστερο ήταν μακριά.
Η καλύτερη μέθοδος δεν είναι ούτε η επίθεση ούτε η άμυνα...είναι η τρίπλα!
Απλά δεν ασχολείσαι και δεν ασχολούνται μαζί σου...:)
edit:Kοινώς άστε τους μπράβους και ασχοληθείτε με τα μουν@κια στο μπαρ !!!
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
LARISEOS
01/08/2008, 21:01
exeis dikaio kai katalabeineis ti ennow.... ta exeis dei!
h monh lush einai elenxos gia steroid kai narkwtika apo to magazi! h apo to kratos....dld
xese mesa ( sorry )
egw protimo na paw gia treximo kai na a8loume me kanena spor,,,,,kai xtreme spor
para ta gumnasthria!!!!!
kalhnuxto paw gia poto,,,,einai wra na kleiso to magazi ,,,,sunexizoume aurio
aaa xexasa mallwn 8a paw sabbatokuriako me to africa pilio piso gia free camping 8a sas etoimasw pics ,,,,,,!!!!!!
Καταδικαζω δε το οτι οπου ακουτε μμε καλο ειναι να πιστευετα το 1% γιατι τα αλλα ειναι ολα σαλτσες.Δεν νομιζω το αυστραλακι να ηταν και πολυ καλο παιδακι και γι αυτο του τις εβρεξαν.Το κακο ειναι οτι το παρακαναν και θα πληρωνουν την μαλακια τους για ολη τους την ζωη.Δεν συμφωνω με την θανατωση του δια ξυλοδαρμου προς θεου αλλα δεν μπορει ρε παιδια να τον μαυρισαν ετσι στα καλα καθουμενα.:rolleyes: [/B]
Το άσχημο δεν είναι αυτό που γράφεις.
Το άσχημο είναι ότι αντέδρασε μόνον ένας.
Το να πω ένα "ντροπή σου" θα πάει χαμένο όσο και το να στείλω παγάκια για φραπέ σε Εσκιμώο.
TOLISTOLAROS
01/08/2008, 22:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Το να πω ένα "ντροπή σου" θα πάει χαμένο όσο και το να στείλω παγάκια για φραπέ σε Εσκιμώο.
2..και μαζί με σένα3.
Καλό ταξίδι στο παιδί και λιγότερα νεύρα απ'όλους μας,πορτιέρηδες και μη...δεν κάνουν καλό!
Akatanomastos
01/08/2008, 22:24
εγω παντως θα πληρωνα ή θα τους σκωτονα ο ιδιος..
GIXXERAKIAS
01/08/2008, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από stokos
Σεβαστη η αποψη σου και απλα η αποψη μου ειναι αυτη και ηταν απολυτως καταδικαστεα για την πραξη τους αυτη,δεν μπορουμε να συμφωνουμε ολοι,αντε πλακωσε κανεναν τωρα και συ να σου φυγουν τα νευρακια.:winka: :wave2:
GIXXERAKIAS
01/08/2008, 23:22
Λοιπον επειδη αναφερεσαι σε εμενα τελικα και οχι στον φιλο Τολistolaros θα σου απαντησω.
Ενας μπραβος που δουλευει σε ενα τετοιο μαγαζι με αλκοολ οπως λες και συ,εχει να κανει με καθε καρυδιας καρυδι και οσο και αν σου φαινεται παραξενο οι πορτιερηδες δεν γεννιουνται,γινονται με αυτα που βλεπουν καθε βραδυ.Οσο ευχαριστος και να ειναι ενας πορτιερης αν καθε βραδυ τον φωναζουν τα αφεντικα να "καθαρισει" το μαγαζι απο πελατες (ας πουμε ο πιτσιρικας την εκανε την βλακεια του) που ειναι λιαδα και δεν καταλαβαινουν τι κανουν και φερνουν αντιρηση (πολλες φορες να βριζουν ασυστολως και να πειραζουν κοσμο ο οποιος δεν φταιει σε τιποτα) φυσικο ειναι λοιπον να χρειαστει η μεθοδος βαραω οπου πονει και οπου τον σφαζει.
Το λοιπον αυτη ειναι η αποψη μου αλλα ειπα οτι ειμαι αντιθετως με τον τοσο ξυλοδαρμο μεχρι θανατου αλλο να του εριχναν μια δυο καλες να ισιωσει και αλλο να τον σκοτωσουν στο ξυλο.Για την ευρωπη δεν ανεφερα κατι εγω οποτε δεν μπορω να απαντησω.
Δεν εβαλα καθολου emodicon γιατι μιλαω σοβαρα στα παραπανω λογια μου.:wave2:
GIXXERAKIAS
01/08/2008, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω παντως θα πληρωνα ή θα τους σκωτονα ο ιδιος..
Η εκδικηση παντα ειναι πικρη και οχι γλυκια οπως νομιζουν οι περισσοτεροι....:winka: :wave2:
Akatanomastos
01/08/2008, 23:34
Η εκδικηση παντα ειναι πικρη και οχι γλυκια οπως νομιζουν οι περισσοτεροι....:winka: :wave2:
δεν ξερω..
και μονο στην ιδεα οτι οι αναιτια φονιαδες του γιου μου μετα απο καποια χρονια θα κανουν την ζωουλα τους, δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια..
GIXXERAKIAS
01/08/2008, 23:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
δεν ξερω..
και μονο στην ιδεα οτι οι αναιτια φονιαδες του γιου μου μετα απο καποια χρονια θα κανουν την ζωουλα τους, δεν μου αφηνει αλλα περιθωρια..
Σιγουρα αλλα σκεψου οτι ισως εχεις και αλλα παιδια που θα πρεπει να φροντισεις γι αυτα.Ενας ακομη (η τεσσερεις ποσοι ηταν αυτοι τπου συμμετειχαν?) φονος θα σε εκανε να ησυχασεις πισω απο τα σιδερα?Κια γω μαζι σου ειμαι απλα μιλαω-με εκ του ασφαλους γιατι δεν μας εχει τυχει και ελπιζω να μην τυχει ποτε σε κανεναν μας. (προσωπικα και γω το ιδιο θα εκανα:winka: )
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όμως έγινε το περιστατικό...
Ήταν ο νεαρός αυστραλός το λάθος θύμα αφού λέγεται ότι δεν
έκλεψε τσάντα? Προκάλεσε τον μπράβο του μαγαζιού ή δεν
πλήρωσε τα ποτά του?
Επίσης θεωρώ ότι τον άφησαν μόνο του αβοήθητο το παιδί
η άλλη παρέα...και αυτοί όρμηξαν σαν rottweiler να τον αποτελειώσουν..
HolyDiver
02/08/2008, 01:40
Θα μπορούσε να ήταν ο γιος η κάποιος από μας μέσα στο χώμα τώρα.....
Αν δημιουργούσε φασαρία ο νεκρός, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν κάτω ολόκληρα γουμάρια? Έπρεπε να τον σκοτώσουν στο ξύλο?
Σαν τους "αστυνομικούς" στην Αγγλία που ενώ είχαν ακινητοποιήσει τον καημένο τον βραζιλιάνο στο έδαφος, του φύτεψαν 7 σφαίρες στο κεφάλι.
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
02/08/2008, 10:56
:mad: καλημερα μου περνουν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο οταν βλεπω το γιο μου που ειναι 32μηνων να κανει μηχανακι ηλεκρικο για τις παγιδες που κρυβει αυτοι η πουτανα η ΖΩΗ δεν μπορω να φανταστω των ευατο μου σε αυτη τη θεση που βρισκεται αυτος ο ανθρωπος
notakos600
02/08/2008, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ο ΑΣΧΕΤΟΣ
:mad: καλημερα μου περνουν διαφορες σκεψεις απο το μυαλο οταν βλεπω το γιο μου που ειναι 32μηνων να κανει μηχανακι ηλεκρικο για τις παγιδες που κρυβει αυτοι η πουτανα η ΖΩΗ δεν μπορω να φανταστω των ευατο μου σε αυτη τη θεση που βρισκεται αυτος ο ανθρωπος
Ο δικός μου είναι 24 μηνών και λυπάμαι αλλά αν ήμουν στη θέση του πατέρα του παιδιού θα το έκανα το κακό.
Κάποιες φάπες και κανα δυό μπουνιές πάει κι έρχεται, εδώ όμως μιλάμε πως τον έστειλε αδιάβαστο τον πιτσιρικά χωρίς εμφανή λόγο. Τα νταηλίκια των κάθε είδους και νοημοσύνης φουσκωτών δεν έχουν καλό τέλος...
LARISEOS
02/08/2008, 11:44
mporei opwskeftesai na exeis ena mikro dikaio,,,,,,kai emena ama mou peirazei kapios kati 8a ton plakona....
auto pou 8elw na sou pw einai pws LES: oti den eprepe na pane toso makria......
o logos pou paei ekei to 8ema einai giati ta atoma auta den einai noimon , pernounai xapia,
einai oloi thn wra mprizomenh opws les apo to afentiko,,, gia na prwstateyoun to magazi,
einai tetraplasioi se ogko kai den dexontai thn paramikroi malakia
OXI oxi oxi ,,,,opws ta k@riol@ sebontai kai upoklinontai san xaza koutia ths kopeles , etsi prepei na to kanoun kai se olous , pelates htane ta pedia pernousane kala, hr8ane apo thn australia sthn ellada gia diakopes . posoi phgate australia????
oti kai na kanane ,,,,to xeirotero ,,na mhn plhrwnane , NA klebane mia tsanta, na peirazane mia kopela ....ola auta sumbainoun, to magazi poulaei alkohol kai bgazei lefta kai prepei na brei tropo na pernane oloi kala.
oi mpraboi apo thn allou einai pia frouroi tou magaziou oxi gia ton australo alla apo ta cartel prostasias pou uparxoun,,,,,eee ama tyxei kai kanenas piomenos australos ton skotwnoun 4 mantraxaloi ntropoi tous!
lupamai,,,,,, mono auto 8a pw,,,,kai opws eipa gia tous tarifes , oloi 8a brounai ton apenanti tous eauto! kapios 8a tous balei sthn 8esh tous!
to xeretai pws sthn souhdia h mpravoi forane alexisfaira gileka??
LARISEOS
02/08/2008, 11:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ο δικός μου είναι 24 μηνών και λυπάμαι αλλά αν ήμουν στη θέση του πατέρα του παιδιού θα το έκανα το κακό.
Κάποιες φάπες και κανα δυό μπουνιές πάει κι έρχεται, εδώ όμως μιλάμε πως τον έστειλε αδιάβαστο τον πιτσιρικά χωρίς εμφανή λόγο. Τα νταηλίκια των κάθε είδους και νοημοσύνης φουσκωτών δεν έχουν καλό τέλος...
Τα νταηλίκια των κάθε είδους και νοημοσύνης φουσκωτών δεν έχουν καλό τέλος...
Ακριβωσ αυτο ο συνδιασμοσ νταη και ατομα με χαμηλη νοημοσυνη και χαπακιδεσ να φιλανε ενα μαγαζι με τοσα ατομα ειναι σηγουρο πωσ κατι κακο 8α γηνει απλα!
απλα ελπιζω για μια φωρα η δικαιοσυνη να μην κανει τα στραβα ματια και να αποδειξουμε πωσ ημαστε λαοσ με αξιοπρεπια και τιμεσ . γιατι ξερεται πωσ αυτο που εγηνε εχει πεχτει παγκοσμιοσ και 8α δειξουναι και τα αποτελεσματα τησ δικησ!
πριν 4 χρονια 8υμαμαι μαχαιρωσανε εναν σουηδο στην κο,,,,,, (οχι μπραβοι) για 6 μηνεσ ειχε ασχολι8ει ακομα και η βουλη τησ σουηδιασ με το θεμα αυτο!
gozntari
02/08/2008, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Η καλύτερη μέθοδος δεν είναι ούτε η επίθεση ούτε η άμυνα...είναι η τρίπλα!
:a20: :a18: :a19: :beer: απλα εγραψες ...
H καλυτερη αμυνα ειναι κατι αναμεσα στα βυζια της παμελα αντερσον και στο μαγκνουμ του επιθεωρητη χαρη καλαχαν :smokin:
Εμεις φταιμε γι' αυτο που ανεχομαστε να πηγαινουμε σε μαγαζια που εχουν μπραβους
TOLISTOLAROS
02/08/2008, 13:07
Παιδιά το ξέρετε πιστεύω ότι η απόσταση μεταξύ κάνω το καθήκον μου και προκαλώ ζημιά ή και θάνατο είναι μικρή,ΟΚ;
Ακόμα και τα ΜΑΤ που πηγαίνουν στα γήπεδα έχουν νομζετε καμμιά όρεξη να πλακωθούν;Αλλά αν ο άλλος απέναντί σου επί 4 ώρες σου βρίζει μάνα,αδερφή,χριστούς και παναγίες και έχεις φάει στη μάπα όχι μόνο την ορθοστασία αλλά και του κόσμου τις ροχάλες και πετριές,δε θέλει και πολύ σε τυχόν συμπλοκή που θα τον δεις μπροστά σου να του αλλάξεις τα φώτα.Ειδικά άμα συνάδερφοί σου έχουν χάσει μάτια,έχουν κουτσαθεί κτλ.
Το ξαναλέω ακόμα και σε δουλειές στις οποίες η συμπλοκή είναι στατιστικά πιθανή κανείς δεν πάει γυρεύοντας.
Το αν παίρνουν χάπια δε μας ενδιαφέρει,το ότι οι μπράβοι είναι παράνομοι και δεν έχουν περάσει κάποια εκπαίδευση φυσικά μας ενδιαφέρει.
Ξαναλέω αν δεν κάνεις φασαρία στο μαγαζί και απλά αδιαφορείς δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα...
Στην τελική ρε σεις αν κάποιο μαγαζί είναι τόσο πια κακόφημο,απλά δεν πάτε!!
sakisvolos
02/08/2008, 13:18
Αθήνα
Απλά με κάνει αυτή όλη η ιστορία να ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που είμαι Έλληνας!:sad: :sad: :sad:
Όσο για τα κ@λ@παιδα που το έκαναν αυτό τι να πω; δεν είμαι εγώ ο νόμος αλλά τους αξίζει
κάθε παραδειγματική τιμωρία! :mad: :mad: :mad:
Συγκλονιστικό μάθημα ευγένειας, παιδείας και πολιτισμού από τον τραγικό πατέρα του παιδιού...
Πόση μεγάλη αντίθεση με τους εξυπνόμαγκες, τις πονηρόφατσες και τους δήθεν καπάτσους κομπλεξικούς εγωιστές που δυστυχώς έχει γεμίσει η χώρα μας...
Κρίμα για το παλληκάρι αλλά και για εμάς...
LsKostas
02/08/2008, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Θα μπορούσε να ήταν ο γιος η κάποιος από μας μέσα στο χώμα τώρα.....
Αν δημιουργούσε φασαρία ο νεκρός, δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν κάτω ολόκληρα γουμάρια? Έπρεπε να τον σκοτώσουν στο ξύλο?
Σαν τους "αστυνομικούς" στην Αγγλία που ενώ είχαν ακινητοποιήσει τον καημένο τον βραζιλιάνο στο έδαφος, του φύτεψαν 7 σφαίρες στο κεφάλι.
Ακριβως +1
ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ!!!
Να τους φάνε!
Να τους ξηγηθούν οι παλιοί της φυλακής
αλμυρό οπίσθιο φυστίκι τσουχτερό :a021::a03::eyepop:
για να μάθουν τι θα πει αντριλίκι.
Να τους δέρνουν οι μπάτσοι πρωί :a018: μεσημέρι :a26: βράδυ :a016::a023:,
και να τους σπάνε τα @ρXiΔi@ :a017: ολημερής!
Να πίνουν νερό με κάτουρο από τη πιο βρώμικη τουαλέτα της φυλακής!
Και για φαγητό να τρώνε λουκάνικα με τέτοια (http://uk.youtube.com/watch?v=3iB_htvVGQU)
LARISEOS
02/08/2008, 14:18
pisteuw pws 8a parounai polu upopsin ton patera tou pediou kai thn zwh pou exei dwsei se allous an8rwpous ,,,,,kai na do8ei dikaiosunh kai fulakish ,,,,,,,,,, gia PARADEIGMATISMO!
LARISEOS
02/08/2008, 14:30
((Το αν παίρνουν χάπια δε μας ενδιαφέρει,το ότι οι μπράβοι είναι παράνομοι και δεν έχουν περάσει κάποια εκπαίδευση φυσικά μας ενδιαφέρει.))
PARANOMOI mpraboi uphrxane panta kai alania megala kai exupna palikaria......
twra pia proslambanoun oxi alania kai exupnous, giati autoi den 8a kanoun thn bromodouleia kai den 8a riskaroun thn zwh tous gia mia tetoia douleia .
twra proslambanoun atoma me upokatastata kai xapia gia na antexoun thn piesh alla kai na einai trelamenh!!!!!! mas endiaferei pou pernoun xapia ,,, giati zoume se ena kosmo oloi mazi kai exoume ftasei o ka8enas na pernei mia dosi na pernei ena maxairi kai na skotonei gia 10 euro!
mas endiaferei auta ta atoma na brounai enan swsto dromo alliws 8a bre8ei kapios se mia akatalilh stigmh sto dromo tous!
me statistika sthn souhdia pou hmouna to 90% twn egklhmatwn ghnontai apo atoma pou pane se gumnasthria kai pernoun anabolika......px enas tupos elege pws prin mpo na kanw thn lhsteia se trapeza eperna anabolika !!!!!!
alximistis
02/08/2008, 16:03
Ορισμένων οι απόψεις είναι εντελώς απλοϊκές!!! :(
Πες μου πότε σ έχει πειράξει μπράβος στη Λάρισα ξέρω εγώ έναν φοιτητή 30 χρόνων που ήταν μπράβος... και άλλα τέτοια εντελώς μα εντελώς απλοϊκές.
Λυπάμαι που θα σας χαλάσω το στόρι και θα σας προσγειώσω στην πραγματικότητα αλλά υπάρχει ένα δεδομένο. Η συντριπτική πλειοψηφία από δάυτους οι περισσότεροι των περισσότερων είναι μπλεγμένοι ή μπλέκονται στη συνέχεια με τον υπόκοσμο! τελεία και παύλα!!! Τώρα αν κάποιοι θέλουν να ζουν σε ονειρικό κόσμο και να νομίζουν πως οι "μπράβοι" είναι απλώς άνθρωποι οι οποίοι βγάζουν το ψωμί τους και τις υπόλοιπες ώρες είναι φοιτητές σπουδαστές και... καθαρίστριες οκ δικαίωμά τους σε όποιυς το πιστεύουν αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Εννοείται πως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι απλώς οι εξαιρέσεις που βεβαιώνουν τον κανόνα.
Πάμε παρακάτω.
Για να σκεφτούμε τι λέμε εδωμέσα. "Μπράβοι". Μόνο και μόνο η λέξη τα λέει όλα. Δεν μιλάμε για ασφάλεια του μαγαζιού δεν μιλάμε για προσωπικό ασφαλείας αλλά για μπράβους. Δηλαδή όταν χρειαστεί δέρνουμε επίσης δέρνουμε α και δέρνουμε.
Συνεχάμε.
Ξέρετε πολλούς ανθρώπους με προσόντα ανάλογα ενός μπράβου που να κάνουν ή να θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά; ΟΚ υπάρχουν οι εξαιρέσεις το είπαμε. Κάποιος που χρειάζεται χρήματα κάποιος που θέλει να το παίξει και λίγο μούρη σύμφωνοι αυτά υπάρχουν. Οι υπόλοιποι είναι απλώς άνθρωποι με βία μέσα τους πολύ βία την οποία δεν ξέρουν που να την βγάλουν. Μπλέκονται και μαγνητίζονται και από την νύχτα γυναίκες ποτά και τα... παρελκόμενα και σε λίγο καιρό στελεχώνουν τις διάφορες συμμορίες της Ελλάδας. όποιος πάλι πιστεύει το αντίθετο είναι απλώς αφελής. Οι περισσότεροι "νταήδες" και μέλη συμμοριών είναι ή έχουν ξεκινήσει την "καριέρα τους" από το μπραβιλίκι.
Αλλά αρκετά με αυτό ας πάμε και στο συγκεκριμένο.
Μου αρέσει η σιγουριά που εκφράζονται πάλι ορισμένοι εδωμέσα. Δεν ήταν και το καλύτερο παιδί ο Αυστραλός σίγουρα δεν ήταν άγιος... το ξέρετε;;;;;;;;; Το έχετε εξακριβώσει; Λέχθηκε προσέξτε έιπώθηκε μετά το σκηνικό πως έκλεβε τσάντες. Ποιος το είπε; Ποιος είναι ο άνθρωπος που το διέρρευσε; Το είδε με τα μάτια του ή απλώς το άκουσε; Υπάρχουν εν ολίγοις μάρτυρες ή αναπαράγουμε ότι έχουμε διαβάσει και ακούσει;;;
Και άιντε για να μην το τραβάμε ας πούμε ότι έκλεβε. Νόμιζα ότι ζούσα στην Ελλάδα του 2008 όχι στην Σαουδική Αραβία! Ακόμα και εκεί το κλέψιμο τιμωρείται σε κάποιες περιπτώσεις με κόψιμο χεριού όχι με θάνατο. Ούτε γνώριζα πως οι "μπράβοι" επιβάλλουν τον νόμο. Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές. Οι μπράβοι έγιναν αστυνομία. υπέροχα.
έκλεψε λοιπόν μάλλον λέμε εμείς ο Αυστραλός και εμφανίστηκαν οι "τιμωροί" και του έσπασαν το κεφάλι σε έναν τοίχο. Και δεν του έσπασαν το κεφάλι επειδή ξεκίνησε να τρέχχει και τους... κούρασε. Ούτε αυτό λέγεται κόμπλεξ όχι με την καμία... :(
αν φανε ισοβια (χλωμο)=17,5 χρονια. με καλη διαγωγη και εργασια εντος των φυλακων η ποινη θα μειωθει κατα πολυ..
και σε 2-3 χρονια θα ναι και εξοδουχοι..
Βλαμενη δικαιοσυνη... :( :sad:
alximistis
02/08/2008, 16:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
αν φανε ισοβια (χλωμο)=17,5 χρονια. με καλη διαγωγη και εργασια εντος των φυλακων η ποινη θα μειωθει κατα πολυ..
Ήδη προφυλακίστηκε μόνο ο ένας Ο"φυσικός αυτουργός". Οι άλλοι δεν κοπάναγαν μόνο αυτός. Οι άλλοι του έλεγαν μην βρε τι κάνεις... :(
LARISEOS
02/08/2008, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Ορισμένων οι απόψεις είναι εντελώς απλοϊκές!!! :(
Πες μου πότε σ έχει πειράξει μπράβος στη Λάρισα ξέρω εγώ έναν φοιτητή 30 χρόνων που ήταν μπράβος... και άλλα τέτοια εντελώς μα εντελώς απλοϊκές.
Λυπάμαι που θα σας χαλάσω το στόρι και θα σας προσγειώσω στην πραγματικότητα αλλά υπάρχει ένα δεδομένο. Η συντριπτική πλειοψηφία από δάυτους οι περισσότεροι των περισσότερων είναι μπλεγμένοι ή μπλέκονται στη συνέχεια με τον υπόκοσμο! τελεία και παύλα!!! Τώρα αν κάποιοι θέλουν να ζουν σε ονειρικό κόσμο και να νομίζουν πως οι "μπράβοι" είναι απλώς άνθρωποι οι οποίοι βγάζουν το ψωμί τους και τις υπόλοιπες ώρες είναι φοιτητές σπουδαστές και... καθαρίστριες οκ δικαίωμά τους σε όποιυς το πιστεύουν αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.
Εννοείται πως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις αλλά είναι απλώς οι εξαιρέσεις που βεβαιώνουν τον κανόνα.
Πάμε παρακάτω.
Για να σκεφτούμε τι λέμε εδωμέσα. "Μπράβοι". Μόνο και μόνο η λέξη τα λέει όλα. Δεν μιλάμε για ασφάλεια του μαγαζιού δεν μιλάμε για προσωπικό ασφαλείας αλλά για μπράβους. Δηλαδή όταν χρειαστεί δέρνουμε επίσης δέρνουμε α και δέρνουμε.
Συνεχάμε.
Ξέρετε πολλούς ανθρώπους με προσόντα ανάλογα ενός μπράβου που να κάνουν ή να θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά; ΟΚ υπάρχουν οι εξαιρέσεις το είπαμε. Κάποιος που χρειάζεται χρήματα κάποιος που θέλει να το παίξει και λίγο μούρη σύμφωνοι αυτά υπάρχουν. Οι υπόλοιποι είναι απλώς άνθρωποι με βία μέσα τους πολύ βία την οποία δεν ξέρουν που να την βγάλουν. Μπλέκονται και μαγνητίζονται και από την νύχτα γυναίκες ποτά και τα... παρελκόμενα και σε λίγο καιρό στελεχώνουν τις διάφορες συμμορίες της Ελλάδας. όποιος πάλι πιστεύει το αντίθετο είναι απλώς αφελής. Οι περισσότεροι "νταήδες" και μέλη συμμοριών είναι ή έχουν ξεκινήσει την "καριέρα τους" από το μπραβιλίκι.
Αλλά αρκετά με αυτό ας πάμε και στο συγκεκριμένο.
Μου αρέσει η σιγουριά που εκφράζονται πάλι ορισμένοι εδωμέσα. Δεν ήταν και το καλύτερο παιδί ο Αυστραλός σίγουρα δεν ήταν άγιος... το ξέρετε;;;;;;;;; Το έχετε εξακριβώσει; Λέχθηκε προσέξτε έιπώθηκε μετά το σκηνικό πως έκλεβε τσάντες. Ποιος το είπε; Ποιος είναι ο άνθρωπος που το διέρρευσε; Το είδε με τα μάτια του ή απλώς το άκουσε; Υπάρχουν εν ολίγοις μάρτυρες ή αναπαράγουμε ότι έχουμε διαβάσει και ακούσει;;;
Και άιντε για να μην το τραβάμε ας πούμε ότι έκλεβε. Νόμιζα ότι ζούσα στην Ελλάδα του 2008 όχι στην Σαουδική Αραβία! Ακόμα και εκεί το κλέψιμο τιμωρείται σε κάποιες περιπτώσεις με κόψιμο χεριού όχι με θάνατο. Ούτε γνώριζα πως οι "μπράβοι" επιβάλλουν τον νόμο. Αυτό κι αν είναι πρωτοφανές. Οι μπράβοι έγιναν αστυνομία. υπέροχα.
έκλεψε λοιπόν μάλλον λέμε εμείς ο Αυστραλός και εμφανίστηκαν οι "τιμωροί" και του έσπασαν το κεφάλι σε έναν τοίχο. Και δεν του έσπασαν το κεφάλι επειδή ξεκίνησε να τρέχχει και τους... κούρασε. Ούτε αυτό λέγεται κόμπλεξ όχι με την καμία... :(
sthn ugeiasou man!
:smokin:
bebaia akoma kai auto to gourouni exei dikaioma na mhlisei kai na apologh8ei!
elpizw na ton skisoun kanonika kai an bgei opws lete se 3-4 xronia elpizw na tou brei megalo kako,,,,,,,
sakisvolos
02/08/2008, 18:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
Δυστυχώς έτσι είναι ή τουλάχιστον έτσι κατάντησε η δικαιοσύνη! :( :( :(
Αυτοί θα βγούν σε καμιά πενταετία λόγω καλής διαγωγής αλλά πως θα βγούν!:confused: :confused:
Καταξεσκισμένοι :evil: :evil: :evil: και πολύ καλά θα τους κάνουν!:winka: :winka:
devil's animal
03/08/2008, 12:23
μπραβο στον πατερα του παιδιου...
δυναμη και κουραγιο για τους δικους του ανθρωπους.
ειναι κριμα τοσο νεο παλικαρι να πηγε ετσι.:sad:
παντως ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις.
:wave2:
g.papalexis
04/08/2008, 07:21
Φοβερός ο πατέρας του παιδιού. Του αξίζουν συγχαρητήρια..Εγώ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντιδράσω έτσι. Όποιος έχει παιδιά,στην ιδέα και μόνο τρελαίνεται.
Όσο για το γεγονός από μόνο του...όποιος έχει ξενυχτήσει στα κυκλαδονήσια δεν νομίζω ότι δεν θα έχει πέσει σε φάσεις που κάλιστα θα μπορούσαν να στοιχίσουν την ζωή ανθρώπων. Βέβαια ότι 4 χτυπάγαν έναν (ασχέτως του αν ήταν μπράβοι ή όχι) δεν είναι το πιο ανδρίκιο. Αλλά όπως λένε και οι παροιμίες "όποιος νύχτα περπατεί,λάσπες και σκ@τά πατεί" kai "άμα μπλεχτείς με τα πίτουρα θα σε φάνε οι κότες".
Είναι σίγουρο ότι όταν υπάρχει ανεκπαίδευτο προσωπικό για την φύλαξη των μαγαζιών δημιουργούνται έκτροπα. Και πόσο μάλλον όταν αυτό το "προσωπικό" είναι πιο λιώμα από τους πελάτες που κι αυτοί πάνω στο ξεσάλωμά τους κάνουν μ@λακίες.
Κρίμα στο παιδί και στην οικογένειά του.:(
latris mixanis
04/08/2008, 13:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
Προσπαθώ να καταλάβω γιατί όμως έγινε το περιστατικό...
Ήταν ο νεαρός αυστραλός το λάθος θύμα αφού λέγεται ότι δεν
έκλεψε τσάντα? Προκάλεσε τον μπράβο του μαγαζιού ή δεν
πλήρωσε τα ποτά του?
Επίσης θεωρώ ότι τον άφησαν μόνο του αβοήθητο το παιδί
η άλλη παρέα...και αυτοί όρμηξαν σαν rottweiler να τον αποτελειώσουν..
Ωραία και γω σου λέω ότι έκλεψε, ότι δε πλήρωσε τα ποτά του ότι του είπε κάτι ο μπράβος κ αυτός του απάντησε άει .... Αυτός δεν είναι λόγος να σκοτώσεις κάποιον....!!!
Μπορείς να τον πιάσεις και να καλέσειις την αστυνομία! Αλλά η αστυνομία μάλλον τα επιτρέπει όλα αυτά :sick: και τα ξέρει :(
hidefnick
04/08/2008, 14:07
ok μπράβοι, οκ φουσκωτοί, οκ νταβαντζιλίκια και λοιπά παραφερνάλια της νύχτας. Ποιός άνθρωπος θα βάραγε τον πιτσιρικά. Η γυναίκα μου τον είδε στις ειδήσεις και ρώταγε ποιό ειναι το κοριτσάκι με την κορδέλα που δείχνουν.
Πολύ μαγκιά ο τύπος να βαρέσει ένα πιτσιρίκι που δεν έχει ούτε το 1/10 της δυναμής του. Αυτο και μόνο αναιρεί ότι και να έκανε ο πιτσιρικάς.
Και τώρα θα τους δώσουνε και gunia να σκοτώνουν χωρίς γρατζουνιά.
Δεν είναι ΠΟΤΕ λύση να πεθαίνεις κάποιος ή να πηγαίνει φυλακή. Μια τρίτη "λύση" είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ από τον κοινωνικό περίγυρο. Δηλαδή π.χ. σαμποτάζ στα μαγαζιά με μπράβους ή ακόμα ακόμα ν'ακούς ότι δουλεύει πόρτα σε μαγαζί και να μην τον πλησιάζεις καν...
Αλλά σε μια κοινωνία που θεωρεί ΜΑΓΚΙΑ το να έχει κάποιος τέτοιους φίλους ή ακόμα ακόμα να είναι lifestyle το να συχνάζεις σε τέτοια μαγαζιά, τα συγκεκριμένα ή και συναφή ακόμα περιστατικά δε θα σταματήσουν να υπάρχουν.
Χαρά στο κουράγιο του πατέρα του. Πάνω απ'όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
TOLISTOLAROS
04/08/2008, 14:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Δεν είναι ΠΟΤΕ λύση να πεθαίνεις κάποιος ή να πηγαίνει φυλακή. Μια τρίτη "λύση" είναι η ΑΠΑΞΙΩΣΗ από τον κοινωνικό περίγυρο. Δηλαδή π.χ. σαμποτάζ στα μαγαζιά με μπράβους ή ακόμα ακόμα ν'ακούς ότι δουλεύει πόρτα σε μαγαζί και να μην τον πλησιάζεις καν...
Αλλά σε μια κοινωνία που θεωρεί ΜΑΓΚΙΑ το να έχει κάποιος τέτοιους φίλους ή ακόμα ακόμα να είναι lifestyle το να συχνάζεις σε τέτοια μαγαζιά, τα συγκεκριμένα ή και συναφή ακόμα περιστατικά δε θα σταματήσουν να υπάρχουν.
Χαρά στο κουράγιο του πατέρα του. Πάνω απ'όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
:beer: :beer: :beer:
Εμεις φταιμε γι' αυτο που ανεχομαστε να πηγαινουμε σε μαγαζια που εχουν μπραβους
+απειρο!
mats8282
04/08/2008, 15:28
www.tanea.gr
«Η Μύκονος, όπως και όλα τα ελληνικά νησιά που γίνονται προορισμός χιλιάδων τουριστών, δεν έχουν ανάγκη επιπλέον αστυνόμευσης», απαντά η Ελληνική Αστυνομία στις καταγγελίες πως υπάρχει έλλειψη προσωπικού στους τουριστικούς προορισμούς. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στα «ΝΕΑ» ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «ειδικά για τη Μύκονο είχαμε λάβει την πρόνοια να ενδυναμώσουμε την υπάρχουσα αστυνομική δύναμη με 110 άτομα. Για να είναι πιο καθαρή η κατάσταση, στην Κυψέλη υπηρετούν 70 αστυνομικοί». :eyepop:
Αλλα τα ξεφτερια εχουν την λυση...
<<ΑΝΟΙΧΤΟ άφησε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος το ενδεχόμενο να υπάρχει ιδιωτική αστυνομία που θα λειτουργεί παράλληλα με την Αστυνομία και θα ελέγχεται από την Πολιτεία- κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησε, το Σάββατο, με φορείς της Μυκόνου για τα κρούσματα βίας στο νησί.>>
«Θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στη θεσμοθέτηση ένστολης ιδιωτικής αστυνόμευσης με κανόνες, οι οποίοι θα ελέγχονται απόλυτα από την Πολιτεία».
ΧΑΧΑΧΑ.....Το ανεκδοτο της ημερας....
:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
+απειρο!
+660
Μαγαζιά που έχουν μπράβους , πορτιέρηδες κ.λ.π καραγκιόζηδες που σε κοιτάν λες και σου κάνουν χάρη που πας να τους σκάσεις τα ωραία σου λεφτά , προσωπικά με προσβάλουν και με ξενερώνουν αφάνταστα …
Οι βλάχοι ιδιοκτήτες τους , έχουν ξεπατικώσει την μόδα απο αμερικανικές ταινίες και νομίζουν οτι μια ανθρωπόμορφη μοσχαροκεφαλή στην είσοδο του μαγαζιού τους προσθέτει status και glamour ..
Αλλά όσο χαϊβάνια είναι οι πορτεριεδες ,άλλο τόσο είναι και αυτοί που ξεροσταλιάζουν στην ουρά για να τους επιτρέψει ο καραγκιόζης να μπουν μέσα να αφήσουν τα λεφτά τους..
gozntari
04/08/2008, 20:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
+660
κάνουν χάρη που πας να τους σκάσεις τα ωραία σου λεφτά , προσωπικά με προσβάλουν και με ξενερώνουν αφάνταστα …
.. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
sakisvolos
04/08/2008, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
+660
Αλλά όσο χαϊβάνια είναι οι πορτεριεδες ,άλλο τόσο είναι και αυτοί που ξεροσταλιάζουν στην ουρά για να τους επιτρέψει ο καραγκιόζης να μπουν μέσα να αφήσουν τα λεφτά τους..
+100000000000000:a18: